pühapäev, oktoober 25, 2020

Pullerits: Paljastus - kuidas käib olulisel teemal rahva arvamusega manipuleerimine?

Meil ei ole rattasõidust midagi rääkida - Mihkel Räim Vuelta eilsel etapil kõige viimane ja Martin Laas tagant kolmas, nagu ka kokkuvõtteski (Räim tagant seitsmes), ning Tanel Kangertil Giro d'Italial kõik etapivõidu lootused luhtunud -, ja ausalt öeldes ongi rattasõidust palju olulisemaid asju praegu, nagu abielureferendum, mis teemal käib üha suurem väänamine, manipuleerimine, vassimine. Kohe näitan seda.

Referendumivastased pole väsinud kordamast, et rahvaküsitlust abielu kohta ei ole vaja, ei ole vaja, sest perekonnaseadus juba määratleb abielu mehe ja naise liiduna.

Referendumi küsimuski pole veel kokku lepitud, kui juba tuli roheliste petitsioon perekonnaseaduse muutmiseks, et võimaldada abielu ka samast soost paaridele.

Nii palju siis sellest jutust, et referendumit ei ole vaja, sest perekonnaseadus juba ütleb seda, mis ta ütleb...

Seega siis: referendumit on väga vaja, sest juba on mindud perekonnaseaduse kallale.

Kuidas seda asja aetakse?

Mäletate, ma rääkisin kevadel Vikerraadios Eesti ajakirjanduse kallutatusest vasakule. Paljud ei tahtnud uskuda, kisasid vastu, et nii ei ole.

Aga ma toon teile ühe näite laupäevase Postimehe teiselt küljelt.

Seal on noor ajakirjanik Henry-Laur Allik teinud kümne inimese seas küsitluse, kas abielu peaks olema mehe ja naise liit.

Kus ta küsitles? Tallinnas Tammsaare pargis. See park on tuntud noorte kogunemiskohana. Sealt ka nende üleesindatus kümne küsitletu hulgas: 15-, 16-, 16- ja 17-aastane. Kõik nad väljendavad poolehoidu samasooliste abielule. Eesti seaduse järgi võib rahvahääletusest osa võtta Eesti kodanik, kes on rahvahääletuse päevaks saanud 18-aastaseks.

Ka on küsitluses mehed alaesindatud, neid on kümnest neli. Mehed, nagu senised avaliku arvamuse uuringud näitavad, on naistest vähem varmad homokooslusi pooldama. Nendest neljast mehestki kaks ehk pooled on need, kellel rahvahääletusel osalemiseks vanuse järgi õigust pole.

Märkimisväärne on küsitluses vanemate inimeste arv. Üks 60ndates naine ja lisaks üks naine 52, teised kõik alla 50. Nende keskmine vanus alla 34 aasta. Aga Eesti inimeste keskmine vanus on üle 40 aasta, ja kui me jätaksime arvestusest välja alla 18-aastased, siis peaks referendumil hääleõigust omavate inimeste keskmine vanus tõusma 50 kanti. Mis tähendab, et Postimehes esitatud küsitlus ei ole representatiivne, ja mitte ainult sel, vaid ka eespool loetletud põhjustel.

Varasematest avaliku arvamuse küsitlustest teame, et mida vanemad inimesed, seda rohkem on nende seas neid, kes pooldavad abielu ainult mehe ja naise liiduna.

Muidugi võib vastu väita, et ega ajakirjanduses küsitluse läbiviija pea lähtuma sellest, kellel on õigus rahvahääletusel osaleda ja kellel mitte, vaid et ta tegi lihtsalt oma küsitluse olenemata sellest, milline on inimeste vanus. Nõus. Nagu olen nõus ka sellega, et see, mis lehes ilmub, ei peagi olema raudselt sotsioloogiline küsitlus kõigi sellest tulenevate reeglitega.

Aga siin on veel üks küsimus, palju olulisem ja suurem: kas Postimehe küsitlus on õiglane, kas läbiviija on andnud endast parima, et saavutada maksimaalselt objektiivne, usaldusväärne, tõsiseltvõetav tulemus?

Vastus on, nagu eelnevaga näitan, et ei ole. Tema tulemus on 30% mehe-naise abielu poolt ja 70% homoabielu poolt. Kui te nüüd vaatate kõiki viimasel ajal tehtud sotsioloogilisi, suure valimiga küsitlusi Eestis, siis need on järjepidevalt andnud täpselt vastupidise tulemuse: umbes kolmandik homoabielude poolt ja kaks kolmandikku vastu. See on ka tegelik põhjus - mitte see, et mehe-naise abielu on seaduses juba nagunii kirjas (väide, mille tühisust siin oma kirjutise algul juba näitasin) -, miks mitmed poliitikud, avalikult sõnavõtjad, aktivistid, eriti just vasakliberaalid, on abielureferendumi vastu.

Mida Postimehes avaldatud küsitlus siis teeb ja saavutab? See loob täiesti suvalise (või siiski sisimas läbimõeldult kallutatud?) ja mitterepresentatiivse ning valimi poolest kallutatud küsitlusega pildi, nagu oleks avalik arvamus homoabielu suhtes varasemaga võrreldes muutunud 180 kraadi (kaks kolmandikku poolt).

Minu hinnangul, lähtudes eelnimetatud faktidest, on tegemist manipuleeriva, kallutatud ja ebausaldusväärse materjaliga, millele paraku annab tõsiseltvõetavuse - eksitava tõsiseltvõetavuse! - templi see, et Postimees on selle vähimagi kriitikata avaldanud.

*

Kui keegi peaks küsima, miks ma arvustan oma tööandjat, Postimeest, siis vastus on lihtne: sellepärast, et ma hoolin. Väga hoolin. Ma tahan, et meil tehtaks paremat ajakirjandust. Mul pole mõtet arvustada Eesti Päevalehte või Delfit, sest miks peaksin nende puudustele ja möödapanekutele tähelepanu juhtima? Tegelgu sellega ise, kui vajalikuks peavad. Ja teine küsimus: miks arvustan avalikult, mitte ei vii seda probleemi maja sees kitsasse otsustajate ringi? Sellepärast, taas kord, et hoolin, väga hoolin. Ajakirjandus on avalik, siin ei ole midagi võimalik varjata, ja kui julgesid teha (sellise küsitluse, nagu Postimees tegi ja avaldas), siis julge ka avalikult vastutada selle eest. Usun, et avalikus tegevuses, nagu seda on ajakirjandus, viib edasi ainult avalik kriitika, mitte see kriitika, kus jääb kusagile kabinettidesse. Liiati, muide, on suurtel lehtedel selline ametimees, nagu ombudsman, kes avalikult arvustab väljaande ajakirjanike tööd. Meil Eestis selliseid ametimehi ei ole. Aga kas see peaks tähendama, et mu vabatahtlikku, südamest tulevat ja hoolivat tegevust selles suunas peaks kuidagi liistule tõmbama?

Foto 1: Sotsiaaldemokraatide korraldatud meeleavaldus LGBT kogukonna toetuseks eelmisel pühapäeval Tallinnas Vabaduse väljakul. Foto autor: Madis Veltman, Postimees/Scanpix

60 Kommentaarid:

At 11:37, Anonymous Anonüümne said...

"Any man who is not a socialist at age 20 has no heart. Any man who is still a socialist at age 40 has no head"

Noored ongi sellised naiivsed, kes pole veel elult peksa saanud. Miks sellistele ajakirjanduses sõna antakse, jääb ennekõike toimetajate südametunnistusele. Asjad peaks ikka käima nii: tuleb tuleb roheline kommunikatsiooni spetsialist ülikoolist Pulleritsu karmilt koolituselt ja alustab karjääri ajakirjanduses sellistel kergematel teemadel nagu sport või muusika, näiteks. Ja siis ajapikku, kui inimene on tõestanud ajude olemasolu, siis võib teda usaldada tõsisematel teemadel sõna võtma.

 
At 12:05, Anonymous Anonüümne said...

Noored on haridusministeeriumi mahitusel ajupestud. Seda näitas see küsitlus. Selle eest tänud valgustamise eest. Aga. Kas mingi reporter - kõntsa töö tegija määrab lehe sisu? Peatoimetaja ütles selgelt, et see on sõnaõiguseta mooramees. Artikli tooni ja selektsiooni teeb toimetaja, kes annab ajakirjanikule ühtlasi juhised, et keda ta tahab artiklis esindatuna näha. Toimetajat juhib teadupärast peatoimetaja, kes lõpuks määrab, et millist tüüpi kõnts lehte lõhna levitama pääseb. Leht on äri. Noori on vaja kasvatada lehetarbijateks. Reklaamiandjad tahavad näha lugejate seas noori, et tellida lehe kaudu reklaami suunatuna just neile. Seega leht ei ole tõe pelgupaik, vaid kuulujutuvabrik, mis peibutab kollase sisuga porikärbseid kohale, et äri käiks ja lehetegijad saaks sinki leivale. Lehe ideoloogia on vahend äriliste eesmärkide saavutamiseks. Siin pole miskit pistmist aadetega. Selge mõtlemisvõimega inimestest lastakse mõnuga teerulliga üle. Enne kui saad õiguse haukumiseks, pead saavutama vajaliku positsiooni hierarhias, et su sõna kannaks.

 
At 13:33, Blogger Posteljon said...

Suurepärane, et sõna on endiselt vaba. EPL\Delfi ei ole ajakirjandus, puhas propaganda.

 
At 13:59, Anonymous Anonüümne said...

Heterofiil osundas ajakirjanduses lokkavale kallutatud omasooiharuse promole. Oluline on teada, et Euroopa Inimõiguste Kohus on allutanud ka Eesti Põhiseaduse oma sodomistlikusse haardesse ja ei luba kedagi personaalselt presenteerida sättumuse alusel ilma eelneva nõusolekuta. Euroopa on lasknud Eestist oma dogmadega lihtsalt üle ilma eestlaste referendumita selles küsimuses.

Järellugu

Lott koos kahe tütrega pääses. Nad asusid elama mäestikus asuvasse koopasse. Tütred uskusid, et maa peal ei jäänud ellu ühtegi meest. Soovides tuua järglasi, jootsid nad isa kahel järjestikusel õhtul purju ning magasid seejärel temaga. Mõne aja pärast tõi vanem tütar ilmale poja, kellest hiljem sai moabiitide esivanem.

Järellugu annab väheke aimu miks siin blogis Moabi promotakse.

 
At 14:24, Anonymous Anonüümne said...

AJHS entsüklopeedia põhjal on moabiidid ja ekreiidid sugulasrahvas. Millise järelduse teeme?
www.ajhs.org

 
At 17:14, Anonymous Anonüümne said...

Mütsi järgi järeldades kannavad ajhsiidid nokatseid aga kommud kaabusid - https://sakala.postimees.ee/6734168/liba-sakala-valik-eesti-nsv-aegseid-online-pealkirju

 
At 17:28, Anonymous Anonüümne said...

Ja mis Postimees Priidu blogipostituse kohta ütles. Nahutas noort ajakirjanikku ja raputas endale tuhka päh? Mis noor ajakirjanik enda õigustuseks ütles?

 
At 17:38, Anonymous Anonüümne said...

Nagu viimastest postitustest järeldada võib on peded ka selle blogi üle võtnud. Millel ometi valged heterod õpivad meeskonna tööd tegema ja saavad aru, et pedede tugevus seisneb nende oskuses koostööd teha ja nende järjekindluses. Pede on nagu põld, narri teda üks kord ja ta narrib sind üheksa korda vastu

 
At 18:00, Anonymous Anonüümne said...

Ei tea kas mägede vallutamine on sport ja on see selle blogi teema? Kohe hakkavad abitreener EKR3 ettevalmistamise kursused. Äkki saab sealt vajalikke oskusi kõrgustesse pürgimisel, õnnestub õppida kasutama nööri, kuidas seda heita õigele sihtmärgile ja kuidas selle abil lasta ennast tõmmata, julgestada ja millal noaga tõmmata nöör katki. Loodetavasti on sellest teadmisest kasu gruppi mitte kuulujate edestamiseks ja visa koostöö tegemiseks.

 
At 19:03, Anonymous Anonüümne said...

Kui reporter oleks teinud küsitluse vanadekodus või varahommikul turul, oleks tulemus risti vastupidine, PP vait nagu kult rukkis ja seda postitust ei oleks.

Huvitav, miks PP maailmatasemel õppest noortele midagi külge ei jää?
Kas peaks noored või õppejõu välja vahetama?)

"Mina õpetan maailmatasemel, et süvendada õiglast, erapooletut, faktitäpset hoiakut.
Lähevad noored ajakirjanikud minu käe alt ajakirjandusse ja kurb vaadata, mis neist, kes mu käe all olid tublid, arukad, korrektsed, saavad hoopis teistsugused inimesed. Kurb."



 
At 19:16, Anonymous Kägu, kehakultuurlane said...

To 19:03. Vastus on lihtne. Kelle leiba sa sööd, selle laulu sa laulad. Tahad tööd ja kirjutada, siis kirjutadki seda mida kästakse. Lihtsam on torti süüa ja karjaga kaasa määgida, selle asemel, et kuivikuid närida ja vastu voolu ujuda.Kui "Postimees" on suutnud isegi Pulleritsu suguse kõrgesti koolitatud ja karastunud mehe ära suukorvistada, siis mida vaestest noortest tahta. pealegi, kui sulle mängitakse seda pederallat ja tolerastiat söögi alla ja söögipeale, küll uksest küll aknast siis hakkab see tunduma õige ja tõene. Noori pole mõtet süüdistada ja isegi Pulleritsu mitte. Meie hetero mehed, oleme selles süüdi. Me pole võtnud homode jõudu ja järjekindlust piisavalt tõsiselt. Me pole viitsinud sellega tegeleda, oleme arvanud, et las karjuvad, küll läheb üle. ei lähe ta midagi, süües kasvab isu ja peagi kuulutatakse vastasoost kodanikuga magamine perverssuseks, lapsi hakatakse saama ainult kunstliku viljastamise teel ja igal meeskodanikul peab oleme kaasas purgike vaseliiniga

 
At 19:42, Anonymous Anonüümne said...

Kägu ütles taas karmi tõe välja: asume vaseliini koguma!

 
At 19:58, Anonymous Anonüümne said...

Väga õige valus aktuaalne tõstatatud küsimus maailmavaatest ja sirgjoonelisest orjentatsjoonist. Kägu Toits Säints Rooberts hr Valdmaa ja teised konservatiiv rahvuslikud isad on juba aastaid rääkinud et Pullerits peaks tiivaripsutamise progressiividega lõpetama ja Postimehe ukse tagantkätt kinni lööma. Me punastame Postimehe juhtkirju lugedes ja julgemad vihastavad siiruviiruliseks (mitte vikerkaareliseks)

Eelpool mainitakse õigesti et hetroobid ei tee vennaskondlikku koostööd nagust pedrullid ja saavad haledalt lakki. Kelle rivis seisad, noor eesti spordimees?

 
At 20:02, Anonymous Anonüümne said...

Asi pole vaseliinis, ka nunnad tahavad hullata. Probleem on meessoo likvideerimises. Viimastele mohikaanlastele tehakse seaduse jõul vasektoomia. Katseklaasides valitakse elujõulistena välja ainult ilma tillita järeltulijad. Geene manipuleeritakse uusimate geeniprinterite abil, et kõik tolereeriksid ainult sodoomiat ja vihkaksid heterofilismi.

 
At 20:42, Anonymous Anonüümne said...

Kui Uu ja nüüd ka PP teemat pidevalt üleval ei hoiaks, siis vist ei teakski, et kuskil läheduses olemas ka homoseksuaalid. UU-pragmaatikast võib veel aru saada, aga mis Priidul sellest heietamisest võita on? Lund ei ole, ei tea kui paljud kohe töötuks jäämas, ja maailma suurim häda on kellegi kooselu vormistamise nimetuses. Tõesti Tark Mees, Ein Weiser Mann

 
At 22:03, Anonymous Anonüümne said...

To 20:42 Sa oled kas kohtlane või pime. ava ükskõik mis leht või portaal, ainult vikerkaare lipud ja LGPD teemad. Pullerits on viimane mohikaan, kes muust ka kirjutada üritab.

 
At 22:18, Anonymous Anonüümne said...

Mitte midagi ei saa aru mis toimub? Kuhu kadusid mohhikaanlased? Kas resistanss on ilma juhita?

Noor eesti spordimees Rikhard

 
At 22:44, Anonymous Anonüümne said...

Nii see on, isegi nii jõuline kompromissitu mees kui Pullerits ei suuda LGPT rindest läbi murda. Tema enda sõbrad topivad ta suu kinni ja panevad jala kaela peale

 
At 23:27, Anonymous Anonüümne said...

Kas Priit oma noorele kolleegile sama kriitikat ka otse, silmast silma rääkides või vähemalt telefoni kaudu tegi või kurdab ainult siin blogis?

 
At 23:50, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits sarjab noort kolleegi, et lehte läinud valim oli kallutatud.

Aga mida ta ise teeb? Sellessamas postituses! Kurdab meie ratturite kehva mineku üle ja nimetab nimepidi Räime, Laasi ning Kangertit. Krt, need mehed vähemalt sõidavad! Miks jättis PP välja ütlemata Rein Taaramäe nime? Taaramäe on oma "tarkade" otsustega jõudnud niikaugele, et isegi enam ei treeni. Kas Taaramäe - kuigi tahaks tema kohte öelda selle nime, mida rahvasuus kasutatakse - jäi patuste nimekirjast välja seepärast, et on blogipidaja semu?

 
At 09:09, Blogger Priit Pullerits said...

Rein puhkab välja, teeb comebacki ja siis näete, et jälle oli mul õigus.
Aga õige, Kangert, Laas ja Räim vähemalt sõidavad, hoiavad Eestit kaardil, olgugi et võüra lääne värves ja palgal, aga no vähemalt on Iisrael kobservatiivne riik, hea seegi.
Kavatsen hoida silma peal referendumiteemal ka edaspidi ja tirida manipulaatorid avalikkuse ette. Mitte Delfist, too on lootusetu propagandistide kamp.

 
At 09:52, Anonymous Anonüümne said...

Kas on plaanis Uusi Uudiseid puhastama hakata?

 
At 10:06, Anonymous Anonüümne said...

Lgp doktor Pullerits. Postimees on veel globohomoliberalistlikumalt häbitu kui delfi. Loeme tänast Postimehe juhtkirja

 
At 13:02, Anonymous Anonüümne said...

Priit, parem oleks, kui sa enam rattateemadel väga sõna ei võtaks. Räimel ja Laasil on hoopis teised ülesanded ja kokkuvõtte koht ei koti kedagi. Esimene lõik näitab ikka totaalset harimatust, vii ikka enne ennast kurssi...

Vana rattapeer.

 
At 14:38, Blogger Priit Pullerits said...

Jah, rääkisin küll, 23:27, täna kahel korral ja ikka silmast silma. Kuidas muidu!

 
At 16:05, Anonymous Anonüümne said...

Rääkimisest pole mingit kasu.

Me siin räägime Pulleritsule, et ära kirjuta rumalusi ja fakt olgu püha. Looda sa, et ta kuulab meid.

 
At 16:19, Anonymous Anonüümne said...

Kas juntsu sai oma rängast libastumisest aru ja tegi järeldused või jäi õigust ülegi?!

 
At 18:47, Anonymous Anonüümne said...

Järeldused tehakse alles siis kui kurvi peal venelane tee peal passib ja ratas alt lendab. Seni kuni juntsu rattaga sõitma ei hakka ei muutu ta peas miskit, elab oma vati sees ja ajab võõrast agendat mammona eest.

 
At 19:40, Anonymous Anonüümne said...

Soodoma külas toimub praegu suur jämedate keppidega häppening. Rekkajuht ehmatas ära, et kuhu ta sattus ja kaotas kontrolli https://lounapostimees.postimees.ee/7095009/palgiveok-laks-suurel-maanteel-umber?

 
At 19:49, Anonymous Anonüümne said...

Soodomas läks kumm lõhki.

 
At 23:53, Blogger Priit Pullerits said...

Mehed, teema, mille avalikkuse ette tirisin, on väga tõsine, aga teie viskate nalja ja ilgute tühja ja veel ebaolulisest kah. Kuidas ma saan teiega üldse antiliberastlikus resistaansis arvestada?

 
At 08:15, Anonymous Anonüümne said...

Pededega ei mängita ja ei võidelda. Nende vastu on raske leida resistaansi kaaslasi. Vähe on inimesi kellel pole midagi mille perse minek neid ei kotiks. Ja ega neil polegi midagi viga, kuni nad abiellumist kaaperdada ei sooviks. Perekonnaseadus on tehtud uue põlvkonna sirgumise huvides. Arvamusesd kus lastetud paarid justkui seda ei vääriks on alusetud kuna nad siiski manifisteerivad jätkusuutliku peremudelit uuele põlvkonnale. Samasoolistel pole peale sodomismi midagi muud uuele põlvkonnale perekonna raames õpetada. Seega selge EI nende soovidele. Oluline on siinkohal tagada, et samasoolised ei peibutaks kujunevat põlvkonda sodoomiale ja ei laseks meie genofondil hukkuda selle tupiktee läbi. Sodoomia harrastajad ei tohi kindlasti saada ka seaduslikku õigust lapsendamisteks. Selline õigus tekitab pedofiilidele piiramatu künnipõllu tulevase põlvkonna arvelt. Järgnevad põlvkonnad ei andesta seda neile kes lasevad sellel sündida. Aga tehku endale nullist sõbraseadus kus saavad oma sõpruse registreerida ja teineteist ilma volituseta toetada. See ongi sõnum ajupestud noortele kel puudub võimalus võtta vastutus uue põlvkonna ees!

 
At 08:40, Anonymous Anonüümne said...

8:15 kõva sõnaga mees. Võtame resistaansi ridadesse pikema jututa

 
At 09:08, Anonymous Anonüümne said...

Te peaks omale mingi EKRE tarkade klubi tegema, kus kõva sõnaga mehed, kel võõrsõnad suus -- a la Reitelmann. Mõni naisterahvas vääriks ka seal kohta, kõige reljeefsemalt vast pr Kingo.

 
At 09:59, Anonymous Anonüümne said...

Mis teema? Mis tirimine?

See siin on SPORDIBLOGI
Siin blogis kirjutab Postimehe ajakirjanik Priit Pullerits spordist ja sportimisest, keskendudes talvel suusatamisele, suvel jalgrattasõidule ja jooksmisele.

Iga päev vaatan siia blogisse ja lahkun kiiresti. Spordist ei kirjutata siin juba ammu.

 
At 11:14, Anonymous Anonüümne said...

Numbritega vägivaldselt manipuleerimine on ju teie enda leib Priit. See on teinud teist Austast ja Kirsipuust parema ratturi, see teeb teist ikka veel ka aastal 2020 ühe Eesti parema keskmaa jooksja ja rattamaratoni tulemus ühe Eesti kõvema Mtb mehe üldse.
Kasutage numbreid vahest ka objektiivsemalt. Väidate et eestis homoseksuaale 2-3%. Mina ei tea palju neid on. Kuid kogu see klapperjaht selleks et see 2-3% õnnetuks teha? Kõik see tolm ja müra ja kulukas rahvahääletus? Selle asemel et tegelda küsimustega mis puudutab vaat et enamus eestlasi. Tundub mõttetu mull ja populismi trummi tagumisena.
Tulemina hääletavad inimesed kes homode poolt ei ole ka nende vastu. Nad ei hääleta mitte uue abieluseaduse vastu, vaid Ekre vastu. Sest roppude suudega poiste toetus Eestis ei saagi tõusta suurt ûle 15%, sest rohkem meil matsluse toetajaid võtta pole.
Mis kindlasti aga ei tähendaks et olgu see % mis tahes ja mis tulemina tahes, siis saaks Ekre selle % automaatselt vägivaldseks enda valinaks tituleerida. Numbritega manipulatsioon jätkub.

 
At 11:59, Anonymous Anonüümne said...

Kaks viimast päris tüdruklapsed siia sattunud. Pidage meeles nupsid siin on meeste blogi kes globohomo diktatuuri Eestimaale ei luba.

 
At 12:14, Anonymous Anonüümne said...

11:14 oma kommentaari esimeses pooles sõnastas selle (kuni trummi tagumiseni sealt edasi võib argumenteerida), mida mina asjast arvan paremini kui ma ise oleks oskanud.

 
At 12:26, Anonymous Toits Pärnumaalt said...

Valitsus, nagu Pulleritski tegelevad asendustegevustega, selmet riiki juhtida või millestki ka tegelikult olulisest kirjutada.
Selle mõttetu tralliga pereväärtuste-temaatika ümber päriselu küll kuidagi paremaks ei muutu.

Trenni, päevavargad!

 
At 13:01, Anonymous Anonüümne said...

Toits tõestas jälle oma sitakoti staatust!

 
At 14:39, Anonymous Anonüümne said...

Toitsi peab maha kandma. Libernastide kannupoiss.

 
At 16:34, Anonymous Anonüümne said...

Toits on näide pealiskaudsusest ja liberasti loogikast. Küll see valitsus juba riiki juhiks eks, aga näe ei lasta. Liberastid ja homod pilluvad kaikaid kodarasse ja veeretavad suuri kive teele. Suur Pullerits ise on valitsusele appi tõttamas. Aga mida üks liberast poliitikast, riigijuhtimisest ja majandusest jagab. Temal on oluline, et saaks omasoolisega lusti teha ja paraadil käia ning vabal ajal kiunuda

 
At 19:09, Anonymous Anonüümne said...

Liberistide entusiasmi saab kontrolli alla lihtsalt kui esmaabiellujatele panna kohustus 6 aasta jooksul 2 titte sünnitada. Retsidiivabielu puhul on kriteeriumiks, et juhul kui varasema 13 aastase staaziga abielude jooksul pole tittesid saanud, siis kuulub abielu sundkorras lahutamisele. Juhul kui sigitatud on ainult üks titt siis teise tite asemel tuleb kõne alla ka lapsendamise protsess. Nii tagatakse sportlike stiimulitega eesti soo jätkumine siin Läänemere kaldal. Abielu on ikkagi seaduslik privileeg. Ülejäänud nautigu sõprust.

 
At 21:00, Anonymous Anonüümne said...

Vot 19:09 on konkreetne mees. Ähvardab Pulleritsu lapsendamise kohustusega. Pröökamine lõpeb ära, kui kodus tuleb lutipudelitega joosta.

 
At 22:22, Anonymous Anonüümne said...

Pole ammu käinud. Spordist mitte sõnagi. Priit ärkab iga hommik ülesse ja hakkab homondusest ja homodest mõtlema. Pseudopläma!
Juu peab ootama kuni lumi maha tuleb, siis saab tagasi tulla.

Huu

 
At 23:30, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits ajab õiget asja. Nii nagu märkamatult mandrazeeriti kristlusest geikristlus, niisama teevad nad valgest spordist ärkate ühel hommikul üles ja voila! homospordi. Kas te seda tahate? Te ei näe suurt pilti. Pullerits näeb ja jõudu talle sodomokorra tükkideks rebida.

 
At 23:59, Anonymous Anonüümne said...

Huu on muidu tubli mees,aga ajud on tal liberastide poolt ära pestud. Võib-olla saabub kunagi päev, kus ta tunnistab oma rumalust ja tänab Padret.

 
At 08:48, Blogger Priit Pullerits said...

Väga õige, 23.30. Hämmastav lühinägelikkus mõnede, sh Huu poolt, millele viitab tabavalt ka 23.59. Kas te, kurat, tõesti aru ei saa, et see homovärgi pealesurumine on vaid üks osa sellest suurest suunakäänamisest, mida liberaalsed jõud ja peavalumeedia teevad? Kas tõesti suurt pilti ei suuda näha? Kas tõesti elukogemus pole midagi õpetanud? Kas tõesti endal analüüsivõime puudub? Kas tõesti ei suuda läbi hammustada, kuidas samm sammu haaval meile võõraid hoiakuid kurgust alla surutakse?

 
At 09:46, Anonymous Anonüümne said...

Padre, sa ise ju pole ka ilmale aidanud rohkem kui ühe lapse. Kus sa olid, kui oli õige aeg eestlasi uueks luua?

 
At 09:52, Anonymous Anonüümne said...

Priit, mis pehmo jutt! Kes saab alfaisasele midagi peale suruda? Ainult veel suurem alfaisane, aga palju neid siin ikka on. Pealegi olid paar postitust tagasi kõige suurem sallija.

 
At 10:30, Anonymous Anonüümne said...

Kui pereseadust muuta, siis abieluveteranidele need muutused ei kehti piirangute osas. See on tavaline õiguspraktika. Piirangud jõustatakse uutele abiellujatele ja siis on homopromorünnakul väga kõva murdmatu ja ületamatu kaitsemüür ees kuhu lähevad sisse ka geenitestid.

 
At 10:55, Anonymous Anonüümne said...

Alfaisaseid enam ei ole kui Kägu Toits Säints Soonets ja Padre välja arvata. Internetis küll asja videosid emasculation of white male identity. Diskussiooni ja väärtushinnangut juhib kes? Feminaised. Isegi vanad juudid on kõrvale lükatud. Ühesõnaga pistets

 
At 13:51, Blogger Priit Pullerits said...

Pean veidi eemale tõmbuma. Mul täna esinemine kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsi finaalis. Pullerits versus Eesti Ekspress ja KLust.

 
At 15:41, Anonymous Anonüümne said...

Grande Finale 15:30 - 16:15

PANEELDISKUSSIOON: KUI HÄSTI MEEDIA KRIISIDE KAJASTAMISEGA HAKKAMA SAAB?
Sulev Vedler Eesti Ekspressi peatoimetaja asetäitja
Priit Pullerits Postimehe vanemtoimetaja
Katrin Lust Kuuuurija

 
At 16:00, Anonymous Anonüümne said...

Suusablogi hall kardinal Kägu las võtab kangid ja nupud üle sellal kui Pullerits liberastide kommunikatsiooni aitab juhtida (mandražeerida).

 
At 20:06, Anonymous Anonüümne said...

Ma usun, et KL sai põrmustatud kiirelt ja fanfaarihelide saatel. Hävitavalt!

 
At 21:02, Anonymous Anonüümne said...

Kommunikatsioonijuhtimise konverents on üks homode pesa. Ega seal muud teha, kui et vahitakse maia pilguga üksteise tagumikku. Kui siin vähegi isamaalisi mehi veel järgi on tulge parem kõik 06.11.2020 kell 18:00 Tartu Konservatiivide Klubi teemaõhtule “Kas rahvahääletused muudavad ühiskonna lõhestatuks või sidusaks”. Üritus toimub Dorpati konverentsikeskuses.

 
At 21:15, Anonymous Anonüümne said...

Teemaõhtul mingi trenn ja õlletarbimine ka toimub, vähemalt trenazöörid on saali tassitud?

 
At 21:38, Anonymous Anonüümne said...

Kes on suusablogi hall kindral? Siuke mees peab olema sest kes rahustab noori mõõklemist ärevaid mehi sellal kui resistansi juht ise liberastide ballil kenitleb Katrin Listile ja teistele daamidele galantseid komplimente jagab ja pihta silitab?

 
At 03:36, Blogger رواد الحرمين said...


شركه عزل فوم بالرياض

شركه عزل فوم بالجبيل

شركة تنظيف مكيفات بالرياض أبرز خدمات مؤسسة الحرمــين للمقاولات العامة بالدمام والرياض

شركه عزل فوم بالدمام

شركه عزل فوم بالقطيف

 

Postita kommentaar

<< Esileht