teisipäev, aprill 20, 2021

Pullerits: Kas Eesti spordimehed toetavad Eesti politseid, ah?

Arvatavasti ei tule see enamikule üllatusena, et olen jõu ja jõuliste lahenduste pooldaja. Niisama mökitamine ei anna muud, kui lõputu mökitamise. Seda enam olin üllatunud, ebameeldivalt üllatunud, kui eelmise nädala algul hakkas ETV kasutama Eesti politsei tegevuse kohta Toompea ja Vabaduse väljaku meeleavaldajate ohjeldamisel väljendit «jõudemonstratsioon». Tõenäoliselt heitusid mitmed õrnahingelised, kes tegelikult tahtnuks sisimas hea meelega näha mõne provokaatori tegevuse järel nuiade välkumist ja vere lendamist, kui koos politseiga tulid välja ka kiirreageerijad. Igaks juhuks küsisin endiselt kriminaalpolitseiametnikult, justiits- ja siseministrilt Andres Anveltilt, kas jõudemonstratsiooni-hinnang oli põhjendatud.

Anvelt vastas:

"See on natukene ajakirjanduslik väljend: vaja on utreerida, kasutada selliseid sõnu, mis panevad inimesi pöörama pilku külmutuskapilt teleka poole. Kui öeldakse, et on jõudemonstratsioon, siis ikka keerad pead ja vaatad, mis toimub.

Mina seda küll niimoodi ei hindaks. Kindlasti politsei peabki näitama, et ta on olemas; peab ju riigivõimu esindama, kui on oht avalikule korrale, inimeste elule ja tervisele. Kiirreageerijad on lihtsalt parema väljaõppe saanud politseitöötajad. See, et keegi on tööasjade tõttu pidanud käima rohkem jõusaalis, ei tähenda seda, et ta on jõudemonstreerija. Ta on riigivõimu esindaja. Jõudemonstratsioon on see, kui näidatakse füüsilist jõudu just selleks, et lõpetada suurem rikkumine, näiteks hakatakse meeleavaldust kokku pakkima või laiali ajama – kuidas keegi tahab nimetada. Juhul, kui sa viid korrarikkuja minema ja võib-olla oled sunnitud kasutama selleks mingit jõudu, ei ole jõudemonstratsioon. See on adekvaatne reageerimine."

Ma ei saa aru, kuidas inimesed võisid oma hinnangutes politsei ja kiirreageerijate väljailmumisele nii üle-, valesti ja ülekohtuselt reageerida. See on ju loomulik, et igal normaalsel riigil on politsei ja on ka kiirreageerijad - ja selleks nad ongi, et korda tagada. Igasugused jutud, et Toompeal oli rahvas ja politsei läks oma rahva vastu, on tugevasti liialdatud. Esiteks oli Toompeal, arvestades nii Tallinna kui Eesti elanike arvu, käputäis rahva esindajaid, kellega suur enamik ju kaasa ei läinud, kuigi võimalust selleks oli neil tervelt kuraditosin päeva, ja teiseks ei jaganud politsei kellelegi ühtegi nuiahoopi ega muud matsu, vaid pigem käitus ja toimetas siidikinnastes ehk ülikannatlikult, arvestades, kuidas meeleavaldajad nende korraldusi eirasid, kuidas nad vastu õiendasid ja kuidas kõiki koroonapiiranguid eirates tegid demonstratiivselt grupikalli.

Seda tahtsin öelda ja muud ei ole mul öelda, et taevale tänu, et meil on politsei, keda saab usaldada. Nagu siin öeldakse: tak deržat!

Foto 1: Politsei viib üle-eelmisel pühapäeval Tallinnas Vabaduse väljakult ära meeleavalduse ühe kõneisiku Tanel Gabtšenko (Daniel Rüütmann). Ta läks korrakaitsjatega rahulikult kaasa. Foto autor: Mihkel Maripuu, Postimees/Scanpix
Foto 2: Politsei viib üle-eelmisel pühapäeval Tallinnas Vabaduse väljakul politseibussi viiekümnendates naise, kes oli rünnanud meeleavaldust jäädvustanud operaatorit. Foto autor: Mihkel Maripuu, Postimees/Scanpix
Foto 3: Kiirreageerija üle-eelmisel pühapäeval Tallinnas Vabaduse väljakul toimuval meeleavaldusel.
Foto autor: Mihkel Maripuu, Postimees/Scanpix

89 Kommentaarid:

At 23:24, Anonymous Anonüümne said...

Kui politsei tegutseb ja rakendab jõudu seaduse piires , et tagada avalikku korda , ei tohiks kellelgi olla mokakobinat ei indiviidil ega massidel, ükskõik kuidas seda hiljem nimetatakse kas jõu- või ilunumbriks.

 
At 23:37, Anonymous Anonüümne said...

Ohooo või lapsed, naised ja vanurid oli oht julgeolekule. Näib et Padrel on asjad lugemata

 
At 23:48, Anonymous Anonüümne said...

Mis oli see RIKKUMINE millele head korrakaitsjad reageerisid? Grupikalli on siiski seadusega lubatud. See ei ole rikkumine.

 
At 00:34, Anonymous Anonüümne said...

Miilits andis naistele ja lastele peksa! Tore just sellist riiki me tahtsimegi!

 
At 00:35, Anonymous Anonüümne said...

Huvitavalt spontaane kogunemine plakatitega. Tavaliselt on ainult turismigrupi ninamehel ehk giidil plakat või kollane vihmavari käes. Nüüd siis aktiveeriti nädalaks kasulikke artiste. Kunstnikud on odav kraam, istuvad kodus, arved vajavad tasumist, huntidele murdmiseks lihtne saak. Ajakirjanikud kah liimil, alguses kõigil suu kinni jõuametite korraldusega, seejärel aetakse iba. Mehed meil on probleem. Meie oma eestlastest palgalised artistid korraldavad palagani võõraste näpunäidete järgi ja neid tekib lukus riigiga juurde palju. Seetõttu lõi valitsusel kõht lahti ja otsustati teha riik lukust lahti, kuna meil puuduvad ressursid lillekeste toetamiseks raskel ajal. See on probleem. Valmistume uueks viiruse laineks ja see tuleb suurem. Kõik teavad seda ja seetõttu jääb üle tilulilu rahvale musklit näidata. Pole viga. Pätsu ajal oli ka kõik kontrolli all. Omade kontrolli alla kuuletuma panemine pole ühelgi riigil probleem. Lähinaabritest on hea eeskuju Valgevene, kaugemalt Hong-Kong. Ainult nii saabki viirust kontrolli alla suruda. See meeldib kõigile riigipeadele.

 
At 00:44, Anonymous Anonüümne said...

Padrel on kodutöö väga hästi tehtud. Need inimesed kes seal Toompeal protesteerisid on üliohtlikud meile kõigile. Te vaid mõelge, nemad raiskad ei taha maski kanda ja vaktsiini süstida! Laulavad Toompeal ja on veel terved ja rõõmsad takkapihta! Tunnen ennast oma kodus kohe julgemalt, kui tean, et sellised ohtlikud retsidivistid istuvad kartsas.

 
At 04:19, Anonymous Anonüümne said...

Mine perse fašist.

 
At 08:22, Anonymous Anonüümne said...

Vaatasin nii peavoolu poolset kajastust ja inimeste poolt filmitud videojupikesi sündmustest. Mulle meeldis väga see, et kuigi politseil puudus igasugune aim, miks nad seda rahvast laiali ajavad, sest rahva esindajate palvete peale esitada viidet vastavale seadusele nad korrektselt teha ei suutnud, aga nad suutsid oma mäekõrguse allajäämise vaimsel tasandil kompenseerida toore jõuga ja viia asja võiduka lõpuni. Kuigi minulgi tekkis sarnaselt Pulleritsule turvaline ja uhke tunne elada riigis, kus minu õigusi kaistevad sellise ennastsalgavusega tublid ja tugevad politseinikud, tumestas minu rõõmu pisut fakt, et meie demokraatlikul ja inimsõbralikul riigil puudub liider, sest ei Kaja Kallas, ega Kristjan Jaani ei teadnud väidetavalt asjadest , ka tõkete paigaldamisest ohtliku rahvamassi vastu Toompeale midagi. Braavo Pullerits te olete väga õigel teel, Kirjutage veel rohkem selliseid asjalikke artikleid! Praegusel ohtlikul ajal on sündmuste profesionaalne ja erapooletu kajastamine väga oluline.

 
At 08:31, Anonymous Anonüümne said...

Mehed! Toompea sündmuste taustal võib taas tunnistada, et intelligents toore jõu vastu ei saa, nii, et kõik mida Padre tahab teile öelda on see, et treenige parem oma keha!

 
At 08:32, Anonymous Anonüümne said...

Olen Priiduga 200 % selles asjas samal arvamusel Aktuaalsel kaameral on uldse palju arenguruumi. See tehakse mõttetult pikaks kus räägitakse Eesti iga pisike kulanurgakese uudiseid ja see on mõeldud vist inimestele, kes vist ei ole peaaegu uldse koolis käinud või siis hoopis haigestunud dementsusesse. Miks muidu peab saatejuht tabelist ukshaaval komatäpsusega protsente ettelugema selle asemel et voiks uldistada asju.

 
At 09:21, Anonymous Anonüümne said...

Politsei oli tubli.
Igasugused mömmid, kes kambakesi krupikallistustega viirust levitavad ning ei täida etteantud lihtsaid reegleid (n. demonstratsiooni registreerimine) ongi kahjuks ka spordimeeeste vaenlased. Need politsei õigused, mille vastu nad protesteerisid, oli juba ammu olemas, lihtsalt taheti lisada Terviseametile õigus kaasata politseid piirangute jõustamisel - kui molu ei istu karantiinis, siis politsei saab trahvida, praegu saab seda teha ainult TA, kellel pole lihtsalt inimressurssi selleks.

Tänu sellistele jobudele peame ikka veel ootama, kuniks rattavõistlused ükskord avatakse.

 
At 09:36, Anonymous Anonüümne said...

Huvitav,miks jalgratta võistlustel tohib "koroonat levitada",aga grupi kallite tehes ei tohi? Kuidas küll nii lühikese ajaga on inimeste aukudesse taotud, et ainus asi mida koos teha on haigusi edastada? Inimene on suutnud sotsiaalse olendina tuhandeid aastaid eksisteerida ja nüüd järsku "avastati",et elu maal on võimalik veel ainult siis,kui hakkame endasse sitta süstima,kanname suukorve ja hoiame üksteisest hästi kaugele?

 
At 09:38, Anonymous Anonüümne said...

Täiesti nõus, 09:21. Idioote ei ole meie hulgas väga palju, aga nad paistavad liigagi silma (kuna seda nad tahavadki).
Politsei käitus äärmiselt vaoshoitult ja mõistlikult, kui vaadata videoid nende suhtes räuskavalt (ja agressiivseltki) käitunud inimestest.
Ega paljud miitingule kogunenud inimesed ilmselt ei mõistnudki tegelikult, mille vastu nad protesteerivad. Lihtsalt aega oli ja mindi agitatsiooniga kaasa.
Just taoliste oma virtuaalmaailmas elavate idiootide pärast peavadki kannatama väga paljud mõistlikud, oma peaga mõtlevad inimesed.

 
At 10:07, Anonymous Anonüümne said...

9:38 mille vastu pahandatakse on eriüksuse kasutamine. Tuldi erivahendite ja koertega rahvast hirmutama, sina töll räägid politsei vaoshoitusest. Räägi meile lähemalt oma sõpradest neist "oma peaga mõtlevatest inimestest"?

 
At 10:16, Anonymous Anonüümne said...

10:07 Teie verbaalne räuskamine siin ei muuda fakti, et politsei käitus väga vaoshoitult.

 
At 10:16, Anonymous MargusM said...

kuulge, vaadake see Neeme Raua film ära siis saate aru kuidas kasulikke idioote rakendatakse. Kui selle tegevuse kohta siinses blogisfääris Priidult pärisin eelmise postituse all siis tuli hale piuks et mis ta teha saab.. niipalju siis jõu ja jõuliste lahenduste pooldajast.
Üldiselt olen ma arvamusel et politsei tegi oma tööd ja nurin on asjatu, vaadatagu peeglisse. Kombati piire kuid saadi vastu nina.

 
At 10:26, Anonymous Anonüümne said...

to 10:07 -
Väidetavalt oli KAPO ohuhinnang vastav. Milline, ei ole meie asi teada.

Kas loogiliselt möeldes oli siis? Jah, kui arvestada sellega, kuidas organisaatorite seas oli palju venemeelseid ässitajaid. Alates Notšnoi Dozori aktivistidest kuni Eesti vastase vaenu õhutajatest "bloggeriteni". Meediast võid leida ka konkreetsed nimed.
Provokatsiooni OHT oli olemas, eriti Toompeal, sest rahvamass oma karjainstinktiga ja massipsühhoosiga on kergesti mõjutatav ning suunatav.

to 09:36 -
grupikallisid tehakse praegu, kui nakatamise oht on suur, kuid võistlusi praegu ju ei ole!
Kas tõesti ei saa vahest aru?
Hea veel, et sa 3 aasta taguseid spordivõistlusi tänase grupikalliga ei võrdle ...

 
At 10:54, Anonymous Anonüümne said...

Anvelt on ju ju sots?

 
At 11:12, Anonymous Anonüümne said...

Notšnoi Dozori aktivistid on kapole nägupidi teada, neid oleks saanud jälgida erariides agent.
Eesti vastase vaenu õhutajad bloggerid? Peab see eesti riik ikka nõrguke olema kui vaenulikud bloggerid koguneda ei tohi. Tegelikud eesti vastased ei tule kunagi sedatüüpi rahva kogunemisele vaid istuvad sputnikute pbk rus postimehe ja rus delfi soojades kontorites.

Ei maksa lasta endale hambasse puhuda mingit rahva üleskeeramise manjaanat mida pidi koertega rahustama tulema

 
At 11:18, Anonymous Anonüümne said...

Tore, et puhtalt kiirreageerijate khaki värvi vorm protestijate moraalile paugu pani. Politsei käitus väga vaoshoitult, põhiliseks tegevuseks oli teavitus "Palun, hoidke distantsi!", kes sellest aru ei saanud ja vastu mögises, siis see sai ka lõpuks politseisõidukiga sõita. Teiseks, kõik, kes vabariigi politseile vastu hakkavad, hakkavad vastu Eesti Vabariigile! Kogu lugu.

 
At 11:27, Anonymous Anonüümne said...

Kui need meeleavaldused oleksid jätkunud, oleks Eesti põhiseaduslik kord kokku kukkunud. Korrumpeerunud pikanäpumehest politseijuht tegi ainuõige sammu kui saatis automaaturid koertega rahvast peksma.

 
At 11:28, Anonymous Anonüümne said...

Eesti Vabariik ei ole konstant. See närune uusmarksismi kants liigub täna juba selgesse diktatuuri. Viimased 20 aastat on EV eliidi, mitte rahva jaoks bürokraatiline moodustis mille president avab riigi kõigile seiklejatele kes "tahavad eestlased olla". Politsei on kitsa kamarilja teenistuses. Kogu lugu.

https://objektiiv.ee/markus-jarvi-kui-samas-vaimus-jatkame-hakkab-ohtu-pohiseaduslikule-korrale-kujutama-riigivoim-ise/

 
At 12:14, Anonymous Anonüümne said...

Loodame et isake Kägu kui aega saab peksab selle sotside pundi siin laiali ja taastab resistantsi vaimu

 
At 12:17, Blogger Priit Pullerits said...

Ei, teil on asjad ehk minu intervjuu Anveltiga lugemata - ometi andsid ju isegi lingi! Küsimus ei ole naistes, vanurites ja lastes, küsimus on selles, kes tegutsevad nende keskel. Seda te aga näha ei taha. Õnneks politsei näeb ja samuti teab, keda tuleb vaadata ehk jälgida. Selleks neid nii palju seal oligi, lisaks erariides tegelased.

23:48: "Grupikalli on siiski seadusega lubatud. See ei ole rikkumine." Ma ei saa aru, mis paralleelmaailmas te elate! Kas te siis ei tea 2+2 ja 10-liikmeliste gruppide reeglit??? Uskumatu ignorantsus! Teiesuguste vildaka suhtumise pärast see kuramuse viirus levibki.

00:34: "Miilits andis naistele ja lastele peksa." Saan aru, et räägite siiski politseist. Palun jagage mulle ka tõestusmaterjali, kus politsei andis naistele ja lastele peksa - olen esimene, kes sellest kirjutaks. Aga teil ei ole materjali selle kohta, kuigi kõik filmisid nii, et vähe polnud. Te olete valeinfo levitaja ja provokaator.

...ja sama 11:27-le: "...kui saatis automaaturid koertega rahvast peksma." Vaat seda tahaks ka näha! Palun tõestust!

Hea, et siin on ka kaine pilguga mehi, nagu 09:21; 09:38; 10:16; 10:26; 11:18.

 
At 12:22, Blogger Priit Pullerits said...

Miks ma selle teema niimoodi siin püsti panin, tuleb ka New Yorgi Columbia ülikooli mäsust 1968. aastal. (Kui mõni äkki ei tea, siis õppisin seal 1990. aastal.) Siis ka võtsid igasugused nn rahumeelsed vasakpoolsed linnakus võimust ja hakkasid ülikooli tegevust blokeerima. Kuid olid tudengite seas ka sellised, kes neile vastu hakkasid. Pange nüüd tähele - need olid suuresti spordipoisid! Seepärast küsingi, et kellega lähevad kaasa meie spordimehed, kas vasakpoolsete, uusmarksistide jmt-ga või jäävad korra ja aruka maailmakorralduse poolele? Et asi oleks selge, kuidas meie Eesti harrastussportlaskond jaguneb, kui mäsuks läheb - et kes on siis meiega ja kes on meie vastu.

 
At 12:34, Anonymous Anonüümne said...

Aga mis juhtus nendega, kelle terviseametnikeks maskeerunud gestaapo ametnikud "menetlustoiminguteks" kinnistes bussides minema viisid, ei saa me kunagi teada, sest kapo on kogu info salastanud. Ja nüüd nõuda mingeid tõendeid on eriti küüniline.

 
At 12:56, Anonymous Anonüümne said...

Padre ära jama 1968 võitis selle matši marksism, spordipoisd said haledalt kotti, läksid reeturlikult markside poole üle. Toompeal rammis rahvas, marksistid ässitasid neile koerad kallale. Johmaidiii

 
At 13:14, Anonymous Anonüümne said...

See käputäis provokaatoreid ja lihtsalt ullikesi, kes tänaval taidlesid, ei esinda küll rahvast kuidagi rohkem kui samal platsil olnud politseinikud. Ja muidugi on juba kuulda ka uhkeid liialdusi, et mitte öelda otsest valet, kuidas "automaaturid jõhkralt lapsi ja naisi peksid". Ei imestaks kui mõni varsti selle "tõestamiseks" kusagilt mõne vene omoni tegevust käsitleva pildi juurde kleebib.

 
At 14:24, Anonymous Anonüümne said...

Olen spordimees, mitte dolbojoob või mis need muud sõnad siin olid. Priit ei ole minu jaoks isake, enamikuga ta öeldust ei ole ma tavaliselt nõus.
Praegu olen temaga täiesti nõus. Politsei ei reageerinud üle. Need "oma peaga mõtlevad inimesed" ei ole kangelased ja ei esinda Eesti rahvast.

 
At 14:36, Anonymous Anonüümne said...

Lugedes mõningaid, siinseid kommentaare tuleb mulle meelde üks minu naise sõbranna, kellel omal ajal oli kohutav probleem. Nimelt tikkusid türklased talle veebikast oma riista näitama. . Kujutage ette, ta ei saanud üldse jutukates käia, sest igalpool näitasid türklased talle läbi veebika oma vemba. Kohutav eks! Täpselt sama kohutav on ka mõne mehe elu siin. Tee mis sa teed,igalpool käivad maskideta inimesed ja köhivad just talle näkku ja levitavad koroonat. Olen vist õnneseen, aga mulle pole ükski türklane vägisi vemba näidanud ja tänu taevale pole keegi käsi seljale väänanud ja käskinud koroonasse jääda. (oma piiratud mõtlemise ja arusaamadega olen alati arvanud , et inimese tervis on tema isiklik asi ja teiste kodanike tegemistel või mitte tegemistel ei ole sellega mingit pistmist). Nagu selgub oli meie riik ja rahvas vaid loetud päevad tagasi katastroofi äärel, nimelt tegid ohtlikud retsidivistid Toompeal koroona levitamise eesmärgil grupikallit. Õnneks olid meie kiirreageerimisüksused tasemel ja hoidsid ära halvima. Hea, et vähemasti nüüd on leitud süüdlased. Koroonaviiruse levikus ei ole mitte süüdi kasumiahned kapitalistid ja farmaatsitöösturid vaid hoopis käputäsi lapsi ,vanureid ja muidu “totukesi”. Vähemasti nüüd on lõpuks ometi on selge ,miks kõik need toodud ohvrid ja äärmiselt teaduslikult ja asjatundlikult kehtestatud piirangud ei ole mitte mingit tulemust toonud. Oleme tänulikud politseijõududele kangelasliku ennestsalgavuse ja eluga riskimise eest meie turvalisuse tagamisel ja peavoolumeediale, iseäranis hr Pulleritsule ,sündmuste asjatundliku, operatiivse ja erapooletu kajastamise ning analüüsi eest.
Amen!
Mai tänava spordimeeste nimel kehakultuurlane ja rahvasportlane Kägu

 
At 14:50, Anonymous Anonüümne said...

Peremees, kas võhmameestele preemiaks mõne ilusa naispolitseinikku pilti Scanpixi arhiivis ei leidu?

 
At 14:53, Anonymous Anonüümne said...

Oleks kõigil nendel rodeokunnidel ja kõvadel võhmameestel sama palju mune kui nendel lastel ja naistel, kes seal Toompeal käisid, siis oleks need pasakottidest ja dolbajoobidest ( vabandust küll, aga naiste ja laste kallal vägivallatsejad pole paremat nime ära teeninud) politseinikud lihtsalt minema pühitud. Inimestele oleks jõudnud kohale, et keegi ei saa tulla ja sinu püksi s**da, kui sa seda ise ei taha ja ei luba. See krirbutsirkus ja lolli mängimine oleks lõppenud ja võhmamehed oleks saanudki oma ihaldatud ratta võistlused. Kuna inimesed valisid teise tee saavad nad nüüd jätkuvalt ravimifirmasid nuumata ja suukorvi kanda. Kes on tubli kutsu, sellele antakse vahel vorsti ka.

 
At 15:01, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits tegi kunagi interviuu Silvia Ilvesega. Kui ta peaks tahtma teada, mis Toompeal tegelikult toimus, siis tee on tuttav. Kindlasti saad ka hulgaliselt videosid ja muid tõestusi. See , et siin seda sotside seisukohta tõe pähe serveerida, ei tee sind tõeliste spordimeeste seas populaarsemaks

 
At 15:06, Anonymous Anonüümne said...

Mis sotside seisukohta? Valisin rahvuskonservatiive, aga arvan, et osadele mässajatele oleks võinud ka karmimalt reegleid meelde tuletada.

 
At 15:13, Anonymous Anonüümne said...

https://uueduudised.ee/uudis/eesti/ekre-taotleb-erikomisjoni-moodustamist-meeleavaldajate-vastu-korraldatud-politseioperatsiooni-uurimiseks/

 
At 15:15, Anonymous Anonüümne said...

Millal esimese rattavõistluse start on, millal koos Pulleritsuga panna saab?

 
At 15:18, Anonymous Anonüümne said...

"Terviseameti pressikonverentsil ütles ameti asepeadirektor Mari-Anne Härma, et kõik 45 COVID-19 Lõuna-Aafrika tüve juhtumit Eestis said alguse ühest viiruse riiki toonud inimesest.".
St ühe idioodi a la 14:36 "... olen alati arvanud , et inimese tervis on tema isiklik asi ja teiste kodanike tegemistel või mitte tegemistel ei ole sellega mingit pistmist" nakatumiskordaja oli 45! Muidu räägitakse, et see number peaks olema alla 1,0.
Selliste oma kinnises virtuaalmaailmas elavate küüniliste tegelaste pärast see viirus levib ja väga paljud kannatavad. Käputäis hädaldavaid naiivikuid kusagil linnaplatsil on selle kõrval köömes!

 
At 15:24, Blogger Priit Pullerits said...

Kehakultuurlane Kägu esitab 14:36 asju valikuliselt.

1. Ta kirjutab, "et inimese tervis on tema isiklik asi ja teiste kodanike tegemistel või mitte tegemistel ei ole sellega mingit pistmist". Nagu meil Ameerikas öeldakse: nothing can be further from the truth ehk miski ei saa olla sellest lausest rohkem ekslik. Kas te viirus- ja nakkushaigustest olete kuulnud? Kui ei, siis vaat, Kägu, koroonaviirushaigus ongi selline haigus, mis liigub inimeselt inimesele. See ei ole teil vähktõbi, mida nakkuse teel tõesti ei saa.

2. "Koroonaviiruse levikus ei ole mitte süüdi kasumiahned kapitalistid ja farmaatsitöösturid vaid hoopis käputäsi lapsi ,vanureid ja muidu “totukesi”." Jah, põhimõtteliselt küll, selles on teil suuresti õigus, Kägu. Kõik need inimesed, kes ei ole piirangutest kinni pidanud, kõik need noored ja totukesed, kes on korraldanud kokkusaamisi - ja mina neid teinud ei ole ega ole ka neil osalenud -, on koroonaviiruse levikus süüdi.

3. "Vähemasti nüüd on lõpuks ometi on selge ,miks kõik need toodud ohvrid ja äärmiselt teaduslikult ja asjatundlikult kehtestatud piirangud ei ole mitte mingit tulemust toonud." Just, Kägu, väga õige! Need piirangud ei ole tulemust toonud sellepärast, et noored ja totukesed ei ole neist kinni pidanud. Piirangute eirajad ei ole mingid kangelased, vaid hoopis need, kelle pärast sportlased peavad mängima tühjade tribüünide ees ja lauljad pole saanud anda mitte ühtki kontserti.

 
At 15:26, Anonymous Anonüümne said...

Kägu, kehakultuurlane, ütles ...
Kahjuks kuskil mujal, kui sellises nn "põlatud" meedias vastaspoole seisukohti ei avaldata, nii et saage üle
analüüsige ja uurige. Igaljuhul loogilisem analüüsivam kirjutis, kui delfifaktikontrolli tasemel peavoolumeedia uudised https://uueduudised.ee/arvamus/eesti-voimueliit-vassib-politsei-rahva-vastu-assitamise-osas/?fbclid=IwAR2l1CCWnn8ZFCaPmX4m0FXpXQxzFWqKCuwbUSRZykUTUjrflk2g_3O5ays

 
At 15:29, Blogger Priit Pullerits said...

to 15:13, EKRE on valinud kahjuks vale poole ja nende esindaja Grünthal on teinud kõvasti tööd selle nimel, et EKRE mõõdukamad valijad on sellest erakonnast selgelt ära pööranud. Tean selle kohta isiklikult kinnitavaid näiteid.

 
At 15:38, Anonymous Kägu, kehakultuurlane, said...

Hr Pullerits. Tegelikult on hoopis teie väide ja arvamus ekslik. Kui te teaksite midagi inimkeha energeetikast ja võnkesagedustest, siis te teaks, et viiruste võnke sagedused on hoopis madalamad, kui terve ja õnneliku inimese võnkesagedus. ehk siis sina ei saa saada seda, mida sa ei taha! Inimene saab nakkuse juhul kui ta on stressis , nõrk või kurnatud. Teie jaoks on see muidugi vuduuu ja huinamuina, aga mind on selline lihtne tõde hoidnud viirus ja nakkushaigustest puutumatuna juba aastaid. Ma ei desinfitseeri, ma ei kanna maske ja distantsi hoian vaid nendest totukestest, kes terveid inimesi kardavad. Mind ei huvita peavoolu meditsiini arvamused (olen seda lugenud ja kuulnud aastakümneid) ja kivinenud dogmad, mind huvitavad asjad, mis töötavad ja hoiavad mind tervena. Teie võite seda kõike nimetada lolluseks, aga kui see lollus aitab mind hästi tunda ja tervena elada, siis ma valin tervise, teie aga võite farmaatsiatööstust ja meditsiini edasi nuumata

 
At 15:45, Anonymous Anonüümne said...

Loodan, et kui see EKRE komisjon tööle hakkab, siis võetakse ette ka see, kuidas eelmisel kevadel tolleaegne siseminister Mart H. tahtis ise politseid tänavale saata piirangutest kinnipidamist jälgima, jõuga korda looma ja trahvima.
Ärme unusta oma "kangelasi", kuigi nad praegu on tuulelipuna suunda muutnud!

 
At 15:47, Anonymous Anonüümne said...

Kägu on mingeid kangeid jooke tarbinud või rohtu kimunud, et nüüd järsku võnked sees?

Või on siin hoopis mingi Liba-Kägu?

 
At 15:50, Anonymous Kägu, kehakultuurlane, said...

kas te teate, mis juhtub arstiga kes kasutab ravimiameti poolt heakskiidetud ravimeid ja kelle patisent sureb? Vastus on mitte midagi. Aga mis juhtub arstiga , kes kasutab alternatiivset ravimit ja kelle patsient paraneb lootusetsut haigusest. Kui tuleb välja, et arst kasutas selleks ravimiameti poolt heaks kiitmata ravimit ,siis ta lastakse lahti. Vot sellepärast ongi see meditsiin nii peetis ja tõelised arstid peavad tegutsema nagu näiteks Riina Raudsik. Enamus on vait saab raha ja teenib süsteemi. Kes see ikka tahab tööd ja leiba kaotada ning üldist hukkamõistu ära teenida. Samamoodi, elavad ja mõtlevad ka ajakirjanikud. Vastuvoolu ujumine on ebamugav ja tülikas. Kaasa määgimine on lihtne ja tõhus

 
At 15:56, Anonymous Kägu, kehakultuurlane, said...

Kägu läheb nüüd rattaga sõitma, ehk siis moodsas keeles viirusi levitama. Ei viitsi selle teemaga rohkem tegeleda. Inimene elab just sellises maailmas nagu ta tahab. Enamusele kahjuks meeldib vanglas elada ja õnnetuseks üritavad nad ka kõiki teisi oma maailma tirida.

 
At 15:59, Anonymous Anonüümne said...

Kägu on karm mees, nagu noor Pullerits omal ajal oli.

 
At 16:10, Anonymous Anonüümne said...

Meie koondume Kägu selja taha. See on mees nagu masti mänd, võngub õigesti ja süsteemi orjadele paneb kõva matsu. Respekt.

 
At 16:20, Anonymous Anonüümne said...

Kes hingab samas taktis Käguga on terve kui purikas ja tünamiiti täis.

Suusabloogi vanasõna 2021

 
At 16:27, Anonymous Anonüümne said...

Lahe vassimine käib, nagu ministri jutust selgub siis "oht põhiseaduslikule korrale" mille tõttu eriüksus välja toodi oligi terviseameti viirusehoiatus. Na na naa na naa

 
At 16:29, Anonymous Anonüümne said...

Eesti valitsuse otsusega said Tour of Estonia rattavõistluse korraldajad kinnitust, et selle aasta võistlus saab toimuda 28.-29. mail.

 
At 16:39, Anonymous Anonüümne said...

Võhmamehed saaks tünamiiti täis kui keegi Njuša pildi üles lennutab. Aga sellise magusa

 
At 17:14, Anonymous Anonüümne said...

Oot, kas Kägu on korontsieitaja? Nii pikad juhtmed mehel.

 
At 18:56, Anonymous Anonüümne said...

Kägu tundub olema pigem terve mõistuse ja tervislike eluviiside pooldaja. Pullerits võiks uurida, et kust kohast neid nakatunuid meile pidevalt sisse veetakse ( minu arvutusoskuse järgi pole meil riigis nii palju inimesigi , kui nad väidavad neid testituid olema. Teine asi mis mind veel huvitub, et kas tänapäeval on veel võimalik surra nii, et su surmapõhjuseks ei märgitaks COVID 19?

 
At 19:03, Anonymous Anonüümne said...

Kui ratta seljas sulle setukas otsa lendab ja Lauri Ausi saatust jagad, siis kindlasti saad muu diagnoosi. Võid selle peale vaktsiini võtta!

 
At 19:07, Anonymous Anonüümne said...

Näide sellest kuidas "koolitatakse" tänapäeval "usaldusväärseid " ja Pulleritsu poolt taevani kiidetud arste. https://www.youtube.com/watch?v=y2acT4QXG9Y. Selleks, et millestki aru saada tuleb asi lõpuni kuulata ja kindlasti tuleb aju sisse lülitada ( mask peast võtta)

 
At 19:12, Anonymous Anonüümne said...

See link siin on edasijõudnutele, kes tahavad maailmast aru saada (sotsi mõisusega inimestel mitte klõpsutada, puhas ajaraisk) https://odysee.com/@Letitbeeasy:6/Inetutode:5?fbclid=IwAR2HygKdpzyDdO9T1gmCdOmCoaQR5ckD7oGZtHgA1sKNcVlWp76lv2ZZt3Y

 
At 19:29, Anonymous Kägu, kehakultuurlane, said...

Kui need 2 viimast linki ei ava mõne inimese silmi, kas või niivõrd, et ta hakkaks iseseisvalt asju uurima ja edasi otsima, siis ei tee seda mitte miski ja need inimesed elavad oma väärtuslikku seadusekuuleka ja riigitruu koroonafänni elu kuni elulõpuni

 
At 19:46, Anonymous Anonüümne said...

Kägu, kas sa usud, et Lea Liitmaa oli olemas? Siin pilt - https://buduaar.tv3.ee/files/Upload/UserImages/Lea%20Liitmaa(blacy).jpg Lea väidab, et põdes korontsi, kahjuks edutult, nagu kõrvalseisjad teavad rääkida. Seda ikka tolereerid?

RIP

 
At 19:50, Anonymous MargusM said...

Hmm, kas hr.Kägu agiteerib siin olema mitte seadusekuulekas ja riigitruu ning hoopis vene ja hiina suunas pöörduma?
Koroonafänn (mida iganes see tähendama peaks) ei ole ja oma elu loodan ka väärtuslikult lõpuni elada.

 
At 20:05, Anonymous Anonüümne said...

Kägu pooldab äkšõnit ja resistaansi mitte saba jalgevahel pimesi ametnike orjamist. Välispoliitika ei puutu hetkel üldse asjasse.

 
At 20:22, Anonymous Anonüümne said...

- pooldab Nõuka krim.koodeksi;
- praktiseerib Hiina meditsiini;
- abikaasa vaatab Türgi mehi.
Välispoliitikat kui palju.

 
At 20:51, Anonymous Anonüümne said...

Ärge irvitage midagi, lõunaeesti võhma rodeo ja rammu meeste faalaks on Kägu poolel. Teeme lõualuude kokku löömise nii et plaksub. Kui Padre teie eest härdalt palub siis anname andeks aga mitte rohkem

 
At 20:54, Anonymous Anonüümne said...

Kägu ei ole ilmselgelt Rein Raua definitsiooni järgi oma peaga mõtlev inimene. Kui keegi ei tea, panen siia kirja:
"Määratleksime nüüd parema arutelu huvides “oma peaga mõtlemise,” mis on kiiduväärne ja keerulistes olukordades vajalik hoiak. Esiteks, oma peaga mõtlemine tähendab, et inimene on võimeline loogiliselt kaasa tegema arutluskäiku, mis viib eeldustelt järeldusteni. Teiseks, see tähendab, et inimene on võimeline iga järelduseni jõudmise viisi puhul vaagima, kas samadest eeldustest ei võiks järelduda ka midagi muud, ja kui ei, siis miks mitte. Kolmandaks (mis võib-olla peaks olema esimeseks), inimene on võimeline kontrollima oma eeldusi, eriti kõike seda, mida esitatakse faktidena. Oma peaga mõtlemise üks olulisim tunnus on allikakriitika. Kes väitis? Millises kontekstis? Ja neljandaks, oma peaga mõtlemine tähendab, et kui saame usaldatavast allikast teada midagi uut, siis me korrigeerime oma varasemaid seisukohti.
Oma peaga mõtlemine on täiesti ühildatav usaldusega ekspertide ja institutsioonide vastu, kui on põhjust arvata, et need tegutsevad ausalt ja oma parima teadmise kohaselt. (NB! Nad võivad ka eksida, nende parim teadmine ei pruugi olla piisav, kuid see pole põhjus lõpetada nende usaldamine põhimõtteliselt.)
Igal juhul ei ole aga “oma peaga mõtlemine” suvaliste väidete võimendamine ja kaasahüüdmine, isegi kui need juhtumisi lähevad kokku inimese parasjaguse emotsionaalse seisundiga, ükskõik, kas see on lootus või armastus või hirm või vihkamine"

 
At 21:49, Anonymous Anonüümne said...

Sama mis toimub siin, toimub ka riigis ja kogu maailmas. Kui keegi üritab inimeste silmi avada, pillub neile fakte, näiteid ja palub neil kaaluda mõtiskleda ka teistsuguse tõe olemasolusse, siis tavaliselt lintsitakse selline inimene ära. Tuhanded arstid ja eriala teadlased ei suuda sellest hullusest läbi murda, kuidas peaks seda suutma üks ainus Kägu, isegi kui tema seljataga on lõunaeesti faalanksid. Vean kihla, et enamus ei viitsinud neid 19:07 ja 19:12 videosid isegi mitte lahti teha. Neile käis lihtsalt närvidele, et maailmas on inimesi, kellel on teistsugune arvamus ja keda ei ole nii lihtne lollitada. Olen lugenud Kägu tekste ja jõudnud arusaamisele, et tegemist on mõtleva ja aruka inimesega. Pullerits nõuab alati tõestuseid, nüüd kui neid jagati, tõusis jälle kisa, et inimene, kes pillub vahel tsitaate on kindlasti loll. Mõni mees võiks minna peegli ette ja ennast sealt natuke aega vaadata ja ära otsustada, kas ta on limukast sitakott või mees. Võimalik, et ta näeb seal lihtsalt koroonat.

 
At 22:09, Anonymous Anonüümne said...

Tubli töö 20:54, et selle mõiste selgituse üles leidsite ja teistega jagasite!
Eks neile „oma peaga mõtlejatele”, „lamemaalastele” ja kuidas iganes veel seda tüüpi „isemõtlejaid” nimetatakse, on väga iseloomulik, et arvestatakse vaid endale meeldivate faktidega, eirates seejuures igasuguseid muid, nende usku kõigutavaid fakte.
Olen olnud tervislike eluviisidega, harrastanud mitme aastakümne jooksul erinevaid vastupidavust nõudvaid tegevusi (mille kestus on olnud mõnest tunnist kuni mõne nädalani). Kõige nauditavam, mis ikka ja jälle on ajanud ennast proovile panema, on olnud oma organismi tunnetamine pikaajalise füüsilise koormuse talumisel, st tunnetust, millal võib tempot lisada, millal tuleb pidur peale tõmmata, et eesmärgini jõuda. Kas sellise tunnetuse juures ka mingeid „võnkeid” on olnud, ei mäleta.
Koroonaviirus pole mind seni kätte saanud, aga tervislikud eluviisid ei mängi siin mingit rolli. Vaid vastutustundlik käitumine (mis pole olnud sugugi otseses seose riigipoolsete piirangutega), oma peaga mõtlemine, erinevate teadaolevate faktidega arvestamine ja analüüsimine on aidanud ennast ja lähedasi koroonaviirusest eemal hoida.
Mis puudutab „kehakultuurlast” Kägu, siis paistab, et tema õigem tiitel peaks olema agitaator/propagandist. Kelle teenistuses, ei hakka ennustama.
Ka 9:38, 10:16, 15:18.

 
At 22:30, Anonymous Anonüümne said...

To 22:09 Kägu väidab, et teda ja tema lähedasi aitavad tervislikud eluviisisd, teie väidate, et need ei mängi üldse mingit rolli vaid aitavad hoopis teada olevate faktidega arvestamine ja nende analüüsimine? Rääkige meile ka mis faktid need on ,mida te analüüsite? Muidu me hakkame tões ja vaimus arvama et see koroona ongi üks suur pettus, kui nii totaalselt erineva lähenemisega terve saab olla? 19:12 jagatud videos ütleb kõrgesti haritud professor, et see lockdown ja need piirangud on mõttetud. Tõesti ei tea enam keda uskuda?

 
At 22:35, Anonymous Anonüümne said...

22:09 tegi meile kõigile suure teene ja paljastas Kägu olemuse. Kinnitamata andmetele tuginedes oletan, et Kägu on kas hiinlaste või siis venelaste teenistuses. Kummagi suurrahvaga ei tasu jamada, nii et asi tuleb kuidagi vaikselt ära korraldada, Pullerits kindlasti teab mida teha. Ta on alati teadnud ja rasketel hetkedel meid toetanud ja veepeal hoidnud

 
At 22:41, Anonymous Anonüümne said...

Aa, kapo on jah ainult mõne hiinaagendi kinni võtnud. Jääb mulje, et Kägu kasutatakse hiinlaste agentide kärbsepaberina. Pärast kui korontsijama on läbi, siis ilmub Kägu välja ja teatab siin blogis, et tegi blogiperemehe kombel tuulelipuna pulli.

 
At 22:42, Anonymous Anonüümne said...

20:30 Uskuge vabariigi valitsust ja politseid nagu Pullerits soovitab.

 
At 22:55, Anonymous Anonüümne said...

Härra Kägu andke andeks, aga miks te üldse üritate nende inimestega siin vaielda või midagi tõestada? Veel mõtetum oleks minna tõsiusklike moslemite sekka kristluse alustaladest rääkima. Selle blogi põhiline eesmärk on Pulleritsu kiitmine ja tema ego kergitamine ,vahel saab siit ka eksklusiivset ja värsket infot ning onanistidele jagatakse siin poolpaljaste tüdrukute pilte (preemiaks nagu koerale konte)

 
At 23:07, Anonymous Anonüümne said...

22:30 - jah, tervislikud eluviisid ei ole tagatis koroonaviirusega kergeks toimetulekuks. Näiteid ainult eesti inimestega, sh minu tuttavatega, on üksjagu. Otsige ja Te leiate neid lugusid. Ma saan aru, et Teil pole olnud võimalust uudiseid jälgida (või olete jälginud neid vaid ühetaolistest allikatest), aga seda tuleks (mitmekülgsemalt) teha.
Igasugused lockdown'id on vaid isekate "oma peaga mõtlejate" tegevuste tulemus. Koroonaviirus on liiga nakkav ja liiga ränkade tagajärgedega, et elukorraldus võiks jätkuda, justkui oleks maailm veel 2019-ndas aastas.
Kuna infot selle viiruse käitumise kohta massides on vaid üpris lühikese aja jooksul saadud koguda, siis võib ka uuringutes (olenevalt seatud eesmärgistki) saadud tulemustes olla lahknevusi ja erinevaid tõlgendusi. See ei tee veel ühte või teist uuringut teiste üleseks. Ja vastavalt siis ka riikide erinevaid reageeringuid õigemateks ja vähemõigemateks.
Lihtsalt lollus on võtta üks-kaks uuringut ja propageerida nende tulemusi kui absoluutset tõde. Tuleb oma "silmavaadet" oluliselt avardada ja vaadata suuremat pilti.
Ja suur pilt näitab:
1. Koroonaviirus on väga nakkav.
2. Nakatanud ei saa teada kohe, et nad on nakatunud ja on juba ka teistele ohtlikud.
3. Haiguse kulg on inimestel väga erinev.
4. Ka tervislike eluviisidega, terved inimesed on viirusesse nakatumise tagajärjel väga raskelt põdenud ja ka surnud.
5. Meditsiinitöötajatel on olnud üle aasta väga pingelised ajad, haiglad on töötanud kriitilise piiri lähedal. Aga siiski on saadud hakkama.
Otsige, ja Te leiate väga palju fakte.

 
At 23:13, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits on teadaolevalt ainuke inimne, kes on "Pulleritsu kõvamehe testis" maksimumpunktid suutnud saada. Huvitav millise hinnangu saaks Rein Raud ise oma definitsiooni järgi. 20:54 tõlgenduse järgi on kõik inimesed ilmselgelt täisidioodid, sest nad kõik kasutavad kellegi tsitaate ja nende väited põhinevad kellegi teise poolt kogutud ja loodud andmebaasidest. Isegi teadlased kasutavad oma töödes kellegi teise mõtteid ja tõestusi. Andke andeks lugupeetud 20:54 aga seda definitsiooni punktuaalselt järgides olete ka teie idioot.

 
At 23:24, Anonymous Anonüümne said...

21:49 ütles: Vean kihla, et enamus ei viitsinud neid 19:07 ja 19:12 videosid isegi mitte lahti teha. Kaesin perra uudishimust ja üks nendest oli ingliskeelse tõlkega, kus lockdowni maha tehti igal moel. Siinkohal tahakski küsida nendelt jagajatelt kas ilma lockdownita oleksime jäänud pidama 700 + haiglaravi vajava patsiendi juurde? Võik oleks ikka pidanud sama lauluga edasi minema totaalse krahhini. Ühesõnaga suht mõttetu video, ka Rootsi raputas endale tuhka pähe ja rakendas lockdowni kuigi videos maaliti vastupidine pilt.

 
At 23:25, Anonymous Anonüümne said...

23:07 ma leian väga palju fakte ka selle kohta, kuidas inimesed surevad vaktsineerimisest saadud tüsistsute tõttu, kuidas inimesed on peale vaktsineerimist hoopis kauem haiged, kui need , kes nakatuvad koroonasse naturaalsel viisil. On fakte, kuidas riburadapidi haigestuvad kaks korda korrektselt vaktsineeritud inimesed. On fakte kuidas inimesed saavad maskide väärkasutuse tulemusena kopsupõletiku. Siis on veel fakte ja oi, oi kui palju kuidas keskmine inimene põeb selle hirmsa ohtliku ja eriti surmava viiruse läbi mõne päevaga ( tekib küsimus milleks kogu see tsirkus), Samuti on fakte, kuidas osad inimesed ( ei ole vaktsineeritud ja ei ole haigust põdenud) ei nakatu haigusesse ka korduval ja sagedasel kokkupuutel nakatunutega. Mis te nendest faktidest ei taha rääkida? Minule tundute te pigem süsteemi tööriist ja ravimiameti propagandameister, kui tervislike eluviiside viljeleja

 
At 23:32, Anonymous Anonüümne said...

23:24 Võibolla Rootsi sunniti endale tuhka pähe raputama? Kas see majanduse välja suretamine, haiglatelt kõigi teiste tõsiste haigustega ravimiseks ja tegelemiseks ressursi ära võtmine, inimeste stressi ja enesetapu äärele viimine, riiklikul tasandil ebatervislike ja immuunsust nõrgendavate soovituste jagamine jne. See kõik jäi teil muidugi kahe silma vahele, kui täiesti ebaoluline

 
At 23:48, Anonymous Anonüümne said...

Lihtne on piiranguid naeruvääristada ja koroont eitada, kui ise millegi eest vastutama ei pea.
Lõpetame kõik piirangud, laseme haiglad ülekoormusse, mille tulemusena lõppeb kõik muu ravi, siis tuleb Kägu ja ütleb surijatele, et teil kõigil uhuudel on lihtsalt vale võnkesagedus. Kuidas oleks sellise vastutusega?


Politsei toimis lausa siidikinnastes, arvestades kuidas käputäis väga erineva taustaga provokaatoreid neid Eesti rahva nimel sõimas. Eks selline sõimamine näita jälle õiget võnkesagedust oma peaga mõtlejatel.

 
At 00:14, Anonymous Anonüümne said...

Võib olen tõesti süsteemi tööriist kui haigalates on ühtäkki 700 + haiget ja haiglasüsteem on oma võimalusi ammandamas. See ei ole enam üksik fakt või näitaja , et keegi tervenes, nakatus viiendat korad kuigi oli 2 korda pritsitud, võis suri peale AZ-ga vaktsineerimist. See on pigem selline statistika mida ei saa eirata ja peab riigi tasandil reageerima. Kuidas reageeriksid Sina 23:07. Rootsis on ka oma teadlased ja riigiisad kes teevad poliitikat ja korrektuure kui saadakse aru, et miskit läheb tesitmoodi kui oldi prognoositud.
P.S Ei esinda ega ole esindanud ravimitööstust, olen hetkel töötu ( varasemalt tööstusega seotud).

 
At 00:39, Anonymous Anonüümne said...

Võhmameeste lemmikpildid PP blogis.

http://4.bp.blogspot.com/-TuqD3grB8rA/U9egOndS2KI/AAAAAAAATWY/z2rWxZ64AZA/s1600/J09154U8.jpg

https://4.bp.blogspot.com/-Jdw4gc6GC5Y/W0hJK2KX0AI/AAAAAAAAdXM/d0UYPqOd6vsogiiYHuX7FPf-ddVXs9zCQCLcBGAs/s1600/nyusha2_small.jpg

 
At 08:28, Anonymous Anonüümne said...

Igasuguseid fakte, sh valefakte võib infoajastul leida ja vahel ongi keeruline vahet teha, mis on tõene ja mis mitte.
Hiljuti jäid silma andmed Ühendkuningriigis tehtud uuringu kohta seoses tromboosijuhtumitega Astra Zeneca vaktsiiniga vaktsineeritute seas. Täpseid numbreid meelde ei jätnud ja see pole ka vajalik (pea pole prügikast). Uuringuga oli hõlmatud miljoneid inimesi, kes selleks ajaks olid juba vaktsineeritud ja fikseeritud oli pärast vaktsineerimist esinenud tromboosijuhtumite arv. Uuringu tõepärasuse kohta mul konkreetsed andmed puuduvad, aga kuna see uuring oli üheks aluseks häirekella löömisel AZ vaktsiini osas, siis valeuudisega ilmselt tegemist polnud.
Fakt on see, et miljonite inimeste hulgas on kindlasti neid, kellel tekib kuu aja jooksul trombe. So siis juhtumite arv tavapopulatsioonis. Ka see oli uuringu tulemuste kõrval välja toodud. Viimane oli mitu korda suurem kui sama näit vaktsineeritute hulgas. Populistlikult lähenedes võiks siis statistika põhjal hoopis väita, et vaktsineerimine vähendab tromboosijuhtumite arvu! Kuna tulemust võivad mõjutada veel mitmed tegurid, siis normaalsed inimesed nii muidugi ei tee. Nimetatud juhtumid võeti teravdatud tähelepanu alla. Tänaseni pole asjatundjad ühest ja otsest seost vaktsineerimisel ja trombide tekkel leidnud ning AZ vaktsiin on jätkuvalt heaks kiidetud.
Olen ka ise ühe oma tegevuse tõttu sellesama vaktsiiniga kaks korda vaktsineeritud. Tunnen ennast väga hästi, sh ka selle tõttu, et kui ka viirus peaks mind kätte saama, siis väga suure tõenäosusega ma teistele seda edasi ei levita. Lihtne loogika ütleb, et kui ma olen mingi koguse viirust endale sisse hinganud, misjärel hakkavad tööle organismis leiduvad antikehad viirust kahjutuks tehes ja paljunemist pärssides, siis minu poolt väljahingatavasse õhku neid ei jätku või satub väga vähe, nii et teiste inimeste nakatamiseks pole see piisav. Muidugi jääb ka võimalus, et idiootide riiki sisse toodud uute mutatsioonide puhul jäävad antikehad vähem efektiivseks, aga loodetavasti on need „väikesed sõjamehed” ka uutele viiruse versioonidele vähem või rohkem takistuseks. See on nn talupojaloogika. Teadlastel pole seni veel piisavalt andmeid, et seda loogikat üheselt kinnitada ja seetõttu ollakse loomulikult ka ettevaatlikud sellise „tõe kuulutamisel”.
No nii, nüüd sai koroonaviiruse- ja vaktsiinieitajatele jälle „kont hambusse visatud”.

 
At 09:11, Anonymous Anonüümne said...

Tehke sporti, see aitab vaktsineerimise kõrvalnähtudega jõudsamalt toime tulla. Palju kilomeetreid ja tunde on meie suur eeskuju ja suunamudijast blogipidaja viimase kuu jooksul läbinud, kas ainult rattaga tööle ja koju või miskit ka pulsi üles tagumiseks?

 
At 10:08, Anonymous Anonüümne said...

Õige võnkesagedus peab ka olema ja keele peab hammaste taga hoidma ei tohi buffoonide tagumikke lakkuda siis on asjad enamvähem riskid maandatud ja südametunnistus rahutsoonis.

 
At 10:45, Anonymous Anonüümne said...

Konfessioonide isakesed on vaktsiiniusku, kirjutab Maaleht. EELKi peapiiskop on vaktsineeritud, EAÕKi metropoliit on vaktsineeritud, rooma-katoliku kiriku piiskop on vaktsineeritud. Katoliiklased on ilmselt vaktsineeritud sünteetikaga (Pf või Moderna), viirusvektoritel (rakuliinid) põhinevad vaktsiinid tekitavad bioeetilisi küsimusi.

 
At 11:14, Anonymous Anonüümne said...

Jüripäeva eel, 22. aprilli õhtul koguneb hulk eestimaalasi Toompeale tähistama rahva iseteadvust ja ühtekuuluvust. Sündmus “Jüriöö rahumeelne ülestõus” on inspireeritud Toompea meeleavaldustest ja rahva poolt kantud vabaduse sõnumitest. See ei õhuta osalejaid vägivallale ega mistahes kahju tekitamisele. Kõigil osalejatel palutakse teha koostööd politseinikega, et võimalikud tasuta ja tasulised provokaatorid rahva hulgas tuvastada ja iseseisvalt korravalvuritele raporteerida.

 
At 12:42, Anonymous Anonüümne said...

Ah eestimaalased! Inspireeritud. Vaata üllatust või ei õhuta vägivalda ja teeme koostööd poliitsiga,

Õpige Kägu käest kuidas isamaalist üleskutset kirjutada nii et klikivalitsus hirmust väriseks

 
At 12:45, Blogger Andres P said...

Politsei ülereageerimine ? Tänapäeva maailmas ei tea enam keegi millise lambukese maski taha on ennast ekstremist peitnud. Igasugused radikaliseerunud tegelasi on ka noorte naiste ja noorte meeste seas ning laste ärakasutamine pole mingi probleem nende jaoks. Just jooksis mingis eesti kanalis Bostoni maratonil 2013 toimunud plahvatustest dokk. Kas kodanikud, kes väidavad, et politsei reageeris üle suudaks pommimehi/naist peale vaatamisega tuvastada ja ohutult maha võtta?

 
At 12:56, Anonymous Anonüümne said...

Jüriöö jooksu eel kõvadele võhmameestele preemiaks

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/70219689/pulleritsu-preemia-kovadele-meestele?

 
At 13:17, Blogger Priit Pullerits said...

Aitäh, Andres Pae, selge ja konkreetse sõnavõtu eest!

 
At 13:34, Anonymous Anonüümne said...

Mõni on puhta lolliks läinud, konstrueerib eesti lastest naistest vanuritest üpa arast eesti rahvast lausa pommilõhkajad. Kuidas euro eesti oma rahvast radikaliseerunud tegelasi kasvatab? Kas taas paremäärmus poisikesel oli pööningule Meinkamf makulatuuri alla peidetud?

Ameerikas ja bostonis teevad tükke reeglina võõrad. Kas nüüd eesti politseike ei oska eesti ja tsetseeni näojoontes vahet teha? Andres P ära mõnita eesti politseid

 
At 16:29, Anonymous Anonüümne said...

Priiduga seekord nõus. Mis automaadid , mis koerad, mis vanurite peksmine, mis laste ära viimine?! Nn. Homopropaganda oli lambuke sellise pasa kõrval.

Meeldis väga lugeda Rein Raua definitsiooni mõtleva inimese kohta.

Lõpetaks Fred Jüssiga: "Kes näevad saavad aru. Kes mitte ,neile pole mõtet hakata ka seletama."
Nagu praktika näitab on see täielik peaga vastu seina jooksmine..vee sõelaga tassimine jne.
Mõtekas on sellistest vestlustest vaimsetervise huvides loobuda.

Huu

 

Postita kommentaar

<< Esileht