kolmapäev, juuli 27, 2022

Pullerits: Kaks nädalat sadulas. Milleks tuleb end valmis seada?

Olen kirjas laupäevase Elva maratoni 50 km sõidul. Sellele on seni eelnenud alates ülemöödunud nädala kolmapäevast, mil algas puhkus, järgmised tegevused (Cube on uus maastikuratas, Trek on vana maastikuratas, Scott on maanteeratas):

K, 13.7. - 24,0 km Cube’iga Kagu-Eestis (1:01.15)
N, 14.7. - 27,3 km Cube’iga Kagu-Eestis (1:08.15)
R, 15.7. - 23,6 km Cube’iga Kagu-Eestis (1:03.20)
L, 16.7. - 42,8 km Cube’iga Kagu-Eestis (1:50.40)
P, 17.7. - 44,0 km Cube’iga Kagu-Eestis (1:53.35)
E, 18.7. - 34,7 km Cube’iga Kagu-Eestis (1:29.55) + 4,7 km Tartus (11.35)
T, 19.7. - 19,7 km Scottiga Tartu läh. (40.30) + 13,7 km Trekiga Tartus (41.45)
K, 20.7. - 19,1 km Scottiga Tartus (41.55)
N, 21.7. - 22,2 km Scottiga Tartu läh. (42.55) + 9,4 km Trekiga Tartus (26.25)
R, 22.7. - 5,1 km Scottiga Tartus (12.35)
L, 23.7. - 43,8 km Scottiga Tartus ja Tartu läh. (1:35.50)
P, 24.7. - 36,8 km Scottiga Tartus ja Tartu läh. (1:21.35)
E, 25.7. - 56.9 km Scottiga Tartu läh. (2:05.55)
T, 26.7. - 11,3 km Cube’iga Kagu-Eestis (26.40)
K, 27.7. - 20,3 km Cube’iga Kagu-Eestis (49.19)
N, 28.7. - 25,1 km Cube’iga Misso ümbruses (1:09.31)

Laupäevasel Elva rattamaratonil on kirjas sellised mehed (vt allpool) - kas keegi teab, ega need ole Venemaalt? Nende nime juures ei ole mingit märget, keda nad esindavad. Saatsin selle kohta järelepärimise ka võistluse korraldajatele. Klubi Tartu Maraton teatavasti lasi kevadel Tartu rattaralli starti mitu Venemaa esindajat ja pärast sai ajakirjanduses selle eest korraliku koslepi – õigusega ja asja eest!

GP
Konstantin Gorbunov M40
Sergei Zeltov M40
Dmitri Novogran M40

Maraton
Pavel Kotkin M40
Vladimir Sidorov M60
Mihhail Kuznetsov M40
Andrei Lossev M
Julia Gustjakova N
Artjom Borovkov M
Juri Zobnitsev M40

Fotod 1-3: Pilte jalgrattasõitudelt Kagu-Eestis. Fotode autor: Priit Pullerits

117 Kommentaarid:

At 17:59, Anonymous Anonüümne said...

Osad nimetatud vandid osalevad ka konkureerivad sarjas. Ehk dr Holden saab kinnitada, kes neist on n.-ö omad.

 
At 19:20, Anonymous Anonüümne said...

Rasmus Mägi saagast kilde:
«Eeljooksu ja poolfinaali järgselt tekkis tuharasse mingisugune aisting, millest me lõplikult jagu ei saanud. Mulle tundus, et täna (mõtles finaalipäeva 20. juulit – H. L) oli longe kogu aeg sees.[...]"
Tartust pärit kergejõustiklane ütles nüüd ERRile: «Eestis tehtud MRT uuring näitas, et vaagna tagumises osas vasakul pool on väsimusmurrule viitavaid signaale, mis tähendab siis seda, et EM-il startimine ka Teemantliiga finaalis osalemine on ebareaalsed."
https://sport.postimees.ee/7572961/tuline-kahju-rasmus-magi-hooaeg-on-labi

Aistingud. Signaalid. Või häma?
Igatahes on vaagna väsimusmurd (!!!) tippvormi ajastamise möödapanekust kordades hullem treenimise eksimus.

 
At 02:26, Anonymous Anonüümne said...

Luude hõrenemine ja vildakas dieet kokteilis kõva rapsimisega on ohtlik kombinatsioon. Puhkab nats ja saab uuesti alustada.

 
At 10:44, Anonymous Anonüümne said...

Loodame et Pullerits paneb korra majja.

 
At 15:10, Blogger Andres P said...

Aga uuriva ajakirjanikuna - lihtsalt nimesid googeldades tuleb välja kus ja mis. Vene nimega inimesi elab Eestis ja omab kodakondsust väga palju. Kas nad peaks ennast nüüd "Jüri Kuuseks" ümber laskma nimetada. ( a la häälekas _EKRE_ tegelane kes USA's elades muutis nime ameerikapäraseks....) Sama moodi elab Venemaal ja omab Vene kodakondsust palju Eesti nimekujuga inimesi, mõned neist ka punaminevikuga. Puhtalt selle põhjal avalikku jahti korraldada on veider. Tee oma töö tagatoas ära.

 
At 15:36, Anonymous Anonüümne said...

Andres Pae, hakkad venkusid kaitsma või? Ei näe põhjust! Iga venku peab nüüd ise tõestama, et ta pole putinist, vastasel juhul arvestagu ajujahiga. Ei ole siin peremehele midagi ette heita! Õige küsimuse püstitab! Tõestamiskoorem on nüüd venkude peal, mitte meil. Nii on!

 
At 16:05, Blogger Monika said...

Ausalt - väga kummaline ja ma ütleks isegi labane on hakata inimesi nime järgi sildistama. Ja nimed avalikku blogisse nagu häbiposti välja tuua.
Sellest võiks üle olla ja nagu Andres P ütleb siis natukene googlit kasutada ning kodutöö ära teha. Kui sa Priit, juba viitsisid stardilisti läbi käia.
Ütleks, et äärmiselt pettumust valmistav postitus...

 
At 16:17, Anonymous Anonüümne said...

Monikake, 15:36 ütleb lähenemisliini kenasti välja, kui oled venelane (venelase nimega), agressorrahva esindaja, siis tõestagu valgete inimeste seas, et pole agressorriigi kodanik ega poolda putinismi. Poputamise aeg on läbi.

 
At 16:19, Blogger Andres P said...

Kas Sa ütled puhtalt nime põhjal et tegu on venkudega? ( See võib nii olla aga ei pruugi, näiteks eesti-vene segapere (isa perenimega) laps võib endale rahvuseks valida emma-kumma ja olla väga erinevate poliitiliste vaadetega. PS. Tõestuse kohustus on väite õhkuviskajal. Ehk - kui mina üten et Sa oled loll , siis pean ma seda tõetama, mitte Sina ei pea tõestama et pole.

 
At 16:22, Blogger Monika said...

Ja otse loomulikult eeldame, et kõik eesti nimega inimesed on fanaatilised eestluse ja Eestimaa armastaja? Sama moodi nagu ükski eestlane ei saa ju ometigi olla kommunist, rassist, pedofiil, kurjategija? Et eesti nimega inimesed on kõikse puhtamad ja... see tuletab meelde teatud riiki 30ndatest ja teist samasugust riiki praegusest ajast..
Aga - mis siin ikka fanaatikutega vaielda.

 
At 16:29, Anonymous Anonüümne said...

Viis minutit arupidamist dr Googlega andis tulemuseks, et suur osa nimesid on olmeas sobiva vanusega Eesti Äriregistris. Makasvad isegi riigimakse. Teised nimed on samuti leitavad piisava täpsusega, et nende kodumaaks Eestit pidada. Päris kõiki ei kontrollinud.
Kokkuvõttes oli antud küsimuse esitamine väga primitiivne ja häbiväärne.
Ootaks midagi sisukamat! Näiteks: analüüsi teemal, et kas Eesti meeste jalgpallikoondis on nõrgem või tugevam EM esimeses poolfinaalis mänginud naiskondadest?

 
At 16:34, Anonymous Anonüümne said...

Venelane näidaku oma pass ette. On seda maru raske nõuda? Või soovite, et nood nunnud Vene spordituristid siin vabalt ringi töllerdavad ja vaheldust naudivad. Ärge olge naiivsed!
30ndate ideoloogia ju idas praegu kehtibki! Kus te elanud olete? Lehti ikka loete?
Omade lontrustega tuleb meil samuti tegeleda ja nad paika panna.

 
At 17:35, Anonymous Anonüümne said...

"Venemaa protesteerib Läti piiril kehtiva uue korra vastu, mille järgi peavad Vene kodanikest riiki sisenejad piiril allkirjastama dokumendi, mis ütleb, et nad ei nõustu Vene Föderatsiooni tegevusega." - kui see uudis õige on, siis kiitus lätlastele. Loodetavasti on ka Eestil julgust samamoodi teha?

 
At 18:12, Anonymous Anonüümne said...

Google otsing siin ei aita, sest selliste nimedega venkusid on venemaal palju. Äriregistris võib olla ka venemaa kodakondne, nii et ka see ei tõesta midagi. Jääb ainult see, et löögu oma pass letti, nagu eespool soovitati, muu neid ei aita.
Ja veel. Kas pole huvitav, et enamik nimetatuist on parimas võitluseas, M40?!
Ja teiseks, mitte ühelgi neist pole esindatavat klubi, mis aitaks kinnitada, kellega tegu. Mitte ühelgi!?! Huvitav, miks?...

 
At 20:44, Anonymous Anonüümne said...

Eesti futbolistid saaksid kindlalt EM esimeses poolfinaalis mänginud naiskondadelt anusesse. Lihtsalt tase on nii madal. Nii Eesti jalgpalluritel kui ka naiste jalgpallis üldiselt. Näiteks: https://www.standard.co.uk/sport/football/australian-women-s-national-team-lose-70-to-team-of-15yearold-boys-a3257266.html

 
At 10:27, Anonymous Anonüümne said...

Andke Pulleritsule pika toruga püss ta lahendab probleemid.

 
At 10:58, Anonymous Anonüümne said...

Narva tank on ikka veel oma kohal. PM molutab. Komisjon salastab. Mis kurat toimub? "Kunstiajaloolase Aleksandra Murre sõnul soovitakse punamonumentide teisaldamisega ühiskonda siduda, kuid loodud monumendikomisjon, mille juures on palju salastatud, seda ei tee." https://www.err.ee/1608669877/kunstiajaloolane-monumendikomisjonist-salajaste-kokkulepetega-uhiskonda-ei-seo

Kas pole tõesti ühtegi köit mida sinna tanki külge siduda ja võhmameeste köietõmbega see sealt kõrvaldada?

 
At 16:54, Anonymous Anonüümne said...

Ametisse tuleb määrata toimkonnad, kes majast majja käies leiavad üles vale nimega inimesed ning määravad neile uue ja õige nime.

 
At 17:37, Anonymous Anonüümne said...

Arreteerima peab.

 
At 23:01, Anonymous Anonüümne said...

Kotkin (1043), Lossev (1189), Borovkov (1190), Zobnitsev (1194) - kõik DNS.
Kui Sidorov (1087), Kuznetsov (1154) ja mõni veel maha võtta, tõuseks Pullerits vähemalt 2 koha võrra.
Mis juhtus DNS venelastega?

 
At 23:37, Anonymous Anonüümne said...

Said residaansi rusklit tunda.

 
At 07:33, Anonymous Anonüümne said...

Me toetame Pulleritsu tema võitluses uue õiglase maailma korra nimel. Palju jõudu kõigile!

 
At 11:46, Anonymous Anonüümne said...

Andke Pulleritsule rügement kamandada ta tõmbab platsi puhtaks.

 
At 14:26, Anonymous Anonüümne said...

Pulleritsul on liiga hell süda massimõrva tegemiseks. Oleks ta sada aastat tagasi elanud oleks ta kõik juudid ära päästnud ja lastele pai teinud. Pullerits ei sobi resistaansi liidriks. Karmim mees peab olema. Kägu või Soonets.

 
At 17:24, Anonymous Anonüümne said...

Soonets on liiga liberaalne. Jääb Karm Mees Kägu.

 
At 21:08, Anonymous Anonüümne said...

17:24 pole neist kumbki Narva tanki suutnud veel maha tirida ja mansat kokku ajada. Pullerits ja tema kamraadid on meie ainus õlekõrs. Vähemalt susivad. Aga idee on vaja maha müüa teostajatele. Siiani läheb see üle kändude. Kõik ootavad hullu kes selle aparaadi gaasiga täidab ja siis sigaretiga selle läidab.

 
At 21:37, Anonymous Anonüümne said...

Mehed, nii ei saa. Me otsime juhte, kes meid helge tuleviku poole sikutab, kuid otsime põhjusi, miks üht või teist asja ei saa teha, nagu demonstreerib siin hr Andres P. Meil on kõik olemas! Kägu sai litakad kätte oma lolli jutuga, nüüd on ta nurgatagustes blogides, mille õigekirjaline ja tekstiline tase on häbiväärselt madal. Rahvuse juht kõneleb vabariigi juhtivas blogis. Soonets on sobiv mees, kuid natuke laisk - millal ta siin sõna võttis ja põhimõttelisi seisukohti avaldas, ah?
Usaldage Padret, ja asjad saavad aetud!

 
At 22:22, Anonymous Anonüümne said...

Me usaldame Padret.

 
At 10:40, Anonymous Anonüümne said...

Kas sina juba oled astunud Pulleritsu brigaadidesse? Kas avaldus Priidu pataljoniga liitumiseks on tehtud? Miks polnud sind näha Padre pooljaoga Elvas manöövreid tegemas?

 
At 11:21, Anonymous Anonüümne said...

See võiks olla triumviraat nagu Keiser Nabullioni ajal. Soonets Pullerits Kägu juhtimisel eesti rahvas tähtede pole. Esindatud oleks ka kõik vajalik - liberalismus, karmus, halastus. Konvergentsus sünerglus.

 
At 12:21, Anonymous Anonüümne said...

Peremees, räägi Elva sõidust ka midagi

 
At 14:15, Anonymous Anonüümne said...

Mis seal rääkida. Sai Kelgult jämeda kalendriga. Aga selle eest oli armaada keskel, juhatas vägesid. Lõpetas uhkes üksinduses, vedajatest maha jäetuna ja muust mansaftist kõvasti ette spurtinuna. Jalga on.

 
At 18:13, Anonymous Paul, põhja pärnumaalt, harrastusjalgrattur ja nõukogude armee reamees. said...

Inimene, ei saa ise valida oma rahvust, ka ei ole ta otsutajaks oma nime üle. Pole õige hakata karistama inimesi selle eest, et neil on slaavi pärane nimi või nende peres on näiteks vene kultuuri ja keelt propageeriv inimene. Rahumeelsed venelased pole ju milleski süüdi. Kui meie siin oma väidetavalt demokraatlikus riigis omame sisuliselt vähe õigusi otsutamaks, kes meid valitseb ja juhendab, vähe sellest meil pole enam isegi õigust ise otsustada oma tervise ja keha üle, siis kuidas saavad lihtsad inimesed kes elavad venemaal muuta sealset poliitikat?! Igasugune mokakobin tähendaks ju kõigest, ilmselt ka elust loobumist. Äkki tuleks hakata eirama vaid militaarseid inimesi. Kõiki kes on seotud vene armeega ja on olnud tihedalt seotud endise nõukogude armeega. Kui me hakaksime boikoteerima, iga meeshinge, kes on käsukorras ajateenistuse selles agressiooni armees läbi teinud oleksime taas tupikus. Teen ettepaneku uurida spordimeeste militaarset tausta ja halastamatult peksta spordivõistlustelt minema kõik need ,kes omavad ja on omanud agressiooni armees kõrgemat auastet kui jefreitor. See viimane on auaste ,mida võidi veel omistada poolkogemata, aga kõik kõrgemad aukraadid eeldasid pugemist ja tihedat koostööd agressori ja sõjardiga. Tänases sõjas on süüdi kõik need kes teenivad või on teeninud tões ja vaimus seda paariariiki ja okupatsiooni armeed. Mis saab olla selle veel paremaks tõestuseks, kui sellises armees karjääri tegemine ja kõrgele kohale ronimine? Teen ettepaneku alates tänasest ,mitte käsitleda inimesi tema sünni ja nime põhjal vaid tema tegude põhjal!

 
At 18:48, Anonymous Anonüümne said...

Kui tank Narvast ära saab veetud siis kas andestame Priidu kannused Vene armees?

 
At 18:51, Anonymous Anonüümne said...

Tüüpiline pehmotamine - ei kiida heaks, mõistame hukka, tuleb teha seda ja toda, tuleb karmimalt sanktsioneerida....blaa-blaa-blaa. Mine ja lohuta selle sama jutuga 3a Vovat, keda kuskil kuradima keldris vanemate silme all kuritarvitatakse.
Aegajalt ilmutatakse sõdurite telefonivestlusi, kus selgelt koorub välja sõdurite lähedaste retsidivistlik külg.
Pullikaka on see jutt et ainult sõdur on paha.

 
At 19:07, Anonymous Anonüümne said...

Tank on veel pelgalt ajaloo mälestis ja asukoht ei muuda enam midagi, aga kui Priidul õnnestuks Biden, Putin ja veel mõned tegelased, kellel on seoses Ukraina sündmustega kandev roll, ühe laua taha meelditada ja veenda neid, et selline sõda pole tegelikult see, mida planeet ja järeltulevad põlved vajavad ,siis võiks Priidu taas spordivõistlustele lubada. Praegu andke andeks , peksasin ma Priidu spordivõistlustelt halastamatult minema ja lubaksin pigem võistelda mõnel Peipsi kaldal elaval korilusest ja kalapüügist elatuval Ivan Ivanovil, kes pole oma õlgadel kunagi peale puhaste pagunite midagi kandnud ja kelle poliitilised teadmised on lasteaia lapse tasemel. ( see ei ole tunnistus madalast intelligentsist, vaid sellest, et mehel on oma eluga muudki teha , kui poliitikute räpastest mängudest huvituda

 
At 19:12, Anonymous Anonüümne said...

Võrrelda kunagist nõuka armeed tänasel päeval Ukrainas marodööritsevate palgaliste vene pättidega on ikka lolluse tipptase.

 
At 19:13, Anonymous Anonüümne said...

To 18:51 3 aastaseid Vovasid kuritarvitavad tegelikult kõige enam need, keda liberastinärakad ja inimkaubandusest elatuvad ärimehed hordidena aafrikast ja kolmandatest riikidest euroopasse veavad. Tänutäheks selle eest, et me jagame neil tasuta kortereid ,abirahasid ja kõikvõimalikke privileege, pilastavad nad meie lapsi ja naisi.

 
At 19:16, Anonymous Anonüümne said...

19:12 Ma olen teiega absloluutselt nõus, sellisest lollusest, mida te kirjeldasite on suurem vaid see, kui hakata kõiki slaavi nimega inimesi automaatselt kottima.

 
At 19:26, Anonymous Anonüümne said...

Too Ivan Ivanov Peipsi kaldal püüab halastamatult välja Rääbise, meie rahva lõhekala.
Kui sul on keegi konkreetne meeldiv rahumeelne vene korilane tuttav, siis olgu sinuga. Ma isiklikult ühtki meeldivat venelaste lähemalt ei tunne, mis aga muidugi ei tähenda, et neid polegi.
Keelest-kultuurist üldisemalt. Djugin ja Helme on nimetanud Venemaad ja ta rahvast tsivilisatsiooniks. Olgu. Vaenlase kultuuri ja keelt tuleb ikka tunda. Aga et sellega kõike võiks õigustada, on jabur.
https://epl.delfi.ee/artikkel/120026566/aimar-ventsel-hulk-vene-kirjandust-esindab-kolonialistlikku-voi-isegi-rassistlikku-vaadet

Pulleritsu tuleb kätel kanda, mitte spordivõistlustelt blokkida. Iga rahvuslik spordiürituse sari peaks andma Padrele ja ta lähematele võitlejatele priipääsme!

 
At 20:08, Anonymous Anonüümne said...

Mulle anti hiljuti lugeda ühte toredat ajalehte aastast 1941: Nõukogude baasid tulevad Eestisse. Mida kirjutas toona Eesti Päevaleht? „Nüüd on Eestile tagatud ärevas rahvusvahelises olukorras kaitse.“
Samasugust juttu aetakse ka praegu, aga seekord ei ei ole kindla kaitse tagajaks nõukogude väed
800 aasta jooksul on Eestis olnud 15 võõrvõimu. Igat neist on ellu viidud kindlat tüüpi eestlaste abil, kes on valmis seda võimu teenima, et saavutada ühiskonnas teatud positsiooni, mis tagab neile kergema ja parema elu. Et seda positsiooni säilitada, tullakse omadele kallale. See on eesti psüühikas nii määravaks saanud. Nimetused muutuvad, olemuslikult jääb kõik samaks.
Kui me end haritud rahvaks peame, ei tohiks me siiski unustada, kuidas algas Nõukogude võim Venemaal endal. Nõukogude võimu kehtestamise käigus mõrvati Venemaal nelja aastaga 18 miljonit (kindlasti paremat) vene inimest – aadelkonda, intelligentsi, talupoegi, neid, kes eelmist ühiskonda kandsid. Vene rahvas ise oli esimene Nõukogude võimu ohver. Meie pääsesime selles mõttes veel suhteliselt kergemini, et siis oli Trotski suur repressioonidelaine juba möödas.
Pidada Nõukogude armeed märkimisväärselt paremaks Ukrainas möllavast pätipandest, on tase, mille peale võib tulla vaid mõni Pulleritsu blogi lugeja.

 
At 20:23, Anonymous Anonüümne said...

Enne repressioone oli seal täielik bardakk. Tolles formatsioonis oli valida lõputu õuduse ja õudsa lõpu vahel. Vähemalt jänkidel on miski toimiv katus oma apologeetidele siin. Sõbrad idast kasutavad aga eelkõige hirmu jõudu naabrite alistamiseks. Kahjuks Eestis eksperimenteerivad mõlemad pooled oma võimekustega ja tekitavad šõudega püsivat peapööritust.

 
At 21:29, Anonymous Anonüümne said...

Uskumatu, et sotsid tahavad narvakatelt tanki välja osta ja selle Ida-Virumaale potsatada. Tartlased oleks selle tanki üle tänulikud kui saaks seda kasvõi lennundusmuuseumi militaartehnika seas imetleda. Aga Sinimägedes võiks muidu mõne ägeda virtuaalatraktsiooni püsti panna. Midagi, millele maailmas analooge ei leidu.

 
At 21:55, Anonymous Anonüümne said...

Ega ERM ole suva kolikamber, kuhu jaakjoalaid ja soveitisümbole koondada. Tartu linnapea Klaas saagu esmalt jagu Raadi "vabastajatest". Autovabaduse puiestee saboteerimine on kahtlemata kergem ülesanne...

 
At 22:11, Anonymous Anonüümne said...

Elektri ja kõigi kütuste hinnad tõusevad, toiduained kallinevad. Targa valistsuse juhtimisel ootavad meid ees erakordselt rasked ajad, aga mõnele läheb hirmsati korda kus ja kas seisab hunnik vana rauda. Tuleb tõdeda, et globalist Pullerits on teinud head tööd. Juba aastaid juhib ta osavalt pööbli tähelepanu karjuvatelt probleemidelt tühjale tähjale. Pole midagi imestada, et selline tubli demagoog okupatsiooni armees peadpööritavat karjääri tegi

 
At 22:21, Anonymous Anonüümne said...

22:11, külm ja nälg on talvel ees, aga "mida halvem, seda parem" - on enamlaste loosung ka täna.

 
At 08:46, Anonymous Anonüümne said...

Meie usaldame Pulleritsu.

 
At 16:02, Anonymous Anonüümne said...

Narva tankiga Elvas rajal toimetades oleks esikümnest välja jäänud aga Priidule oleks siiski ära pannud. Sellepärast siis Priit nii vagusi ongi. Tugevamaga ei tasu norida. Vähemalt sai Narva ühest kahuritorust vabaks ilma suurema mokakobinata. See muidugi pole autonoomselt liikuv atribuut aga toru ikkagi. Nähes kui väike oli protest selle sammu vastu, siis tekib uuesti küsimus, et miks riik selle tankiga kummi venitab? Reaalselt on ainuke kes kobiseb 5-s kolonn. Nagu näha näitavad eestlased passimisega oma allumist neile. Narvas asuvatele Venemaa kodanikele peab olema selge ja kiire sõnum, et venelaste markeeritud sõjaväe relvadele on siin monumentidel 0 tolerants. Ainuke põhjus aasta lõpuni ootamiseks oleks see kui kohe läheks venelaste esindajad sealt tankilt Vene päritolule viitavat sümboolikat maha kratsima.

 
At 16:38, Anonymous Anonüümne said...

Ühitin teiega, lp 16:02.
Hr Ruutsoo paneb tänases PMis Narva “vabastajad” kenasti konteksti.

 
At 21:49, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits istub vagusi ja hoiab madalat profiili sest tal puuduvad väitluseks argumendid. Kõigi rahumeelsete venelaste ja slaavi pärase nimega inimeste kottimine pole soovitud tulemust andnud, ega pannud inimesi unustama tõsiasja, et just nimelt see teiste pihta kivi viskaja on ise kõige suurem patune. Aga olge mureta kus see va vagatsejast variser ja silmakirjatseja teeb varsti uue teema, lootuses, et ärksamad pead seda blogi enam ei loe. Programmeeritud zombidele võib ajada ükskõik mis kamarat

 
At 09:06, Anonymous Anonüümne said...

Kui poliitkahurid kõmmutavad meedias siis on Priit tasa nagu kult. Millest selline tagasihoidlikus, kas Priit tegeleb tulejuhtimisega?

 
At 13:28, Anonymous Anonüümne said...

Padre ajab õiget asja ja kui ta tagasi tuleb paneb litaka ära kõigile kes süüdi.

 
At 16:44, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits tagasi tuleb paneb teil kõigil tagumikud kriimukirja.

 
At 18:44, Anonymous MargusM said...

13.28 Selline on see litakameister, raporteerib oma sabotaaži tegevustest nagu ammustel aegadel..
"Priit Pulleritsu käsitlus Klubi Tartu Maratoni tegevusest on viimastel aastatel olnud ebaobjektiivne, kontekstist väljakistud ja ka pahatahtlik. Seetõttu ei ole meil soovi jagada kommentaare ajakirjanikule, kelle vastu meil usaldus puudub. Sellise vastuse andsime ka talle,» seisab Tartu Maratoni Klassik sotsiaalmeedias.

 
At 19:49, Anonymous Anonüümne said...

https://www.err.ee/1608674917/narvas-kogunes-sadakond-inimest-punatanki-juurde ahh, 5 kolonn ärkas unest üles. Paras aeg eraldada seltskonnast Venemaa kodanikud ja pihile võtta. Võhmamehed tahavad kindlasti nendega vestelda ja ajalugu tutvustada.

 
At 20:07, Anonymous Anonüümne said...

Narvalased tulid perekonniti punatanki juurde. Nii see Vene maailm kasvab ja seda kasvatatakse, ikka maast madalast alates. Lootusetu mass.

 
At 22:57, Anonymous Anonüümne said...

Siin päästab tankiööst vaid kiire teisaldamine. Tuleb tegutseda. Sama ka kõigi muude punaviisnurga atribuutikaga suurteostega. Pole aega 5 kolonnil järglaste väljaõppeks võimalusi jätta.

 
At 00:59, Anonymous Anonüümne said...

Võtab ropendama. Ma olen teinud ajakirjanikele vihjeid juba mitu aastat, et Raik on punane, vähemalt minevikus oli, aga on saanud Eesti ühiskonnas lubamatult kõrgetel kohtadel olla igasuguse kriitikata. Ta oli 3. keskkooli pioneerijuhi abi. Aga ka Priidu väljaandest on mind pikalt saadetud. Kui ei usu, küsi näiteks Aotähelt, ta kindlasti mäletab. Või ka ajakirjanik ja kirjastaja, kes on vennad, peaksid teda mäletama punarätte kontrollimas.

Pange tähele, kui kõvasti on kotitud Kristina Kallast tema ema mineviku pärast - Raiki ema kõrval täiesti mõttetu tegelinski nõukogude ajal, aga miskipärast üht kotitakse, teist mitte, sest ühel on selja taga inimesed, kes kokku on näiteks Isamaa suurrahastajast mõjukamad. Ja jäljed viivad Tartusse...Eks ikka mõne suur-sulikese juurde. Aga mis on Eesti ajakirjanduse jaoks täna suurim probleem - ainult Tartu rahu piire tunnistav suurärimees! Kuradi haige on meie ühiskond! See tuleb desovietiseerida, endised kui praegused punased peavad kaotama oma mõju meie ühiskonnas!

 
At 10:08, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits on meid hüljanud ja lahinguväljalt lahkunud! Nüüd enam ei teagi mida teha. Kas minna ja paluda Narva tankilt andeks ning allaanda? Pulleritsu juhtimisel ehk veel oleks olnud mingi lootus tanki vastu, kuid ilma temata ei tee me midagi.

 
At 10:19, Anonymous Anonüümne said...

Vähemalt tanki teema on mingi momendi sisse saanud. https://www.err.ee/1608675340/reinsalu-narva-tank-tuleb-kuu-jooksul-korvaldada

Mis seadust on vaja punase viisnurgaga objekti kõrvaldamiseks? Tegutseda on vaja, seadus ammu olemas. Seadusega sätestatakse ka, et pole lubatud avalikult eksponeerida agressiooniakti, genotsiidi, inimsusevastase kuriteo või sõjakuriteo toimepanemisega seotud sümbolit neid tegusid toetaval või õigustaval viisil. Sellise teo eest on seadusega ette nähtud kuni kolmesaja trahviühiku ehk 1200 euro suurune trahv või arest. Kui sellise teo paneb toime juriidiline isik, karistatakse teda rahatrahviga kuni 32 000 eurot. Sümbolite eksponeerimisega seotud paragrahv on kavandatud jõustuma järgmisel päeval pärast Riigi Teatajas ilmumist.

Narva linnale tuleb teha alustuseks politsei poolt trahv 32000 eurot ja anda tähtaeg 24h probleemi lahendamiseks. Siin pole jokutamiseks kohta! Täitke lihtsalt seadust ja ärge mölutage.

 
At 14:25, Anonymous Anonüümne said...

Kergejõustiku EMile lähevad kümpimeestest Uibo, Tilga ja Õiglane. Kuidas kogukond hindab kolmikut?

 
At 14:26, Anonymous Anonüümne said...

Mh, 3 aastat pärast pronksiööd otsustas reformierakonna juhitud valitsus anda Narva tanki riigiomandusest Narva linna omandusse vastavalt Narvalinna korralise istungi - 21.04.2010 päevakorrapunkti "Jõesuu tn 175 maaüksuse Narva linna munitsipaalomandisse taotlemine" tehtud otsusele. Jõesuu tn 175 üldpinnaga 2771 ruutmeetrit kanti maaregistrisse 5.01.2011 Narva linna omandina kinnistusregistri numbriga 3873209. Postamendil tank ei ole kinnistu osa vaid tegu on vallasvaraga. Seega tank kuulub endiselt riigile ja tuleb võtta koheselt riigi hoole alla. Seda pole keegi Narvale kinkinud ja Narva linnal puuduvad tanki omandiõigust tõestavad dokumendid. Teisisõnu, peab riik koheselt oma vara vedama riigivara hoiualale kui laokile jäetud dokumentideta sõiduki ja soovitavalt selle ümbritsema vineerist kastiga kuniks asjaolude selginemiseni.

 
At 14:30, Anonymous Anonüümne said...

No raisk, ma arvan et Padre tegeleb sellega. Üks kaks ja tank saab likvideeritud.

 
At 15:16, Anonymous Anonüümne said...

Priit peaks ikka väga kärmelt liigutama, sest tanki toru on suunatud otse Tähtvere peale.

 
At 15:35, Anonymous Anonüümne said...

Mõned käituvad sama lollakalt nagu talupojad, kes kohaliku mõisniku maha lõid ja arvasid,et nüüd on priius käes. See tank on seal seisnud üle 70 aasta. See on ajaloomälestis ja muuseumi eksponaat . Mida konkreetset selle kõrvaldamine teie närustes eludes muudab ? Muutub odavamaks elekter või kütus? Toit läheb paremaks?Arvate,et saate juurde rohkem vabadust ja õigusi? Loodate saada juurde eneseväärikust? Jääte edasi samasugusteks haledateks sombistunud lakeideks. Kui öeldakse ,et nüüd sitsite ,siis sitsite ja kui kästakse suukorvi kanda,siis teete ka seda. Marss süstima!

 
At 16:01, Anonymous Anonüümne said...

Mis te arvate, mis erakonna poolt 15:35 hääletab?

 
At 16:12, Anonymous Anonüümne said...

Padre on Tallinnas läbi rääkimas õigete inimestega. Saate näha esmaspäeval tanki enam ei ole. Kutu piilu karpauhh.

 
At 16:13, Anonymous Anonüümne said...

13:35 tundub olema samasugune padusots nagu isand Pulleritski

 
At 16:55, Anonymous Anonüümne said...

16:13, ei ole, teil puudub analüüsioskus.

Padre taktika näib olema lihtne, ent töötav - seni, kuni käib kõrtsikaklus, kus kõik põmmutavad kõiki, tasub varjuda ja natuke võtta aega. Kui meestel on salved tühjad ja seljad prügised, on selgunud mäsu organisaatorid ja kaasajooksikud, alles siis tullakse jõuliselt välja ja tehakse paar pauku, mis otsustavadki antud rüseluse tulemuse.

 
At 17:14, Anonymous Anonüümne said...

Muidugi! Mis viga Padrel paari otsustavat pauku teha. Ta ju välja õpetatud raketiväelane

 
At 17:16, Anonymous Anonüümne said...

Selle järgi kuidas 13:35 kõiki süstima saadab,julgeks ma arvata,et tegemist on Reformierakonna valijaga.

 
At 17:56, Anonymous Anonüümne said...

Pauku oskab iga mees teha. Kes aga sihtmärgi meestele ette tõi ja ära märkis? Paugust pole tolku kui mööda kõmmutatakse. Peale paugutajate on vaja väljaõppinud tulejuhti kelle ülesanne on varjus püsida ja tule suunda korrigeerida. Kuna Priit on nagu kult rukkis siis paugud lähevad otse kümpi. Siin polegi miskit seletada. Tähtis on, et kellele pärast tänumedal rinnale riputatakse.

 
At 19:08, Anonymous Anonüümne said...

Raskemad relvad on välja toodud.
https://www.postimees.ee/7578168/ansip-eesti-riik-peab-ennast-kehtestama-ka-narvas

 
At 19:17, Anonymous Anonüümne said...

Härra 17:16 pole kuulnud, et väljend "Mars süstima!" on kasutusel ühe hoopis kremlimeelsema partei mõnitusena nn. valitsuse tallalakkujatele koha kätte näitamiseks.

 
At 20:25, Anonymous Anonüümne said...

Milleks valmis seada? Istekoha sadulavaluks, muud põle oodata.

Ehk et suurt äda põlegi, kuigi Augustis kipuvad siäuksed valud pisut kauem kestma.

 
At 21:45, Anonymous Anonüümne said...

Arusaamatu, et mida see politsei passib Narva tanki juures? Kas nad juba tegid trahvi Narva linnale ära vaenuliku sümboolika presenteerimise eest tankil, mida oodatakse, seadus on, sümbol on, politsei aga ei täida seadust kuigi vaatab õigusrikkumisele tuimalt otsa. Mingu linnapeaga kätt suruma ja trahvi üle andma. Raik ootab. Miks vaatab politsei selgele seaduserikkumisele juba 4 kuu läbi sõrmede? Kus on Eesti riigi väärikus ja suveräänsus? See on käputäie venelaste poolt jalge alla trambitud. Priit peab siin sõna võtma, et võhmameeste väärikus taastada Eesti riigis.

 
At 14:33, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits on õige mees, kui vaja on varjus kui vaja tuleb ja paneb kõigile litaka.

 
At 19:35, Anonymous Anonüümne said...

Kas praegu on üleval käsk varjus seista?

 
At 21:46, Anonymous Anonüümne said...

Priit, nüüd on tegude aeg -- tõsiselt!
Kogu elu Eestis elanud Vene passiga naine: mind ei lubatud Ironmani võistlusele, sest olen venelane -- nii kirjutab tänane Postimees. Ning väidetavalt olla Tallinna linnapea asunud Vene passiga võistlejate kaitsele! Terve elu Eestis elanud naisele -- oleks võinud varem mõelda kodakondsuse vahetamisele. Kui Eestis elad ja väidetavalt vabalt keelt valdad, ei tohiks küll miskit takistust olla.
Eranditult kõikidele Vene kodanikele tuleb piirangud kehtestada -- sest lõpuks saavad vaid Venemaa kodanikud oma hullunud mõrtsukast ja psühhopaadist KGB alampolkovniku võimult tõugata. Ning on näha, et Vene kodanikele reaalsete piirangute kehtestamine siiski mõjub -- kui ikka Venemaa jaoks недружественные страны on nii ihaldusväärsed, et nende poolt seatud piirangud hädakisa tõstma sunnivad, siis -- it really hurts ...

 
At 22:22, Anonymous Anonüümne said...

Toetan eelmise seisukohta!

Ja vaadake kuidas moskoviidid-asiaadid koonduvad vaikselt Narva punatanki kaitsele. Toosama Tallinna linnapea keelitab mittekiirustama Tanki mahavõtmisega, eks ikka sellel eesmärgil, et vastuseisu Eesti riigile suurendada. Samas tehakse seinast seina ettepanekuid, mida punatankiga ette võtta. Viimati Narva Vene kodanike ettepanek see Venemaale vedada. Sellel on sama eesmärk - venitada kummi. Seniks kui Eesti võimud peavad dialoogi ja arutavad ettepanekuid üksipulgi läbi. Iga venitatud päev on vankade kasuks.

 
At 22:47, Anonymous Anonüümne said...

Mida rohkem prussakaid välja ilmub tankiga, seda lihtsam on platsi neist puhtaks rookida.

 
At 15:01, Anonymous Anonüümne said...

Miks professor tanki pilte ei vaata "valvuritega"? https://www.err.ee/1608677548/mati-heidmets-narva-tank-tuleks-teisaldada-parast-ukraina-soda

Need kes piltidel on kõik temast nooremad. Isegi alaealised. Nende surma ootame veel 80 aastat, et pärast nende kadumist roostetanud vrakk sobivamaga asendada rahulikul ajal. Kahju, et meil Moskva ülikooli paberiga inimesed idanaabrile veel sobilikku arvamust massimeedias publitseerivad, keda on dekoreeritud Eesti võimude poolt ohtrate ordenitega. Saan aru, et veel on võimul inimesi kes temaga ühte jalga marsivad ja arvamust jagavad. Ilmselt eelkõige sotsid, kes vastassuunas usinalt sõuavad ja tanki logistikaga molutavad. Oodatakse, et toimub IME.

 
At 11:43, Anonymous Anonüümne said...

U20 kergejõustiku MMil Colombias jäi Eesti medalitabelis jagama 18.-22. kohta 1 kulla (Bruus) ja pronksiga (Morozov) Bahama, Itaalia, Serbia ja Ukrainaga. Me olime Balti parimad, ka Norrast olime paremad - nemad medaleid ei saanud. Rootsi kõrgel 9. kohal (1-2-1), Soome 10. (1-2-0). Esikolmik USA-Jamaika-Etioopia. Võistlustel osales 141 riiki, kellest medali sai 41 riiki.

Ma vaatan suurema huviga ikka punktitabelit, mis minu meelest näitab koondise tugevust paremini. Või ala kandepinda. Eesti sai 21 punkti ja jäi korraldajariigiga jagama 21.-22. kohta. Olime Balti parimad, seejuures Leedu ei saanud punktigi ehk ei jõudnud esikaheksasse. Me olime paremad Norrast, aga ka nt Ukrainast ja Kanadast. Olime paremad ka Ida-Euroopast, v.a Poola, kes platseerus paar kohta meist kõrgemale, 18.-19. kohale 28 punktiga! Soome 14. (36 punkti; sh said naiste 4x400m 4. koha), Rootsi 17.(30p).

 
At 14:42, Anonymous Anonüümne said...

Ütleme nii, et u20 annab lootust. Raske oleks paremat tahta. Kahjuks u20 on tore vaid paberil. Väike emotsioon ja kõik. Kas siit leitakse moment eliidis tuuseldamiseks, on ilmselgelt kohvipaksu pealt vaatamise teema. Nüüd on vaja edasi panna, leida kindlus ja veendumus, et see väärib küünlaid. Teatavasti naised teevad lapsi alles siis kui eluaseme teema sobiliku suuruse ja mugavuse tasemega on olemas. See ongi präänik, mis toob rahva väljasuremise seisust ja Narva tankitoetajatele alistumisest välja. Kas u20 võit tagab meile eeskuju rahva taastootmiseks või mitte sõltub aga toetajatest. Võistlejal pole siin suurt võimalik üle varju hüpata.

 
At 19:07, Anonymous Anonüümne said...

Ise lootsin siiski veidi paremat. No 15. koht punktitabelis oleks võinud ära tulla.

Jooma ajab.

 
At 21:39, Anonymous Anonüümne said...

Peamine on koht tabelis, mitte koha number. Hea mõte, et selle peale peab võtma, terviseks!

 
At 23:03, Anonymous Anonüümne said...

Terviseks, mehed! Ja ärgem väga läbustagem blogis, kui peremees puhkab. Kena puhkust Padrele!
Muusikaline tervitus Mungo Jerry'lt: https://www.youtube.com/watch?v=wvUQcnfwUUM

 
At 05:24, Anonymous Anonüümne said...

Padre ei puhka kunagi. Ta on alati valvel riigi ja rahva heaolu silmas pidades.

 
At 06:08, Anonymous Anonüümne said...

Kui Padre magab siis üks silm on lahti. Valvab vabariiki. Aitäh talle.

 
At 10:33, Anonymous Anonüümne said...

Mungo on hea valik (Y). Kus puhkus käib? Täielik blackout.

Narvalane Rein Annik meenutab: "Kogu protsess mälestusmärgi püstitamise ideest kuni esmase teostuseni võttis aega ühe kuu. «Hästi kiirelt oli vaja [sõjatehasest] tuua, sest kindralid ju tulid. Siis ei olnud tanki juures veel mitte mingisuguseid seletavaid tahvleid ega postamenti, mille peal see praegu seisab. Tank pandi lihtsalt metsa alla paika, sest muud teha ei jõutud. Kindralite pärast see tank sinna pandigi,»". https://www.postimees.ee/7579732/dilemma-narva-punatankiga-malestusmark-voi-noorpaaride-sampusejoomise-koht

Arusaamatu. Tanki püstitamise ideest teostuseni läks partei juhtimisel Nõukogude Narvas elektrike käe all alla 31 päeva aga mahavõtmine venib nigu härjaila. Eesti riik on arg. Üleskutse sai siin blogis tehtud juba 06.07.22 ja täna on 8.8.22 ja ikka arutatakse ja oodatakse komisjoni ettepanekuid. Uskumatu, et sellise Brüsselist, Moskvast ja Washingtonist juhtnööre ootava juhtkonnaga me oleme nii kaugele välja purjetanud. Selle peale peab ka võtma. Terviseks!

 
At 17:25, Anonymous Anonüümne said...

Mõned räägivad, et Pullerits viibivat KAPOs vahi all, kui Venemaaga tihedalt seotud isik. Eks näis, kas ta siin enam üldse kunagi kirjutama hakkab

 
At 18:43, Anonymous Anonüümne said...

Kas kellelgi on Stravat? Sealt saaks ehk vaadata, mis radu Padre tallab.

 
At 18:44, Anonymous Anonüümne said...

To 17:25 See võib küll tõsi olla, Pullerits ju ise endine nõukogude liidu raketivägede komandori asetäitja ja lisaks on abikaasa suisa vene filoloog. Äärmiselt kahtlane ja uurimist vajav kompott.

 
At 18:47, Anonymous Anonüümne said...

Strava kõlab väga slaavi päraselt. Hoidku jumal selle eest, et korralik isamaaline kodanik midagi sellist kasutaks.

 
At 18:54, Anonymous Anonüümne said...

Stravat kasutavad põhiliselt need, kes Narvas vene tanki kaitsevad

 
At 19:18, Anonymous Anonüümne said...

17:25 ei ole nii. Mitu nädalat viibis herr Pullerits piiri läheduses vaatlusi pidades? Päris mitu. Ta on mittekoosseisuline kapošnik, varjunimega Waldemar Bouleritz.

 
At 19:41, Anonymous Anonüümne said...

Topeltagent?

 
At 19:46, Anonymous Anonüümne said...

Ainuüksi selle eest, et siin selline avalik mõõdukalt modereeritud anonüümne kõnekoda on, tuleb jutule kutsuda. Lauristini lemmikuna ja kivikõrbe fännina aga lisandub põhjuseid riburada mööda juurde. See näitab, et inimene ei usu kõige vägevamasse ja üritab nagu suur lingami fänn kõiki muremõtteid üksindusse matta. Kui aga jutule kutsutakse siis see on hea märk. Palju hullem kui ei kutsuta vaid pannakse kohe täie või poole rauaga, hoiatamata.

 
At 21:52, Anonymous Anonüümne said...

Äkki riigikogu võtab siis vastu lõpuks seaduse, mis lubab politseil viisnurgad avalikust ruumist eemaldada omaniku kulul! Kes see geenius oli, kelle ettepanekul jäeti politsei trahviliisu rolli? Nagu pärnakad telekas teatasid, siis riik on terve see sajand keelanud nõukahaavade eemaldamist linnast. Aeg on Toompea rahvasaadikutel see viga heastada ja näidata, et nad ei ole Moskva topeltagendid.

 
At 23:09, Anonymous Anonüümne said...

Padre on meile kägu ajanud. Pulleritsu tegelik identiteet selgunud?

"/.../Mainitud loos on Priit Pullerits perekonnanime Pullerits kohta 1990. aasta suguvõsaraamatust tsiteerinud perepärimust, et nime sai Holstre mõisa pullitalitaja Pulli Rits. Tegu on aga tüüpilise rahvaetümoloogiaga ehk nime järgi mõeldi välja lugu. Nimeuurija Evar Saar on samas loo juures kommenteerinud, et perekonnanime saajate hulgas ei olnud Ritsu.

Asja lähemalt uurides selgub, et Pulli Rits oli olemas, kuid elas perekonnanimede panekust sada aastat varem ning ei olnud Pulleritsu nime saanute esiisa. Hiljemalt 1780. aastateks oli temast jäänud nimi Pulliritsu talule ning alles veidi enne perekonnanimede panekut tulid sinna tallu pererahvaks inimesed, kes seejärel said endale talunime järgi perekonnanimede üldise paneku ajal nimeks Pullerits. Pulli Rits omakorda ei tegelenud mitte pullidega, vaid tema lisanimi Pulli, mis esines Holstres juba 1680. aastail (varem tihti ka kujul Polli), võib viidata hoopis Pooli ehk Pauli nimele. Tolle pühakunime aluseks on ladina sõna paulus «väike, pisike». Nimi Rits on aga mugand germaani nimest Friedrich (frid ~ fred «rahu, kaitse» + rīc «võim, isand»)."
https://leht.postimees.ee/7577152/ak-kas-vanaema-raakis-tott-pulli-ritsust-ja-teistest

 
At 23:39, Anonymous Anonüümne said...

Mage lugu. Mitte pulli rits vaid kiidu kukk.

 
At 00:17, Anonymous Anonüümne said...

Ha-haa!

Siiski, Rits päästab päeva. Friedrich ehk "rahu, kaitse" + "võim, isand" viib ikkagi rahva isakeseni, paljude jaoks hellitusnimega Padreni.

 
At 06:29, Anonymous Anonüümne said...

Ahsoo, ma mõtlesin et Padre ja Pullerits on kaks eri meest? Aga ei ole või?

 
At 07:47, Anonymous Anonüümne said...

On jah üks ja sama mees. Moabi Lõvi, Königsbergi kunn, Balti krahv on ka üks ja sama mees.

 
At 09:10, Anonymous Anonüümne said...

Kus see isand tuiab juba teist nädalat, kadunud nagu tina tuhka?

 
At 16:45, Anonymous Anonüümne said...

To 23:09 Sa puha lihtsameelsus!! Uskuda Ühe kiidukuke, suurustaja ja tuulelipu jutte? Mees vahetab oma seisukohti, poliitilisi vaateid ja põhimõteid sagedamini, kui tavaline inimene sokke!

 
At 18:01, Anonymous Anonüümne said...

See aeg kui teie siin lõugu lõksutate on Pulleritsul käed-jalad tööd täis. Nagu tank saab mahavõetud on ta blogis kohe tagasi ja teeb teile asjad selgeks.

 
At 18:30, Anonymous Anonüümne said...

18:01 paneb litaka ka ära niikui pirraki.

 
At 09:16, Blogger Priit Pullerits said...

I'm baack! Vacation over. Back to business!

 
At 10:45, Anonymous Anonüümne said...

Olgu kõigevägevam tänatud!

 
At 11:03, Anonymous Anonüümne said...

Kas Elva sõidust kokkuvõte tuleb?

 
At 12:05, Anonymous Anonüümne said...

Puhkuse pilte tahaks ja kokkuvõtet kus käidud, mida nähtud. Elva võib oodata, see niikuinii pikalt ootel.

 
At 12:09, Blogger Priit Pullerits said...

11:03, Elva sõidust tuleb kokkuvõte. Nii suuline kui liikuva pildiga.

 
At 13:02, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits lasti KaPo st tulema. Kes teab millise hinnaga? Kas mees on nüüd palgaline koputaja?

 
At 13:14, Anonymous Anonüümne said...

Elva on konnatiik. Tahaks teada mis Tallinnas, Pariisis, Moskvas, Kuala Lumpuris ja San Antonios toimub. Ja Mexico Citys.

 
At 13:53, Anonymous Anonüümne said...

Kas Soonets on Puerto Ricost tagasi?

 
At 17:14, Anonymous Anonüümne said...

Nägin eile Soonetsit kesklinnas. Kas temalgi mitu identiteeti ja varjukeha?

 

Postita kommentaar

<< Esileht