reede, juuni 05, 2020

Pullerits: Kas nädalavahetusel kõva sõitu ka teeme?

Pärast seda, kui me oleme siin blogis Eestis esimestena paljastanud, et märatsevate liberaalsete progressiivide uus kangelane George Floyd oli tegelikult pesuehtne retsidivist, kes on istunud vangis relvastatud röövi eest, kahel korral kokaiini omamise eest, lisaks muud kuriteod - ja kes nüüd Minneapolises ostis sigarette tõenäoliselt võltsitud raha eest - ehk lühidalt öeldes oleme vaadanud kogu seda hüsteeriat kaine ja kriitilise ja objektiivse pilguga, võiksime pöörata pilgud taas iseendale.

Annan teada, et sõitsin kolmapäeval ligi 30-kilomeetrise ringi, kus sain keskmiseks kiiruseks 33,3 km/h.

Täna, reedel, kordasin sama. Nüüd sain kiiruseks 32,5 km/h, aga tuul oli ka tunduvalt karmim.

See kõik tähendab, et vormi justkui oleks. Mis tekitab küsimuse, et äkki peaks nädalavahetusel sõitma läbi Tartu rattaralli raja.

Teine küsimus on selles, kas on ka võitlustahtlikke mehi, kes kampa lööksid. Eesmärk võiks olla sõita rada läbi keskmise kiirusega 35-36 km/h. Andke märku, kes on sellisest sõidust huvitatud - või teab keegi, et sellise eesmärgiga punt on kuskil juba formeerumas ning võtaks enda hulka veel ühe korraliku, motiveeritud tempotegija!

Foto 1: Priit Pullerits kaks aastat tagasi Tartu GP rajal Jakobi mäe tõusu lõpus. Foto autor: Karli Saul
Foto 2: Tartu2024/BCC meeskonna liikmed eelmisel pühapäeval 119 km pika võistlustreeningu algul tempot tegemas. Foto autor: Sille Annuk, Postimees/Scanpix

33 Kommentaarid:

At 22:25, Anonymous Anonüümne said...

no vaatab hommikul kui vihma lubab siis istuks niisama diivanil kotte laiaks.

 
At 02:40, Anonymous Anonüümne said...

http://velo.clubbers.ee/foorum/viewtopic.php?f=190&t=81402

175 km. Tartu.

 
At 10:45, Blogger Priit Pullerits said...

Huvitav, väga huvitav, et mitte ükski Eesti meediakanal pole avaldanud sõnakestki selle kohta, et George Floyd oli täielik retsidivist.

Siit järeldame kahte asja.

Esiteks seda, et Eesti ajakirjandus on jätkuvalt kallutatud ja varjab asjasse puutuvaid olulisi tõsiasju.

Teiseks seda, et ainult siit blogist saate ausat ja otsekohest infot selle kohta, millest peavoolumeedia kramplikult vaikib.

 
At 11:04, Anonymous Anonüümne said...

Pole see blogi miski objektiivse info allikas, ega tõemajakas. Totaalselt kallutatud "müürileht". Kes siis paar korda liikunud teab, et kui vaja Trumpi ja Ekret kiita oled õiges kohas. Kui tahad neegreid, pagulasi, naisõiguslasi, jalgpalli, homnoseksuaale, liberaale ja sotsiaaldemokraate tümitada oled samuti õiges kohas.

 
At 11:07, Anonymous Anonüümne said...

Mine metsa, Priit, kas sa tahad öelda, et kriminaalse mineviku korral on tapmine ok?

 
At 12:03, Anonymous Anonüümne said...

No ega politsei tahtlikult tapnud.Vastavalt olukorrale kasutatakse jõudu täpselt nagu elu on näidanud palju vaja kasutada.Kurajategija kaitsjad võiks aru saada ,et seda juhtumit ei oleks kui surnud mees oleks elanud õiglast elu.Mõelnud enne kui tegutsenud jne,jne mida on vaja normaalseks eluks .Eelkõige tarkust,mõistlikust.Nähes mida see üksik juhtum kaasa tõi ja hea et tõi,saada järjekordselt kinnitust, et suurem osa neegritest ei oma mõistliku mõtlemis võimet.Ei ole ju kuidagi loogiline selle sündmuse valguses endale vajalikuks pidadada nike jooksu või mis iganes jalatseid.Hullumaja.Arvatavasti isegi jõukal riigil nagu Usa pole võimalik suurt osa kriminaalselt käituvat massi puuri loomadena pidada.Kuigi õige koht oleks seal hoida neid.Sai ka siin käidud maal,kus inimene pidas kanu.Piilusime ka siis puuri sisse kuna viimane elusast peast kana nägemine ulatunud lapsepõlve aegadesse.Me ei arutanud seal pidamisest,vaid palju olulisemast kana ekstensiaalseid küsimusi.Samad küsimused võiks endale esitada neegri mass antud sündmuses,võibolla on võimalik sest sitast välja ujuda kunagi,sest vastused tulevad kui küsida.

 
At 12:11, Anonymous Anonüümne said...

Oluliste tõsiasjade varjamisest. Kui meil oli see jooksuvõistluse poodiumilugu, et võitjale (must mees) kätt ei antud, Kas Priit tõi välja selle, et sportlasel polnud oma sponsori vaadete tõttu erilist valikut? Käis mingi ebamäärane soig, et me pole rassistid, aga aafriklased ei tohiks ikka meie jooksjate esikohti ära võtta jne.

 
At 12:32, Anonymous Anonüümne said...

Mina arvan, et kõige selle taga on Henn Põlluaas, kelle väimees on neeger. Presidendi valimised lähenevad ja kuluaarides on räägitud juba ammu, et Põlluaasal on ambitsiooni kandideerida vana alfaisase enese vastu.

 
At 13:15, Anonymous MargusM said...

..tahaks selle Floydi protsessi nüüd ameeriklaste ajada jätta kuid 12.03 vajab vastamist.
* Politsei reageeris üle see on tänaseks selge, klippe on sellest piisavalt.
* "..suurem osa neegritest ei oma mõistliku mõtlemis võimet" Pigem on ikka vastupidi, sest praegune situatsioon on kunstlikult loodud mõjutus/manipuleerimis mehhanism. Tänaseks on tänavatele jäänud suuresti marodöörid ja rahstatud aktivistid/ässitajad.
* saan aru et kanal on võimalik "sellest sitast välja ujuda" ..kui suudaks eksistentsiaalsemalt mõelda? Loodetavasti hakkasid peale maalkäiku vabakanade mune ostma, hea otsus! Kui mitte siis see näitabki raskuspunkti kätte, miskit ei muutunud.. ka sina ise oled kana siin maailmas, mune edasi.

- - -
Tsiteerin kohe pikalt Turayd, kes on minuarust mõistlik mees:

«See on Ameerika probleem!» rõhutas Turay. Tema sõnul on probleem USA võimust joobunud, relvahullud politseinikud. «'Mustad elud loevad' meeleavaldus ei peaks Tallinnas toimuma. Pole vaja, et progressiivsed valged, kel kunagi politseiga probleeme pole olnud ja kes suure mustanahalisete kogukonnaga USAs ei ela, meie eest sõna võtaks.»

«Me pole teie ahvid!» kirjutas Turay. «Eestil on omad probleemid. Tegelege nendega.»
- - -
kes pole veel lugenud siis tüvitekst on siin: https://www.elu24.ee/6988506/abdul-turay-mustad-elud-loevad-meeleavaldusest-me-pole-teie-ahvid-tegelege-oma-probleemidega

Eks neid meie probleeme on ka üldisemaid ja spetsiifilisemaid kuid lihtsam on elada klapid peas kui süveneda teemadesse. Ignorance is bliss!
Väärtuste kasvatamine on pikk protsess, hävitamine võtab sõrmenipsu või põlve toetamise jagu.. 7min 36sek.

 
At 15:56, Blogger Priit Pullerits said...

George Floydi ja mustanahaliste kriminogeensuse teemal peaksite kindlasti vaatama selle noore naise videot:

https://www.facebook.com/realCandaceOwens/videos/273957870461345/?v=273957870461345

 
At 18:09, Blogger Mart Mardus said...

Küsimus teise teemasse; kellelt võttis ära Indrek Tobreluts eesti 800m M40 rekordi? Äkki Priidult endalt?

 
At 20:41, Anonymous Anonüümne said...

MargusM kuidas tead ,et politsei reageeris üle.On kuskil audio salvestus sellest 7min 36 sekundi hetkest.Kõik otsuseid ei võeta vastu ainult visuaalse põhjal loeb ka sõnum selle taga.Teine kord piisab väga valest sõnast.Mõttest.Et kaotada.Aga jah õige on et need probleemid las jääda nüüd Usasse.Lähme oma eluga edasi,aeg on väga väärtuslik.

 
At 22:19, Anonymous Anonüümne said...

Õige, pole mõtet seda jama siis üles õhutada.

 
At 23:51, Blogger Priit Pullerits said...

Täna ligi 30 km ring keskmisega veidi üle 33 km/h. Vorm püsib!
Aga George Floyd oli ikkagi retsidivist, sellest ma ei tagane. See on fakt. Näis, kunas see fakt ka Eesti ajakirjandusse jõuab või jäämegi kallutatud ja poolikut infot saama.

 
At 11:50, Anonymous Anonüümne said...

Keda su jänki kotib, ütle miks koroonarallis osalesid, kas see on ka bluff ja haigust ei olegi? Räägi asjadest mis siin korda lähevad. Tahad maailma teha ilusamaks, siis hakka pihta oma koduhoovist. Kas ikka koerasitutamisel junnid korjad üles? Pilti palun!

 
At 12:10, Anonymous Anonüümne said...

Ameeriks murravad politseinikud lihtrahvast, meitel aga on kaitseliitlased jälle amokki jooksma hakanud.

 
At 12:57, Anonymous Anonüümne said...

Kumb on hullem juhtum, kas inimese väidetavalt lämmatanud valgenahast politseinik või relvaga tapatalgud korraldanud konservatiivne eestlane? Kumba juhtumit peaks ajakirjandus käsitlema? Siin jääb ilmselt üks mees jänkisid armastama ja vaikib samas mahus eesti juhtumi maha. Lämmatab vana lääne uudisega kohalikud närvitsevad pärismaalaste mured ära.

 
At 13:00, Anonymous Anonüümne said...

Jah miks Priidu kallutatud meedia kiusab hetero-valget-Ekre valijat- Kaitseliitlast- Trumpi poliitika toetajat ,kes kõmmutab relvast mööduvat autot, kus 3 ja 5 aastane laps?

 
At 15:35, Anonymous Anonüümne said...

Anarhiast laste tulistamiseni on tilluke samm inimesele aga suur samm demokraatiale. Eestis vajab relvaluba üks kahekümnest inimesest. Miks on nende seas relva käitlemises pahatahtlikust demonstreerinud ja seetõttu karistatud inimesed?

 
At 17:24, Anonymous Anonüümne said...

Eile MTB'ga singleid otsimas ja sõitmas 2:50h. sõiduaeg, keskmine kiirus vaid 16km/h.
Priit kas hooaeg tuleks maha kanda?

Huu

 
At 18:01, Anonymous Anonüümne said...

Rääkides neegrist, siis pole välistatud, et uus teismeline müüja nägi nokastanud ostjat ja inkrimineeris talle valeraha kasutamise süüdistuse varasemale rahumeelsele püsikundele. Ärme unusta ka seda, et tegu oli endise kossukutiga, kes oli isegi palgal. Loomulikult on musta inimese vargused ja uimasti tarvitamised maailmas hulleimad kuritööd ning on ühiskonnale ohtlikumad kui konservatiivse päti relvamängud ja jokkis peaga korraldatud tapatalgud, sest neegriga samastuvad massid aga hetero konservatiivist tukivennaga samastub marginaalne seltskond.

 
At 20:44, Anonymous Anonüümne said...

Huvitav on see, et kui üks uimas kodanik paneb toime kuritöö, siis juhib kohalik eliit tähelepanu tapatöö vahendite omamisele aga mitte joovastavatele ainetele. Justkui tähtis pole inimese tahe vaid tema tahtele allutatud riist. Veider. Tegelikult on probleem selles, et inimesel oli elu tuksis ja ta ise keeras vinti peale. Kedagi aga ei huvita probleemid kuhu inimesi mässitakse, vaid otsitakse põhjusi isikuvabaduste piiramisteks, et saaks suurendada ühiskonnas ebastabiilselt käituvate inimeste hulka.

 
At 21:19, Anonymous Anonüümne said...

Ole mureta 18:01 küll meie, konservatiivsed tukivennad, sinusuguse jeebuse kinni püüame ja kuuse latva tõmbame. Võid kindel olla.

 
At 23:18, Anonymous Anonüümne said...

21.19-le

Liiga palju vesterne vaadanud?

 
At 08:44, Anonymous MargusM said...

Huvitav tähelepanek, isa Helme ütles et mõlemad laskmised on toimunud psühhotroopsete ainete mõju all.. või mõtles ta siiski narkootilisi aineid. Toime on piisavalt erinev.

Vesternitega seoses oli märgiline päev 3.juunil siis sai Clint Eastwood 90 aastaseks. Samal päeval ja sama vanaks sai ka eesti hõbekõri Uuno Loop!

 
At 09:17, Anonymous Anonüümne said...

MargusM - oled 3 päeva oma kalendriga maas. Pealegi siinne vennaskond teab Unni mitte kõrina vaid tsiklisti, ujuja ja jooksumehena.

 
At 11:13, Anonymous Anonüümne said...

23:18 see ei sõltu vesterni vaatamisest mitte. Oluline on poliitiline tahe ellu viia, filmikunst on siinjuures kõrvaline.

 
At 11:53, Anonymous Anonüümne said...

Konservatiivsed tukivennad hakkavad poliitilisi vastaseid lintšima või? Nagu laulusalm ütleb:"Side reaalse eluga, palun ära tule mind kiusama". Paras jutt kuskile TRE raadiosse.

 
At 14:12, Anonymous Anonüümne said...

Meid on palju ja me möliseme vähe. Ikka lintsima, sinusugused punaseid laululinde homne Eesti riik ei vaja. Sa jüts nagu ei saaks eesti keelest aru?

 
At 14:38, Anonymous Anonüümne said...

Ehk sellepärast see kaitseliitlane žigulli pihta tule avaski, et arvas seal sees olevat kommud?

 
At 14:51, Anonymous MargusM said...

Väike täpsustus- endine kaitseliitlane. Ta arvati kaitseliidust juba 2013.a välja.

 
At 14:57, Anonymous Anonüümne said...

Mölisete siis julgelt ja anonüümselt argpüksid, pole teist ju mingit asja tegelikult.

 
At 13:45, Anonymous Anonüümne said...

Padre võiks sm Andrus Karnault hüvitist nõuda vale faktiväite ja ebakohase väärtushinnangu eest https://twitter.com/AKarnau/status/1270610435830616065?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet. Missugusest otsast on Padre tekst rassistlik?

 

Postita kommentaar

<< Esileht