pühapäev, oktoober 18, 2020

Pullerits: Mehed, ärge laske jalga sirgu! Innustust vajate? Aga palun!

Kuidas kilometraaži akumuleerimine pärast Tartu rattamaratoni edeneb?

Mul niiviisi, alustades nädalast pärast TRMi.

39. nädal: 211,4 km (6:33.55)

40. nädal: 166,1 km (5:19.50)

41. nädal: 240,2 km (7:38.30)

42. nädal: 113.7 km (3:45.10)

Saan aru, et enamikule on käinud selliste arvude saavutamine üle jõu, sest motivatsioon on maas ja ilmad, vähemasti lõppeval nädalal, pole olnud kõige soosivamad.

Aga ärge andke alla! Siin teile innu ja isu tekitamiseks üks äärmiselt ilus ja värvikirev ja kiire rattarada Eestis! Kes tunneb ära, mis kohaga on tegu?

Foto 1: Kes teab, mis koht see on, kuhu eelmisel nädalal rattaga sõitsin, ja mille pärast on see mulle oluline? Foto autor: Priit Pullerits
Foto 2: Kes teab, kus asub pildil näidatud Ratturi talu? Foto autor: Priit Pullerits

19 Kommentaarid:

At 21:48, Anonymous Anonüümne said...

Google vastas kõik küsimused esmakatsel. Räägi parem, et kas Mardi jutt on tõsi, et oled laulukarjääri lihvimas, ons homofiilia nii hulluks läinud ja rattasõit enam ei aitagi seda jama peast välja ajada?

 
At 08:41, Anonymous Anonüümne said...

Selge on, et Priit pole siiski Kalevipoeg. Pole temas ainest kaheharulise kasega sahmerdamiseks. Juurika pakkumine läks seekord luhta. Mäng pole aga läbi. Miks ei suuda blogija selgesõnaliselt öelda, et tema seda pulli kaasa ei tee? Siin on alust spekulatsiooniteooriateks. Aus inimene ütleks otse välja aga libedate lepingutega seotud kodanik peab hirmunult keerutama või suisa vait olema.

 
At 16:09, Anonymous Anonüümne said...

Kas Pulleritsul on oma talu Hiiumaal Reigis?

 
At 16:23, Anonymous Anonüümne said...

Reigi pastoraat

 
At 16:35, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits kui lõunaeesti ja uusLiivimaa juhtfiguur peaks jääma Tartusse, rakveres tallinnas ja iiumaal ringi kooserdamine seda enam kommertsiaalse teksti ja audiovideo tootmine ei mõju immitsile hästi

 
At 19:04, Anonymous Anonüümne said...

Kindlasti on kunnil mõned adjutandid kes Liivi kubermangu valvavad sellal kui vana Euroopas Ameerikas ja Tallinnas tuuritab

 
At 19:12, Blogger Priit Pullerits said...

Ei ole adjutante, saan ise kõigega hakkama.
Hull uudis tänases lehes Soomest, mis peaks MTB sõitjad tegema ärevaks. Lapimaa rahvuspargis lasi jahimees kogemata maha 30a maastikuratturi!

 
At 19:35, Anonymous Anonüümne said...

See, et 700 km trenni tehtud on hea, kuid et samal ajal on tehtud üle 20 tunni homopropogandat on halb. Sest mis see liibuvates riietes ringisõitev mees muud on kui Tom of Finlandi joonistustelt tõeks saanud homoerootiline unelem. Väga selgelt on Eestis näha, et kui kasvab kileviinerite kombel väljanägevate ratturite hulk kasvab samal ajal omasooiharate hulk. Korrelatsioon nende kahe nähtuse vahel on üks-ühele. Ega siin ei aitagi enam muu kui tuleb paksemad vammused ja sündsad riided rattasõiduks selga ajada. Küll siis saame sellest kohutavast meie armast isamaad tabanud nuhtlusest lahti.

See, et PP on tublisti keha treeninud on hea, kuid et saml ajal pole ta kordagi om hinge eest hoolt kandnud on halb. Hinge eest hoolekandmiseks tuleb iga nädal mõned korrad kirikus käia. Iga päev on vaja lugeda söögi alla ja söögi peale vähemalt üks issameie, kaks Ave Mariat, lisaks hommiku- ja õhtupalve ning igaks nädalpäevaks veel oma spetsiaalne palve. Pühapäeval tuleb nädala patud ülestunnistada. Kuid kas me oleme näinud, et PP oma patte tunnistaks?

 
At 19:48, Anonymous Anonüümne said...

Muidugi, tõmba aga sõitu minekuks kasukas selga, siis on peale igat trenni tagument haavleid täis lastud. Ega need joodikutest jahimehed Eestiski haruldused ole.

 
At 22:31, Anonymous Anonüümne said...

Kas miilitsad metsas ka puhumisreide teevad?

 
At 07:44, Anonymous Anonüümne said...

Miks Priidu hea sõber Mart Kadastik saab sõna homokloboliberaalse delfi veergudel? Mis mängu mängime? Mis maski kanname? Enne metsa minemist peaks selgeks tegema kes kelle kaevikus istub?

 
At 12:27, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits redutab võitjatega samas kaevikus.

 
At 14:27, Anonymous Anonüümne said...

Kaevikus on luuserid. Kelle leeris Pullerits ratsutab? Kommunistide või rahvuslaste?

 
At 18:19, Anonymous Anonüümne said...

Blindaazis istuvadki ohvitserid kes rünnakut ettevalmistavad ja korraldusi annavad. Aga kelle käsku nad seal ootavad, milline juhe ühendab võitlusleeri niiditõmbajaga?

 
At 22:49, Anonymous Anonüümne said...

Padre juhib rinnet tagatoast. Aga kelle couchil ta istub? Kahtlustan et....?

 
At 23:05, Anonymous Anonüümne said...

Isamaalistel jõududel on täna võidupüha. Täna ei anna ükski niiditõmbaja couchil kükitajatele juhtnööre. Täna pannakse pidu ja sellest ka täielik vaikus.

 
At 13:39, Anonymous Anonüümne said...

Seda ei peagi avalikustama missugustes tagatubades mis coutchil Pullerits redutab, vaenlane saab teada ja siis on meie kõigiga kirdõkk kaputt ja farandu

 
At 15:02, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits las nokitseb vaikselt ja loodame et tuleb uue litakaga välja. Aeg on sealmaal

 
At 15:30, Anonymous Anonüümne said...

Tal juba ammu toss väljas, vihiseb veel aurude peal. Ei tea, mis viga, äkki ületreeningu sündroom?

 

Postita kommentaar

<< Esileht