reede, veebruar 01, 2013

Pullerits: Kes tahab Tamsalus lahingu anda?

Mis toimub?! Esmaspäeval sõitsin pärast nädalast haigust neli dendropargi 4,7 km ringi ja 1 km veel peale ehk 19,8 km 1:29.45ga. Keskmine ringi aeg oli 21 minuti kandis, mis on ju rahulik tempo. Teisipäeva õhtul esinesin poolteist tundi Vilde tervisekohvikus, kus rääkisin karmidest ja traagilistest ja tragikoomilistest telgitagustest lugudest Eesti suusatamises, nii et trenn jäi vahele. Kolmapäeval saabusin Tähtvere spordiparki, kaasas nii uisu- kui klassikavarustus, aga ilm läks pööraselt sajuseks ja tuisuseks, ja kui Jaanus Kunts Suusavendade meeskonnast nina oma staabist välja pistis ja nentis, et «tõsine suusamehe ilm», ja lisas, et «allatuult võib päris hea olla lasta», ütlesin nagu Art Soonets Scanpixist: «Selge. Nägemist!» Ja läksin koju tagasi.

Mind häirivad tõsiselt need mehed, kes vehivad süüdimatult klišeedega. Üks selline klišee kõlab, et pole halba ilma, on halb riietus. Sellega õigustavad nad igasuguse ilmaga trenni minemist. Aga kui oled ligi nädala tõsiselt põdenud, puhub tuul vinge-vinge ja alla puistab niisket lobjakat, siis on trenni minek lollus kuubis, olgu riietus milline tahes.

Ja kui pole halba ilma, vaid on halb riietus, siis miks minust palju kõvemad suusatajad, kel kahtlemata on minust palju õigem riietus, ikkagi haigeks jäävad, ah? Näiteks see kutt, kes Viru maratoni võitis, aga detsembris haige oli? Või see mullune Eesti parim suusataja, kes samuti on haige olnud? Ja veel kümned ja kümned teised – miks, kurat, nad haigeks jäävad, kui neil on maailmatasemel riietus?

Eile sõitsin Tähtvere spordipargis kilomeetrisel laugel ringil vabatehnikas kokku umbes 20 km, aega kulus ligi 1:32. Ajaloolane Pärtel Piirimäe, kes jooksnud maratoni 2:47 (1 km keskmiselt 3.59), oli mõnda aega paaristõugetega seltsiks. Uurisin, mida arvab tema Eesti ajaloo värskest poleemikat tekitanud käsitlusest (või arvab tõesti mõni, et spordirajal peab ainult spordist rääkima? Jeerum, kui tüütu see oleks!). Tal, nagu remargi korras selgus, on ilmselt veelgi sandim seis kui mul – haiguse tõttu alles teine suusasõit kahe nädala jooksul. Kui Piirimäe lahkus, sõitsin veel ligi 40 minutit ning sain vihma ja lobjaka käes päris märjaks. Lisaks köhisin nagu hobune. Täna, reede hommikul oli aku päris tühi, nii et 2 km kõndi tööle tuli olematu energia pealt, ehkki naine tegi hommikuks suure portsu spagette.

Eile rääkisin Tamsalu-Neeruti maratoni peakorraldaja Vahur Leemetsaga. Ta kinnitas, et enamik 46 km pikkusest rajast kulgeb nii, nagu eelmistelgi aastatel. Erandiks on stardijärgne osa, mis ei tee põllul suurt kaart, sest seal pole piisavalt lund, vaid läheb senisest stardisuunast mööda metsa äärt vasakule. Teine muudatus on veidi enne Pariisi TPd, kus jääb välja TP-eelne järsk tõus, mis Leemetsa sõnul ei ole rahvasuusatajaile hea tõus. Seal lisandub rajale umbes kilomeetrine uus lõik.

Leemets kinnitas neljapäeval, et rajameister tõmbab umbes 95 protsendi ulatuses sisse ka klassikajälje, sest rajapõhi olla piisavalt tugev. Ehkki jahimehed olla tema sõnul džiipidega siin-seal rajale siiski kahju tekitanud. Üks lõik, kuhu ilmselt klassikajälge ei tule, on enne viimast TPd, kus on samuti vähe lund, lisas Leemets.

Klassikajälg annab võimaluse ka mul sedapuhku kaasa lüüa. Aga kui haigus on viinud enamiku jaksust ja treenitusest, siis on siin sügava järelemõtlemise koht, kas tasub niigi nõrka ja jõuetut organismi veelgi kurnata.

Suur küsimus neile, kel tuul või külmetus pole kainet mõistust veel lõplikult ära viinud, on järgmine: miks peab kulutama suure osa pühapäevast, et sõita kodunt mitme tunni kaugusele kusagile metsa äärde, et seal teiste meestega, kellest enamik on üksteisele täiesti võõrad, hirmkallilt fluoritatud-pulberdatud-määritud suuskadega võidu sõita, et saada siis kuskile protokolli, mida annab hiljem mööda internetti taga otsida, imeväikses kirjas kirja oma nimi, koht ja aeg, mis on kui nähtamatu tilk meres ning mis kokkuvõttes ei ütle mitte midagi sisulist ega kõnekat ning mil pole laiemas plaanis vähimatki tähtsust, mida ei märka mitte keegi teine ja mille - pange nüüd hoolega tähele! - unustab ka tulemuse omanik ise juba hiljemalt ülejärgmiseks päevaks? Been there, done that...
******
Abyss Canyon, Slickrock Bike Trail, Moab, Utah. 19. aprill 2012. Pildistanud Priit Pullerits. (Suuremalt vaatamiseks kikkida pildile.)

Fotod 1-3: Mullune Tamsalu-Neeruti maraton. Fotode autor: Arvet Mägi, Virumaa Teataja / Scanpix

270 Kommentaarid:

At 10:31, Anonymous Anonüümne said...

Ega riietus ja ilm alati haigeks ei tee. Olen kõige hullemad haigused suviti põdenud. Organismi võib liigselt kurnata ja viirustele vastuvõtlikuks teha iga ilma ja riietusega.
Ühelt poolt olen nõus, et harrastaja jaoks peaks trenn mõnus olema ja end välja piinama pole mõtet minna. Teisalt tekitavad vahel sellised "tuisus ja tormis" trennid psühholoogiliselt hea enesetunde. Et sai ikka tehtud ja mees oldud.

Suusamaratonidel jms osalemisega olen nõus. Samas, ilmselt on see parem ajaviide kui nende samade sõpradega sauna eesruumis õlut kaanida ja kõhtu kratsida. Harrastaja ei tohiks siiski vaid võistluste nimel treenida. Olen tihti kuulnud harrastusjooksjaid rääkimas, et "terve aasta tegin trenni ja nüüd halb ilm rikkus võistluse ära" vms. Aastat trennimõnu ta ju ometi ära ei võtnud.

 
At 10:34, Anonymous Anonüümne said...

Ma küll pühapäeval stardis ei ole, aga minu puhul on nädalavahtusele planeeritud ühistreening või võistlus, olgu see siis suvel ratas või talvel suusk, hea motivaator jätta eelneval õhtul peole minemata.

Hea on laupäeval või pühapäeval varakult üles tõusta, putru süüa ja spordiga tegeleda. Peale sportimist on teve päev tuju hea ja võimalus midagi kasulikku ära teha. Samas vahel tuleb ka hommiku kella kaheksani alkohoolseid jooke tarbida ja selle tulemusea kogu nädalavahetus maha magada - vahelduse mõttes hea, ainult emma või kummaga tegelemine hakkab ajudele :)

MM

 
At 10:38, Anonymous Nipi said...

Ja kui pole halba ilma, vaid on halb riietus, siis miks minust palju kõvemad suusatajad, kel kahtlemata on minust palju õigem riietus, ikkagi haigeks jäävad

Sest tegu ei ole enam TERVISEspordiga vaid oma võimete piiril toimetamisega, mistõttu on organism sedavõrd nõrgestatud, et iga väiksem pisik tuleb ja laamendab. Tihtipeale on need kõige suuremad sportlased kõige õrnema tervisega ja pidevalt haiged...

Tähelepanekuid elust enesest.

 
At 10:50, Anonymous Anonüümne said...

Milleks see viimane lõik? Lugesin päris huviga aga viimane lõik on ju mõttetu jura. Kulla PP, miks seda kirja panna. Sama oli vist Sul kirjas ka enne Virut. Kui ei osale või saa osaleda, siis nii ennast lohutada...

 
At 10:56, Anonymous Anonüümne said...

10:50A ära vingu, võta suusad ja tee trenni. Mees kirjutab blogisse mis tahab. Tema oma blogi ju.
A.
PS. Nipile tere ka.

 
At 10:57, Anonymous Anonüümne said...

Minu vastus Teie Suurele Küsimusele on järgmine:
Maraton asub kodukohast küll kaugel aga annab võimaluse igapäevarutiinist väljuda, teha üks sportlik suusasõit radadel, kuhu tavaliselt ei satu.
Samuti (räägin endast) tekib maratonil rahvamassis pingutades miski seletamatu rahulolu oma sooritusest (enamasti), kuna alati, olenemata oma hetke kohast, tekib sõidu käigus alati keegi, kellega ennast võrrelda. Alati saad küll kellegi käest "pähe" aga iga kord tekib ka võimalus ise kellelegi "pähe panna".
Ja see annab positiivse emotsiooni järgnevaks töönädalaks.
Mina vähemalt vajan aeg ajalt rutiinist väljumist sest tõesti olen täheldanud, et oma nö. igapäevasel treeningrajal sõitmine läheb nüriks kätte ära.
Seega - ärge Te oma hetke terviseseisu põdege. Kui tunnete, et jalg kannab - minge ja sõitke ja tundke päevast rõõmu ja olge rahul ise endale seatud eesmärkide täitumisest. Ja ka nende eesmärkide mittetäitumine annab kindlasti motti järgmisteks treeninguteks.

Jaanus

 
At 11:01, Anonymous Valdemar said...

Te olete ikka kõvad mehed. Ma ei julge ennast isegi sooja veega pesta ega tuulise ilmaga õue minna ammugi mitte

 
At 11:36, Anonymous Anonüümne said...

20 ringi seal keerutada, see võib tekitada igasugust mõttemaru. Ma ei imesta.

 
At 12:00, Blogger dr Holden said...

Autor on selle kommentaari eemaldanud.

 
At 12:05, Anonymous Anonüümne said...

Priit, miks nad ikkagi haigeks jäävad? Sest nad kannavad neid riideid ainult trennis. Pärast võtavad ju ära. Kui kogu aeg kannaks, siis ei jääks haigeks.
Halb ilm annab hea võimaluse suuski ja määrdeid testida, sest ega me ju tea, milline ilm tabab Tartu maratoni.
Teet

 
At 12:11, Anonymous Anonüümne said...

Priit ei testi määrdeid ja suuski. Priidul on selleks s....vennad.

 
At 12:17, Anonymous Anonüümne said...

Kas pole mis iganes harrastusega tegelemisest mingit ratsionaalset uba otsida veidi mõttetu? Asi kas meeldib või mitte. Ongi kogu lugu. Ju siis neile meeldib ja on õnnelikumad. Ise jõudsin ka sel hooajal järeldusele, et mind ei tõmba, kannatan selle talve lihtsalt ära, sest liigutama peab. head asendust pole ka leidnud. Kirjas ainult TM-l, seda ka pigem seetõttu, et tasuta sai.

 
At 12:45, Anonymous Anonüümne said...

Suur küsimus neile, kel tuul või külmetus pole kainet mõistust veel lõplikult ära viinud, on järgmine: miks peab kulutama suure osa pühapäevast, et sõita kodunt mitme tunni kaugusele kusagile metsa äärde, et seal teiste meestega, kellest enamik on üksteisele täiesti võõrad, hirmkallilt fluoritatud-pulberdatud-määritud suuskadega võidu sõita, et saada siis kuskile protokolli, mida annab hiljem mööda internetti taga otsida, imeväikses kirjas kirja oma nimi, koht ja aeg, mis on kui nähtamatu tilk meres ning mis kokkuvõttes ei ütle mitte midagi sisulist ega kõnekat ning mil pole laiemas plaanis vähimatki tähtsust, mida ei märka mitte keegi teine ja mille - pange nüüd hoolega tähele! - unustab ka tulemuse omanik ise juba hiljemalt ülejärgmiseks päevaks? Been there, done that...

Väga imelik jutt mehelt, kes peale põlvelõikust teatas, et ta sellel aastal ühelgi suusamaratonil ei osale aga järjekindlalt leiame ta kõigi Estoloppeti sõitude stardinimekirjadest. Priit, ei pea, ei pea vägisi minema, palun ära lase ennast stardinimekirja panna (just nimelt ära lase, sest teadaolevalt sa ju osavõtumaksu ise ei tasu), maga arahulikult kodus aga ära halvusta neid, kellel 356 koht finishiprotokollis oluline on. Ei saa mina aru sellest sinu aju ehitusest, kuidagi kummaline see on.

ain
P.S. pole veel isegi TM strdinimekirjas

 
At 14:03, Anonymous Anonüümne said...

PP aju ehitusel vaevalt midagi viga on, lihtsalt kui intriigi sisse ei viska, siis - nagu ajalugu värvikalt on tõestanud - ka blogielu kihama ei löö:)
Inimeste näpud hakkavad liikuma alles seejärel, kui avaneb võimalus vastulöök anda või ära panna, mitte nii väga siis, kui tunnustust või poolehoidu võiks väljendada. Kahjuks on see nii.

Iseasi on muidugi, kas alati peab kihama, sest rahulikel, voolavatel (parem veel kui ka harivatel) tekstidel on misiganes heas väljaandes oma kindel koht ja selge ootus olemas.

 
At 14:05, Anonymous Anonüümne said...

Ongi õige koht uuesti küsida - mis asi on suusajope?

 
At 14:11, Anonymous Anonüümne said...

Kiruge Northugi, vihake Northugi, aga võistlus ilma temata kaotab palju. Mees kes ei käi rajal mingit krdi tüki või meeskonnatööd tegemas, lisab oma võitluslikuse, nahaalsuse ja geniaalsete finishilahendustega võistlusele palju. Cologna on küll väga hea suusataja ja meeldiv inimene, kui ta on kuidagi igav. Rahavas vajab ka nn "pahapoisse".
Sama värvikas inimene väiksemates mastaapides on ka hr Pullerits, kes paistab rohkem küll silma rumaluse ja oskusega ennast vigaseks sportida

 
At 14:14, Anonymous Anonüümne said...

Ootan kannatamatult seda hetka, kui Priidu kõõlus teeb lõpliku naksaka - katkedes. Paratamatu tulevik.

 
At 14:23, Anonymous Anonüümne said...

Priit, viimane aeg on kapist üles otsida suusakampsun, see higiseks "jalutada" ja tunda rõõmu sellest, kui hästi ta ikka lõhnab.

 
At 15:31, Blogger Priit Pullerits said...

Urmas Kõiv kirjutab ajakirja Director jaanuarikuu numbris: peab olema silmapaistev, eristuma ning kokkuvõttes publikule (klientidele) meeldima. Need on tema sõnul äritegevuse põhitõed. Ja nendega on kõik ka öeldud.

 
At 15:56, Anonymous Anonüümne said...

Äritegevuse küll, aga paljud lugejad ootavad blogilt midagi muud kui ainult äri.

 
At 16:06, Anonymous Anonüümne said...

Priit,
Kas tahad väita, et Urmas Kõiv ei leiuta jalgratast? Diferentseerumine on ÜKS paljudest strateegiatest turundusjuhi tööriistapagasis. (Kes on Urmas Kõiv?) Kuidas ärijuhtimine siin blogis tõstatud teemadesse puutub? Tundub, et oled paanikas ja haarad igast ettejuhtuvast õlekõrrest. Soovid väidelda, siis vali argumendid, mis puutuvad asjasse ja moodustavad loogilise terviku.

 
At 16:15, Blogger Priit Pullerits said...

Liisa Raudsepp küsib ajakirja Director detsembrinumbris: kas testidega mõõdetud vaimne võimekus ennustab alati tegelikku töösooritust? Ta viitab Ameerika psühholoogide Schmidti ja Hunteri rohkem kui 400 uurimuse metaanalüüsi järeldusele: vaimne võimekus on töösooritusega väga tihedalt (see sõnapaar on rõhutatud - P.P) seotud. Sellega on kõik ka öeldud.

 
At 16:20, Blogger Priit Pullerits said...

Lp 16:06: "Püüeldes selle poole, mida süda igatseb, ei aita meid loogika, vaid usaldus ja julgus. Unistuste saavutamiseks on sageli ebaloogiline kasutada loogikat." - Bronnie Ware

 
At 16:21, Anonymous Anonüümne said...

Nüüd lendas vist küll peaga radikasse.

 
At 16:35, Blogger Priit Pullerits said...

Mehed, aga ausalt: kui te vaatate sissekande lõpus Slickrock Bike Traili ja selle äärde jääva Abyss Canyoni pilti, siis kui teil oleks valida, kumba rada te pühapäeval sõidaksite: kas Tamsalu-Neeruti suusamaratoni või Slickrock Bike Traili? Minult hääl SBT-le. (Olge aumehed: igaühel üks hääl!). Niisiis SBT - TNm 1:0.

 
At 16:42, Anonymous Anonüümne said...

Ajakiri "Director" on rullikeeratult hea kontoris kärbeste mahalöömiseks.
Aga mida Priit siin "Director" tsitaatidega saavutada püüab, jääb täiesti hoomamatuks!

 
At 17:05, Blogger Kaur said...

Ma seda dendropargi rada ei tunne. Aga Tallinnas on raudselt nii, et kui Vabaduse platsil ulub kõle tuul ja sajab lörtsi, siis Harku metsa vahel on vaikne ja paar kraadi külmem, lörtsi asemel lumi. Küll ja küll on mindud metsa mõttega "ega tänane ilm vist sõita ei kannata" ja siis selgunud, et on ideaalne suusailm!

Tuleb mõelda ilmale rajal, mitte kodu-ukse ees!

 
At 17:19, Anonymous Anonüümne said...

kas Tamsalus tuleb rekord? pikal rajal praegu kirjas 811, seni suurim lõpetanute arv 655 2010. aastal.

 
At 17:20, Anonymous Anonüümne said...

Blogiomaniku kommentaarid viivad mõttele, et ajakirjanikel on vist ka oma doping (meenutagem Jayson Blairi). Töönädala lõpul lastakse lips lõdvemaks, mõned - või isegi paljud - on aga enam-vähem pidevalt laksu all.

 
At 17:22, Anonymous Anonüümne said...

Tere Priit!

Vastuse Sinu küsimusele. Tsiteerin Adolfi ennast;

Esiteks;
"Alati on vaid üks osa rahvast tõeliselt aktiivsed võitlejad. Ja nendelt nõutakse rohkem, kui miljonite ülejäänud rahvuskaaslastelt. Nende jaoks ei piisa tõdemusest „mina usun“, vaid ainult vandest „mina võitlen“"

Ja teiseks;
"Me ei taha valetada ja udujuttu ajada. Me ei taha teha tühje lubadusi. Me tahame tegude läbi näidata, et me oleme paremad."(Kõne 10. veebruaril 1933)

Üks kõik, kuidas ma ka ei mõtleks, puudutavad vana fašisti mõtted otseselt ka Sind ennast. Ainult väike osa inimestest omab vägesid liikuma panevat jõudu, energiat ja tahet. Võitlus-võistlemine on ju nauditav. Sõjad on mõtetud, aga lahingud spordiradadel? Meestemaailmas kuskil peab see ju toimuma!

Järgmisel talvel on Sinu põlv jälle 99% terve ja paugutad nagu möödunud 2012 Estolopetil ning kirjutad sellest nauditavaid reportaaže, mida meie mõnuga loeme. Igasugu hala ja depressiivsed mõtted on unustatud ja hoiad meid oma kirjutistega distsiplineeritult lõa otsas:) Kes teeb see jõuab! Nii on see alati olnud. Ja Sina jõuad. Ära anna alla "vana"!

Ja haigestumiste kohta. Olen täheldanud järgmist paradoksi oma töö juures. Need, kes õues töötavad, pole kunagi haiged, kontori omad aga 3-4 korda aastas. Vahet pole milline ilm õues on ja mis riided neil seljas on. Sest kontoris puhub konitsioneer patsilli mööda tuba ringi-ratast, laualt lauale ja ukselingilt aknalingile. Õues puhub ta selle olematusse:)

Terv. Sulev

 
At 17:31, Anonymous Anonüümne said...

No kui sama raha eest saab slikk rokk treili sõita, siis ma ütlen ka slikk rokk treil.
Teet

 
At 17:33, Anonymous Anonüümne said...

Aha jaa muuseas pole ammu midagi kuulda olnud sellest turvamehest kes sinuga koos slikk rokk treilil kaasas oli. On ta elus? Suusatab?
Teet

 
At 17:47, Anonymous Anonüümne said...

vastuseks autorile, et minu valik on kõhklematult sama.

 
At 18:19, Blogger Andrus said...

Kuidas luua agressiivne teatenelik? Nädala pärast on teatemaraton, küsin etteruttavalt, kas oled stardis ja kui oled, siis kellega koos. Kas sama kamp? Kui stardid nädala pärast, siis pole Tamsalu sõidule mõtet minna - muidu oled koomas järgmisel nädalal.

 
At 18:52, Blogger Gaspar said...

Uus stardiprotokoll väljas - 6415 nime juba kirjas http://www.tartumaraton.ee/failid/File/TM%202013/tm_2013_63km_sp.xls

 
At 19:41, Anonymous Anonüümne said...

Mõni teadjam mees võiks rääkida, kui hullud need rajaolud seal Tamsalus ikkagi on. ERR.ee lumeinfo alt lugedes pidi olukord ikka üpris nadi olema. Kas tõesti oleks targem seekord äkki trennisuusaga sõita ja oma auguga raketid koju jätta?

 
At 20:15, Anonymous Sixten Sarv said...

ahah, nüüd hakkas kommentaaridesse "extra value" tulema. Aadu mõtteterad innustavad mind Tamsalu maratonil kõva lahingut andma

 
At 20:21, Anonymous Anonüümne said...

Kas keegi teab linki või oskab niisama ütelda, milline on Priit Pulleritsu hinnakiri? Tahaks temalt tellida lugu oma firmast mõnda laiema levikuga ajakirjandusväljaandesse.

 
At 21:13, Anonymous Anonüümne said...

HInnakirja alumisest otsast:
*Loeng kohvikus, baaris vms (1-1,5 h) ... tasuta, joogid kohapeal
*Äramärkimine blogis ... autoga kohaleviimine maratonile, suuskade määrimine, pakk geele jms (võimalikud variandid)

 
At 21:48, Anonymous Anonüümne said...

Vaikivad muusad,
kui mehed panevad alla suusad.
Ja ette viidud puusad
liikuma panevad suusad.

**
Ei ole s-tta ilma, on s-ta ilma klišee.
Ja ilmast hädaldav ajakirjanik
võiks parem vaadata peeglisse.

 
At 03:49, Anonymous Anonüümne said...

Olen maestro selle blogikandega nõus. Sporti tuleb ikka mönuga vötta. Eriti meeldib mulle olümpiapronksi Levandi ütlus: suusatamise teevad eriti mõnusaks tutimüts, kampsun ja puusuusad. See viimane pole vist maestro tänane mõtteviis, kuid aeg muudab inimesi.

 
At 11:10, Anonymous Anonüümne said...

Selle aasta Maraton on läbi loetud. Oli nii asjalikku juttu kui ka muidu loba. Pearõhk siiski (vist) reklaamil. Üks teema tahaks siiski veel käsitlemist. Selleks oleks viisakus rajal. Et oleks endal mõnus sõita ja ei segaks ka teisi. "Suurtel kiirustel ja hulgakaupa" võib kellegi vale liigutus lausa ohtlik olla.
Eile Supipargis tiirutades lõikas üks vend must mööda nii, et tahtis suusaninad laiaks astuda, lisaks jäi mingiks ajaks ette koperdama. Ruumi oli, oleks võinud rahulikult meetrit paar must mööda sõita ja siis oma reavahetust teha. Tiirutasin edasi ja suur oli üllatus, kui selgus, et punasemütsiline "liiklushuligaan" oli meie blogipidaja PP isiklikult. Ju tal muude tööde kõrvalt nii kiire, püüdsin mingit põhjendust leida. Aga selle viisakuse (mõistliku ja ohutu käitumise) teema võiks siiski enne TMi lahti kirjutada, oleks abiks meile kõigile.

 
At 11:30, Anonymous Anonüümne said...

Ei maksa Pulleritsu peale väga pahandada. Mehe koordinatsioon ja kiirendusvõime pole enam endised. Oma arvates on mees aga endiselt Suusapargi "kunn". Küll tahtmine ja võimed ajapikku paika loksuvad.

 
At 11:54, Anonymous Anonüümne said...

Kes on Pulleritsu transpordisponsor Tamsalus?

 
At 12:30, Anonymous Anonüümne said...

väjendit liiklushuligaan ei pea Pulleritsu puhul panema jutumärkidesse. Tartu valgusfooridele ja kiirusepiirangutele on ta tuttav nägu. liikluseeskirjad ja viisakus suusarajal on mõeldud pehmodele.

 
At 13:05, Anonymous Anonüümne said...

"Huligaan suusaradadel"

Kui lugu nii, siis 11:10 poolt kirjeldatud ja 12:30 poolt kinnitud ja laiendatud juhtumist võiks saada korraliku loo Tartu Postimehesse Emajõe äärse teadusmeka spordiradadele ilmunud keskealisest spordiharrastajast huligaanist. Et huligaani on märgatud mitmel pool. jne Inimesed loevad selliseid kohalikke uudiseid alati suure huviga.

 
At 14:07, Anonymous Anonüümne said...

Kas just huligaan......
Mühakas ehk täpsem kirjeldus. Ja mitte ainult dendros. Kahjuks.

 
At 16:57, Anonymous Anonüümne said...

Viisakusreeglitest suusarajal võiks loo kirjutada küll.
Aga too eelkirjutatud situatsioon tulnuks lahendada nii: aeglasemalt ees sõitev suusataja annab tagant kiiremini tulnule teed astudes rajalt kõrvale, Pullerits möödub tuiseldes, kuid ei unusta möödumisel öelda "aitäh!", vaat nii härrased suusatajad.

 
At 17:12, Anonymous Anonüümne said...

Priit,


Ära Kõivu kontektstita haibi. Kõiv on tore sell, pädev; diferentseerumine on üks strateegia paljudest ning Eesti Energia ei meeldi tarbijatele, kuid teenib palju kasumit.

Strateegiaid, millega äris raha tehakse, on palju ja erinevaid. Kotler avab neist vaid vähesed. Edasijõudnutele õptetatakse teiste autorite raamatutest ja sootuks teisi jutte. NB! mitte meie kiisukoolides.

 
At 18:21, Anonymous Anonüümne said...

Mis te laite seal raja. Kas on raske aru saada, et see on Pulleritsu nimeline rada ja mees teeb omal rajal mida tahab. Pehmod, rada vabaks!

 
At 18:31, Blogger Priit Pullerits said...

Nii et praeguse seisuga 3:0 Slickrock Bike Traili kasuks! Järelikult pole mõtet homme Tamsallu minna?

Intsidendist Tähtvere spordipargi minunimelisel ovaalil. Nii palju kui mina reeglitest tean, kes ees, sel õigus. Antud juhul, kui kõrvale rajale naasesin, olin selgelt eespool. Reeglid annavad alati õiguse sellele, kes on eespool. Ja kuidas ma sain ette jääda, kui juba järgneva sirge lõpuks oli möödutud mees kadunud mu selja tagant kus see ja teine. Isegi varju ei paistnud. Kusjuures ma tegin rahulikku sõitu, mitte mingit tempotrenni.

Minu hinnakiri, 20:21, on nii kallis, et teie mind nagunii osta ei jaksa. Et ülbe väide? Ei! Sest kui kellelegi tasu eest loo teen, tähendab see minu kui ajakirjaniku tegevusele lõppu, mistõttu see, kes loo tellib, peab ikka hullult pappi köhima - et jätkuks muretult elu lõpuni.

Andrus, 18:19, võidulembene nelik soovib ikka minuga arvestada, kuigi olen mehi hoiatanud, et ma pole tänavu kaugeltki see, kes mullu. Mehed siis lohutavad, et ega nemad ka see aasta sama verejanulised ole nagu mullu.

Teet, 17:33, Jaanus Laidvee peaks homme Tamsalus stardis olema - eks andke talle lahing.

Aitäh, Sulev, 17:22, motivatsioonikõne eest!

 
At 18:46, Anonymous Anonüümne said...

Asi selge. Viisakusest ja etiketist suusarajal lirjutab loodetavasti keegi teine. Pullerits ei tea sellest midagi. Just tõestas veelkord oma äraspidist loogikat. Loe ehk veelkord asjaomane komm läbi ja püüa möista, mida öelda taheti.

 
At 18:47, Anonymous Anonüümne said...

Üritatakse siiski veel kultiveerida seda rada vabaks süsteemi, mis on ammu möödanik a kehtib ainult võistlustel kui aeglasem suusataja ringiga sisse saab. Ovaalil ja mujal suusaradadel kus kes treenib, kes sõidab niisama ei ole see raja andmine normaalne. Kes on kiirem sõitku mööda, mitte et kui ma teen rahulikku trenni, siis pean kogu aeg selja taha vahtima (äkki keegi kiirem tuleb) ja rajalt välja karglema. Tartu Maratonil on ka tyype kes lõugavad juba kaugele ette, et rada vabaks (isegi siis kui ma 4500 kohalt alustasin). Oli lolle kes teed andsidki, aga oli ka mõistlikke mehi kes sellised pikale lainele saatsid.
Nii et lõpetage ära oma täänan paalun möga.
Teet

 
At 18:53, Anonymous Anonüümne said...

Priit,
loe tähelepanelikult läbi, mida 11:10 kirjutab. Tulistad puusalt, nagu alati. Teemaks on mõistlik, ohutu ja viisakas käitumine üldkasutatavatel suusaradadel, mitte Kollo taoliste kiirete vendade omavahelised kaklused MK sprindiradadel.
"aeglasemalt ees sõitev suusataja annab tagant kiiremini tulnule teed astudes rajalt kõrvale," -- jah, see oleks ilus küll, kahjuks aga FISi reeglistikus sellist reeglit pole.

 
At 19:33, Anonymous Anonüümne said...

Kui ainult suusaotsad on eespool teisest, siis ei olda ju veel ees - siis käib alles võitlus positsiooni pärast. Kiirem PEAB arvestama aeglasemaga, muidu saab võibolla kuuligi, lumekuuli muidugi.

 
At 19:37, Blogger Priit Pullerits said...

Jälle on oma üüratu tarkusega platsis mehed, kes ise juures ei olnud, aga teavad täpselt, kuidas asjad käisid ja käima peaks, nagu 18:53 ja 18:46. Kuidas asi oli? Lugege veel kord, kui pole aru saanud. Tüüp sõitis minu rajal, aga minust palju aeglasemalt. Tulin tagant suurema hooga, astusin paremale kõrvale, kus libises palju kehvemini kui jäljes jäärennis, lisaks algas kerge vastumäge lõik, kuid ikka tõukasin temast mööda, ja kui möödas olin, astusin rajale tagasi, ja mitte nii, et oleks suusaga tema suuskade ninale astunud. Loomulikult võis mu hoog selleks ajaks olla tänu manööverdamisele ja kehvemale libisemisele raja kõrval väiksemaks jäänud, kuid veel kord: naasesin jälge siis, kui olin täiesti möödas, suuskadega kontakti ei toimunud. Jah, kui naasesin jälge, võis kiirus eelloeteltud tegurite tõttu olla langenud, kuid veel kord: jälge naastes olin ma tüübist selgelt möödas. Ja järgneva 300 meetriga jätsin ta kaugele selja taha. Nüüd vastake: mida ma tegin valesti ja ebaviisakalt, ah??? Kuradi targutajad ja memmekad!

 
At 19:47, Anonymous Anonüümne said...

Ei pea kohe mööduma, teise taga kogud ennast, valid sobiva möödumisala ja teed ära. Kiire ja tempo on ainult egoism. Kiirus pole üldse oluline, ümbrus on oluline, puud, põõsad, rasvatihased.

 
At 20:03, Anonymous Anonüümne said...

Pulleritsu kodune kasvatus hakkab pinnale kerkima. Ja loll on see, kes vabandust ei leia.

 
At 20:11, Anonymous Anonüümne said...

Priit, sa ei öelnud aitäh.
Mind ajavad ka need koperdajad närvi. Eriti Priidu-nimelisel ovaalil, kus ju ometi on kirjas, et välisrada on kiirematele ja siserada aeglasematele. Eriti meeldib mõnele parklapoolsel küljel jäljes seista ja ilma nautida ning suusataja tulles ei vaevuta isegi rajalt välja astuma. Matsikari!!!
Kes ilma tahab nautida, mingu Ihaste metsa linnu siristamist kuulama, ovaal ja Dendro jätke spordimeestele.

 
At 20:29, Anonymous Anonüümne said...

See on hea, et võtad vaevaks enda käitumist analüüsida ja põhjendada, Priit. Aga miks möödusid paremalt? Möödutakse ju alati vasakult. Nii tekitasid ohtliku olukorra. (Ja mis pidi seal "ovaalil" üldse sõidetakse?) Muidu on su seletus veenev, kui välja arvata, et teine harrastaja sõitis "palju aeglasemalt" ja sina ise "rahulikus tempos". Sellises olukorras sprinterlik "lõikamine" ei oma ju mõtet.

 
At 20:29, Anonymous Anonüümne said...

See on hea, et võtad vaevaks enda käitumist analüüsida ja põhjendada, Priit. Aga miks möödusid paremalt? Möödutakse ju alati vasakult. Nii tekitasid ohtliku olukorra. (Ja mis pidi seal "ovaalil" üldse sõidetakse?) Muidu on su seletus veenev, kui välja arvata, et teine harrastaja sõitis "palju aeglasemalt" ja sina ise "rahulikus tempos". Sellises olukorras sprinterlik "lõikamine" ei oma ju mõtet.

 
At 20:48, Blogger Priit Pullerits said...

Tule, taevas, appi! Miks ma möödusin paremalt, mitte vasakult?! Veel kord, inimesed, siin on suurepärane näide taas kord ühest, kes ise essugi ei tea, aga teemat on kõva kütma. Miks ma ei möödunud vasakult?!! Aga sellepärast, et seal kohas ja üleüldse kogu ovaali välisrajal on vasakul pool kraav! Spordipargi minunimelisel ringil on välisrajal sõites ainuvõimalik mööduda paremalt, sest ainult seal on vaba ruumi. Ja selliste elementaarsete asjade seletamise peale pean ma raiskama laupäevaõhtut! Ja kui ei raiskaks, siis oleks uued tarkpead kohe platsis lärmamas, et miks ma nende küsimusele ei vasta. Mis kuradi küsimused! Nõmedused, mitte küsimused.

20:11 - ja mille eest ja kellele oleks ma pidanud aitäh ütlema? Taga hullemaks! Tüüp sõitis tuimalt kiirel rajal, ei teinud katsetki eest ära minna ega rada anda - ja mina öelgu talle aitäh?!?

Ja kodune kasvatus on mul väga hea, 20:03, raudselt üle Eesti keskmise, kindlalt Eesti top-10 protsendis. Lihtsalt anonüümsete lollidega vaieldes on ka parima kasvatusega inimesel raske rahulikuks jääda. Ja mis peamine: ega teise poolega tuleb rääkida selles keeles, millest nad aru saavad. Mul ei ole mõtet siin oma tegelikku palet ehk viisakat olekut demonstreerida, sest seda tõlgendataks vaid nõrkusena ja lollid läheksid veelgi agressiivsemaks.

 
At 20:56, Anonymous Anonüümne said...

20:11 kommentaar aitähi osas oli iroonia. Kuidas lgp tippajakirjanik seda küll ei märka? Ai-ai. Ja mulle tundub, et kõnealuse kommentaari teinegi osa on irooniline, kuid veidi vastupidises võtmes. Mine võta nüüd kinni...

 
At 22:16, Anonymous Anonüümne said...

Küll sa oled kõva mees, Priidukene! Lasku lausa põlvili ja hakka nutma....

 
At 22:44, Blogger Tauno said...

PP:19:37 "Tüüp sõitis minu rajal" Päris kõva kukeke kohe...

 
At 22:47, Anonymous Anonüümne said...

Arusaamatu kuhu loodetakse vanas eas sellise punnitamisega jõuda? Võiks ju kohale tulla ja rahulikult võtta, nautida päeva koos sõitjatega teistes sadades. Võib-olla saaks isegi ajakirjanduslikku materjali mida ka lihtrahval tore lugeda oleks. Silmad ruutus punnitades ei tule sellest püssist enam midagi nautimisväärset.

 
At 23:01, Anonymous Anonüümne said...

Priit, kirjuta palun. Miks Sina osaled ja oled osalenud juba aastaid erinevatel maratonidel? (viimast lõiku silmas pidades)

 
At 23:46, Anonymous Anonüümne said...

Tampige endale nüüd pealuusisse, et ovaali väline rada on PP isiklik rada. Kõigile teistele on mõeldud ovaali sisemine rada.AMEN.

 
At 23:52, Anonymous Anonüümne said...

Te võite rääkida, et käite maratonil linnulaulu kuulamas, aga viimaseks jääda ikkagi ei taha. Lõpuprotokollist vaatate mitmendaks tulite ning kes teist tahapoole jäid ja palju võitja aeg oli? Kõik kes seda teevad ei ole Priidust paremad.
Teet

 
At 00:03, Anonymous Anonüümne said...

pullerits ja viiskas??? demagoogia meistriklass.

 
At 08:26, Anonymous Anonüümne said...

http://www.swixskiclassics.com/livecenter/live-center-koenig-ludwig-lauf-2013

Start 10:00

 
At 10:54, Anonymous Anonüümne said...

Priit,


soovitus Sulle

Kolm korda nädalas kirjutada ei ole enam teemat. Ei ütle, et see blogi on ammendunud, kuid (ajakirjanduslik) tase on langenud, sest sisu ei jagu.

Pead mõtlema, kuidas see toode ringi teha. On Aeg. Muidu läheb see kui kevadine lumi ja igavene kestlik riigivalitsus.

 
At 10:58, Blogger Gaspar said...

Kas keegi teab, miks TM pole sel aastal enam SkiClassics osavõistlus?

 
At 11:28, Anonymous Anonüümne said...

Sellisest konnatiigi rajal tõmblemisest ja isekast õigustamisest on küll äraütlemata piinlik lugeda.

"minu rajal" - !?

"reeglid" annavad õiguse eespool sõitjale - !?

"jätsin ta kaugele selja taha. Nüüd vastake: mida ma tegin valesti ja ebaviisakalt, ah??? Kuradi targutajad ja memmekad!" - !?!?!?!?

 
At 11:57, Anonymous Anonüümne said...

Sellest möödasõidust on nüüd vahutatud küll ja rohkemgi - võiks teema lukku panna. Seda enam, et "olukorra" osapooled on ainult 50% ulatuses end identifitseerinud. Normaalne oleks olnud ju kohe rajal probleem selgeks rääkida!?

IA

 
At 12:12, Anonymous Anonüümne said...

Ei päde mitte. Osapooled on end identifitseerinud täiesti piisavalt. 11:10 kirjeldab intsidenti ja tõstatab laiema teema, kuidas suusaradadel mõistlikku, ohutut ja viisakat möödusõidu tava edendada. Kes Teie, "IA" ise olete? Töötate Kapos, Maksuametis, nõuate kohtutäiturina võlgu sisse? Ei, internetis on kõik võrdsed. Viigileht ("IA") ei Teid 11:10-st ega teistest nn "anonüümsetest" - milline väärtermin! - kommentaatoritest paremaks, ega anna Teie argumentidele kaalu. Sama lugu vaidluse teise poolega. Küll on aga võimalik end identifitseerida mühakana (ingl k jerk, vene k хамство) - seda teisi lollideks ja pehmodeks nimetades!!!

 
At 12:47, Anonymous Anonüümne said...

Lp IA

Pullerits soosib teadlikult anonüümseid kommentaare. Tekitavad sisu, arendavaid vaidlusi, on lihtsalt märksa mugavamad inimestele. Enese identifitseerimine Pulleritsu blogis lõpeb varem või hiljem teatud tagasilöökidega/üleelamistega. Vt. suusavendade, V.Teppani või P.Reedi näiteid. Rahvas paneb ikka mõnuga neile, kes Pulleritsu paati end sokutavad.

 
At 13:35, Anonymous Paadimeeste ühendus said...

Küll on aga võimalik end identifitseerida mühakana (ingl k jerk, vene k хамство) - seda teisi lollideks ja pehmodeks nimetades!!!
------------------------------
Milleks siia ing ja vene keele vasted? Kas alaväärsuskompleks on juba nii suur et arvad siinsed lugejad ei tea mis tähendab mühakas?


PP peaks sisse viima kutsetega kommenteerimise. See hoiab eemal pehmod, memmekad ja muidu lollid.
Mingid suvalised vollid kommenteerima lasta on suisa ohtlik. Eesti suurim suusablogija kirjutab olgu või igal Issanda päeval ja anonüümsed kaunad hoiavad oma suu lukus. Nii lihtne see ongi.

 
At 13:50, Anonymous Anonüümne said...

Anonüümsed kommenteerijad on iga blogipidaja nuhtlus.

 
At 14:08, Anonymous Anonüümne said...

Kujutlege siis olukorda, kus teist sõidetakse tervisepargis KELLEGI TEISE rajal viibimise eest üle.

Kas tahate sellise olukorra järel jääda anonüümseks või soovite, et nimi läheks kusagile blogisse kellegi teise õigustustega üles?

 
At 16:05, Anonymous Anonüümne said...

vene keele vasted on igati omal kohal. PP naine ja ema on vene keeles kibedad käpad.

 
At 16:18, Anonymous Anonüümne said...

Tamsalus ei tahtnud keegi lahingut anda. Lahing antakse SIIN.

 
At 16:28, Anonymous Anonüümne said...

Seda kõike on siis juba proovitud. PP keeras kommentaariumi kinni ja lubas ainult nimeliselt sõna võtta ja mis järgnes, lugude alla oli kaks kommientaari, mis ei tasunud lugemist. seega mingit arutelu loole ei järgnenud. Lugesid loo läbi ja panid lehe kinni, võisid ka nädalas korra ainult siin lugemas käia. Kas seda soovite?

 
At 17:38, Anonymous Anonüümne said...

>> ja anonüümsed kaunad
hoiavad oma suu lukus

Kommentaator "Kaun"?

Lembit Kaun, pikamaajooksju edendaja, Saarnakõrve
Lembit Kaun, pikamaajooksjua ja kotipoiss
Lembit Kaun, kõigi eestimaalaste sõber ja toetaja
Lembit Kaun, pornosõber
Lembit Kaun, lääpatallatud sussid jalas
Lembit K.
Lembit Kaun, vana jooksususs

Ants Karm, valgamaa pikamaameeste eestvedaja

 
At 19:16, Anonymous Anonüümne said...

Priit- tulemust ei leidnud...oli tegemist testsöiduga, et kuis üldise vooluga stardist minek on vöi sai lihtsalt jöud otsa ehk jöudis kohale arusaamine, et suuskadega uiskude vastu ikka ei saa...lugu ikka tuleb?
Ja muidu kraaklevad pöhulöuad, joonistage 3.veebruarile punane ring ümber (number juba on punane), Priit veeres isklikult oma Ameerika Patsiga kohale.....
Maamees

 
At 19:32, Blogger dr Holden said...

Autor on selle kommentaari eemaldanud.

 
At 19:34, Blogger Priit Pullerits said...

Tuleb lugu, tuleb, kus ta pääseb!

Aga ega see nüüd minu Chrysler Pacifica ka olnud... Kui see nii paistis, siis sai rahvast küll pahaaimamatult alt tõmmatud.

 
At 19:50, Anonymous Anonüümne said...

Tulemustetabeliga tutvudes torkab silma, et nn "matkajaid" pikemal distantsil praktiliselt polnudki. Kõik sõidavad kõvas tempos, ka päris viimased..

Ain-Ivar on (täpsustatud andmetele) 44,29 km läbinud 3:23 km-tempos. Pole paha!

 
At 19:51, Anonymous Anonüümne said...

kliister ... suht loogish. suusavennad vaatasid eile dendropargi liuvälju ja jäiseid klassikaradade põhju ega võtnud vaevaks uurida, et Kesk-Eestis möllas laupäeva lõuna ajal tugev lumesadu.
see on lihtsalt oletus.

 
At 20:19, Anonymous Anonüümne said...

Krt. Priit, pead siis köik välja lobisema, tean ise ka et see polnud päris see ameeriklane.....
Pole jah matkajaid. Arvutasin ja vördlesin varasemat edukamat suusaaastat(2009) selle aastaga. Kui toona kaotusprotsent oli nii 25-30% vahel ning tilbendasin seal 100 piirimail, siis sel aastal nii Virus (31%) kui täna (27%) saab vaid koha sinna 3-nda saja keskpaika. Niivörd tihedaks on konkurents muutunud...
Kuna viimased 15km "nautisin" mönuga loodust ja linnulaulu (aega kulus 54 minutit), siis julgeks väita, et dr.Holdenil oli löpuga raskusi....
Maamees

 
At 20:35, Anonymous Anonüümne said...

Tammsalu maratoni tulemusi PLIIIS!!!

SAAMATU JA äPU

 
At 20:43, Anonymous Anonüümne said...

Estoloppeti kodukal, Tamsalu maraton, kommentaaride rubriigis on viide olemas juba paar tundi.

 
At 21:09, Blogger Priit Pullerits said...

Ma leidsin tulemused siit:
http://www.racetecresults.com/results.aspx?CId=16267&RId=12

See on, jah, imelik, kuidas neid tulemusi tuleb mööda netti taga ajada. Täielik bardakk!

 
At 21:57, Blogger dr Holden said...

Autor on selle kommentaari eemaldanud.

 
At 16:41, Anonymous Anonüümne said...

Priit miks sa ikka neid randmerihmu kasutad! Kas selleks et randmed paremini lukus püsiksid?

 
At 11:53, Blogger Unknown said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

 
At 11:53, Blogger Unknown said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

 
At 02:34, Blogger Unknown said...

Olen hr James Wood seaduslik ja Mainekas laenu andja. Oleme dünaamiline ettevõte finantsabi. Me laenufondideks välja üksikisikute vajavad rahalist abi, mis on halb krediidi või vajavad raha, et maksta arveid, investeerida äri. Ma tahan kasutada seda keskmise teile teatada, et me muuta usaldusväärne ja soodustatud abi olema hea meel pakkuda teile laenu.

Võta meiega ühendust posti aadress: jameswoodloan@gmail.com

Palun kirjutage tagasi, kui huvitatud.

Täisnimi .........
SEX ..........
RIIK ..........
LAENUSUMMA .........
KESTUS ......
Telefon: .........

tänan

hr James

 
At 13:12, Anonymous Anonüümne said...

sa vajad kiiret laenu, et maksta ära oma võlg? kui jah võtke meiega ühendust leolobitohelpfunds@hotmail.com

 
At 13:11, Blogger Unknown said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

 
At 02:08, Blogger new world order said...

UniCredite Rahandusasutused
777 # Rooma Train Station Road, Itaalia
Tel: +393512646127
Hea päev kõigile lugemiseks meie post Internetis ma kättesaamisest
e-posti teel. Aitäh vastamast minu reklaami. Esiteks lubage mul tutvustada ennast
et sa oled Mr.Mr.Kenneth Edward UniCredite Finance Company Seoses e-mail,
Oleme valmis pakkuma laenu avalikkuse liikmetele 2% aastas
ilma kontrolli ja krediidi musta nimekirja. Me anda laenu, mis kuulub £ 5,000.00 kuni
£ 40,000,000.00 Ühendkuningriigist. pakume laenu, sest ma
kartis Jumalat ja laenuandja ei saa võtta võimalusi ainult intrested inimene peaks
contanct meid meie privety e-post: (edwardkennethcredit@gmail.com)
Anname välja laenu üksikisikud, ettevõtted ja koostööd, sõltumata
nende perekonnaseisust, soo, usu, ja koht, kuid peaks olema juriidiline
tähendab, et laenu tagasimaksmise ettenähtud aja, ning rangelt olema
väärt usaldust
Täname mõistva suhtumise eest
Regards From Mr.Kenneth E

 
At 05:14, Anonymous Frank Moores said...

Pakume isikliku ja ettevõtte laenud ilma koostööd allkirjastaja huvides 3% ühe aasta kuni 30 aastat küpsust, € 10 000, 50 000.00 USD 80 1 miljon €.
Kandidaadid peavad olema e-mail.with info allpool kaudu:
frankmooreshelps@outlook.com

Nimi:
Summa vaja:
kestus:
Maal.
mobiili numbrid
Olete enne
Ainult meil kaudu /: frankmooreshelps@outlook.com

Aitäh tele palju

 
At 02:19, Anonymous Anonüümne said...

Hi,

Kas otsite äri laenu isikliku laenu, maja laenu, auto laen, õppelaenu, võlgade konsolideerimise laenud, tagatiseta laenud, riskikapital jne .. Või olete lükatud laenu pank või rahalist konfiguratsiooni ühe või mitmel põhjusel. Sa pigem oma krediidi lahendusi! Olen Pastor, era laenuandja, laenu ettevõtetele ja eraisikutele madal ja taskukohane intressimäär 2%. Huvitatud? Võta meiega raviks laenu järgida ülekanne 48 tunni jooksul. KONTAKT: pastorosasben@outlook.com

taotluse üksikasjad

Nimi:
Sünnikuupäev:
Sugu:
Perekonnaseis:
Aadress:
asukoht
Staatus:
Postiindeks:
Riik:
Telefon:
E-mail:
Riigi eesmärk laen:
Laenusumma:
Laenu kestus:
Netosissetulekust.

Tagasi mulle ASAP koos eespool nimetatud teabe lisateavet.
Loodan kuulda teid.
Tänu ja Jumal õnnistagu teid,
Pastor obstruktiivset uneapnoed Ben

 
At 12:50, Anonymous Anonüümne said...

Tere Am Hr Paul Green, Am õigustatud ja usaldusväärne laenu andja. Pakun igasuguseid pakette Laenud. Ma annan laene selged ja arusaadavad tingimused 3% intressimäära. Alates $ 5000 kuni $ 6.000.000 USD, euro ja naela Only. Ma anna äri Laenud, isiklikud laenud, õppelaenu, auto laene ja maksta ära arveid. Kui olete huvitatud võtke meiega: paulloanfundshelp1@gmail.com

Teie täisnimi:
Sugu:
Riik:
Laenusumma Vajalik:
Laenu kestus:
Amet:
Telefoninumber:
Laenu eesmärk:
Kuusissetulek:
Võta meiega ühendust, vaid seda e-posti aadress: paulloanfundshelp1@gmail.com
Telefon: +917411065240
Parimate soovidega
Paul Green

 
At 17:12, Blogger Unknown said...

Hea päev olen siin, et jagada oma tunnistust laenu laenuandja, kes on aidanud minu pere, minu nimi on Michelle ma olen kodanik United State of America i taha tunnistada, head laenu andja, kes näitas mulle valguseks pärast scammed 4 erinevat Internet rahvusvaheliste laenuandja, kõik nad lubavad mulle laenu pärast teeb mind maksma palju tasud, mis annavad midagi ja ulatus ei ole positiivne tulemus. Kaotasin raske teenida raha ja see oli kokku 8,000USD. Ühel päeval, kui ma vaatasin internetis otsin pettunud, kui leidsin ühe tunnistaja mees, kes oli ka scammed ja lõpuks sain seotud legit laenu firma nimega Mr Kocak Ramazam Laenu firma (wilson.investment02@gmail.com), kus ta lõpuks sain oma laenu, nii et ma otsustasin pöörduda sama laenu firma ja siis ütles neile oma lugu sellest, kuidas mul on olnud scammed 4 erinevat laenuandjad, kes ei teinud midagi, kuid muidugi mulle rohkem valu. Ma selgitada firma posti teel ja kõik nad ütlesid oli nutma enam, sest ma saan laenu oma firma ja ka ma olen teinud õige valiku ühendust nendega. täitsin laenu taotluse vorm ja kulges kõik, mis nõuti ja mulle antud laenu summas $ 600,000.00 dollarit selle suure firma (Kocak Ramazam Loan Firm} haldab Mr Kocak Ramazam baasi Türgi ja siin ma olen täna rahul minu pere, sest hr Kocak Ramazam Loan Firm on andnud mulle laenu tegin vanduma minu enese et ma hoida tunnistas internetis, kuidas sain laenu. Kas teil on vaja laenu kiiresti? lahkelt ja kiiresti ühendust hr Kocak Ramazam laenu Firm nüüd oma laenu e-posti teel: (wilson.investment02@gmail.com) ma usun, teised inimesed on ka ütluste sellesama aus laenuandja

 
At 00:09, Anonymous Anonüümne said...

Kas olete äri mees või naine? Kas teil on vaja raha, et alustada oma äri? Kas teil on vaja laenu, et lahendada oma võlga või maksta ära oma arveid, või alustada kena äri? Kas teil on vaja raha oma projekti? Pakume tagatud laenu mis tahes summa ja kõikjal maailmas (üksikisikud, ettevõtted, kinnisvara ja juriidilised isikud) meie 2% suurepärased. Kasutatamiseks vastuseid ja saata rohkem teavet järgmistele e-posti aadress: (khalifafinancialcompanies@outlook.com või khalifafinancialcompanies@gmail.com)

Telefon: +16026337400
http://khalifafinancialcompany.weebly.com

 
At 13:42, Blogger loan agency said...

Tere, minu nimi on Percival Hess ja ma olen eralaenu laenuandja. Sa pead laenu? Sa tahad olla rahaliselt stabiilne? Või sa tahad laiendada oma äri? Paku laenu firma, auto laenu, äri laenu, isikliku laenu väga madala intressimääraga 3% mugav kestus on kaubeldavad. See pakkumine on avatud kõigile, kes saab maksta õigeaegselt. Võta meiega ühendust läbi meie e-post: percivalhessloanfinance@gmail.com

WhatsApp, +2348038127994. Ootan kiiret vastust. Percival Hess.
koduleht: percivalhesslending.wordpress.com

 
At 22:58, Blogger Unknown said...

Head päeva,

Kas teil on vaja ärilaenu? Või isiklik laen? Kas kavatsete laenu laenata? Nii et võtke meiega nüüd rohkem infot. Ärge kartke edastada oma taotlusele nüüd e-posti teel (john_mclondoninvestment@hotmail.com)

Laenu taotlemise vorm:

täisnimi:
laenusumma:
Kontakt aadress:
riik:
telefoninumber:
Laenu kestus:
Laenu eesmärk "

Ootan teie kiiret vastust.

 
At 19:19, Blogger Unknown said...

Kas teil on vaja kiiret laenu oma arvete tasumiseks ja uue ettevõtte loomiseks? Või olete otsinud laenu ja teid on alati laenuühingud või pangad petnud? Siin on teile võimalus saada oma elu tagasi ja saada laene, mida peate investeerima. Kui teil on vaja kiiret laenu, võtke BOROKA MARTON laenufirma kohe ühendust.
Kontakt E-post: boroka-marton@naver.com

 
At 04:01, Blogger Martin Laura Finance Firm said...

Tere,

MARTIN LAURA FINANCE FIRM pakub praegu igasuguseid laene, mis vastavad teie rahalistele piirangutele, olenemata teie staatusest alates 5000 dollarist. Kuni 100 000 000 dollarini taskukohase 3% -lise määraga, tagatise tasuta ja halb krediit aktsepteeritud. Laenu summa on vabalt kaubeldav, usutavad teenused, mida me anname. Pädev rakendus ainult (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Edu kõik.

Parimate soovidega!

 
At 04:02, Blogger Martin Laura Finance Firm said...

Tere,

MARTIN LAURA FINANCE FIRM pakub praegu igasuguseid laene, mis vastavad teie rahalistele piirangutele, olenemata teie staatusest alates 5000 dollarist. Kuni 100 000 000 dollarini taskukohase 3% -lise määraga, tagatise tasuta ja halb krediit aktsepteeritud. Laenu summa on vabalt kaubeldav, usutavad teenused, mida me anname. Pädev rakendus ainult (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Edu kõik.

Parimate soovidega!

 
At 10:21, Blogger Unknown said...

Tere

Kas vajate kiiret laenu oma rahaliste vajaduste rahuldamiseks? Pakume laene kogusummast 2000 kuni 50 000 000,00, oleme usaldusväärsed, võimsad, kiire ja dünaamilised, ei kontrolli krediitkaarte ega paku 100% tagatisi välislaenudele selle aja jooksul.

Samuti laenasime kogu valuuta 2% -lise intressimääraga kõigile laenudele .... Kui olete huvitatud, pöörduge tagasi selle e-kirjaga.

Kui soovite, pöörduge usalduse saamiseks aadressil trustfirm2010@gmail.com

Lugupidamisega

Hr Andy Cole
Trustfirm2010@gmail.com

 
At 03:04, Anonymous Anonüümne said...

RAYMOND MILLION | | Tere, kas otsite seaduslikku ja usaldusväärset finants- / laenuandjat? Kas vajate laenu? Kas vajate kiiret rahalist abi? Kas teil on vaja oma võlgade tasumiseks kiiret laenu või peate oma äritegevuse parandamiseks võtma kapitalilaenu? Pakume üksikisikutele ja ettevõtetele igasuguseid laene 2% intressimääraga selgetel ja arusaadavatel tingimustel. Pakume laene mis tahes summast mis tahes sihtkohta, seega võta meiega ühendust täna, et saada kiiret laenu täna. Saada meile e-kiri aadressile: (raymondmillionloanfirm@gmail.com)

 
At 18:34, Blogger Unknown said...

Veebisait: http://renbergborcfirm.webs.com

E-post: renbergborcfirm@gmail.com

Kas vajate laenu, isiklikku laenu, automaatlaenu, põllumajanduslaenu või projekti rahastamist? Meil on teile head uudised. Pakume laene ettevõtetele ja üksikisikutele väga madala intressimääraga 2%. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel: renbergborcfirm@gmail.com

LOAN PAKKUMINE ETTEVÕTJA

 
At 20:26, Anonymous Anonüümne said...

Tere kõigile,

Kas olete rahaliselt pigistatav? Kas otsite laene krediidi ja võlgade tasumiseks? Kas otsite rahalisi vahendeid oma ettevõtte loomiseks? Kas teil on vaja era- või ärilaenu erinevatel eesmärkidel? Kas otsite laene suurte projektide elluviimiseks? Kindlustage laen täna meile ja alustage midagi tasuvat. Meie tehing on 100% garanteeritud, sest tagame ka meie klientidega südamliku suhte. Pakume laene ilma krediidikontrollita, tagatiseta, lihtsaid samme, kiiret rahastamist ja madalat intressimäära 2%. Miks jääb rahaline jaotus? Võtke ühendust, kasutades rakenduse numbrit +1 (845) 731 5341
Võta meiega ühendust täna e-posti teel: globalloanfirm051@gmail.com

Mr John Goodman

 
At 09:27, Blogger Unknown said...

Tere


Kas otsite kiiret laenu? Mul on teile hea uudis! Pakume laene vahemikus 1000 kuni 50 miljonit dollarit aastas 3% intressimääraga.
Pakume laene äritegevuse arendamiseks, isiklikud laenud, auto laenud jne

Oleme sertifitseeritud, usaldusväärsed, usaldusväärsed, tõhusad, kiired ja dünaamilised.

  Kui soovite, võtke meiega ühendust e-posti teel; easyloanfirm2020@gmail.com

Regards
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com


3% laenupakkumine

 
At 13:05, Anonymous Anonüümne said...

Kas sa vajad laenu tõeline äri eesmärkidel või selleks, et maksta ette oma võla? Palun võtke ühendust Mr. John Goodman nüüd saad laenude tõelise e-post: globalloanfirm051@gmail.com või +1(845)731 5341

 
At 18:36, Blogger Steven Williams said...

Praegu pakume kehtiva ID-ga õiget ujuva laenu skeemi, mille intressimäär on 2%.
Saate saata oma laenutaotluse vajaliku laenu summa ulatuses.
Pakume laene vahemikus $ 5000.00 USD min. 50 000 000 USD USD Max.
Meie pikaajaline krediit maksimaalselt viie (5) kuni viiekümne (50) aasta jooksul.
Anname järgmise laenu liigi: projekti laen, refinantseerimislaen, äriinvesteerimislaenud, auto või sõiduk Laenud, õppelaen, võlgade konsolideerimine, eluasemelaenud Laenud, isiklikud laenud, reisi- ja puhkuslaen, jõulu- ja uusaasta laenud.
Meie ettevõte vajab ka isikut, kes võiks olla meie ettevõtte esindaja teie riigis.
Võtke ühendust meie STEVEN WILLIAMSi FINANTSARUANNETE FIRMi kontoriga e-posti teel: stevenwills0001@gmail.com

Kui olete huvitatud meie finantspakkumistest ja soovite saada laenu meie poolt, võtke meiega ühendust ja andke meile allpool toodud andmed ja see on vajalik, et algatada
vastavalt laenusumma.

Nimi: ___________________________
Nimi: ____________________________
Sugu: _______________________________
Perekonnaseis: _______________________
Kontakt Aadress: ______________________
Linn / post: ________________________
Riik: ______________________________
Sünnikuupäev: ________________________
Vajalik summa laenuna: ________________
Laenu kestus: ________________________
Kuu sissetulek / aastane sissetulek: _________
Ametikoht: ___________________________
Laenu eesmärk: _____________________
Telefon: ________________________________
Faks: __________________________________

Nende andmete tunnustamisel saadetakse hästi välja arvutatud tingimused, sealhulgas leping.

Tänan teid patroonimise eest!

Parimate soovidega,
STEVEN WILLIAMS RAHAVOOGUDE FIRM
E-post: stevenwills0001@gmail.com
Veebisait: http://stevenwilliamsfinancialloanfirm.webs.com/
Facebooki leht: Steven Williams
Twitter: stevenwills0001

 
At 17:27, Blogger Unknown said...

Laenupakkumine üksikisikute

Kui teil on vaja rahalist abi, ärge kartke meiega ühendust võtta. Võite saada laenu vahemikus 1.000 € kuni 1.000.000 € väga soodsatel tingimustel kogu seaduslikkuse ja usaldusväärsuse jaoks. Lisateavet rahastamiskorralduste kohta võtke meiega ühendust e-posti teel. E-mail: marxinro@gmail.com

 
At 00:20, Blogger laura smith said...

Tere, kas sa oled rahalises olukorras? Ja kui on vaja laenu, et alustada äritegevust, maksta oma võlg või oma ravimeid? kui jah, siis palun võtke ühendust proua Laura Smithi pr Laura Smithi laenuprogrammi tegevjuhi pr Laura Smithiga, et tema ettevõte on samal ajal turvaline, turvaline ja usaldusväärne, sest see on firma, kus ma laenasin välja 50 000 euro suurust laenu ja see oli edukas ja tegelikult minu unistused tule täna läbi, nii et ma tahan kasutada seda meediat, et teavitada kõiki, kes vajavad laenu, ühendust võtta e-posti all (mrslaurasmithloanfirm@gmail.com) testitud ja usaldusväärse.


Maarika

 
At 20:44, Anonymous Anonüümne said...

Ma andsin BENJAMIN DOUGLASile võimaluse eirata lihtsalt teisi: aga ta kinnitas mulle
VÕI MAKSMINE LAENIANDMINE [email douglasloanfirm2@gmail.com]

Tema tõesti täis petturid internetis, tõesti ei ole normaalne. Ühes
nädalal kaotasin makseid 5200 euro eest. Mul oli päringud Dandy Cash.com-is
ja see oli lihtsalt pettunud. Olen olnud mitme laenufirma ohver, kes
scammed mind, kuni ma lõpuks leidis keegi, kes oli veel aus Benjamin Douglas
[douglasloanfirm2@gmail.com]
Ausalt öeldes arvasin, et see läheb samamoodi nagu tema ees, I
oli natuke kõhklev ja skeptiline, kuid arvestades kahanevat olukorda
minu elust üldiselt, mul ei olnud muud võimalust kui minna läbi
laenu Benjaminiga ja oodata teda ebaõnnestuma; nii et võttis riski ikkagi ja
Ma võin laenata temalt 50 000 dollarit imeliselt. Seetõttu olen nõus
ja paludes sind seal, kellel võib olla tõenäoliselt sarnane
rahaline segadus tegema äri Benjamin Douglasiga või riskida, et see on ära lõigatud
nagu need, mida enne Douglas tegid minuga ja ära joonud minu raske teenitud
raha. Benjamin Douglas on ainus, keda ma usaldan, kuna ta andis mulle laenu
teised olid ebaõnnestunud, ärge võtke ühendust kellegi teisega peale Douglasi
sest need võivad olla petuskeemid, kes väidavad, et nad on laenuandjad, keda nad inimesi rippuvad
oma raskest teenitud raha, otsivad USA peaprokurör
need poisid karistada neid nende kurjuse eest. nii et ärge pöörduge nende poiste poole
ja edendades seeläbi oma halba vigu meie ühiskonnas, saavad nad ainult
riputate sind välja nagu nemad. OMA OHUTUSE JA TASUTA KONTAKT BENJAMIINI
DOUGLAS [e-post douglasloanfirm2@gmail.com]

 
At 03:32, Anonymous Anonüümne said...

Tere, kõik seal, loodan, et kõik on korras? Minu nimesid on proua Melissa Nicholas, ma olen pärit Kansasist, paar kuud tagasi imeti mulle halva finantsolukorra juurde ja mul vajasin kiiret laenu oma arvete maksmiseks ja rahaliseks tagasipöördumiseks minu praeguse finantsolukorra tõttu, mida mu pank keeldus anda mulle laenu, nii et mul ei jää muud võimalust kui otsida tagatiseta laenu internetis, minu uurimuse käigus olin pettuse ohver ja ma kaotasin peaaegu 750 dollarit ja mul oli rohkem probleeme ja ma andsin peaaegu kuni loodan, et laen saada, kuni ma leidsin postituse veebiposti, oli Charlestoni osariikide Frank Franki jagatud ütlus, mis näitab, kuidas ta sai Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit pärast lugemist postitust, millega ma otsustasin ühendust võtta Kathy Finance Inc. postituses jagatud e-posti kontaktisikuga kinnitati minu tagatiseta laenupakkumine 350 000 dollariga 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laenu maksti minu pangakontole ilma igasuguse väljajätmiseta.

Tahan väljendada oma sügavat tänu ja nõustada ka laenutaotlejaid seal väga valvas, sest seal on palju pettusi, mille ainus eesmärk on petta süütud laenutaotlejaid, nii et te peate olema ettevaatlikud ja valvsad. Neile kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc, võite võtta ühendust ettevõtte e-posti teel: kathyrichardfinance@hotmail.com


Tänan, et lugesin oma tunnistust, soovin teile õnne.

sinu
Melissa Nicholas.

 
At 10:54, Anonymous Anonüümne said...

Tere, härra Paul Moritz, seaduslik ja usaldusväärne laenuandja. Annan laenud selgetel ja arusaadavatel tingimustel 3% intressimääraga. Ma annan välja ärilaenud, isiklikud laenud, üliõpilaslaenud, auto laenud ja laenud arveldamiseks. Kui teil on vaja laenu, peate te minuga otse kohe ühendust võtma: paulhelpfund@yahoo.com

Jumal õnnistagu sind.

Lugupeetud

Hr Paul Moritz
E-post: paulhelpfund@yahoo.com
WhatsApp: +91 733 787 3110

 
At 02:12, Blogger Novo mesto said...

Head päeva!!!
Minu nimi on dr Donald Tenisin, praegu Kanadas elav, lihtsalt naeratades, kui olen postitanud seda, kuna kaubanduse rahastamise firma on teinud oma unistuse. Kõik algas siis, kui ma vajasin 200 000 USD USD laenu, lõpetasin oma projekti, nii et ma jõudsin nende reklaamide ja e-posti kontaktide juurde internetis, nii et ma otsustasin nende laenust taotleda ja nüüd olen väga õnnelik, et ütleksin, et mul on väga Lõuna-Carolina suur haigla ja tänulik, et kaubanduse rahastamise firma sai abi minu projekti jaoks oma laenu andmiseks, võite nendega nüüd ühendust võtta e-posti teel, et saada abi ja ka ettevõtte seadeid.

Kontakt :( bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) VÕI WhatsApp: +2349035555247

 
At 15:15, Anonymous Anonüümne said...

Tere kõigile,
Minu nimi on pr Sharon Sim. Ma elan Singapuris ja ma olen täna õnnelik naine? ja ma ütlesin ise, et ükskõik milline laenuandja, kes päästab mu perekonda meie kehvast olukorrast, viitan kõigile, kes otsivad talle laenu, andis mulle ja mu perekonnale õnne, vajaksin ma laenu 95 000 US dollarit et ma alustan oma elu kogu, kui ma olen 3-aastane üksik ema, kohtasin seda ausat ja jumalat kartma, mees laenuandja, kes aitavad mind 95 000 dollari dollari suuruse laenu abil, ta on jumalakartlik mees, kui teil on vaja laenu ja sa maksad tagasi laenu palun võtke temaga öelge talle, et on proua Sharon, kes suunab teid temale. võtke ühendust piiskop Elijahiga, posti teel :( bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) WhatsApp: +2349035555247 aitäh.

 
At 15:42, Blogger murphy brooks said...

KÄESOLEV KOHT TÄHELEPANU KÕRGEL JA VASTUTAVA LAENU PAKKUMIST.
johnsonloans96@gmail.com

Kas otsite kommertslaenu? isiklik laen, hüpoteeklaen, hüpoteeklaen, üliõpilase tegevus, võlgade konsolideerimise laen, tagatiseta laenud, riskikapital jne. Kas olete mingil põhjusel panga või finantseerimisasutuse poolt tagasi lükanud? Oleme eralaenuandjad, kes pakuvad laene ettevõtetele ja üksikisikutele, kellel on madal ja taskukohane intressimäär 2%. Kui olete huvitatud laenust? Täna võtke meiega ühendust (johnsonloans96@gmail.com) ja täna saate oma laenu.



KIIRNE LOANI PAKKUMINE, KÜSITAGE KOHTU, KUI VAJALIK TEIE ÄRITEGEVUSEKS VAJALIK KIIRE.

Kas vajate kiiret laenu ja muud rahalist abi?
Laenu kõigile laenudele kahe protsendi (2%) intressimääraga. saatke meile e-kiri kohe
läbi: johnsonloans96@gmail.com järgmise teabega, kui
teil on vaja kiiret laenu, see on 100% garanteeritud ©.

Täisnimi:
Aastad:
Telefoninumber:
Riik:
Amet:
Laenu summa
Laenu kestus
Laenu eesmärk:
Kuu sissetulek:

Võtke ühendust meie kontoriga allpool oleva e-posti aadressiga: johnsonloans96@gmail.com
Tervitused, laenud Johnsoni laenudelt

 
At 09:37, Blogger Unknown said...

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Kindly write us back with the loan information;
- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

 
At 06:09, Blogger SUSAN BENSON said...

Tere daamid ja härrad, kas teil on vaja laenu kiiresti? Kui jah, siis soovitan teil oma laenu saamiseks võtta ühendust Sunshine Financial Groupiga selle e-posti aadressi (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) kaudu

Sunshine Financial Group on terviklik finantsteenuste ettevõte, mis on pühendunud teie pikaajalise rahalise edu parandamisele. Meie kohandatud programmid on loodud selleks, et aidata teil kasvatada, kaitsta ja säilitada oma rikkust, pakkudes personaalset teenindust ja asjatundlikkust.

Kui teil on olnud nii raske saada kohalikelt pankadelt või muudelt finantsinstitutsioonidelt omakapitali laenu, ärge muretsege, sest me oleme aidanud arvukalt inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas silmitsi seisnud finantsraskustega. Kui te taotlete SFGI-ga taotlust, pöördute usaldusväärse ettevõttega, kes hoolib teie rahastamisvajadustest. Teid hooldatakse kogu protsessi vältel.

PEAMISED EELISED;

- Rakenda igal ajal ja igal pool.
- Saa raha vähem kui 24 tundi
- laenata 1000 eurolt 30 miljonile eurole
- Peidetud tasusid pole.
- Madal intressimäär 3%
- Te saate võimaluse valida tagasimakse kuupäev kas nädalas, kuus või aastas 1-30 aasta jooksul.
- Pakume nii tagatud kui ka tagatiseta laene

Kui vajate kiireloomulist laenu 24 tunni jooksul, kirjutage lisateabe saamiseks allpool olevale e-kirjale

E-post: (sunshine_fginc@outlook.com)
E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447903159998

Soojad ootused
Susan Benson

 
At 19:27, Blogger mariakovac1 said...

Laenupakkumine kiireloomulise isiku vahel

Üksikisik pakub laenu raha 5000 € kuni 15 200 000 € ulatuses
intressimäär on 2% kuni 2 aasta jooksul tagastatav
Mõistlikud tingimused, kui mu pakkumise huvid minuga kõige rohkem ühendust võtavad
kiiresti arutama üksikasju ja
dokumente.
E-post: mariakovac841@gmail.com

 
At 19:27, Blogger mariakovac1 said...

Laenupakkumine kiireloomulise isiku vahel

Üksikisik pakub laenu raha 5000 € kuni 15 200 000 € ulatuses
intressimäär on 2% kuni 2 aasta jooksul tagastatav
Mõistlikud tingimused, kui mu pakkumise huvid minuga kõige rohkem ühendust võtavad
kiiresti arutama üksikasju ja
dokumente.
E-post: mariakovac841@gmail.com

 
At 03:56, Blogger NOVELTY said...

Tere, kas sa oled ärimees või naine? Kas teil on vaja kiiret laenu? Kas teie ettevõte või projekt vajab rahastamist või vajate raha maja või auto ostmiseks? Kas teil on olnud nii raske saada laenu kohalikelt pankadelt või muudelt finantsinstitutsioonidelt? Kui teie vastus on jaatav, siis soovitan teil pöörduda Global Finance Firm'i kaudu (globalfinancingfund@gmail.com)
 
Global Finance Firm on ülemaailmne laenuorganisatsioon, mis on pühendunud kiireid, tagatud ja tagatiseta sularahalaenudele eraisikutele ja ettevõtetele subsideeritud intressimääraga. Oleme aidanud arvukalt inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas kogenud finantsraskusi. Kui te meiega taotlete, pöördute oma usaldusväärse ettevõttega, kes hoolib teie rahastamisvajadustest. Me hoolitseme teie üle kogu protsessi.

** Pakume kõiki laenuteenuseid **

Et saada rohkem teavet ülemaailmse finantseerimise rahastamise kohta, võtke meiega ühendust e-posti teel või WhatsAppi numbri allpool.
E-post: (globalfinancingfund@gmail.com)
E-post: (contact-globalfinance@protonmail.com)
WhatsApp: (+17722073517)

Me ootame Teilt nii kiiresti kui võimalik.

 
At 04:13, Blogger Elena Nino said...

Kallid laenuotsijad

Kas teil on mingeid rahalisi raskusi? Kas soovite oma äri alustada? See laenufirma asutati kogu maailmas inimõiguste organisatsioonidena, mille ainus eesmärk oli vaeste ja rahaliste raskustega inimeste elamine. Kui soovite laenu taotleda, pöörduge meile allpool oleva e-posti aadressil elenanino0007@gmail.com

Nimi:
Vajalik laenusumma:
Laenu kestus:
Mobiili number:

Tänan teid ja Jumal õnnistagu
KINDLUSTUS
Elena

 
At 18:15, Blogger ADSHOME said...

Tere, Kas teil on vaja laenu maailma kõige usaldusväärsemast ja usaldusväärsemast ettevõttest? kui jah, siis võtke meiega ühendust nüüd, kui pakume laenu kõikidele kategooriatele, kes on taotlejad, olgu need siis ettevõtted või personali kasutamine. Pakume
laen 2% intressimääraga, võtke meiega ühendust e-posti teel:
adshomeofsolution@gmail.com

(1) Täisnimi:
(2) Täielik aadress:
(3) Riik:
(4) Vanus:
(5) Amet:
(6) Teatage telefoninumbrile:
(7) Sugu:
(8) Vajalik laenusumma:
(9) Laenu kestus:
Hr.Owen Williams

 
At 03:12, Anonymous Anonüümne said...

ARE YOU SEARCHING TO HIRE THE LEGIT HACKERS?
AND HAVE YOU LOST YOUR HARD EARNED FUNDS TO THE BINARY OPTION SCAM?
Solving a problem for which you know there’s an answer is like climbing a mountain with a guide, along a trail someone else has laid. This is a global idea that navigates a newbie to a prominent encounter. ( Fully immersed to a degree that the subject in question Is an highly profitable worthwhile experience on merits).
And also a defined platform that maps a positive step closer to surviving heavy threat on the internet.
⚠Warning
This is real.
Be wary of fake hackers on here. Not everyone here are legit hackers. To before warned is to before harmed.
Scammers lacks website with no genuine review. And claims they hack for 30 minutes. That's never possible. People wear mask of lies so you need to be careful.

You can put a stop to your anxiety and constant fear of you getting ripped off by forgeries.

Welcome to the Globalhacks where skilled professional hackers who are driven by passion to make the internet a safer place and rendering proficient help to those having cyber problems. Good news comes rare and it's left for us whether to cherish such glittering ounce of it like a priceless diamond or the otherwise.
We have acquired best legit cybersecurity professionals who individually has acquired enormous exposure in the world of HACKING, trained & skilled in
▪Social media hacks (facebook, twitter, instagram,snapchat)
▪Email hacks
▪phone hacks
▪bitcoin hacks (highest bitcoin loading records to about 426.00362 btc)
▪verified PayPal account hacks
▪database hacks
▪credit card top up
▪university score upgrade
▪money transfer
▪binary option funds recovery. ( recovered $4,372,063 million)
The binary option is a wide field of concentration cause a lot of people have lost thier hard earned funds to forgeries.
Be wary of adverts on the internet and mostly on social media promising high returns from binary options trading. The binary option is one of the highly recorded scam on the internet.The Binary options are a form of fixed-odds betting. Particularly a trade involving if an event will occur or not and the result is either positive or negative.
If the investor is right, then they stand a solid chance of winning and should see a return of the funds invested but if they are wrong, they lose thier full funds invested. The Globalhacker are breeding effort to put an end to these unbearable swindle scheme taking over the intenet and taking a solid step forward to render solution to those affected by the fleece… we have striven to make tenacious effort to relief those who were victims off their traumatic feeling of loss. ( We Are Here To Help Recover Your Stolen Funds).
Here would be our cybersecurity techniques to retrieving back the victims funds.
●The binary broker website would be traced down using a game over peer to peer network via a bug attack,
What's the use of these bug networks?
They secure an SQL trace on a hiding server, decentralizing it and redirecting the server to a soft plus network. A soft plus network enable varieties of unique web coding languages, Through that process reveals thier hidden networking source, displaying the changed web page made default.
In that process unveil the hiding information traceable to track down the scammers and their embezzled central fund reserve system.
You can stay away from false businesses online, to be highly oned firm by making enquiries for their firm reference number (FRN) and contact details and barter their calls on the switchboard number and also never make use of the link in a website or an email from the firm propitiating you for an investment.
For more enquiries and help, contact globalhacktechATprotonmailDOTcom.
BinaryOption.recoveryATcyberservicesDOTcom
HackerOne©️LLC 2019.

 
At 17:00, Blogger Robetto John said...

Kas vajate kiiret laenu? Lisateabe saamiseks oma laenuteenuse kohta võtke meiega ühendust. e-posti teel> robettojohn0147@gmail.com

 
At 21:34, Blogger Marcus & Millichap said...

Tere, daamid ja härrad, kas teil on vaja kiiret laenu? Kas vajate laenu oma ettevõtte või projekti alustamiseks või maja või auto ostmiseks? Kas teil on vaja laenu oma võlgade kustutamiseks või arvete maksmiseks? Kui teie vastus on jaatav, siis soovitan teil kiirlaenu saamiseks võtta ühendust Marcus & Millichapiga (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)
 
Pinnacle Finance Group on ülemaailmne laenuorganisatsioon, mis on pühendunud kiiresti tagatud ja tagamata sularahalaenudele eraisikutele ja ettevõtetele subsideeritud intressimääraga 3%. Oleme aidanud arvukalt inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas kogenud finantsraskusi. Kui te meiega taotlete, pöördute oma usaldusväärse ettevõttega, kes hoolib teie rahastamisvajadustest. Me hoolitseme teie üle kogu protsessi.

MEIE LAENUTEENUSTE SISALDAB;

* ISIKLIK LAEN
* ÄRIÜHING
* HÜVITISE LAEN

Laenu tagastamiseks (turvaline ja tagamata) pakume laene minimaalselt vahemikus $ 1000 kuni maksimaalselt 10 miljonit dollarit ja laenu kestust 1 kuni 30 aastat.

Meie eesmärk on pakkuda suurepäraseid professionaalseid finantsteenuseid.

Ärge hoidke oma rahalisi probleeme endale, et te ei oleks võlakohustaja ega finantsstress, mistõttu peate meiega seotud probleemide lahendamiseks kiiresti meiega ühendust võtma. See on meile suur rõõm, kui olete rahaliselt stabiilne.

Lisateabe saamiseks meie laenupakkumise kohta võtke meiega ühendust allpool oleva e-posti teel:
E-post: (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)

Lugupidamisega,
Marcus & Millichap

 
At 07:00, Blogger Unknown said...

Hea päev härra / proua

Pakume laene era- ja kaubandusasutustele väga madala aastase intressimääraga, mis on 3%, 1 aasta kuni 25 aastat. Anname laene vahemikus 5000 kuni 500 000 000. Selle eesmärk on kaotada Bad Crediti kasvav ajalugu ning tuua stabiilne kasum nii meie ettevõttele kui ka klientidele.

Kas sa kaotad ööd ööd, muretsesite, kuidas laenu saada? Kontakt: Paul Loan Agency nüüd e-posti teel: paulhelpfund@yahoo.com või WhatsApp: +91 733 787 3110

Pakume laenu madala intressimääraga 3% ja pakume.

* Isiklikud laenud
* Võlgade konsolideerimise laenud
* Riskikapital
* Ärilaenud
* Hariduslaenud
* Kodulaenud
* Laenud mingil põhjusel

Kiirema teabe saamiseks pöörduge kohe tagasi. paulhelpfund@yahoo.com või WhatsApp: +91 733 787 3110
Tervitab
Hr Paul Moritz

 
At 14:05, Blogger Robetto John said...

Kas vajate kiiret laenu? Lisateabe saamiseks oma laenuteenuse kohta võtke meiega ühendust. e-posti teel robettojohn0147@gmail.com

 
At 13:32, Blogger Melissa Nico said...

Tere kõigile, ma loodan, et te kõik olete okei? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma tulen Kansasist, paar kuud tagasi imeti mul halb finantsolukord ja ma vajasin kiiret laenu, et maksta oma arved ja saada tagasi oma jalgadele rahaliselt, kuna minu praegune finantsolukord minu pank keeldus anda mulle laen, nii et mul jäi muud võimalust kui otsida tagatiseta laenu internetis, minu uurimistöö käigus olin pettuse ohver ja ma kaotasin peaaegu 750 dollarit ning mul oli rohkem probleeme ja ma andsin rohkem probleeme kuni loodan laenu saamist, kuni ma postituse postituses leidsin, oli Charlestoni osariigi hr Frank'i jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist sai Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit. e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu tagatiseta laenutaotlus 350 000 dollarit kinnitati 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laen maksti minu pangakontol ilma igasuguse tegemata.

Ma tahan väljendada oma sügavat tänu ja soovitada ka laenu taotlejatele, et nad oleksid väga valvsad, sest seal on palju pettureid, kelle ainus eesmärk on pettus süütute laenutaotlejate vastu, nii et te peate olema ettevaatlikud ja valvsad. kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc-i, saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tänan teid oma tunnistuse lugemise eest, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

 
At 23:58, Blogger Baldan said...

Tere kõigile!
Ma olen Maria, kes elab praegu Tartus. Ma olen praegu lesk kahe lapsega ja ma olin märtsis finantsolukorras ja ma pean refinantseerima ja oma arveid maksma. Üritasin otsida laene erinevatelt laenuettevõtetelt nii era- kui ka ettevõtluses, kuid mitte kunagi edukalt, ja enamik panku lükkas minu krediidi tagasi. Aga nagu Jumal seda oleks, tutvustasin ma Jumala mees erasektori laenuandja, kes andis mulle 80 000 euro suuruse laenu, ja täna olen ettevõtte omanik ja mu lapsed teevad seda hästi, kui peate võtma ühendust mis tahes ettevõttega, kes soovib tagada laenu tagatiseta, krediidi puudumise kontroll, mitte-allkirjastaja, kellel on vaid 2% intressimäär ja paremad tagasimaksekavad ja ajakava, palun võtke ühendust Dante Paolaga e-posti teel: dantecooperativehelp@hotmail.com Ta ei tea, et ma seda teen, kuid olen nüüd väga õnnelik ja otsustasin lasta inimestel teda rohkem teada saada ja ka ma tahan, et Jumal teda rohkem õnnistaks. Saate temaga ühendust võtta: e-posti aadressil: dantecooperativehelp@hotmail.com kiireks vestluseks või whatsapp / +35677926593

Tänan
Maria

 
At 21:15, Blogger Melissa Nico said...

Tere kõigile, ma loodan, et te kõik olete okei? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma tulen Kansasist, paar kuud tagasi imeti mul halb finantsolukord ja ma vajasin kiiret laenu, et maksta oma arved ja saada tagasi oma jalgadele rahaliselt, kuna minu praegune finantsolukord minu pank keeldus anda mulle laen, nii et mul jäi muud võimalust kui otsida tagatiseta laenu internetis, minu uurimistöö käigus olin pettuse ohver ja ma kaotasin peaaegu 750 dollarit ning mul oli rohkem probleeme ja ma andsin rohkem probleeme kuni loodan laenu saamist, kuni ma postituse postituses leidsin, oli Charlestoni osariigi hr Frank'i jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist sai Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit. e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu tagatiseta laenutaotlus 350 000 dollarit kinnitati 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laen maksti minu pangakontol ilma igasuguse tegemata.

Ma tahan väljendada oma sügavat tänu ja soovitada ka laenu taotlejatele, et nad oleksid väga valvsad, sest seal on palju pettureid, kelle ainus eesmärk on pettus süütute laenutaotlejate vastu, nii et te peate olema ettevaatlikud ja valvsad. kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc-i, saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tänan teid oma tunnistuse lugemise eest, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

 
At 21:25, Blogger Melissa Nico said...

Tere kõigile, ma loodan, et te kõik olete okei? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma tulen Kansasist, paar kuud tagasi imeti mul halb finantsolukord ja ma vajasin kiiret laenu, et maksta oma arved ja saada tagasi oma jalgadele rahaliselt, kuna minu praegune finantsolukord minu pank keeldus anda mulle laen, nii et mul jäi muud võimalust kui otsida tagatiseta laenu internetis, minu uurimistöö käigus olin pettuse ohver ja ma kaotasin peaaegu 750 dollarit ning mul oli rohkem probleeme ja ma andsin rohkem probleeme kuni loodan laenu saamist, kuni ma postituse postituses leidsin, oli Charlestoni osariigi hr Frank'i jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist sai Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit. e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu tagatiseta laenutaotlus 350 000 dollarit kinnitati 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laen maksti minu pangakontol ilma igasuguse tegemata.

Ma tahan väljendada oma sügavat tänu ja soovitada ka laenu taotlejatele, et nad oleksid väga valvsad, sest seal on palju pettureid, kelle ainus eesmärk on pettus süütute laenutaotlejate vastu, nii et te peate olema ettevaatlikud ja valvsad. kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc-i, saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tänan teid oma tunnistuse lugemise eest, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

 
At 06:25, Blogger Melissa Nico said...

Tere kõigile, ma loodan, et te kõik olete okei? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma tulen Kansasist, paar kuud tagasi imeti mul halb finantsolukord ja ma vajasin kiiret laenu, et maksta oma arved ja saada tagasi oma jalgadele rahaliselt, kuna minu praegune finantsolukord minu pank keeldus anda mulle laen, nii et mul jäi muud võimalust kui otsida tagatiseta laenu internetis, minu uurimistöö käigus olin pettuse ohver ja ma kaotasin peaaegu 750 dollarit ning mul oli rohkem probleeme ja ma andsin rohkem probleeme kuni loodan laenu saamist, kuni ma postituse postituses leidsin, oli Charlestoni osariigi hr Frank'i jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist sai Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit. e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu tagatiseta laenutaotlus 350 000 dollarit kinnitati 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laen maksti minu pangakontol ilma igasuguse tegemata.

Ma tahan väljendada oma sügavat tänu ja soovitada ka laenu taotlejatele, et nad oleksid väga valvsad, sest seal on palju pettureid, kelle ainus eesmärk on pettus süütute laenutaotlejate vastu, nii et te peate olema ettevaatlikud ja valvsad. kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc-i, saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tänan teid oma tunnistuse lugemise eest, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

 
At 02:34, Blogger Charlotte Müller said...

Tere, minu nimi on Charlotte Müller, olen Saksa ja Moon Light Loan Firm'i üldjuht. Kas vajate kiiret, pikaajalist või lühiajalist laenu suhteliselt madala intressimääraga 3%? Kas majanduse raskus mõjutab teid sel aastal? Pakume turvalisi ja turvalisi laene (moonlightloanfirm@gmail.com)

* Kas otsite raha krediidi ja võla tasumiseks?
* Kas otsite rahastamist oma ettevõtte loomiseks?
* Kas teil on vaja era- või ärilaene erinevatel eesmärkidel?
* Kas otsite laene suurte projektide elluviimiseks?

Kui teie vastus on jaatav, võin ma teile aidata.

* Pakun teile kuni 10 000 000 eurot.
* Saate valida tagasimaksmiseks 1 kuni 30 aastat.
* Te saate valida kuude ja aastaste tagasimaksete kava vahel.
* Paindlikud laenutingimused.

Palun, kui olete huvitatud, kontrollige minuga selle e-posti aadressi kaudu tagasi (moonlightloanfirm@gmail.com)

Teil on 100% garantii, et saate laenu selle laenutehingu lõpus.

Soe soov
Pr Charlotte Müller

 
At 04:19, Blogger James Finance said...

Ma olen härra James Mark, õigustatud ja mainekas raha laenuandja. Meil on laenufirma. Raha abiga.Me laenan raha inimestele, kes vajavad rahalist abi halva krediidi abil

või vajavad raha äritegevusse investeerimiseks. Kas olete otsinud laenu? Pakume laene alates 5000 000 min. 20 000 000,00 madalaimale intressimäärale

3% võtke meiega ühendust Aadress: jm.mark555@gmail.com

 
At 04:21, Blogger James Finance said...

Kas olete ettevõtte omanik või maakler / finantsnõustaja, kes otsib ettevõtte laenu või otsite isiklikku laenu? Meie intressimäärad on taskukohased ja

ulatuvad 3% intressimäärast aastas sõltuvalt laenu liigist. Kui olete huvitatud, võtke meiega täna ühendust järgmise teabe abil: e-posti teel;

jm.mark555@gmail.com

1) nimi
2) riik
3) Laenusumma
4) Laenu kestus
5) telefoninumber
6) elukutse.

Palun kontakteeruge aadressil; jm.mark555@gmail.com

Lugupidamisega,
James® Mark

 
At 22:13, Blogger Melissa Nico said...

Tere kõigile, ma loodan, et te kõik olete okei? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma tulen Kansasist, paar kuud tagasi imeti mul halb finantsolukord ja ma vajasin kiiret laenu, et maksta oma arved ja saada tagasi oma jalgadele rahaliselt, kuna minu praegune finantsolukord minu pank keeldus anda mulle laen, nii et mul jäi muud võimalust kui otsida tagatiseta laenu internetis, minu uurimistöö käigus olin pettuse ohver ja ma kaotasin peaaegu 750 dollarit ning mul oli rohkem probleeme ja ma andsin rohkem probleeme kuni loodan laenu saamist, kuni ma postituse postituses leidsin, oli Charlestoni osariigi hr Frank'i jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist sai Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit. e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu tagatiseta laenutaotlus 350 000 dollarit kinnitati 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laen maksti minu pangakontol ilma igasuguse tegemata.

Ma tahan väljendada oma sügavat tänu ja soovitada ka laenu taotlejatele, et nad oleksid väga valvsad, sest seal on palju pettureid, kelle ainus eesmärk on pettus süütute laenutaotlejate vastu, nii et te peate olema ettevaatlikud ja valvsad. kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc-i, saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tänan teid oma tunnistuse lugemise eest, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

 
At 11:34, Blogger Mobil Funding Limited said...

Hea päev,

Oleme õigustatud ja mainekas raha laenuandja. Anname laene inimestele, kellel on halb krediiti või vajavad raha, et maksta oma arvetesse ettevõtlusse investeerimiseks. Kas otsite kiireloomulist laenu? Te ei pea muretsema, sest olete õiges kohas, pakume laene madala intressimääraga 3%, nii et kui teil on vaja laenu, siis eeldatakse, et võtate meiega ühendust selle e-posti aadressi kaudu: mobilfunding1999@gmail.com

LAEVA TAOTLUSE TEABE VAJADUS TEIE SELLEST.

1) Täisnimed: ............
2) Sugu: .................
3) Vanus: ........................
4) Riik: .................
5) telefoninumber: ........
6) Amet: ..............
7) Kuu sissetulek: ......
8) Nõutav laenusumma: .....
9) Laenu tähtaeg: ...............
10) Laenu eesmärk: ...

Tänan

 
At 07:20, Anonymous Anonüümne said...

Tere päevast, härra / proua,
Kas vajate igasugust laenu, näiteks ärilaen, isiklik laen, võlgade konsolideerimise laen, autolaen, õppelaen jne.
Kui olete huvitatud mis tahes laenudest, saatke meile täna laenu saamiseks e-kiri aadressil tffinance01@gmail.com
LAENU TAOTLUSE ANDMED:

Eesnimi:
Keskmine nimi:
Perekonnanimi:
E-post:
Kodutelefon:
Kontoritelefon:
Mobiil:
Elukoha aadress:
Linn:
Osariik / provints:
Riik:
Faksinumber:
Vanus:
Sugu:
Perekonnaseis:
Amet:
Kuutulu:
Järgmise sugulase nimi:
Järgmise sugulase aadress:
Vajalik laenusumma: ........
Laenu kestus (maksimaalselt 25 aastat):
Laenu eesmärk: ..........
kontakt e-post: (tffinance01@gmail.com)

 
At 02:14, Blogger SUSAN BENSON said...

Tere, kas olete rahaliselt vaeva näinud? Kas vajate praeguse ettevõtte laiendamiseks või uue ettevõtte alustamiseks kiiret laenu või vajate raha isiklikeks küsimusteks või muuks otstarbeks? Kui jah, soovitan teil võtta meiega ühendust Sunshine Financial Groupis selle e-posti aadressi (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) kaudu, et saada oma laen 24–48 tunni jooksul, kuna pakume tagatud abi laenu saamiseks.

Meie organisatsioon pakub abi laenu saamiseks üksikisikutele, kellel on kiiret rahalist abi vaja ja me oleme seda teinud juba üle 5 aasta.

Pakume igasuguseid laene, nii tagatud kui ka tagatiseta laene

Omadused ja eelised
Sõltumata sellest, kas otsite auto või maja ostmiseks lisaraha, võla kustutamiseks laenu või isegi pulmi, usaldage Sunshine Financial Group seda võimalusel. Meie laenuteenus annab teile juurdepääsu:

- sularahalaen alates 2000 kuni 20 miljonit eurot
- taskukohane aastane määr 3%,.
- paindlikud tagasimaksevõimalused; Laenu tagasimaksmiseks võite valida 1 kuni 30 aastat
- Rakendage igal ajal ja igal pool

Sunshine Financial Group on kõikehõlmav finantsteenuste ettevõte, mis on pühendunud teie pikaajalise rahalise edu parandamisele. Meie kohandatud programmid on loodud teie rikkuse kasvatamiseks, kaitsmiseks ja säilitamiseks, pakkudes isikupärastatud teenuseid ja asjatundlikkust.

Lisateabe saamiseks pöörduge meie poole
E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
{WhatsApp: 00447903159998}

Kõigile on laen. Taotlege juba täna ja teil on hea meel, et tegite

 
At 14:07, Anonymous Anonüümne said...

Õigustatud laenu saamine on alati olnud suur probleem klientidele, kes vajavad hädasti rahalist abi. Krediidi ja tagatise küsimus on asi, mille pärast kliendid muretsevad alati, kui otsivad laenu eraõiguslikelt laenuandjatelt. mikrokrediidi abifirma on laenuandja nõukogu akrediteerinud andma kohalikele ja rahvusvahelistele klientidele laene 3% intressimääraga. võtke meiega ühendust e-posti teel: luthors.corploanfirm@gmail.com , whatsapp +18635356458

Meie teenuste hulka kuulub: -

* Investorite laenud
* Võlgade konsolideerimine
* Teine hüpoteek
* Ärilaenud
* Isiklikud laenud
* Rahvusvahelised laenud

 
At 12:39, Blogger Melissa Nico said...

Tere, kõik seal, ma loodan, et teie kuttidega on kõik korras ??? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma olen pärit Kansase osariigist, mõni kuu tagasi sattus mind halba majanduslikku olukorda ja vajasin kiireloomulist laenu, et maksta oma arved ja saada rahaliselt tagasi oma praeguse finantsolukorra tõttu, millest minu pank keeldus et anda mulle laenu, nii et mul ei jäänud muud võimalust, kui otsida tagatiseta laenu veebist, sattusin uurimistöö käigus pettuse ohvriks ja kaotasin peaaegu 750 dollarit, olin rohkem hädas ja andsin peaaegu lootused laenu saada, kuni leidsin veebipostituse, oli postitus Charlestoni osariikide hr Franki jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit sai. Otsustasin ühendust võtta Kathy Finance Inc.-iga e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu tagatiseta laenutaotlus summas 350 000 dollarit kiideti heaks 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laen maksti minu pangakontole ilma tegematajätmiseta.

Tahan avaldada sügavat tänu ja soovitada ka laenuotsijatel olla väga valvas, sest seal tegutseb palju pettureid ainsa eesmärgiga petta süütuid laenuotsijaid, nii et kutid, peate olema ettevaatlikud ja valvsad .. nende jaoks kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc, ettevõttega saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Täname, et lugesite minu tunnistust, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

 
At 13:09, Blogger Melissa Nico said...

Tere, kõik seal, ma loodan, et teie kuttidega on kõik korras ??? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma olen pärit Kansase osariigist, mõni kuu tagasi sattus mind halba majanduslikku olukorda ja vajasin kiireloomulist laenu, et maksta oma arved ja saada rahaliselt tagasi oma praeguse finantsolukorra tõttu, millest minu pank keeldus et anda mulle laenu, nii et mul ei jäänud muud võimalust, kui otsida tagatiseta laenu veebist, sattusin uurimistöö käigus pettuse ohvriks ja kaotasin peaaegu 750 dollarit, olin rohkem hädas ja andsin peaaegu lootused laenu saada, kuni leidsin veebipostituse, oli postitus Charlestoni osariikide hr Franki jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit sai. Otsustasin ühendust võtta Kathy Finance Inc.-iga e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu tagatiseta laenutaotlus summas 350 000 dollarit kiideti heaks 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laen maksti minu pangakontole ilma tegematajätmiseta.

Tahan avaldada sügavat tänu ja soovitada ka laenuotsijatel olla väga valvas, sest seal tegutseb palju pettureid ainsa eesmärgiga petta süütuid laenuotsijaid, nii et kutid, peate olema ettevaatlikud ja valvsad .. nende jaoks kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc, ettevõttega saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Täname, et lugesite minu tunnistust, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

 
At 13:10, Blogger Melissa Nico said...

Tere, kõik seal, ma loodan, et teie kuttidega on kõik korras ??? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma olen pärit Kansase osariigist, mõni kuu tagasi sattus mind halba majanduslikku olukorda ja vajasin kiireloomulist laenu, et maksta oma arved ja saada rahaliselt tagasi oma praeguse finantsolukorra tõttu, millest minu pank keeldus et anda mulle laenu, nii et mul ei jäänud muud võimalust, kui otsida tagatiseta laenu veebist, sattusin uurimistöö käigus pettuse ohvriks ja kaotasin peaaegu 750 dollarit, olin rohkem hädas ja andsin peaaegu lootused laenu saada, kuni leidsin veebipostituse, oli postitus Charlestoni osariikide hr Franki jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit sai. Otsustasin ühendust võtta Kathy Finance Inc.-iga e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu tagatiseta laenutaotlus summas 350 000 dollarit kiideti heaks 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laen maksti minu pangakontole ilma tegematajätmiseta.

Tahan avaldada sügavat tänu ja soovitada ka laenuotsijatel olla väga valvas, sest seal tegutseb palju pettureid ainsa eesmärgiga petta süütuid laenuotsijaid, nii et kutid, peate olema ettevaatlikud ja valvsad .. nende jaoks kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc, ettevõttega saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Täname, et lugesite minu tunnistust, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

 
At 18:47, Blogger Melissa Nico said...

Tere, kõik seal, ma loodan, et teie kuttidega on kõik korras ??? Minu nimed on proua Melissa Nicholas, ma olen pärit Kansase osariigist, mõni kuu tagasi sattus mind halba majanduslikku olukorda ja vajasin kiireloomulist laenu, et maksta oma arved ja saada rahaliselt tagasi oma praeguse finantsolukorra tõttu, millest minu pank keeldus et anda mulle laenu, nii et mul ei jäänud muud võimalust, kui otsida tagatiseta laenu veebist, sattusin uurimistöö käigus pettuse ohvriks ja kaotasin peaaegu 750 dollarit, olin rohkem hädas ja andsin peaaegu lootused laenu saada, kuni leidsin veebipostituse, oli postitus Charlestoni osariikide hr Franki jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist Kathy Finance Inc.-lt 50 000 dollarit sai. Otsustasin ühendust võtta Kathy Finance Inc.-iga e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, minu tagatiseta laenutaotlus summas 350 000 dollarit kiideti heaks 72 tunni jooksul pärast minu taotlust ja minu laen maksti minu pangakontole ilma tegematajätmiseta.

Tahan avaldada sügavat tänu ja soovitada ka laenuotsijatel olla väga valvas, sest seal tegutseb palju pettureid ainsa eesmärgiga petta süütuid laenuotsijaid, nii et kutid, peate olema ettevaatlikud ja valvsad .. nende jaoks kes vajavad laenu Soovitan Kathy Finance Inc, ettevõttega saate ühendust võtta e-posti teel: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Täname, et lugesite minu tunnistust, soovin teile õnne.

Teie,
Melissa Nicholas.

 
At 10:49, Blogger Marcus & Millichap said...

Tere, daamid ja härrad, kas vajate kiiret laenu? Kas vajate oma ettevõtte või projekti alustamiseks või maja või auto ostmiseks laenu? Kas vajate võlgade kustutamiseks või arvete tasumiseks laenu? Kui teie vastus on jaatav, võtke meiega kiirlaenu saamiseks ühendust kohe aadressil (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)

Oleme ülemaailmne laenuorganisatsioon, mis tegeleb eraisikutele ja ettevõtetele kiirete, tagatud ja tagatiseta sularahalaenude subsideeritud intressimääraga 2%. Oleme aidanud arvukalt inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas silmitsi seisnud rahaliste raskustega. Kui kandideerite koos meiega, kandideerite usaldusväärse ettevõtte juures, kes hoolib teie rahastamisvajadustest. Hoolitseme teie eest kogu protsessi vältel.

MEIE LAENUTEENUS SISALDAB;

* ISIKLIK LAEN
* ÄRILENG
* Hüpoteeklaen

Laenu (turvaline ja tagamata) tagasimaksmiseks pakume laene minimaalselt vahemikus 1000 kuni maksimaalselt 10 miljonit dollarit ja laenu kestus 1 kuni 30 aastat.

Meie eesmärk on pakkuda suurepäraseid professionaalseid finantsteenuseid.

Ärge hoidke oma finantsprobleeme iseenda eest, et te ei oleks võlameister ega tekitaks rahalist stressi, seetõttu peate oma finantsprobleemide lahenduse leidmiseks meiega kiiresti ühendust võtma. Kui olete rahaliselt stabiilne, pakub see meile suurt rõõmu.

Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust allpool oleva e-posti kaudu:
E-post: (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)
Lugupidamisega,
Marcus & Millichap

 
At 13:46, Anonymous Anonüümne said...

Head päeva kõigile
KAS VAJAD KIIRE LAENU? KOHE TAOTLE MINU FIRMAGA TÄNA, KUI TEIL ON VAJALIK LAENU KORRAL, MIS PAKUTAKSE PARIMaid LAENuteenuseid kogu maailmas

Kas vajate arvete maksmiseks raha?
Kas vajate uue ettevõtte alustamiseks laenu?
Kas teil on käsil lõpetamata projekti halva rahastamise tõttu?
Kas teil on vaja raha, et investeerida mõnda spetsialiseerumisvaldkonda, millest saate kasu? ja sa ei tea, mida teha.

Pakume igasuguseid laenuteenuseid, näiteks;
Ettevõtluslaenud (kuni 20 miljonit eurot)
Isiklikud laenud (kuni 5 miljonit eurot)
Võlgade konsolideerimine
Rahvusvahelised laenud
Perelaen ja palju muud.

Õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Inimestele, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge intressimäära tõttu ebapiisav saada omakapitalilaenu kohalikest pankadest või muudest finantsinstituutidest tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor ja paljud muud põhjused

Kui olete laenu saamise pärast muretsenud, ärge muretsege enam, sest saame teile pakkuda vajalikku laenu.

Laenu hankimise kohta lisateabe saamiseks vastake viivitamatult sellele e-kirjale: (capitalfunding.usa.org@gmail.com)

Pange tähele, et laenu antakse 3% intressimääraga. Kui olete huvitatud, võtke palun meiega kohe ühendust.
Ettevõtte nimi: Elements Capital Funding
E-posti aadress: capitalfunding.usa.org@gmail.com

 
At 04:27, Blogger Hope Elinal said...

Kas vajate oma ettevõtte finantseerimiseks või mõnel muul eesmärgil kiiret laenu? oleme sertifitseeritud ja seaduslik ning rahvusvaheliselt litsentseeritud laenuandja. Pakume laenu äriettevõtetele, ettevõtetele ja eraisikutele taskukohase intressimääraga 2%. See võib olla lühi- või pikaajaline laen või isegi kui teil on puudulik kreditiit, töötleme teie laen kohe, kui oleme teie avalduse kätte saanud. oleme sõltumatu finantsasutus. Oleme aastate jooksul loonud suurepärase maine, pakkudes erinevat tüüpi laene tuhandetele clientidele. Pakume kodanikele ja mittekodanikele suvalises summas garanteeritud laenuteenuseid. Pakume kõigile kodanikele ja mittekodanikele lihtsaid isiklikke laene, ärilaen, ärilaen, liisingu / seadmete finantseerimist, võlgade konsolideerimise laenu, kodulaen jne. hea või halb kreditiidiajalugu. Kui vajate meie ettevõtte e-sisään (kplendes@outlook.com), saate meile oma meiliaadressi saata meile täna ja saadame teile meili täna ning teil on hea meel, et te seda tegite. EMAIL: kplendes@outlook.com

 
At 10:24, Blogger Lisa said...

09055160445 this her number tell her agent Daniel gave you

 
At 10:25, Blogger Lisa said...

Hello every one.I saw comments from people who already got their loans from pure heart loans and then I decided to apply under there recommendations and just few hours ago I confirmed in my own personal bank account a total amount of €60,000 which I requested for. this is real a great news i am advising every one who needs real loan to apply true their via mail (trustfundsloanloanfirm31@gmail .com or whatsapp(+17323146992) i am happy now that I have gotten the loan I requested

 
At 07:48, Blogger Saara Kemi said...

Olen eralaenuandja ja investor. Kas vajate legitiimset, ausat, hea mainega ja kiirlaenu? Saan teid aidata 100% garantiilaenuga, pakun äri- ja üksiklaenu, lisaks finantseerime igasuguseid projekte. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust aadressil saara.kemi@gmail.com või Whatsapp +48732104354

 
At 21:24, Blogger leo lobito said...

kas vajate võlgade tasumiseks või uue ettevõtte asutamiseks kiiret laenu? Kui jah, võtke meiega ühendust täna e-posti aadressil leolobitohelpfunds@hotmail.com, et saada laenu kohta lisateavet.

 
At 17:47, Anonymous Anonüümne said...

Kas olete rahaliselt purunenud? kas teil on võlgade saamiseks vaja laenu, sest maha tasume nii õppelaenu, ärilaenu, ettevõttelaenu, võlalaenu kui ka eluasemelaenu. võtke nendega ühendust e-posti teel: spencerloan.usa@hotmail.com või whatsapp + 1-815-383-0444

 
At 16:36, Anonymous Anonüümne said...

Tere, härra James Michael, seaduslik ja usaldusväärne laenuandja. Ma annan laenu selgetel ja arusaadavatel tingimustel 3% intressimääraga. Alates 3 000,00 dollarist kuni 10 000 000,00 dollarini, ainult eurodes ja naeltes. Ma annan välja ärilaene, isiklikke laene, õppelaene, autolaene ja laene arvete tasumiseks. Kui vajate laenu, peate selleks kohe pöörduma minuga otse aadressile: jamesmichaelloanservices@yahoo.com

 
At 03:35, Blogger REMY.CREDIT said...

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Kas teil on vaja krediiti või rahalisi vahendeid? Panga nem fizeti tagasi? Van fizetett számlája vagy adóssága? Jó tagasimaksmise ütemtervünk van, madala 1% -os kamatlábbal. järgmise 12 tunni jooksul megkapja a kölcsönt. Lisateavet palume küsida, kui soovite pöörduda järgmiste aadresside poole: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

teljes nimi: .........
Ország: ..........
kölcsönössge: .............
Hitel ajatartama: ..........
Telefon: .............
Broneerimine: ...........
Havi jövedelem: ....
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
EMAIL: REMY.CREDIT111@gmail.com

 
At 21:08, Blogger Wendy Thomas said...

Tere, kõik seal, ma loodan, et teie kuttidega on kõik korras ??? Minu nimed on proua Wendy Thomas, ma olen pärit Idahoost, mõni nädal tagasi sattus mind halvasse finantsolukorda ja vajasin kiireloomulist laenu, et maksta oma arved ja saada rahaliselt tagasi oma praeguse finantsolukorra tõttu, millest mu pank keeldus et anda mulle laenu, nii et mul ei jäänud muud võimalust kui otsida tagatiseta laenu veebist, sattusin uurimistöö käigus pettuste ohvriks ja kaotasin peaaegu 2350 dollarit ning olin rohkem hädas ja andsin peaaegu Laenu saamise lootused kuni veebipõhise postituse leidmiseni oli postitus Pennsylvania osariikide proua Christina jagatud tunnistus, mis annab tunnistust sellest, kuidas ta pärast postituse lugemist sai Tamara Finance Inc.-lt 180 000 dollarit. Otsustasin võtta ühendust Tamara Finance Inc.-iga e-post: (tamarajimmyfinance@hotmail.com) postituses jagatud kontakt, 48 tunni jooksul pärast minu taotlust kiideti minu tagamata laenutaotlus summas 120 000 dollarit heaks ja nende laenuintress on 2%, minu laen maksti minu pangakontole ilma tegematajätmiseta.

Tahan avaldada sügavat tänu ja soovitada ka laenuotsijatel olla väga valvas, sest seal tegutseb palju pettureid ainsa eesmärgiga petta süütuid laenuotsijaid, nii et kutid, peate olema ettevaatlikud ja valvsad .. nende jaoks kes vajavad laenu Soovitan Tamara Finance Inc, ettevõttega saate ühendust võtta e-posti teel: (tamarajimmyfinance@hotmail.com)

Täname, et lugesite minu tunnistust, soovin teile õnne.

Teie,
Wendy Thomas.

 
At 21:18, Blogger SUSAN BENSON said...

Tere, daamid ja härrad, kas teil on hädasti vaja isiklikku laenu või kommertslaenu või laenu projekti käivitamiseks või maja või auto ostmiseks või vajate laenu mis tahes otstarbel? Kui jah, soovitan teil võtta ühendust Sunshine Financial Groupiga e-posti aadressil {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} või {WhatsApp: +447903159998}.

Sunshine Financial Group on kõikehõlmav finantsteenuste ettevõte, mis on pühendunud teie pikaajalise rahalise edu parandamisele. Meie kohandatud programmid on loodud teie rikkuse kasvatamiseks, kaitsmiseks ja säilitamiseks, pakkudes isikupärastatud teenuseid ja asjatundlikkust.

Põhjus, miks peaksite võtma ühendust Sunshine Financial Groupiga;
- Laenutaotlust saate taotleda igal ajal ja igal ajal, omal soovil
- Võtke oma laen kätte 24 tunni jooksul
- Teil on võimalik laenata kuni 20 miljonit eurot
- mingeid varjatud tasusid pole.
- Subsideeritud intressimäär 3%
- Teil on võimalus valida tagasimakse kuupäev kas nädalas, kuus või aastas kestusega 1–30 aastat.
-Teie laenutehing on meiega 100% turvaline.
- Ja palju muud on sellest kasu

Kui teil on olnud keeruline oma kohalikest pankadest või muudest finantsinstituutidest omakapitalilaenu saada, ärge muretsege enam, sest see ettevõte on aidanud arvukalt inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas silmitsi seisnud rahaliste raskustega. Kui kandideerite Sunshine Financial Groupiga, kandideerite usaldusväärse ettevõtte juures, kes hoolib teie rahastamisvajadustest. Kogu protsessi eest hoolitsetakse teie eest.

Kui vajate kiiret laenu, kirjutage laenu kohta lisateabe saamiseks lahkelt allolevale e-posti aadressile või numbrile.
E-posti kontakt: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp Kontakt: +447903159998

Kõigile sobiv laen

 
At 05:43, Anonymous Anonüümne said...

Tere päevast, härra / proua,
Kas vajate mis tahes laenu, näiteks ärilaen, isiklik laen, võlgade konsolideerimise laen, autolaen, õppelaen jne.
Kui olete huvitatud mis tahes laenudest, saatke meile täna laenu saamiseks e-kiri aadressil tffinance01@gmail.com
LAENU TAOTLUSE ANDMED:

Eesnimi:
Keskmine nimi:
Perekonnanimi:
E-post:
Kodutelefon:
Kontoritelefon:
Mobiil:
Elukoha aadress:
Linn:
Osariik / provints:
Riik:
Faksinumber:
Vanus:
Sugu:
Perekonnaseis:
Amet:
Kuutulu:
Järgmise sugulase nimi:
Järgmise sugulase aadress:
Vajalik laenusumma: ........
Laenu kestus (maksimaalselt 25 aastat):
Laenu eesmärk: ..........
kontakt e-post: (tffinance01@gmail.com)
whatsApp (+14093591901)

 
At 09:26, Blogger joseph marcelo said...

Tere,
anname välja igasuguseid laene nagu õppelaen, võlalaen, ärilaen, isiklik laen ja muud. Kas otsite lihtsat ja kiiret laenu? Kui jah, olete nüüd õiges kohas, kus saate oma laenu ilma pikema viivituseta edukalt vastu võtta, oleme usaldusväärsed ja kompetentsed kõigi oma hinnatud klientide suhtes.

Märkus. Kõigil uutel laenutaotlejatel tuleks lisateabe saamiseks pöörduda e-posti aadressi kaudu: zenithparkloanfunds@outlook.com

Moto: Teie usaldus ja õnn on meie vaesus.

Jumal õnnistagu.

 
At 18:51, Blogger Claudia Klein said...

Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused

Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!

 
At 01:19, Blogger Unknown said...

Tere!
Kas vajate laenu? Olen registreeritud ja usaldusväärne laenuandja, väljastades laenu rahalistes raskustes inimestele, inimestele, kes üritavad maksta kooliarveid, neile, kes üritavad autot osta või seal asutada, oma äri, töövõtjaid ja valitsusasutusi. Lisateabe saamiseks või laenutaotluse vormi saamiseks võtke meiega ühendust e-posti aadressil: thompson.loanservice@gmail.com
Juhtimine.
Võtke krediidiga ühendust kiiresti!

 
At 20:48, Anonymous Anonüümne said...

Olen nime järgi Sirli. Ma tahan kasutada seda meediumit, et hoiatada kõiki laenuotsijaid väga ettevaatlikena, sest kõikjal on petuskeemid. Mõni kuu tagasi olin ma rahaliselt pingeline ja oma meeleheite tõttu pettusid mind mitmed Interneti-laenuandjad. Olin peaaegu lootuse kaotanud, kuni üks sõber juhatas mind ühe väga usaldusväärse laenuandja juurde, kelle nimi oli proua Laura Smith ja kes andis mulle ilma stressita ühe tunni jooksul 60 000 euro suuruse tagatiseta laenu. Kui vajate mis tahes laenu, pöörduge tema poole kohe: {mrslaurasmithloanfirm@gmail.com}. Selle meediumiga hoiatan kõiki laenuotsijaid põrgu tõttu, mille ma nende petlike laenuandjate käe alt läbi lasin. Ja ma ei soovi, et isegi mu vaenlane läbiks sellist põrgut, mille ma nende petlike Interneti-laenuandjate käest läbi sain, tahan ka, et te aitaksite mind edastada seda teavet teistele, kes vajavad ka laenu, kui olete samuti olete saanud teie laenu proua Laura Smithilt. Ma palun, et Jumal annaks talle pika elu.

Jumal õnnistagu teda igavesti.

Sirli

 
At 15:45, Blogger Hope elinal said...



Ärge muretsege enam selle pärast, et oleme teie jaoks siin! Kas vajate ettevõtluse jaoks kiirlaenu või peate maksma arveid 2% intressimääraga? Pakume ärilaenu, isiklikku laenu, eluasemelaenu, autolaenu, õppelaenu, võlgade konsolideerimise laenu e.t.c. olenemata teie krediidiskoorist. Finantsteenuste osutamisel oma arvukatele klientidele üle kogu maailma on meile tagatud garantii. Maksimaalne kestus on 1 kuni 30 aastat. Meie laen ulatub 5 000 eurost (viis tuhat dollarit) kuni 50 000 000 000 000. (Viiskümmend miljonit eurot). Samuti laenutame USA-s DOLLARE, EURO ja POUNDS! Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust selle e-posti teel: (Kplendes@outlook.com)whatsapp: +12052177288

 
At 10:27, Blogger Micheal Benson said...

Enda korrektseks tutvustamiseks olen hr Michael Benson eralaenuandja, andes minimaalse laenu 5000 eurot või selle ekvivalenti muus vääringus mis tahes laenusummale 3% intressimääraga, see on rahaline võimalus teie Uks, hankige oma 2020. aasta laen kiiresti. Väljastpoolt on nii palju inimesi, kes otsivad rahalisi võimalusi või abi nurga taga ja kohtades ning nad ei saa seda ikkagi, kuid siin see on. Finantseerimisvõimalused teie ukse ees ja seetõttu ei saa te endale lubada seda võimalust. See teenus on mõeldud inimestele, ettevõtetele, ärimeestele ja naistele ning on saadaval mis tahes summa, mida soovite lisateabe saamiseks. Võtke meiega ühendust e-posti teel: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
Laenutaotluse vorm ja tagastage see Whatsapp: +61447666281.

Täisnimi .................

Privaattelefoni number ................

Riik ..................

Aadress ................

Riigi ...............

Aastad ..............

Kas olete varem kandideerinud või mitte. .............

Riik ..............

Vajalik laenusumma. ..................

Laenuperiood ................

Amet .................

Kuu sissetulek .....................

Nende üksikasjade tunnustamiseks saadame teile oma nõusoleku tagasimaksegraafikuga ja kui nõustute tingimustega, saate oma laenu pärast kinnitamist saada, sõltuvalt teie tõsidusest, kiireloomulisusest ja usaldusest.
Ootan teie kiiret vastust.

Siiralt

Micheal Benson

 
At 15:04, Anonymous Anonüümne said...

Tere, minu nimi on Ute Schmidt, ma olen pärit Berliinist, Saksamaalt. Tahan jagada lihtsat tunnistust sellest, kuidas sain Susan Bensonilt (Sunshine Financial Group, Inc) laenu.

Olin finantskriisis ja vajasin isiklikel põhjustel 105 000 euro suurust laenu, proovisin laenu võtta peaaegu kõigis oma linna pankades ja mõnedes teistes laenufirmades ning minu taotlused lükati tagasi neile teadaolevatel põhjustel ja seejärel otsustasin uuesti proovida, nägin ühes Susan Bensoni laenufoorumis postitust ja võtsin temaga abi saamiseks ühendust. Võiksin öelda, et ta on inimene, keda võin usaldada, teen parima otsuse minu ja oma pere jaoks, õnneks mulle anti edukalt laenu 3% intressimääraga, isegi ilma tagatiseta või ilma, ja kõige hämmastavam osa sellest kõigest on see, et krediidikontrolli ei olnud ja tema teenus on kiire, usaldusväärne ja usaldusväärne.

Paljudel inimestel on kõrgete intressimäärade, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori ja paljude muude põhjuste tõttu nii kohalikest pankadelt kui teistelt finantsasutustelt laenu saada. Kui vajate oma rahalise olukorra lahendamiseks rahalist abi ja te ei tea, kuhu minna ja kuhu pöörduda, soovitan teil võtta ühendust Susan Bensoniga e-posti teel: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või saata talle sõnum otse WhatsAppis via: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

Tema ettevõte osutab igasuguseid laenuteenuseid, nii tagatud kui ka tagatiseta, pika- ja lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata palju raha ja teil on võimalus tagasi maksta 1–30 aastat. Kui ta saab mind aidata, usun, et ta saab teid aidata ka. Lisateabe saamiseks võtke temaga täna ühendust e-posti aadressil: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või saatke talle otse WhatsApp-i kaudu telefonil +447903159998 ja saate kohese vastuse.

 
At 22:31, Blogger LANLAZAR MARCUS said...

Tere,

Kas vajate oma rahaliste vajaduste lahendamiseks kiiret laenu? Pakume laene vahemikus 2 000,00 kuni 100 000 000 000, oleme usaldusväärsed, võimsad, kiired ja dünaamilised, ilma krediidikontrollita ja selle ülekandmise ajal pakume 100% garantiiga välislaene.

Samuti andsime välja kogu valuutalaenu 3% intressimääraga kõikidele laenudele .... Kui olete huvitatud, pöörduge meile ettevõtte e-posti aadressi kaudu tagasi

See e-kiri: võtke meiega ühendust, kui olete huvitatud, e-posti teel: zekoceanfinance1@gmail.com
zekoceanfinance@gmail.com



Lugupidamisega

Hr Lanlazar Marcus

zekoceanfinance@gmail.com
zekoceanfinance1@gmail.com

 
At 23:30, Blogger Susan Benson said...

Tere, kas vajate kiirlaenu?
Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

Pidades silmas majandusseisakuid, mida maailm on ilmneva Corona-viiruse haiguse (COVID-19) tagajärjel läbi elanud, seisavad paljud inimesed enneaegsete rahaliste väljakutsetega silmitsi. Ja kuna meie asutuses on sularaha ülejääk, on meie eesmärk kiirendada raha ringlust, finantseerides kliente nii Euroopas kui ka väljaspool seda laenuga.

Kui vajate ettevõtte alustamiseks kiiret laenu, maja või auto ostmist või vajate laenu muudel isiklikel põhjustel? Tahan, et võtaksite ühendust minu firmaga. Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid nii tagatud kui ka tagatiseta laene. Kui loete seda ja teate, et vajate rahalist tuge, võite meile lihtsalt kirjutada e-posti teel: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või kirjutada mulle otse WhatsAppis telefonil +447903159998 ja saada kohe vastus.

Oleme kõikehõlmav finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud sellele, et aidata teil parandada oma pikaajalisi ja lühiajalisi rahalisi eesmärke, kuna teie lõppeesmärk on teie finantsstabiilsus.

Omadused ja eelis;
* Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
* Paindlik summa - saate otsustada, kui palju soovite laenata.
* Kiire otsene finantseerimine - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
* Paindlik intressimäär 3,0%.
* Kõrged kinnitusmäärad
* Teil on võimalus valida tagasimakse kuupäev kas nädalas, kuus või aastas kestusega 1-30 aastat.
* Lihtne veebipõhine rakendus.
* Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
* Peidetud tasusid pole

Paljudel inimestel on kohalikest pankadest või muudest finantsinstituutidest mõnedel põhjustel nii keeruline laenu saada.

Kui vajate oma rahalistele väljakutsetele tõesti lahendust, kirjutage lihtsalt minu ettevõttele, me aitame teil laenu saada. Oleme aidanud arvukalt inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas silmitsi seisnud rahaliste raskustega. Kui kandideerite koos meiega, kandideerite usaldusväärse ettevõtte juures, kes hoolib teie rahalistest vajadustest, meie kõige olulisem prioriteet on teie finantsstabiilsus ja kogu protsessi eest hoolitsetakse teie eest.

Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus:
E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com VÕI;
WhatsApp: +447903159998

 
At 05:20, Blogger Unknown said...

TERE
Leidke kiire ja mugav laenutaotlus arvete tasumiseks, uue ettevõtte alustamiseks või projektide refinantseerimiseks kõige odavama 2% intressimääraga. Minimaalne krediidilimiit on 5000–5 000 000 eurot. Laenu saamise kohta lisateabe saamiseks külastage aadressi doresrodriguez17@gmail.com

AITÄH


Laenupakkumine

 
At 05:21, Blogger Unknown said...

KOHE TEIE TÄHELEPANU

kurtdiane170@gmail.com

Tere
minu nimi on Hispaania päritolu Diane Soledad KURT ja ma elan Prantsusmaal. Mul on tõsine haigus, mis mõistab hukka teatud surma, nimelt kurguvähi, ja mul on 320 300 eurot, mille tahaksin teha annetuseks enesekindlale ja ausale inimesele, et ta kasutab seda hästi ära. Olen punase õli impordi ettevõtte omanik Prantsusmaal ja kaotasin oma mehe 8 aastat tagasi, mis mõjutas mind palju ja ma ei saanud enne uuesti abielluda sel päeval polnud meil lapsi. Ma sooviksin selle summa eest enne oma surma annetuse teha, kui minu päevad loeksid selle haiguse puudumisele, mida mul pole olnud võimalik ravida, vaid oli Prantsusmaal rahustav, ma ei tahaks teada, kas keegi on sellest huvitatud don na auto võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust

 kurtdiane170@gmail.com


 Ma viisin teid mulle vastama

 
At 05:21, Blogger Unknown said...

KOHE TEIE TÄHELEPANU

kurtdiane170@gmail.com

Tere
minu nimi on Hispaania päritolu Diane Soledad KURT ja ma elan Prantsusmaal. Mul on tõsine haigus, mis mõistab hukka teatud surma, nimelt kurguvähi, ja mul on 320 300 eurot, mille tahaksin teha annetuseks enesekindlale ja ausale inimesele, et ta kasutab seda hästi ära. Olen punase õli impordi ettevõtte omanik Prantsusmaal ja kaotasin oma mehe 8 aastat tagasi, mis mõjutas mind palju ja ma ei saanud enne uuesti abielluda sel päeval polnud meil lapsi. Ma sooviksin selle summa eest enne oma surma annetuse teha, kui minu päevad loeksid selle haiguse puudumisele, mida mul pole olnud võimalik ravida, vaid oli Prantsusmaal rahustav, ma ei tahaks teada, kas keegi on sellest huvitatud don na auto võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust
 kurtdiane170@gmail.com


 Ma viisin teid mulle vastama

 
At 05:22, Blogger Unknown said...

KOHE TEIE TÄHELEPANU

kurtdiane170@gmail.com

Tere
minu nimi on Hispaania päritolu Diane Soledad KURT ja ma elan Prantsusmaal. Mul on tõsine haigus, mis mõistab hukka teatud surma, nimelt kurguvähi, ja mul on 320 300 eurot, mille tahaksin teha annetuseks enesekindlale ja ausale inimesele, et ta kasutab seda hästi ära. Olen punase õli impordi ettevõtte omanik Prantsusmaal ja kaotasin oma mehe 8 aastat tagasi, mis mõjutas mind palju ja ma ei saanud enne uuesti abielluda sel päeval polnud meil lapsi. Ma sooviksin selle summa eest enne oma surma annetuse teha, kui minu päevad loeksid selle haiguse puudumisele, mida mul pole olnud võimalik ravida, vaid oli Prantsusmaal rahustav, ma ei tahaks teada, kas keegi on sellest huvitatud don na auto võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust
 kurtdiane170@gmail.com


 Ma viisin teid mulle vastama

 
At 05:23, Blogger Unknown said...

KOHE TEIE TÄHELEPANU

kurtdiane170@gmail.com

Tere
minu nimi on Hispaania päritolu Diane Soledad KURT ja ma elan Prantsusmaal. Mul on tõsine haigus, mis mõistab hukka teatud surma, nimelt kurguvähi, ja mul on 320 300 eurot, mille tahaksin teha annetuseks enesekindlale ja ausale inimesele, et ta kasutab seda hästi ära. Olen punase õli impordi ettevõtte omanik Prantsusmaal ja kaotasin oma mehe 8 aastat tagasi, mis mõjutas mind palju ja ma ei saanud enne uuesti abielluda sel päeval polnud meil lapsi. Ma sooviksin selle summa eest enne oma surma annetuse teha, kui minu päevad loeksid selle haiguse puudumisele, mida mul pole olnud võimalik ravida, vaid oli Prantsusmaal rahustav, ma ei tahaks teada, kas keegi on sellest huvitatud don na auto võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust
 kurtdiane170@gmail.com


 Ma viisin teid mulle vastama

 
At 05:24, Blogger Unknown said...

KOHE TEIE TÄHELEPANU

kurtdiane170@gmail.com

Tere
minu nimi on Hispaania päritolu Diane Soledad KURT ja ma elan Prantsusmaal. Mul on tõsine haigus, mis mõistab hukka teatud surma, nimelt kurguvähi, ja mul on 320 300 eurot, mille tahaksin teha annetuseks enesekindlale ja ausale inimesele, et ta kasutab seda hästi ära. Olen punase õli impordi ettevõtte omanik Prantsusmaal ja kaotasin oma mehe 8 aastat tagasi, mis mõjutas mind palju ja ma ei saanud enne uuesti abielluda sel päeval polnud meil lapsi. Ma sooviksin selle summa eest enne oma surma annetuse teha, kui minu päevad loeksid selle haiguse puudumisele, mida mul pole olnud võimalik ravida, vaid oli Prantsusmaal rahustav, ma ei tahaks teada, kas keegi on sellest huvitatud don na auto võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust
 kurtdiane170@gmail.com


 Ma viisin teid mulle vastama

 
At 05:24, Blogger Unknown said...

KOHE TEIE TÄHELEPANU

kurtdiane170@gmail.com

Tere
minu nimi on Hispaania päritolu Diane Soledad KURT ja ma elan Prantsusmaal. Mul on tõsine haigus, mis mõistab hukka teatud surma, nimelt kurguvähi, ja mul on 320 300 eurot, mille tahaksin teha annetuseks enesekindlale ja ausale inimesele, et ta kasutab seda hästi ära. Olen punase õli impordi ettevõtte omanik Prantsusmaal ja kaotasin oma mehe 8 aastat tagasi, mis mõjutas mind palju ja ma ei saanud enne uuesti abielluda sel päeval polnud meil lapsi. Ma sooviksin selle summa eest enne oma surma annetuse teha, kui minu päevad loeksid selle haiguse puudumisele, mida mul pole olnud võimalik ravida, vaid oli Prantsusmaal rahustav, ma ei tahaks teada, kas keegi on sellest huvitatud don na auto võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust
 kurtdiane170@gmail.com


 Ma viisin teid mulle vastama

 
At 05:25, Blogger Unknown said...

KOHE TEIE TÄHELEPANU

kurtdiane170@gmail.com

Tere
minu nimi on Hispaania päritolu Diane Soledad KURT ja ma elan Prantsusmaal. Mul on tõsine haigus, mis mõistab hukka teatud surma, nimelt kurguvähi, ja mul on 320 300 eurot, mille tahaksin teha annetuseks enesekindlale ja ausale inimesele, et ta kasutab seda hästi ära. Olen punase õli impordi ettevõtte omanik Prantsusmaal ja kaotasin oma mehe 8 aastat tagasi, mis mõjutas mind palju ja ma ei saanud enne uuesti abielluda sel päeval polnud meil lapsi. Ma sooviksin selle summa eest enne oma surma annetuse teha, kui minu päevad loeksid selle haiguse puudumisele, mida mul pole olnud võimalik ravida, vaid oli Prantsusmaal rahustav, ma ei tahaks teada, kas keegi on sellest huvitatud don na auto võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust
 kurtdiane170@gmail.com


 Ma viisin teid mulle vastama

 
At 05:25, Blogger Unknown said...

KOHE TEIE TÄHELEPANU

kurtdiane170@gmail.com

Tere
minu nimi on Hispaania päritolu Diane Soledad KURT ja ma elan Prantsusmaal. Mul on tõsine haigus, mis mõistab hukka teatud surma, nimelt kurguvähi, ja mul on 320 300 eurot, mille tahaksin teha annetuseks enesekindlale ja ausale inimesele, et ta kasutab seda hästi ära. Olen punase õli impordi ettevõtte omanik Prantsusmaal ja kaotasin oma mehe 8 aastat tagasi, mis mõjutas mind palju ja ma ei saanud enne uuesti abielluda sel päeval polnud meil lapsi. Ma sooviksin selle summa eest enne oma surma annetuse teha, kui minu päevad loeksid selle haiguse puudumisele, mida mul pole olnud võimalik ravida, vaid oli Prantsusmaal rahustav, ma ei tahaks teada, kas keegi on sellest huvitatud don na auto võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust
 kurtdiane170@gmail.com


 Ma viisin teid mulle vastama

 
At 05:26, Blogger Unknown said...

KOHE TEIE TÄHELEPANU

kurtdiane170@gmail.com

Tere
minu nimi on Hispaania päritolu Diane Soledad KURT ja ma elan Prantsusmaal. Mul on tõsine haigus, mis mõistab hukka teatud surma, nimelt kurguvähi, ja mul on 320 300 eurot, mille tahaksin teha annetuseks enesekindlale ja ausale inimesele, et ta kasutab seda hästi ära. Olen punase õli impordi ettevõtte omanik Prantsusmaal ja kaotasin oma mehe 8 aastat tagasi, mis mõjutas mind palju ja ma ei saanud enne uuesti abielluda sel päeval polnud meil lapsi. Ma sooviksin selle summa eest enne oma surma annetuse teha, kui minu päevad loeksid selle haiguse puudumisele, mida mul pole olnud võimalik ravida, vaid oli Prantsusmaal rahustav, ma ei tahaks teada, kas keegi on sellest huvitatud don na auto võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust
 kurtdiane170@gmail.com


 Ma viisin teid mulle vastama

 
At 05:26, Blogger Unknown said...

KOHE TEIE TÄHELEPANU

kurtdiane170@gmail.com

Tere
minu nimi on Hispaania päritolu Diane Soledad KURT ja ma elan Prantsusmaal. Mul on tõsine haigus, mis mõistab hukka teatud surma, nimelt kurguvähi, ja mul on 320 300 eurot, mille tahaksin teha annetuseks enesekindlale ja ausale inimesele, et ta kasutab seda hästi ära. Olen punase õli impordi ettevõtte omanik Prantsusmaal ja kaotasin oma mehe 8 aastat tagasi, mis mõjutas mind palju ja ma ei saanud enne uuesti abielluda sel päeval polnud meil lapsi. Ma sooviksin selle summa eest enne oma surma annetuse teha, kui minu päevad loeksid selle haiguse puudumisele, mida mul pole olnud võimalik ravida, vaid oli Prantsusmaal rahustav, ma ei tahaks teada, kas keegi on sellest huvitatud don na auto võtke minuga nii kiiresti kui võimalik ühendust
 kurtdiane170@gmail.com


 Ma viisin teid mulle vastama

 
At 02:14, Anonymous Anonüümne said...

Tähelepanu!

Spenceri hoiupangas võtame kasutusele spetsiaalse paketi, mis aitab teil päästa teie ettevõtet ja lahendada muid isiklikke rahalisi raskusi, mis tekivad seoses sulgemisega ja ülemaailmse pandeemiaga.

Meie 2% -lised laenud on spetsiaalselt loodud selleks, et aidata teil juurdepääsu taskukohase fikseeritud intressimääraga fondidele.

Kohese vastuse saamiseks võtke meiega ühendust (spencerloan.usa@gmail.com Või võite neid ka rakendusele whatsApp kasutada telefonil + 1-815-383-0444)

Rahaliste vahendite jaoks võite usaldada!

 
At 18:44, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

TERE TULEMAST PATRICIA KINGSMANile patriciakingsman.loans2016@gmail.com, meie eesmärk on pakkuda suurepärast professionaalset teenindust.

Kas olete ärimees või naine? Kas olete finantssegaduses või vajate oma ettevõtte loomiseks raha? Kas vajate kena väikese ja keskmise suurusega ettevõtte alustamiseks laenu? Kas teil on madal krediidiskoor ja teil on raske saada kapitalilaenu kohalikest pankadest ja muudest finantsinstituutidest ?.

Meie laenud on hästi kindlustatud, et maksimaalne turvalisus oleks meie prioriteet. Meie peamine eesmärk on aidata teil saada teenuseid, mida te väärite, meie programm on kiireim viis vajaliku kiireks saamiseks. Vähendage oma makseid, et leevendada igakuiseid kulusid. Hankige paindlikkus, mida saate kasutada mis tahes otstarbel - puhkustest, haridusest kuni unikaalsete ostudeni välja

Pakume laias valikus finantsteenuseid, mis hõlmavad: isiklikke laene, võlgade konsolideerimise laene, ärilaene, hariduslaene, hüpoteegiga tagatud laene, tagatiseta laene, hüpoteeklaene, maksepäevalaene, õppelaenu, kommertslaenu, autolaenu, investeerimislaenu, Arenduslaenud, omandamislaenud, ehituslaenud, eraisikutele, ettevõtetele ja juriidilistele isikutele madala intressimääraga 2% tühistamislaenu kohta. Kasutage oma pere jaoks parimat ja omage oma unistuste kodu ka meie üldise laenuskeemi abil.

Pakume kõiki laene - taotlege taskukohaseid laene.

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Kirjutage meile laenuandmetega tagasi;

LAENUTAJATE TEAVE

1) täisnimed:
2) Riik:
3) aadress:
4) osariik:
5) Sugu:
6) Perekonnaseis:
7) Amet:
8) telefoninumber:
9) kuusissetulek:
10) Järgmine Kin:
11) Vajalik laenusumma:
12) Laenu kestus:
13) Laenu eesmärk:
14) Konkreetne kuupäev, millal teil on vaja laenu:

Kui teil on huvi laenu saada, kirjutage meile lahkelt laenunõudest.
Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Lugupidamisega,
Proua Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Ootame sinult ASAP-i

Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma e-posti aadressil: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 18:44, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Minu nimi on proua Patricia Kingsman, oleme 2020. aasta uued legitiimsed laenuandjad ja soovime aidata kõiki meie pakutavat rahalist abi vajavaid organeid alates 500 000,00 eurost ja 5 000 000,00 eurost ja üle selle, nii et kui vajate abi, saatke meile lahkelt e-kiri aadressil: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, nii et teie laenutehing saaks toimuda nüüd, kui olete laenuga järgmise 8 tunni jooksul, see on kiire ülekanne ja ohutu ilma viivituseta. Nii et e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, kui olete huvitatud

E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 18:45, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Pakume kõiki laene - taotlege taskukohaseid laene.

Kas olete ärimees või naine? Kas olete rahalises jamas või vajate oma ettevõtte loomiseks raha? Kas vajate kena väikese ja keskmise suurusega ettevõtte alustamiseks laenu? Kas teil on madal krediidiskoor ja teil on raske saada kapitalilaenu kohalikest pankadest ja muudest finantsinstituutidest ?. Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma e-posti aadressil: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Meie laenud on hästi kindlustatud, et maksimaalne turvalisus oleks meie prioriteet. Meie peamine eesmärk on aidata teil saada teenuseid, mida te väärite, meie programm on kiireim viis vajaliku kiireks saamiseks. Igakuise koormuse leevendamiseks vähendage oma makseid kulud. Hankige paindlikkus, mida saate kasutada mis tahes otstarbel, alates puhkusest, lõpetades hariduse omandamise ja ainulaadsete ostudega. Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma e-posti aadressil: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Pakume laia valikut finantsteenuseid, mis hõlmavad: äriplaneerimine, äri- ja arendustegevuse finantseerimine, kinnistud ja hüpoteegid, võlgade konsolideerimise laenud, ärilaenud, eralaenud, kodulaenude refinantseerimislaenud, madala intressimääraga 2,00% ühe kehtetuse korral eraisikutele, ettevõtetele ja korporatiivsed organid. Kasutage oma pere jaoks parimat ja omage oma unistuste kodu ka meie üldise laenuskeemi abil. Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma e-posti aadressil: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Pakume kõiki laene - taotlege taskukohaseid laene.

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Kirjutage meile laenuandmetega tagasi;
- täielik nimi:
- Vajalik laenusumma:
- Laenu kestus:
- Laenu eesmärk:
- Linnriik:
- telefon:
- Kuidas sa meist kuulsid:

Kui teil on huvi laenu saada, kirjutage meile lahkelt laenunõudest. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Lugupidamisega,
Proua Patricia kuningamees

Ootame sinult ASAP-i

Huvitatud taotlejad peaksid meiega ühendust võtma e-posti aadressil: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 18:45, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Tere kõigile

Minu nimi on Oskar Henri, ma olen pärit Eestist ja elan Tallinna linnas. Olen otsinud veebist laenu ja kõik, mis ma saan, on petturid, kuid leidsin selle laenufirma nimega Patricia Kingsmani laenufirma ja olen näinud, kuidas inimesed Internetis tunnistavad, et seal on tehtud häid tegusid, nii et otsustasin proovida, kas ma olen jälle õnnelik, nii et ma Taotles 350 000,00 euro suurust laenu ja laenu andja Patricia Kingsman kinnitas mulle, et kaheksa tunni pärast on minu laen minu pangakontol, nii et täna töötades nägin, kuidas mu pank kirjutas mulle teate, et mingisuguseid vahendeid on summas 350 000,00 eurot minu konto ja ma tänan Patricia Kingsmani, sest ta on tõeline, nii et kui vajate veebilaenu, ärge petke, nagu ma taotlen seda ettevõtet, sest ta on ainus reaalne ettevõte, kes annab Internetis laenu. Nende postiaadress on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 18:45, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Minu nimi on Sandra Agnesia Aitamah, ma olen Eestist, sain just oma laenu uuelt legitiimselt laenufirmalt 2020. aastal ja täna mind oma laenuga aidanud ettevõtte nimi on Patricia Kingsmani laenufirma - nad on kõige armsamad laenufirmad, mis mul on kunagi kokku puutunud sellega, et ma eile neilt laenu taotlesin ja ainus, mis ma tegin, oli tasuda ülekandetasu, mille nad ütlesid, et peaksin maksma ja kohe teen makse järgmise 8 tunni jooksul, kui olin oma laenuga, vabandust ma ei saa öelge, kui palju nad mind aitasid, kuid see on suur rahasumma, nii et kõik, kui vajate reaalset laenu, on see õige laenufirma nende postiaadressiga kontakteerumiseks on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 18:45, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Tere päevast kõik, mu nimi on Dagi Elsbet Dorel Eluta ja ma olen Eestist, tahan seda võimalust kasutada. Kui keegi teist otsib laenu, on see õige ettevõte, kelle poole pöördumiseks olen, internetti kirjutama. ärinaine ja mina taotlesime 2018. aasta legitiimses ettevõttes laenu ja ettevõtte nimi on Patricia Kingsmani laenufirma, nad on inimesi aidanud alates 2018. aastast ja oleme praegu 2020. aastal ning sain just neilt oma laenu, nii et kui keegi vajate laenu ja taotlege neilt, kuna need on tõelised, ma lihtsalt palvetan, et inimesed, kes vajavad abi laenu saamiseks, ärge petke, sellepärast kasutan seda võimalust, et kirjutada see teade Internetis, kui vajate laenu taotlege sellelt ettevõttelt laenu, nii et te ei saa valest ettevõttest taotlemisel pettusi. nende postiaadress on patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Ilusat päeva kõigile ja ma palun, et te kõik oleksite õnnelikud nagu ma täna olen

 
At 18:45, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Minu nimi on Kirill Mattias Karland, ma olen Eestist. Ma soovin kasutada seda aega kõigile, et saada teada, kuidas ma sain oma laenu pärast seda, kui teda oli kolm korda pettud. Ma eile taotlesin Patricia Kingsmani laenufirmalt laenu. Nägin, kuidas inimesed tema kohta tunnistavad. head tööd ja kuidas ta inimesi aitas, nii et otsustasin kandideerida ja ta ütles mulle, mida ma pean tegema, ma olin hirmul, kuid tegin seda täna hommikul. Sain just oma pangast teate, et minu kontol on raha ja kontrollisin summa ja see oli minu laen, ma olen nii õnnelik. Nii et ma tahan seda aega kasutada ja öelda kõigile Internetis, et see ettevõte on reaalne, kui vajate laenu, see ettevõte on õige ettevõte, kellelt taotleda, ärge petke nagu mina, sest seal on petturid, kes taotlevad seda ettevõtet ja Sa saad olema õnnelik. nende postiaadress on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 
At 18:45, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Minu nimi on Klaara Lagle Liili, kes on pärit Eestist ja elab Tartu linnas. Ma tahan kasutada seda aega Internetti kirjutamiseks, et sain just oma firmalt Patricia Kingsmani laenufirmalt 5 miljoni euro suurused laenuraha Ma ei uskunud seda, mida inimesed Internetis rääkisid, kuid otsustasin proovida ja taotlesin laenu 2 päeva tagasi ning sain just oma pangast kõne, et minu kontol on 5 miljonit eurot ja kohe sain teade minu pangalt Patricia Kingsmani laenufirmalt helistas mulle ja küsis, kas ma olen oma laenu saanud ja ma ütlesin neile, et jah, nad ütlesid, et peaksin sinna ettevõttesse rohkem inimesi viima, kui kellelgi on laenu vaja, nii et kui teil on tõesti laenu vaja see on see ettevõte, kellelt nad taotleda saavad, sest nad on tõesti suurepärased ja ma usun, et nüüd on olemas päris laenufirma, kes annab laene ja see ettevõte on Patricia Kingsmani laenufirma, nii et kui keegi teist vajab kiiret laenu ja on oluline, et see oleks õige ettevõte kandideerima alates. Seal postiaadress on patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Lõpuks olen tõesti õnnelik ja saan nüüd oma ettevõtte asutada. Tänan teid veel kord, Patricia, et olete suurepärane ja Jumal õnnistagu teid ja teie seltskonda.

 
At 18:45, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Tere päev Minu nimi on Loviise Maarja Maimu, kes on pärit Eestist ja elan koos oma mehega Tallinna linnas, kellest see ettevõte, kellest Patricia Kingsman räägib, on tõeline, et ma pole kunagi laenu soovinud, vaid ütlesin, et peaksin seda ettevõtet proovima ja vaatama, kas see, mida inimesed räägivad, on tõsi ja ma taotlesin eile neilt laenu ning sain just täna oma laenu Patricia Kingsmani laenufirmalt kelleltki, kui lugesite seda sõnumit ja vajate sellelt ettevõttelt laenutaotlust, sest nad hakkavad teid selles aitama ettevõte on ainus ettevõte, kes pakub reaalset laenu veebis. Laen, mille ma neilt taotlesin, oli 75 000,00 eurot ja 8 tunni jooksul sain oma laenu, nii et mu sõbrad ei ole petnud, kui vajate reaalset laenu, see on õige ettevõte, kellelt taotleda. Kui olete laenudest huvitatud, on nende e-posti aadress patriciakingsman.loans2016@gmail.com ja nende whatsapi number on +1 (575) 655-0066.

 
At 18:46, Blogger Patricia Kingsman prestamos said...

Tere kõigile

Ma olen Margareete Riina Soovi ja mu kodu on Pärnu Eesti. Otsisin Interneti-laenu ja olin väga hirmul, et ma pole kunagi varem laenu taotlenud ning otsisin väga hästi ja otsisin seal päris ettevõtet. Leidsin ettevõtte nimega Patricia Kingsman, mida vaatan ja nägin, mida inimesed selle ettevõtte kohta ütlesid oli tõsi, otsustasin taotleda ettevõttelt laenu ja ma vajasin äri alustamiseks 150 000,00 euro suurust laenu, kui ta kandideeris, ütles ta mulle kõik, mis ma pidin tegema, tegin selle ära ja ta kinnitas mulle, et 8 tunni pärast lähen Laenuga olla ütlesin, et okei, ja ma ootasin täpselt 8 tunni pärast, kui saan sellelt ettevõttelt laenu, kuna kirjutan seda praegu. Ma pole kunagi varem kelmuse teinud ja see ettevõte on suurepärane, ma olen kuulnud inimesi pettustest rääkimas, aga ma pole kunagi varem petta saanud ja tänan jumalat selle eest. Nii et kui teil on vaja pärislaenu, on see õige ettevõte, kellelt nad saavad pöörduda, ja nad aitavad teid ning aeg, kui nad ütlevad teile, et saate oma laenu kätte täpselt siis, kui laenu saate. Ma lihtsalt pean selle sõnumi kõigile kirjutama, et te harjumuselt valelt ettevõttelt laenu taotleks, kui vajate reaalset laenu, pöörduge selle ettevõtte poole ja olete õnnelik. Nende postiaadress on patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

 
At 18:46, Anonymous Marten Daniel Oliver Romet said...

My name is Marten Daniel Oliver Romet. I am from Tallinn Estonia i want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp their mail address is patriciakingsman.loans2016@gmail.com and there whatsapp number is +1 (575)655-0066. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

 

Postita kommentaar

<< Esileht