teisipäev, aprill 01, 2014

Tundmatu abimees: ma paljastan, mida Rene Mandri soovitab!!

Lp blogipidaja: enne kui seda siin kustutama hakkad, loe rahulikult lõpuni. Siin pole kübetki pahatahtlikkust!
Mul hakkas teist kahju, mehejurakad... Käite siin Priidu blogis kiibitsemas ja luuramas, et kuidas trenni teha. Aga Priit ei taha teile vist väga avaldada, et mis ta teeb. Ma näen, et frustratsioon koguneb. Seepärast otsustasin teid aidata.

Ma ei ole rattas mingi kõva jalg, küll aga ITs täitsa arvestatav käsi. Otsustasin kulutada ühe õhtu- ja hommikupooliku, et teha ükskord ka midagi rahva hüvanguks. Proovisin, et kas mul õnnestub sisse murda Priidu ja Rene Mandri vestlustesse. Ma saan asjast nii aru, et Jõgeva rattaralli muudkui läheneb ja te ei tea, mis salarelvi teie peakonkurent seal kasutab.

Ja vaadake imet! Saingi asja jälile! Nii et õppige reaalteadusi!

Aga üks väike mure on ka. Tuleb välja, et see Mandri-poiss on kuradi kaval ja ettevaatlik. Ta on oma nõuannetes mitmed võtmekohad kodeerinud. Ilmselt ei ole see tal esimene kord, kui mõni IT-mees (ma ei kasuta nimme sõna häkker, sest see on halvustav) ta treeningunõuandeid teada saada üritab. Ja kuna ma ei ole mingi kõva rattamees, ei julge ma ka omalt poolt välja pakkuda, mis nende kodeeritud kohtade alla võib peituda. Äkki hakkate veel naerma! Aga teie olete asjatundjad! Mina tegin teile otsa lahti, teie viige asi võiduka lõpuni. See on ju teie endi huvides.

Järgmised n+1 nädalat võid pühenduda nüüd kahele erinevale asjale, üks on */consonant/vokaal/*/consonant/vokaal/-võime arendamine ja teine üldise Vietnam/diftong/Moskva/vokaal rakendamine {China-flag} zone. Üldine trenni tempo (n+1)x2x7+D/E-grade km/h kandis.

Võid käituda järgnevalt: teed iga trenn (n+1)-(n+2) lõiku ca (full circle)-(watch full circle) pikad, mis algavad sedasi, et paned [front; initial reality's 1st w**d out of 2] hammasrattale ja [back–2], kerid ([nnn-5]-nnn) v****pööret ja hoiad seda sagedust, aga iga (feel your timeline, man!) tagant, ca (n+1)x2x7+2 s, lased (main character used here) käigu (do like AV, but not like skier AV!), sellega (swimshorts-O) tõuseb kogu aeg, lõpuks on [Einstein theory! + hard m***l] sees ja (almost like hanging yourself & getting shot in legs), aga v****pöörded proovid ikka (remember Hillary, not Clinton, and what he strived for?) hoida - teed nii kaua kuni [spordiühing+insert 4th:A] veel üle 3x(n+1)x2x7+2 v****pööret hoida. Need harjutused tee pigem (wonderful sailing)+ga ja kogu lõigu vältel [remember a brilliant W. Churchill saying about not standing] ja l*****l *l* j**l***l* [grabbing] v***l*j**n*-----pos_s.

Osadel trennidel teed (põud}d/l poole n+2-n+4 X selliseid (go-go!), kus paned sisse reverse: 3/5 & 7/1 ja go-GO! p**** p**l kiiruselt (best grade x 5) km/h kuni [can you go faster, man?!) selle sama y/k-ga - and no change. See kestab 100:UsainB-PP s.

Osadel trennidel teed nende asemel (see above) n+2 korda, kus (Menachem)--***** Ag*-E + ESTbestseller+ga (!!! & 1/2) ja teed, nagu oleks [end of story] 2nnn kaugusel – and now you ask for change! Idea: can you do !!! & 2/1?

[Bronze] sorti (see above) on sellised, et valid mõne [clenbuterol-man Trump] ja alustad s***** nnn before/end [c-m T] ja siis teed [repetition] üle [Twin PEAKs – SFr] kuni [reverse ascent] välja, t-l l-th 2nnn+1/2nnn. [Reverse ascent] – idea: !!! & 2x1.  Neid võid trenni jooksul teha ca =C-Bgrade x.

Mul ei ole ligipääsu Scanpixi pildipangale, ei hakka ka sinna sisse tungima, sest see võib tuua suuremat sorti jama, seetõttu lisan illustratsiooniks Eesti Jalgratturite Liidu pressiteadetega välja saadetud pildid. Ja Utah pilte mul ka pole, aga midagi Ameerikast ikka leian -- torkena teie kõigi pihta (ha-ha-haa). Head sõnumite muukimist! Mul algajana oleks ka huvitav teada, mida Mandri ikkagi soovitab.

PS: Et kuidas ma siia blogisse sisse sain postitama? No kuulge, võrreldes Mandri sõnumite väljakoukimisega oli see tõeline piece of cake. Aga ma luban blogipidajale, et enam ma seda ei tee -- aga ainult juhul, kui ta mu seda sissekannet siin ei kustuta!
******
Since 1992, Christopher Park (at the intersection of Christopher, Grove, and West 4th Streets) has been decorated with the sculpture Gay Liberation by George Segal to commemorate the gay rights traditions of the place. 
Pilt 1: Pärnu tänavasõit. Pildi autor: Mihkel Jüri - rattaprofid.ee - Eesti Jalgratturite Liit
Pilt 2: 2006. aasta Euroopa meistrivõistluste grupisõidu hõbe U-23 vanusegrupis Rene Mandri. Pildi autor: Jonathan Rosenbrier - Eesti Jalgratturite Liit

61 Kommentaarid:

At 16:31, Anonymous Anonüümne said...

Mis asi see nüüd on:)
Oi nüüd hakkab nalja saama, Postimehe juristid ja IT-mehed pannakse kohe tööle .

 
At 16:33, Anonymous Anonüümne said...

Mida värki!!! Eesti harrastussport on jõudnud uuele tasemele, tööstusspionaazhi!!! Mehed on puhta sassi läinud.

 
At 16:47, Anonymous Anonüümne said...

Ma ei ole mingi suvaline teet,
kes nime alla pannes usub: Nüüd ma olen Pulleritsu blogi suur ja tähtis autoriteet!
Mind ei koti väljakäidud
identiteet,
sest tegelikku autorit jääb
reetma - blogikande kvaliteet.

 
At 17:32, Anonymous Anonüümne said...

Lapsik soga Pulleritsu poolt.

 
At 17:44, Anonymous Anonüümne said...

Kaks võimalust - kas ületreening või ületöötamine. Pigem ikkagi viimane, sest ületreeningul on teistsugused sümptomid.

 
At 17:49, Anonymous Anonüümne said...

Priit tegi aprilli nalja?

 
At 17:58, Anonymous Anonüümne said...

Ka mina vaatasin esimese hooga, et tohoh, mis see on! Siis arvasin, et küllap Priidu mingi trikk. Siis süüvisin asjasse. Ma leidsin mõned kohad, mis viitavad, et selle autor ei ole siiski Priit:
-pealkirja on pärast koolonit alustatud väikese tähega; Priit alustab alati suurega;
-pealkirja lõpus on kaks hüüumärki; minu arust on Priidu stiil säärane, et tema hüüumärkidega ei liialda, ei kasuta neid peaaegu üldse;
-ka tekstis on liiga palju hüüumärgiga lauseid;
-sellised et-lisandiga konstruktsioonid ei ole Priidule omased, neid kasutavad need, kellel stiil ei ole eriti tugev: ...luuramas, et kuidas...; ...avaldada, et mis ta teeb...; ...proovisin, et kas mul õnnestub... Priit oleks kirjutanud ilma et-ita: ...luuramas, kuidas...; avaldada, mis ta teeb...; ...proovisin, kas mul õnnestub...
-Priit on Jõgeva rattaralli alati aktiveerinud lingiga, siin seda tehtud ei ole;
-Priit ei kasuta inimestest rääkides familiaarset stiili, nagu Mandri-poiss;
-Priit oma egoga ei oleks kindlasti hakanud teiste ees enda kohta kuulutama, et ta on vilets rattamees;
-kogu see kodeeritud tekst on teises kirjas, mis näitab, et see on kuskilt mujalt siia kopeeritud; ma ei mäleta, et Priit oleks teistsuguseid kirju kasutanud;
-selles kodeeritud kirjas paistab siiski olema oma loogika, aga Priit ei ole mingi koodimeister, seda ju teame kõik. Ja vaevalt tal oleks aega seda kõike siin välja nuputada ja luua, vaadake ise eelmisest postitusest, kui suure koormuse all ta elab;
-lõpus on veel üks minu arust eriti kõnekas detail: seal on kahes kohas kasutatud pika mõttekriipsu asemel kahte lühikest sidekriipsu teineteise järel (--); vaadake, Priit on läbivalt kasutanud oma tekstides mõttekriipsuna lühikest sidekriipsu, sest nii palju kui mina seda bloggeri programmi tean, siis see vist pikka kriipsu ei tunnistagi(?);
-fotoallkirjades on NYC foto allkiri sissekande allkirjadest vahereaga eraldamata; Priit on alati sinna tühiku löönud;
-piltide allkirjades on kasutatud sõna "pilt" ja "pildi autor", Priit on alati kasutanud sõna "foto" ja foto autor", samuti on ta foto autorite juures kasutanud nende eraldamiseks kaldkriipsu, mitte sidekriipsu.
Need on väiksed detailid, ilmselt neid on veel, aga need reedavad, et autor on keegi teine, mitte Priit.
Tänan tähelepanu eest.

 
At 18:12, Anonymous Anonüümne said...

17:58 Ma vaatasin ka seda pilt ja foto ja mõningad tähemärgid on teistsugused. Kuid see võib olla teadlikult nii tehtud, samas on kirjastiil sama ladus nagu vanameistril endal.

 
At 18:13, Anonymous Anonüümne said...

Kui Priit tahtis nalja teha, siis ta tegi ju meelega kirjavead, et nali usutavam tunduks. Kui see värk on naljana mõeldud, siis ega see nüüd eriti naljakas küll ei ole.

 
At 18:38, Anonymous Anonüümne said...

17:58, koodi osas on sul õigus, muus eksid. Priit on selle kusagilt kopinud. Vaevalt ta Brainfucki vms valdab.

 
At 18:43, Anonymous Anonüümne said...

nõmeda mehe nõme nali

 
At 20:10, Anonymous Anonüümne said...

Vanarahvas ütles selle värgi kohta: toida hunti palju tahad, karu on ikka lollim.

 
At 21:13, Anonymous Anonüümne said...

Blogikanne tõstatab küsimuse, kes Pullerits siis õieti on? On ta Columbia International School of Journalism'is väljaõppe saanud Ameerika agent? Teatavasti on Columbia School of International Relations'st läbi käinud Vene Putini-opositsionäär nr 1 Navalny, Ukrainas "oranži revolutsiooniga" võimule saanud eelmine president Juchenko, Liibüa ja Egituse "araabia kevade" juhtivad aktivistid. Või saab ta oma tasu hoopis rublades? Või mõlemas valuutas? (Pretsedente peaks piiririigis Estonias leiduma).
Ja milline on tõelise Pulleritsu - kui maskid kõrvale heita - tõeline positsioon gay-küsimuses?
Toomemäele püstitada Vilde ja Wilde suudlev paarisskulptuur? Ei imestaks, kui Mr Pullerits asja lõpuks sinna mängib.

 
At 21:18, Anonymous Anonüümne said...

Vabandust veel kord, mina see, kes selle siia tekitas. Üht ei osanud küll ette näha ja arvestada, seda, et minu paljastus langeb 1. aprillile. Käsi südamel, et see ei olnud mõeldud aprillinaljana.
Tundmatu abimees

 
At 21:31, Anonymous Kalmer said...

Tegelikult on Columbia International School of Relations vaid kattevari. Priit on tubli rahvuslane ja nwo koolitus annab talle litsentsi ühiskonna hierarhias kõrgele positsioonile tõusta ja seal oma pro-eesti õõnestustööd teha. Meie, lihtsate eesti meeste ja naiste lootus on Priidul. Tema päästab meie rahvuse, lapsed, tuleviku ja loodame väga ka omariikluse olgu või Transnistria laadses idanaabrist ärarippuvas vormis.

 
At 21:34, Anonymous Anonüümne said...

Täienduseks: Maksim Võlegžhanini auaste (Sotši kolme hõbeda järel) on alampolkovnik. Võrdluseks. Putin, Vladimir Vladimirovitš on polkovnik (FSB, reservis). Nii tähtsal kohal on suusatajad praegu Venemaal.

 
At 21:43, Anonymous Anonüümne said...

Nii noorelt nii kõrge kraad nagu alampolkovnik saada õnnestub vaid kosmosesse lennates või olümpiavõidu puhul.
Tekkis ketserlik küsimus et juhul kui Priit on kas välis- või Eesti riigi salaluure töötaja, siis mis auaste temal on. Kes teab saatke mulle meil, sest lahtise tekstiga ei saa seda siin avaldada.
alepmets@gmail.com

 
At 21:49, Anonymous Anonüümne said...

Mis auaste teil on? -- Seb Coe võis Pulleritsult seda küsida. (Vastupidi ka, aga väheusutav) Aga sellised mehed tunnevad vist üksteist mingite märkide abil küsimatagi ära. Eesti salaluure puhul on aga väga ebatõenäoline, et agentidele auasteid antaks. Auastmega käib kaasas astmepalk. Ei usu, et Eesti riik nii rikas oleks.

 
At 21:52, Anonymous Anonüümne said...

Vladimiri pojale tuleb au anda. (polkovnik)
Breznev oli marssal ja admiral
Eesti Kaitseväes ja reservis on kui mitu kindrali aukraadis meest?

 
At 22:01, Anonymous Anonüümne said...

Usun et Priit ja Seb kuuluvad samasse looži. Priit peaks vanuse järgi Tabernaakli Printsi aukraadini olema jõudnud.

 
At 22:03, Anonymous Anonüümne said...

21:52, õige jutt. Brežnev oli 4-kordne geroi ja vist veel ühekordne sotsialistliku töö geroi. Eesti Kaitsevägi on laias laastus kõik kokku ühe brigaadi mastaabiga. Vene relvajõududes ongi brigaadiülema norm-auastmeks polkovnik. Eesti kaitseväes seega ei tohiks kindraleid üldse olla, kui siis kaitseväe juhataja. Kõik üle selle on juba operetinduse maiguga.

 
At 22:17, Anonymous Anonüümne said...

Väga informeeritud mehed on täna liikvel. Jah, 22:01 - tuntud foto tegelik allkiri on "Golden 800m looži liikmed Sebastian Coe ja Priit Pullerits mõtteid vahetamas".

 
At 22:25, Anonymous Anonüümne said...

Jah, spekuleerimiseks ainest jätkub. Kuna Priidul on teeneid, siis võib ta väga vabalt olla ka -
- Knight of the Brazen Serpent

(see vastab polkovnikule)

 
At 22:25, Anonymous Anonüümne said...

21:18 Mängite kõrget mängu. Arvestades Priidu seotust salaluure organisatsioonidega olete te omadega pas.... Võimalik, et teie ukse taga juba koputatakse.

 
At 22:35, Anonymous Anonüümne said...

Sportlased olid hinnas. Tretjak peaks olema polkovnik, ja Harlamov, kes hukkus 33 aastasena, ei ole kindel, aga eks talle major ikka anti (kui mitte alampolkovnik)

 
At 22:35, Anonymous Anonüümne said...

Kes tahab teada kuidas trenni teha see loeb raamatuid, mida ratta treeningute kohta on sadu! Ja mis kõige parem neid loevad ka need kes treenivad Mandri ja Taaramäe masti mehi. Nii et kallis Priit sa ei tee midagi mida meie ei tee (loe need kellest sa mööda ei sõida)

http://home.trainingpeaks.com/blog/article/using-the-power-of-3-to-reach-your-goals

 
At 22:39, Anonymous Anonüümne said...

Kuulge mehed hoidke mokka maas. Vaikimine kuld, ei pea vaenlasele paljastama meie oma meeste ränkisid

 
At 23:02, Anonymous Anonüümne said...

22:35, huvitav viide. Peaksware tooted, Performance Management Chart jt, kuni "Facial Awareness Strain Technology-ni" välja on just need, millest Abimees räägib.
Kergeusklikke võib selliste elektrooniliste treeningplaanidega püüda küll.
Kui aga vaadata, mis läbi löövad, siis on hea võrrelda Eesti toodet Sportlyzerit ja Endomondot. Sotsiaalselt põhimõttel töötaval Endomondol on paarkümmend miljonit kasutajat. Mitu kasutajat on tartlaste ülianalüütilisel-teaduslikul Sportlyzeril?

 
At 23:15, Anonymous Anonüümne said...

Ehk siis, kellele eelnev jutt liiga tehniline tundus - kas Pullerits peaks kasutusele võtma PeaksWare firma brand-new Facial Awareness Strain Technology (F.A.S.T.) (Tm)? http://home.trainingpeaks.com/blog/article/trainingpeaks-announces-new-facial-recognition-technology
See käib nii, et trenni lõppedes teeb P. nn selfie ja saadab e-postiga Mandrele. Mandre kasutab spets näotuvastustarkvara ja hidab trenni tulemust.

 
At 01:48, Anonymous Lipnik said...

Kuna koodkiri on mulle tuttav, siis julgen arvata, et tundmatu abimees on NATO sõjakooli kasvandik. Aga kuna mul läheb seal alles esimene aasta ja siiani on peatähelepanu läinud ülekaaluka vaenlase ees surnupooside omandamisele, siis kõik kirjavahemärgid pole veel kahjuks tuttavad, kuid ühes olen kindel: abimees pole huupi tulistanud.
Aga nüüd magama, homme vaja vara tõusta, pidime päev otsa harjutama üle lõkete taganemist.

 
At 06:57, Anonymous Anonüümne said...

Üks on raudselt kindel, et Priit põhimõttelise mehena ei oleks mitte mingil juhul loo juurde mingit pedepargi pilti küll pannud. Siin on ikkagi kellegi pahatahtliku käsi mängus....

 
At 07:52, Anonymous Vootele said...

Tore küll, aga kus on loo õpetlik iva tavalisele inimesele? Sellisele kes ei soovi välja minnes Facial Awareness Strain tehnoloogiat seljas kanda, vaid sooviks teha keskmise tempoga laheda trenni lähenevas kevade viilingus?

 
At 08:05, Anonymous Anonüümne said...

No nii, ma nüüd öö aega müttasin, miskit hakkab vist tulema. Vaatame seda lõiku:
Osadel trennidel teed nende asemel (see above) n+2 korda, kus (Menachem)--***** Ag*-E + ESTbestseller+ga (!!! & 1/2) ja teed, nagu oleks [end of story] 2nnn kaugusel – and now you ask for change! Idea: can you do !!! & 2/1?

See above viitab eelmise lõigu go-go!-le. See peaks olema lihtne: ilmselt on tegu kiirendusega. Niisiis, teed nende kiirenduste asemel kiirendusi n+2 korda...
Menachem tõi mulle kohe meelde Iisraeli poliitiku M Begini, begin aga tähendab eesti keeles algust, millele kõigele viitab ka viis tärni. Seega: kus alguses...
Ag*-E peaks olema kõige lihtsam koht: Ago-E = Ago-Endrik == perekonnanimi Kerge. Niisiis, kus alguses kerge...
ESTbestsellerit andis nuputada. Uurisin Eesti enim müüdud raamatute edetabeleid, ainus, mis sealt siia klappis, on „Musta pori näkku“. Aga maanteerattaga pori vaevalt et lendab, niisiis vaatasin autorit, ja gotcha: kus alustad kerge rauaga (Mihkel Raud)!!!
Järgmine osa on vist kõige keerulisem. Kolm hüüumärki on valemis läbiv element, seega on siin viide millelegi olulisele konstantsele. Mis see võib olla? Äkki viide mingile ülekandele?? Aga millisele? Ja miks lisaks pool (& 1/2)? Vaatasin eelmist lõiku, ja ahhoi, pihtas: reverse tähendab ringi keeramist, ilmselt tuleb arvud ringi keerata! Niisiis, 2/1, mis on ebaloogiline, aga kui slash ära koristada, mis viitas sellele, mis arvud ringi keerata, saab 21. Nii et taga 21? Kerge raud!
Lõpp on lihtne. End of story on lõpujoon – teed, nagu oleks lõpujoon 2nnn kaugusel. Aga mis, kurat, see n küll on?! Ja kolm n-i? Kui selle keegi välja nuputaks, muidu jään siia taha kinni.
„and now you ask for change“ – ja nüüd palud vahetust! Mis kuradi vahetus? Et vahetad rongis oma koha ära? Aga kui P teeb trenni üksi? Ja kes enne finishit ikka kohta vahetama hakkab? See ei klapi. Äkki on juttu käigu vahetusest?
„Idea: can you do !!! & 2/1?“ – asja idee on selles, et kas ta suudab sõita nii, et ees jääb hammakas samaks, aga pange nüüd tähele – vahetame & 2/1 ära ja saame kaksteist, seega peab suutma vahetada ära 21 pealt tagant 12 peale.
Niisiis, minu versioon:
Osadel trennidel teed nende kiirenduste asemel selliseid kiirendusi n+2 korda, kus algul kerge rauaga (??? ja 21) ja teed, nagu oleks finish 2nnn kaugusel – ja nüüd hakkad käike vahetama. Idee on selles, et kas jõuad sõita (??? ja 12).

Kuidas tundub? On loogiline?

Codebreaker

 
At 08:11, Anonymous Anonüümne said...

Aitüma koodimurdja! Oled suure töö ära teinud. Meie imetlus ja sümpaatia on sinu poolel. Kui teaks kus sa elad tooks tüki sinki vaevatasuks.

 
At 08:36, Anonymous Anonüümne said...

Aga äkki on n lihtsalt algarv 1? Oleks ju loogiline.

Helper (of Codebreaker; also a town in Utah - JL should know it)

 
At 09:28, Anonymous August said...

Priit vedas jälle kommentariumil naha üle kõrvade. Kümne mehega proovite, aga jääte pikalt alla.

 
At 09:39, Anonymous Anonüümne said...

Jah Pullerits tõmbas elegantselt kommijad lohku. Või nagu idapoolse suurmeistri sõnu kasutades - surnud eesli kõrvad

 
At 10:26, Anonymous Anonüümne said...

See "surnud eesli kõrvad" peaks olema mingi türgi-tatarlaste släng, tore et seda kasutavad Moskva ülikud. Päritolu siis teada, kasaarid.

 
At 11:03, Anonymous Anonüümne said...

"kümne mehega proovite" - tegelikult ise küsin, ise vastan :)

 
At 11:27, Anonymous Anonüümne said...

Liibanoni Prints on Šoti riituse 20.kraad. Sellist meest näed sa kaevikus nagu surnud eesli kõrvu.

 
At 13:45, Anonymous Anonüümne said...

Uhh, polkovnikud ja ordumeistrid. Pärast tõmbavad veel rattale kui kogemata vale sõna poetad.

 
At 14:07, Anonymous Anonüümne said...

Näete siis uut ja uljast maailma. Isegi kommenteerida ei julge. Ma ei ütle muud kui et lahe blogi ja palju edu Pulleritsule kitsaskohtade paljastamisel ja tervislike eluviiside propageerimisel.

 
At 14:21, Anonymous Anonüümne said...

Ärge pabistage. Priit ei lase oma jüngritele liiga teha. Loodame seda.

 
At 15:39, Anonymous reamees Kõvatoomas said...

14:07, nagu juuresolevalt pildilt näha, siis pole tänapäeva eesti mehed eriti sõjaväes käinud - kaitseministridki pole!, mis siis veel tavainimesest -, sõjas ammugi mitte. Mis koodkirja lahtimuukimisest me sellises keskkonnas räägime.
Aga vat pane noorsande kõvatama, ooo-jaa-noo, seal vallas on mehed kui ponksid kenasti hakkamas.

Ma lahendaks ülesande minuti mõnega muidugi ära, aga pean minema tagasi kaevikut kaevama ja enne homset vist välja ei saa.

 
At 15:55, Anonymous Anonüümne said...

Kuule reamees ära seal kõvata midagi. Komme lugesid? Siin on nii mõnigi leitnant ja kolonel ja veel õige peene sõpruskonna kõrge ametimees asjatamas.

 
At 16:32, Anonymous reamees Kõvatoomas said...

Anteeksi, labida unustasin kasarmusse.
Ei, mina ei kõvata vähimatki, mina peamiselt kaevan.
Aga, 15:55, kui nii kõrge ametimees olete blogi külastamas, miks me ei näe, et oleks ka lahendus juba ära asjatatud?
Kuid nüüd küll tööle, seeru juba kisendab.

 
At 18:12, Anonymous Anonüümne said...

Hr Pullerits, palun viige oma rattasõidu kodinad looži majast ära. Need haisevad.

 
At 19:47, Anonymous Anonüümne said...

Kui reamees Kõvatoomas öö läbi peab kaevama, on asjad sandisti. Täisprofiilis kaeviku kaevamine, automaatrelvast tulistamiseks püstiasendis (normatiiv № 1) Vene armees hindele "Otlitšno" on 1,5 h. Ega eesti noormehed ole könnideks või püdelaks muutunud? Samal ajal annab Kaitseväe juhataja Riho Terras "Päevalehes" venelaste Krimmi tagasivõtmise operatsioonile väga kiitva hinnangu, nimetades seda "hiilgavalt läbiviidud, filigraanseks" operatsiooniks.

 
At 21:14, Anonymous Anonüümne said...

Mind teeb murelikuks luureagendi teema, ei oleks seda ajakirjanikust vanameistrist oodanud. Nii palju kahtlusi on visatud selle teema kommentaariumisse, mismoodi härra neid kahtlusi hajutama hakkab? Seda juba kahe sõnaga "minge metsa", ümber enam ei lükka.

 
At 21:30, Anonymous Anonüümne said...

Rohelised mehikesed on vanameistri sopaga üle valanud. Tõesta nüüd et sa ei ole kaamel.
Anonüümse interneti "võlud"

 
At 21:31, Anonymous Anonüümne said...

Hea kuulda, et eesti luure on maailmatasemel (Riho Terras "Päevalehes"). Aga selline küsimus, et kui Venemaa on oma jõud grupeerinud Ukraina vastu, Kurski, Rostovi Kubani oblastitesse, paljastades kogu oma parema tiiva (s.o Eesti piir), kui Isborsk on venelasest tühi ja Pihkva 76. õhudessantdiviis on lahkunud "teadmata suunas", kas siis on tegu Putini eksimuse, lolluse või strateegilise pettemanöövriga. Eesti mobiilsetele soomusjõududele on ju tee lahti.

 
At 21:46, Anonymous Anonüümne said...

Üks julgeolekušeff rääkis et maailm on muutunud. Hea sõber kellega oled õlg õla kõrval maratoni sõitnud/suusatanud/jooksnud, kellega koos oled balti ketis seisnud, kellega koos oled mitu puuda soola ära söönud - osutub ühel hetkel salaluure ohvitseriks.

 
At 21:56, Anonymous Anonüümne said...

Hea kuulda, et eesti luure on maailmatasemel (Riho Terras "Päevalehes").
----------------------------------------
Terras ei toonud oma väite põhjenduseks ühtegi asajlikku argumenti. Hoopis rohkem huvitab mind siseluure kompetents ja edusammud. 2007 peeti suurimaks ohuks riigi stabiilsusele käputäit keskealisi rahvuslasi, keda siis kümnekesi ekstremistideks sõimati. Kardan et olukord ei ole muutunud. 5.kolonn relvastub ja treenib, meie luure aga raporteerib Egiptuse, KAV-i ja Ukraina olukorrast.
Seega oleks hea kui meil suusameeste hulgas mõni Liibanoni Prints leiduks.

 
At 22:07, Anonymous Sangaste Hertsog said...

Mida rohkem on meie hulgas Vabade MaastikuSuusatajate Seltsi kuuluvaid liikmeid, seda rahulikumalt ma magan

 
At 22:10, Anonymous Anonüümne said...

Aitäh esimese Helperi eeskujule! Proovin temast eeskuju võtta, võtsin kätte viimase lõigu, omast arust tuli päris hästi välja. Mis arvate?

[Bronze] sorti (see above) – Bronze on pronks, pronksi saab kolmas, seega: kolmas sort - ?; see above oli Helper ära lahendanud: kiirendus. Lahendus järelikult: kolmandat sorti kiirendused?
clenbuterol-man on lihtne – see ju Contador! Aga Trump? Mina tean ainult Donald Trumpi... see on veidi raske koht. Või on lahendus Contadori trump? Kui jah, siis see peaks olema mägedes sõit. Mägesid aga Eestis pole. Äkki tõus?
Järgmine osa on hullupöyränen: alustad s***** nnn before/end [c-m T] ja siis teed [repetition] üle [Twin PEAKs – SFr] kuni [reverse ascent] välja, t-l l-th 2nnn+1/2nnn
Before/end – enne lõppu, lõpu eel? C-m T viitab vist lühendina Contadori trumbile, tõusule? Alustad s****** nnn enne tõusu?? Spurti?
Repetition on kordus. Mis siin kordub? Põhimõiste? Spurt, kiirendus?
Twin PEAKs – SFr – Twin Peaks on tõesti San Franciscos? Topeltmäehari? Üle tõusude harja?
Reverse ascent on lihtne – descent ehk langus. Teed kiirenduse üle mäetippude kuni laskumiseni välja? Logish?
t-l l-th 2nnn+1/2nnn - ????
[Reverse ascent] – idea: !!! & 2x1. Neid võid trenni jooksul teha ca C-B x. Laskumise idee: ees suur ja taga 2x1 ehk kaks ühte ehk hammakas 11?
C-B x. X tähendab vist kordade arvu. Aga C-B? Äkki hindesüsteem, et kui A on 5, siis B on 4 ja C on 3.

Äkki siis viimane osa on nii: kolmandat sorti kiirendused on sellised, et valid mõne Contadori trumbi ehk tõusu ja alustad spurtimist nnn enne tõusu lõppu ja siis teed kiirenduse üle tõusu tipu kuni laskumiseni välja, t-l l-th 2nnn+1/2nnn. Eesmärk on laskuda eest suure ja tagant 11 hammakaga. Neid kiirendusi võid trenni jooksul teha ca 3-4 korda.
Kas pole loogiline? Ainult et need t-l l-th 2nnn+1/2nnn...

Anonüümne polkovnik küberkaitse rügemendst

 
At 23:39, Anonymous Anonüümne said...

Terras ei peagi oma väiteid argumenteerima. 5. kolonn on muidugi oluline teema. Tänapäeval juhitakse agente ilmselt elektrooniliste kanalite kaudu. Kuid vaenlasel õnnestub kanali krüpto lahti murda ja nn "vahemehe" rünnakut (man-in-the-middle attack) rakendada, siis võib ta agendi ja selle välismaise 'handleri' infovahetuse - ja viimasega ühtlasi ka agendi juhtimise üle võtta. Raadiomängu põhimõte, mida Vene kontrrazvedka sõja ajal väga peenelt ja edukalt rakendas. Agent, kes peaks ühe välisvõimu huve ajama, hakkab äkki hoopis vastupidiselt tegutsema või jääb vait.

 
At 00:12, Anonymous reamees Kõvatoomas said...

19:47, üldprintsiibis on sul muidugi õigus, eesti noormehed on suuresti juba kui püdeluse etalonid ja meilegi on mõni selline siin (kuidas neil on õnnestunud komisjoni neidudest edasi saada, seda imestab seeru siiamaani), kuid nii sandisti meil rügemendis õnneks ka ei ole.
Kuna slaavi huligaan on end üles keeranud ja keegi ei tea, millega asi päädib, siis väikses naaberriigis kuluvad kaevikud kindlasti marjaks ära. Kuna mehi vähe, aga kilomeetreid palju, siis pidimegi algse plaani järgi poole kuueni kaevama.
Kuna aga peatemplirüütel oli kergelt ülemeelikus tujus ja varsti kogu peamaja ja välja kostis hääli midagi Tema Hiilgusest ja filigraansusest, siis arvas ka seeru, et aitab tänaseks ja tõstame ka labidad kraavist välja.
Ilus päev oli, venelasid kindlasti satelliitidelt nägid, et heidutasime vainlasi jälle päris tublilt.

 
At 01:36, Anonymous Anonüümne said...

Heidutamisstrateegia, jah, on üks parimaid, mida väiksel riigil välja panna on. Krimmi filigraanne, grandioosne erioperatsioon läheb kindla peale õpikutesse. Viimaseid teatavasti on kahte tüüpi: avalikke ja salajasi. Mõlematesse. See ei tähenda, et peaksime end siin lõdvaks laskma.

 
At 12:46, Anonymous Anonüümne said...

Hähh, see kõik on piece of cake, nagu PP blogisse sissemurdja ütles. Watch this, stupid!
Osadel trennidel teed (põud}d/l [sõnas põud asendad d l-iga, saad lõpu, seega lõpu poole] poole n+2-n+4 X [kui n on 1, nagu keegi väitis, siis 3-5 ja X on loomulikult korda, seega 3-5 korda] selliseid (go-go!) [selle muukis Codebreaker juba lahti, et see on kiirendus], kus
paned sisse reverse: 3/5 & 7/1 [taas, aityma, Codebreaker: paned sisse 53 ja 17!] ja go-GO! [kui teine GO on suurte tähtedega, siis järelikult peab kiirus kasvama] p**** p**l [perse peal? ehk istudes? või püsti peal? vaat siin jään jänni.] kiiruselt (best grade x 5) km/h [hähh, jälle piece of cake. Best grade on A ehk vana süsteemi järgi viis, seega kiiruselt 25 km/h] kuni [can you go faster, man?!] (st max kiirust, eks?] selle sama y/k-ga - and no change [liiga lihtne: ülekanne jääb samaks, käiku ei vaheta]. See kestab 100:UsainB-PP s. [Esmapildul raske, aga loogiline: 100 meetri aeg Usain Boltil ja Priit P-lt ehk siis see kestab 10-12 sekundit.]

Palun, kas midagi raskemat saaks? See oli nii lihtne, et mul on isegi kahju, et teiesuguste kõvatajate, aga tegelt tuhajuhanite harimiseks nii palju oma väärt aega pean kulutama. Me siin Silicon Valleys anname selliseid ülesandeid 3rd grade’i kuttidele. Oh, Estonian men, shame on you! Educate yourself!

 
At 12:52, Anonymous Anonüümne said...

et peaksime end siin lõdvaks laskma.


olge mureta! Me ei lase ennast lõdvaks. Maastiku krossi ja Priidu bloogi abil peame ennast nii füüsilises kui vaimses tippvormis kella ümber (round-the-clock). Ükski vainlane ei pääse läbi, vähemalt enne kui me ei ole lääne poole pakku jooksnud. Pole ka hullu sellisel juhul. Küll alabaama farmeri poeg meid kitsikusest päästab.

 
At 13:53, Anonymous Anonüümne said...

Tugev 5.B, "koodimurdjad"!
Paras lasteaed....

 

Postita kommentaar

<< Esileht