pühapäev, august 09, 2020

Pullerits: Elva rattamaratoni video - kiire sõit kogu oma eheduses!

Palun väga: siin on teile eilse Elva rattamaratoni video, mille jäädvustasin oma ratta leistangile kinnitatud GoPro kaameraga. Seekord kaamera igatahes töötas! Kõik sisse- ja väljalülitamised funktsioneerisid. Aga sõidu ajal reportaaži tegemine tähendab peale selle, et mitmes kohas tuleb juhtrauda ainult ühe käega hoida ja teisega kaamerat näppida, ka seda, et pea peab kogu aeg raalima, millal ja mis lõike salvestada, sest kogu sõidu "linti" võtmiseks akul elujõudu lihtsalt ei jätku. Sellegipoolest suutsin oma arust teha korraliku sõidu, kord tõmbasin isegi grupil eest, siis vedasid oma gruppi teisele grupile järele ja lõpus trumpasin taas kõik lähikonkurendid kindlalt üle. Eks aitas ka see, et sedapuhku sõitsin rohkem peaga ning jõudemonstratsioonide korraldamisele liialt tähelepanu ei pööranud.

Foto: Priit Pullerits pärast laupäevase Elva rattamaratoni lõpetamist. Foto autor: Priit Pullerits

14 Kommentaarid:

At 13:27, Anonymous Anonüümne said...

Klassikaline urruaugu video. Eks ta ole. Vähemalt pilt ei karga. Sellisega tuleb nüüd Moabis möllata pärast katku möödumist mõne aasta pärast. Raske on mõista, et miks teha keskpärases grupis atrõõvi ja lasta kõigil neil tüüpidel hiljem mööduda. Kas ikka ei tunne oma võimeid, staaži nagu oleks küll?

 
At 13:44, Blogger Priit Pullerits said...

Need, kes vahepeal möödusid, just Elva jõe järgsel tõusul, said kõik järgneval viiel kilomeetril suhkamit. Kindlalt ja pikalt. See oli mul tark sõit, osata jõudu jaotada ning jätta parajalt varu viimasteks kilomeetriteks.

 
At 15:32, Anonymous Anonüümne said...

Oli nii jah said suhkamit täiega

 
At 18:48, Anonymous Anonüümne said...

Korralik kihutamine. Kas kõva carbon kahvliga sellist sõitu tegema tulla lõhub ratta väga ära?

 
At 20:25, Anonymous Anonüümne said...

Tere Priit. Misse suhkam on mida lahkelt jagasid? Tahaks ka suhkamit saada. Kahjuks ise Elvasse ei jõudnud.

 
At 20:43, Anonymous Märt, hobikorras riistvõimleja said...

Said põske, kulla 20:25. Elementaarne.
Teed esimesi samme siinilmas?

 
At 22:24, Anonymous Anonüümne said...

mis ma põske sain? õigemini ei saanud. Kas Priit jagab oma õliõpilastele ka seda või on see ainult Elva männimetsade teema?

 
At 10:49, Blogger Priit Pullerits said...

Vaadake seda alates 1:36.00, seal näete, kuidas viiese grupi finišist esipositsioonilt lõpuga kõik ära võidan.

https://www.youtube.com/watch?v=6gsv3PG-x6o

Äkki küsite, miks lõpusirgel vasakule tõmbasin. Puhas taktika! Selleks, et taganttulijad tuule kätte jätta, mitte neid lahti vedada.

 
At 11:43, Anonymous Anonüümne said...

Hea kiirendus, panna spinningutreenerile pika puuga ära sirge peal on kahtlemata äge. Siiski, lihtsalt hoiatuseks, et sellise poogendamisega tuleb finišisirgel alati ettevaatlik olla, et kellegile küljelt sisse ei paneks ja disklahvi ei saaks nagu juhtus Poola velotuuril https://sport.postimees.ee/7033550/poola-velotuuri-eluohtlik-kukkumine-sokeeris-rattamaailma?

 
At 12:43, Anonymous Anonüümne said...

Vaatasin, et peremees kärutas 11.11.2018 kiirusega 23,5 km/h mööda USA uue Eestisse saabuva suursaadiku kodust. Kiirus oli selline, et kohtumine polnud uue bossiga võimalik, kuid kahtlemata tekib küsimus, et kas häärberist möödumine oli lihtsalt juhus või teadlikult plaanitud üritus.

 
At 13:16, Anonymous Anonüümne said...

Siim on väga informeeritud mehi nagu 12:43.
Põnev ja jääme ootame järelmeid.
Kindlasti tuleb nüüd peremehel üht-teist klaarida.

 
At 13:50, Blogger Priit Pullerits said...

11:43, teil on õigus. Silmanurgast siiski heitsin pilgu kõrvale, vasakule, enne kui sinna tõmbasin. Kuid kindlasti on teil õigus, et nii teha on ikkagi riskantne, eriti harrastajate tasemel. Eeldasin ka seda, et kuna läksin kurvi esimesena ja suht piiripealse hooga, siis ega tagant väiksema kaarega kurvi võtmine kõne alla eriti tule - mis osutus ka õigeks eelduseks, nagu videolt näha. Ent sellegipoolest, jah, ei ole mõistlik nii talitada ja kindlasti jätan selle olulise märkuse meelde.

 
At 16:11, Anonymous Anonüümne said...

Teadupärast on Priit selline venelaste poole kaldu tüüp. Huvitav on spekuleerida teemaga, et siinse suursaadiku vahetus on kooskõlastatud venelastega ja seda infot valdas ka Priit.

 
At 16:16, Anonymous Anonüümne said...

Enamus lödipükse sai Elvas kukeks tehtud seda me nägime videost küll, aga näteks vehklemise maailmameister saab lapse ja mõned hakkavad abielluma jms kuuma gossipit tahaks kuulda vabariigi populaarsemast blogist ning ilmselt on palju muud mis väheinformeeritud pässide jaoks saladuseks jääb vaid isakesed ja Padre tagatoas arutavad tänase infoajastu paraflüüsis

 

Postita kommentaar

<< Esileht