reede, jaanuar 25, 2013

Pullerits: Millised naised segavad sportimist?

Iga kord, kui ma uue sissekande illustreerimiseks Scanpixi fotopanga avan, vaatavad seal esiküljelt muude piltide seas vastu kuulsate ja ihaldatud glamuuritaride värsked võluvad ülesvõtted. Näiteks sedapuhku Carmen Electra, Jennifer Lopez, Tulisa Contostavlos, Nicole Scherzinger. Arvestades täiesti tavalise ja täiesti keskmise mehe iseeneslikke reflekse on selge, millele need igasuguse uudisväärtuseta pildid pretendeerivad: tekitada unistusi, panna fantaasia tööle... et ohh, kui ilusad naised, saaks ka mõne sellistest mõnekski ajaks.

Ei, mehed, kui te oma primitiivsed tungid alla surute ja kasutate seda, mida teil on rohkem kui kellelgi teisel, mõistust, siis saate aru, et sellised naised on küll viimased, keda te tegelikult tahaksite.

Kui vaatate sedasorti glamuurinaiste isiklikku elu, siis see on sageli pehmelt öeldes heitlik ja hektiline. Ent mis meie teemakeskkonda arvestades palju olulisem: sedasorti naised segaksid tõsiselt spordi tegemist.

Need imekaunid seltskonna- ja glamuurinaised elavad ja ihalevad sellist elu, mis isegi korraliku harrastussportlase peagi oma rajalt kraavi ajaks. Nad vajavad ju pidevat teenindamist, meelelahutamist, lõbustamist jne. Kui peab õhtuti nendega seltskonnaüritustel tolgendama ja nädalavahetustel varahommikuni pidutsema ning neid kindlasti veel mitut moodi ette-taha ümmardama, siis pole vaesest mehest spordis enam varsti asja. Sellepärast ongi glamuurinaiste elu tihti heitlik ja hektiline, et isegi mittespordimehed, kes nende võlude lõksu langevad ja kellel ei ole vaja päevas mitu tundi trenni teha, ei suuda nende kõiki soove ja tahtmisi lõpuks enam rahuldada. Ühel hetkel jõuab noilgi meestel mõistus koju, et selliste naiste ülalpidamiskulud (mitte raha, vaid ajaline ja emotsionaalne tilu-lilule pühendumine) kaaluvad üles nende pidamisest saadud isikliku tulu.

Muidugi leiab maailmas küllaga näiteid, kus spordimehed siiski üritavad glamuuritaride pidamisega hakkama saada. Aga tundub, et see on ennekõike vormelisõitjate ja jalgpallurite teema: Nicole Scherzinger ja Lewis Hamilton, Ashley ja Cheryl Cole (nüüdseks lahutatud), Cristiano Ronaldo ja Irina Shayk, Gerard Piqué ja Shakira.

Aga Eestis tuleb selliseid näiteid eriti vähe ette. Varasemast Ants Antson ja Eve Kivi. (Kolm aastat tagasi rääkis Antson mulle tolle suhte kohta: «Kuus või seitse aastat elasime koos, ja sellest ka pool aega oli tema ära ja pool aega olin mina ära. Muidu poleks vast kahte aastat ka vastu pidanud. Ema oli tal suur vahelesegaja.») Viimatisest ajast meenuvad Gregor Arbet ja Laura Kõrgemäe, aga nemadki läksid juba 2008 lahku. Eesti näidete sellisest väiksest arvust võib küllap järeldada, et Eesti spordimeestel on piisavalt kainet mõistust, et ära tabada, mis neile hukatuslikuks võib saada.

Kuid vaadakem tõe ja õigluse huvides asja ka teisest küljest: mis siis, kui suur sportlane ei ole mees, vaid on hoopis naine! Ja et asi oleks konkreetsem, siis anname neile kaunitele naissportlastele ka kuulsa nime ja näo: Maria Šarapova ja Lindsey Vonn (taas tõe ja õigluse huvides – et oleks esindatud nii suve- kui talialad!).

Ei koida selgi juhul meestele midagi head. Šarapova kihlus sloveenia korvpalluriga läks ju lörri. Pole ka ime, kui ta enamiku aastast mööda maailma ühelt turniirilt teisele sõidab. Vonni abielu läks nelja aastaga lõhki. Ta on ise tunnistanud, et treenib kuus korda nädalas iga päev 6-8 tundi ja saab vaid pärast hooaja lõppu paar nädalat vabaks võtta. Tõesti, mis kasu on naisest, keda kodus üldse pole?!

Niisiis, lihtne vastus pealkirjas esitatud küsimusele, mida just noored vallalised spordimehed, kes spordis kõrgemaid eesmärke seavad, peaks meeles pidama: hoidke glamuurinaistest nii kaugele, kui saate. Ja kaunitest tippsportlannadest samuti. Ei maksa unistada, et sellised naised teie kui sportlase vajadustest aru saavad, ja veel vähem maksab loota, et nad teile tugevaks sportimiseks vajaliku režiimi ja toitumise tagavad.
******
Picture Frame Arch, Lone Rock a.k.a. Prostitute Butte, Behind the Rocks area off Highway 191, south of Moab, Utah. 19. aprill 2012. Pildistanud Priit Pullerits. (Suuremalt vaatamiseks kikkida pildile.)

Foto 1: Nicole Scherzinger saabub Londonis National Television Awards tseremooniale. Foto autor: EMPICS Entertainment / Scanpix 
Foto 2: Irina Shayk ja Cristiano Ronaldo saabuvad Zürichis FIFA galaüritusele. Foto autor: AP/Scanpix 
Foto 3: Lapseootel Shakira ja Gerard Piqué. Foto autor: AP/Scanpix 
Foto 4: Laura Kõrgemäe ja Gregor Arbet 2006. aasta mais. Foto autor: Mati Hiis, Õhtuleht/Scanpix
Foto 5: Tulles vastu lugejate soovile näha trikoodes tüdrukuid, olgu siin pilt noorikutest Londonis Toweri silla juures. Paraku on needki ilmselt glamuuritarid - nad on modellid. (Suuremalt vaatamiseks kikkida pildile.) Foto autor: PA Wire / Press Association Images / Scanpix

68 Kommentaarid:

At 13:17, Anonymous Anonüümne said...

äärmiselt õige jutt

 
At 13:26, Anonymous Anonüümne said...

Kristina Šmigun-Vähi. Mis kostad?

 
At 13:42, Anonymous Anonüümne said...

Autor on vist väljaandega eksinud.

Kui kirjutad, siis mõtle, kes on väljaande sihtrühm. Mõtle, millist teavet sihtrühm vajab ja millest neil reaalselt kasu oleks.

"Maratonis" ei ole kohta lugudele, mis pakuvad huvi 150.-300. koha meestele. Kirjuta nii, et oleks relevante 300.-4000. koha meestele.

Kellegi nurgatagusest väidetavast imeriistast kirjutades küsi, kas too Kuzmin on "Maratoni" ka reklaami tellinud. Swix, Toko ja Rex tellivad. Ära siis neile sisse sõida. Oma blogis võid avaldada.

Ajakirjanduse aabitsatõed. Vana mees, aga nii lihtsaid asju ei tea.

 
At 13:51, Anonymous Manivald said...

Piltide valik on seekord kehva. Meile, amatöörsportlastele sobiksid ka tavalised naised, aga see-eest liibuvates särkides nagu seal üle-eelmises postituses. Teil seal Scanpixis leidub

 
At 13:55, Blogger Priit Pullerits said...

13:42 on järjekordne klassikaline näide, kuidas suu paksu täis võtta.

Esiteks pole arusaadav, millest ta räägib. Mis puutub siia Maraton?

Kui ta räägib eelmise postituse sikeldamise teemast, siis see on relevantne just 300.-4000. koha meestele.

Reklaam ja sisu on toimetustes lahutatud, mina ei pea reklaamiosakonna tööst ja tellimustest midagi teadma ega teagi. Tsiteerides teda ennast: "Ajakirjanduse aabitsatõed.... aga nii lihtsaid asju ei tea."

 
At 15:05, Anonymous Anonüümne said...

Suusateemade sekka päris hea vahepala :)

PS. Lindsay Vonni paneb ajakirjandus praegu Tiger Woodsiga paari.


Lauri

 
At 15:24, Anonymous Anonüümne said...

Haakub teemaga nagu suu ja tilkuv ila :)

http://sport.postimees.ee/1115814/kuumad-fotod-maailma-seksikaim-rallisoitja-tegeleb-modellindusega-et-spordi-jaoks-raha-teenida

 
At 15:32, Anonymous Anonüümne said...

Häh, heaoluühiskond ikka inimkonna prioriteetide seadmise võimele kasuks ei tule. Mis mõttes on sport tähtsam kui kirjusuleliste ja võimalikult elujõuliste (ehk siis vitaalsete - seda ju glamuuritarid kahtlemata on) emaste tagaajamine parima ellujäämisvõimalusega järglaste sigitamise nimel?

Kalle

 
At 16:46, Anonymous Anonüümne said...

Blogiomanik on asja olemuse hästi ära tabanud tõesti. Nii on, et üks glamuuritar juba põllult kartuleid ja porgandeid ei too ja igal õhtul maitsvat praadi mehele ei küpseta.
Valikute koht, ühele glamuuritar, teisele Naine.

Manivald samuti ei eksi. Meile, amatöörsportlastele, sobivad liibuvates särkides normaalsed (heas mõttes) naised imehästi. Samas ei saaks öelda, et seal glamuuri väheks jääks:)

Vanaindiaanlane Virge Lont

 
At 17:22, Blogger Priit Pullerits said...

Lisasin lugejate soovil kõige lõppu ühe pildi soovitud tüdrukutest.

 
At 17:29, Anonymous Anonüümne said...

Idee: vahelduseks Ameerika looduspiltidele võiks siin blogis olla ka erootikasektsioon. Apetiitseid modelle igale maitsele peaks ülikooli õppejõudude silmade all kõvasti ringi liikuma.

 
At 17:58, Anonymous Anonüümne said...

Hakkab tulema, päris 10 punkti ei teeni kuid kaheksa küll. Lõpp läks käest ära.

 
At 19:17, Anonymous Anonüümne said...

Priit, kuidas suhtud sellesse, et selliseid "spordiuudiseid" leiab üha enam ja enam Postimehe veebis spordirubriigi all.

Ka Priit

 
At 20:18, Anonymous Eevald, vana maiasmokk said...

Väga hea vaheldus klihvimise teemale, ma ei saanud sellest tõsi sottigi sotti. Aga tüdrikud reede õhtuks tegi eluvaevad kergemaks. Härra Pulleritsule tänud et töörahva soovidele vastu tuli.

 
At 20:34, Anonymous Anonüümne said...

a millised naised ei sega sportimist?

 
At 21:33, Anonymous Anonüümne said...

Ma olen küll mees, aga /...maksab loota, et nad teile tugevaks sportimiseks vajaliku režiimi ja toitumise tagavad..../ kui tõeline mees, nagu blogiomanik ennast miskipärast tituleerib, ise enesele toitumist tagada ei suuda, siis on miskit valesti. Kui see ei ole sovinism, siis mis see on? Naine vaaritab, peseb nõud, käib poes ja peab mehe harrastusele kaasa elama. Mitte naist ei ole teile vaja, vaid kummardajat ja käehoidjat. Ma ei saa aru, miks oma pseudosportlase elu nii karmiks elatakse, et ennast enam ise ära teenindada ei suudeta? Kummardage mind ja ma toon perele väga vajalikku au ja kuulsust? Öäkk.

 
At 21:56, Blogger Priit Pullerits said...

Paistab, et lõpuks ometi olen saanud pihta asjale, milles kõik paistavad ühel meelel olevat, sest vastuväitjaid ja vaidlejaid ei olegi... peaaegu. Päeva lõpuks ilmus siiski üks tegelinski välja (21:33), kes on tagataskust kulunud ja tüütu šovinismikaardi siiski välja koukinud ja üritab sellega siin meie nina all vehkida - aga me ei lase ju ometi temasugusel oma tuju ega elu rikkuda, ega ju, mehed?

 
At 22:15, Anonymous Anonüümne said...

Ma arvan, et suurel enamikul Eesti sportlastest ja harrastussportlastest ei olegi erilist lootust ilusaid naisi saada - seetõttu siin ka vastukommentaarid puuduvad. Või on kellegil nimetada mõni vähegi tuntum harrastussportlane Eestist, kellel on üle keskmise ilus naine?

 
At 22:16, Anonymous Anonüümne said...

Meesšovinistist ajakirjanik jälle oma lemmikharrastuse juures.
Nädalalõpuks lastakse mask
alla ja avatakse oma tõeline olemus.
Chauvinist Pig!

 
At 22:18, Anonymous Anonüümne said...

Oskate nimetada mõnda Eesti harrastussportlast, kellel on üle keskmise intelligents? Mina küll ei oska.
Sportlased on nii rumalad, sellepärast ühtki naist nad ei köidagi!!!

 
At 22:24, Anonymous Anonüümne said...

neid, kes mingil muul elualal oleks korralikult läbi löönud, millegipärast just liiga tihti spordivõistlustele ei satu .. (muidugi on erandeid)

 
At 22:42, Anonymous Anonüümne said...

22:15 kuni 22:24-le ütleks nii.
Nii idiootseid ja elukaugeid kommentaare pole ammu lugenud.
Open your eyes, ladies!

 
At 22:53, Anonymous Anonüümne said...

Mõtlesin oma harrastussportlastest tutvusringkonna peale ja umbes 20-30 kohta meenus ainult 1 paar kus naine osaleb mingil määral mehe spordiharrastus aktiivses toetamises. Nii et vahet ei ole kas elad koos glamuuritari või "tavalise" naisega, lepi sellega et oma jook tuleb ikka ise rajale kaasa vedada. Ei maksa loota, et kui oled 1-2 korda naise rajale jootjaks kaasameelitanud siis on ta ka seal kolmandal korral.

PS. Mehed enne kui hakkate sõnavõtma siis mitu korda olete käinud naise kudumisringis kaasas?

 
At 23:18, Anonymous Anonüümne said...

Oi, palun vabandust. See oli hoopis anonüümik, kes keskmmise ilu teemal sõna võttis. Vabandan veel kord.

A.

 
At 23:34, Anonymous Anonüümne said...

Sportlased on nõmedad tölbad.

 
At 23:42, Anonymous Anonüümne said...

aga 22:42 - tõestage vastupidist

 
At 00:07, Anonymous Anonüümne said...

Ärge, Jumala eest, Pulleritsu naisele vihjake, mis abikaas blogis oma ja teistest naistest kirjutab. Vennike saaks sellise koosa, et sportimisel üldse kriips peale.

 
At 00:08, Anonymous Anonüümne said...

Et naine tagab PP sportimiseks vajaliku režiimi ja toitumise?

Ei tea tutvusrinkonnas küll selliseid paare ja ei saa aru mis kuradi ajastus PP elab. Tundub, et ta on kodus naisele rohkem kibestunud lapse eest.

Mis glamuur meil siin Eestis on? Kas meil on mõni staar siin kuskil?
Glamuur ja ilu on vaataja silmades ja on äärmiselt rumal kuulata võõra soovitust sellel teemal. Et õige on oma tunded maha suruda, selg keerata, kodus sitta nokkida ja luged veelkord läbi mida PP kirjutas? Naeruväärne!

Ei saa ka sellest aru, kui üks pool ei käi üldse ühelgi võistlusel kaasa. PP see vist nii on.

 
At 05:25, Anonymous Anonüümne said...

Käsi tõusis, et virutada taeva poole, kuid intelligentse harrastussportlasena ei suuda seda teha;)

1 ei tuleks ära segada sõnu 'ilus' ja 'kuulus'. Vaadake C. Diazi nägu, ei ole ilus eriti ja keha ka. Lugege/kuulake nende artikleid hoolega: Salma Hayekit ei võetud kuhugi, keegi ei pidanud teda ilusaks, sama oli Megan Foxiga. Kuulsusega kaasnes justkui ka ilu;) Nendesuguseid on maailmas väga palju, väga ilusaid, nad ei ole ainult kuulsad. BTW, Fox is fucking beautiful.

2 Reklaamiosakonna mittetundmise taha ei tasu end peita, TÜ-s on tore inimene olemas, Andres Kuusik, saa kokku, seletab ilusti sisuturunduse jm põhimõtted lahti, millega kokku puutud. "Enesele märkamata" esitled Sa pidevalt eksperte, kes saavad ekspertidena pidevalt fame'i juurde. Jne. Sapienti sat. Kirjutav inimene peab olema paljude distsipliinidega tuttav, kuna sõnadega tehakse asju ja teinekord elugi ümber, nendel on mõju. Kui ärritunud inimene ütles, et tema maksis reklaami eest ja see tähendab, et Pullekas või keegi ei või seetõttu konkureerivast asjast niisama kirjutada, on muidugi jama, ehkki, tõsi, ka see on reklaam. Üldiselt: reklaamitakse ka paska ja muidu aetakse valet juttu (rääkimata kõike ja ka otse valetades, pannes nt inimese suhu sõnu reklaami nimel, ühes intervjuus ütleb, et ei tarbi midagi, varsti aga joob midagi trenni ajal ja pärast jne). Kui siis tuleb keegi ja ütleb, et näe, küll see on hea alternatiiv (harrastussportlastele), siis see ei ole keelatud, ehkki selline reklaam on efektiivsem (autentsus, inimesega seotud usaldusväärsus, räägitakse inimese keeles jne), sellele ei saa vastu sõnum a la: see suusk on seksikaim, no way;) Aga keegi ei käsi kehva reklaami osta ja teha, loopides õõnsaid fraase! Te ei kujuta ette, kui palju teil jääb selle tõttu raha saamata. Esimene reegel: räägi inimesega inimese keeles. Terevisioonis istus kord Pirksaare kõrval üks eriti räige müügimees, kes veenis vaatajat, et ka eraldi kõndimistossu on vaja, siis vabandage... Pirksaar ütles kõrval, et ei ole vaja, piisab jooksutossust, minu igavene respect;) Aga jah, neid näiteid on palju, mille tõttu mina teie poodi iial ei astu.

3 Glamuurkooseludel on palju keerulisem taust, mitte alati muidugi, aga seks ja suhe müüb, sellega muutub paljude elu jne, seal on mängus raha ja muu. Raske on tõesti kujutleda Usain Bolti pärast tapvaid lõike kedagi jõudmas meelitama, eks ta natuke jõuab, kuid mitte püsivalt. Nagu suur osa tippsportlasi, jõuab ta vaid PlaySationit näppima.

 
At 08:39, Anonymous Anonüümne said...

21:56, PP. paistab, et jälle pole Te asjale pihta saanud. Lihtsalt üks kulunud ja PP-le nii omane isaseks olemise kaldu vajunud klisee. Wannabe.

 
At 09:22, Anonymous Anonüümne said...

Priit püüab manipuleerimisega tõsta oma blogi lugejate arvu naiste seas.

 
At 09:49, Blogger Andrus said...

Mis te siin jahute, minge parem Tähtvere parki talitriatloni vaatama, ikka Euroopa meistrivõistlused. Seal on ka naisi keda vaadata.

 
At 09:49, Blogger Priit Pullerits said...

Ilgelt koomiline, et meie keskel leidub selliseid haiglasi tüüpe nagu 22:16 ja mõned teised ka siin, kes niipea, kui mõnda meeste sõnavõttu meeste-naiste teemal näevad, kukuvad nagu pavlovi refleksist röökima šovinismist. Minu sügav kaastunne kõigile sellistele meestele, kes õnnetul kombel on sattunud selliste šovinismist jauravate emaste otsa. Pidage vastu. Aga veel parem - andke jalgele valu!

 
At 09:54, Blogger Priit Pullerits said...

Probleem naistega on laiem. Tänase PMi online'ist:
Saksamaa filosoofiadoktor Wolfram Eilenberger kirjutas Berliner Tagesspiegelis, et Müncheni Bayerni tulevane peatreener Pep Guardiola muudab Saksamaa suurklubi mängujoonise naiselikumaks.
Treenerilitsentsiga filosoof väidab, et Guardiola kasutab mängus vähe mehelikke elemente nagu agresiivsus ja egoism, samas on tähtsal kohal naiselikud loomingulisus ja kogukonna tunne.

No nii, nais"õiguslased", sulepead pihku ja kirjad teele filosoofiadoktori kohalt tagandamiseks!

 
At 10:01, Anonymous Anonüümne said...

paljaid ?

 
At 10:01, Anonymous Anonüümne said...

... ja manipuleerimine jätkub.

 
At 11:36, Anonymous Anonüümne said...

05:25
teab, kuidas asju tehakse.
"Maraton" peaks siklijutu avaldama kommertstekstina.
Aga pole selge, kes maksab?
Las autor maksab.
Või see, kes on autori selja taha.
Manipuleeriv Pullerits otsib "tankiste", kelle nimel siklit reklaamivat artiklit kokku saada.
Testib siin blogis, kuidas Rain Londi tekst peale läheb ja mõjub.
(Rain avastab muidugi, et toimetaja on sõnu osavalt kohendanud. Rain tahab veel lisada, et tegelikult ta ei tahtnudki nii väga kiita, aga mida see tagantjärele aitab.)
"Ekspertide" valik on sama meelevaldne, nagu Kuzmini uurismetoodika. Ebasobivad jäetakse kõrvale.
Miks Priit kõike seda teeb?
Hea küsimus.

 
At 12:01, Anonymous Anonüümne said...

Anonüümne ütles ...

Mille poolest erineb Kuzmini sikkel "tavalisest" siklist?

-- Kui pärast kahte artiklit ja pikka jauramist kommentaarides pole asi lihtinimesest lugejale selgeks saanud, on siis mõtet "Maratoni" lugeja ette minna?

 
At 12:21, Anonymous Anonüümne said...

Võib tuua hulga ideaalseid näiteid, kus just sellised naised ei sega nn sportimist, hoopis soosivad. Aga silmaklappidega PP ei mahu see lihtsalt pähe. See artikkel on meelevaldne, inimesed ikka lahutavad ja leiavad teineteist, aga sildistada meile meeldib.

 
At 12:45, Anonymous Anonüümne said...

Hmmmm, miks peaks korralikus vormis naisega elav mees veel suusatamisega oma iho ja vaimu närtsitama? See ju asendustegevus millega mujalt adrenaliinilaksu mittesaavad alfaisased oma komplekse maandavad?

 
At 14:33, Anonymous Anonüümne said...

Priit, kas Te olete kunagi olnud seotud endavanuse või endast noorema naisega? Ükskõik, kas vaimselt või füüsiliselt. Te võtate sõna teemadel, milles Teil puuduvad kogemused.

 
At 15:57, Anonymous Anonüümne said...

Tuleb endale püstitada ülesanne ja see siis võidukalt lahendada. Nagu lugeda, on naistevärk Priidule kosmoseteadus. Nii saab kirjutada ainult see, kes Elu24 teiste pilte vaatab, loeb, samas ise kogemusi omamatta.

 
At 17:12, Anonymous PhD. Eng. prof Mäkaiger said...

See Kuzmini sikkel on raharaiskamine, tavalise juustuviilutajaga saab ka väga hea tulemuse. Osavad meistrimehed võivad höövlile näitaks ziletitera külge panna ning sellega veelgi väiksema Ra ja seega ka parema libisemise saada.

 
At 17:34, Anonymous Anonüümne said...

Kas keegi teab, kas see vastab tõele, mida räägitakse ja millele mõne varasema postituse kommentaariumis on vihjatud, et Priit on kogu elu olnud nö teistsuguse orientatsiooniga ja hakkab alles nüüd tegema katseid "kapist" välja tulla?

 
At 18:04, Anonymous Anonüümne said...

No, vaevalt on siin tegu Larry Craig'i laadse juhtumiga (USA konservatiivist senaator, aktiivne geide vastane), kes Minneapolise-Saint Paul'i airporti meeste bathroomis vahele jäi.. Ei tahaks seda uskuda. Aga sisemist ebakindlust on Pulleritsus küll ülipalju. Sellest ka punnitatud macho-mehelikkus ja naiste alavääristamine.

 
At 18:39, Blogger Priit Pullerits said...

Kuule, idioot, 17:34, milleks pead sa oma idiootsust ja debiilsust siin kõigile demonstreerima? Mine lase endale oma kapis kuul pähe, ehk saad oma väärastunud kujutelmadest lahti ja hakkab kergem.

15:57 - "samas ise kogemusi omamatta" - kuidas saab üldse võtta tõsiselt sellise inimese "mõtte"välgatust, kes eksib isegi nii lihtsa ja elementaarse eesti keele asja nagu ma-tegevusnime mata-vormi kasutamisega? No jah, ilmselt on tal läinud kogu aur "kogemuste" omandamise peale. Ainult et noist pole kellelgi sooja ega külma, küll aga paistab emakeelse alghariduse karjuv puudujääk kõigile ja kaugele silma.

 
At 19:27, Anonymous Anonüümne said...

Vägisi jääb mulje, et mõnel määrdemüüjal on juba hirm, et Kuzmini imeriista tutvustus "Maratonis" hakkab nende äri kuivatama. Mis siin karta, kui see nii kehva asi on, siis on rahulolematud imesikli katsetajad varsti kivilihvi järjekorras ja määrdemeestel jälle mureta!

 
At 20:42, Anonymous Anonüümne said...

Kas Kuzmini imesikkel jätab maailmakuulsad Eesti määrdemehed tööta?. 47:04 kaadris Peep Koidu, Toblach WC 2013, embamas Tour de Ski võitjat.

 
At 20:45, Anonymous Anonüümne said...

Sm. Pullerits sarjab kommenteerijat grammatika pärast. Kommenteerijad näägutavad sm. Pulleritsu valinfo jagamise tõttu. Vorm on olulisem kui sisu, nagu näeme sm. Pulleritsu näitel.

 
At 20:59, Anonymous Anonüümne said...

Sm. Pullerits on printsipiaalne. Samas alati kriitikasse konstruktiivselt suhtuv.

 
At 21:49, Anonymous Anonüümne said...

Ka nii võib kättesaamatuid unistusi ja fantaasiaid välja elada.

 
At 22:11, Anonymous Anonüümne said...

Keskmine eesti mees?
Küllap vist.
http://www.elu24.ee/1116852/inglismaal-elav-eestlanna-eesti-mees-on-homofoob-rassist-ja-habitu-seelikukutt

Üle keskmise eesti mees

 
At 22:17, Anonymous Anonüümne said...

10:01 soovis paljast, aga palun!

http://sport.postimees.ee/1116620/fotod-playboy-kaunitarile-loppes-soome-ralli-raju-valjasoiduga

 
At 23:09, Anonymous Anonüümne said...

Kui üks ilus naine suudab mulle sünnitada terveid lapsi ja mina suudan talle teha rohkem kui ühe lapse, siis on kõik hästi. Kõikides peredes pole nii hästi läinud.

 
At 00:24, Anonymous Anonüümne said...

Ah, jätke naised rahule. Mul on tunne,et enamus toredaid naisi lihtsalt tolereerib kuidagi seda sporditegemist.
Priit - uuri parem välja millisest "kunagisest sporditipust" Karuks oma laupäevases artiklis vihjas.
AndresP

 
At 08:23, Anonymous Anonüümne said...

Marcialonga live. Start 9:15.


http://www.swixskiclassics.com/livecenter/live-center-marcialonga-2013

 
At 12:33, Anonymous Anonüümne said...

Poodiumipilti ka. ;)

 
At 13:34, Anonymous Anonüümne said...

Marcialonga 2013 poodiumisuusad: Atomic, Madshus, veelkord Atomic,...
"Isiklikest kogemustest tulenevalt võin kinnitada, et eksite. Mul on vabatehnikas sõitmiseks nii Atomicud kui Fischerid ja olen kogenud, et vahe on kolossaalne. Fischeri kasuks." -- P. Pullerits 24.01.2003

Ja selline mees tahab olla ekspert varustuse küsimustes? 8)
Kuzmin on oma siklit üritanud pea kümme aastat tootestada ja tugevatele tegijatele maha müüa. Kui asjal oleks sisu, siis võiksime imesiklit juba ammu, tõenäoliselt Swixi, Toko, või Rexi kaubamärgi all, Eesti asjatundlikelt määrdeteenuse pakkujatelt ja spets suusapoodidest osta.
Ja veel - ärge võtke isehakanud ekspertide juttu tõena. Usaldage oma määrdemeest, teenusepakkujat. Selleks tee teenust ostategi, et ei peaks ise kõigi knihve endale selgeks tegema.

 
At 14:45, Anonymous Anonüümne said...

Priit Pulleritsu häda näib olevat oskuste vähesus loogika vallas. Ta paistab arvavat, et kui tema Fischerid on paremad kui tema Atomicud, siis kõik Fischerid on paremad kui kõik Atomicud. Aga oma üldisuse kinnituseks ei too ta ühtegi argumenti. Võib olla on talle lihtsalt sattunud parema otsa Fischerid ja kehvema otsa Atomicud. Võib-olla on nii, et kui võtta juhuslikult üks paar Fischereid ja üks paar Atomice, siis on Atomicud enamasti paremad.

Ajakirjaniku eesmärk peaks olema teha kindlaks tõde. Aga Pulleritsu tegutsemise suund on täpselt vastupidine: ajab asja segasemaks, juhib valejälgedele, varjab. Pullerits on ilmselt õppust võtnud meie esidemagoogilt Savisaarelt: üteldes "must", mõtleb tegelikult "valge" ja vastupidi. Pulleritsu seisukohad muutuvad arusaadavamaks, kui lugeda neid täpselt vastupidises tähenduses. Iseenesest pole sellest ju midagi, aga kui selline inimene tegeleb ka teiste õpetamisega, siis kasvabki meile järjest juurde ajakirjanikke, kes loogikast ei tea ööd ega mütsi ning kellel vähegi keerukam arutluskäik võtab naha leemendama. Oma Postimehes avaldatud artiklites on Pullerits küll enda arvates proovinud järgida loogilist joont, aga toodavad faktid on sageli laiendamata üksiknäited või ilma piisava aluseta või lihtsalt paljad väited, mistõttu artiklil pole erilist tõestusjõudu.

 
At 17:57, Anonymous Anonüümne said...

To: 13:34
Blogipidaja "pimeda kottimise" kōrval vōiksite mōelda, mis tarkusi eetrisse paiskate! N mōelge küsimusele, et mis huvi olex osutatud määrdefirmadel kogu oma määrdebusiness kinni panna ja hakata mingit siklit müüma? :) Ja mis see slogan veel olla vōiks:)
Martti

 
At 02:22, Anonymous Anonüümne said...

Jõudsin natuke hilja jaole, aga

https://www.facebook.com/andres.vaher

Vaadake 22. jaanuari postitust. Rõhk "Pep" Pahvi jutul. Vaadake ja te ei kahetse.

 
At 08:34, Anonymous Anonüümne said...

Ja mis seal siis on?

 
At 16:15, Anonymous Anonüümne said...

The hosts file is a popular, cross-platform way of blocking access to certain domains, such as ad-serving websites.
The key to getting the most out of a hot oil treatment for hair is to continuously use it weekly if you need it or every fortnight and youll definitely see the results.
Black hair has a distinctive composition that makes it sensitive
to breakage. Yet, lack of moisture can also cause breakage, split-ends and brittle hair.
Essential oils are very good agents to make the hair grow stronger, fuller and
thicker.

Take a look at my page :: how to make my hair grow faster

 
At 02:35, Blogger oakleyses said...

tiffany and co, christian louboutin outlet, longchamp, oakley sunglasses, michael kors outlet, michael kors outlet, replica watches, nike air max, michael kors outlet, louis vuitton, michael kors outlet, prada outlet, cheap oakley sunglasses, oakley sunglasses, gucci outlet, prada handbags, michael kors, polo ralph lauren outlet, kate spade outlet, ugg boots, ray ban sunglasses, ugg boots, jordan shoes, ugg boots, nike outlet, burberry outlet online, longchamp outlet, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, michael kors outlet, louis vuitton, tory burch outlet, ugg boots, louis vuitton, louboutin, nike air max, louboutin outlet, chanel handbags, longchamp outlet, louboutin shoes, burberry, tiffany jewelry, nike free, uggs on sale, oakley sunglasses, replica watches

 
At 02:38, Blogger oakleyses said...

new balance pas cher, sac longchamp, hogan, true religion jeans, kate spade handbags, nike air max, air max, north face, ray ban pas cher, air jordan pas cher, true religion outlet, nike air max, ralph lauren pas cher, north face, louboutin pas cher, coach purses, sac guess, lululemon, coach outlet, timberland, nike roshe, longchamp pas cher, michael kors, burberry, air force, true religion jeans, lacoste pas cher, tn pas cher, nike air max, abercrombie and fitch, true religion jeans, hermes, vanessa bruno, michael kors, nike free run uk, michael kors, ray ban uk, ralph lauren uk, coach factory outlet, nike blazer, mulberry, michael kors, coach outlet, converse pas cher, nike free, vans pas cher, oakley pas cher, nike roshe run, hollister, hollister pas cher

 
At 02:50, Blogger oakleyses said...

bottega veneta, giuseppe zanotti, mac cosmetics, nike air max, north face outlet, longchamp, lululemon, soccer jerseys, mont blanc, new balance, celine handbags, baseball bats, oakley, ralph lauren, babyliss, louboutin, valentino shoes, insanity workout, vans shoes, nike trainers, iphone 6 cases, asics running shoes, reebok shoes, mcm handbags, beats by dre, ferragamo shoes, chi flat iron, hollister, jimmy choo shoes, nike huarache, wedding dresses, nfl jerseys, instyler, p90x workout, ghd, north face outlet, herve leger, abercrombie and fitch, iphone 6s cases, iphone 6s plus cases, iphone cases, hollister, soccer shoes, ipad cases, birkin bag, nike roshe, s5 cases, iphone 6 plus cases, timberland boots, iphone 5s cases

 
At 02:55, Blogger oakleyses said...

louis vuitton, converse, canada goose outlet, michael kors outlet, michael kors handbags, pandora jewelry, moncler, hollister, ray ban, sac louis vuitton pas cher, moncler, lancel, ugg boots uk, bottes ugg, doke gabbana outlet, moncler, coach outlet, montre pas cher, louis vuitton, moncler outlet, canada goose, louis vuitton, moncler, michael kors outlet online, doudoune canada goose, thomas sabo, moncler, karen millen, juicy couture outlet, toms shoes, wedding dresses, converse outlet, canada goose, moncler, vans, marc jacobs, links of london, hollister, pandora jewelry, moncler, canada goose uk, ugg,uggs,uggs canada, nike air max, swarovski, canada goose, pandora charms, ugg,ugg australia,ugg italia, swarovski crystal, supra shoes, canada goose, pandora charms, barbour jackets

 
At 11:03, Blogger Claudia Klein said...

Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused

Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!

 

Postita kommentaar

<< Esileht