esmaspäev, oktoober 05, 2020

Pullerits: Erutav küsimus: kes kardab meesmassööre? Ja kas naised on tõesti massöörina eelistatumad?

Sattusin väga kummalist teed pidi küsimuseni, kas parem on mees- või naismassöör. Mitte mudimise tugevuse, vaid kõige sellega kaasnevate võimalike tunnetegamma mõttes.

Mul on üks üle Eesti tuntud ja üksjagu mõjukas tuttav, kellega aeg-ajalt helistame. Jutt algab tavaliselt lõbusalt, siis läheb selleni, et fikseerimine jõuliselt ära oma maailmavaatelised erinevused, nendime, et oleme totaalsed vastandid, ja siis räägime edasi asjast, enamasti põnevatest asjadest. Viimati läks jutt sellele, keda lasta oma keha ligi ja keda mitte.

Minu hämmastuseks teatas mees, kes pooldab homode abiellumist, et tema ei ole vaadanud homondusest nõretavat filmi «Brokeback Mountain». Mina ka mitte. Ja ma ei tahagi seda näha. Tema ütles, et tema ka ei taha näha. (Aga ise toetab homode abiellumist!) Ma ütlesin, et mul tekitab äratõukereaktsiooni ka teles viimasel ajal jooksev reklaam, kus mingid mehed tikuvad teineteisele liiga lähedale – teadagi, milleks. Tema ütles, et tema ka ei taha seda näha. (Aga ise toetab homode abiellumist!)

Ja mis veel huvitav: ta rääkis mulle Eestis väga-väga tuntud mehest, kes on samuti väliselt justkui lääneliku liberalismi musterkehastaja, aga pidi sisemiselt olema selline, et ei kannatavat meestega sageli isegi asjaajamist. V.a minuga, nagu sain teada, sest ta pidavat mind respekteerima. (Ma respekteerin teda ka.) Ja mingil juhul ei kannatavat ta, rääkis mu telefonivestluskaaslane, et mingi mees talle massaaži teeks.

Siis tunnistas mu vestluskaaslane, et tema ka ei taha, et mees talle massaaži teeks. Lihtsalt ei taha, et mingi teine mees ta keha käperdaks. Seda öeldes väljendus ta hääles põlastus- ja vastikustunne. (Aga ise toetab homode abiellumist!)

Niisiis, kaks meest, keda Eesti avalikkus tunneb pigem homofiilidena, osutusid tegelikult totaalseteks homofoobideks. Mis ei ole siinkohal mõeldud üldsegi etteheitena, vaid lihtsalt fakti tõdemisena.

Aga huvitav pööre tuleb alles nüüd.

Nimelt, mul pole küll midagi selle vastu, kui mehed mulle massaaži teevad. Räägin mõistagi professionaalsest, sportlikust massaažist. (Ärge hakake siin mõtlema oma rikutuse piires ja sellest väljaspool – see viib teist täiesti ekslikele radadele!) Esimest korda tegi seda üks mees, kes oli Eesti noorte jooksjatega kaasas kevadises treeningulaagris Sotšis aastal 1984. Edaspidi on seda mulle teinud Eesti suusakoondise massöör Lauri Rannama (ülal parempoolsel fotol vasakul), tuntud ja hinnatud füsioterapeut Margus Mustimets, lisaks veel kaks meest Tartus, kelle jutule sain lugupeetud traumatoloogi-ortopeedi dr Leho Ripsi vahendusel siis, kui selja järsku ära tõmbasin.

Ja kinnitan, et neis massaažiseanssides pole olnud midagi sellist, mis oleks väljunud sportlik-professionaalsest raamistikust. Ei ole olnud ka midagi sellist, mis oleks tekitanud vastikustunnet, et mõni teine mees mu keha mudib. Kõik need kontaktid, olgu korratud, on olnud äärmiselt professionaalsed ja ka kasulikud.

Mida see kõik nüüd ikkagi tähendab? Kas seda, et suhtumine massaaži tegijasse paljastab, kas homofiili all võib peituda homofoob ning homofoobseks peetu all hoopis tõeline, sisuline, päris sallija?

Mida rohkem selle üle juurelda, seda segasemaks lugu läheb. Kes aitab asjas selgust luua?

Foto 1: Viljandi ravimudasalongi Leiger protseduuril kannab massöör Janika Neppo kliendile peale muda. Foto autor: Marko Saarm, Sakala/Scanpix
Foto 2: Tai Massöör Wanna Gut Pärnus. Foto autor: Ants Liigus, Pärnu Postimees / Scanpix
Foto 3: Christina ilusalong Viljandis, fotol massöör Monika Rang. Foto autor: Elmo Riig, Sakala/Scanpix
Foto 4: Lauri Rannama tegemas 2006. aastal Šveitsis Davosis massaaži Andrus Veerpalule. Foto autor: Toomas Huik, Postimees/Scanpix
Foto 5: Türi Nofretete ilusalongi massöör Vadim Gritšenko. Foto autor: Dmitri Kotjuh, Järva Teataja / Scanpix

57 Kommentaarid:

At 14:17, Anonymous Anonüümne said...

Lobiseda siin leiduks lehekülgede kaupa, kuid soovitav oleks asja poliitilisel aspektil (homo ja sooneutraalide abielud ja muud juriidika) ja homoflorogiidsetel isiklikel tõmblustel vahet teha. Nagu ka sellel et kunstilised filmid ja reklaamid teenivad ajupesu eesmärki. Sel ei ole ühist massaaži arnitaažiga. Küsimusele kas keegi suudab tõe lagedale tuua on vastus lühike ........

 
At 15:29, Anonymous Anonüümne said...

"Eestis väga-väga tuntud mehest, kes on samuti väliselt justkui lääneliku liberalismi musterkehastaja, aga pidi sisemiselt olema selline, et ei kannatavat meestega sageli isegi asjaajamist...."

Nah, üks on lgbt homoglobo parteilisus kui karjääri edendamine ja teine isiklik polaritsioon. Kas Padre seda trikki ei teadnud?

 
At 16:00, Anonymous Anonüümne said...

Tõe suudavad lagedale tuua vaid vanakooli isakesed kes ütlevad otse ilma kommunistlik liberalistliku sõnavahuta mis värk on ja millise kivi all vähk peidus.

 
At 16:45, Anonymous Anonüümne said...

Priit, selliseid inimesi on vähe, kes nagu Sina suudavad elada loogilist elu ja käituda loogikareeglite järgi. Sinu käitumises ja loogikates ei ole ebaloogilisusi. Üksikuid erandeid kõigil, aga üldjoontes oled Sa loogiline. Iseküsimus on see, kas kõikidele Sinu seisukohad meeldivad. Aga need, kes homode abielu toetavad ja samas jälestavad mehe mudimist, siis need lähevad lihtsalt massipsühhoosiga kaasa ja enamus inimesed paraku sellised on. Kõik need veganid ja homod jne. Kanaliha ei söö, aga sulepadjaga magan (kus on selliste inimeste loogika?). Sellised selgrootud limukaid (nagu ütleb Peep Pahv) on terve ilm täis. Naised tahavad jooksualadel võrdsust, et kõik kuus saaksid auhinnad nagu ka mehed, aga ise ei taipa, et naise kuues kaotab naiste esimesele sada korda rohkem kui meeste kuues meeste esimesele. Enamus inimesi näevad maailma ainult läbi oma roosade prillide ja pole analüüsivõimelised ja käituvad nii nagu tuul puhub.

 
At 16:49, Anonymous Anonüümne said...

80% vähkidest on homod, Nature leht, 2008 novembri number

 
At 17:51, Anonymous Anonüümne said...

Eelmine vend idioot oled või? See et kuues ja kolmas naine kaotavad rohkem ei tähenda et nad auhinda ei tohiks saada. See on samasugune väide et näiteks jääpurjetamises on konkurents väiksem kui 100m jooksus, siis ei tohiks kolmandat kohta välja anda? Ole kaval ja vali endale väiksema osalejatega spordiala, sinusugune köss muidugi 100m läbi ei löö

 
At 17:53, Anonymous Anonüümne said...

A miks nii kuri, 17:51?
Suur stress?

 
At 18:23, Anonymous Anonüümne said...

Täna on paljud stressis. Estonia juhtoinad jagavad nätakaid oma limukalistest toitumisahelatele. Need saadavad matsud edasi kuni kõik on stressis ja saavad aru, et toitvat kätt ei hammustata.

 
At 18:24, Anonymous Anonüümne said...

Korraldaja paneb auhinnad välja nendele, et kes on sportlased ja see, et autasustatakse kuute meest ja kolme naist, see on ok. Kui naised tahavad võrdsust ja nõuavad ka kuuenda koha eest pappi, siis mina korraldajana mõtleksin küll strateegiad välja. Auhinna saab vaid parim 2.-6. koht saab auhinna vaid juhul kui kaotus võitjale on x% ja olen kindel, et siis oleks enamus võistlustel nii, et auhinna saaks 1 naine ja kuus meest.

 
At 18:36, Anonymous Anonüümne said...

Äsja oli Linnamaraton. Kui 42 km distantsil olnuks sellised reeglid, et kuus parimat saavad auhinna, aga kaotus võitjale ei tohiks olla üle 15 min, siis auhinna saanuks 6 meest ja 3 naist.

Kui 21 km distantsil vaadata 8t paremat meest, siis nad mahtusid 4 minuti sisse, naisi mahtus 4 minuti sisse 3.

Kui 10km distantsil Tiidrek Nurme aeg eest ära võtta, siis 2.-7. Eesti mees mahtusid 3 minuti sisse, naisi mahtus vaid 3. Tiidrek on erand ja jooksis maailmarekordile oluliselt lähemale, kui naiste võitja Patjuk. Tiidrek ka ainus, kel oli rahvusvaheline tase. Summa summaarum nii või naa, siis naiste kuuendal poleks moraalset õigust minna ja nutta, et see pole õige et mehed saavad rohkem auhindu kui naised. Enne analüüsigu, siis virisegu.

Mida veel vaja tõestada? Naised ei vääri auhindu 4.-6. kohani, enne kui pole taset. See võistlus oli lihtslat näiteks toodud.

 
At 18:43, Anonymous Anonüümne said...

Ega tasemes pole küss vaid poliitkorrektses paradigmas. Keegi vend arvas et tema korraldajana võtaks % kaotusest. See mees korraldaks viimast korda. Tulevikus homode võistlusel autasustatakse 10 paremat ilma et peaks jenkat tantsima.

 
At 19:07, Anonymous Anonüümne said...

Üle ei pinguta auhindamise teemaga? Korraldaja ise teab mis teeb. Ei tee auhinnad ala popimaks ega vähenda osalejate arvu. Peaauhind määrab võistluse taseme. Kehva auhinna puhul on ka tase nadi, lihtne. Iseasi, et kui kõrge peab olema tase. Tase peaks tooma kohale ka kuidagi korraldamisse pappi. Kui sellist väljundit ei ole, siis ei oma auhinnad ka miskit mõtet. Paljud võistlused ongi ilma auhindadeta ja võistlejatest puudust pole.

 
At 19:47, Anonymous Anonüümne said...

Auhinnad on nõukaaegsete kuserottide teema. Homse rahvusliku aplombi ja finantspoliitilise vektori suuna määrab homofiilide ja homofoobide vahekorra kaalukauss nagu täpselt osundab härra Pullerits oma tänases kirjutises. Alles pärast homolempside suveräänset kontrolli riiklike intsitutsioonide hoobade üle avab meile uued horisondid rahvusvahelise pingelõdvenduse karussellis.

 
At 20:28, Blogger Priit Pullerits said...

Jah, siin läks kommentaarium nagu ikka lappama. Te tegelete teemaga, mis ammu lahendatud, nt Tallinna maratonil on kirjas, mis peab olema aeg ehk tase, et auhinnaraha saada.
Küll aga on lahendamata küsimus, mille selles sissekandes püstitasin - aga see käib kommentaatoreile vist kahjuks üle jõu ja mõistuse?

 
At 22:30, Anonymous Anonüümne said...

Padre ei saa aru et sellal kui tema iseseisvast Eestist uneles tegid liberastid sihikindlat tööd ja meelitasid spordimehed ära Brokebacki mäele. Nüud ongi nii et üleskutse homokroobidele kettu anda kõlab kurtidele kõrvadele.

 
At 23:07, Anonymous Anonüümne said...

Aa, mingi palgatabel oli 2013 Tallinna Maratonil tõesti olemas aga see ei toiminud. Tüübid ei viitsinud lihtsalt pingutada. Ei tulnud ässasid kohale. Ilmselt on kuskil mujal lihtsam teenida. See ärimudel ei toimi Eestis. Sama raha on lihtsam teenida igapäevase palgatööga, selmet treenida ja vaevelda ületreenituse ning kaasnevate hädadega. Sport on saatanast.

 
At 23:15, Anonymous Anonüümne said...

Sellel pildil olev tekst ütleb selle teema kohta kõik. Aga eks jaurake siin sabad rõngas edasi.)
https://tartu.postimees.ee/7077747/tartlased-avaldasid-toetust-koigi-oigusele-abielluda-vastasleer-nimetas-seda-reklaamiks?gallery=294252&image=13390137

 
At 23:25, Anonymous Anonüümne said...

Tore, et blogipidaja on tsenseerimisest väsinud ja on koht arutamiseks. Nüüd soovib päevaleht seada arvamusekünnist, nn arvamuse tsensuuri. Loodetavasti mõjub see mõte siinse blogi populaarsuse kasvule hästi. https://epl.delfi.ee/arvamus/paevakommentaar-vilja-kiisler-argem-toitkem-deemoneid?id=91259615

 
At 07:34, Anonymous Anonüümne said...

Läbi homoseksuoloogilise probleemistiku poliitkorrektse sallivus diskursi finessideni. Doktor Pullerits paneb meid peeglisse vaatama kuid jätab dekrüpteerimismehhanismid kätte jagamata.

 
At 08:28, Anonymous Anonüümne said...

Kõige parem dekrüpteerimise mehhanism on Njuuša pilt. Siis mehed nokitsevad vaikselt omaette ja ei tegele homopropaganda levitamisega. Selline oleks rahvusliku jätkusuutlikkuse esimene retsept. Kindlasti ei ole lihtsad lahendused sobivad kõigile kuid olgem vaguralt ettenägelikud.

 
At 08:29, Blogger Priit Pullerits said...

23.15, see on idiootne meeleavaldus, sest alates teatud vanusest, vist on see 16, on Eestis õigus abielluda kõigil. Nimetage mulle mõni inimene Eestis, kellel ei ole õigust abielluda!
....
Mitte ei kuule, et selliseid oleks!

 
At 10:20, Anonymous Anonüümne said...

Njušat tahaks näha küll karvaste homode asemel. Härra Pullerits kui ilusasti paluda, kas saab?

 
At 11:37, Blogger Priit Pullerits said...

Ei saa, Njuuša on Venemaal koroonaluku taga kinni. Ja siin ei huvita ta küll mitte kedagi peale teie.
Lahendage parem probleem, mille sissekandes tõstatasin! Või on siin nii argpükslikud mehed, et kui kusagil homotemaatikat näevad, siis jooksevad peitu ja hoiavad madalat profiili? Muidu on küll kõik kõvad asjatundjad koos...

 
At 12:08, Anonymous Anonüümne said...

Aga milleks torkida?

 
At 13:58, Anonymous Anonüümne said...

Aga, milles üldse probleem on? On inimesed, kes armastavad samast soost inimesi, ja on inimesed, kes armastavad vastassoost inimesi, aga arvavad, et samast soost inimestel peaks olema õigus abielluda, kui nad seda tahavad. See, et inimene pooldab samasooliste abielu, ei tähenda, et ta ise peaks nautima samast soost inimese puudutusi.

 
At 15:20, Anonymous Anonüümne said...

Ja ka vastupidi, kui inimene on homoabielu vastu, ei pruugi ta veel hetero olla.

 
At 16:21, Anonymous Anonüümne said...

Aga jooksemegi peitu. Ohtlik temaatika. Kui sa pole homognoom siis palgatõusust ja edutamisest pühi suu puhtaks.

 
At 16:23, Anonymous Anonüümne said...

Kui homoteemaga lehvitatakse siis soovitakse rahva tähelepanu suurelt jamalt ära juhtida. Priit sai Estonia eest ilmselt kõva peapesu. Nüüd loputab rahva ajusid homodega. On limukas!

 
At 17:25, Blogger Pärtel said...

Aga seletage mulle ära, milleks üldse on vaja autasustada 4.-6. koha saajaid? Lohutusauhind kaotajatele? Kreeka olümpiamängudel oli ainult üks võitja, kes sai auhinnaks oliivipärja. Kõik ülejäänud olid kaotajad. Arusaam, et ka 2. ja 3. koht on "võitjad", on moodsa aja leiutis ehk - selle blogi sõnavara kasutades - läänemaailma pehmostumise tagajärg. Kusjuures kuld, hõbe ja pronks leiutati alles 1904. aastal ning omistati tagantjärele ka 1896 ja 1900. aasta "võitjatele". Olgu peale, olümpiamängudel esikolmikusse tulek on tõesti päris kõva sõna, aga nüüd oleme jõudnud niikaugele, et mõnedel võistlustel, eriti kelgutamises, kutsutakse ka poodiumi kõrvale pikk rivi kaotajaid. Siit on ainult väike samm selleni, et kõik stardivad rinnanumbriga 1 ning lõpuks saavad jäätise ja limonaadi.

 
At 17:49, Anonymous Anonüümne said...

Pärtel torkab otse südamesse. Vanas kreekas oli nii pankrationis oli üks 1.koht, ja see oli mees kes viimaseks ellu jäi. Tänagi võiks sama olla, aga Pullerits hõõrub homodele 1-8 kohta pedestaalile.

 
At 17:57, Anonymous Anonüümne said...

Pärtel tahab öelda, et ka 2 ja 3 koht on jama?! Iseenesest peaks ka lotomängus jagama siis ainult peaauhinda aga mitte ergutusauhindu. Sama ka ruletiga, et on ainult üks number mis võidab jne. Pärtel on otsesõnu ajast mitu sajandit maha jäänud. Ta on ikka veel seal, et duellis jääb ellu ainult täpsem ja kiirem tukikangelane. Elu aga on palju värvilisem. Näiteks vikerkaarel eristatakse tavaliselt 7 värvi. Seega jah, 4-6 koht on vähe. Homoaktivistid peaks nõudma 7 koha autasustamist kohale vastavat värvi meene ja rahatähega.

 
At 19:59, Blogger Priit Pullerits said...

Pärtel osutab õigele teemale. Rattaspordis on ka ainult võitja, kogu moos. Teistele jääb osalemise rõõm. Ja õige on! See tänapäeva läänelik ja pehmostuv ühiskond, mille mõttemalli järgi peavad kõik olema permanentselt paduõnnelikud ja keegi ei tohi end tunda end millegipärast halvemana, viib varsti sinna, et võistlus ja võitmine on sümboolsed, aga pärast kutsutakse autasustamisele seisma kõik, kes kaasa lõid - no või kes mingist limiidist paremad olid. Aga paremusreastamine - vaat see on lubamatu, sest see tekitab stressi, see alavääristab, see viib suitsidaalsuseni. Kellele seda jama vaja on, Pärtel?

 
At 20:26, Anonymous Anonüümne said...

Ot alles tähistati siin fantastilist 280 millegagi kohta rattavõistlustel. Ja mis saab selles valguse 800m imeajast 1.55? Isegi mõni meie kirutud sotsiaaldemokraadist poliitik on sellest kiirem olnud.

 
At 20:48, Anonymous Anonüümne said...

284 koha sõidus jagati peale esikoha ka ohtralt auhindu teistele. Jälle ajakirjaniku tõde on lamemaaline.

Autasustamine toimub finišis kell 14.00.
Autasustatakse 89 km distantsi 6 paremat meest ja 6 paremat naist. Võitjaid autasustatakse karikaga ja eriauhindadega. Vahefinišite võitjaid autasustatakse rahaliste või esemeliste auhindadega.
Autasustatakse klubide ja firmade arvestuse kolme paremat võistkonda karikate ning tasuta osalemistega Kuubiku järgmisele osavõistlusele. Karikad antakse üle Kuubiku järgmise osavõistluse (Tartu Linnamaratoni) autasustamisel programmis näidatud ajal, tasuta registreerimise info saadetakse klubi või firma esindaja e-postile.
Välja võib olla pandud ka eri- ja loosiauhindu ning auhinnad 89 km sõidu vanuseklasside võitjatele. Auhindu väljastatakse stardinumbri või ID-kaardi alusel.
Rahalised auhinnad kantakse võitjate pangakontodele pärast ametlike tulemuste ja dopingutestide tulemuste kinnitamist. Kõikidelt rahalistelt auhindadelt peetakse vastavalt Eesti Vabariigi seadustele kinni tulumaks (20% auhinnasummast).
Autasustamisele mitteilmunud sportlane kaotab õiguse auhindadele ja hiljem auhindu ei väljastata.

 
At 22:59, Anonymous Säinas, taluperemees ja eestlane said...

Täpselt 41 aastat tagasi 7.oktoobril toimus üks kuulsamaid suudlusi. See polnud mingi prantsuse suudlus. Suudlejateks oli kaks meest. Need mehed olid loomulikult NSVL legendaarne juht Leonid Brežnev ja Saksa DV liider Erich Honecker. Pilt kahe mehe suudlusest leidis tee nii ajakirjandusse, televisiooni, popkultuuri kui Berliini müürile. Meestevahelisel suudlusel oli kommunistlikus blokis sügav ja mitmekihiline tähendus. Tasub uurida, et miks ja kuidas sedasorti komme üldse tekkis ning mis oli sotsleeris selle teo laiem kontekst.

Kuid see kõik on vaid ajaloo kauge kaja ning sissejuhatav taust, mis kantud lugupeetud blogiperemehe postitusest.
Üldiselt on nii, et kui oled oma eelistustes kindel pole vaja karta ei meesmassööre, ei omasoo austajaid ega ei tee sind vähemaks meheks vennalik suudlus teise mehega. Kui hakkad kartma peale väsitavat trenni teise mehega koos paljalt sauna minekut või mis veel hullem, ainuüksi juba meesmassööri lihaselised käed tekitavad imelikke mõtteid ja ajavad ihu imelikuks – no siis on põhjust küsida endalt, et mida sa ikkagi kardad.

Seega pole vaja ärevusse sattuda ja endiselt võib püksata sauna minna, teise mehe selga seebitada ja juhuslikult kohatud meesmassööri jõulisi käsi oma reitel taluda.

Aga üks asi jäi blogist segaseks. Kas äratõukereaktsiooni suudlevatele meestele tekkis juba 7.oktoobril 41 aastat tagasi või on see viimase aja ilming? Mul endal on raske mõista seda pidevalt tekkivat erutusseisundit. Hämmastav, kui palju kirgi suudavad kaks suudlevat meest teistes meestes üles kütta. Täiesti košmaarne kui palju mõeldakse viimastel aegadel geiseksist. Mis on meie meestega lahti, et see teema neid nõnda palju erutab? Kas võib olla, et naised neid enam ei eruta? Segane lugu.

Ah jaa, selle 41 aasta taguse suudluse pealkirjaks sai hiljem „Го́споди! Помоги́ мне вы́жить среди́ э́той сме́ртной любви́“.

 
At 08:54, Blogger Priit Pullerits said...

Kogu lugupidamise juures taluperemees Säinase vastu pean ma täna kriitiliselt kõigi tähelepanu juhtima sellele, kuivõrd osavalt on vasakliberaalne paradigma ja propaganda istutanud end tema teadvusse, nii et ta ise ka sellest aru ei saa.

Aga eksinud poega tuleb aidata!

Ta väidab, et need, kellele meesmassöör ja meestega väga lähedane, vaat et peaaegu homoerootiline lävimine ei meeldi, kardavad midagi. See on täpselt see, mida vasakliberaalid ja geilobi räägivad: et see, kui sulle geivärk kuidagi ei istu, siis järelikult kardad midagi iseendas. Väga alatu seda öelda! Esiteks seepärast, et raske on leida mehe ründamiseks vahedamat relva, kui väita, et ta kardab, on arg. Teiseks on see alatu seepärast, et saab jätta mulje, nagu oleks mees sisemiselt ebakindel, et ta võib olla salahomo - aga ükski mees, tõeline mees, ei taha olla ebakindel.

Ma paljastasin siin nüüd gei- ja vasaklobi meestevastase õõnestustöö tagamaad. On ärevusttekitav, et lp Säinas on selle retoorika omaks võtnud ning seda siin süüdimatult meile taastoodab. See on ohumärk, et too õõnestustöö on olnud murettekitavalt tõhus.

Vaatasin eile ETVs saksa spiooniseriaali "The Same Sky". Järsku toodi sinna tugevasti sisse homoteema. See vihastas. Mitte sellepärast, et ma midagi kardaks. Vaid seepärast, et kas saab ka viimasel ajal mõnda filmi või sarja vaadata, kus sulle ei hõõruta homoteemat otse silmesse?! Miks, kurat, peab seda muudkui peale pressima! Ja siis kui nood mehed läksid ukse taha tatti panema (suudlemine oleks selle kohta liiga ilutsev öelda) ja üksteist näppima, siis see oli lausa jäle. See on täpselt sama, nagu mõni ei kannata verd vaadata, ei kannata mõni selliseid stseene vaadata. Nii on, tehke või tina.

Edasi, lp Säinas muretseb, et miks räägitakse geiseksist nii palju ja miks see teema nii erutab. Ja taas tunneb kriitiline, kaine pilguga ja elukogenud lugeja siin ära varjamatu homoretoorika: et normaalsed mehed mõtlevad geiseksist rohkem kui geid ja erutuvad imelikult kombel sellest. Tuleb ju tuttav ette nende suust? Aga nüüd vastame, miks see nii on. On näiteks sellepärast, millest ma eelmises lõigus just rääkisin - seda homovärki topitakse söögi alla ja söögi peale. Pange nüüd tähele: kui seda ei tehtaks, ei räägitaks sellest peaaegu üldse ning teemat ei oleks, keegi ei erutuks.

Kokkuvõtvalt: see kõik, mis toimub, ei ole ainult provokatsioon, vaid väga salakaval homovärgi pealesurumine, mille edukust kinnitab kahjuks see, et taluperemees Säinas on selle süüdimatult alla neelanud ja omaks võtnud.

See siin, muide, on üks põhjapanevamaid ja läbinägelikumaid kommentaare, mille ma olen oma blogisse jätnud. Jätke see meelde ja nähke edaspidi läbi, kuidas teiega manipuleeritakse.

 
At 09:13, Anonymous Anonüümne said...

Jah loomulikult tunneb kriitiline, kaine pilguga ja elukogenud lugeja ära varjamatu homoretoorilise manipulatsiooni, aga, kuid, järgmiseks peab selgusele jõudma kas äratõukereaktsioon on naturaalne või sublimeeritud. Alles seejärel võib hinnata objekti usaldusväärsust vasakiberastilise paradigma läbilõikes.

 
At 09:58, Blogger Priit Pullerits said...

Just, klassika, 09:13 - nüüd näeme teie esituses järgmist liberastide käiku: kui nende taktika on paljastatud, siis minna rünnakule, et hakata külvama kahtlusi paljastaja psyches ja alateadvuses, sest sealt on rünnataval juba väga keeruline midagi andmepõhist ehk sedasi raskesti ümberlükatavat välja koukida - ent piisab sellest, kui tema vastu on küsimused õhku visatud. Väga salakaval ja alatu!
Aga kas keegi arvas, et seesuguseid salakavalaid ja alatuid võtteid too vastaspoole ei kasuta? Tegemist on ju klassikaliste manipulaatoritega!

 
At 10:04, Anonymous Anonüümne said...

See on ammu selgeks vaieldud, et homod peavad äratõukereaktsiooni naturaalseks ja homofoobid sublimeerituks. https://ekspress.delfi.ee/arvamus/rein-raud-vaba-tahe-teadus-ja-tegelikkus?id=65805556

Tänases olukorras pole sel tähtsust, sest kui aastaid sublimeeritakse mingit dogmat siis muutubki see naturaalseks. 40 aastat Honeckeri ja Breznevi suudlusest on piisav aeg, et nooremad võtaks seda naturaalselt ja vanakesed ohiks nooruse hukkamineku pärast.

Peaküsimus on ikkagi, et mida sina saad teha homorevolutsiooni summutamiseks!?!Kui leidsid vastuse siis Just do It!

 
At 10:22, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits on sipeldes omaenda hirmude lõksi langenud. Kes juhataks teed?

 
At 11:05, Anonymous Anonüümne said...

Kas Pullerits Girot jälgib?

https://sport.postimees.ee/7074053/kangert-tousis-giro-d-italial-tagasi-30-parema-hulka

Hoiame Kanksile pöialt!

 
At 15:50, Anonymous Anonüümne said...

Kas Girol saavad nüüd 30 esimest auhinna või? Pudeli limpsi ja jäätise? Krdi palju vasturääkivusi siin blogis. Üks päev tuleb sattuda vasikavaimustusse kellegi 284 kohast, siis tehakse selgeks, et loeb ainult võit, ülejäänud on luuserid. Nüüd olema jälle sealmail, kus tuleb lakke hüpata kellegi jõudmisest 30 hulka? Rääkides homoteemast, siis ei viitsi lasta ennast neist häirida. Kui lubataks ilma avaliku hukkamõistuta nende kohta "peded" öelda, nagu vanasti, siis ei tunneks vist isegi erilist rõõmu sellisest uudisest, et kuskil neid mäda tomatitega loobiti või niisma peksa anti.

 
At 17:34, Anonymous Anonüümne said...

Vaadake mehed diskursus on suurem kui te ette kujutada suudate. Meie generatsioon elas läbi impeeriumi langemise ahterümbi. Antiik Kreeka mütoloogia kirjeldab vastavat kogemust kui isakaotuse tragöödiat. Siit ka meie valuline reaktsioon mis otsib vastandamise vektorit ja iseeneseslik negatsioon mis kanaliseerub äratõukereaktsioonide kaskaadiks mis aegajalt alateadvuse tasandilt teadvuse platoole rühib kuid vältimatult jõetult tagasi eskapismi ja nihilismi sohu langeb.

Homorevolutsiooni summutada ei ole võimalik sest see lõõmab meie sisemises tohutu potentsiaaliga ja loodame et leiab väljundi suusablogi veergudele.

 
At 18:59, Anonymous Anonüümne said...

17:34 mõistab tõde ja lahkelt valgustab kõiki pimedaid. Läheb veel pikalt aega enne kui Pullerits seda karmi tõde tunnistab ja oma sisemise potentsiaali valla päästa julgeb.

 
At 21:03, Anonymous Anonüümne said...

Kas Postimehest lahkusid mitmed Eesti parimad ajakirjanikud vaid konkurentide hea värbamistöö tõttu? Lubage kahelda. Seda protsessi on detailirohkelt kajastatud Eesti ajakirjandusmaastiku väiksuse tõttu.

Postimehesse on jäänud mitmeid tugevaid ajakirjanikke, aga enamik nn veteranreportereid ning -toimetajaid (kellel on ka ülitugev võrgustik ja vajalik mälu) on vahetanud tööandjat või isegi töösektorit. Peatoimetajad ja juhid ei pea Postimehes pärast Kadastiku lahkumist pikka aega vastu - olen sellest kirjutanud Eesti Ekspressi ajakirjanikuna.

Kinni keeramine ei käi järsult ja on Eesti väikse ühiskonna tõttu nagunii märksa raskendatud, aga Postimehe kaasus on loomas olukorda, kus näiteks Õhtuleht kerkib järk-järgult üha olulisemaks väljaandeks, sest Postimees "on otsustanud kärpida kriitilisust", kui tsiteerida Postimehe peatoimetajat Mart Raudsaart. Mitte, et Õhtuleht ei oleks oluline olnud ennegi.

 
At 23:14, Anonymous Kägu, kehakultuurlane said...

Olen vist täiesti frigiidne, no aga ei eruta see teema mind, ei eruta. Teema ise oli muidu üleval paar- kolm aastat tagasi, kui kõik "isakesed" hääletasid meesmassöörid välja ja teatasid resoluutselt, et nemad mehi oma reisi näppima ei lase. Ühinesin nendega siis ja olen samal arvamusel ka praegu. Mulle tundub, et tegelikult pakub härra Pullerits homodele just seda, mida nad ihkavad ja tahavad, see on tähelepanu. Kui hakata seda pederallat lihtsalt massiliselt ignoreerima, siis küll varsti kaob ka põnevus ja paljudel mängulust

 
At 07:02, Anonymous Anonüümne said...

Mehed, olete lolliks läinud vöi?

Massöör teeb tööd ja kõik. Mis tähtsus sellel on, kas ta on mees või näine, pime või nägija? Kas muude ametite kohta on Priidul sama arvamus - näiteks dr.Punab? Lisaks paneb ta siia Sportfoto meelaste meesfotograafide piilu-pilte endast liibukates ja rattas reite vahel?

Kui Priit seob massööri töö soo ja seksuaalsusega, siis tundub, et ta ei käi mitte lihaseid taastamas, vaid otsib naisterahva poolt pakutavat erutust... Kas kodus asjad juba NII halvad?

 
At 08:48, Blogger Priit Pullerits said...

15:50 ja 23:14 - nagu vanasti öeldi, ja õigusega: karta tuleb ükskõikseid.
Viivi Luik tegi hiljuti Postimehes selgeks, mis on sallivus: sallivus on ükskõiksus.
Palun, et mõtleksite siit oma peaga edasi, kui ajurakud veidigi seda võimaldavad ega ole massiivse vasakpropaganda poolt täiesti komposteeritud!
Annan niidiotsa kätte: just teiesuguste ükskõiksete tõttu toimuvadki need protsessid, mida teie sõnavõttudest, nt 15:50 ja 23:14, välja loen, et te sisimas taunite ja põlastate.

 
At 09:01, Anonymous Anonüümne said...

Priit on ässitaja, elukutseline provokaator. Tal pole tähtsad põhimõtted vaid see, et ta masside ässitamise eest pappi saaks. Just sellise ässitava ajakirjanduse pärast ongi rahvas ajupestult ükskõikne kui Postimehe kaante vahel plastik munne üle leheküljelist reklaamidega pakutakse. Vanasti toimus selline reklaam erialalehtedes aga nüüd on see peavoolus ja tulemused on näha - riik annab munni kujulise põhakoja jaoks kümneid miljoneid rahva raha. Ehk siis kogu asi on munnis.

 
At 11:17, Anonymous Anonüümne said...

Mehed meie hingedes lõõmab lõke, möllab torm, pragiseb võimas homorevolutsioon mille juba 40 aastat tagasi süütas isakeste Oneckeri ja Brežnevi kuum suudlus. Soovin kõigile libedat suuska ja märga rada sellel lainel. Elagu revolutsioon ja õitsegu fallokraatlikud sümbolid maal merel ja linnaruumis

 
At 11:28, Blogger Priit Pullerits said...

09:01, palun siin selliseid m-tähega algavaid sõnu mitte kasutada. Jäägem viisakaks ja sündsaks. Saab ka teistmoodi väljendada, et sama sõnumit edasi anda. Aga selline kõnepruuk madaldab teid - ja teisi ka (mis on teie pärispatt).

 
At 12:25, Anonymous Anonüümne said...

Kas suusa ja rattameeste kogukond peab karmimad meetmed kasutusele võtma? Kas peab jälle pooma hakkama? Kui mõne fallokraadi pihku saame siis otsemait silmus kaela!

 
At 13:29, Anonymous Anonüümne said...

Fallokraatidega saame hakkama surume testiiklid kruustangide vahele prässingusse aga mida teha olümpia blm stiilis kükitamisega? Kas papa Pullerits hoiab siin meie või libernatside poolele?

 
At 15:24, Blogger Priit Pullerits said...

Mis küsimus see on, kelle poole ma hoian!
Siin on sellele selge ja avalik vastus:

https://leht.postimees.ee/7066024/priit-pullerits-kui-roki-juhid-painduvad-sportlaste-tahtmise-ees-saame-omil-naha-nii-blm-loosungeid-kui-ka-vikerkaarelippe

 
At 18:59, Anonymous Anonüümne said...

Kas saame kindlad olla et isake Pullerits ei ole ise fallokraatliku vandenõu mestis? Spordimees on? On. Kapteni pagunid on? On. Liberastiavastast resistanssi juhib? Juhib. Ansipit tunneb? Tunneb. Nii et kahtlused ikkagi püsivad

 
At 19:03, Anonymous Anonüümne said...

Eheheh, fallokratism on Eesti soolaärikate pärandvara kohalikele otsustajatele - raha külvajatele. Kilulinnas on lausa tänava nimeks Lühike jalg. Vaadates aga terava pilguga Lühikest ja Pikka jalga KAPO majast 1000 jala kõrguselt, avaneb vaade suurele longus punasele jalakesele mille otsas on Pika Hermannist moodustunud pilu markeering. Selle kõige kõrval on Jõgeva oma peen fallokratismi huumor.

 
At 10:01, Anonymous Anonüümne said...

Avalikkuses teevad nägu nagu oleksid fallofoobid. Tegelikult on Pullerits Soonets Huu ja mõned kelle nimed jäägu esialgu varju fallokraatide salaseltsi liikmed juba aastast 2008

 

Postita kommentaar

<< Esileht