esmaspäev, august 15, 2022

Pullerits: Kuidas läks Jõgeva rattarallil?

Väike video võib olla teinekord veenvam ja selgem kui pikk ja üksikasjaline jutt, ehkki kõik, mis seal salata, kaadrisse ei mahu, nagu näiteks grupikukkumine juba 3 kilomeetri järel. Aga ettekujutuse pühapäevasest Jõgeva rattarallist saate küllap sellegipoolest. Kui enamik keskendus väntamisele, siis mul pidi ennekõike pea raalima, kus ja milliseid lõike jäädvustada, sest niisama üksluist üksteise tuules pedaalimist ei ole ju huvitav vaadata. Et asi oleks selgem, lisasin kaadritele ka seletavad kommentaarid. Head vaatamist!

Foto: Jõgeva rattaralli sportsõidu lõpuheitlus, võidab Joonas Kurits. Foto autor: Priit Pullerits

6 Kommentaarid:

At 13:08, Anonymous Anonüümne said...

Operaator Ritz aktsioonis - https://live.staticflickr.com/65535/52285893991_965e0eeb46_3k.jpg

 
At 13:47, Blogger Priit Pullerits said...

Mõned võivad küsida videot vaadates, miks ma nii palju rivist väljas, tuule käes sõidan.
Aga sellepärast, et saada veidigi paremat videopilti. Muidu on kaadris keskel ainult eessõitja selg ja muud ei midagi, aga kui asud rivi kõrval, siis on pakutav ülevaade palju avaram ja huvitavam. Kas pole?

 
At 13:58, Anonymous Anonüümne said...

Tegelikult peaks seljatagust filmima ja nii, et oled ise 10 m eespool. See kui oled lihtsalt kõrval on kah nõrk. Hea on see kui oled pundi ees ja filmid jooksikut, keda justkui saate kätte. Siis on loodusvaadet ja aktsiooni. Äärmisel juhul võiks ees kaadris küljepeal olla näha veel mingi esiratas ja nägu profiilis aga esiots peaks olema vaba. Kui juba küljepealt filmid, siis jah tagumine ots pundist, et kõigi rongisõitjate näod oleks näha ja tuvastatavad, st mitte udused. Selgadega ei ole mõtet kaadrit raisata. See teeb kogu video hästi igavaks.

 
At 14:31, Blogger Priit Pullerits said...

Kriitika ja konstruktiivsete ettepanekutega nõus, 13:58.
Väga huvitav olnuks näha, mis toimus selja taga, kui pärast Kuremaa tõusu otsustasin veidi initsiatiivi näidata ja kiirendada. Ees oli ju tõesti ainult mootorrattur ja tühi asfalt...

 
At 16:35, Anonymous Anonüümne said...

Maratonis mmeeskondlik 6.koht. Ülikõva ju.

 
At 17:26, Anonymous Anonüümne said...

On kõva jah. See oleks nagu Pullerits ja Soonets oleks TRM-il lätlastele ära teinud.

 

Postita kommentaar

<< Esileht