laupäev, mai 25, 2024

Pullerits: Kuidas ma sõitsin Tour of Estonial laibaautoga ja mida muud võistluse keskelt talletasin?

Nagu tavaks, tegin tänavugi kaasa Tour of Estonia Tartu Grand Prix etapi, millest panin kokku ka actionvideo. Varsemast teistmoodi oli see, et kaks ringi läbisin nn laibaautoga, mida juhtis Scanpixi agentuuri pealik Art Soonets. Seegi sai jäädvustatud. Tema kõrval istuval kohtunikul oli üksjagu tegevust. Alustanud 105 ratturist jõudsid finišisse vähem kui pooled, 48. Aga eks vaadake ise, mis siin pikalt seletada!

Fotol ratturid laskumas Vallikraavi munakivisillutisega tänaval. Foto autor: Priit Pullerits

24 Kommentaarid:

At 21:43, Anonymous Anonüümne said...

Priit puht füüsiliselt pole võimalik teha üksinda Eesti ühest olulisemast rattasõidust otse ülekannet.Kui teed üksinda ,siis rõhk rajakõrval olevate inimeste käest midagi pinnida oleks meele lahutuslikum.Pagan kuhu me oleme jõudnud oma kärbetega.

 
At 22:09, Anonymous Anonüümne said...

Inimesi raja kõrval ju peaaegu polegi, kellelt midagi tabavat küsida. Eesti velotuur on vaid sõitjate lõbu.

 
At 22:51, Anonymous Anonüümne said...

Ei see polnud nentimine see oli kriitika.Pagan ma näen kui üksi ei saa siis lase vabaks.Koos jõutaks see korraldada et kvaliteet jääb.Hoidkem mainet.

 
At 23:06, Anonymous Anonüümne said...

Okei igas spordialas toimub mingi toetus.Hokey ,Võrkpall,Aga oma laps jalgratta sport.Ajame asja spordi väliseks kus on täna suurim osa spordi fänne.Õige vastus itaalia..

 
At 23:12, Anonymous Anonüümne said...

Las Kelk kahaneb kestlikult üksi edasi lõpuni. Tuleb tuge anda sinna, kus organisaatorid pole nõnda suletud ja tagurlikud. Võib-olla on Balti Keti Velotuur perspektiivikam, korraldajad mõistavad promotsiooni, turundust ja tänapäevast ürituse korraldust paremini?

 
At 23:52, Anonymous Anonüümne said...

Auhinnalaud on nigel, staare ei ole, kes see võitja oligi rootslane või maeiteakess. Mida siin vaadata, võõraste palgapäeva? Pekki meil küll kontooras teiste palgapäeva ei näidata, kõik on salajane. Tuleb teenida ja siis õigel päeval suureneb kontol punnide arv. Endal on huvitav aga võõrastel pole sest sooja ega külma, ja kui näeks siis kas minnakse kadedusest siniseks või nõutakse endale ka paremat punktisummat. Sama hästi võiks kossuplatsi Turu Riia ristmikule tekitada ja suvalised tundmatud rootslased mängima panna. Keegi ei vaataks. Sting on kahtlemata ägedam.

 
At 23:53, Anonymous Anonüümne said...

Hr Kelk näeb neid asju läbi stastikita.M tean mis valu on lambakarja kasvatamine,samas parim tunne on see et kari inimesi pole lambad.Austus kõigile kes on ise ja usatavad.Minu jaoks on austus 5 lasku putinile näkku ja ülejäänd salv tühjendada et kunagi ei peaks enam relvasi puutuma

 
At 00:07, Anonymous Anonüümne said...

Mind ajab oksendamiseni närvi et poliitikud pole pea rahasummat välja õelnud.Nad on sokeeritud kui üks mees kes ilmselgelt töötab nende vastu proovitakse kõrvaldada-.Pooliitiik ei tea palju minu alas hukkub aastas .See ON üle tuhande inimese.Peast poliitik ära ütle midagi.

 
At 00:11, Anonymous Anonüümne said...

Sting toob Tartu lauluväljakule 10 000 pealtvaatajat. Turistid meilt ja mujalt, tartlased. Hotellid ja külaliskorterid on välja bronnitud. Linnale tuleb tulu ja rahvas saab meeldivaid elamusi. Miks Tartu peaks Kelgu pärast kesklinna lukku panema? 85 pealtvaataja ja neljanda järgu rattameeste pärast?! Sõitku pealegi Tartus, aga näiteks siis juba tervenisti Ropka tööstusrajoonis - Tartu GP saab tehtud ja kellelgi sest´ tülinat pole.

 
At 00:27, Anonymous Anonüümne said...

Sting peaks Narvas esinema meile kes me aru saame,milleks.Sting väga hea valik tahaks isegi näha seda atmosfääri.Tehke see tasuta Eesti riigi kulul

 
At 00:49, Anonymous Anonüümne said...

Kui Sting ei julge ei soovi võin kutsuda mõtteid mõlgutama inimlikkusest.Nad pole Eestis käinud pole vajadust.Aga tundub et nüüd on õige aeg https://www.youtube.com/watch?v=rbWFZMFlDIU

 
At 01:06, Anonymous Anonüümne said...

Võtke Sting parem teile poliitik.Te ei hooma kunagi noorte jõudu kui Whitchkapel tuleb siia ja see on noorte otsustada vabas maailmas.Ma tahan lõpuks näha et te lõpetate sõdimise vanad ...Surm liigub su juurde vladimir

 
At 01:08, Anonymous Anonüümne said...

Hea kraam!
Pullerits võiks oma videolugudes taustamusa julgemalt valida, muidu ta tavapärane saund, klimberdav tapeet jätab asjaarmastaja mulje.

 
At 01:17, Anonymous Anonüümne said...

Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

 
At 01:37, Anonymous Anonüümne said...

Äitäh teile kes süvenesid muusikasse.See võib esmapilgul karm tunduda aga tõde ongi karm ,tervendav.Tervitame maanteel

 
At 11:21, Anonymous Anonüümne said...

Tartu maratoni üritused ongi 4 järgu ratta- jooksumeestele ja muudele meestele. Linn läheb lukku, sest need inimesed on olulisemad kui käputäis kõvemaid mehi, kellele on nende tasemel võistluseid terve maailm täis. Tavaline kodanik on kõige olulisem ja elu tuleb sättida nende järgi.
Poliitik, loodetavasti said ka sina aru.

 
At 11:31, Anonymous Anonüümne said...

Kus Kägu on?

 
At 12:05, Anonymous Anonüümne said...

Kägu on Pulleritsu poole üle läinud. Sepitsevasd midagi salaja.

 
At 12:36, Anonymous RL said...

Härra Pullerits. Mind huvitab küsimus, et mida ratturid mõtlevad munakiviteest?? eriti laskumisest? Küsige neilt palun.

 
At 12:52, Anonymous Anonüümne said...

Jaitsogamennajadorooga on võidu võti. Isegi olulisem altõõvist.

 
At 15:37, Anonymous Anonüümne said...

Tänane ülekanne oli kobedam.

 
At 16:46, Anonymous Anonüümne said...

Silla all pandi maoli, minu taga ja PP ees.

 
At 17:42, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits tegi õige tiiru.

 
At 17:53, Anonymous Anonüümne said...

Jah, väiksema ringi sõit oli huvitavam. Suure ringi sõidu tegid jooksikud ära, millesse sai vajalikud eesti kutid sisse. Pelotonil jäi üle vaid tiksuda ja võõramaalaste veo üle muheleda. Taolist munemist seal vist annab meenutada.

 

Postita kommentaar

<< Esileht