esmaspäev, mai 06, 2013

Pullerits: Mis lootust annab esimene tempotrenn?

Kas siis, kui suusa- ja rattahooaja vahele on jäänud puhkust kolm päeva, ja kas siis, kui rattaga on kolme nädalaga sõtkutud 450 km, on aeg hakata tempot kruvima?

Mis küsimus see on?! Muidugi on aeg! Tiksutud ju juba küll.

Selliseid temposõite on stimuleeriv paaris teha. Laupäeva keskpäeval asusime koos Paralepa klubi rohe-valgetes värvides väntava Tartu Ülikooli arstitudengi Steve Astokiga (20) Tähtverest mööda Tallinna maanteed teele. Kui ma nüüd möödanikku õigesti mäletan, siis tema oli vist mullu suvel see, kes Tartu Velo Klubi trennis mööda Viljandi maanteed Tartu suunas grupi eest nii plagama pani, et grupp, sealhulgas mina koos paaris Art Soonetsiga, nägi ikka ropult kurja vaeva, et ta enne Tartut kätte saada. Tagaajamine läks tookord nii meeleheitlikuks, et enne Tartut lagunes grupp teda jälitades suisa tükkideks.

Nüüd vajutas Astok juba linna piiril vastu-küljetuulega 38 km/h sisse. Sättisin tema sappa. Sabas on muidugi palju kergem kulgeda, nagu teate. Aga kui ta vahetuse üle andis, tuli ikka tõsiselt tööle hakata. Kummaline oli see, et kuhu suunda Tallinna maantee ka ei keeranud, kogu aeg puhus tuul enam-vähem otse vastu. Nii ei olnud isegi kergetel paarikraadistel kallakutel kuigi lihtne kiirust oluliselt üle 40 km/h ajada. Ees tuult murdes tuli näha ikka üksjagu kurja vaeva.

Käreverest Kärkna peale keerates läks pisut kergemaks. Esimese hooga tõmbasin kohe 41-42 km/h peale, peaaegu nagu Giro esimese päeva keskmine. Aga mis mina! Mina olin me sõidus teisejärguline tegija. Kui minu hoitud keskmised olid laias laastus 38-40 km/h, siis Astokil 40-42 km/h. Poolel maal Kärevere ja Kärkna vahel hakkas ta ees kruvima juba 46-48 km/h-ga, ja see, mis seal salata, andis juba tunda. Ei tahtnud ka kõige raskemat käiku sisse lükata, sest põlvi peab ülekoormuse eest ikka hoidma, ja targad mehed on õpetanud, et sõita tuleb kerge ülekandega kerides. Üksvahe mõtlesin, et peaks paluma, et ta tempot nii pööraseks ei ajaks, et mõnu kaob ära, et pongestamiseks läheb, aga loobusin – ega võistlustel saa ju esineda ettepanekuga, et mehed, mul on piir varsti ees, ehk lasete tempot järele. Ei noh, paluda ikka võib, kuid arvata võib, et seepeale pannakse vaid juurde.

Kärknast üle Jõgeva maantee Jõvi maantee suunas keerates ajas pisut kurjaks, et tuul pidanuks ju soodsamaks muutuma, aga mitte ei muutunud. Küll ikka keerutas! Jätkuvalt tuli valusalt pressida. Kergetel tõusudel hakkas tempo vajuma 33 km/h kanti.

Tagasitee Tartusse mööda Jõhvi maanteed nõudis eriti kõva kangutamist. Vahetasime paar korda tihedamini, umbes kilomeetri järel. Astok vedas vastu kõva tuult poolde Inglimäkke, seejärel tulin tagant välja ja tõmbasin ise üles välja. Tuul oli juba nii vali, et Inglimäelt laskudeski tuli jalgadele säru teha, et kiirus ikka üle 40 km/h küüniks. Viimastel kilomeetritel enne Tartut saime tuulelt juba päris korralikult tuuseldada.

Pärast Narva mäelt autode voos rahulikku laskumist tõmbasin Konsumi juures Tartu uusimale sillale sõites sadulast tõustes kiiruse vastutuules 42 km/h peale, aga tunnistan ausalt, et hoida seda pikalt ei suutnud. Vedasin Astoki piki Laia tänavat Jakobi tänavani, seal vajutas ta käigu sisse ning spurtis nagu noor kotkas Jakobi mäest üles. Tunnistan, et ei hakanud tema tuulekotti püüdmagi. Põhitöö oli seks ajaks tehtud.

Kokku kulus uksest-ukseni 50,5 km pikkusele ringile (sh linnasõit) 1:24.08, mis teeb keskmiseks 36 km/h. Esimeseks poolesajakilomeetriseks temposõiduks pole see sugugi ju paha, ega ju? Vaatasin järele, et eelmise hooaja lõpus, oktoobri algul, sõitsime kahekesi 42,5 km pikkuse Tallinna mnt-Kärevere-Kärkna-Jõgeva mnt ringi kord keskmisega 35,3 km/h ja kaks päeva hiljem 36,8 km/h-ga. Kui juba hooaja algul on vorm vaat et sama hea, kui mulluse hooaja lõpul, siis poleks nagu põhjust kurta. Või mis?
******
Kane Creek Road, Moab, Utah. 20. aprill 2012. Pildistanud Priit Pullerits. (Suuremalt vaatamiseks klikkida pildile.)

Foto 1: Astana meeskond Giro d'Italia teisel etapil. Foto autor: LaPresse/Scanpix
Foto 2: Colombia meeskond Giro d'Italia teisel etapil. Foto autor: LaPresse/Scanpix
Foto 3: Meeskonnasõidu vahetuse näide Giro d'Italia teisel etapil. Foto autor: LaPresse/Scanpix

60 Kommentaarid:

At 11:29, Anonymous Anonüümne said...

Pole paha. Ainult, et jutust jäi mulje nagu see tulemus tuli eelkõige tänu paarimehe heale vormile. Nagu näha on TRR vorm juba käes.

 
At 11:30, Anonymous Anonüümne said...

Kõvasti pandud. Tuulises kevades ei ole 36km/h naljaasi. Egas muud kui ootame lugusid uutest võitudest iseenese ja vähemate kõvade meeste üle.

 
At 11:39, Blogger Priit Pullerits said...

Paarimees Astok oli kahtlemata kõvem, selles pole kahtlustki. Jah, tema tegi 3/5 või 4/7 distantsist tööd, aga ega ma ka seal ainult taga rippunud, lõpus suutsin ise ka initsiatiivi näidata, eriti kahel tõusul - aga siis just tulebki tagant appi minna, on ju nii fair play?

 
At 11:46, Anonymous FP said...

3/5 ja 4/7 erinevus on 5%. Nüüd oleks nii huvi pärast hea teada palju oli vedamise suhtarv hooaja lõpus.

 
At 11:52, Anonymous Anonüümne said...

Kogu vedamise suhtes on 3/5 ja 4/7 erinevus ainult 3%. Üllatavalt täpne statistika. See kahjuks ongi statistika.

 
At 12:47, Anonymous Anonüümne said...

Tundub väga kallutatult meeste klubi olema. Miks ei osale Veloklubi treeningutel naisi?

 
At 13:13, Anonymous Reelika said...

Jah, naistest ei räägita ja homodesse suhtutakse lausa tõrjuvalt. Arvan et parimate blogide võistlusel Priidul võimalust ei ole.

 
At 13:31, Anonymous Anonüümne said...

Arenenud demokraatiaga maades nagu Inglismaal ja USAs poliitikud jt avaliku elu tegelased (juhtivate päevalehtede vanemtoimetajad kahtlemata kuuluvad avaliku elu tegelaste hulka) üldiselt väldivad diskrimineerivate klubide liikmeks olemist. Pulleritsu kirjelduste järgi tundub küll tegu olevat meesšovinismi maiguga harrastajate rühmaga. Pullerits võiks valgustada kas ja mida Veloklubi on ette võtnud, et ka naisi treeningüritustesse kaasata. Naiste väidetav madalam kehaline sooritusvõime ei saa olla vabanduseks.

 
At 13:56, Anonymous Anonüümne said...

Olgu homodega kuidas on aga naiste diskrimineerimist küll ei tohiks tolereerida.

 
At 14:09, Anonymous Anonüümne said...

Tore ülevaade treeningust! Hästi sobiks juurde ka foto, kus Astok ees paugutab ja Priit tema tuules imeb, selg küürus ja hambad ristis :)

 
At 14:12, Anonymous Anonüümne said...

Aga hulluks ei saa ka minna. Kui kindlatel tõenditel põhinevat madalamat sooritusvõimet omavad naised ikkagi 60km/h kupatada ei jõua, siis pole neil seal treeninggrupis ka midagi teha. Alguses juttu rääkimas käia, seda küll. Aga selle ajaga jõuab kodus midagi targemat ära teha. Nõusid pesta, pesu triikida...

 
At 14:26, Anonymous Anonüümne said...

See diskrimineerimise jutt on küll rumal. Ega keegi ei ole ju võtnud naistelt võimalust teistega koos trenni teha. Alati on võimalus ju leida inimesed, kelle tempo meelepärane on. Ja eks leidub ka naisi, kes tõmbavad sellise litakaga eest ära, et mehed ainult suu lahti vaadates maha jäävad. Kas sel puhul oleks tegemist meeste diskrimineerimisega? Liiga kergekäeliselt kasutate selliseid ühiskonnakriitilisi sõnu.

 
At 14:38, Blogger Priit Pullerits said...

Oehh, mõned on ikka moodsa ühiskonna haigustest täitsa lääbakil maas... Nüüd hakkab veel naiste kaasamise jutt ka pihta - tere talv! Esiteks, mina ei ole Velo Klubi liige, ärge mult küsige. Olen nende treeningul samasugune külaline, nagu võib olla igasugune naine, kes tempot kannatab ega ole hüsteeriline eit. Kui ei kannata, siis maha jääb ja jutul lõpp. Või arvate, et mehed peaks teda järele ootama? Seal ei oodata isegi neid, kel kumm lõhkeb. Jäin ise ka aastaid tagasi Tartu Velo trennis, kui Põlva mnt algul tõmmati asi ketti, grupist maha. Siis ponnistasin hambad ristis ja vaata aga, enne Liivat, kus ümber keerati, sain grupi kätte. Vaat nii. Igaüks peab enda eest seisma, rattasport pole ses mõttes memmekate ala. Ainus määraja on tase. Ega mina ka lähe ju koos Taaramäe ega Kangertiga trenni tegema, seltskond tuleb valida ikka enda võimete järgi, mitte painutada seltskonda enda võimete järgi.

 
At 14:46, Anonymous Anonüümne said...

Mina sõidan rattatrennis enamuses üksinda aluseks mitte keskmine kiirus vaid pulss. Rattatrennid erinevalt suusast ja jooksust meeldivadki mulle selle poolest et kuna trenn on pikem (mul ca. 2-3 h.) siis saab madalama pulsiga võtta ja trennist mõnu tunda. Kui tahtmist on lasen mõnel tõusunukil ennast punasesse. Selline 50 km/h keskmine paugutamine (sellised trennikiirused tunduvad uskumatuna) lõpeb grupis kehvematel meestel südamelihase põletikuga

 
At 14:46, Anonymous Anonüümne said...

Ja eks leidub ka naisi, kes tõmbavad sellise litakaga eest ära, et mehed ainult suu lahti vaadates maha jäävad.
--------------------------------

kus neid selliseid naisi leida võib? Tahaks tutvuda. Olen nõrk mees ja tahaks leida kõvema naise.

 
At 14:51, Anonymous Reelika said...

Ega keegi ei ole ju võtnud naistelt võimalust teistega koos trenni teha.

ega naised rumalad ole nad suvaliste "teistega" koos trenni teeksid. A-klassi isased peavad olema, siis on asjal mõtet. Nagu PP ja tema tõsised sõbrad (Soonets Rips ja kes nad kõik on ... Paul Lõvi?)

 
At 14:53, Anonymous Anonüümne said...

Huvitav mis mõlgub lapsevanematel meeles kui nad omaenda lapsele Steve Steven Ken Kenneth Austin või midagi muud sarnast nimeks panevad?

 
At 14:54, Anonymous Anonüümne said...

Sa Priit oled asjast täiesti valesti aru saanud. Kui homo ütleb teistele kodanikele "Armastage mind", siis nemad peavad teda ka armastama. Kui Pullerits ütleb lugejatele "Imetlege mind", siis lugejad peavad teda ka imetlema.

 
At 15:03, Anonymous Lugeja said...

Mitte lugejad ei "pea", vaid lugejad imetlevad Priitu täitsa vabatahtlikul moel. Nagu mina näiteks. Kas sellest on nii raske aru saada?

 
At 15:04, Anonymous Anonüümne said...

@14:46
Kui võtta ette näiteks Karksi-Nuia rattaralli protokoll, siis esimene naine oli küll 66s, aga temast jäi taha poole ka peaaegu 100 võistlejat + katkestajad. Kui tahad endale naist, kes sinust rattasõidus tugevam on, siis võta ette endale sobiva võistluse protokoll ja hakka sõrmega järge ajama, kes sinust ees pool on. Ära abielu naisi vaata ja väga noori ei tasu vast kah kaeda.

 
At 15:05, Anonymous Konrad Lõvi said...

Reelika, saada mulle kontakt andmed. Tahaks koos trenni teha. Pärast võib olla lõõgastuda ka.

 
At 15:13, Anonymous Anonüümne said...

Võtke välja paari aasta tagused blogikanded, kus Pullerits uustulnuk-kollanokana just Veloklubi kiitis, et sõidetakse rahulikus tempos ja kui tehakse kiirendusi, siis tugevamad ootavad nõrgemaid alati järele. Huvitav miks on Veloklubi paari aastaga nii macho-ks muutunud ja kas see stiilimuutus on Pulleritsust initsieeritud?

 
At 16:54, Anonymous Anonüümne said...

See lausekatke - "Ja eks leidub ka naisi, kes tõmbavad sellise litakaga eest ära, et mehed ainult suu lahti vaadates maha jäävad." - tõi mulle meelde vana hea anekdoodi.

Talumees tõi tallist hobuse, rakmestas ja sidus vankri ette ning pani seejärel tuhatnelja ajama!
Hobune jäi lolli näoga järele vahtima.

 
At 18:25, Anonymous Anonüümne said...

Priit te olete sündinud temposõitja, kui mahti saate siis meil Tallinnas on temposõidu sari, oleks hea näha teid stardis mõnikord, seal kõvad mehed sõidavad 20 km-seid distantse ca 40 km/h keskmist välja. Lugedes teie sõitudest peaks te kindlasti suutma 40 km/h keskmist välja sõita. Tartu mehi käib seal võistlemas küll, las võtavad su kaasa, rahvas tahaks Priit Härg de Pulleritsu näha temposõidul. 15.05 on paarissõit, kaaslane Stve Astok kaasa, timmitud vahetused ja paned kõik siin paika.
Sounds good.

 
At 21:12, Anonymous Anonüümne said...

Huvitav et kuigi ma pole üldse sportlane vaid tavaline diivani kartul, siis see blogi on huvitav. Alati loen ja kui midagi asjalikku öelda siis kommenteerin kah. Enamasti siiski mitte. Ei tea millest selline ime tuleb?

 
At 21:18, Anonymous Anonüümne said...

See tuleb sellest et sul kruvid logisevad

 
At 21:22, Anonymous Anonüümne said...

See ime tuleb sellest et Priit Pullerits on nagu too Naatsareti poeg - ilus, karismaatiline ja võimsalt magneetiline.

 
At 21:26, Anonymous Anonüümne said...

See tuleb sellest, et Pullerits, õppinud ajakirjandusproff, on su ümber sõrme keeranud. Sulle on tekitatud vajadus siin pidevalt lugemas ja kommenteerimas käia. Sul pole kontrolli enda üle, vaid sinu ihade juhtimine on kellegi teise käes. See on üks sõltuvuse liik, samm teekonnal täieliku sõltuvuse poole. Viimatinimetatu puhul hakkad sa maksma (kui sa seda juba ei tee) vabatahtlikult Pulleritsu organisatsioonile reaalset raha.

 
At 21:33, Anonymous Anonüümne said...

Priidus on sisemist povvarit kahtlemata.

 
At 21:36, Anonymous Reelika said...

Aga mulle meeldib selline "ümber sõrme keeramine" , näib et on teisigi sadohhiste

 
At 21:38, Anonymous Anonüümne said...

Nende velo meestega ma küll sõitma ei läheks. Ise tõmbavad atrõõvi aga nõrgema jätavad maha.

 
At 21:50, Anonymous Paul said...

Paha lugu et Hr Pullerits pole aru saanud kuidas Veloklubi (ja ka teiste klubide)treeningud toimuvad. Mahajääjaid oodatakse järgi või lükatakse järgi ja aidatakse ka. Selleks pead lihtsalt ise klubi liige olema. Igasuguseid muid harrastajaid ei saadeta minema vaid lastakse taga sõita ja keegi ei hakka nende pärast oma plaane muutma. Mingit täiega panemist ei ole. Tehakse hajutusi kui on enne kokku lepitud ning pärast oodatakse need kes harjutustes ei osale järgi.Hr Pullerits lihtsalt üritab koos teiste asjaosalistega kes asjast aru ei saa lihtsalt hajutust tegvaid klubilisi taga ajada. Ja siis kui harjutus lõppeb, paneb üksi edasi ja räägib kui tugev ta on. Kahjuks on Hr Pulleritsu võhiklikust jutust Veloklubile rohke kahju kui kasu.

 
At 21:56, Anonymous Anonüümne said...

Paul,
Aitäh seletuse eest. Muidu hakka veel Tartusse tulekut kartma. Mul oli kogu aeg tunne, et need Veloklubi mehed ei saa sellised olla, nagu Pullerits siin esitab.

 
At 23:31, Anonymous Anonüümne said...

Jaa, Priit on maru kaval ahjualune. Sain vaevalt oma tagumiku sel hooajal esimest korda püksata valusaks sõita kui Priit juba järgmine päev seda sama tegi ja vihje lapiga pepu raviks viimasesse Arterisse tsuras. Vot see on peen mäng. Õnneks ainult kokkusattumus kuid siiski väga peen ja huvitav kokkulangevus. Ja kõige imelikum on, et lapp aitaski. Kuhu me nii küll jõuame???

 
At 00:02, Anonymous Anonüümne said...

PP nimi ka seal kirjas, vist üks autoritest.

Reformierakonna salajast õpetust, kuidas valimistel edukat kampaaniat teha

http://www.etv.ee/pealtnagija/pdf/kov-k2siraamat.pdf

 
At 07:18, Anonymous Erlend Löwi said...

23:38 õigetel Veloklubilastel pole ka second hand naisi.

Ma tahan omale first hand naist. Reelika, saada mulle oma kontaktandmed. Just nimelt mulle, mitte nendele teistele. Sest mina olen ikkagi Liivimaa parim rattapoeg. Lisaks olen enesekindel ja kõrge enesehinnanguga.

 
At 08:35, Anonymous Anonüümne said...

Mitte mingit lootust ei anna.
Tempotrenni ette tehakse korralik soojendus. Pulleritsu vanustel "ättidel" vähemalt 25-30 minutit. 20-aastasel piisab ka 15 minutist.
See mees ei õpi kunagi õigesti treenima. Ammu selge juba.

 
At 09:16, Anonymous Reelika said...

Erlend Löwi, te olete kindlasti ilus ja vapper noormees, aga enne kui ma oma kontaktandmed saadan, tahan ma teada ega te juhusikult (ma loodan et mitte) homofoob ei ole?

 
At 09:20, Anonymous Anonüümne said...

Priit on monogaamse tuumperekonna veendunud pooldaja, aga näe, rattaid peab endal kahte.

 
At 09:26, Anonymous Erlend Löwi said...

Ei, homosid ma ei karda!

 
At 09:48, Blogger Priit Pullerits said...

Lp Paul jt Velo Klubi teemast huvitujad - mina kui mitteklubiline (ajakirjanik peab olema kõiges sõltumatu!) hoian alati kõige taha, sinna nn tšainikute gruppi, sest nii palju olen aegade jooksul aru saanud, et ees teevad kõvad mehed trenni ja ajavad oma asju ning minusugused isehakanud sinna vahele segada ei tohi. Sellest olen ka lähtunud ning igas trennis ainult Pauli ja teiste kohalike ässade tagumikku näinud.

Olen tänulik Velo Klubile, siiralt, et nad on lubanud oma trennides mul seal tagaotsas tolgendada.

 
At 09:50, Anonymous Reelika said...

Sel juhul Erlend, usaldan Teie kätte oma südame ja saatuse. Helistage mulle skaip telefonil reelikaMaasik või päris telefonil 53 40278 (ning pange oma võidusõiduratas valmis)

 
At 10:24, Blogger Priit Pullerits said...

No nii, nüüd on siis mu blogi saanud ka kosjakontoriks. Ei noh, päris vahva!

 
At 10:34, Anonymous Anonüümne said...

mis vahva, keegi teeb lolli nalja ja PP kaagutab nigu hüsteeriline tšikk takka.

 
At 10:48, Anonymous Anonüümne said...

Sinu blogi? Hiljuti ilmunud paljukiidetud Maratoni eriväljaandes väitis AS Postimees, et see on nende blogi.

 
At 10:58, Anonymous Anonüümne said...

Priit võib oma blogi kinni panna sest täiuslikkus on saavutatud. Edasi minna ei ole enam kuhugi. Noored leiavad teineteist, tutvuvad, ja võib olla sõlmivad isegi elukestvad sidemed. Mis võib veel ilusam olla? Mis võib veel ilusam olla?

 
At 10:59, Anonymous Anonüümne said...

10:48 toob välja asjaolu, et PP ei järgi oma blogilugejate informeerimisel fair play põhimõtet. Aastaid on Priit väitnud, et tegu on just tema blogiga mis ei ole absoluutselt seotud tema tööandjaga, kuigi blogi asub Postimehe serveris. Maratoni erileht tõi välja, et PP on oma tööandjaga blogisuhte muutnud püsivaks koostööks aga PP on oma blogijälgijate eest seda sündmust kiivalt varjanud. Varjamine ei ole aus mäng. Teisisõnu varjata võib aga vahele jääda ei tohi!

 
At 11:29, Anonymous Anonüümne said...

Aastate pärast kommib siin keegi noor, kes on alguse saanud Priidu blogist. Kas võib veel midagi ilusamat olla?

 
At 11:37, Anonymous Anonüümne said...

Kui meie oleme alguse saanud Aabrahami, Iisaku või Jaakobi seemnest, siis tulevane Erlendi ja Reelika poeg või tütar on alguse saanud Priidu blogist. Tõesti ilus.

 
At 11:46, Blogger Priit Pullerits said...

10:48, 10:59 - ausõna, ma enam ei jõua hakata taas kõike otsast peale jahvatama ja jäärapäistele vett segavatele vandenõuteoreetikutele seletama. Seepärast vahetan teemat - tuleb uus sissekanne!

Aga loodan, et Reelika ja Erlend hoiavad meid oma asjade arenguga kursis!

 
At 12:00, Anonymous Anonüümne said...

Te pole kordagi seletanud, miks AS Postimees nimetas Maratoni erinumbris suusk.blogspot.com blogi enda omaks.

 
At 12:11, Anonymous Anonüümne said...

Vapustav, inimesed märkavad Postimehe ülestunnistust blogi omandi küsimustes ja kohe on silmad avatud inimesed tembeldatud vandenõuteoreetikuteks. Tüüpiline sildistaja-klähvitsajakirjanik. Puhast propagandisti tõugu, ehtne NL ajakirjanduse kooli läbinud kirjamees. Näha, et raketiväe ajupesu tehnika on filigraanselt omandatud ja kinnistatud ning igapäevasesse arsenali aktiivsesse kasutusse võetud.

 
At 12:30, Anonymous Anonüümne said...

Lodame siis et Reelika ja Erlendi noor ja ilus lugu ei satu Postimehe maniakkidest marketingimeeste kätte. Juhul kui suusk.blogspot Postimehele kuulub. Mine sa neid juriidilisi nõkse tea.

 
At 12:42, Anonymous Anonüümne said...

Huvitav kas nime Reelika taga peitub hoopis Rein? Millega muidu seletada seda, et treeningpartner ei tohi olla homofoob?

 
At 12:50, Anonymous Anonüümne said...

sportinfo.ee ja spordiportaal.ee
ei tea midagi tugevast jalgratturist nimega Reelika Maasik.
Samas tublisid jalgrattureid nimega Rein on seal lademetes. Mina Erlendi asemele oleks vähemasti niipalju homofoob, et esimesel kohtamisel paneks tabalukuga aluspüksid jalga ja jätaks võtme koju .

 
At 13:11, Anonymous Tarmo said...

Tegelikult esitas Reelika väga strateegilise küsimuse. Saate isegi aru et homofoob EI SAA olla tubli edukas haritud tänapäevase suhtumisega perspektiivsete väljavaadetega noor inimene. Igatahes soovin Reelikale palju õnne ja mul on kahju et mina ei ole tema südames esimene

 
At 14:32, Anonymous Anonüümne said...

Tarmo jutu peale kirjutaks siia ühe anektoodi.
Mees läheb arsti juurde ja kurdab häbelikult ja pool sosinal: "ma olen vist gei !". Arst küsib, et no miks te küll nii arvate? Mees vastab, et viimasel ajal erutavad teda noored ja ilusad mehed. Arst küsib selle peale, et kas te olete kunstnik? Mees vastab, et ei ole. Arst :" äkki siis kirjanik ?" Mees raputab pead. No võibolla te olete siis disainer? Mees vastab taas eitavalt. Arst küsib no aga kellena, te siis töötate? Mees vastab , et on autoremondiluksep. Arst pahvatab sellepeale mürinal naerma ja hüüatab nii valju häälega, et ka inimsed ooteruumis kuulevad: "No kuulge siis te pole ju gei, siis te olete ju pederast!!!"

 
At 14:41, Anonymous Anonüümne said...

Nii head anekdooti pole ammu kuulnud. Suured tänud.
Läheb pederast mööda tänavat, vastu tuleb roosades pükstes mees. Vahi keid, mõtleb pederast põlastavalt.

 
At 14:41, Anonymous Anonüümne said...

Vat siis! Selleks et olla edukas ei piisa ainult gei olemisest. kuigi tundub et see on tänapäeva pedereerunud ühiskonnas edu alus. Kindlasti oleks ka härra PP oluliselt edukam ja siinsele auditoorimile rohkem meeltmööda, kui ta oleks gei, sest tema maskuliinne olek ja ürgmehelikus on emasevõitu lugejatele tihti pinnuks silmas.

 
At 14:52, Anonymous Anonüümne said...

Minule ei ole. Priidu maskuliinne olek ja hingekriipiv tekst on vägagi vastuvõetav.

Anna-Stiina, kõigi naislugejate nimel

 

Postita kommentaar

<< Esileht