neljapäev, november 16, 2023

Pullerits: Jätke Eesti lootustandva ratturi kallal võimu näitamine ükskord juba järele!

Jalgrattur Madis Mihkelsi Hiina tuuri eel aset leidnud juhtumi menetlemine ja ajakirjanduses kajastamine on läinud üle võlli. Sellest kirjutatakse nii palju ja on tehtud nii suur number, nagu oleks ta vähemasti kellegi vigaseks, kui mitte poolsurnuks pussitanud.

No kuulge, kutid tegid ju nalja! Kui palju on Eestis neid, kes pole kunagi teinud ühtegi nn rassistlikku või nn diskrimineerivat nalja? Sh juudinalja, neegrinalja, armeenia nalja, läti nalja, blondiininalja? Kes ütleb, et ei ole, see valetab.

Oleks teine asi ja teine jutt, kui Mihkels olekski rassist, pilluks vastavasisulisi loosungeid, käiks KKK riietuses ringi jne, aga mitte keegi pole mitte kusagil esitanud mitte ühtegi tõendit, et ta oleks päriselt ka rassist. Tuleb ikkagi osata teha vahet naljal, olgugi kellegi arvates kohatul, ja paadunud rassistil. UCI «kõvatamine» teda trahvides on eriti naeru- ja haletsusväärne.

Madis Mihkels, pea püsti ja selg sirgeks! Ei maksa lasta end sellest kõigutada, mida rattaspordi ja meedia ajatollad ehk isehakanud komblus- ja moraalivalvurid kisavad. See pole muud kui väikeste ja tühiste inimeste soov teha end tugevaid maha tampides tähtsaks ja mõjukaks.

Foto: Madis Mihkels 13. septembril Belgias Grand Prix de Wallonie stardi eel. Foto autor: IMAGO / Photo News / Scanpix

12 Kommentaarid:

At 20:01, Anonymous Anonüümne said...

Nüüdsed naljad on selle erinevusega, et need pannakse netti üles, muidu jääb nagu nali poolikuks. Idiootne Mihkels pääses Hiinast välja korrakaitse turvamise saatel, muidu oleks ta loomade märjal turul müüki läinud.

 
At 11:25, Anonymous Anonüümne said...

OT. Mõned aastad tagasi juhtus ühes suvalises maililistis selline huvitav lugu, et sadadele inimestele potsatas postkasti mingi suvaline e-kiri, millele mõned inimesed(sellest sajast) vastasid, palun mitte saata reklaami.... . Kiri, kuhu see reply läks oli aga alias, mille tõttu said kõik need sajad inimesed sama kirja. Nüüd läks halekoomiline trall lahti. Tekkisid need kes noomisid eelnevaid, et palun ärge saatke enam ühtegi kirja replyga kuna sellepärast saavad nüüd kõik seda kirja näha. Seejärel tekkisid uued noomijad kes noomisid eelnevaid. Läbi teksti läks oli füüsiliselt kuulda ühe valjenevaid karjed, palun ärrrrrrgeee saatke enam neid kirju ja siis jälle ja jälle. See kestis päevi, enne kui korralekutsujad said aru, et parim korrale kutsumine on vaikus.

B-to

 
At 13:00, Anonymous Anonüümne said...

B-to sa oled eilne. Siin näidatakse lihtsalt kohta kuhu patupoiss võib alati pihile tulla, siin mõistetakse teda. Tänapäeval ongi nii, et noored saavad täiskasvanuks palju hiljem. Pole ju sõja aja karmust, mis varakult asjad selgeks teeb. Nüüd on õpsid koolis mitte nuhtlejad vaid mentorid ja kui lapsel on halvad hinded siis on alati süüdi mentor kes saab lapsevanemate käest mööda päid ja jalgu. Trahvid teevad õpside tegemata töö kiiresti ära. Võib-olla peaks koolides ka rakendama trahviroodu varianti, et kes on ikka tunnis loru, see saab ülesandeks internetis sotsiaalmeedias korda lüüa, pärast lööb õpsile oma tehtud töö ette ja siis vajadusel vaadatakse veel täiendavalt koos üle, et mis on nagu veel nihu. Saab karastuse kogu eluks ilma piitsata.

 
At 13:10, Anonymous Anonüümne said...

Aga kus me tema, et noormees KKK vormis ringi ei käi. Kapuuts varjab ju näo ära. Ja juures oleval fotol on igatahes tal rattakingad valged, see sobib ju igati hästi KKK keebiga.

 
At 13:44, Anonymous Anonüümne said...

Selline huvitav trend on ka. Kui nt käidki ausa KKK liikmena kuskil omameeste koosolekul, ja jääd n-ö vahele, siis selle asemel, et tunnistada tegu ja kinnitadagi, ei igasugused mugud on sel ja sel põhjusil vastuvõetamatud, kukutakse kohe eitama, kahetsema ja hämama, et tegelikult tehti nalja - karnevali.
Ei mingisugust väärikust, põhimõtteid ega au - ole, kes sa oled.

 
At 14:07, Anonymous MargusM said...

Priit, hästi spinnitud.
Kelle peale sa siin täpsemalt nüüd karjud oma hüüumärkidega? Tundub et peaksid selle postituse ümbersuunama Postimehe uudistreialitele.
Saan kinnitada et siin blogisfääris pole keegi Mihkelsit nuhelnud. Isiklikult arvan, et julges teha julgegu ka vastutus võtta ja muidugi pole noorena mõistus veel päris omal kohal, seepärast ka väike järeleaitamis koolitus abiks. Ega uusprofina ei pruugi veel aru saada et esidab ja vastutab olulisemalt rohkema kui iseenda eest, nüüd siis teab : )

 
At 16:11, Anonymous Anonüümne said...

Rattur tuleb saata moabi. Kui sealt tagasi tuleb siis on füüsiliselt ja psühholoogiliselt karastunud ja võib esindada Eestit ja klubisid välismaisel areenil. Külm tuul puumad skorpionid ja vaenulikud pärismaalased teevad koolituse

 
At 16:47, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits räägib õigust, kes meist poleks neegrinalju teinud. Parim koht neegrinaljade tegemiseks on näiteks Rwanda velotuuri avaetapp. Värvid kingaviksiga näo mustaks ja kõigil on naljakas.

 
At 17:42, Blogger Priit Pullerits said...

16:11 - ärge unustage ka lõgismadusid ja gila monstereid!

16:47, aga kui must näo valgemaks teeb, nagu Michael Jackson vist tegi, suisa meditsiiniliselt, siis kas see on ka miskitpidi karistamist väärt? Lihtsalt küsin, et selles mitmepalgelises teemas asjad klaarimaks saada.

 
At 19:48, Anonymous MargusM said...

Priit, püsi teemas.
Iluoperatsioonid ja kingaviksimine on siiski erinevad käitumised, seda võiks ikka ajakirjanik taibata. Ei meenu, et MJ oleks naljapärast seda protsessi ette võtnud kuid meenub et naerdi tema kinnisideede üle küll ja takkajärgi teame et mõnede tegevuste üle oleks pidanud ka teravamalt reageerima.

 
At 20:00, Anonymous Anonüümne said...

MJ oli omad mured. Kuidas neid kvalalt mandraseeritakse selles teemas oi juttu jätkuks kauemaks. Pullerits kindlasti sai haisu ninna Kolumbia ülikooli päevilt

 
At 13:46, Anonymous Anonüümne said...

Doktor Pullerits ja professor Piirimäe võiks meile rääkida sellest nägude mustaks ja valgeks võõpamisest, et millal on kolonialism ja suppressioon ja kes on süüdi. Pärast politsei nabib kinni ja pistab soolaputkasse võhmamehe kes ei tea maast ei ilmast

 

Postita kommentaar

<< Esileht