teisipäev, jaanuar 29, 2013

Pullerits: Ilmneb kogu tõde spordikompra kogumisest

Täna jääb vist trenn ära. Sest Vahur Teppan on täna, teisipäeva õhtuks välja pannud sellise kuulutuse, et Tartus Vilde tervisekohvikus algab kell 19.45 selle hooaja spordiloengute sarjas üritus
«Küsida võib kõike!?» 
Kuidas sportlasi ajakirjanduse võrku püüda ja neid seal nii raputada, et nad hästi huvitavalt viskleksid ehk kuidas ajakirjandus tegelikult toimib! Kas kõik on tõesti ainult müügiks?
Eesti harrastussuusatajate ebajumal ja mõõdupuu Priit Pullerits.

Need tiitlid jäävad Teppani südametunnistusele, muu vastab tõele. Programmi kuuluvad muuseas kaklus Erki Noolega, kaklused Mati Alaveriga, lahkhelid Kristina Šmigun-Vähiga, samuti kogu alasti tõde spordikompra kogumisest. Ebamäärast juttu ei tule, kõik räägitu saab illustreeritud nimede ja nägudega.

Ürituse pealkiri «Küsida võib kõike!?» kehtib ka kuulajaile.

Kohtumiseni Vildes!
******
Behind the Rocks area off Highway 191 & La Sal Mountains, south of Moab, Utah. 19. aprill 2012. Pildistanud Priit Pullerits. (Suuremalt vaatamiseks kikkida pildile.)

48 Kommentaarid:

At 09:36, Blogger Ain Veemees said...

Seda üritust võiks keegi protokollida :) Tõotab huvitav tulla.

 
At 09:46, Anonymous Anonüümne said...

Kuna ma ise tulla ei saa, siis mõni kes läheb võiks, küsida millest koosneb tabletikokteil, et kas see sisaldab keelatud aineid ja kui on eitav vastus, siis kuidas seda tõendada, et ei sisalda, niisama sõnu oskab ju igaüks ritta seada, kuid faktid komponentidest oleks tõestus?

 
At 10:01, Anonymous Anonüümne said...

No misasja, suusahunt Olle pidi rääkima täna plaanide järgi. Aga ju siis tõsteti ümber loengud, kahju. Eks peab trenni minema siis :)

 
At 10:11, Anonymous Anonüümne said...

Keegi võiks küsida, mis salajane aine see on, mida Pullerits kuu või paar tagasi sai, mis ta sooritust pidavat parandama.

 
At 10:23, Anonymous Anonüümne said...

No ma ei tea...
Tervisespotrlasele kollasevõitu ajakirjanduse knihve lahata....??? kes kelle peale keelt peksab...
Igal juhul lähen täna trenni.Sisukam.

 
At 10:52, Anonymous Anonüümne said...

Ei saa kahjuks tulla, aga huvitab väga Priidu arvamus, miks Eesti suusasprinterid nii äkki ära vajusid.

 
At 11:04, Anonymous Anonüümne said...

Ja muidugi jätab Priit mainimata, et üritus on tasuline.

 
At 11:14, Anonymous Anonüümne said...

Hakkasingi juba mõtlema, et kas tõesti Pullerits esineb seekord ilma rahata.

 
At 11:36, Blogger Priit Pullerits said...

Mina ei teeni selle ürituse pealt sentigi. Midagi tuleb elus ikka heast tahtest ja tasuta ka teha, ei saa kõike rahaks arvestada.

 
At 11:56, Anonymous Anonüümne said...

Nujah, tuubil täis kohvipoes paar tundi õlg-õla kõrval on tore. Kuid piisab kasvõi ühest tatipritsist või köhakahurist (gripihoiatus!),samuti korralikult väljaravimata viirushaigusest mõne lektori puhul, ning tervisekohvikust saab nakkusekohvik paljudele harrastajatele. Ilma igasuguse kahjutundeta muretsen, muide...

 
At 12:45, Anonymous Fille & Rulle said...

Oleme kohal nagu 5 ja 5 kopikat.
Tubli Priit, selline kätš huvitab, juba ette tänud!

 
At 14:08, Anonymous Judenitš Pavel said...

Te küsige sealt mõnelt Postimehele lähedal seisvalt isikult miks Postimees venekeelsesse Postimehesse otselinke paneb? Kas uus integratsiooni-sähmakas? Kusjuures see venekeelne PM variant veab räiget teie-meie positsiooni ning tegeleb otsese valetamisega. Mingi vene fotomees tuli eestisse workšoppi pidama ning tema käest olevat nõutud eesti keelt??? (Elu sees ei usu orjameelsete eestlaste poolt sellist sigadust.)

 
At 15:24, Anonymous Judenitš Pavel said...

Teil seal tartus muidugi hea rahulik elu aga meil Talnas pihu ja pahu
rus.postimees.ee
http://www.limon.ee/1119264/zhitelnica-lasnamjaje-o-sosedjah-zachem-tak-gromko-zanimatsja-seksom

 
At 15:56, Anonymous Anonüümne said...

Asjalikud loengud teil seal Tartus. Miks ei võiks teha online ülekannet läbi veebi, et ka muu suusarahvas loengusarjast osa saaks?

 
At 16:48, Anonymous Anonüümne said...

Kuidas vältida optiliste prillide uduseks minemist, kas see on probleem Pulleritsu jaoks?

 
At 18:26, Blogger Madis said...

Priit suusatab nii kiiresti, et prillid hõõguvad :-)

 
At 20:03, Anonymous Anonüümne said...

Prillid katta uduvastase ainega. Müüakse autopoodides ja mõnes bensiinijaamas. Kes hinda väärtustab, siis kalli raha eest saab prillipoest.

 
At 20:05, Anonymous Anonüümne said...

Pole suurt mõtet tehnika asjades Pulleritsult nõu küsida. Ta ei jaga nendest asjust tuhkagi.

 
At 20:23, Anonymous Anonüümne said...

Jummala eest, Dr Holden astub oma blogiga Pulleritsule kõvasti kandadele. Blogis unikaalne foto Anders Auklandist Vasaloppetil! (Eelöeldu pole mõeldud reklaamina.) Aga teema arutamiseks siin: kui Vasaloppet müüakse välja 2-3 päevaga ja regama peab aasta varem, kas asi ei muutu absurdiks?

 
At 20:42, Anonymous vend Juhanson, kantrimees said...

PP blogi vastu ei saa ükski surelik. Ei maksa isegi üritada. See on institutsioon.

 
At 21:02, Anonymous Anonüümne said...

Arvake ära? Muidugi te ei arva.
Käisin täna Kuzmini tehnoloogiaga sikeldatud suuski elus esmakordselt katsetamas dendropargi nõlvadel. Loomulikult täpselt sel ajal kui Pullerits kesklinnas kompraloengut pidas. Konspiratsioon on spordis ülioluline, seda ei maksa unustada.
Kõik sai alguse sellest, et üks tuntud määrde- ja spordimees, kelle nime ma siinkohal siiski ei saa nimetada, rääkis mu ära.
Mõtlesin, et miks ka mitte. Mõni tund hiljem panin läikivaks sikeldatud ja harjatud põhjadega suusad alla ja lükkasin end rajale.
Muidugi te küsite, et kuidas siis oli? Kas olid paremad?
Kannatust, sellest ei saa ma veel praegu rääkida. Konfidentsiaalsus on spordis ülioluline ja ma ei saa oma teadmisi (loe: trumpe) siin kohe ilmarahva ette laotada.
Katselendur

 
At 21:23, Anonymous Anonüümne said...

21:02-le

Olid paremad millest? Olid halvemad millest? Kas üldse millegagi võrdlesid või keerutad niisama tolmu (lund)?

 
At 22:40, Anonymous Anonüümne said...

to 21:23

sa ei saa vist irooniast aru...

 
At 22:53, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits pidi rääkima, et kuidas ajakirjandus tegelikult toimib. Kahjuks ei õnnestunud kohal viibida. Oleks soovinud küsida Postimehe sporditoimetuse töö kohta. Pahv & Co üllitab seal ülikollaseid uudiseid pseudonüümi Risto Mehine all. Olematule tegelasele on isegi Facebook'is konto tehtud, töökaaslased soovivad seal palju õnne jne. Ja Pahv on õnnelik, et klikid tulevad. Kas see ongi siis õige ajakirjanduse tegemine? Sisu pole oluline, müük on põhiline.

 
At 23:11, Anonymous Anonüümne said...

Samunegi et, tahtsin ka küsida, et kas kohvik jätkuvalt omal kohal, katus peal ja seinad kõik püsti või märatsevad rahvahordid suutsid põhjustada korvamatut kahju ühele olulisele Lõuna-Eesti tervisespordi tugisambale ehk mis möll oli?

Endal oli enne kojuminekut käsil linnu vaatlus, seetõttu ei saanud kahjuks kohvikus viibida.
Kes aga viibis, nägi, kuulis - kergitada võiks siin katet.

 
At 23:25, Anonymous Anonüümne said...

Mina küll ilma esinemistasuta (honorarita) ei esineks.

 
At 23:34, Anonymous Anonüümne said...

Postitantsu tehes saab alati honorari, küsima ei pea üldse, korduvalt ära proovitud.
Velts

 
At 00:06, Anonymous Anonüümne said...

Teine võimalus: mütsiga publiku seas ringi käia.
Aga kuidas on see võimalik, et Pullerits tasuta tööd teeb, kui loeng on piletiga? Pulleritsul on korraldaja Vahur Teppaniga vist mingi diil.

 
At 00:37, Blogger Tauno said...

Udu vastast ainet saab ka parematest spordipoodidest.

 
At 08:11, Anonymous Anonüümne said...

Mul on küsimus siinsetele honorarihuvilistele. Et mis peaks see kellegi asi olema, mis osalustasust saab? Kõik üritused on seal olnud 3€. Kui leiad, et asja sisu pole osalustasuga tasakaalus, siis ei ole vaja seda kulutust teha. lihtne. Kas Teppan ostab õhtul selverist õlle, või jagavad seda esinejatega, mis krt see meie asi on?

 
At 08:42, Anonymous Anonüümne said...

Eks te rentige ise neile terve kohvik ilma rahata. Arve võite lasta meie Anonüümsete Arvamusavaldajate nimele teha

-8:42

 
At 08:44, Anonymous Anonüümne said...

Statistilised uuringud näitavad, et iga lisa treeningtund parandab kohta TM-l keskmiselt 4-5 koha võrra. Siit võib igaüks ise järeldada, mida loengule minejad võitsid või kaotasid.

 
At 09:43, Anonymous Anonüümne said...

Udu vastast ainet saab ka parematest spordipoodidest.

Igasugu vahendeid ja aineid on alati targem otsida kodutarvete või ehitusmaterjalide poodidest, auto-, spordi- jmt poodides lisandub samaväärsele tootele kopsakas autopede või spordikuke maks.

 
At 09:53, Blogger Priit Pullerits said...

Aitäh kõigile, kes eile kuulamas käisid!

 
At 23:10, Anonymous Anonüümne said...

See üritus ei täida oma eesmärke just selle 3 euro pärast, see peaks olema tasuta. Kohal käib keskmiselt 20-30 inimest, neist on suur osa korduvkäijad - nii on läbi kõlanud Teppani enda sõnade järele. Asi ei ole selles, et 3 euri oleks liig suur summa, tegu on toote tõkendiga, nii nagu selleks on Rotermanni kvartali "halvasti nähtavad" uksed jms.

 
At 18:06, Anonymous Larry said...

To 23:10 ja teised, kes kurdavad pileti hinna ning selle üle, et üldse raha võetakse. Minu arvates on see äärmiselt sümboolne hind. Täielikud tipptegijad on kohal ning minu jaoks on pigem positiivne see, et pileti eest ei küsita 10 euro suurust summat. Küsitav tasu on küll pigem sümboolne ning arvestage, et igal asjal on hind ja antud juhul on tegelikult hinna ja kvaliteedi suhe väga hästi paigas. Tallinlasena tunnen Tartlaste üle kadedust, et neil sellised toredad ja sisukad loengud on.

 
At 20:52, Anonymous Anonüümne said...

Mina, 23.10:

Asi ei olegi hinna suuruses, vaid hinnas, idees, et maksustatakse seda, mida peaks saama maksumaksja raha eest riikliku programmi alusel tasuta. Tegu on tõkendiga, kui turundust oled lugend, peaks selge olema, David Vseviov on rääkinud nt kuidas 4 meetrit saab teinekord otsustavaks, kas ta viitsib midagi teha või mitte, või tuleta meelde: kõige raskem spordi juures on välja minna jne. Samuti on see 3 euri kork kaelas. Miks siin on nii palju anonüümseid kommenteerijaid (kaasa arvatud mina), selleks, et keegi ei viitsi sisse logida;) Leidub neid ka muidugi, kes varjavad oma identiteeti.

Kristo Reinsalu arutab selle ürituse Tallinna toomist oma blogis.

 
At 09:40, Anonymous Anonüümne said...

Kõik tasuta saadu ei oma enamuse inimeste silmis väärtust. 3 eurot on ca kahe tunnilise sisuka ürituse eest sümboolne tasu, kuid maksnu tahab sel juhul saada selle eest tõesti midagi, mis teda mingitki moodi arendaks.

Rein Valdmaa

 
At 02:35, Blogger oakleyses said...

tiffany and co, christian louboutin outlet, longchamp, oakley sunglasses, michael kors outlet, michael kors outlet, replica watches, nike air max, michael kors outlet, louis vuitton, michael kors outlet, prada outlet, cheap oakley sunglasses, oakley sunglasses, gucci outlet, prada handbags, michael kors, polo ralph lauren outlet, kate spade outlet, ugg boots, ray ban sunglasses, ugg boots, jordan shoes, ugg boots, nike outlet, burberry outlet online, longchamp outlet, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, michael kors outlet, louis vuitton, tory burch outlet, ugg boots, louis vuitton, louboutin, nike air max, louboutin outlet, chanel handbags, longchamp outlet, louboutin shoes, burberry, tiffany jewelry, nike free, uggs on sale, oakley sunglasses, replica watches

 
At 02:38, Blogger oakleyses said...

new balance pas cher, sac longchamp, hogan, true religion jeans, kate spade handbags, nike air max, air max, north face, ray ban pas cher, air jordan pas cher, true religion outlet, nike air max, ralph lauren pas cher, north face, louboutin pas cher, coach purses, sac guess, lululemon, coach outlet, timberland, nike roshe, longchamp pas cher, michael kors, burberry, air force, true religion jeans, lacoste pas cher, tn pas cher, nike air max, abercrombie and fitch, true religion jeans, hermes, vanessa bruno, michael kors, nike free run uk, michael kors, ray ban uk, ralph lauren uk, coach factory outlet, nike blazer, mulberry, michael kors, coach outlet, converse pas cher, nike free, vans pas cher, oakley pas cher, nike roshe run, hollister, hollister pas cher

 
At 02:50, Blogger oakleyses said...

bottega veneta, giuseppe zanotti, mac cosmetics, nike air max, north face outlet, longchamp, lululemon, soccer jerseys, mont blanc, new balance, celine handbags, baseball bats, oakley, ralph lauren, babyliss, louboutin, valentino shoes, insanity workout, vans shoes, nike trainers, iphone 6 cases, asics running shoes, reebok shoes, mcm handbags, beats by dre, ferragamo shoes, chi flat iron, hollister, jimmy choo shoes, nike huarache, wedding dresses, nfl jerseys, instyler, p90x workout, ghd, north face outlet, herve leger, abercrombie and fitch, iphone 6s cases, iphone 6s plus cases, iphone cases, hollister, soccer shoes, ipad cases, birkin bag, nike roshe, s5 cases, iphone 6 plus cases, timberland boots, iphone 5s cases

 
At 02:55, Blogger oakleyses said...

louis vuitton, converse, canada goose outlet, michael kors outlet, michael kors handbags, pandora jewelry, moncler, hollister, ray ban, sac louis vuitton pas cher, moncler, lancel, ugg boots uk, bottes ugg, doke gabbana outlet, moncler, coach outlet, montre pas cher, louis vuitton, moncler outlet, canada goose, louis vuitton, moncler, michael kors outlet online, doudoune canada goose, thomas sabo, moncler, karen millen, juicy couture outlet, toms shoes, wedding dresses, converse outlet, canada goose, moncler, vans, marc jacobs, links of london, hollister, pandora jewelry, moncler, canada goose uk, ugg,uggs,uggs canada, nike air max, swarovski, canada goose, pandora charms, ugg,ugg australia,ugg italia, swarovski crystal, supra shoes, canada goose, pandora charms, barbour jackets

 
At 03:37, Blogger 艾丰 said...

jianbin1211
air jordan 4 free shipping
air jordan 11 free shipping
tommy hilfiger outlet
air jordan 13 free shipping
bottega veneta outlet online
supra footwear
hollister,hollister canada,abercrombie and fitch,abercrombie,abercrombie fitch,abercrombie kids,a&f
wedding dresses
ysl outlet online
mizuno shoes
nike soccer shoes
vans sneakers
nike outlet
nike shoes
nike sneakers
nike free
nike running shoes
nike air max 2014
nike air max 90
chicago blackhawks
chicago bears
green bay packers
new orleans saints
oakland raiders
philadelphia eagles
san francisco 49ers
atlanta falcons
dallas cowboys
indianapolis colts
kansas city chiefs
miami dolphins
minnesota vikings

 
At 04:32, Blogger chenlina said...

toms shoes
burberry bags
christian louboutin shoes
coach factory outlet
adidas originals store
coach outlet
michael kors
louis vuitton outlet
nike roshe run
coach outlet
louis vuitton
ghd hair straighteners
coach factory outlet online
ralph lauren uk
cheap jerseys
louis vuitton outlet stores
nike air jordan
jordan shoes
adidas originals
mont blanc fountain pens
coach outlet store online
michael kors outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
coach outlet
burberry outlet
kobe 9
michael kors handbags
coach outlet clearance
cheap jordans
michael kors handbags
kate spade handbags
burberry outlet online
louis vuitton outlet
hermes handbags
christian louboutin outlet
michael kors outlet online
kate spade outlet
hollister clothing
ghd flat iron
chenlina20160729

 
At 11:24, Blogger Unknown said...

zzzzz2018.6.22
soccer boots
moncler jackets
canada goose jackets
ralph lauren uk
coach outlet
nike air max 2017
issey miyake perfume
nike shoes
coach outlet online
canada goose outlet

 
At 11:36, Blogger Unknown said...

20180714 xiaoou
canada goose outlet store
cheap ray ban sunglasses
uggs outlet
ray ban
nike air max 90
air jordan shoes
ralph lauren outlet
longchamp pliage
true religion jeans
moncler jackets

 
At 11:59, Anonymous Milf Sex said...

As I site possessor I believe the content matter here is rattling great, appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Best of luck.

 
At 11:01, Blogger Claudia Klein said...

Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused

Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!

 

Postita kommentaar

<< Esileht