teisipäev, aprill 06, 2021

Pullerits: Kas arstid tõesti ei aita meid? Veel hullem - teevad kurja?

Ma ei saa aru, miks nii paljud, nagu viimasel ajal kuulda, ei salli arste. Tänagi edastati mulle üks video, kus mingi tüüp seletab viie minutiga, kuidas arstid ei tea midagi, teevad asja ainult hullemaks, söödavad inimestele sisse kahjulikku keemiat ja kokkuvõttes oma tegevusega tapavad inimesi.

Sellega ei saa mitte ühe kandi pealt nõustuda. Lausa vihastasin.

Olin esimese klassi poiss, kui hüppasin hoovis kuskilt nii õnnetult alla, et keskmine sõrm läks traadi otsa ja tõmbasin selle pooles pikkuses lõhki. Arstid õmblesid haava kinni ja sõrm liigub siiamaani ilusti. Ei jooksnud ma pooleldi verest tühjaks ega tekkinud mingit mürgitust.

Viimase klassi noormehena tekkis ülahuulele imepisike punn, mille tõmbasin katki. Päevaga läks pool nägu paiste. Haiglas tegid arstid huulde veelgi suurema ava ja lasid mädal välja joosta. Poleks nad seda teinud või oleks ma ravinud seda mingi ravimteega, tont teab, kuhu põletik levinud oleks ja mida lõpuks teinud.

Vene armees läks parem käsi ühtäkki kohutavalt paiste. Võisin sinna sõrmega sügavaid auke vajutada – ausõna! Läksin varahommikul, kui pidi algama suvine õppus, medpunkti. Väeosa komandör oli tulivihane, sest arvas, et lasin nimme õppustelt vehkat, peaaegu sõimas mind desertööriks. Laatsaretis tegi kirurg küünarnukki suure lõike ja lasi mäda välja. Ütles, et väga õigesti tegin, et kohale tulin – sest vastasel juhul oleks ma võinud käest ilma jääda. Või arvab keegi, et oleksin pidanud lihtsalt teelehtedega kompressi tegema?

Kevadel enne armeest koju pääsemist jäin kopsupõletikku. Sain mitu kord päevas vene õdedelt tagumikku penitsilliinisüsti. Kummalisel kombel just tolles videos, mis täna saadeti, siunab sõnavõtja penitsilliini, väites, et see on tapnud nii palju inimesi. Minu küll penitsiliin igatahes päästis. Kui penitsilliini poleks leiutatud, oleksin 20-aastaselt hauda läinud.

Sellest, kuidas dr Aalo Eller puhastas ära mu kroonilises põletikus Achilleuse kõõlused, nii et sain taas jooksma hakata, olen kirjutanud pikalt peavoolumeedias

Sellest, kuidas dr Leho Rips (fotol vasakul) puhastas mu põlvest ära lahtised kõhretükid ja lasi välja vähemalt pool klaasi vedelikku, mis ei lasknud pool aastat korralikult käiagi, olen kirjutanud siinsamas blogis.

Sellest, kuidas arstid sättisid pärast rattaga kurvis asfaldile kukkumist paika mu murdunud rangluu ja viis roiet, nii et ükski neist ei anna tunda ega sega elamast, olen kirjutanud samuti siin blogis.

Sellest, kuidas kolm talve tagasi aitasid arstid purustada mul kahe protseduuriga mõned neerukivid, mis tegid põrgulikku valu, olen samuti kirjutanud. Nagu ka sellest, et viimased kivid, mida pärast purustamist loomulikul teel ei õnnestunud väljutada, sest nende paiknemine neerus seda ei võimaldanud, eemaldasid arstid operatsiooniga. Ei kujuta ette, mis moodi üldse edasi elaksin, kui nad seda teinud poleks.

Ja ma ei hakka siin üldse rääkima sellest, mis imet on arstid teinud mu lähedastega. Või selle blogi konteksis: kui palju on arstid aidanud spordirajale tagasi neid, kes viga saanud!

Rääkida, et arstid tapavad inimesi – andke andeks!

Vaat, mida mina ütlen: kõik need, kes arste ei usu – ärge siis kasutage nende abi! Parem ongi, saavad need, kes arste usuvad, selle võrra kiiremini vastuvõtule.

Ühte ütlen aga küll täie veendumusega: kõik need, kes on lootnud alternatiivmeditsiinile ja kõigele muule säärasele, on ära surnud – viimane kui üks. Lühidalt: alternatiivmeditsiin ja kõik muud ravimoodused tapavad inimesi. Mõistate?

Foto 1: Priit Pullerits tegemas 2011. aasta sügisel Tartu ülikooli kliinikumis nädalast osalusreportaaži, kuidas töötab tänapäeva meditsiin. Foto autor: Margus Ansu, Postimees/Scanpix
Foto 2: Ortopeed-traumatoloog Leho Rips (keskel) jälgimas, kuidas Priit Pullerits (vasakul) sooritab ettenäidatud võimlemisharjutust. Foto autor. Sille Annuk, Postimees/Scanpix
Foto 3: Doktor Leho Rips (vasakul) näitamas Art Soonetsile (keskel) ja Priit Pulleritsule (paremal) võimlemisharjutusi. Foto autor. Sille Annuk, Postimees/Scanpix
Foto 4: Doktor Leho Rips (vasakult) näitamas Viljar Kannimäele ja Priit Pulleritsule (paremal) võimlemisharjutusi. Foto autor. Sille Annuk, Postimees/Scanpix

138 Kommentaarid:

At 12:52, Anonymous Anonüümne said...

Kuradi loll,kõik lähme kasti,kes varem,kes hiljem!Mõni vegeteerib üle soti,aga selline kuseloigus vedelemine pole ka elu.

 
At 13:13, Anonymous Anonüümne said...

Priit, ise oled Königsbergi Doomkiriku krüptis hõbemao rüütliks löödud, utahis karu tapnud ja nüüd selline memme jutt. Palun ära rohkem

 
At 14:21, Anonymous Anonüümne said...

Ise kasvasin üles samas majas poisiga, kellel oli ravitud kopsupõletikku. Kõndida ta sai aga väga vaevaliselt, liigesed deformeerunud. Kõnest aga praktiliselt aru saada oli võimatu. Vaatamata puudele suutis ta aga hiljem ülikooli lõpetada.

 
At 14:28, Anonymous Anonüümne said...

Millega täna Nabi välja tuleb?

 
At 15:29, Anonymous Anonüümne said...

Harju maakohus kinnitas täna pärastlõunal Õhtulehele, et otsustas keelduda kreeka-rooma maadleja Heiki Nabi hagiavalduse menetlemisest.
https://sport.ohtuleht.ee/1030703/harju-maakohus-ei-votnudki-nabi-hagi-menetlusse

 
At 15:44, Anonymous Anonüümne said...

Priit, sul küll natuke omad vitsad peksavad. Trumpismi pooldaja põhiseisukohtade juurde kuulub n.ö eliidivastasus (igasugu eksperdid, haritlased etc, kuhu arstidki kuuluvad). Ja kui sobiv pinnas on ette valmistatud, tulevad Grünthalid ja Kingod, nende tuules seltskond, kes autodega ümber haigla tuututavad. Siis on hilja kuulutada, et arste võib ikka vaja minna ka nendel "oma peaga mõtlejatel". Aga parem hilja kui...

 
At 15:48, Blogger Priit Pullerits said...

Selle asemel et mööda kohtuid joosta, võiks Nabi võtta ette retke sinna pagana laborisse, kus iganes see asub, ja nõuda B-proovi avamist.

Mis ta sellega saavutab, et asja edasi lükkab? Treenida ei saa, võistelda ei saa, olümpia läheneb.

Kas ta tõesti on nii naiivne, et loodab vett segades ehk asja mitmel rindel venitades kuidagi tõe väljatulekut ära hoida?

Tundub, et teine armastatud ja auhinnatud sportlane lõpetab oma karjääri nii, et peab võimalikult madalaks end tõmbama.

 
At 16:44, Anonymous Anonüümne said...

Keres on kõnelenud! "nii väikeseks ei ole [letrosooli] tabletti võimalik lõigata, et saada [0.6mg] kontsentratsiooni" ja "mingit dopingukeissi siin ei ole /../ sõltumata B-proovi tulemustest"

Õppige selgeks, sehvid, siis oskate hommehommikusi Kroonikaartikleid kohvilauas selgitada.

 
At 16:55, Anonymous Anonüümne said...

otsepressikast: mingisuguse mõju omamiseks peaks olema organismis tuvastatav määr 500-2000 korda suurem selles A-proovis olnud näidust
ja
kedagi pole sellise koguse pärast ega ka sada korda suurema näiduga dopingu tarvitamises süüdi mõistetud

 
At 16:57, Anonymous Anonüümne said...

Keres apelleerib sellele ameerika naispoksijale, kes sai kurja molekuli abikaasaga seksides. Aga kui Nabi proua dopingut pannud ei ole, siis kelle käest Heiki tripperi külge sai? Skandaal igatepidi.

 
At 17:19, Anonymous Anonüümne said...

Pahv on igatahes pilditu.

Ma sõnatu, Äntidõuping ei anna materjale ikka kätte. Selles WADA ja CASi süsteemis sportlastel nähtavasti mingit ootust õiglasele ja läbipaistvale asjaajamisele ikka ei ole? Meenub Verpa 2011 lugu, kui toonaste kahtlustuste laboritest oli täiesti salajane must kast ja selleks ka jäi, mingit teavet selle kohta, kuidas hormooninumbrid paberile saadakse - lihtsalt äntidõupingu saladus.

Kuniks selline äntidõuping toimetab, panen lapse pigem judotrenni asemel lauluringi.

 
At 17:27, Anonymous Anonüümne said...

Kas sellest sõltub B proovi tulemus, et Nabi nüüd ninapidi avamise juures on ja avamist venitas?

 
At 17:29, Blogger Priit Pullerits said...

Ärme unusta, et kuigi Keres on lugupeetud advokaat, on ta siiski selles juhtumis ainult ühe poole esindaja. Ja seda ei saa talle ette heita. Küll aga saab ette heita seda, kui kõike, mis Keres räägib, kriitikavabalt ja puhta kullana võtta. Tema faktiväiteid tuleb kindlasti kontrollida. Ja huvitav oleks kuulda ka EAD eksperte, mida nemad ütlevad. Ma tean, et Margus Annuk, kellega intervjuu tegin, on sellel alal tegelikult kõige kõvem ekspert, aga ma ei usu oma usutluse põhjal, et ta kuulub Nabi kaitsjate leeri.

Miks letrosooli kontsentratsioon on väike, sellest ka Annuk rääkis, kuidas organismi tekitatakse keemiline ahel, et panna organism ise tootma teatavaid aineid, ja see on nii peen mäng, et isegi Kerese võimekuse juures ei saa tal kuidagi olla kogu teadmist, kuidas see asi käib.

Vaatan asja endiselt kõrvalt ja säilitan eluterve skepsise.

 
At 17:45, Anonymous Anonüümne said...

Nabi higistas tihedas kontaktis koos kellegi rinnavähiravimit tarvitava isikuga? Tundlik teema tõesti.

 
At 18:00, Anonymous Anonüümne said...

Kas letrosoolile on määratud piirväärtus, millest allapoole näit on lubatud ja näidu ületamine tähendab dopingureeglite rikkumist? Kui, jah, siis mis see on? Kui, ei, siis mis kontsentratsioonist me kõneleme? Null on null ja seda ületav on dopingujuhtum.

 
At 18:05, Anonymous Anonüümne said...

Selged vasturääkivused, kõiki hageda ja kummi venitamine kaitsetaktikas ei anna eriti plusspunkte ega usaldust vastaspoolega koostööle.

 
At 19:47, Anonymous Anonüümne said...

Ah jätke mehed, maadlus ja justiitsmaadlus pole seksikas ala. Pange 4x1500 võhmameeste koondis välja. Ka rodeo esindus vajaks lihvi. Kes tõmbab ühe ropsuga pulli pikali?

 
At 20:06, Anonymous Anonüümne said...

Mitukümnend süüdistust, mis kohtus tagasi lükati ja piinlikud tänased valed Kerese poolt ei jäta just eriti arukat muljet.

 
At 21:01, Anonymous Kägu, kehakultuurlane, said...

Priidul saavad ikka asjad olla ainult kas mustad või siis valged. Tableti usku ja laisku ja tahtejõuetuid inimesi, ei saagi alternatiivmeditsiin aidata. Kõige olululisem komponent igasuguses raviprotsessis on patsient ise. Kõige rohkem loeb tema usk, tema ,tahe ja järjekindlus. Kui patsient ei usu ja ei taha,ei viitsi, siis ei suuda ka kõige targem arst teda aidata. Tänapäeval kasutavad paljud arstid päris palju alternatiivmeditsiininist pärit arsenali ja kahjuks pahatihti on neil sellepärast igasuguste europugejatega probleeme. Kusjuures ma tean isiklikult arste, kes pole tavameditsiinist oma probleemile leevendust saanud ja lõpuks on nad oma üleolevat suhtumist muutnud ja pöördunud abisaamiseks alternatiivmeditsiini asjatundjate poole ning saanud sealt abi. Muidugi on ka vastupidiseid näiteid. Sellesmõttes ei peaks alternetiivmedistsiini ja tavameditsiini võtma kui konkurente, vaid lihtsalt üks täiendab teist. Kui ikka inimene on täiesti lõhki , nii et soolikad ripuvad välja siis ei hakka ka kõige sinisilmsem posija teda loitsudega ravima vaid toimetab sellise patsiendi kirurgi juurde. Paljude krooniliste hädade puhul, mis pahatihti on tingitud inimese paigast ära psüühikast on hoopis rohkem tulu alternativmeditsiinist, kui kangete valuvaigistite neelamisest või süstimisest. Paraku, on arste nii ja naasuguseid ja tilk tõrva kipub vahel rikuma terve vaadi head kraami. Kui palju on tänapäeval ravimeid, mis asendavad lihtsalt ühed sümptomid teistega. Ma ei imestaks, kui Priidul oleks peagi probleeme maoga, sest ta on suur diclaci kasutaja. Enamasti ei taha arstid mainida, et see valuvaigisti ( leidub enamuses liigese ja lihasvalu vaigistavates kreemides - geelides) kahjustab limaskestasid. Minul õnnestus oma magu sellega totaalselt tuksi keerata ja tavamedistsiinist ma oma liigese probleemidele abi ei saanudki. Ma mõtlen tõelist abi, mitte ajutist leevendust. Mina olen arvamusel, et inimene saab terveks siis, kui ta saab nii targaks, et ennast ise terveks ravida. Arstide ja ravitsejate osa on niidiotsa kätte andmine ja nõuandev roll. Terveks all mõtlen ma seda, et inimene suudab täisväärtuslikult edasi elada ilma süstide, vaktsiinide ja muu ravimiorjuseta.

 
At 21:40, Anonymous Anonüümne said...

Kägu pani meile kabelimatsu, aitäh Kägu oled tõeline sõber ja seltsimees

 
At 22:04, Anonymous Anonüümne said...

Kägu jutt pole, ehk kõige meeldivam lugeda sedakorda, aga tuleb tunnistada, et tegelikult on tal kuradima õigus. Mulle on ammu hakanud tunduma, et suur osa meie meditsiinist tegeleb piinade pikendamise, ehk sümptomite leevendamisega.

 
At 22:21, Anonymous Anonüümne said...

Hr Kägu, valuvaigistid ja vaktsiinid on ikka väheke eri kaaluga asjad. Mäletate veel nt tuberkuloosi, haigeks jäid nii targad kui vähem targad. Muuseas, nt hr Põlluaas ei ratsuta vaktsiinivastasuse turjal, erinevalt mõnest oma parteikaaslasest toetab samuti arste (tal muidugi see piirilepingu ratsu alati tagataskust võtta, aga ikkagi).

 
At 22:34, Anonymous Anonüümne said...

Mees kes on Kristuse tühja haua kõrval seisnud ei peaks üldse haigeks jääma

 
At 23:19, Anonymous Anonüümne said...

To 22:21 See , et vaktsiinid on vajalikud on ravimifirmade poolt loodud müüt, mida kahjuks suur osa ühiskonnast usub. Inimesele on sünniga kaasa antud selline imeline asi, nagu immuunsussüsteem, mida kahjuks juba titest peale igasugu keemiaga lõhkuma hakatakse. On veider, et enamus inimesi, usub ka praegu pigem kahtlase väärtusega vaktsiinidesse ( kiiruga tehtud, tootja garantiid ei anna, pole ühest seisukohta mis vanusegrupile see sobib jne) kui iseendasse. Eks ta ole tarbimisühiskond ja pealiskaudsus. Hingamisharjutused, jooga meditasioon, energeetilised harjustused jne nõuavad püsivust ja pidevat kohalolekut. Lihtsam on saada üks süstike ühte kannikasse, teine teise ja võtta peoga tablette peale, kui õppida oma kehas toimuvaid protsesse kontrollima.

 
At 23:25, Anonymous Anonüümne said...

Kasutades Peep Pahvi lemmik võrdlust, võrdlevad mõned seltsimehed siin näppu selle samusega. Härrased, Pulleritsu tervise eest kannavad hoolt vabariigi ja kogu euroopa parimad arstid ja meditsiiniteadlased. Tema peabki meie meditsiinisüsteemiga padu rahul olema. Lihtsurelikel on pigem targem kuulata Kägu nõuandeid.

 
At 03:39, Anonymous Anonüümne said...

Õige, Priit! Vastast tuleb rabada tema enda relvadega. See on ka kõige odavam viis.

 
At 07:57, Anonymous Anonüümne said...

Kägu teab palju!
Siiski paluksin selgitada (teistele hoiatuseks), kuidas tal õnnestus Diclac'iga liigeseid ravides oma magu tuksi keerata!
Diclac on teatavasti (ravimiregistri andmetel) "mittesteroidne põletiku- ja valuvastane aine ja seda kasutatakse valu paikseks leevendamiseks pehmete kudede valulike ja põletikuliste seisundite korral täiskasvanutel ja üle 14-aastastel noorukitel". Diclac'i toimeaine on diklofenak.
Diclac ei ole mõeldud seespidiseks kasutamiseks. Millistes kogustes ja kuhu määrides saab enda mao tuksi keerata?

 
At 08:14, Anonymous Anonüümne said...

Inimese limaskest on üks suur elund. See nimetatud toimeaine kahjustab justnimelt limaskestasid. Sama toimeainet kasutatakse ka sisse võetavates valuvaigistites. Põhimõtteliselt ei ole vahet kas määrida asju peale või võtad sisse. Mingil hetkel satub kõik sinu verre ja kudedesse. Loe kasvõi Nabi juhtumit kus on püstitud hüpotees, et doping sattus tema organismi jõusaali kasutades

 
At 09:28, Blogger Priit Pullerits said...

Veel alternatiivmeditsiinist.

Kui mul olid ahhilkadega probleemid, käisin Tallinnas nõelravitseja juures. Ta oli seda asja õppinud Hiinas, tema juures käisid näiteks Kaia Kanepi ja Tiina Mõis. Ta tegi mulle kümme seanssi. Pani nõelu jalgadesse, siiamaani on need nõelad mul klaastopsis alles. Ja mis te arvate, kui palju see aitas? Absoluutselt mitte midagi ei aidanud. Aitas see, kui dr Aalo Eller Medicumis kannakõõluse juurest jala lahti lõikas ja kõõluse põletikulistest liidetest ära puhastas. Pärast seda jooksin taas.

Ma ei väida, et alternatiivravist pole üldse kasu. Kindlasti võib olla, aga see protsent on väike võrreldes tava-, teaduspõhise meditsiiniga. Ütleme nii, et teaduspõhine meditsiin aitab 80% juhtudest, aga alternatiivmeditsiin 1% juhtudest. Kui teil on valida oma haiguse puhul, et üks kahest, kas lähete Eesti hea arsti juurde või kuuldavasti hea alternatiivravitseja juurde - ja saate valida ainult ühe neist -, siis kui paljud teist valiks selle teise? Vean kihla, et väga vähesed.

Alternatiivmeditsiini renomeed kisub alla see, et seal on terve hulk posijaid ja umbluu ajajaid. Seal võib olla ka mitu arukat tegijat, aga enamik on sellised, et jutt on kõvem kui tulemused, mis neil on ette näidata.

Olen rääkinud!

 
At 09:37, Anonymous Anonüümne said...

Pulleritsult väga mehelik ja õige kirjutis Nabi olukorrast ja kaitsetaktikast, ja see on hoopis teisest tasemest kui päevalehe Martinsoni oma, mis on selle poolest lausa uskumutu, kui Martinson seab kahtluse alla hoopis antidopingu mitte Nabi tegevuse .

 
At 09:42, Anonymous Anonüümne said...

https://sport.postimees.ee/7218798/heiki-nabi-esindaja-paul-keres-letrosooli-tase-a-proovis-oli-olematu

Kas dr. Pullerits(pilt nr 1) teab, mis täpsemalt on juuksekarvatest ja kas sellega saab "puhastada" eelnevalt antud positiivset proovi?

 
At 10:00, Anonymous Anonüümne said...

Terekest!

Allpool link diclofenaci kasutamise tagajärgedest:
https://en.wikipedia.org/wiki/Indian_vulture_crisis

Lugupidamisega
Rein Valdmaa

 
At 10:47, Blogger Priit Pullerits said...

Hahahaaa, ma ikka vaatan ja imestan, kuidas eile Eesti ajakirjanikele ja avalikkusele edukalt hambasse puhuti. Tegin väikest taustauuringut. Loodan tulemustest peagi raporteerida.

 
At 10:50, Anonymous Anonüümne said...

Päris kõigile ikka ei puhutud. Delfi/Päevaleht on seni ainuke, kus Nabi kaitsele viskuti vanast harjumusest.

 
At 11:04, Anonymous Anonüümne said...

Klikkime PMi

https://sport.postimees.ee/7218764/eesti-antidopingu-juhatuse-liige-henn-vallimae-nabi-juhtumist-pohiprobleem-unustati-ara-ja-asuti-meid-mustama

 
At 11:14, Anonymous Anonüümne said...

Kui maadleja saabki olümpiale, siis viirus tegi 1:0, nagu ka tõstjaga.
Härra Nool juhtis Kruusi saates tähelepanu, et viimane aeg on OM sportlased vaksineerida.
Kaua võib?!

 
At 11:17, Anonymous Anonüümne said...

Maarahvas on arbujatesse ammustest aegadest aupaklikult ja lugupidamisega suhtunud, šarlataane ja dolbajoobe (nagu too PP loo videos) on alati olnud, tänapäeval on neid nagu muda.
Aga paar nõuannet mu vanaema varasalvest:
1) See on tuntud retsept. Tüütust soolatüükast aitab hästi vabaneda vereurmarohi. Mina leian seda kiviaia kõrvalt. Murra taim varrest ja pane taimemahl kärnale.
2) Poiskesena sain mänguhoos lahtise haava jalale. Suvelõpp. Haav kippus mädanema, salvid aitasid, kuid haava ümbrusesse tekkis kestendus. Selle vastu tuli mängu panna juba rohkemat: tuli võtta 3-tahuline kotinõel, selle otsaga õrnalt teha kestenduse ümber 7 piiravat ringi vastupäeva, siis 3 risti peale ning lõpuks näpuga aknahigi peale. Aknahigi saad suunates veeauru aknale.

Tõsiste hädade korral pöördu ikka tohtrite poole.

 
At 11:26, Anonymous Anonüümne said...

Mis on selle mõtlemisvea nimi? Viga seisneb selles, et kui midagi ei tööta 100% (pea mitte miski ei tööta siin ilmas 100%, eksole), siis eeldatakse, et see ei tööta üldse (0%)? Arstid ja arstiteadus ju paljudel juhtudel aitab, kindlasti enamikel juhtudel aga mitte 100%. Samuti töötab enamikel juhtudel nt koroonavaktsiin. Samuti penitsilliin. Tuleb aga välja kaduvväike hulk vastupidiseid näiteid, siis väike, aga häälekas kogus rumalaid kohe kõva häälega kuulutamas: arstid tapavad inimesi, vaktsiin on ohtlik jne.

 
At 11:37, Anonymous Anonüümne said...

Higised spordialad jätta, malemäng selgeks ja raha keerutama.

https://sport.postimees.ee/7219014/eesti-maleass-voitis-pokkeriturniiril-ligi-400-000-eurot

 
At 11:47, Blogger Priit Pullerits said...

Dr Ain Kaare on sel teemal kuidagi vait... Ei tea, kas on esimest korda minuga sada protsenti nõus?

 
At 12:07, Anonymous Anonüümne said...

Priiduga selles küsimuses 100% nõus. Pole mina kohanud veel arsti kes tahaks mind tappa, vastupidi! Inimesi keda tasub usaldada arstid, päästetöötajad ja tänapäeval ka politseinikud.
Imeda ka sellest teemast teemast mingi ime vandenõu välja oleks juba skisofreeniline diagnoosi alla minev.

Huu

 
At 12:12, Anonymous Anonüümne said...

Kägu jutt on huvitav kuid kuidas tema alternatiivmeditsiin lahtised kõhretükid põlvest kätte saavad. Teelehe kompressi ja meditatsiooniga?

 
At 12:42, Anonymous Anonüümne said...

Siin aetakse head kägu. Vaene inimene peab ju ka kuidagi hakkama saama kui tervisekindlustust ei ole ja arstile ei pääse. Kindlasti on alternatiive ka kõhretoiminguteks nii, et patsient tunneb ennast paremini.

 
At 13:03, Anonymous Anonüümne said...

Kägul polnud kõhre tükke, sest mees elas nagu tubli eestlane ise ja väärikalt mitte ei knuffitanud kahtlaste genossedega newjorgi katakombides.

 
At 13:07, Anonymous MargusM said...

Ma praegusel juhul sekundeerib Kägule ja eelnevatele vastuseks et ma pole näinud ka ühtegi alternatiiv meditsiini tegelast kes tahaks inimesi tappa. Eeldame et MMS pole alternatiiv!
Vist oli Vigala Sass kes ütles et asja tuleb mõistusega võtta ja vajadusel haige arsti juurde saata mitte ise üle võimete asjaga tegelema hakata. See käib siis kõhretükkide kohta ntx.

Üldse ei mõista ma seda polariseerunud teemat meditsiin vs alternatiiv. Paistab et igaüks kiidab oma ja laidab teisi, tavaline kapitalistlik konkurents : )
Kõige targem peab siis lõpuks olema patsient kes otsustab kelle poole pöörduda, mida valida. Seepärast polegi imestada et dr.Google muutub varsti esimeseks valikuks.

 
At 13:09, Anonymous Anonüümne said...

Nabi peab ennast kaitsma, mitte laskma nina norgus tapale vedada. Smigunil oli ju ka halb analüütiline leid, aga tänaseks maine alles, riigikogu liigegi.

 
At 13:44, Anonymous Anonüümne said...

Meie maadleja kannatustest tuleb raamat kirjutada.

 
At 13:54, Anonymous Anonüümne said...

Mina laseks ennast ravitseda doktor Käol iga kell. Respekt!

 
At 14:16, Anonymous Anonüümne said...

13:54 meie ka

 
At 15:22, Anonymous Anonüümne said...

Raamatu matimehe kannatustest võiks kirjutada endine Sirbi peatoimetaja hr Kender. Saaks üsna räpase teose pehmelt öeldes.

 
At 19:32, Anonymous Anonüümne said...

Lõpuks ometi!

 
At 19:53, Anonymous Anonüümne said...

Nimetatud loos kirjeldusega "Aitas see, kui dr (...) kannakõõluse juurest jala lahti lõikas ja kõõluse põletikulistest liidetest ära puhastas. Pärast seda jooksin taas" on ju kõik valesti. Kabinetimeditsiin lõikas jala lõhki, vähendas korraks lokaalset põletikku ja ei teinud ühtegi mõjuvat ennetavat liigutust, mis oleks vältinud edasist liigestugielundkonna puruks jooksmist ja tõukamise ja väetamist ja raginujumist. Kui oleks jäänud püsivalt Hiina meditsiini juurde, oleks kannaga küll kauem läinud, aga oleks pika ajaga ka vanale mehele tegelik põhjus selgeks tehtud ja niimoodi välditud järgnevat kildudeks jooksmist. Kabinetimeditsiin sai aga opi rahad kätte ja üldpildist suva, järgmine patsient palun! Ja kere puruks. Ja võhmavendadel põhikonkurent stardijoonele puudu :(

 
At 19:56, Anonymous Anonüümne said...

Priit, mida see Annuki jutt füsiokeemilisest ahelast letrosooli nanokogustesse puudub? Aitab nanoosakaaluga östrogeeni teket nanovähendada? Või ei olegi tegelikult mitte kuidagi jutud seotud?

 
At 20:00, Anonymous Anonüümne said...

Postimehes veel musta.

EOK spordialaliitude koordinaator Mitt tunneb sama. «See on spordi mainele kahetsusväärne, et sellised juhtumid on aset leidnud. Õnneks pole neid aga nii palju, et iga päev mõni üles tuleb,» räägib ta.

EOK töötab igapäevaselt selle nimel, et selliseid juhtumeid ennetada. «Siseringis on sääraseid juhtumeid veel olnud, aga oleme ära lahendanud,» sõnab ta.

Alusalu sõnul ei ole kõik juhtumid alati must-valged ja oluline on kuulata mõlemat poolt. «Enne, kui süüdistame ja kellegi mutta tambime, tuleb tõsiselt süveneda,» leiab ta.

 
At 20:09, Anonymous Anonüümne said...

Lugesin Vallimää vastulauset. Süüdistab matimeest selles, et miks too juuksekarva testi alles märtsis küsis, kui halb A-proov juba jaanuari alguses anti. Hea meelega unustab ära, et matimehele endale ei antud kuni veebruari lõpuni asjast teada ega võimaldatud seega ka värskemaid proove võtta?

 
At 20:40, Anonymous Anonüümne said...

Kaks aastat tagasi tõmmati rajalt maha matipoisid, nüüd matimees, kes järgmisena?

 
At 20:51, Anonymous Anonüümne said...

Hr Pullerits, te avaldate arvamust, et neid alternatiivmeditsiini spetsialiste on nii ja naa suguseid. Samamoodi on ju ka arstidega. Üks kirjutab sulle hunniku tablette, teine soovitab neist hoiduda soovitab füsioteraapiat, annab toitumisalast nõu ja läheneb sulle individuaalselt ja hingega. Te olete tuntud inimene ja vaevalt te suvalise arsti juurde lähete, aga isegi kui lähete pakutakse teile kui prominendile alati parimat. Teie olete nagu kindral, kes külastab mönda väeosa ja teatab oma visiidist piisavalt ette. Lehed puu otsas värvitakse ka roheliseks. Kõik mida talle näidatakse ja pakutakse on hüper ja super. Hall argipäev on see, et tegelikuses on meditsiinitöötajad suuresti bürokraatia orjad. Nad on vaid käsutäitjad suures süsteemis, kus igasugune isetegevus saab mingil hetkel karistatud. Pealegi käib nende töö konveiermeetodil ja enamus auru kulub neil paberimajanduse peale. Patsiendiga tegelemiseks on aega vähe, järgmine patsient on ukse taga ootamas. Keskmine õde näiteks kulutab süsti tegemisele ca 2 minutit ja pärast täidab umbes 15 minutit pabereid. Arvuti pole mitte tööd kiirendanud vaid nüüd on bürokraatia veel põhjalikum ja enamus auru kulub sellele. Tulemuseks on kurnatud ja tülpinud arstid ning rahulolematud haiged. Vahel inimne ei vajagi muud kui vestlust meditsiiniliselt targa inimesega ja sõbralikku ning osavõtliku suhtumist, tunnet et keegi hoolib. No krt ei hooli .Sattudes näiteks Tallinna kiirabisse tekib tunne, et seal töötavad robotid. Viiakse sind valutada lõhkuva jalaga sinna, vaadatakse üle, ahah luu on vist terve kirjutatakse valuvaigisteid ja öeldakse, et kui 10 päeva pärast üle ei lähe ,siis pöörduge perearsti poole ja siis antakse sulle jalaga psse ja vaata ise kuidas keset ööd valudes ja ühe jalaga koju saad.

 
At 21:00, Anonymous Anonüümne said...

20:40 terav silm kes järgmisena? Info juba liigub aga võhmamehed on viimased kellele öeldakse

 
At 21:27, Blogger Priit Pullerits said...

Hei-hei, alternatiivravi sõbrad. Minu intervjuust onkoloog Hele Everausiga teile selline Q & A:

Nii mõnedki otsivad abi alternatiivmeditsiinilt. Mida selle kohta ütlete?

Siin tuleb vahet teha, kas alternatiivravi välistab täiesti tõenduspõhise ravi või on sellele lisaks. Näiteks Ameerikas ja ka Inglismaal ei välistata seda lisaravina. Mul ei ole ka midagi selle vastu, mis ei tee kahju ja mis toetab inimest.

Aga on ka kahjulikke alternatiivravimooduseid?

Kahjulik on see, kui lubatakse tervistumist ilma tõenduspõhise ravita. Mis meil selle vastu oleks, kui see toimiks?!

Kas olete näinud mõnda patsienti, kes on ainult alternatiivraviga terveks saanud?

Ei ole. Küll aga olen näinud [ainult alternatiivravile lootnud] patsiente, kes on palju keerulisemas seisundis meie juurde tagasi pöördunud, sest pole abi saanud. Näiteks üks lümfoomiga noormees, kes ei uskunud oma diagnoosi, aga kui sai sellele kinnituse, siis kadus ära. Mäletan, kuidas doktor Aili Paju helistas mulle õhtul koju, et too noormees, kes oli käinud läbi kõik alternatiivravijad, oli jõudnud tema juurde, kuid enam ei jõudnud peaaegu et kõndidagi. Paju ütles, et ta peab minu juurde tulema. Noormees oli öelnud, et ei julge enam tulla. Ütlesin, et loomulikult, las ta tuleb. No mis tulijat temast oli... Ta toodi ratastoolis. Ta seisund oli nagu öö ja päev võrreldes sellega, mis oli enne. Kartsin, et ta ei ela ööd üle. Aga elas. Hakkasime toimetama: ta sai kõrgdoosis keemiaravi, siis veel luuüdi tüvirakkude ülekande, ja ta on siiani elus. Oleks ta jäänud tulekuga paar päeva hiljemaks, poleks ta ellu jäänud, sest tal olid lümfisõlmed nii suured, ta ei saanud õieti hingatagi.

 
At 21:44, Anonymous Anonüümne said...

Hr Pullerits kogu lugupidamise juures on teie viimane sõnavõtt möga. On tuhandeid, võibolla sadutuhandeid, kes ei ole saanud abi tavamedistsiinilt, aga on saanud seda alternatiivmeditsiinilt. Minge mõne korraliku posija juurde, kellel on ka mingisugune tuntus ja renomee ja see räägib teile kindlasti lugusid, kuidas mõni tema patient pääses viimasel hetkel kindlast surmast tänu sellele , et ta tuli just nüüd, aga mitte homme. On olemas konkreetsed elavad inimesed, kes võivad seda teile kinnitada, et alternatiiv meditsiin ravis neid tõbedest mille vastu tavameditsiin võimetu oli. Hiina medistsiin ei ole samuti tavapärane meditsiin ja liigitub seega vist samuti alternatiiv meditsiini alla. Selle asemel, et seda rumalat juttu ajada, minge ja laiendage oma silmaringi ja tehke näiteks intervjuu Rene Bürklandiga ja uurige mitu tavamedistiini arsti ( just nimelt välja õppinud ,koolitatud arsti) on tema juures oma tervised korda saanud.

 
At 21:54, Anonymous Anonüümne said...

Priiduga vaidlemine, on sama mõtetu nagu kevadel vasikaga võidu jooksmine. Ta väänab alati asju selles suunas nagu talle meeldib. Eirab fakte, mis talle ei meeldi ja ei sobi ja rõhutab neid mida peab oluliseks. Mingist erapooletusest pole enamasti juttugi. Kui palju inimesi on tavameditsiin oskamatuse ja lohakuse tõttu tapnud? Minu lapsepõlve sõber tapeti arstide poolt , kui ta pandi kopsupõletikuga narkoosi alla. Väljaõppinud arstid arvasid, et tal on pimesoole põletik. Igasugu susserdamist väärravi , selle kinnimätsimist jne on meditsiinis alati olnud. Hippokratese vanne on vaid sõnakõlks!

 
At 21:58, Blogger Priit Pullerits said...

19:53, mitte kellelgi ei ole aega oodata 79. eluaastani, et siis saab alternatiivmeditsiiniga äkki võib-olla kõõlus korda ja siis saan panema hakata. Siis pannakse juba sind, ja mitte rajale, vaid palju lõplikumasse kohta. Liiati, mis garantii see hiina meditsiin annaks? Äkki ei saa 79. eluaastaks korda? Äkki läheb 83. eluaastani? Aga opiga oli kõik kiire ja korralik, paari kuu pärast juba jooksin.

19:56, sellest saate peagi lugeda, aga juba ainuüksi teie küsimuse püstitus on vildakas, mis näitab,et teil puuduvad igasugused teadmised. Teiesugustele lihtsameelsetele võivadki Nabi ja Keres hambasse puhuda. Spetsialist teeb nad pihuks ja põrmuks. Halastamatult, muide! Lp Keres, kellest väga lugu pean, teeb oma tööd, tema ülesanne ongi katsuda nii palju hambasse puhuda, et see, kellele puhutakse jääb uskuma. Aga minuga need trikid läbi ei lähe. Mul on olemas iseseisev ja kriitiline mõtlemine. Nabi on muidugi omadega lootusetus olukorras. Ja mida rohkem ta jama ajab, seda naeruväärsemaks see kõik muutub.

Kusjuures nüüd tuleb pomm. Ainult teile. Juba 8 a tagasi sai tähelepanu juhitud tema puhul väga anomaalsetele ja kahtlastele näitajatele, jutt ikka samast asjast, ja sellest ka ette kantud, aga siis ei võetud seda kuulda ega tõsiselt. Aga iga asi koorub välja omal ajal. See on nagu pikk seriaal, mis viib meid sammhaaval lähemale karmile lõpule. Stay tuned!

Ja nii palju ütlen veel, et selle juuksekarvatesti jutuga. 20:09, võib puu taha kobida. See ei päde. Miks, sellest kirjutan ka peagi suurelt kõigile.

Krt, nüüd olen siin teile liigagi palju paljastanud. Aga loodan, et oskate seda vääriliselt hinnata. Nüüd olete sel teemal vähemalt praegu Eestis minu järel pädevuselt teisel kohal - palju õnne!

 
At 22:04, Anonymous Anonüümne said...

Üldiselt tundub olema nii, et meestele kelle tervis tundub olema ornungis nagu Kägu, MargusM ja veel mõned sobib rohkem alternatiivmeditsiin. Samas mehed nagu Huu (enda väitel 2 korda koroonat põdenud) ja Pullerits ( me kõik teame tema probleeme ja hädasid) vajavad pidevat putitamist. Mulle meeldib mõnedes kultuurides viljeletav põhimõte, arstidele maksti siis kui oldi terve. Maailmas, kus advokaadid ja arstid saavad tunnipalka tulemusest sõltumatult peavadki asjad psses olema

 
At 22:41, Anonymous Anonüümne said...

Vastates ausalt pealkirjas olevale küsimusele , siis lõviosa sellest meditsiinist tõesti inimest ei aita. Haiglad on täis aedvilja seisundis patsiente, kelle eest hingavad aparaadid, keda toidetakse süstidega otse veeni, kelle verd puhastab tehismaks, kelle uriini kurnab kunstneer jne. Paradoks on see, et mida rohkem meditsiin areneb, seda haigemaks inimesed jäävad. Ravimite mõjul haigused muteeruvad ja muutuvad tugevamaks, vaktsiinide ja ravimitega rikutakse inimese normaalne loomulik immuunsus ja tehakse nad nõrgaks ja sõltuvaks meditsiinist. Plogipidaja oma viimases sõnavõtuga paljastab tõe, puudub usk endasse, oma organismi võimekusse taastada esialgne seisund. Tahetakse kiireid lahendusi ,aga kiired lahendused on nagu kiirtoit. Kiirelt sisse, kiirelt välja :P Kahjuks on nii, et see, kes ei leia aega ühekorra korralikult ravimiseks, saab ravida kogu ülejäänud elu. Andke organismile võimalus ennast ise ravida, andke talle palju puhast vett, et neerud saaksid saasta organismist välja transportida, andke talle normaalset täisväärtuliku toitu ja palju puhkust. Kuulake oma keha, asjad ei lähe enamsti rikki äkki ja suure pauguga, tavaliselt antakse enne mõnda aega väiksemaid mükse, kui te neid ignoreerite ja ei taha leida aega nendega tegelemiseks, peate ükskord leidma väga palju aega

 
At 22:44, Anonymous Anonüümne said...

Rõõmustame parem, et meil on nii tore ja nunnu president https://www.facebook.com/ahelik/videos/10225501823601784

 
At 22:53, Anonymous Anonüümne said...

Kumb on suurem patt, kas joobes riigikogulase ja ajakirjaniku või koomiku ja eurolauliku poolt avarii tegemine autoga või nanogramm rinnavähi ravimit dopinguproovis, selles on küsimus. Eestis meenutab eksinu lintsimine kristuse risti tõmbamist roomlaste valitsemise ajal. Oluline on patuoina afišeerimine rahvarohketes paikades, et võim saaks näpuga näidata, rahvast manitseda ja valitsemise mõnudele keskenduda. Osad ajakirjanikud jooksevad võimuga kaasa, osad tõmbavad nosu täis ja tõmbuvad aktiivsest elust kõrvale,lastes tsirkusel edasi toimuda. Elu!

 
At 22:58, Anonymous Anonüümne said...

Suured targad, puhute siin uhkelt hambasse aga keda siis alternatiivmeditsiini alalt Eestis soovitate? Paluks nimekirja.

 
At 00:56, Anonymous Anonüümne said...

Korrektuur. Huu on ühekorra koroona läbi põdenud. Detsembri alguses kadus lõhn ja võhm. Usun et korralikult taastunud.
Heita terve Hiina meditsiin alternatiivmeditsiini kategooriasse on lamba jutt.

Huu

 
At 08:59, Anonymous Anonüümne said...

Hädine ja jõumeetoditel kägistamine tundub seal Antidopparite poolel olevat. Otsustaja Vallimäe ja abikommentaator Pordi avaldustest jääb selline mulje, et matimees on putinoidselt ette võetud ja vahet pole, mis asjaolud või sõnad talt tulevad, ikka tuleb sportlasest eraisikuks ümber pigistada nui neljaks.

Kummaline, spordifännina tunnen, et teistsugune RNA hakkab soontes liikuma. Vasak käsi hakkab juba vaikselt dopinguliberasti ilminguid välja näitama -- kui süsteem ei tööta, tuleb see maha hääletada.

 
At 09:53, Anonymous Kägu, kehakultuurlane, said...

Palju lihtsam on nendel inimestel, kes üldse ei eeldagi, et leidub nii talendikaid sportlasi, kes oma dopingut täis konkurentidele kaeraputru ja kapsasuppi süües pähe suudavad teha. Gladiaatorite värk, kus jõukamad riigid kasutavad vahendeid, mis jõuavad dopingu nimistusse aasta -paar hiljem ja vaesemad riskivad odavamaid ja juba üldtundud vahendeid kasutades konkurentsis püsida. Võitjad on need, kes vahele ei jää ja kaotajad materdatakse porri. Sinisilmsed, aga on need, kes usuvad ausust ja eetilisust seal, kus suured rahad mängus ning peavad aina pettuma ja pettuma ja pettuma....

 
At 10:35, Anonymous Anonüümne said...

Huvitav teema. Tervisest rääkides Hiina meditsiini abil jõuamegi siia, et kui lääne meditsiin põhineb loogilistel seostel mõjutuse ja tekkiva mõju vahel, siis hiinlased sellise jamaga pead ei vaja vaid lihtsalt usuvad, et see aitab. Tegelikult omab ka kehakultuur järjest enam pigem ususekti liikumise tunnuseid. Aastaid tagasi käsitles Urmas Petti seda oma jutus - http://www.eestikirik.ee/olumpose-peremehed/
Refereerin magusamaid kohti sellest jutust: "Muistsete kreeklaste mängud olid pühendatud Olümpose pärisperemeestele jumalatele. Sporti harrastati religioossetel eesmärkidel, mis tegi selle mõttekaks ja kõigile hõlpsalt arusaadavaks.
Ka tänapäeval süüdatakse mängude alguses ikka kõrgel altaril ohvrituli ja vahel kõneldakse ka olümpiaideaalidest nagu inimese harmooniline areng ja tervis, rahu maailmas ja rahvaste leppimine, aga väga veenev see jutt ei tundu.
Sest kes ikka on nüüdsel ajal Olümpose tegelikud peremehed? Peale sportlaste koguneb seal maailma poliitiline, majanduslik ja muu eliit. On oodata kiredraamat, kus süütu ingli rollis astub üles olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi (ei ole võtnud, raiuge või tükkideks!) ja kuradi advokaadina SA Eesti Antidoping nõukogu liige Kristjan Port (Kristina käitumine reedab paanikat!).
Kindel on see, et tipptasemel sport on muutunud üksnes professionaalide mängumaaks, mis nõuab röögatuid summasid ja need seal ka liiguvad. Jutud «puhtast» spordist sarnanevad seetõttu üha enam maavanaema muinasjuttudega, kus paha saab alati paraja palga ning õige hõlma ei hakka keegi. Ning pole vahet, mis alast kõnelda. Tänapäeva sportlased on paljuski kui endiste aegade mungad. Nende hulgas saab eristada koopaerakutest üksikaladega tegelejaid ehk anahoreete ning vennaskondadesse ja kloostritesse koondunud meeskonnavõistlejaid ehk koinobiite. Rooma poeedi Iuvenalise kümnendas Satiiris seisab ladina keeli: orandum est ut sit mens sana in corpore sano. Tuleb palvetada, et terves kehas oleks terve vaim.
Professionaalne sport on pigem ohtlik tegevus, mida eelistatavalt vaadatakse ohutust kaugusest, kõige parem telerist. Aga eks ka algsetest Olümpose peremeestest oli end targem eemale hoida."

Kuivõrd sportimisel on tegemist usulise liikumisega, millel pole tervise parandamisega tõestatud seost, siis on aeg panna vähemalt terviseradadele üles ka sobilik usuatribuutika siin blogis tutvustatud koroona kirstude kineetiliste taieste näol. Hiinlased ajagu oma asja Hiinas, võhmaradadel liikujad peavad saama terveks siinsete võhmatavade järgi!

 
At 10:59, Anonymous Anonüümne said...

Eespool üks kommenteeria (22:41) tõi välja, et tänapäeva meditsiin toodab juurde haigeid. Nii ja naa...

Vanasti ei olnud erialaarste, olid loomanahkades posijad, kes aitasid iga asja puhul.
Vanasti ei olnud vähki, lihtsalt suri "miskil põhjusel"
Vanasti ei olnud Altzhaimerit ega Parkinsoni, oli lihtsalt vanadusnõtrus.
Vanasti ei olnud stressi ja depressiooni, mindi lihtsalt lolliks ... jne.
Vanasti ei olnud Eestis keskmine eluiga nagu praegu 75+, oli 36 (1900.a.).

Kuradi arstid, ma ütlen ...

 
At 11:22, Blogger Priit Pullerits said...

Just, 10:59, kuradi arstid, ma ütlen! Mitte ainult keskmine eluiga pole nende süül suurenenud, ka imikute suremus on vähenenud. Ja katastroofiliselt! On ikka vastikud tüübid, kas pole!

 
At 11:27, Anonymous Ilmikvend Ihastest said...

Mehed, võhmamehed, munapühad on küll möödas ja ma loodan, et kõik on oma munapiiksu kätte saanud, pöördun ma teie poole, head võhmavelled, sellel otsustaval päeval Vennastekoguduse päevaloosungiga:
“Issand Jumal hüüdis Aadamat ning ütles temale: “ Kus sa oled?” Ja tema vastas: “Ma kuulsin su häält rohuaias ja kartsin, sest ma olen alasti.” 1Ms 3,9-10
“Ükski loodu ei ole temale nähtamatu, vaid kõik on alasti ja paljastatud tema silma ees; ja temale tuleb meil aru anda.” Hb 4,13

Kes on täna meie ees alasti?
(H)alastusest pole pääsu.

 
At 11:59, Anonymous Anonüümne said...

PP, millal 21:58 reklaamitud lugu ilmub?

 
At 13:16, Anonymous Anonüümne said...

Siin on nimekiri, kelle poole pöördudes saab abi.

https://www.delfi.ee/artikkel/93069751/koroonaprotestide-sopruskond-kremlimeelsed-aktivistid-ekre-saadikud-ja-uhhuu-arikad

 
At 13:37, Anonymous MargusM said...

Kaja Kallas esitles Riigikogus oma uut teost "Valge raamat", 35 lumivalget lehekülge.
Nagu ta ise kommenteerib siis need on alles ideed, kuidas täpsemalt ellu viia selleni pole jõutud..

 
At 19:29, Blogger Priit Pullerits said...

Mehed, mul on Kaja Kallasest juba kahju. Ta on nii üle oma võimete küünitanud. Ja kurb on see, et ta vist ei suuda ise seda adudagi. See on sama, nagu meist keegi läheks siin Eesti meistrikatele grupisõidus ja väntaks seal enesekindlusega, nagu oleks kogu peloton just enda selja taga, aga tegelikult on peagrupp juba ammu oma teed läinud ning need, keda veame, on samasugused tšainikud ehk gruppetto, nagu me ise - ja me ei saa sellest aru kah...
Mina ei tea, kuidas Kaja Kallast aidata. Aga kuidagi väga õnnetu on see seis ja olemine... Ja Reformi alfaisased on nii jõhkrad ka, näiteks Ligi, et ei astu ligi ja ei aita noort naisterahvast, vaid ilmselt hoopis piidlevad vargsi mõnuga, kuidas teine nii abitult püüdleb ja sipleb. Ei ole paljudes alfaisastes seda vana kooli väärikust enam, ainult väiklane ärategemine ja õel itsitamine.
Või kuidas teile tundub?

 
At 20:14, Anonymous Kägu, kehakultuurlane, said...

Minule tundub, et müüjatüdruk ei peaks riiki juhtima ja naise esmane ülessanne võiks olla laste kasvatamine ( kõigepealt tuleks need muidugi teha)ja kodu korrashoid. Kui tahetakse võrdsust kõiges, siis nüüd ongi see võrdsuse printsiibil ära tegemine. Harjugu ära nagu ütlevad Helmed.

 
At 20:46, Anonymous Kägu, kehakultuurlane, said...

Muideks mis puutub igasugustesse vanadesse tõbedesse, mida väidetavalt enam tänu arstiteadusele enam ei ole, siis nende asemel on mustmiljon igasugu muud tõbe. viirused muteeruvad ja arenevad tänu igasugusele ravimite ja vaktsiinidega soperdamisele toodetakse lihtsalt uusi haigusi juurde. Sama teema nagu tänu arstiteadusele saadakse õlavalu asemel maksakahjustus või neerupuudulikus. Inimeste keskmine eluiga on küll tõusnud, seda eelkõige tänu kergemale elule ,teadlikumale toitumisele ja võimalusele rohkem puhata. Vanasti inimesed lihtsalt töötasid ennast surnuks. Aadlisoost inimesed on alati üsna kaua elanud. Kui kaua haige olemine tähendab kaua elamist, siis tõepoolest on inimkond astunud suure sammu edasi. Mitte kunagi vist pole inimkond keskeltläbi olnud nii nõrk ja haigustele vastuvõtlik kui praegu. Kui iga niiöelda abordijäänuse elule aitamine, et ta saaks kogu elu kannatada ja ohtralt ravimeid tarbida on mingi saavutus, siis mina eelistaks seda eskimode varianti. Vastsündinu asetati kohe peale sündi mõneks minutiks lumehange. Jäi ellu sai temast tugev ja terve inimene, suri maha, järelikult polnud elule määratud. Veidi küüniline, aga mina isiklikult ei tahaks iga hinna eest kaua elada, ma tehaks tervena surra. Ma sugugi et tee meditsiini maha, sest tõepoolest aitab ta jalule noori inimesi ja annab neile nii öelda uue võimaluse. Kuid olles pärit niiöelda meedikute perekonnast tundub mulle, et tänapäeva meditsiin keskendub liigapalju lootusetsus seisundis haigete piinade pikendamisele. Niipalju kui mina olen alternatiivmeditsiiniga kokku puutunud ( loen sinna alla ka hiina meditsiini), siis need tulemused ei ole tõepoolest ehk nii kiired ja nõuavad patsiendilt rohkem usku ja koostööd, aga need tulemused on kestvamad, sest hiinamedistsiin üritab tegeleda põhjusega, tavamedistsiin aga leevendab üldjuhul vaid sümptomeid. Ehk siis esimesel juhul peab inimene ise oma elus midagi muutma, midagi ära jätma, teisti mõtlema või mis iganes, asi või tegevus tal neid tervisehäireid põhjustab. Tal tekib uus harjumus ja elukvaliteet ja see jääb kestma, teiseljuhul manustetakse pahatihti aina kangemaid ravimeid ja elatakse samamoodi oma organismi vägistades edasi

 
At 21:09, Anonymous Anonüümne said...

Doktor Pullerits, Ligi on sossim kui Kaja. Vahi isast või lillekesele tehti tapmisähvardus. Kas avaldame kaastunnet? Õblukestele naistele tehakse tapmisähvardusi, mis nemad tegema peavad? Ise kaevu hüppama?

 
At 21:21, Anonymous Anonüümne said...

"Äkki ei saa 79. eluaastaks korda? Äkki läheb 83. eluaastani? Aga opiga oli kõik kiire ja korralik, paari kuu pärast juba jooksin"

Petlik arusaam. Tervenemine oleks tähendanud vigastuse kausaalsest algest jagu saamist. Selle asemel kiirustati Haigekassa käibega, vasika moodi uuesti kohe sama kahjustavalt jooksu. Mis sellise sümptomaatilise operatsiooniga ravikatse tulemus oli? Puruks jooksmine. Korralikult puruks. Kiirelt ja korralikult.

Kahju, et me ei suutnud siin kommentaariumis õigel ajal hoogu maha võtta ja lihtsalt lasime sellel kiirel ja korralikul hävitustööl toimuda. 6-18 kuuga nõelravi (õigupoolest organismi enese jõul) ja tõsise enesereflektsiooniga oleks saanud hoopis jooksuvõimekust 79. või 83. eluaastani pikendada.

 
At 21:56, Anonymous Anonüümne said...

Piltlikult öeldes, kui sarniir on tublisti kulunud ei aita mingi nõelravi ega alternatiivudu seda lõtku seal olematuks muuta.

 
At 22:07, Anonymous Anonüümne said...

Aitab küll, inimese rakud uuenevad 83 ni. Loe doktor Kägu õpetust, ära eksle pimeduses

 
At 22:12, Anonymous Anonüümne said...

Mulle on poes mõned korrad vägisi mask ette surutud ja peale seda tundin ennast mitu tundi väga halvasti. Mõtlesin juba, et kas tõesti mingid vandenõu teooriad toimivadki ja tegemist on mingisuguste eelnakatatud maskidega. Nüüd avastasin sellise rahva algatuse. https://rahvaalgatus.ee/initiatives/a27b8758-1728-49b2-8249-fed014072b55?fbclid=IwAR07CIuMn3cP3voi1NLVOe1GPPwNJuakGgyzskrDhU2Tar2MGqScq6PVNNo

 
At 08:04, Blogger Priit Pullerits said...

Need, kes Toompeal seda janti korraldavad, võiks vähemalt nii palju aumehed olla, et mitte teiste loomingut varastada. Siin mu lugu, kuidas nad seda teevad:

https://www.postimees.ee/7220713/armastatud-laulud-laksid-meeleavaldusel-kaiku-ilma-loata

 
At 09:12, Anonymous Anonüümne said...

Siiri võiks õnnelik olla et rahvas tema laulu laseb. Järgmine kord enam ei lase. Pullerits kas rahvale on meeleavaldus keelatud?

 
At 09:17, Anonymous Anonüümne said...

Priit,kohati muutud ikka päris jobuks,!

 
At 09:21, Anonymous Anonüümne said...

Kui juhtub ime ja maadleja teine proov on negatiivne, kas OMiks on veel võimalik tippvorm saavutada?

Kuhu PP lugu maadlejast jäi?


https://sport.postimees.ee/7220645/kas-eesti-antidoping-raagib-nabi-juhtumis-ikka-tait-tode

 
At 09:27, Blogger Priit Pullerits said...

Mulle ei meeldi tüübid, kes tulevad puusalt lahmima.

Ei, avalik koosolek (sellega on Toompeal tegu, mitte avaliku üritusega, kui keegi põmmpea ei peaks seda elementaarset vahet teadma) on lubatud välitingimustes... kui seal ei osale üle kümne inimese. Aga seal osaleb. Tegemist on rikkumisega ja ma imestan, et kui meil on õigusriik, siis miks õiguskaitseorganid pole veel sekkunud.

Kui keegi üritab väita, et ei, see on avalik üritus, siis palju õnne - avalikud üritused on üldse keelatud praegu.

Edasi, selle meeleavalduse jaoks ei ole taotletud luba. Seda tuleb teha iga sedasorti ürituse korral. Veel kord, meil on õigusriik, mitte anarhia!

Edasi, teoste esitamiseks tuleb samuti taotleda luba. Sellest mu lugu räägibki. Seda ei ole tehtud. Tegemist on autoriõiguste seaduse rikkumisega. Tuletan meelde, et meil on õigusriik, mitte anarhia!

Praeguses olukorras on sellel meeleavaldusel osalejatele niigi liiga palju lubatud ja nende tegevusele läbi sõrmede vaadanud, mis on ohtlik, sest viib ühiskonnas anarhistlike ilmingute juurdumiseni.

Mina ei taha, et igasugused tüübid võivad käia mööda linna ja teha, mida tahavad. Sest mõelgem edasi: järgmiseks korraldavad midagi rohelised mehikesed ja me vaatame ka samamoodi mäksa moludena pealt või?

Jobud on need, kes sellest kõigest aru ei saa ja soosivad seaduste rikkumist, Kui soosivad, siis ma tulen võistlusel ja võtan neilt jalgratta ära ja kogu lugu ning ärge siis mölisege - säh teile siis anarhiat!

 
At 09:27, Blogger Priit Pullerits said...

Lp 09:21, minu pauk tuleb homme ja tuleb palju kõvem pauk. Kogu see Nabi jutt lendab prügikasti.

 
At 09:44, Anonymous Anonüümne said...

Vaatame mida doktor Vooglaid kirjutab. Vaatame mida doktor Kägu kirjutab kuidas kägistatakse rahva hinge, rahva vabadust, siis saate nii et perse punane

 
At 09:54, Anonymous Anonüümne said...

100% nõus Priiduga.
Nagu ühes Vikerraadio saates "Samost ja Sildam" üks neist meestest ütles, et "loll olla on igaühe põhiseaduslik õigus", siis oma idiootsustega teisi ohustada pole õigusriigis enam kaugeltki põhiseaduslik õigus. Aga teiste ohustamise ja ohustamise propageerimisega need oma virtuaalmaailmas elavad idioodid tegelevadki, saamata aru, milline on tegelik reaalmaailm.

 
At 10:04, Anonymous Anonüümne said...

Hakkate siin juba kingot panema. Kui mees käib ringi ilma et nohu aga nakatab teisi et need kohest sussid püsti viskavad siis ikka väga imelik see teie katk. Hirmukatk. Kas Padre teid pikki aastaid argpüksideks kasvatas?

 
At 10:33, Anonymous Anonüümne said...

Kui suur tuleb kahjunõue, kui maadleja B proov on negatiivne?

A. 100 000
B. 500 000
C. 1 000 000

 
At 10:42, Anonymous Anonüümne said...

Aga kui suur tuleb Kerese arve maadlejale? Mis summad üldse maadluses liiguvad? Kas riik jätkab ka edaspidi sportlase ülekuldamist vaatamata positiivsele proovile?

 
At 10:51, Anonymous Anonüümne said...

Tsitaat Uutest Uudistest: "Kui aga siia lisada BNS-i vahendatav järgmine uudis: “Armastatud laulud läksid meeleavaldusel käiku ilma loata”, siis paistab juba silma meeleavalduse vastase tegevuse orkestreerimine, mille on enda peale võtnud peavoolumeedia, kes protestijaid juba mitu päeva mõnitab."

Kas resistaansi Juht on rakendatud nüüdsest süvariigi teenistusse? See teeb meid kõiki murelikuks.

 
At 11:20, Anonymous Anonüümne said...

10:04, Te olete tüüpiline näide reaalsusest irdunud, oma virtuaalmaailmas elajast.
Nii ongi- "Kui mees käib ringi ilma et nohu aga nakatab teisi et need kohest sussid püsti viskavad siis ikka väga imelik see teie katk."
Minu päris suures tutvusringkonnas on samuti mõned inimesed, kes on põdenud Covid-19 läbi ilma eriliste haigusnähtudeta. Paraku on märksa rohkem neid, kes põdesid tõve läbi oluliselt raskemalt vähemalt ja meenutavad oma nädala-kahe pikkust põdemist kui elu ühte kohutavamat kogemust, mille kordumist ei taheta ning ei soovita seda oma vaenlastelegi. 2 tuttavat läksidki teispoolsusse, ehkki oleks ilma selle viiruseta saanud veel aastaid elada täisväärtuslikku elu.
Nakatumised on toimunud (nagu enamusele reaalmaailmas elavatele inimestele ammu selgeks saanud) erinevate inimestevaheliste kontaktide kaudu.
See, et nimetate ülinakkavat haigust "hirmukatkuks", näitab, et Te pole suuteline adekvaatselt riske hindama.
Mis puudutab reisimist, siis keskmine statistika on üks asi (et reisidelt on riiki sisse toodud vaid mõni % nakatumisjuhtudest), tegelikkus aga midagi muud. Statistika (reisidelt sissetoodud juhtumite arv, nakatumiskordaja) näitab keskmist. Keegi ei suuda aga enam jälitada, kuidas reisidelt toodud viirusi edasi on "jagatud". Aga sealt viiakse koju, tööle ja mujale. Samas paljud need, kes on nakatunud, mitmel erineval põhjusel enam edasi ei levita (st nende nakatumiskordaja on 0). Nii et reisidelt toodud viirused levivad märksa laiemalt kui seda näitavad keskmised statistilised reisidelt toodud nakatumisjuhtumid ja nakatumiskordaja.

 
At 12:08, Blogger Priit Pullerits said...

No palun väga, mehed - lugege mu lugu, miks Nabi ja Kerese jutt ei ole üldse tõsiseltvõetav:

https://leht.postimees.ee/7220874/dopinguspetsialist-heiki-nabi-argumendid-ei-pea-vett?_ga=2.4396851.1251102301.1617944564-532792975.1608287490

 
At 12:27, Anonymous Anonüümne said...

Keegi huumorisoonega mees küsis siin ,et kõigepealt matipoisid,siis matimees kes järgmiseks?
Vastan - vana kere(s) isiklikult. Aitäh talle et andis meile kõigile hetkeks lootust kui meile kõigile hammbasse puhus. Aga Padre artikkel hr Annukiga ja nüüd ka positiivne B proov. See on lõpp või pigem uue tee algus mis ei jäta ka hr. Kerest mõjutamta rääkimata Nabist. Nagu ingalsed ütlevad nasty business. Aga advokaatidele business as usual - aega on uut lehte luua mina usun Heiki Nabi.....

 
At 12:50, Anonymous Naatan Nano said...

Äntaidõuping (lühidalt paraümber sõnastatud): negatiivse tulemuse ohuga testimismeetodid ei ole meie jaoks piisavalt teaduslikud ja nendega seotud teaduslikud artiklid ning meetodid on kõik läbi vaadatud pedagoogikakandidaadi Henn Vallimäe ekspertpilgu abil, seega ei lase me ka edasistel empiirilistel andmetel koguneda ja jätame juuksekarva testi tegemise avaldused läbi vaatamat või lükkame tagasi, kui pärast neid jälle mingeid pressikonverentse esitatakse.

Endal mul aineõpetaja pabereid ei ole ja seetõttu panen oma ekspertsuu matimeeste teemadel siin lukku, kummardan ja löön ametliku organi ees kulpi! Nanosport nanopuhtaks, nanohurraa! Nanönöö!

 
At 12:53, Anonymous Kontrasti Karla said...

Niisugust kontrasti pole spordis ikka tükk aega näinud. Hakka või arvama, see nanoantidoping-nanodopingu lahinguväli on sama põnev kui spordimatil toimuv ise.
- - -
Pedagoogikakandidaat Vallimäe Nabi juhtumist: selgitused on olnud väga otsitud ja pinnapealsed. Meile ei ole vaja seda tõestada. Meie asi on pakkida juhtum võimalikult kiirelt kokku ja anda üle distsiplinaarmenetlusse.

Keres: kas Nabi B-proov on negatiivne või positiivne, ei oma süü seisukohalt tähtsust. Letrosooli sisaldus A-proovis 0,6 ng/ml ehk väga palju vähem (Kerese sõnul 500 kuni 200 korda) kui nendel juhtumitel, mil sama aine eest on võistluskeeld määratud.

 
At 12:58, Anonymous Anonüümne said...

Kuulge 12:53, ärge korrutage siin papagoina seda, mida Keres rääkis. See oli fopaa või teadlik publiku eksitamine. Padre oma intervjuus dr Annukiga paneb asjad selgelt paika, lugege seda, seal on kõik ära seletatud, mis iba teile pressikal aeti.
Amen!

 
At 13:19, Anonymous Anonüümne said...

Tavameditsiin versus alternatiiv - see on igivana ja muutub aina vastuolulisemaks tänu internetile. Bulgakov on vist kunagi kirjutanud midagi sellist , et kui oled suremas siis ei huvitu sinust mitte keegi peale lähedaste vahest. Siis pöördutaksegi viimases hädas vastavalt oma maailmapildile , kui ollakse täiskasvanud, vasta ala n.ö asjadundjate poole ja siin on pigem tegmist usuga. Usklikega vaidlemine on nagu siin varemgi märgitud vasikaga võidujooksmine. Teaduse taga on faktid. Soovitan vaadata saksa Charite sarja silmaringi avardamise mõttes. Aitab natuke aru saada kust, kuidas ja kuhu on tavameditsiin arenud tasapisi. On ka meelelahtuslik pool ja ka side Eestiga kuna siit on pärit üks reaalselt tegutsenud tegelaskujusid kes on seriaalis.

 
At 13:26, Anonymous Kägu, kehakultuurlane, said...

Mehed täna on päev mis kirjutatakse tulevikus suurte tähtedega ajalukku kui päev millal "Postimehe" ,ajakirjanik loobus demokraatia ja vabaduse kaitsmisest ja astus ühele pulgale selliste suukujudega nagu Sass Henno, Krister Paris jne. Elagu globalistlik maailmavaade ja absoluutne riigikontroll inimese üle ! Elagu politsei riik! Meil kõigil on võimalus elada põneval ajal, kui haiged inimesed valitsevad riiki ja kehtestavad kontrolli tervete üle. Elagu võrdsus ja vendlus! On arusaadav, et haiged ei suuda kunagi saada terveks, sellepärast tuleb kehtestada reeglid, et me kõik jääksime haigeks. Need üleannetud, kes on seni talitanud kõikide võimustruktuuride ja terviseameti nõuetele vastupidiselt ja pole endale seetõttu koroonat hankinud, tuleb võtta vastutusele ja vangistada kui ühiskonnale ohtlikud inimesed. Lööme suure sõdurisaapaga puruks igasusuguse alternatiivmedistsiini ja nimetame teadmised, mis on aastasadade jooksul kogunud inimesed, kes elavad täiesti tervena ilma ravimite ja vaktsiinideta, lolluseks. Kõigile inimestele , kes ei ole kuu aja jooksul vähemalt 3 korda haiged tuleb määrata kopsakas raha trahv, sest haigete ühiskonnas on selline käitumine solvav ja lugupidamatu. Näo alaosa paljastamine avalikus kohas tuleb võrdsustada avalikus kohas alasti viimisega. Politsei strukutuuride abistamiseks tuleks käivitada pealekaebamise äpp, mis võimaldab jõustruktuure kiirelt ja lihtsalt reeglite rikkujatest teavitada. Riik peab seda kõike tegema, sest see on meie kõigi ühise tuleviku ( meist kõigist saavad zombid) ja turvalisuse huvides.
Me hoolime!!

 
At 13:51, Anonymous Anonüümne said...

Tõmbasin eila pärastlõunal nina viina täis ja paarutasin traktoriga põllul. Abikaasa tegi noomituse ja puhusin tema alkomeetrisse 2,57 grammi. Alles hommikul kell 6 jõudis kohale naabrinaise kutsutud miilits, puhusin tema torusse 0,6 nanogrammi. Miilitsale ütlesin, et ma ei tea kuidas nii vähe viina mu verre sai.

Selle segase loo kirjutamisel on saadud inspiratsiooni advokaadi väitest, et tableti ei ole võimalik nii väikeseks lõigata, et saada sellist kontsentratsiooni.

 
At 14:16, Anonymous Anonüümne said...

Kägu on lõplikult hulluks läinud. Või on veel võimalusi?))

 
At 14:17, Anonymous Anonüümne said...

PP 9:27, kas lubatud homne pauk käis ikkagi täna 10:59 või homses Arteris ka üllatuspomm?

 
At 14:21, Anonymous Anonüümne said...

Jah, hr Kägu, kõva päev. Tänane intervjuu Annukiga on üle platsi. Muuseas, Martinsoni martinsonlik artikkel mõned päevad tagasi oli taktikaline, kui ajakirjanikud oleks kõik vaid ilmselget kirjeldanud, oleks “rahvas” marutanud, matimehele tehakse kambakat. Nüüd seda ei saa väita. Teiseks, PP artikkel lossi platsi vabadusvõitlejatest - täna viidi üks juba politseijõudude poolt ära rahunema. Järeldusi teeb igaüks individuaalselt ise.

 
At 14:34, Anonymous Anonüümne said...

Kägu pani ülikõva paugu. Tänasest on tema meie demokraatia isa ja resistansi Juht. Elagu doktor Kägu! Oleme alati ustavad!

 
At 14:48, Anonymous Anonüümne said...

Härra Kägult väga hea kokkuvõte. Hr Kägu võiks avada oma plogi. Lugejaid leiduks. See pandeemia on üks suurepärane asi, selle lipu all annab teha igasugu sigadusi. Oluline on ainult pidevalt rõhutada, et seda kõike tehakse inimese enda hüvanguks ( inimene ise on ju loll nagu vasikas ja ei saa aru mis talle tegelikult hea on) ja sellepärast et nad hoolivad!

 
At 14:50, Anonymous Anonüümne said...

To 14:16 On veel võimalus, et Kägu on täie mõistuse juures, aga teie aju kipub hapniku defitsiidist jukerdama. Te kaaluge seda varianti, kuni veel suudate.

 
At 14:57, Blogger Priit Pullerits said...

Mehed, võtke nüüd rahulikult ja tulge mõistusele! On kaks olulist artiklit mult, mida peate lugema, mis panevad teil kõik viimaste päevade sündmused arukasse perspektiivi:

https://www.postimees.ee/7220713/armastatud-laulud-laksid-meeleavaldusel-kaiku-ilma-loata

https://leht.postimees.ee/7220874/dopinguspetsialist-heiki-nabi-argumendid-ei-pea-vett?_ga=2.4396851.1251102301.1617944564-532792975.1608287490

 
At 15:13, Anonymous Anonüümne said...

Pulleritsu kommentaarid 9:27, 8:04 annavad tunnistust ajakirjaniku suurepärasest keele kasutusest ja heast ajakirjanduslikust stiilist ning muidugi ka süvenemisest ja täielikust erapooletusest.Mis ajast mingi laulu jorisemine loomingu varastamine on? Mitte kommertslikel eesmärkidel võin ma laulda mida tahan. Sisask tõestagu kõigepealt, et see on tema laul, aga mitte plagiaat mõne teise autori laulust. Lõpuks ometi on ajakirjaniku härra hakanud šhnitti võtma oma õpilastelt ja saanud aru, et lakkuda tuleb seda kätt mis toidab.

 
At 15:20, Anonymous Anonüümne said...

Jahhhh,oma olemuselt on Priit ehtne libedik!

 
At 15:38, Anonymous Kägu, kehakultuurlane, said...

Seadus mis keelab inimestel kokku tulla, rahumeelselt meelt avaldada, laulda ja ennast hästi tunda, ei ole mitte seadus vaid sigadus. Selliste sigaduste vastu meeleavaldamine on inimeste põhiseaduslik õigus. Ükski haigus, ka oluliselt tõsisem kui see kergemat sorti gripi laadne haigus ,mida kutsutakse covid 19, ei suuda iial inimeste tervisele ja psüühikale nii palju kurja teha, kui teevad riikide valitsused oma põhjendamatute piirangute ja paanika külvamisega. See massipsühhoos teebki inimesed haigeks. Krdi Koroonafännid võiks omale kordki esitada küsimuse, et miks need inimesed, kes seal rõõmasalt laulavad, ilma maskideta, ilma vaktsiinideta, miks nemad haiged ei ole? Äkki peaks hoopis neist eeskuju võtma ja hakkama lihtsalt elama?

 
At 15:42, Anonymous Anonüümne said...

Tubli Kägu ,lajata neile raiskadele!

 
At 15:46, Blogger Priit Pullerits said...

Teeme nii, 15:13, et rumalatega ja nendega, kes elementaarsetest asjadest aru ei saa, ma vaidlemiseks aega ei raiska. Kui te ei tea, et 1) jutt ei olnud laulu jorisemisest, vaid 2) Sisaski muusikapala esitamisest, mis on 3) registreeritud Eesti Autorite Ühingus juba 1998, sisi ei ole meil mõtet edasi rääkida. Tehke endale asjad enne selgeks ja siis võime edasi arutada.

 
At 15:46, Anonymous Anonüümne said...

Suurbritannia Chief Medical Officer (tervisejuht) professor Chris Whitty ütles, et lockdownid saavad minevikuks, sest viirusega tuleb õppida koos elama ning kovidit hakatakse käsitlema nagu grippi.
Ta lisas ka, et raskemal gripi aastal võib 25 000 inimest surra, ilma et sellest kõik ajalehe pealkirjad räägiks. Ta ütles, et valitsus saab küll häirekella lüüa kui uued tüved liikumas on, kuid pole võimalik neid uusi tüvesid riiki sisenemast hoida. Ta ütles, et loomulikult püüab valitsus surmade arvu kõige madalamale viia kuid juhtis tähelepanu sellele et inimesed ei aktsepteeri pidevaid piiranguid kui jutt käib sisuliselt sessoonse gripi tasemel surmade arvust.

 
At 15:51, Anonymous Anonüümne said...

Priit, kas me oleme nüüd jõudmas sinna, et kui tahan mõnda laulukest ümiseda ja kui ma ei tea kelle laul see on ,siis tuleb kala nägu pähe teha ja vait olla? Unejutud lastele jäävad vist ka nüüd ära, sest vaevalt vaesemal rahval raha on pidevalt neid autori tasusid maksta?

 
At 15:57, Anonymous Anonüümne said...

Kägu on kunn elagu Kägu !

 
At 15:57, Anonymous Anonüümne said...

Mees, kes tõlgendab liiklusreegleid omasoodu ja rikub neid ( Pulleritsu ohtlikud manöövrid jalgrattal on tuntud nii siin kui sealpool Emajõge), nõuab teistelt isehakanud reeglitegijate reeglite ( seda need põhiseadusega täiesti vastuolus nn. "piirangud" ju on) täitmist?

 
At 16:10, Blogger Priit Pullerits said...

15:51, teile sama vastus, mis kirjutasin kl 15:46, ainult et lisaks soovitan lugeda ka autoriõiguse seadust, enne kui tulete oma lollakate küsimustega. Seal on kõik kirjas, mis juhul tohib teost kasutada ilma, et selle eest peab maksma või selleks luba küsima - seal on ka need teie tegevused loetletud.

Kurat, kuidas mind nülib rumalate ja harimatute inimestega vaidlemine!

 
At 16:11, Anonymous Anonüümne said...

PP tõmbas täna omale pasase teki peale!

 
At 16:29, Anonymous Anonüümne said...

Käolt tuleb juba käojaani juttu, mina ja maailm.

 
At 16:29, Anonymous Anonüümne said...

Usume Heiki Nabi!

https://sport.postimees.ee/7221262/heiki-nabi-vastik-on-et-mind-nimetatakse-dopingutarvitajaks

 
At 16:32, Anonymous Anonüümne said...

Tasapisi tüürime sinna, et keegi rikkur patenteerib näituseks s*ttumise ära. Siis on nii, et tahad ennast tühjendada riku seadust või maksa ja kui oled vaene aga tahad aus olla siis hoia seni kinni kuni raha saad. Tundub, et nii see läheb ja valvama selle asja üle hakkab vististi blogiperemees isiklikult. Näe hingamine ongi juba tasuline

 
At 16:36, Anonymous Anonüümne said...

16.11 kas tõmbas ülepea või silmini?
Kas PP on nüüd mooranägu?

 
At 16:38, Anonymous Anonüümne said...

Käolt tuleb juba käojaani juttu, mina ja maailm.

16:29
Vaadake Kägu jutt on loogiline argumenteeritud ja ladus lugeda. Isegi kui seal on vahel mõni ilukirjanduslik liialdus, on see kindlasti vaid lugejale asja lihtsustamise huvides.
Teie tekst aga on lihtsalt lahmimine, nüri lahmimine ma isegi ütleks. Ei mingeid põhjendusi, ei mingit argumenteerimist, lihtsalt labidaga ja kõmm. Nüri ja väga madal tase.

 
At 16:45, Anonymous MargusM said...

Priit, ehk nõustud ühe suht süütu eksperimendiga? Vaja oleks maadelda v jõusaalis käia ja lestrosoolist kangi näppida. Kui paljukest seda kokkupuudet peab olema et 0,6 nanot saada oskab ehk spetsialistist abimees välja arvutada.
Kuna kogus on samahästi kui olematu siis ei kaasne sellega ka terviseriski. Pmst on võimalik kuu hiljem katsetada ka karvatesti.

 
At 16:52, Anonymous Anonüümne said...

Keegi peab selle proovi peenes laboris kinni maksma?

 
At 16:57, Anonymous Anonüümne said...

MargusM ilt suurepärane ettepanek. Pealegi Pullerits on nii kõhetu kuju, et kui tal selle eksperimendi tulemusena tibake liha luudele kasvaks ei oleks selles midagi halba. Jooksud mehel juba niikuinii igaveseks joostud, aga paaristõuge läheks kindlasti võimsamaks.

 
At 17:35, Anonymous Anonüümne said...

Las matimehe ainet proovib ikka see, kellel naissuguhormoonid möllavad, taolisi eidejuttu puhuvaid kummeliteemehi on siin piisavalt.

 
At 17:45, Anonymous Anonüümne said...

Spetsialistid, ande nõu, kuidas massi kasvatada nii, et nagu rodeo pull välja näha. Mis vahekorras testosterooni ja lestrosooli võtta?

 
At 17:54, Anonymous Anonüümne said...

To 17:45 Pullerits teab, aga ta ei ütle sest läks vaenalase poole üle

 
At 18:34, Anonymous Anonüümne said...

Brüssel võitis, protestijate kohta on ühe vahistamisega palgalistel kommentaatoritel nüüd kont, mida loopida, matimehe lugu on aga võhmamehed kahte lehte ajanud. Lõpp, kiire ja korralik. Tere multi-kulti, mis selle varjus nüüd hõlpsalt korda aetakse, ahoi Belgia ja Rootsi!

 
At 19:16, Anonymous Anonüümne said...

Päris huvitav kui seda laulu oleks esitatud mõnel LGPD ( oli vist veel hunnik tähti) üritusel, kas siis oleksid Ka Sisask ja Pullerits pröökama hakanud? Ajakirjaniku töö on tibake poolik, sest kuskilt ei loe välja mida arvab selle laulu tegelik autor Peeter Volkonski

 
At 19:58, Anonymous Anonüümne said...

Tänases päevas oli tõesti dramaatikat, Nabi, Kägu, Philip, Sisask. Kõik minemas ajalukku nagu koopaoravad.

 

Postita kommentaar

<< Esileht