laupäev, mai 28, 2022

Pullerits: Kuidas ma Tour of Estonia Tartu GP-l otsustavaid ringe kaasa sõitsin

LISATUD VIDEO!

Lõin täna kaasa Tour of Estonia Tartu GP 164,8 km pikkuse grupisõidu (fotol paremal) viimases neljandikus, kui jälgisin kõrvalt proffidega kaasa sõites, kuidas neil see töö käib, ja võtsin värvikamad episoodid videosse. Mul oli maastikuratas, sellega oli sirgetel, nagu näiteks Vabaduse puiestee, otsustavatel ringidel ikka keeruline elukutseliste tempos püsida, eriti kui sain leistangist ainult ühe käega hoida. Teise käega tuli hoida pikenduse otsa seatud GoPro kaamerat, sest varasemad kogemused näitasid, et kui kaamera kinnitada juhtraua külge, jääb vaade staatiliseks, madalaks ja ainult ühesuunaliseks.

Loomulikult sõitsin kaasa ka kurikuulsa Lossi tänava tõusu (fotol vasakul) ja nagu näha, siis väga maha ei jäänudki. Kahjuks ei saanud Vallikraavi tänaval võistlejatega kaasa minna - nagu näete, rikkusid kõnniteedel käijad ja teised ratastel pealtvaatajad selle võimaluse.

Foto 1: Tour of Estonia Tartu GP-l osalejad võistluse alguses Tartu Ülikooli peahoone ees. Foto autor: Tairo Lutter, Postimees/Scanpix
Foto 2: Tour of Estonia Tartu GP-l osalejad ja saatemasinad Lossi tänava tõusu alguses. Foto autor: Tairo Lutter, Postimees/Scanpix

4 Kommentaarid:

At 15:10, Blogger Priit Pullerits said...

Ma püüan nüüd rattaralli video ka valmis teha, et õhtul üles panna.

 
At 16:41, Anonymous Anonüümne said...

Statistikat tahaks. Video on nõrkadele. Kas verd voolas mullusest rohkem või vähem? Milline mõju oli stardikorra muutusel?

 
At 21:22, Anonymous Anonüümne said...

Nahhuijaa neid videosid siia toppida,ise oleks pidanud sõitma........"

 
At 21:23, Anonymous Anonüümne said...

Jah nahhujjaa

 

Postita kommentaar

<< Esileht