teisipäev, jaanuar 12, 2021

Pullerits: Miks mõni lubab endale suusatades palju rohkem kui kõik teised?

Mul ei ole juba mullu kevadest tulnud mõttessegi, et peaks Moabi rattaseiklusele minema (fotol vasakul). Ei tulnud seda mõtet ka suvel, mil avastasin rattaga Hiiumaa tundmatuid siseteid. Kuigi just suvi on see aeg, mil tuleks nii kauget reisi planeerida, sest Moab on viimastel aastatel kujunenud sedavõrd kuumaks paigaks, et sinna tuleb ööbimiskohad varakult, ligi aasta jagu ette broneerida. Need Moabi-mõtted ei tulnud seepärast, et praegu ei ole aeg, mil peaks mööda maaima ringi lendama – ei ole aeg nii enda kui kõigi teiste lähikondsete tervist silmas pidades.

Ja siis sõidab Eesti president Kersti Kaljulaid (fotol paremal) möödunud aasta viimastel päevadel Šveitsi suusareisile. Sõidab hoolimata välisministeeriumi soovitusest vältimatu vajaduseta mitte reisida.

Ju siis oli vältimatu vajadus, kas nii? Sel juhul peaks riigipea rahvale selgitama, milles vältimatus seisnes. On keegi tema suust seda kuulnud?

Ei ole. Seda, et president Kaljulaidi (vasakpoolsel fotol vasakul) teod ja sõnavõtud on valikulised, lausa kahepalgelised, kinnitab lisaks see, kuidas ta on suhtunud leigelt Reformierakonna soovitatud selgelt Eesti-vaenulikesse rahvaküsitluse ettepanekutesse võrreldes sellega, kuidas ta on tõstnud kisa taevani, kui kaks rahvuskonservatiivi on väikse raadiojaama saates esinenud intrigeerivate arvamusavaldustega. President on nii varjamatult erapoolik, kui üldse olla saab, mida kinnitab tema äsjane idee, kuidas saaks korraldada ennetähtaegsed valimised, peaasi, et oleks mingigi võimalus praegusest valitsusest lahti saada.

Õnneks ei ole meil jäänud palju kannatada. Sügiseni – peame vastu!

Aga siis on meil veel Jürgen Ligi, endine spordimees. Temaga juhtus detsembri keskel selline lugu, millest ma ka kirjutasin:

«Koolivend Jürgen Ligi, näitasid eile, et oled ainult jutumees. Jätsid oma sõnavõttudega mulje, et kui vaid oleksid kursis olnud, oleksid nn vihakuritegude vastu võitlemise eelnõusse mittepooldavalt, st skepsisega suhtunud. (Ligi: "Aga mina poleks [s]eda esitanud, aga magasin hetke maha ja hilja oli vaielda."; "Ma nüüd uurisin neid juriidilisi tantsusamme. Ainult Eestil ja Rumeenial on need omandamata ja mul on raske vastu vaielda, kuigi ise poleks tantsu alustanud.") Ma ütlesin, et hoian su tegudel silma peal. (Pullerits: "Ma loodan, et sa tõestad oma sõnu ka siis, kui peaks hääletamiseks minema ning näitad oma häälega, et sa ei lase sel jubedal seadusel meie maal jalgu alla saada.") Ja eile, erinevalt sellest muljest, mille siin oma sõnaseadmisega jätsid, tegid risti vastupidi: hääletasid riigikogus selle seaduseelnõu tagasi lükkamise vastu.»

Niisiis, kui keegi veel aru ei saanud: Ligi on selle poolt, et mittemeeldivate arvamusavalduste eest saaks hakata inimesi karistama. Kurb.

Reformierakonna arutust ja meeleheidet näitavad muidugi kõik need ettepanekud, mis nad tahaks rahvahääletusele panna ja mis õõnestavad Eesti julgeolekut. Hea, et need välja tulid. Ja kujukas oli see, et president, kes muidu on varmalt alati häda kraaksunud – on selline rahvapärane ütlemine, teate ju küll –, oli pikka aega vait kui sukk (sic!) – on selline rahvapärane ütlemine ka. Presidendi erapoolikuse üle ei imesta enam keegi, aga küllap on paljudele huvitav teada, mida mulle rääkis eravestluses ühe Eesti arvestatava erakonna juht: et Kaja Kallas ei ole juhina arvestatav ega tõsiseltvõetav, et temas puudub poliitilisele liidrile vajalik sära ja energia. Lühidalt: et Kaja Kallas Reformierakonna eesotsas on Reformierakonna nõrkuse põhjus, võis järeldada. Ja ausõna, te oleks üllatunud, kui ma ütleks, kes seda mulle rääkis, sest see ei ole sugugi mõni neist, keda te ilmselge valikuna pakuksite; enamgi veel – et seda rääkis inimene, kes seda rääkis, paneb seda kriitikat võtma väga tõsiselt.

Kes siis rekordeid teeb? Tuleb ise teha. Minu intervjuud psühhiaater Mari-Liis Laanetuga laupäevases Arteris on nüüdseks veebis vaadatud juba üle 165 000 korra! See on megakõva tulemus, millele ei saa vastu isegi Ott Tänaku uudised.

Foto 1: Colorado jõgi Moabi lähedal jaanuaris 2019. Foto autor: Zumapress.com/Scanpix
Fotod 2 ja 3: President Kersti Kaljulaid veebruaris 2018 Tamsalu-Neeruti suusamaratonil Alutagusel. Fotode autor: Meelis Meilbaum, Virumaa Teataja / Scanpi
Foto 4: Jürgen Ligi pildigaturukott müügil Tartu kesklinnas. Foto autor: Priit Pullerits
Foto 5: Tähtvere Supilinna spordipark esmaspäeval. Foto autor: Priit Pullerits

69 Kommentaarid:

At 19:51, Anonymous Anonüümne said...

On tunda tähetundi kui selline klikimagnet on loodud. Tuleb osata tabada pakku. Ei tohiks nüüd tehtud tööd raisku lasta. Aeg oleks haiguste teemal bestseller välja lasta. Saaks ka noorelt pinsile ja raamatu tuludest Alpidesse pakilistele toimetustele pikemaks ajaks minna. Tegelikult ei ole ilus presidenti aasida. Kui ta saaks OECD juhiks, siis oleks sellest nats vast ka meile tolku.

 
At 21:11, Anonymous Anonüümne said...

ee..., lennukid lendavad, käi ise ka suusatamas kui tahad. pärast karantiin.

 
At 22:13, Anonymous Kantselei itimees said...

Kilba, mehed!

Kas Ratas astub tagasi?
1. Ei
2. Jah

(vihje, aga off the record: kisub sinnapoole)

 
At 22:14, Anonymous Anonüümne said...

Ei astu

 
At 22:15, Blogger dr Holden said...

Su artikkel võib ka 11 milli klikki saada (ei saa kunagi), aga ikkagi ei ole sa EV President!
Aga tema on! Ja kui on plaanidesse pandud suusareis Šveitsi, siis tuleb see ära teha!
Arvesse võttes kõiki ettevaatusabinõusid, nagu protokoll ette näeb! Reisimine ei ole ju keelatud, kui reegleid järgida!


 
At 22:19, Anonymous Anonüümne said...

Aga ligi on ju eluaeg vassinud ja valetanud.

 
At 23:52, Anonymous Anonüümne said...

Vähem kadedust! Sina nühi oma Tartu kõnniteid edasi ning ära hala. :D

 
At 00:00, Anonymous Anonüümne said...

Sest pole nagu lugugi,et fsb agent on mingi pasaaugu president,aga kui prüsselisse kõrge koha peale asub,siis on päris naljakas küll.

 
At 08:00, Anonymous Toits Pärnumaalt said...

See spordiblogi on ikka ammu nii sügaval pasas, et päästa pole vist midagi. Natuke kurb. Kommenteerijad hoiavad asja vee peal, aga mitte Pullerits.

 
At 08:35, Anonymous Anonüümne said...

Kui isakesed ukse tagantkätt kinni lõid pole blogist enam midagi järel.

 
At 10:07, Anonymous Anonüümne said...

Buratiinol on lihtsalt pohhui. Küllap on isegi temasulgusele kanale kohale jõudnud, et järgmist ametiaega ei tule ja siis võib elukest nautida üks päev korraga.

 
At 10:13, Blogger Priit Pullerits said...

Just nii, Ain-Ivar, kui plaanis on suusareis, tuleb see kas või nui neljaks ära teha, olgu valitsuse soovitus vältimatuse asjus milline tahes. Sellegipoolest teistele võib jagada tungivalt soovitusi, et ärge teie küll reisige, kui eluliselt tarvilik pole.

 
At 10:23, Anonymous Anonüümne said...

Mis meil Buratiinost. Ratas reetis rahva, Tallinn on langenud homode kätte, meie viimane bastion on resistans Pullerits ja lõuna eesti vabariik ühes põhja läti ja pihva rajooniga alliansis.

 
At 12:11, Blogger Priit Pullerits said...

Väga huvitav mõte ja eluline. Tuleks panna nüüd rahvahääletusele küsimus, kas Lõuna- Eesti pealinnaga Tartus peaks välja kuulutama autonoomia Tallinnast, mis nüüd ähvardab vajuda nii liberastlikku kui ka vasakpoolsesse sohu.

 
At 12:49, Anonymous Anonüümne said...

Dimukraatia aeg on ümber. Hääletus on lödipükstele. Nüüd maksab jõud, vaprus, julgus, otsustavus. Või missuguse demokraatiaga tõmmati Ratasel püksid jalast? Pullerits sul vaja isakestega diil teha, muidu jääd ise ka pükstest ilma. Soonets saada novgorodi abiväe järele

 
At 12:58, Anonymous Anonüümne said...

Meil Konföderatsiooni Pealinnas on Pirogovi Kunn juba ametisse määratud, mingi Lasnagorski pupujukude sahmimine meile niikuinii huvi ei paku, abiellugu nad kasvõi Tori hobustega.

 
At 13:49, Anonymous Anonüümne said...

See on muidugi kurb, et Pulleritsu artiklit on ainult vaadatud. Ajakirjanikud peaks tekste kokku panema ikka selleks, et neid loetaks. Aga ausalt öeldes oli ka enda imestus suur, kui paljutõotava pealkirja järel pakuti mingit tüüpilist PP vahtu.

 
At 14:42, Anonymous Anonüümne said...

Kas üle(s)kiidetud artiklit ühendab kokku selline jäme traagelniit: Pullerits - Postimees - Tsura - T Laanetu - Confido - M-L Laanetu? Leheneeger on lihtsalt tööriist varjatud reklaami tegemiseks? Raha tuleb ikka perekonda.

 
At 14:50, Anonymous Anonüümne said...

Et siis Liivimaa läheb Priidu juhtimise all Pihkva kuberneri võimu alla või. Kuhu siis piir tuleb, kas teeme piiri mahamärkimiseks miski madistamise kah, paneme rattad veerema ja vaatame, et kui kaugele need jurjevlased surutakse, Pihkva järve või Petseri taha?

 
At 15:48, Blogger Priit Pullerits said...

Dr Laanetu intervjuu lugejate arv veebis juba üle 175 000! Queen laulaks sel puhul: Another Man Bites the Dust. Ja see teine mees, kes tolmu närigu, on Ott Tänak oma lugejanumbritega - mõistate?

14:50 teeb kohe alguses lasteaialapse loogikavea, eeldades, et kui Tallinna ja Lasnagorskiga joon vahele tõmmata, siis tuleb kohe minna Pihkva kuberneri rüppe. Vale! Pihkva jääb endiselt distantsile. See, et eemalduda Tallinnast, kus Kaja Kallas tahab teha kodanikeriiki, ning jätkata Lõuna-Eestis Eesti rahvusriigina, tähendab selge eraldusjoone hoidmist Venemaast. Kuidas 14:50 küll nii elementaarsest loogikast ka aru ei saa??

President on end minu slmis oma varjamatu erapoolikuse ning vasakule kaldumisega täiega diskrediteerinud. Ma ei saa aru, kelle eest ta seisab ja kelle huve kaitseb ning esindab. Aga sellised asjad juhtuvad, kui poliitiliste tagatubade esindaja toob siia ilma igasuguse mandaadita inimese Euroopast meile riigipeaks - seal ei saagi mandaati olla ega usaldust tekkida. Kogu see protsess on algusest peale olnud nii hämar ja imelik, et pole ime, kui see on viisaastaku lõpuks nii kiiva kiskunud, nagu see on.

 
At 16:47, Anonymous Anonüümne said...

Mis sa hämad Priit? No vaata ise kuidas "Heade mõtete linn" ennast promob https://www.tartu.ee/sites/default/files/uploads/Statistika/Tartu_arvudes_2020.pdf 6 leheküljel on Tartu juba Tallinnast distantseerunud ja lähim asustatud punkt mis kaardile on märgitud ongi Pihkva. Pihkva, mõistate! Selline presenteerimine ei ole juhus. Pealegi on Pihkva märgitud juba punase täpina nagu ülejäänud sõpruslinnad sellel kaardil.

 
At 16:55, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits ei jaga taktikat. Tallinna selja taga on Moskva Pariis Berliin newyork jerusalemm. Pihkva semljakkidega peab seljad kokku panema need on tublid vennad ei karda mitte kuraditki.

 
At 21:21, Anonymous Anonüümne said...

Heteroautonoomse Liivimaa mõte on tõepoolest huvitav, kuigi enam pakuks huvi päevakaja täitmine enamust puudutavate küsimustega.

Mina arvan, et endine Brützeli ametnik ei käinud allamägisuusatamas mitte puhkusehuvist, vaid et huvitava referendumi-eelnõule vahetult eelnevalt huvipakkujatega huvitavaid detaile arutada. Siililegi selge, et lihtsalt suusatamisest huvitunu oleks Katharinenparkile palju lähemal lauad alla saanud panna.

Aga kuidas suusatajate osakaalu plahvatusliku suurendamise ja iibe kõrgtõstmine agendasse formuleerida? Selleks on vaja pealikel maha istuda.

 
At 21:28, Anonymous Anonüümne said...

Traditsiooniline Eesti perekond...

Vaikses kõrvaltänaval hoovi peal
Üks imelik perekond elas kord seal
Oli ema oli isa ja kus oli ka poeg
Kes igatses naist, sest pulmad olid veel moes
Ta tüdruku leidis nad sõpradeks said
ent elutark isa võis ütelda vaid
Sa kuula mind poiss ja meeles nüüd pea
See tüdruk on su õde kuid su ema ei tea

Läks mööda üks kuu suvepäikese all
Ja juba neiu uus oli südames tal
Poeg jällegi näitamas pruuti käis
Ent isa käest saamata õnnistus jäi
Pean ütlema ei – sul tõesti ei vea
Ka tema on su õde kuid su ema ei tea

Poiss siis emale kurtis mis teinud on paps
Kuid ema hoopis naeris – ära noruta laps
Ei isa nõu siin sa kuulama pea
Ta pole ju su isa kuid ta seda ei tea

 
At 21:43, Anonymous Anonüümne said...

Näri nüüd patja Priidu. Poleks mina uskunud ,et teie Ekre langeb juba ennem kui Trump valgest majast välja tõstetakse. Mehed jälgivad vist suurt pilti!

 
At 22:12, Anonymous Saku Unn said...

Tüüpiline ühele teatud Eesti paremäärmuslikule erakonnale omane möla ja retoorika

 
At 22:18, Anonymous Anonüümne said...

Eelmine,tõmma siit uttu, si............

 
At 22:37, Anonymous Martin, löödud mees said...

Väga õige, 21:28, klassikat naudime ikka ja alati!
Ja no eriti veel talvel on klassika ülimalt omal kohal.
Skandaal perekonnas

 
At 22:40, Anonymous Martin, löödud mees said...

Andeks, olen väga endast väljas täna, kuradi R....!
Uuesti:
Skandaal perekonnas

 
At 09:14, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits kuna olukord on muutunud peab tegema instruktaaž. Vähemalt allohvitseride tasemele kui reameeskoosseisu ei viitsi briifida.

 
At 09:37, Anonymous Anonüümne said...

Olukord on pruuni vedelama konsistentsiga olluse laadne. Eestil on järgi kehvad valikud, sest ekereiidid on demonstreerinud reformistlikku ülbust ja seega saab panna kokku kas maailmavaatelise ülbikute valitsuse või vedela süldi, millel puudub ühisosa. Aeg on korraldada erakorralised valimised.

 
At 10:17, Anonymous Anonüümne said...

Mina valin jälle Kaja. Sest ta on nii ilus.

 
At 11:39, Anonymous Anonüümne said...

Kas Priit teeb Kajaga intervjuu juba veebruaris?

 
At 13:26, Anonymous Anonüümne said...

Sellepärast mulle reformierakond ja sotsid meeldivadki, et naistega on seal selline kultuurne värk. Samas näiteks raffaliidu/ekre naisperest lastakse iga jummala jahihooaeg paar-kolm isendit metssigade pähe maha. Või kui näiteks see noore Helme nõunik, kes kinni nüüd lõpuks pandi, peaks juhuslikult pimedas vastu tulema siis mina küll ei julge lubada, et püksid kuivaks jääksid.

 
At 13:28, Anonymous MargusM said...

eelmisele- tsiteerime priitu: "Kaja Kallas ei ole juhina arvestatav ega tõsiseltvõetav"

küll elu on ikka huvitav asi ja teeb oma uperpalle..! Paar aastat tagasi liigne enesekindlus ja teistega mittearvestamine näitas suuna kätte, eile see kordus taas. Tasub ikka õppida teiste vigadest aga võib ka omal nahal järgi proovida.

 
At 14:52, Anonymous Anonüümne said...

Kas mõni Paide isake on libareformatsioonilisele eksiteele sattunud? Kellega tegu?

"Tähelepanelik vaataja näeb anonüümse autori fotolt, et ristide kallal askeldaval mehel on üks püksisäär soki sisse topitud, justnagu teevad vanemad jalgratturid, et vältida pükste keti vahele sattumist. "

 
At 17:06, Anonymous Anonüümne said...

Venelastel on tehtud lauluke eestlasest punamütsikesest Üllest, kes tatsas 30 kiltsa läbi paksu metsa vanaema juurde, kes hundi sõnul olevat pagenud nädalaks Tartusse. Ei tea mis seal Tartus penskaril küll reffide pesas nädal aega teha on?

 
At 11:49, Anonymous Anonüümne said...

Pulleritsu nädal on ikka täiesti masendav. Kõigepealt lükatakse EKRE uuest valitsusest välja Seejärel plaanitakse Viljandis Joala postament likvideerida. Ja tagatipuks levivad internetis pildid teatud vikerkaarevärviliselt rongkäigult Maltal.

 
At 11:51, Anonymous Anonüümne said...

Padre peaks tegema esmalt korraliku pisdulei kogu siinsele lödilaste seltskonnale ja siis mobiliseerima mehed kaitse formatsiooni

 
At 13:12, Anonymous Anonüümne said...

Mis Maltal? Utahis, Provo linnas vehivad lippudega. See pole veel kõik. Keskerakond algatas samasooliste abielu seadustamise koos sotsidega. https://www.postimees.ee/7156531/sde-ja-keskerakond-algatasid-kooselulepingu-vordsustamise-abieluga Nüüd võib öelda, et asi aetaksegi perse

 
At 14:18, Anonymous Anonüümne said...

Millisest kirjutab PP homses Arteris? Kas naistest?

 
At 14:43, Anonymous Anonüümne said...

Ma ütlesin teile juba 2020 kevadel läks Pullerits sotside leeri üle ning peab peenikest naeru ja töötab globohomo internatsionaalse alliansi huvidest lähtuvalt.

 
At 08:43, Blogger Priit Pullerits said...

Mitte ealeski, 14:43!

 
At 10:04, Anonymous Anonüümne said...

Krt, kes see üles keeratud sukkadega Paide hauarüüstaja on? Prüssli ajalookustutaja selline! Kas ongi esimene võhmamees õnge tõmmatud ja peame üldkoosolekuga avalikult välja viskama?

 
At 10:27, Anonymous Anonüümne said...

Tänane Postimehe/Arteri loetuim lugu on sellest, miks ... on Eestis hea õppida.

 
At 10:45, Anonymous Anonüümne said...

Elu on näidanud et võhmamehi ei saa usaldada. 79% võhmameestest on europiruka nätsutajad. Kahju et isakesed koju läksid nad oleks terad sõkaldest

 
At 11:10, Anonymous Anonüümne said...

https://sport.television.ee/Live/3dfcaa9f-3491-48ca-ad73-8cbac0a1cc0d

 
At 11:40, Blogger Priit Pullerits said...

...ilus talveilm Šveitsis, nagu meilgi täna, aga miks peaks seda vaatama? Seal pole ühtegi eestlast... Ja miks veeta nädalalõpp arvutiekraani ees teisi mehi jõllitades? Pole oma eluga tõesti midagi targemat teha või?
Mul on hea soovitus: pange nüüd see arvuti kinni ja tõuske püsti ja tehke midagi muud, endale kasulikumat!

 
At 11:45, Anonymous Anonüümne said...

Eestlased on seal sõitmas.

https://www.vismaskiclassics.com/pro-skiing/pro-teams/njw/

 
At 12:14, Blogger Priit Pullerits said...

Minu intervjuu täna Kuku raadios Neeme Rauaga alates 33:15-st:

http://podcast.kuku.postimees.ee/podcast/neeme-raud-siin-2021-01-16/

 
At 14:13, Anonymous Anonüümne said...

Tänases Arteris pole PP lugu, aga on reporter Pulleritsu pilt.

https://leht.postimees.ee/7156781/spordiajakirjanike-suhtlus-sportlastega-kui-armastuse-ja-vihkamise-suhe

 
At 17:05, Anonymous Anonüümne said...

Näete mis sai kui Padre ja isakesed kraavi põrutasid. Võhmamehed on ka lõhenenud, ühtse patriootliku kabaali asemel on 60% võhmamehi kommarid ja ülejäänud homod.

 
At 17:30, Anonymous Anonüümne said...

Kas isakesed lõid noa selga?

 
At 17:59, Anonymous Anonüümne said...

Taevarauad on avatud, mõnus! Polnud nii kaua head kahekümnekraadist pakast ja klassikasuusa krudinat saanud, täna-eile on tõeliselt ekstaatiliselt õhtusse läinud. Homsest võib vaid sama oodata, umbõ nagli!

 
At 01:11, Blogger Jaanus said...

Tänud, 11:10, meelde tuletamast, et Ski Classics'i hooaeg hakkas.

Priit, klassikalist panemist on alati hingekosutav vaadata ja see ei tähenda, et endal sõit tegemata jääb!
Täna näiteks Kõrvemaal olid pea sama ilusad olud kui nähtud ülekandes Engadinis.
Õnneks polnud siiski nii külm, sest -22ga alustada 3h sõitu on ikka kuradi karm...
Tuli kohe meelde TM2011, kus sai alustatud -23ga ja see tunne ei unune iial. :)

Lisaks tõi Põlluste juba teisel minutil ka Eesti ja eestlased suurelt pilti ning jääme lootma, et hooaja edenedes oleme pildis ka sõitude viimases faasis.
Aga esimese sõidu kohta igati tubli ja Eesti tiimiga üritamise eest max punktid meestele!

 
At 10:09, Anonymous Anonüümne said...

Jaanus, mis minutitel Pireti ja Merilini klassikalist järelvaadatav saab? Protokollis ainult 2 Eesti poissi, alles täiendavad või rohkem poisse ja tüdrukud ei sõitnudki?

 
At 11:07, Anonymous Anonüümne said...

Aga kilba kah. Teeme siin kommentaariumis või järgmise postituse raames?

Jõuluhommikul kogunevad härrad teatavasti koos võitja Noolega kergejõustikuhalli ja panevad võidu 800m ja rinnalt surumist. Nool parandas eelmise aastaga võrreldes aega 12 sekki, kui palju tuli eelmine aasta ja sel aastal?

 
At 11:20, Anonymous MargusM said...

Oh seda Priidu loogikat, laiab oma kommentaatorite kallal et mis te kvaliteetsuusatamist vaatate- kas muud pole teha ja siis järgmisena kostitab mingi kuku raadio prääksatuse- kuulake mind!
On ikka klikinäljane tsura, no tõesti..!

 
At 15:56, Anonymous Anonüümne said...

Pärnikul DNF kirjas Diagonela enda lehel. Vismaski tabel puudulik ja laisk.

A ülekandest ka Pärniku sõitu näeb kusagil tagantjärgi?

 
At 20:57, Blogger Jaanus said...

10:09, ma ei valda infot, miks rohkem liikmeid stardis polnud, aga täiendavat infot võiks leida näiteks siit: https://teamnjw.com/

Naiste sõitu näeb samast kohast paralleelselt meeste omaga, startisid 30min enne mehi.

 
At 21:29, Anonymous Anonüümne said...

Aga miks meie sots-meedia sellest ei taha rääkida, et koos Residendiga käis (ilmselt sealsamas) suusatamas (ja võimupööret arutamas) ka KaKa (kui ei usu, siis vaadake suusaprillidega päevitust) ?

 
At 22:06, Anonymous Anonüümne said...

Kõige vähem tuleb meediasse infot sellest, mis Prüssli-määrdeid ametnikele suuskade alla sulatatud oli.

UU KaKa konspiratsioonipuhkusest igatahes kirjutas.

 
At 22:24, Anonymous Anonüümne said...

Las Padre paugutab. Tal on sidemed ja seljatagune ja infot jookseb talle niipalju kokku rohkem kui teiesugused sitakotid elu sees kuulete

 
At 22:50, Anonymous Anonüümne said...

Hea määrdega on kiire ja mõnus sõit. Ise määrdeid katsetades läheb päike enne looja kui parima toimiva retsepti kätte saad. Vaja on ikka määrde-"dopsi" neilt kes teavad mis on hea, kes on määret igas karuotiperses läbi proovinud ja on kindlad, et see toimib. Isegi Otipää kunn Andrus V kasutas võitude vormistamiseks lausa oma määrdemeeste tiimi. Kas meil on enam muid valikuid olukorras kus floormäärded on Suurel Mõõduvõtul ametlikult bännitud FIS reeglite järgi? Iseasi, et paljud võhmamehed kavatsevad piraadi kombel seda omale talla alla surada. Nii, et ärge näidake siin Prüsseli topstile miskit näpuga enne kui tõestate, et ise floormäärdeid ei kasuta! Kas 22:06 tald on puhas?

 
At 07:44, Anonymous Anonüümne said...

Loodame,et eelmised on nüüd kaineks saa us.

 
At 10:10, Anonymous Anonüümne said...

Mitte ealeski, 07.44!

 
At 10:43, Anonymous Anonüümne said...

No kurat mehed

 
At 12:13, Anonymous Anonüümne said...

22:50 käib vist ketti kah rattapoes õlitamas. Saab suhelda ja kontakte.

 
At 08:02, Blogger janvikaushik said...

I am Noor Escorts an Noida escorts & College Call Girl in Noida available 24 hours for erotic escort services in Noida Call Girls.so you can fulfill your dreams with Cheap Call Girls In Noida Escorts.
Escorts Near Hotel Taj Palace Hotel Delhi
Escorts Near Hotel The Ashok New Delhi
Escorts Near Hotel The Claridges New Delhi
Escorts Near Hotel The Grand Vasant Kunj
Escorts Near Hotel The Imperial New Delhi
Escorts Near Hotel The Lalit New Delhi

 

Postita kommentaar

<< Esileht