esmaspäev, detsember 30, 2019

Pullerits: Kas keegi usub veel Suure Mõõduvõtu toimumisse? Äkki vahetaks ala?

Midagi head ei paista. Mitte midagi. Uue aasta esimestel päevadel, nagu lubab ilmaprognoos, püsib temperatuur jätkuvalt plusspoolel. Suur Mõõduvõtt (fotol paremal) muutub iga päevaga üha küsitavamaks, sest talve isegi ei koida. Sellistes tingimustes muutub jõusaalis rassimine, eeskätt õlavöötme tugevdamine erialase töö imitatsiooniga, suusaergomeetri tõmbamisega, järjest kahtlasemaks – et mis on selle mõte...

Pigem paistab õigus neil, kes leiavad, et aeg on meilgi fookust muuta. Ja ette võtta näiteks rodeo.

Aga seegi vajab tasa ja targu lähenemist. Tuleb, nagu suusatamistki, alustada nn juurdeviivate harjutustega.

Siin on teile inspiratsiooniks minu näide, kuidas võiks seda teha. Selle asemel et oodata lund ja unistada suusamaratonidest, tuleb, nagu näete, hüpata sadulasse ja omal tagumikul järele proovida, kuidas klassikalistes, liivastes kollastes-punastes rodeooludes püsti jääda. Algatuseks hea seegi ju!

Foto 1: Tartu maratoni start 2019. Foto autor: Adfam Illingworth / Klubi Tartu Maraton

58 Kommentaarid:

At 12:18, Anonymous Anonüümne said...

Pildimängu vastus: Jane Fonda

https://www.gettyimages.com/detail/news-photo/jane-fonda-actress-usaas-cat-ballou-1964-news-photo/541534185

Head vana aasta lõppu, võhmamehed!

 
At 12:27, Anonymous Anonüümne said...

Kes on meie jaoks Fonda? Ta isegi ei tea et on olemas eesti rahvas. Pulleritsu ta teab aga arvab et too on euroopa venelane.

 
At 12:32, Anonymous Anonüümne said...

Deep Ass rodeo videot vaatasite? Karm.

 
At 13:01, Anonymous Anonüümne said...

Fonda ei käinud Tartus, Njuša käis Tartus. Pole mõtet meeste unistusi tupikusse juhtida.

 
At 13:07, Anonymous Anonüümne said...

Lehmatidrik? Mis ajastul tollel umbluumaal karjuseid niimoodi nimetama hakati?

 
At 13:22, Anonymous Anonüümne said...

Kas Andrus tohib raja ääres keppidega olla?

https://sport.postimees.ee/6860759/kas-andrus-veerpalu-kaitus-valesti

 
At 14:03, Anonymous Anonüümne said...

Kas tegutsemiskeelul oli lisamärkus, et võib tegutseda laste treenerina?

 
At 14:08, Anonymous Anonüümne said...

12:32, peremees ei saanud ju panna video nimeka Deep Ass, see oleks Youtube'ist kohe maha võetud, aga ta oli kaval, trumpas Youtube'i üle ja kirjutas Dee Pass - õppige, s**akotid, kuidas Ameerika kröösuskompaniid lohku tõmmata!

 
At 14:26, Anonymous Anonüümne said...

14:08 sitakotid on nad tõesti

 
At 14:47, Anonymous MargusM said...

Täitsa nõus, mõttetu maastik ja mõttetu video!
Ei ole Priidul miskit öelda, mõttetu postitus ka.. kliki populist.

Priit kirjuta hoopis postitus kuidas teil lehes läheb, kas värised ja hoiad kohta või suudad ka suuremat karja visioonida ja juhtida?

 
At 15:02, Blogger Priit Pullerits said...

Aitäh vaatamast, MargusM! Näete, kui palju ma teil aega ja raha kokku hoian, te ei peagi ise minema sinnakanti kõike omal jalal järele proovima.
Kuid te ei taba peamist. Tolles kandis on adrenaliin see, et seal pole peaaegu mitte kedagi. Kui mingi jama juhtub, oled täitsa omapead. Lisaks puumad, maod, outlaw'd... karm kant! Õnn on, kui näed mingit seltskonda bagidega, nagu mul vedas. Kohe tunned, et nüüd on vähemalt lootust, et sinna ma ikka ei sure...

Postimehes on täiega rahulik. Ma küll mingit jama kuskil ei näe. Teen oma asja ja las teised teevad oma asja. Ei saa ju teiste muresid enda omadeks teha - see on arutu ja kahjulikki.

 
At 15:40, Anonymous MargusM said...

njah, polnud plaanis sinna minna seega pole ka mingit aja-raha kokkuhoidu tekitatud.
Huvitav, rattaretkede ajal, mitut madu puumat autlaawd sa siis nägid. Fantaasia on sul karm!

Kuid siiski, saan aru et aastaid suuri sõnu pritsinud kuid rohkemat siis polegi, istud oma puuris edasi toksid tellitud lugusid.. Kahju, tekkis juba lootus näha suurmehe sündi, enam pole ka Tõnissoni skulptuur toimetuse ees aateid meelde tuletamas..

 
At 15:59, Anonymous Kägu, kehakultuurlane said...

Sotside -liberalistide lähenemine kodanik MargusM ilt . Tümitada kõike, millesse süüdida ei viitsi, ei taha ja ei suuda. Materdada maha inimesed, kes ei pillu ainult klišeesid ,vaid suudavad ka ise mõelda. Selline oponeerimine meenutab Urmas Paedulikku ära panemist- ei mingeid argumente, ei mingit diskusiooni, ega loogilisi selgitusi. Minule jaoks oli kõne alune video nagu tilluke päikesekiir tänasesse sombusesse päeva. Tekkis tõsine tahtmine mõneks ajaks kolida kuhugi, kus on avarust, soojust ja valgust.
Võib olla, keegi selgitaks, mida kurja on Andrus V teinud. On ta kedagi röövinud, vägistanud, tahtevastaselt kinni hoidnud, kellegi halvasti öelnud või midagi muud jälki ja kõlvatut teinud? On keegi tema tegude läbi kuidagi isiklikult kahju saanud või millestki ilma jäänud? Igatahes on ta oma ihunuhtluse juba kätte saanud. Minu teada on tema vanemlikud õigused täiesti alles, mist tähendab, et kellegi krdil pole õigust keelata teda oma lastega tegelemast.Igasugused europugejad, tähenärijad ja muidu tindisolkijad võiksid vahelduseks oma asjade ja eluga tegeleda.

 
At 16:06, Anonymous Anonüümne said...

MargusM, kas jõuluvana ei toonud sulle sellel aastal kinki või? Palun ära peksa segast! Kuigi Pullerits on paras kekutis ja kiidukukk ( kes meist seda suuremal ja vähemal määral poleks) on ta siiski mees, kes mitte ainult ei kire vaid muneb ka vahel mõne kuldmuna. Pullerits on üks väheseid mehi meie ajakirjanduses, kes julgeb väljendada ka mõtteid, mis ei ole ainult peavoolumeediaga kaasa määgimine. Sa võiks seda siiski märgata ja tunnistada

 
At 16:09, Anonymous Anonüümne said...

Eks see post oli jälle üks tühja õhu võngutamine ja koha täitmine.

Küsimus oli, et miks õlavöödet treenida?
No katsu pulli seljas ratsutada ilma ülakeha jõuta ja kerelihasteta. Oled proovinud? Mina olen proovinud, kuid mitte punaste laternatega tänaval vaid mehhaanilise seljas. Kui tahad kindlalt ratast sõita, siis on õlavöö arendamine vajalik ja maastikurattal isegi väga oluline.

PS. Jään nüüd ootama, kuidas Priit omaenese tarkuses hakkab sellele vastu vaidlema ning kinnitab, et temale piisab tugevast tuharast ...

 
At 16:22, Anonymous Anonüümne said...

Ainsad kellel tegelikult oleks nagu mingi õigus meie suusasangarile stasti öelda või temast halvasti mõelda, on need, kes võistlustel tema seljataha jäid. Samas pole sugugi kindel , et ka neil tegelikult sisemas üldse mingi õigus on. Üha enam hakkab selgeks jääma, et doping on asi mida võib ja peabki kasutama, väikese lisaklausliga, et vahele jäämine ei ole lubatud. Selles kahtlejad võiks vaadata, kuidas käitutakse suurel ja edukal suusamaal Norras oma nn eksinud tallekestega. Johaug, Sundby jne. Lisaks olid ajad, kui osadele sportlastele osteti legaalne dopingutarvitamis õigus. Nagu näiteks Björgen. Kahjuks ei oska orjarahvas teha midagi muud kui omasid tümitada ja peetida. Kõik ikka selleks, et pugeda keeltpidi anusesse nendele, kes on kõrgemal, kaugemal ja kes on tähtsamad.

 
At 16:48, Anonymous Anonüümne said...

Toetame meie Andrust, olümpiavõitjat!

 
At 16:56, Anonymous Anonüümne said...

Kas AV ei või oma laste suuskasid ka määrida?

 
At 16:59, Anonymous Anonüümne said...

Mõnele pole ikka veel kohale jõudnud, et tsiviliseeritud riikides saavad dopinguga susserdajad kriminaalasja kaela, on olemas isegi reaalne oht kinnimajja sattuda. Ja ikka kõik tarbivad? Lollakad olete või? Loomulikult käib mingi "rikaste kapitalistide" vandenõu vaese väikse Eestikese suusasõprade vastu... Tule jumal appi!

 
At 16:59, Anonymous Anonüümne said...

Huvitavad mõttearendused. Siiski lubage tähendada, et suusatamise harrastamine Eestis on nüri. Üks nüüdseks varsti pensipõlvele valmistuv neiu uuris põhjalikult oma II sammast. Mäletas, et liitus sellega oma aastakäigu jaoks viimasel õhtul viis minutit enne pangakontorite sulgemist ajupesu tulemusel. St, et paned ise ühe osa, millele riik lisab kaks osa juurde, saad pangast purgi mett ja sooja salli, vanuigi põrutad aga otse Kanaaridele palmi alla — nii ju Gunnar Graps ja Andrus Veerpalu meile kinnitasid! Ähvardus, et hiljem enam liituda ei saagi, töötas samuti korralikult. Ehk siis Andrus oli osaline pensioni II samba räkitis, mille reformi oponendid üheskoos sotsidega turmtulega materdavad. Kas nüüd koidab, kelle huvides dopingupattu tehti? Ikka riigi, valitsuse ja pankurite heaolu nimel - kes siiani pole mõistnud. Ta on riigi alustala. Ja nüüd kukute teda järeltuleva põlvkonna kujundamisest kõrvale puksime. Häbi teil olgu! Kust siis need pensionisambad teie meelest sirguvad?

 
At 18:09, Anonymous Anonüümne said...

Taas üks tegelane oma sotsi lahmiva stiili ja arunatukesega...

Anonüümne ütles ...

Mõnele pole ikka veel kohale jõudnud, et tsiviliseeritud riikides saavad dopinguga susserdajad kriminaalasja kaela, on olemas isegi reaalne oht kinnimajja sattuda. Ja ikka kõik tarbivad? Lollakad olete või? Loomulikult käib mingi "rikaste kapitalistide" vandenõu vaese väikse Eestikese suusasõprade vastu... Tule jumal appi!

16:59
Äkki peaks sa hoopis ise selle roosa mulli seest välja püüdma tulla ja silmad avama?
Keegi pole rääkinud mingist vandenõust, vaid küsimus on selles, et osades riikides omasid hoitakse ja kaitstakse. Samuti on tipptasemel laborit ja meditsiinibussi omades kordades väiksem võimalus kahtlaste toimingutega vahele jääda, kui põlvepeal nikerdades. See on muidgi natuke spekulatiivne. Kaudsed tõendid küll on, aga otseselt vahele jäädud pole , järelikult on kõik normis. Vahele jäämise korral räägitakse must valgeks.Näiteks pole keegi näiteks Johaugi kinnimajja pannud, kuigi tema vabandus oli paljude ekspertide arvates naiivselt lapsik. Vabaduses viibib ka arst kes süü oma peale võttis.

 
At 18:25, Anonymous Anonüümne said...

Dopingu tarvitamine pole mitte kuskil kriminaalne tegevus, küll aga on müümine, vahendamine ja tarvitamisele õhutamine kriminaalne.

 
At 21:09, Anonymous Anonüümne said...

Õige maurapullid, kuulutame WADA, FIS-i ja EOK-a koodeksid oma supitaldrikus kehtetuks.
Mõelda vaid, nad kirjutavad ette, kus ja kuidas meie au ja uhkus võib keppidega kõndida.


Tegija mees tuleb kapuutsi varjust välja, vaatab silma ja läheb eluga edasi, mitte ei põgene elu lõpuni.

 
At 21:31, Anonymous Säinas, taluperemees ja eestlane said...

Ai kurja, keerdkäikude kunstnik ja osav mõttemeister Pullerits paneb tummiselt. Kohe näha, et lisaks õlavöötmele on treeningut saanud ka hallollus. Eks jõulupõrsas ja hapukapsas ole ju ammutuntud ajudoping. Seda sama soovitaks Andruselgi paar suutäit manustada. Selle asemel, et kinnise suuga rajakõrval keppe keerutada. Kinnise suuga suurt linna ei tee.

Kuid räägime asjast. Lugesin postitust ja ei saanud esmalt mõhkugi aru, et mis seos on Jane Fondal, Suurel Mõõduvõtul ja rodeol, aga siis, olles turgutuseks manustanud kaks verivorsti ja pipargoogimaja, lõi pildi klaariks ja pole midagi öelda, rodeokuningas pani meile kõigile peenelt ära. Neil kolmel – Jane, Suur Mõõduvõtt ja rodeo – on väga otsene seos. Isegi Moab on ju kõige sellega otseselt seotud. Vaid kurt ja jalutu ei näe seda! Peremehe värskes blogipostituses pole miskit juhuslikku ja iga mõte ning sõna on grammi täpsusega paigas.

Teeme faktid selgeks.
1. Suur Mõõduvõtt võib ära jääda kliima tõttu
2. Jane Fonda on viimastel aegadel tuntud kliimaaktivist, pokrigi mitu korda selle eest pistetud
3. Moab on Ameerikas
4. Ameerika ja Jane on tuntud rodeosümbolid
5. Priit on käinud Moabis, Suurel Mõõduvõtul ning teinud intervjuu rodeos viimastel aegadel esimest viiulit mängiva tšellistiga

Näete nüüd kuidas pusletükid oma õigetele kohtadele asetsevad ja krüptiline blogitekst mõistetavaks muutub.

PS. Rodeokunsti austajatel soovitan enne trenni minekut vaadata 1968. aasta filmi „Barbarella“ Jane Fondaga peaosas. Njuša on selle filmi tähesära kõrval kahvatu kuuvarjutus.

 
At 22:11, Blogger Priit Pullerits said...

Nägite, mehed, eriti MargusM, kuidas tuleb teksti analüüsida, lahata, mõista ja tõlgendada.
Suur rõõm, et hulga dol***oobide kõrval on siin ka arukaid ja mõtlemisvõimelisi mehi, nagu taluperemees Säinas, eestlane.

 
At 09:24, Anonymous Anonüümne said...

Aga sitakott on ka päris mõnus olla...

 
At 10:27, Anonymous Anonüümne said...

to 09:24 -
nõus, sest mõnda aega on soe ja isegi Padre ei kipu torkima!

 
At 11:38, Anonymous Anonüümne said...

Säinaselt kahjuks kohmakas konstruktsioon dinosaurusteaegsesse ajastusse 1968. Mis läind see läind. Kõik suusa ja tsiklimehed kelle pulss tuksub nagu pamplooni rodeohärja karamboola mõistavad et resultatiivse tulemuse saab fertiilsete tähtede taevast kus säravad Njuša Ksjuša Iriša Angeliina Johanna

 
At 11:59, Anonymous Anonüümne said...

Härra Kägu, kehakultuurlane. Olen teie 15.59 mõtteavaldusega sajaprotsendiliselt nõus. Lisan omalt poolt veel seda, et AV vaikimine on ainuõige valik, sest iga sõna, mida ta ütleb (olgu see meeltmõõda või mitte), vallandab arutelude laviini. Ja see vallanduv laviin on puhas sõnnik.

Lugupidamisega
Rein Valdmaa

 
At 12:10, Anonymous Anonüümne said...

Ksjušaga teeks küll mõned rodeo ringid. Või ka rohkem. Või mida isakesed arvavad?

 
At 12:33, Anonymous Anonüümne said...

Kelle pildi paneb PP võhmameeste rõõmuks järgmisena blogisse
A. Njuša
B. Laura
C. Shaunae
D. keegi muu

 
At 12:36, Anonymous Anonüümne said...

Olgu kõik neli sest võhmamehi peab rõõmustama. Ne dai pohh järgmises postituses pilti pole. Karramba!

 
At 13:35, Anonymous Anonüümne said...

Johannaga tahaks ka

 
At 13:36, Anonymous Anonüümne said...

Kas Pullerits osaleb "Spordiaasta tähed" galal?

 
At 15:11, Anonymous Anonüümne said...

Njuša on kõikse kuumemb
https://iv1.lisimg.com/image/13901140/740full-nyusha.jpg

 
At 15:28, Anonymous Anonüümne said...

Njuša samaja krassiivaja devuška jevropeiski sojuz uraaaa! Pullerits velosiped lõznõje gonki natsionalnaja partija jevrosojuz uraaa!

 
At 15:42, Anonymous Anonüümne said...

Täna tele-maraton.
Klikkige Pulleritsu:
https://leht.postimees.ee/6859387/topless-stseen-onnes-ja-muud-ullatused-aasta-viimasel-ohtul

 
At 17:36, Anonymous MargusM said...

tore et Säinas Priidule rõõmu teeb kuid jätkuvalt näen selles sisutut postitust..

harvad spordimehed, kes siia vahel ära eksivad, teile paremat uut aastat!
Citius. Altius. Fortius.

 
At 19:03, Anonymous Anonüümne said...

Kle MargusM ,mis sul viga on? Munad valutavad või? Praegu on pühade aeg, inimesed võtavad vabalt, tsillivad ja grillivad. Soovitan sullegi vahelduseks pisut rodeot! Head vana-aasta lõppu!

 
At 19:33, Blogger Priit Pullerits said...

Vaadake seda!

https://ekspress.delfi.ee/kranaat/video-kiri-postimehest-roomsameelne-rahvalaulik-uudo-sepp-votab-kokku-sundmused-margus-linnamae-meediamajas?id=88519861&fbclid=IwAR3qfv5uS5el3bOw8QGGioZZKRQQ-p-6VwI05wNdj1tCFuS9t0F-hTM1wTI

Mind on mainitud kahes kohas, 2:37 seoses rattaralliga ja 3:25, kus on küll antud vale iseloomustus. Nõrk teos...

 
At 20:00, Anonymous Anonüümne said...

Tuntud tõde on et Priidule hirmasti meeldivad kommenteerijad kes teda julgustavad ja takka kiidavad. Olgu või siis kasvõi sarkarsmist nõretava postitusega.

Jah tõsi ta on õlavöödet ja treenitud "croppi" läheb ka rattasõidus, eriti kui teekond metsa vahele keerab.

Ja eks ta tõsi ole et ega me siis Ekre vs "muude ajusurnute" vastasseisu omavaheliste solvangutega siin ikka ei lahenda küll.

Ootame siis lund edasi, seni saab ju ratast sõita kas sees või väljas. Kena uut aastat ja suuri tegusid, palju ära mainimist ja tsiteerimisi.

Huu

 
At 21:35, Blogger Priit Pullerits said...

Jah, Huu, tsiteerimised siin loevad. Nagu ka teaduses. Sa pole keegi, kui sind ei tsiteerita.
Head aastalõppu kõigile, isegi s*takottidele, lödipükstele ja dolb**oobidele!

 
At 21:37, Anonymous Anonüümne said...

Aga põmmpeadele? Ja liberastidele? Kas nemad ei väärigi häid soove?

 
At 22:34, Anonymous Anonüümne said...

Padrele head lõppu. Austus võhmameestelt.

 
At 00:18, Anonymous Anonüümne said...

Head uut aastat!

 
At 00:40, Anonymous Anonüümne said...

Ja et ikka võhma jätkuks.

 
At 12:16, Anonymous Anonüümne said...

Võhma jah aga ka õlavöötme rammu ja rodeosõidu sitkust on vaja

 
At 13:20, Anonymous Anonüümne said...

Ja ja head sõbrad olgu nii

 
At 14:30, Anonymous Anonüümne said...

Kas peaks blogi päist muutma?
Ühendab suusa, triatloni, ratta ja rodeo sõpru üle riigipiiride, rasside ja religioonide. Koos meiega võidame!

 
At 16:15, Anonymous Anonüümne said...

14:30 Lugesin teie kirjutist ja pisar tuli silma! Nii kenasti kirjutate. Andku kõigevägevam teile tervist ja jaksu ka uuel aastal. Ülejäänud sitakottidele, dolbajoobidele ja lõdipükstele ka head uut aastat!

 
At 16:34, Anonymous Anonüümne said...

Ei pea päist muutma. Ole sõber Pulleritsuga ja võidad alati.

 
At 19:02, Anonymous Anonüümne said...

Mina olen alati Pulleritsu ja tema sõpru kiitnud, vastuseks aga saan sõimu dolbajoobiks ja sitakotiks. Kas ma olen selle ära teeninud. Ei taha nagu uskuda aga tõsi see on.

 
At 19:26, Anonymous Anonüümne said...

To 19:02 Toits ära unda!

 
At 19:31, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits on suure südamega mees. Isegi dolbajoobidele on tal lahke sõna varuks.

 
At 19:46, Anonymous Anonüümne said...

To 19:02 Sellised alati kiitvad lipitsejad respekti ei tekita ja dolbajoobi staatusest välja ei tõsta.

 
At 21:37, Anonymous Anonüümne said...

Aga kui Pullerits teeb kõva tööd riigi ja rahva hüvanguks siis miks teda kiita ei tohi? Laitma peab väi?

 
At 11:26, Anonymous Anonüümne said...

Kuhu Pullerits jäi?

https://tartu.postimees.ee/6862275/tartu-postimees-valis-valja-aasta-sporditahed?_ga=2.209080210.1668319459.1577950547-805463527.1562059382

 
At 12:34, Anonymous Anonüümne said...

Julia Bee alati, kuid misasi on "raudmehe tagasitulek"? Palju oleks raudmeest ilma autofirma sponsorluseta? Tegelik raudmees on PP. Varsti saab kaks aastakümmet vabariigi esimest spordiblogi ja ükski dolbajohk ei märka.

 

Postita kommentaar

<< Esileht