esmaspäev, veebruar 13, 2023

Pullerits: Mis küll on juhtunud Tartu teatemaratoniga?

Tundub, et Tartu teatemaraton ei ole enam see, mis siis, kui sai seal osaletud ning võistlus suureks ja nähtavaks kirjutatud. Isegi Jaanus Laidvee, kellele teatemaraton alati pinget pakkus, ei olnud tänavu osalemas ega teinud sel teemal juttugi. Aga kellega koos on saanud varem samas võistkonnas sõidetud! Peeter Kümmel, Timo Simonlatser, Raio Piiroja, Silver Eensaar, Indrek Teppo. Peale kahe esimese, kel sedapuhku isegi esitosinasse asja polnud, ei olnud minu stammmeeskonnast kedagi osalemas.

Ja kui omal ajal sai kaasa löödud, kes veel kõik stardis olid! Olid Jaak Mae, Kristina Šmigun-Vähi ja Vahur Teppan, oli Veikko Täär, olid tiitlivõistluste medalistidest sõudjad, nagu Jüri Jaanson ja Allar Raja, olid Martten Kaldvee, Grete Gaim ja veel paljud Eesti tipptasemel laskesuusatajad, samuti murdmaasuusatajad. Vaatasin eilse võistluse protokolli. Nüüdsetest ja hiljutistest tegijatest ainult Henri Roos. Olid ka mõned jalgratturid, nagu Alo Jakin ja Oskar Nisu. Kuid suusaradade suurtest nimedest, samuti muude valdkondade tuntud tegelastest valitses ikkagi põud. Ehkki võistkondi oli palju – lõpetas 69 nelikut.

Ja tulemus? Tulemus on see, et 9. teatemaraton ei saanud kajastust. Ei pühendanud sellele ainsatki täislauset ETV õhtune spordisaade, kuigi seal oli lõik avatud raja sõidust, ja ammugi ei kajastanud seda kirjutav ajakirjandus, nagu aegu ammuseid ja ilusaid tagasi. Postimees ega Scanpix ei pidanud vajalikuks läkitada kohale isegi fotograafi, mistõttu on siin illustratsiooniks pildid mulluselt teatemaratonilt. Miks see nii on läinud? Või oli tõesti nii, et massisuusasport sai tõepoolest kajastust ja nähtavaks ainult sedavõrd, kui palju ma sellele tähelepanu osutasin? Ja pärast seda – valge laik?...

Fotod 1-3: Pildid mulluselt, 8. teatemaratonilt. Esimene vahetusala Matul. Fotode autor: Kristjan Teedema, Postimees/Scanpix

74 Kommentaarid:

At 10:07, Anonymous Anonüümne said...

VAatame asja positiivsest vaatenurgast. Teatemaratoni aeg oli esimesel 2 pundil parem kui mullusel põhisõidu võitjal. Ka järgmised 2 kampa olid paremad kui mullune põhisõidu 2. Aga. sellist tulemust sõideti 4 mehe peale jagatuna ja vabas stiilis... Kuulge ärge laske neid väljamaalasi põhisõidule, need näitavad ju kohalikele entusiastidele koha kätte. Loomulikult ei ole sellise osalejate taseme puhul ajakirjanduses midagi kajastamist väärt. Põhimõtteliselt võitjad ju sõitsid rahvamatka tempos... või äkki oli rada pudine ja kehva kvaliteediga? Vahet pole, sellise tasemega pole midagi kajastada mis pinget pakuks.

 
At 10:39, Blogger Priit Pullerits said...

Kajastada on siis, kui:
1) on, mida kajastada;
2) on, keda kajastada - ehk on spordikuulsused, nagu olid vanasti.
Nüüd pole 1) ega ole 2).

 
At 11:11, Anonymous Anonüümne said...

Kümmel ja Simonlatser osalesid ka sel aastal

 
At 11:13, Anonymous Anonüümne said...

Selles protokollis küll nii Timo Simolatser kui Peeter Kümmel ikka sõitjate seas kirjas...Kas protokoll on vale või ajakirjaniku härra on olnud tähelepanematu?

 
At 11:37, Blogger Priit Pullerits said...

Aitäh, faktikontrollijad! Parandasin ära. Ei osanud arvestada, et omaaegsete ässade leidmiseks tuleb protokollis nii sügavale kaevuda. Kiitus, et teie kaevusite ja märku andsite!

 
At 12:56, Blogger AinK said...

Pullerits- viinamarjad hapud või? Kui endal keha ei luba osaleda, siis ei tähenda see seda, et peaks üritust maha tegema. Isegi siis kui see on Kelgu ja kompanii üritus. Ja mis on muude valdkondade tuntud tegelasteks kvalifitseerumise tingimused, oleks huvitav teada. Ise osalesin üle mitme aasta, mul täitsa ükskõik, kes seal esiotsas omavahel sudivad, minul oli omal tasemel omad sudimised ja sellega sain ma hakkama. Emotsioon osalemisest, mitte auhinnalisele kohale jõudmisest. Aga seda sa ju ei mõista.
Mis puudutab pressi puudumist, siis noorreporteritel on mugavam ju guugli tõlkega netiavarustest leitut klikimasinasse sööta, kui väljas reporteritööd teha, ilm ju külm.

 
At 13:18, Anonymous Ilmavaatleja Häädemeestelt said...

Kurb küll, mehed, aga Suurt Suusasõitu tänavu ei tule. Väljas on kena kevadilm. Sipelgapesad on madalad ja seapõrnad nirud. Täna-homsele 5 kraadile järgneb tatine olu.

 
At 13:54, Anonymous Anonüümne said...

Eilsest teatemaratonist sain väga hea emotsiooni - ilm oli ilus, rada hea ja konkurendid toredad. Lisaks on teatesuusatamisel mingi teistmoodi vaib, sest neli inimest sõidavad ühise tulemuse nimel, mitte ei aja seal rajal ainult oma asja. Tekib selline meie-tunne nagu meeskonnaaladel. Vahetusaladel saab konkurentidega juttu ajada ja koos vahetust oodata. Meeldib isegi rohkem kui pärismaraton.

 
At 17:20, Anonymous Anonüümne said...

Teatemaraton... Õiged mehepullid materdasid ikka Alutaguse metsas, kes siis selles vanuses kaks päeva ikka järjest rassib. Kas Jaanuse lugu ikka tuleb. Stardis oli suur au olla koos olümpiavõitjaga.

 
At 18:06, Anonymous Anonüümne said...

Mehed, kas lumi pidas tänase sula TM rajal vastu? Tahaks kah olümpiavõitjaga jala joonele panna. Ei tea ainult, et kas ta omast grupist stardib või nihverdab ettepoole.

Kuidas see stardikprraldus seekord paanitud on, lainetega või ?

 
At 19:21, Anonymous Anonüümne said...

Võhmamehed, Debbiel on uus soeng!

Ja kas olete Suureks Mõõduvõtuks valmis?

 
At 19:24, Anonymous Anonüümne said...

Pange Debbiest pilt ka. Võhmamehed vaja kursis olla uute trendidega.

 
At 19:41, Anonymous Anonüümne said...

Mummuline kleit! See näitab julgust, seikluslikkust, vaba hinge! Ja endiselt moevärv tumeroheline. Vaimustav.

 
At 21:53, Anonymous Anonüümne said...

Kiidame heaks kõik kleidid ja mustrid Debbie seljas.

 
At 22:01, Anonymous Anonüümne said...

Kas preili D. on Pulleritsu õpilane?

 
At 22:11, Anonymous Anonüümne said...

Jah ja me kõik oleme Pulleritsu õpilased, tegelikult.

 
At 08:17, Anonymous Anonüümne said...

Vaat ei kiida heaks. Laineline soeng oli palju ilusam kui sirge.

 
At 12:44, Anonymous Anonüümne said...

Herr Kelk läheb täispanga peale välja. Suusasõit toimub Otepäält Elvasse.
See saab olema üks hull kulgemine kehvade lumeolude tingimusis, välistatud pole, et toda sõitu läheb kajastama üks kiuslik ajakirjanik.

 
At 13:13, Anonymous Anonüümne arvamusliider said...

Maraton saab olema suurejooneline ja suurepärane, ära kiunu tühja siin, 12:44!
Mine trenni, vähendab stressitaset ja saad loodetavalt ka tugevamaks...

 
At 13:42, Anonymous Anonüümne said...

Võhmamehed, panna on vaja!

Kas Pullerits on rajal?

https://tartu.postimees.ee/7712287/ametlik-tartu-maraton-tuleb-taispikkuses

 
At 14:15, Anonymous Anonüümne said...

Nägin imelikku und. Istusime klassis. Paar pinki eespool istus Debbie roheline kleit seljas. Loengut pidas professor Pullerits. Kõik kuulasid hoolega ja konspekteerisid pliiatsite kribinal. Korraga paiskus uks valla ja seal oli Vahur Teppan. Trevooooga! Maja põleb! Jooksime kõik robinal välja panime suusad jalga ja hirmsa kiirusega panema. Debbiet ei näinud enam

 
At 14:34, Anonymous Anonüümne said...

Need unenäod on märk kasvavast ärevusest. Kuid küll pühapäeval saate jala joonele panna ning öösel magate nagu Neitsi Maarja, nähes unes vaid musklis mehi, kes teineteisega suusarajal rammu katsuvad. Paraku Pulleritsu enam nende seas pole. Tema on kopitanud õhuga umbses loenguruumis ja seletab noortele neidudele, et kuidas kirjutada artikkel suusapoistest.

 
At 15:34, Anonymous Anonüümne said...

Rinde uudiseid ka sättige võidupäevaks vaimud valmis. 13 veb. . Tugeva tule all olnud Vene tankid kaldusid kursilt miiniväljadele ja plahvatas leekides. Sõdurid, kes pilluvad oma elu eest igas suunas – mõned jooksevad leekides nagu inimtõrvikud. Ukraina droonid pommitavad edasitungivat Vene jalaväge. Lakkamatu suurtükituli muutis terved viiekümne või enama mehe rühmad roosaks uduks. Purustatud jäsemed ja puude otsas rippuvad torsod. Tankijälgedesse sattunud surnud sõdurite surnukehad jahvatatud. Maa libiseb verest. Kõikjal hais põleva liha ja mädanevate laipade järele. Päeva lõpus söövad rongad ja raiplased kõhu täis. Lahinguväljale hüljatud surevate sõdurite hüüded tungivad läbi pimeduse. See on palju hullem kui miski, mida Dante kirjeldas.

 
At 15:37, Anonymous Anonüümne said...



Ukraina droonide tehtud videod, millest tänaseks on avaldatud kakskümmend, paljastavad põhimõttelisi taktikalisi vigu ühes kõige andestamatumas lahinguväljakeskkonnas – tasasel ja avatud maastikul. Vead koos maastikuga võimaldavad kõrgemal asuvatel Ukraina jälgijatel suunata suurtükirünnakuid ja droonirünnakuid surmava täpsusega.

Sellegipoolest ründavad venelased tihedates rühmades pearünnakutes hukkunud seltsimeeste surnukehade pärast. See on see või lastakse nende endi komandöride poolt maha.

Seda kõike jälgivad kodumaal silmapaistvad Venemaa blogijad, kellest paljud on sõjaväeveteranid. See ajab nad vihale. Ajendab nad Venemaa sõjategevust täielikuks fiaskoks tembeldama. Nüüd räägivad nad sotsiaalmeedias üha suuremal hulgal.

Nad kirjeldavad seda, mida nad videotes näevad, kui "häbiväärset kokkuvarisemist". Vene komandöride sõjakuriteod, mis on toime pandud oma vägede vastu.

" Nad liikusid edasi mööda suhteliselt kitsast marsruuti, nähes kogu aeg Ukraina vaatlejaid, kes olid Vuhledari kõrgete hoonete otsas ja seisid nüüd silmitsi umbes 500-meetrise tühja maastikuga linna idaküljel," kirjutas üks blogija . "Ukraina suurtükivägi ei põhjustanud mitte ainult suuri kaotusi edasitungivatele üksustele, vaid tabas ka nende tagalat, lõigates ära nii nende varustusühendused kui ka võimalikud lahkumisteed."

Venemaa endine DPR kaitseminister Igor Strelkov vaatas videoid. "Neid lasti maha nagu kalkuneid lasketiirus," postitas ta Telegramis. “Palju häid tanke T-72B3/T-80BVM ning parimaid langevarjureid ja merejalaväelasi likvideeriti. Ainult debiilikud ründavad samas kohas, tugevalt kindlustatud ja ründajatele äärmiselt ebamugavalt mitu kuud järjest.

Teine blogija, kes kirjutas varjunime "Moskva kutsumine" all, oli nähtu pärast kohkunud.«Tankide ja jalaväe lahingumasinate liikumine kitsastes kolonnides Vuhledari lähistel palus tüli. Piirkonnas viibivatel Vene üksustel napib informatsiooni, sest ülemad ei ole suutnud luureandmete kogumist lahinguvälja otsustesse integreerida. Kõik see on Ukraina relvajõudude poolt ellu viidud või rakendamisel. Vuhledaris paigutatud vanematel T-72 tankidel puuduvad uuendused, mis parandaksid juhi nägemisulatust. See põhjustab Vene tankide takerdumist või pimesi tagurdamist. Kuidas peaksid pimedad, kurdid tankid, soomustransportöörid koos sama pimedate ja kurtide jalaväega võitlema ilma kolonnideta? Ja kuidas siis ühtki tegevust koordineerida, kui puudub suhtlus ja olukorrateadlikkus? Kui Vene relvajõud üritavad laiali minna, lasevad nad üksteist maha,

Mitmed silmapaistvad Venemaa blogijad nõuavad nüüd Ida vägede ülema kindralleitnant Rustam Muradovi vallandamist. Muradov on juhtinud alates eelmise aasta novembrist, kui tema juhitud väed protestisid tema taktika vastu, keeldudes lahingusse minemast. "Vene väed on määratud oma vigu kordama, kui Muradov paigale jääb," kirjutas üks blogija.

 
At 15:39, Anonymous Anonüümne said...



Paljud blogijad postitavad Wagneri grupi toetavale telegrammi kanalile Grey Zone. Seal kritiseerivad nad avalikult Vene sõjaväekomandöre raevuhoogudes. " See kuradi argpüks lamab juhtimispunktis ja saadab kolonni kolonni järel, kuni ühe Vuhledari rünnakus osalenud brigaadi ülem (polkovnik Sergei Poljakov) on kontaktliinil surnud!"

Teine blogija kirjutas Grey Zone'is: "Need inimesed tapsid (novembris) märkimisväärse arvu töötajaid ja seadmeid ega kandnud mingit vastutust. Pärast seda hakkasid nad sama keskpäraselt Ugledari (Vuhledari) tormi tormama . Karistamatus sünnitab alati kõikelubavust.

Nii et neile, kes küsivad, kas Venemaa kodanikud on teadlikud vägede kaotustest Ukrainas ja saamatutest Vene komandöridest, kes käskisid Vene poegi kindlalt surmata, on vastus jaatav . Ja nad muutuvad Kremli ja Venemaa väejuhatuse suhtes aina vaenulikumaks.

 
At 16:21, Anonymous Anonüümne said...

Elva - Palu lõigul juba praegu mullajälg. Milline see saab olema tuhandete läbimisel? Lõpuosa läbimisel tuleb arvestada jäljest väljas paaristõukele või matkasammule.
https://www.youtube.com/watch?v=HXYeFmt5a_c

 
At 20:59, Blogger Priit Pullerits said...

Aitäh sõjaülevaate eest!

Maratonivideo on tehtud kavalalt vastu valgust, nii et rada näib valgem, kui ilmselt päriselt on. Vt vahetult enne 11 minutit, seal on metsavaheline lõik, too on päris kole.

 
At 21:11, Anonymous Anonüümne said...

Priit,kas hakkad jälle ajusid keppima............

 
At 00:30, Anonymous Anonüümne said...

Väga nõrk on ikka meie sportlaste tundmine. Kiirpilk protokollile tuvastas vähemalt kaks Eestit olümpial esindanud suusameest, keda PP ei tunne.

 
At 09:41, Anonymous Anonüümne said...

Eelmisele: ju siis ei avaldanud need kaks oma tulemustega meeldejäävat muljet.

 
At 10:16, Anonymous Anonüümne said...

Paljud head Eesti inimesed on imestanud, et kust martin helme oma valimiskampaaniaks inspiratsiooni sai? Siin see on: https://www.youtube.com/watch?v=b8zO_DV09QE&ab_channel=tubedude99

 
At 13:09, Anonymous Anonüümne said...

PP on kindlasti kursis, millega M.Viru, noore komeedi Bruusi treener, lõpuks vahele jäi, et disklaffi sai?

 
At 13:15, Anonymous Anonüümne said...

Suur uudis tuleb 15 min pärast:
https://sport.postimees.ee/7713201/otseulekanne-ja-blogi-pressikonverents-kus-antakse-lisainfot-miks-maarati-mehis-virule-tahtajatu-tegutsemiskeeld

 
At 13:16, Anonymous Anonüümne said...

Pulleritsul info oli, aga kas ta kogukonda informeeris?

 
At 13:17, Anonymous Anonüümne said...

Kas nüüd on Bruusiga valmis? Olümpia finaali ei jõudnudki

 
At 14:11, Anonymous Anonüümne said...

https://esbl.ee/biograafia/Mehis_Viru

Eesti parim naiste kergejõustikutreener 2005 ja 2022

 
At 14:14, Anonymous Anonüümne said...

See on häbiväärne, et isakujusid enam üldse ei hinnata. Vanematel meestel on noortele tüdrukutele alati palju õpetlikku rääkida ja vajalikul hetkel õigesse kohta oma toetav käsi panna. Isegi pädev komisjon on lugupeetud treenerit omalajal aasta isa vääriliseks hinnanud.

 
At 14:28, Anonymous Anonüümne said...

Täiesti võimalik et 2006.a komisjon ei olnud pädev või vaadati mööda..
Sellevõrra tekitab arusaamatust et 2022 valiti parimaks kuigi uurimisprotsess juba käis. Kas üritati ikka veel pead liiva alla peita? Zürii tuleks liistule tõmmata!

 
At 14:30, Anonymous Anonüümne said...

Loodame et Pullerits tõmbab kõik liistule.

 
At 14:34, Anonymous Anonüümne said...

Viru on olnud Pulleritsule hinnatud allikaks spordilugude tegemisel. Pange kasvõi "Mehis Viru" blogi otsingusse ja te näete, kuidas koostöö jookseb kenasti esile.

 
At 14:39, Anonymous Anonüümne said...

Kergejõustiku ringkondades on seda ammusest ajast teatud. Tegemist on ka põhjusega, miks Leibak ja Liimask enne täiskasvanute klassis läbi löömist karjääriga lõpparve tegid. Kuna tegemist oli sisuliselt ainsa treeneriga, kes suutis sportlasi regulaarselt tippu viia, pigistati lihtsalt silm 20 aasta jooksul kinni.

 
At 14:41, Anonymous Anonüümne said...

Noid aasta isasid ja emasid valib Naisliit - pr Oviiri konservatiivne naisgäng, kes ämbreid kolistab järjepidevalt. Üks aasta ema pandi laste väärkohtlemise tõttu suisa vangi.

 
At 14:58, Anonymous Anonüümne said...

Kas Pullerits tõmmatakse ka liistule?

 
At 15:16, Anonymous Anonüümne said...

Meid kõiki tõmmatakse liistule.

 
At 16:54, Anonymous Anonüümne said...

http://suusk.blogspot.com/2008/05/pullerits-miks-keegi-mult-dopinguproovi.html
29. mai 2008 — Pullerits: Miks keegi mult dopinguproovi ei võta? Ja kui sellest veel väheks jääb, siis arvestage, et mu koolivend Mehis Viru töötab Tartu Ülikooli treeninguõpetuse õppetoolis...

Kas pole nii, et Priit on siin blogis kaasteelisi suisa ähvardanud igati eetiliselt Mehis Viruga?

Siiani pole meest liistule pandud, küll aga on pekkis nii rahvuslik põlv kui rahvuslikus vaimus tuksuv pump. Mingi karma teema äkki või ei tasu lihtsalt ainetega üle forseerida vaevalt, et nii oli ettemääratud?

 
At 17:13, Anonymous Anonüümne said...

Virul on olnud tugev seljatagune. Koolivend on samuti kasulik siin olnud.
Tartu Kalevi omameeste kampa tuleb loputada.

 
At 17:27, Anonymous Anonüümne said...

Oodake te uskmatud!
Kohe tuleb litakas kus kõik siuke käitumine ja tegevus maha laidetakse ja vannutakse oma ema nimel et ise puhas kui prillikivi.. ja teie lööte jälle seljad küüru ja koogutate edasi "jah peremees, jah peremees."

 
At 17:34, Anonymous Anonüümne said...

Õige peremees.

 
At 17:38, Anonymous Anonüümne said...

Kus, muideks, Pullerits on?
Kus on tema avaldus juhtunule?

 
At 17:44, Anonymous Anonüümne said...

Kadastiku juures kriisi nõupidamisel, vaja suhtekorralduslik manipulatsioon teha muidu läheb laev põhja.

 
At 18:06, Anonymous Anonüümne said...

See kriisike on asjatundjatel lihtne oma kasuks pöörata. Kas te advokaat Margus Mugu esinemist vaatasite? Too kloun mängib kaardid vastasele, nii jaburalt, st ebaveenvalt annab ikka esineda.

 
At 18:06, Anonymous Anonüümne said...

Mehed. 4p. pärast on aasta ja selle spordiblogi tähtsündmus, mehepullid kõik TM stardis. Lubab lumesadu, kas alutaguse vol 2 ukse ees, aga fookus on Viru kaasuses. Räägime ikka asjast ka. Pinge kasvab.

 
At 18:23, Anonymous Anonüümne said...

Kui peategelased on haavatud ei tule mingit TM-i. Meedia tähelepanu on mujal ja peab pimeduse varjus koju hiilima. Asjad on halvad.

 
At 18:41, Anonymous Anonüümne said...

Väga halvasti.

 
At 18:50, Anonymous Anonüümne said...

Sündmused arenevad pöörase kiirusega. Loodame, et Pullerits on tasemel, paneb valusa litaka ära ja me oleme päästetud ning pühapäeval saame ilma häbi tundmata paaristõukega Harimäest üles tuhiseda.

 
At 19:28, Anonymous Anonüümne said...

Kadastik paneb praegu Priidule valusaid litakaid et ei suutnud agendat kontrolli all hoida ja jättis kommunistidele ukse praokile kust need reetlikult sisse tungisid valgete meeste muinasmaad rappima.

 
At 19:36, Anonymous Anonüümne said...

Mitte kommud vaid lätlased ei kannata pedofiiliat, pehmelt öeldes. Eestlastel on selles suhtes täielik tolerants. Ükski kohalik ajakirjanik ei julge kritiseerida. Siin on kõva katus.

 
At 20:05, Anonymous Anonüümne said...

Lätlast tuleb tõesti tänada, muidu laseksime vanamoodi edasi.

 
At 20:23, Anonymous Anonüümne said...

Kes otsustas, et lätlastega samasse hotelli mindi? Välja uurida ja vastutusele võtta!

 
At 20:33, Anonymous Anonüümne said...

Lood on väga halvad, Pullerits kadunud, kogukond lätlaste käes pantvangis, TM kahtluse all. Vaja oleks isafiguuri kes asjad paika paneks.

 
At 20:39, Anonymous Anonüümne said...

Rahu. Esimene torm läheb üle. Mehed, mõelge loogiliselt, millist kõlvatut käitumist sai lätlane näha, milles osales sihvakas prillidega keskealine mees?

 
At 21:23, Anonymous Anonüümne said...

Mis edasi saab keegi ei tea? Kes Tuulit ja Debbiet valvavad et neil turvaline blokaad oleks?

 
At 21:35, Anonymous Anonüümne said...

Keegi peab vastutuse võtma.

 
At 21:50, Anonymous Anonüümne said...

Padre võiks tõesti loole valgust heita sest see kajastus on väga abivalentne. Jääb kahtlus ,et
Me Too jõudis lõpuks Lätisse ja omasid ei tahetud lintsida..

 
At 22:25, Anonymous Anonüümne said...

Padre oleks pidanud adjutandid mmäärama kes kogukonna hirme maandavad ärevatel aegadel pole kellegi käest tuge saada

 
At 22:26, Anonymous Anonüümne said...

Kus Padre on?

 
At 22:46, Anonymous Anonüümne said...

No mis küsimus? Vaadake kella. Põhus on.

 
At 23:04, Anonymous Anonüümne said...

Peremees, kas Alutaguse reportaaz jääb ilmumata?

 
At 23:25, Anonymous Anonüümne said...

Täna öösel me jälle ei maga. Põrutavaid uudiseid võib tulla iga hetk

 
At 07:27, Anonymous Anonüümne said...

Ma Debbie nahas eemalduks kähku spordist, enne kui Tallinna mehed ka tema kui süsteemivälise tule alla viskavad, nagu viskasid Mehise, neist edukama Tartu mehe. Debbie ju Hiiumaalt.

 
At 08:28, Anonymous Anonüümne said...

Pole hullu, Debbie saab hakkama! Vennad Tiiselerid on ära ja Osilast saab Debbie nagu naks jagu...

 
At 08:51, Anonymous Anonüümne said...

Kuhu jääb aus hinnang? Ega keegi peale Kägu selleks võimeline ei ole

 
At 13:16, Anonymous Anonüümne said...

Ka nii pikk vaikimine on hinnang.

 
At 17:28, Anonymous Anonüümne said...

Jääb mulje et osa kommentaarijaid ei saa üldse aru millest jutt. Korvpalliskoor siinkohal ei päde. Sellelaadse süüdistuse korral piisab ühest (loe ja kirjuta 1) tõestatud süüdistusest. Isatreeneril oleks ka ülivõimete korral olnud väga keeruline KÕIKI oma õpilasi hm...hm....
Spordikohus on oma otsuse teinud ja loomulikult on kodanikul õigus pöörduda tsiviilkohtusse ja süüdistused ümber lükata. Nagu seda tegid miljonivargad admiralid kindralid nutunaised ihufotograafid riigirahagatoimetajad ja teised läbini ausad inimesed. Kelleks nad said peale kõrgepalgaliste juristide sekkumist.

 

Postita kommentaar

<< Esileht