teisipäev, oktoober 25, 2022

Pullerits: Aeg on esitada teravaid ja valusaid küsimusi! Aga kes vastab?...

Ise kirjutasin laupäeval Postimehes, et Kagu-Eestis on olukord julgeoleku vaatenurgast hõre, mis tähendab, et tuleb osa selle vaakumi eemaldamisest enda peale võtta, mida olen ka laupäeva õhtust alates teinud. Olen patrullinud rattaga, hoidnud tempo keskpärase, et jääks aega ka vasakule ja paremale vaadata. Seni ei ole peale ühe hallikarva orava, kes ratta eest läbi lipsas, ühtki ootamatut liikumist silma jäänud. Kahes kohas olen näinud metsa all seismas metsamasinaid – ei tea, kas märk puidu tõusmisest veelgi suuremasse hinda?

Küll näeb endiselt nn Riia-Pihkva kiviteel, mille Eesti kagunurka läbiv 22-kilomeetrine lõik sai paar aastat tagasi uue asfaldi – huvitav, milline on tee olukord ida pool, kas endiselt nõukogulik? –, sõitmas Vene numbrimärgiga sõiduautosid. Tõenäoliselt on tegemist Läti või mõne muu riigi elamisloaga venelastega. See tekitab pehmelt öeldes tuska. Mida nad tikuvad meie maale? Püsigu oma neetud kodumaal, millega nad on kõik need 20 ja veidi rohkem värdjalikku aastat vaikimisi rahul olnud.

Mitte ainult tuska, vaid nördimust ja viha tekitab see, millest rääkisid mulle eile EOK peasekretär Siim Sukles ja kommunikatsioonijuht Merili Luuk, kes käisid üleilmsel sporditeemalisel üritusel vastavalt Soulis ja Pariisis. Lühidalt: nende sõnul ei ole Venemaa sportlaste rahvusvaheliselt spordiareenilt tõrjumise teema kuigi aktuaalne ja arusaadav. Sukles ütles, et mida kaugemale jääb riik Venemaa ja Ukraina piirist, seda kaugem on selle riigi spordijuhtidele ka Ukrainas toimuv ning seda vähem nad mõistavad, miks meie, teiste Balti- ja Põhjamaade ning Poola arvates ei tohiks venelasi rahvusvahelistele spordivõistlustele lubada. Sel teemal kirjutasin eile õhtul Postimehe veebi pikema ja põhjalikuma loo.

Tänases Postimehes aga avaldan kriitilise kommentaari selle kohta, kuidas kajastas Eesti Rahvusringhääling, konkreetsemalt «Aktuaalne kaamera» möödunud nädalal Reformierakonnaga seotud sündmust. Kes on pannud tähele, kuidas kajastab ERRi sporditoimetus jalgpalliga seotud teemasid – sellele teen viite ka seekordses kommentaaris –, peaks ilma pikema jututa taipama, et mu kommentaaris esitatud valusad küsimused ei ole laest võetud ega sulepeast imetud.

Mis järgmiseks?

Fotod 1-4: Kaadreid Priit Pulleritsu rattapatrullilt Kagu-Eestis oktoobri lõpus. Fotode autor: Priit Pullerits

65 Kommentaarid:

At 10:57, Anonymous Anonüümne said...

Kuulge hr Pullerits, öelge nüüd ausa mehe näoga, et te olete ostnud Pulli järve kanti maakodu. Mis te seal tiirlete?
Artiklid on kõvad! Kurat, kui kõik nii kirjutaks!

 
At 11:35, Blogger Priit Pullerits said...

Ütlen ausa mehe näoga, käsi südamel, et ei ole ostnud Pulli järve kanti ega ole ostnud üldse kusagile maakodu.
Aitäh, et artikleid lugesite ja hea sõna kommentaariks jätsite!

 
At 12:11, Anonymous Kägu, kehakultuurlane said...

Kasutasin oma 1 euro eest omandatud abonomenti ja lugesin kõik viidatud artiklid läbi. Tunnistan ausalt Pullerits üllatas mind natuke. Probleemid millele ta viitab on vanad ja kõigile teada tuntud selles suhtes ei midagi erilist. Peavoolu ajakirjandus on aegade algusest kuulunud reformi erakonnale ja see on üks olulisemaid tööriistu võimul püsimiseks. Isegi eelmise Ratase valitsuse ajal (EKRE IKE) teenis peavoolu ajakirjanudus truult edasi oma vana isandat. (Selline valitsus tekkis muidugi üldse tänu sellele, et ühe rikka ja suure suuga mehe tütar ei saanud asjdega hakkama olukorras kus ta oli suure eduga finishisirgele upitatud). Teades, et Pullerits ei pure iial seda kätt, mis toidab, siis tekkis minul hoopis seoses eelseisvate valimistega lootusesäde, et kas tõesti on leitud mingisugune lollikindel valem ühelt Brüsseli prset lakuvalt kambalt vähemalt mõneks ajakski mänguasjad käest võtta? On ilmselge, et Pullerits teab midagi, mida meie ei tea. Või sai ta kuskilt väga soodsalt lõvikonserve?

 
At 12:15, Anonymous Anonüümne said...

Selge see, et lõvikonservid. Ratta eest läbi lipsavad oravad on väga süütu näide nende reaalsest võimekusest teelolijate oma soovitud suunas nügimiseks.

 
At 13:25, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits teab kogu aeg rohkem kui sikli suusa räsa ja võhmamehed kokku. Mis te arvate et Kadastiku Mardi info kanalid rõskeks on kuivanud? Sealt jätkub kogukonna rakkes püsimiseks

 
At 15:31, Anonymous Anonüümne said...

https://leht.postimees.ee/7632529/siim-kallas-martin-helme-tahab-voimule-tousta-lenini-ja-hitleri-meetodeid-kasutades?fbclid=IwAR1c3t7ekDh6t1IE3rZYYCh8vxXy57w5HWouGH2rM0SQVC7VPDjxtNTeZWA
Pullerits võiks kommenteerida, mida tema oma lehes kirjutatakse. Eesti kõige pikemate näpudega mees ,kes selle artikli autoriks on, pole vist kunagi üheski asutuses või intsantsis suutnud niimoodi töötada, et poleks millelegi küüsi taha ajanud või suuri rahasummasid kuhugi kaotanud. Esimesed pahandused algasid tal juba õitsval nõukogude ajal. Aga kui rääkida artiklist enesest , siis kelle meetodid olid hiljutised inimkatsed eksperimentaalse keemia sundsüstimise näol ja apartheidi reziim ? Või siis toorutsemine ja põhjendamatud jõuvõtted nn "tõrksate" ettevõtjate kallal ? Teenistuskoerte rahumeelsetele meeleavaldajatele kallale ässitamine?. Lisaks käib mingi järjekindel üksteise vene meelsuses ja putinismis süüdistamine. Teada olevalt pole üksi EKRE poliitik vene suunal mingit reklaami teinud, ega Putinga kohtunud. Eesti esi putinist on endiselt pärit erakonnast mida Leninid ja Stalinidki kõrgelt hindasid. Putin pole vist siiani kutset Tartusse jalutama tulla vastu võtnud





 
At 15:45, Anonymous Anonüümne said...

Putin pole kutset Tartu külastuseks vastu võtnud aga ta kindlasti teab kes on kõige informeeritum baltikumis ja idaeuroopa põhjapooles. Sellise mehega tasub törtsu juttu ajada ja edasises kokku leppida.

 
At 15:50, Anonymous Kägu, kehakultuurlane said...

To 15:31
Te saate asjadest valesti aru. Kui sots või reformierakondlane kõrgete vene poliitikutega kohtub, siis on see diplomaatia ja heanaaberlikud suhted. Kui seda teeb EKRE poliitik, siis on see putinism ja Kremli poliitikale kaasa koogutamine. On sellest siis raske aru saada või?

 
At 17:39, Anonymous Anonüümne said...

Kuidas, mehed, te siis aru saite, on Nabi dopingumees või ei ole?
CAS on vahva asutus, süüdi ei tahaks tunnistada, aga karistus on omal kohal.

 
At 17:49, Anonymous Anonüümne said...

Reeglid on reeglid. Kahju muidugi Nabist aga kui agendid käisid tal koduukse käepidet kokku mökerdamas kahtlase ainega siis seda ei tehta niisama. Ju ta oli kellegil ees. See on poliitikute stiil ebameeldivate tüüpide rajalt maha võtmiseks. Las Nabi teeb sisekaemuse ja uurib välja, et kelle kõrvad välja paistavad. Ilmselt siiski mitte poliitikud vaid konkurendid kellel on pidav katus.

 
At 18:16, Anonymous Anonüümne said...

See CAS vahva asutus tõepoolest. Veerpalu puhul tunnistati mees põhimõtteliselt süüdi, aga kuna protseduuri reegleid oli rikutud, siis karistust ei järgnenud. Seekord siis sedapidi.

 
At 18:22, Anonymous Anonüümne said...

Oravad on seni kohtutest puhtalt läbi tulnud. Püüa mis sa püüad, aga peod on tühjad. Nüüd paistab, on väga kena käbikuninganna lõksu langemas. Ei mõistagi ütelda, milles seisneb Rosimannuse süütegu - kellele ta mis kahju tekitas, aga seadus on seadus. Sellest saab ikooniline õigusemõistmine ja valitsuspartei krahh vastu uusi valimisi.

 
At 18:34, Anonymous Anonüümne said...

Kas oravad ei kontrolligi proksi või? No ma ei mõtle otseselt aga läbi varitoetajate.

 
At 19:08, Anonymous Anonüümne said...

Dr John Campbell analüüsib oma Y-tuubi kanalil seda uut teadlaste poolt loodud mutant koroonat (Boston virus) ja lõppkokkuvõtteks ainumõistlik küsimus: kui uus mutant läheb vaktsiinidest mööda ja on 80% rahvastikule ohtlik siis miks selliste asjadega üldse jamatakse. Kas on vaja uuesti tulega mängida?

 
At 19:11, Anonymous Anonüümne said...

https://youtu.be/_WTZo9ieBKY

 
At 19:18, Anonymous Anonüümne said...

See oli mingi pettemanööver- Padre lajatas mingi näilise "litaka" oravate leeri suunas või ERRi suunas? Vahet pole. "Konservatiivid", lihtsameelsed, kohe pöördes. Ja elu läheb vanaviisi edasi. Millelt tegelikult tähelepanu eemale juhiti? Ega ometi SUNDVAKTSINEERIMISELT??? Oh õudu!

 
At 19:25, Anonymous Anonüümne said...

18:34, oravad kontrollivad proksi järjest kehvemini. Peaprokurör Andres Parmase pani paika Ratta rahvuslik valitsus. Kaugele on endise rahandusministri nõuniku altkäemaksujuhtum jõudnud? Mitte väga kaugele. Võttes arvesse, kui kaua on uurimine on käinud, siis sealt midagi enam ei tulegi.

 
At 20:13, Anonymous Anonüümne said...

„See, et sportlased peavad enda süütust tõestama, on juba algusest peale üks suur nõiajaht olnud. Minu arvates on asjaga ikka väga kaugele mindud. Ega tippsportlane pole sugugi kerge olla. Muidu on elus ikka nii, et teised peavad tõestama, kas sa oled süüdi või mitte, aga spordis tuleb süütust ise tõestada,“ avaldas olümpiakomitee president Nabi juhtumi suhtes nördimust. „Ma sain otsusest nii aru, et tema kahe aasta pikkune karistus jäi kehtima, sest sportlane ei suutnud segases asjas oma süütust tõestada. Samas öeldi ju ka seda, et otseselt ei saa teda petturiks tembeldada.“

Veelkord, endine miilits tuleb kiiremas korras maha võtta.

 
At 20:29, Anonymous Anonüümne said...

19:08 seda tehti selleks, et tõestada selle ammuse idee teostatavust. Tegid nemad, järelikult tegid teised enne neid. See ongi must-valge point. Sellele juhiti ju tähelepanu ka viimases 007 filmis. Neid kellel on võimekus selles liivakastis mängida, neid on järjest enam. Kes tegi, mida nõuti, sellest keegi ei räägi. See, et see oli õnnetus, on häma nagu jutt nahkhiirtest.

 
At 20:29, Anonymous Anonüümne said...

Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

 
At 22:13, Anonymous Anonüümne said...

Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

 
At 23:09, Anonymous Anonüümne said...

Kuidas meedia positsioneerub hr Pulleritsu artiklist tõukuvalt:
ERR - Reformierakond. Kuna pr Rosimannus on uurimise all, seda tänu vanale kaabule, siis varjatud reklaami näeme veel kuid. Vähemalt kuni valimisteni.
Postimees, mille uustellija on hr Kägu - Isamaa forever. Kui Euroopa surub lehte pr von der Leyeni jutupunkte, siis PMi veebiversioonis on tasakaaluks kõrval hr Pulleritsu artikkel. Soodsad reklaampaketid on teatud erakondadele tulemas, stay tuned!
Delfi - vasakliberaalid. Intelligents, nagu nõukogude ajal tavatseti sildistada, on tõsine sihtrühm. Siin õnneks hr Lauri Vahtre arvamusi on vähe või polegi.
Objektiiv, Uued Uudised - kord on jälle Eesti kubermang, kus kristlus, vagadus, moraal ja traditsioonilised pereväärtused prevaleerivad. Eesti Eest!
Õhtuleht - hea perioodika ullikestele nagu parempoolsed, rohelised, tulevikuerakond.
Rossija 1 - bad luck, Kõlvart ja Ratas, teie valijad on nüüd SAT-TVs.

 
At 23:14, Anonymous Anonüümne said...

Tänud 20:29. Huvitav lugemine. Valitsustruu meedia on selle nii maha vaikinud, et selle kohta eriti ei leiagi midagi peavoolust. Elame veidral ajal, kus kõige suuremad fašistid ja inimkonna orjastajad süüdistavad valjul häälel oma pattudes kõiki teisi ja mida lähemale valimised tulevad, seda valjumaks see hääl muutub. Suur vastutus lasub meedial, kes on aastaid andnud eetriaega vaid ühesugust seisukohta ja veendumusi omavatele inimestele ja enamgi veel. Nad on teinud kõik, selleks, et teistsugust arvamust, ehk siis valitsuse seisukohti mitte aksepteerivad inimesed, olgu nad pealegi oma ala asjatundjad ei saaks eetri aega. Enamgi veel selliseid inimesi on sildistatud, naeruvääristud ja mõnitatud. Suli Siimu artikel postimehes on muidugi tõeliseks kirsiks tordil.

 
At 23:33, Anonymous Anonüümne said...

Demokraatia ilma terrorita on brauni liikumine ja tsivilisatsiooni häving. Mida lühem on valimistsükkel, seda vähem ühiskond liigub arengu suunas. Kuna juhid lähevad valgustatuse tõttu hulluks ja lisaks korrumpeeruvad, siis on vaja leida tasakaalupunkt tsivilisatsiooni hävingu ja moraalse allakäigu vahel progressi hüvanguks. Edaspidi võiks automaatselt toimuda uued riigikogu valimised kui kasvõi üks minister tagasi astub. Nii leitakse huvide vahel permanentne tasakaalupunkt korralistest valimistest järgmisteni. Kordusvalimised võiksid olla avalikud. Osalevad need, kes ei karda oma nime all öelda, et kelle poolt ta hääletab. Sisuliselt siis valivad ainult parteide liikmed ja võidab see kelle partei on suurim.

 
At 00:55, Anonymous Anonüümne said...

Riigi pea monument on õnnestumine. Ka esimese vabariigi ajal ei sallitud lehmakauplemist ja erakondade tühikargamist. Vapside ja president Pätsi nägemus elimineeriski võimu juhuslikkuse. Erimeetmed aitasid vabariiki tormisel merel kursil hoida, kuid see viis meie vabariigikese hukule. Skulptorite filigraansus laseb meid mõtiskleda vabaduse ja mittevabaduse formaadis - suurepärane taies!

 
At 11:42, Blogger Priit Pullerits said...

See on spordiblogi, mitte vaktsiinivastaste ja vandenõueteoreetikute blogi. Ärge siia seda joga enam toppige.

 
At 12:44, Anonymous Anonüümne said...

Lähtudes Priidu 11.42 seisukohast palun kustutada sama kindlakäeliselt ka kõik poliitilised arutelud jms.!
See on spordiblogi, nii hoida !?

 
At 13:04, Anonymous Anonüümne said...

Kes päästab Priidu, kui ta oma patrullimisega valele poole kontrolljoont satub ja NATO spioonina kinni nabitakse, raskendavateks asjaoludeks ajakirjanduslik taust ja sidemed Ameerikaga? Kas Priidul on selleks puhuks varuplaan? Kas ei tuleks panustada rohkem tempokamale treeningule? Kas seegi aitab?

 
At 13:55, Anonymous Anonüümne said...

13:04 asjata muretsete! Nõukogude raketivägede vanemseersant ja väeosa komandöri asetäitja teisel pool piiri juba hätta ei jää. Kui sellest ei peaks piisama on sm Pulleritsul kaarte küll ja veel. Tihedad sidemed sotsidega. Tema mentoriks ja iidoliks on olnud läbi aegade p Lauristin, ta töötab postimehes. Lisaks on olemas Pulleritsul taga taskus suisa trumpäss. Nimelt on tema abikaasa kogu elu tegelenud vene keele ja kultuuri propageerimise ja juurutamisega. Selline meest ei võta ei ussi ega püssi rohi!

 
At 15:52, Anonymous Anonüümne said...

No on limukas.

 
At 17:22, Anonymous Anonüümne said...

Töö Postimehes on Pulleritsule ainult suitsukate jälgede segamiseks. Tegelikult on mees hoopis dopeltagent.

 
At 17:42, Anonymous Anonüümne said...

Kusjuures nii ida kui lääs teavad, mis mängu Pullerits mängib ja kasutavad seda ära edastades teisele poolele just sellist infot nagu vaja

 
At 18:06, Anonymous Anonüümne said...

Sidemees siis.

 
At 18:54, Anonymous Anonüümne said...

https://maailm.postimees.ee/7634867/leedu-kaitsevae-ulem-ei-taha-ukrainale-haubitsaid-anda?fbclid=IwAR1oUNvSTkqH3ZvqIwajja3tsv_zMF3nqGBfwpRNCe93l7HREVW__BSeGbk#_ga=2.88638171.1523709164.1665345832-67281630.1664565928.
Näed siis! Pooled eestlased ja Pullerits nende seas poevad või nahast välja, aga ukrainlased ei hinda seda. Artikli all on loetelu Ukrainale kõige sõbralikematest riikidest. Eestit nende seas pole.

 
At 19:33, Anonymous Anonüümne said...

Rahu eest tuleb seista nagu A.Peterson (Krõlov) ja M.Helme, mitte relvi täristada.
https://www.postimees.ee/7632149/fotod-ja-video-rahu-toomise-taha-peituvad-provokaatorid-korraldasid-vanalinnas-meeleavalduse
https://www.postimees.ee/7634865/mart-helme-venekeelsele-errile-me-ei-ole-ei-ukraina-ega-venemaa-poolt

 
At 20:26, Anonymous Anonüümne said...

Vana impotent helme suudaks üllatada veel ainult iseennast. Kõik ülejäänud on juba kõike kuulnud, kõigega harjunud.

 
At 22:13, Anonymous Anonüümne said...

Tore, et Pulleritsu blogisse on siginenud mehi, kellel on intiimsuhted vana Helmega

 
At 22:19, Anonymous Anonüümne said...

Spordimehed ei ole impotendid, võibolla ratturid ja dopingumehed on, aga neist palun siin mitte kirjutada. Julgeolek on PP spordiblogi teema.
Trüpanofoobikud leiavad omale kodusema blogi.

 
At 23:11, Anonymous Anonüümne said...

Keegi saab aru et mis Priit seal Pullijärve kandis kooserdab, kas küll ei saa juba? Artikkel valmis. Teed kõok selged. No mida seal veel asjatada.

 
At 23:30, Anonymous Anonüümne said...

Suvest alates toimetab seal. Kohalikud kurjad koerad liputavad juba ka saba Padrele. Pildistab taristut, külastab piiripunkte, uurib piiritara ehitust. Väga kahtlane.

 
At 09:45, Anonymous Anonüümne said...

Vene spioon?

 
At 12:12, Blogger Priit Pullerits said...

Ei, Eesti julgestaja ja lisasilmapaar.
Mida olete teie teinud idapiiri tugevdamiseks ja julgestamiseks?

 
At 13:01, Anonymous Anonüümne said...

Idapiiri tugevdamiseks? Päris ausalt öeldes, viimasel ajal mitte kärbsesittagi. Aga on ka paremaid aegu olnud, mille kõrval Priidu spioonimäng kahvatub. Sellel kõigel pole aga tähendust. Piir on valmis ehitamata, sest meie ja vene spioonidel on vaja auku, kust kuiva jalaga üle piiri pääseks oma toimetusi tegema. Sellega venitasid kõik koalitsioonid nagu jaksasid. Lõpuks leiti ka kompromiss, kus keegi ei saa piiri 24/7 kullipilguga vahtida vaid ainult siis kui patrull nina vastu tara passib.

 
At 14:03, Anonymous Anonüümne said...

Priit, ära ärple, julgestustegevus on miskit muud..
Omal ajal olen teeninud nii ida kui lõuna eestis ja olid ikka ajad.. mõtlen et kuidas küll meie lumehelbed päris situatsioonis hakkama saaksid? Võibolla peakski sõjavägi toimetama 90ndate sarnastes elutingimustes , oli kõle ja toodi mingit rasvast leent nimega supp.. kui nad praeguse hea elu pealt sellistesse tingimustesse visata siis saavad kultuurišoki, samal ajal vastaspoole jaoks on see hea elu, nemad hoopis imestavad et meil on kivimajad, nii hästi elatakse siin!

 
At 14:10, Blogger Priit Pullerits said...

Jah, teiega, 14:03, võrreldes ei küüni ma mingile tasemele.
Kuid loeb siin ja praegu.
Muidugi ei ole ma kutseline piirivalvaja, väga kaugel sellest, aga arvestades, et sealkandi teedel on peaaegu olematu liiklus ja sealkandi metsade vahel pole kuigi palju elamisi, võib ka ühest mehest, kes seal aeg-ajal käib ja rattaga ringi kolistab, mingitki kasu olla. On vähemalt kohalolek ja silmapaar. Igatahes rohkem kasu kui neist, keda seal üldse kohal ja olemas pole, on ju nii?

 
At 14:52, Anonymous Anonüümne said...

Õige Priit aga soovitan Kägu meestega kampa võtta. Neil on piiluri punktid valmis ja võrk maasse kaevatud ja kogemust infosõja meetodeid ja võtteid teha. Ameerika avacs signaaliluure kanali ots tuleb Kägu staapi spetsidele krüpteeritud kujul.

 
At 14:53, Anonymous Anonüümne said...

Mõlema poole spioonimängud tuleb lõpetada ja keskenduda rahu hoidmisele. Kas keegi tahaks neid mannetuid aegasid supileemega tagasi? Ei soovi.

 
At 19:14, Anonymous Anonüümne said...

Vana Helme tõmbas ekreismile vee peale. Kägu peab uue katuse leidma. Sõja ja rahu teema on üks asi aga hallipassi meeste ja enne 1991 siin elanud Vene passi omanike eestlasteks kuulutamine on üle piiri. Priit peaks patrullima praegu venelastest EKRE uute valijate uste taga ja neile kaabusid joonistama, et sisseelamine sellesse parteisse sujuks.

 
At 19:54, Blogger Priit Pullerits said...

Teemast ka ikka!
Sain pärast Souli ja Pariisi spordifoorumite teemal kirjutamist (viited sissekandes!) pika tunnustava kirja Eestis spordielus kõrgelt hinnatud ja tunnustatud inimeselt, kes alustas nii:

Just lõpetasin PM onlines Sinu loo lugemise ja tundub, et oled jäänud ehk ainsamaks meie meediategelaseks, kes viitsib veel RUS/BLR teemat käsitleda. Ja ka suur osa spordifunktsidest on väsinud või lihtsalt lootusetult käega löönud. Aga vene surve ei kao, see immitseb taas kuskilt nurgast ja teises vormis lagedale.

Ja jätkab allpool:
Aga vedelaks minna ei saa ja oodata, et RUS/BLR ehk ise mingi positiivse moonduse tekitaks. Neil elab edasi see "ilma meieta te ju ei saa", sest see on neisse sisse juurdunud ja sellega on nakatatud nad oskuslikult muud maailma juba aastaid. Küll on jagunud igat sorti meelehead paljudele neile läänlastele, kes siis tasa ja targu asjad ära korraldavad.

Ja lõpetab:
Nii et praegu võib ROK kuidas tahes rehkendada, aga asjad on lootusetult käest läinud. Ja siin ei aita miski muu kui liikmesriikide ja rahvuslike alaliitude surve. Ja ka iga tervelt mõtleva atleedi selge seisukoht, et see RUS/BLR seltskond koos sateliitidega peab mängust eemale jääma ja ka igat sorti /--/ manööverdamine peatatud saama…

Nii et, mehed, püsige teemas! Näete, et saab ju küll!

 
At 20:19, Anonymous Kägu, kehakultuurlane said...

Imeks pandav, kui palju on Venemaa riigiduuma saadikul ja Pulleritsul ühiseid seisukohti.
https://sport.delfi.ee/artikkel/120089692/jelena-valbe-tahab-olumpial-naha-ainult-heterosportlasi-ma-ei-saa-kunagi-lgbt-inimestest-aru

 
At 20:53, Anonymous Anonüümne said...

Kägu raskel sõja-ajal homoks jõudnud hakata? Vana kaabu eeskujul "make love, not war"?

 
At 20:56, Anonymous Anonüümne said...

Lgbt on nõrk, Kägu! Esmalt tuleb saada naiste arvestusest välja meesnaised. See on spordi Aa ja Oo peale dopingut. Alles seejärel tulevad RUS/LGBT/BLR teemad.

 
At 21:00, Anonymous Anonüümne said...

Eesti Raudtee hoolitseb kah eestlaste tervise eest, katkestades rongiliikluse ja sundides ootamatult rohkem jala tatsama, kahjuks küll ootamatult ja vene häkkerite kaasabil kes samamoodi tirisid maha sakslaste taristu. https://www.err.ee/1608768025/sidekaabli-rike-hairis-rongiliiklust-ule-ule-eesti

 
At 22:49, Anonymous Anonüümne said...

https://www.postimees.ee/7635888/martin-helme-inimene-on-suudimatu-moraalne-must-auk?fbclid=IwAR0WTKlA5XDabPtFvVsEjMdWsVEphjV8VY392Rnd2VG3wRlQk8ifiH-LLqM
Martin lajatab päris korralikult.

 
At 23:15, Anonymous Kägu, kehakultuurlane said...

Mart ütles, et on rahu poolt. Õigesti ütles. Mina olen ka, minu lähedased ja tuttavad on ka. Kas siis vingujad on sõja poolt või? Ja kui riike loetlema hakata, siis peaks eelkõige olema Eesti poolt.

 
At 23:21, Anonymous Anonüümne said...

Paraku on nii, et ekre vastaseid ei kõneta ka maailma suurimad tarkused kui need ekre poolt tulevad.

 
At 23:49, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits võiks pisut kommenteerida, et mis värk selle Mihkelsoniga on? Alul vaikiti see asi ju maha. Ikkagi endine Postimehe peatoimetaja! Miks siis nüüd selline lugu avaldada otsustati? Martin Helme lasti Postimehes eetrisse?!!!. Kas varsti hakkate Varro Vooglaidu ka avaldama? Kägu hakkas postimehe lugejaks, hakka või ise kah krt!

 
At 09:01, Anonymous Anonüümne said...

Seal on mingi kotermann sees, alles see oli kui P.Helme oma kabinetis midagi arvutis toksis, pärast selgus mida.

 
At 12:54, Anonymous Anonüümne said...

Ei noh. Kas pildid P.Helme arvutis olid Mihkelsoni tehtud erootilised pildid ja sai selle eest jama kaela?

 
At 14:49, Blogger Priit Pullerits said...

23:49, Mihkelson oli Postimehe peatoimetaja nii ammusel ajal, et pärast teda on neid olnud üle poole tosina raudselt. Mina selle skandaali eest vastutust ei kanna. Mina kuulsin sellest eile, kui lugesin Postimehe veebist.

Martin Helmelt väga õiged küsimused. Toetan neile vastuste saamist.

 
At 15:36, Anonymous Anonüümne said...

Helme küsimused on lapsikud. Eestis ongi hirm lapsepilastajatest Toompea aadli ees. See on avalik saladus. Nüüd saime sellele piisava kinnituse, et nii ongi. Mida siin enam küsida on?

 
At 16:25, Anonymous Anonüümne said...

https://www.delfi.ee/artikkel/120090170/mart-helme-kuriteoteate-tagasilukkamisest-nii-piinlik-mis-eesti-vabariigis-toimub-prokuratuur-taidab-poliitilist-tellimust

Kes ütles, et proks ei ole oravate käpa all? Ega siis muidu ei pea Priit vajalikuks toonitades raporteerida ratta eest julgelt kummis rinnaga üle tee karglevatest käharsabadest. Pärast oravanahkade kokkuostu lõppemist Eestis on sindrid väga julgelt elama hakanud.

 
At 19:09, Anonymous Anonüümne said...

Mina ütlesin, aga sedasi, et pole enam nii tugevasti mõjutatud (kui võiks arvata). Käbikuninganna pääses kotisuu kokkutõmbamisest peenelt. Kuid pääsenud ta veel pole! Helme kasutas targalt E.Savisaare kaitsja kompetentsi. Talle aitäh, et ES on puhas kui prillikivi. Aga võib olla oleks targem nüüd edasi kaevates võtta kõrvale veel ühe õigusnõumaja teadmised. Noh sellise, kellel on küll teeneid oksaisandate nõustamises, kuid kellega enam nii sooje suhteid pole.

 
At 19:32, Anonymous Anonüümne said...

Sellistele valekuriteoteadete esitajatele tuleks endile paragrahv kraesse väänata, midagi samasugust nagu pommiähvarduste tegijatele. Ekremendid ju praktiliselt ülepäeviti trükivad prokuratuurile ja politseile alusetuid kaebusi oma poliitiliste konkurentide kohta ja siis riigiametnikud peavad oma kallist tööaega kulutama selleks, et debiilikutele vastuseid koostada. Enne see jama ei lõpe, kui helmed terve oma kuradi kärgperega rajalt maha võetakse.

 
At 22:06, Anonymous Anonüümne said...

Savisaare valem on Toompea aadlike erisus. Päästerõngas eriliste teenete eest, et pööblile meeldetuletada ajaloolist privileegi mille talumise tõttu Toompeale paekivimüür ümber ehitati ja Lühikese jala värav ööseks lukustati. Müürid on langenud aga privileegid on alles. See ei muutu. Aadel võiks teha 2 heategu sellegipoolest. Nevski katedraali müürid ja sibulad kolida Rahu elektrijaama taha pae karjääri. Maarjamäe memoriaalist ja obeliskist teha kivipuru.

 

Postita kommentaar

<< Esileht