laupäev, märts 23, 2013

Pullerits: Kas Veerpalule koidab õigeksmõistev otsus?

Nagu varem lubatud, siis selle nädala krooniks pikk ja põhjalik usutlus mehega Andrus Veerpalu kaitsemeeskonnast. Ja nagu lubatud: suud hakkavad rääkima. Sest esmaspäeval, 25. märtsil peaks ju taas tulema CASi otsus.

Selleks, et huvitavast ja pingelisest vestlusest osa saada, ei piisa, et teate Postimehe veebikülje aadressi. Andsin veebitoimetusele korralduse, et minu (ja eriti usuteltu!) väärt kraami niisama tasuta rahva ette ei laotataks. Kes tahab sellest osa saada, peab ostma laupäevase lehe.

Boonuseks teile: arvamustoimetus avaldab laupäevase lehe arvamusküljel mu kolumni, mis käib eelmisel ja sel nädalal kirgi kütnud teema kohta, ja mis näitab seda absurdsust ja viha, millega sõnavabadust rünnatakse.

Head kaasaelamist! Keegi dr Holdeni pseudonüümi taha varjunu midagi sellist, nagu usutlus Arteris, teile juba ei paku.

Ja kel lugemisrõõmu väheks jääb, neile Kristo Reinsalu ülevaade Tallinna spordihuviliste kohtumisest Jaak Maega. See on tasuta. Aga sugugi mitte minu panuseta.
******
Jaanus Laidvee on Slickrock Bike Trail, Sand Flats Recreation Area, Moab, Utah. 19. aprill 2012. Pildistanud Priit Pullerits. (Suuremalt vaatamiseks klikkida pildile.)

Foto 1: Priit Pullerits usutlemas võtmetegelast Andrus Veerpalu kaitsemeeskonna telgitagustest. Kes see küll võiks olla? Foto autor: Kristjan Teedema, Postimees/Scanpix

78 Kommentaarid:

At 10:52, Anonymous Anonüümne said...

Kas Pulleritsule koidab kuulsus?
Kas Pulleritsule koidab
lõpuks preemia? (Lõunalaager kuluks ära)

 
At 10:54, Anonymous Anonüümne said...

Ei osta laupäevast lehte. See on ju niigi teada, millest seal juttu on.

Kui intervjueeritakse kedagi Andrus Veerpalu kaitsemeeskonnast, siis on selge, et ta räägib juttu, mis on Andrus Veerpalu kasuks.

Eelmisel ja sel nädalal kirgi kütnud teema, kus sõnavabadust rünnatakse, on ilmselt homoteema ning Pulleritsu hoiakud selles küsimuses on ammu teada.

 
At 10:58, Anonymous Anonüümne said...

Arvamusmängu lahendas ära ju naine! Loll meestekari ei saanud ülesandega hakkama.
Milline hoop blogiomaniku meesšovinistlikule egole!

 
At 10:59, Anonymous Anonüümne said...

Mida????? Postimehe eest pappi välja käia? Ei osta!

 
At 11:12, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits valetab jälle- suud hakkavad rääkima... Mida uut siis Kõks AV juhtumi kohta rääkis? Mitte midagi. Kas tõesti Pullerits julgeb rattarallil starti tulla???

 
At 11:30, Anonymous Anonüümne said...

Priit,
See, et sa Kristo Reinsalu blogi Dr Holdenist kõrgemale asetada, näitab Sinu enda - ütleme nii - mitte eriti kõrget taset ja asjadest arusaamist. Ei saa eitada, et Reinsalu kirjutistes on huvitavaid momente, kohati värvikaid kirjeldusi (nt Mustamäe "Vanakal" liival jooksutrenni tegemine), nippe ja nõuandeid, mida kasutajalgi hea teada ja üle võtta. Kõik see on aga ülimalt enesekeskses võtmes. (Mida saab ka mõista, sest tippsportlane peabki olema enesekeskne). Holden seevastu, on see õige ja Eesti maastikul hetkel parim (kui naisblogijad - keda on ju terve trobikond - kõrvale jätta). Miks siis? Üks põhjus on ikka selles, H. on töö ja sporditegemise väga hästi ühitanud. (Tuleb tunnistada, et ka Sina oled seda hästi teinud, aga hoopis teist moodi kui H.) Holdenil on ka ärisoont. Ta on loonud mitu töökohta, see on aga Eestis väga kiiduväärt tegevus.

 
At 11:37, Anonymous Anonüümne said...

Just ajalehekioskist tagasi.
Nägin seal üht ärritunud meest, vehkis "Postimehega" ja karjus "P2ska müüte!"

 
At 11:51, Anonymous Anonüümne said...

P.S. See väide, et lõunalaagris peab pead-jalad teistega koos elama, ei pea paika. Holdenil on alati luks apartemendid kõigi mugavustega, basseinidega, terrassidega. Igaüks valib majutuse klassi rahakoti ja oma tahtmise järgi. Võib ka väga lihtsalt hakkama saada. Tenerifel elab üks endine kõrge Eesti politseiametnik rannas lausa lageda taeva all, nagu Diogenes. Kohalikud toovad talle süüa ja peavad temast lugu.

 
At 12:15, Anonymous Anonüümne said...

MIna kuulsin,et Pullerits tulb kevadisel Tartu jooksumaratonil starti, aga mitte joostes vaid tattaga, sest mõttetu on joosta mingil võistlusel. Vaba maa kui tahab sõidab rattaga , proovigu keegi teda rajalt ära ajada, siis kirjutab kohe blogisse, et kuradi idikad võistlejad kõik, nautige parem rada ja loodust. Ise sõidab kogu aeg ühel ringil suuska ja sõimab Holdenit, et viimane on suhteliselt mõttetu mees sõidab kuskil Hispaanias, 3 aastat ühe koha peal, kuigi see koht on suur nagu pool Eestit. Ise oma silmis palki ei näe, aga teiste simis pindu näeb. Lisaks Holden elab seal jalad käed koos, ja üldse on mõttetu kodust ära minna, et kusagil puhata-seigelda-treenida, mis siis et mina käisin MOABis, mis on tegelikult üks kuradi pärapõrgu kui ausalt öekda, kuid see ei loe, sest mina võin nii teha, aga kui keegi teine tahab välismaal trenni teha, siis on ta jobu, täiesti jobu.
Sellised mõtted tulevad pähe, kui loed viimaseid blogipostitusi ja kommentaare.

 
At 13:47, Anonymous Anonüümne said...

Kuna PM tuuakse igal hommikul postkasti, siis antud hetkeks mainitud lugu ka loetud. Kel lugemata, sel põhjust kioskisse tormata pole mõtet, midagi uut ja huvitavat sealt leida pole. Hämmastav millise järjekindlusega Priit tembeldab SK AV kaitsetiimi liikmeks, aga noh kui tõde peab valikuline olema, siis las see vares olla pealegi valge. Ei saanudki hästi pihta, et kas Priit oli küsimused ette valmistanud rohmakalt ülejala või pidi neis olema mingi riugas sees, aga SK pidi tihti alustama vastust, et härra ajakirjanik on poolikult informeeritud....
Arvamismängust: palju õnne Priit, oled kogunud juba enam kui 150 kommi, suikunud näljased koerad said üles ärritada, mis edasi....lased veel mõne kondi pärast pureleda või vaigistad maha...
Maamees

 
At 13:50, Anonymous Anonüümne said...

Eelmises postituses kirjapandud lugu on päris märkimisväärne. On ikka jube lugeda, kuidas keegi lõhub oma saamatuse tõttu spordivahendi ära ning siis lihtsalt läheb ja varastab endale uue. Kiideldes ise oma kuulsa nimega ja puistates samal ajal suust räigeid roppusi. Tekib küsimus, kas selline tegelane on üldse täie mõistuse juures. Lausa uskumatu, missugused jõletised on meile siginenud. Parem kui Eestimaa pind selliseid enda peal ei kannaks.

 
At 13:58, Anonymous Anonüümne said...

Ei saa aru, mis uudisväärtust saab omada intervjuu Veerpalu kaitsemeeskonna liikmega? Või minu pärast mõne WADA esindajaga. Ja kui ma tahan veelkord lugeda Pulleritsu arvamust homodest, siis ma võin võtta ette mõne tema varasematest lugematutest kirjatükkidest. Ma ei hakka maksma, et lugeda ühte ja sama juttu kümme korda.

 
At 14:36, Anonymous Anonüümne said...

Mis tähendab, et ei pruugi sinna jääda? Kustutatakse? Kas midagi kardetakse? Pigem teha niipidi, et seda mitte ainult ei jäeta sinna, vaid tuuakse ka laiema auditooriumi ette näiteks ajalehe Postimees näol.

 
At 15:42, Blogger GuidoMukk said...

intrigant hullab taas

 
At 15:42, Blogger GuidoMukk said...

intrigant hullab taas

 
At 16:04, Anonymous Anonüümne said...

Jõmm jääb jõmmiks igas olukorras.
Tänud avaldajatele, nii naistele kui meestele.
Edaspidiseks hea teada, kellega tegu, saab suure kaarega mööda minna, kui tänaval jõmmi kummis rind paistma hakkab.

 
At 16:05, Anonymous Anonüümne said...

Vōta puhkust, Priit! Ilmselgelt on juhe koos juba mitu kuud. Aina süveneb distants pärismaailmaga. Võta rohtu või mine maale sitta viskama, saa terveks! Me ei taha sind kaotada!

 
At 17:01, Blogger Priit Pullerits said...

Käisin täna suusatamas, 21 km klassikas 1:21ga. Hakkasin vöötrajale lähenema, et teed ületada. Vaatan, et läheneb auto, hall. Peab kinni. Jääb täitsa seisma. Juht kerib lausa akna all. Nonii, ei tea, mis jamaga nüüd hakkama olen saanud, mõtlesin. Aga juht ütleb: "Tahtsin tänada tänase artikli eest Postimehes." Millise, palusin täpsustada, sest neid oli mitu. Teise lehekülje arvamusloo eest, kuulsin vastuseks. (See räägib homoliikumise aktivistide viha õhutamisest ja sõnavabaduse vastasest hoiakust.) Ta lisas, et toetab mind igati. Ka kaassõitja küünitas ettepoole, et aknast välja vaadata, ja kinnitas, et tema samuti toetab.

Suur aitäh! Sellised hetked ei kaunista ainult päeva, vaid teevad meele heaks seepärast, et veendud, et su tegemistel ehk kirjutamistel on ka mõte ja kasu ja mõju. Sellest suuremat tunnustust, nagu sain, on Eestimaal raske loota. Veel kord, aitäh!

 
At 17:01, Anonymous Aleks said...

Masendav, Pullerits, masendav. Uudisväärtus puudub, püant puudub, kaasa mõtlema ei kutsu. Väga kahju, et Pulleritsu tühikargamised on blogist jõudnud ka paberlehte. Aga miks ma peaks sellise soperdise eest raha maksma? Seekord olin loll, tulevikus enam mitte. Pullerits on endale täiega vee peale tõmmanud.

 
At 17:18, Anonymous Anonüümne said...

17:01-le. Sul on muna ja kana segi läinud. Pullerits kirjutas paberlehte ammu enne blogimist.

 
At 17:34, Anonymous Anonüümne said...

Aga neid kümneid ja sadu, kes Sulle vastupidist ütlevad, Sa, Priit, ei arvesta?

 
At 17:36, Anonymous Anonüümne said...

11.30-le!

Kristo Reinsalu on samuti töö ja spordi ühendamise meister. Peale selle korraldab ta spordiloengute sarja, kirjutab Eesti jooksjatest raamatut ja õpib vist doktorantuuriski. Olen nõus, et tema blogi läheb pisut rohkem detalidesse ja nõuab süvenemist, kuid kogenud harrastajale on see kindlasti üks parimaid lugemisi eesti blogimaastikul. Holdeni oma on ka väärt, muidugi. Pulleritsu omas saab intriigi ja nalja, see on ka osavalt kirjutatud. Kuid kõige kasulikum ja motiveerivam on kindlasti Reinsalu oma.

 
At 17:48, Anonymous Anonüümne said...

lõunalaagrist

Hispaania rannikul on 30-50€ päevas korralikke apartemente, kus pesud, mugavused, köögid olemas ning kus 6 inimest vabalt magada saab.
Ehk siis majutuse kulu on 5€ päevas inimese kohta...
Toit on kolmandiku odavam kui siin, väljas süüa 2x odavam kui Tallinnas, ainus küss on pikk reis sinna ja tagasi kui minna autoga.
Samas Ryanair lendab Tallinnast Gironasse, ei ole ka väga kallis. Probleem on rataste toimetamine ning see tähendabki, et keegi peaks ikka auto/bussiga sõitma, siis ka kohapeal parem toimetada.

 
At 18:15, Blogger dr Holden said...

Autor on selle kommentaari eemaldanud.

 
At 18:38, Anonymous Anonüümne said...

Täna sõitsin vabas tehnikas 27,63km ajaga 1:35,4

 
At 19:20, Blogger Priit Pullerits said...

Täna on vist õnnestunud kirjutada üks õnnestunud kirjutis, kui juba konkureeriva lehe ajakirjanik helistab ja tänu ja tunnustust avaldab. Lugu ise on siin:
http://arvamus.postimees.ee/1179076/priit-pullerits-kes-kutab-viha/

 
At 19:51, Anonymous Anonüümne said...

"Keegi dr Holdeni pseudonüümi taha varjunu midagi sellist, nagu usutlus Arteris, teile juba ei paku." -- vääga matslik ja labane sabakergitus ...

 
At 19:52, Anonymous Anonüümne said...

Nii. Paistab, et Postimehe juristidel tekib varsti tööd.

 
At 20:00, Blogger Priit Pullerits said...

19:45 - mina ei ole kohtumõistja.

19:51 - võtke rahulikult! Me teame Ain-Ivariga teineteist vägagi hästi, siiamaani on me läbisaamine olnud igati sõbralik, ja see, et me siin üksteisele äsame ja suskame, on vähemalt minu poolest üks lõbus mäng, ei enamat, ei ole mul põhjus dr Holdenit kuidagi tõsimeelselt tümitada, ta on omal alal kõva tegija, entusiastlik ja ettevõtlik, ja eks tema annab ka mulle piki päid. Võtan tema nükkeid sõbralikult, samuti teen oma nükkeid sõbralikult, ja usun, et dr Holden võtab seda asja omalt poolt samamoodi. Aga eks ta ise kinnita seda või lükkab selle ümber, kui soovib.

19:52 - ärge muretsege, Postimehe juristil on tööd küllaga. Ta saab oma tööga väga hästi hakkama.

 
At 20:15, Anonymous Anonüümne said...

Kord kirjutas keegi siinse blogiomaniku kohta kommentaari, et too olevat "armetu könn". (Võib-olla oli seal veel mõni muu epiteet.) Mis ei läinud kokku hinnangu subjektiks olnud isiku ettekujutusega sõnavabadusest ja kommentaar läks kustutamisele.
Tollest homoteemast aga niipalju, et meedias ja ajakirjanduses on praktiliselt kõik parimad tegijad homod või homolembesed. Hierarhia madalamatel tasanditel siiski hoitakse palgal mõningaid "ketikoeri" - et diskussioon ei kustuks.

 
At 20:39, Anonymous Anonüümne said...

20:15-le
Mis on sinu sõnum, mida öelda tahtsid?

 
At 20:53, Anonymous Anonüümne said...

Tahtsin öelda, et kui keegi meedias homode vastu ägedalt sõna võtab, siis on kaks võimalust: A) It's his job - teenib sellises kirjutamisega leiba lauale; B) mõtlebki niiviisi. Viimasel juhul omakorda on kaks võimalust: 1) kapihomo - püüab oma homoimpulssi alateadlikult maha suruda; 2) tõeline põhimõtteline homovastane. Toda kõige viimast kategooriat iseloomustab üldiselt madal IQ, ühiskonnas sellised tänapäeval kaugele ei jõua.

20:15

 
At 21:15, Anonymous Anonüümne said...

20:53

Kas kõrge IQ-ga inimesed on üldiselt homolembelised?

 
At 21:20, Anonymous Anonüümne said...

See homoimpulss on üks kaval asi, see ei olegi homoimpulss, vaid naisaktsept mehes, mida homod ekspluateerivad, jättes tegeliku töö ja hoole ühiskondlikus tasakaalus ja harmoonias normaalsete meeste kanda, kohustuste ees silma kinni pigistades. Tänapäeval on heteromeeste immuunsus juba punasesse aetud - saad sa sellest aru? Immuunsus, surm, niisugused terminid!!! Homodel on täielik õigus olla Noole avalduse peale vihased, väga vihased, ülivihased, megavihased, supervihased. Las nad olla seda. Jõudu selleks, parasiidid, enesesüütajad, suitsiiditerroristid! Julgete veel tänaval ringi liikuda?

Samas ma mõistan ka, miks see nii on läinud. Eks see ole naiste pärast, kui naised on läinud liiga meheks ja ei suuda meestele enam hellust ja armastust pakkuda, siis homod on asunud kaevu kusema, paanika on ajanud nad selle kallale, mille nende emad neile kinkisid.
Laiemalt on see ühiskonna virtuaaliseerumise tõttu - nõrgemad on kaotanud aru.

Muidu tunnen kaasa Noolele, kes nii keeruliselt mõelda ei oska ja sai Lisette mees-naise käest puuga vastu lagipead, uimastatud. Küll näete, rumaluke veel vabandab varsti.
20:39

 
At 21:24, Anonymous Anonüümne said...

Lugesin tööl PP artikli Kõksiga läbi.
Küsiksin:

1 mida uut sai siis teada? ei midagi

Tegu portreelooga, 5 min lugemist, mille saab kokku võtta ühte lausesse: hoolimata sellest, mis on kohtu otsus, jääb Kõks oma seisukohale, et test ei ole tõese meetodiga tehtud.

Ei midagi uut.

Nagu ikka.
Eesti ajakirjandus...

 
At 21:24, Anonymous Anonüümne said...

No need homod on ka omamoodi salaselts. Toetavad, edutavad ja käendavad omasuguseid. Muidugi mitte vastuteeneteta. Peeruvahe tuleb mõneks ajaks panti panna ehk siis ühendada meeldiv kasulikuga. Kultuurivaldkonna on homod vapsee okupeerinud. Neil lausa oma mees Havannas.
Teet

 
At 23:45, Anonymous Anonüümne said...

Dr Holdeni tõsiseltvõetavus saab küll tõsiselt kannatada kui ta siin blogis ise pidevat kommenteerimist jätkab. Sellist kuulsust ei peaks talle vaja olema.

 
At 00:18, Anonymous Anonüümne said...

Olgem ausad - keda see kotib, et keegi Kõks Tartu ülikoolist testi usaldusväärsusest plõksub? See ei koti ju absoluutselt mitte kedagi!
(Välja arvatud kitsas erialateadlaste ring - kas Kõks ikka kuulub sinna ringi? - kes omakeskis peavadki neid padutehnilisi probleeme arutama.) See ei ole teema, mida Eesti loetavaimas päevalehes üleleheartiklina - ja veel laupäeva eris - avalikkuse ette tuua.

 
At 10:05, Anonymous Anonüümne said...

Kõks on kompetentne.
00:18 on niisama plõksija.

 
At 11:27, Anonymous Anonüümne said...

Annan blogi pidajale kommentaari PDED AHJU kustutamiseks aega kuni 18:00-ni. Muidu tuleb tema peremehe juristidel tööd.

 
At 12:04, Anonymous Anonüümne said...

11:27, kas sa usud, et kirjapandud teksti kustutamisega suudad sellelaadsed mõtted ka inimeste peadest välja tõrjuda? Jääb mulje, et sul ei ole nõukogude ajas elamise kogemust.

 
At 12:48, Anonymous Anonüümne said...

Tundub, et Postimehe veebitoimetus PP korraldusi eriti millekski ei pea... :P
Või siis pole piisavalt väärt kraam.
http://sport.postimees.ee/1179406/sulev-koks-lihtsam-on-ules-tunnistada

 
At 13:07, Anonymous Anonüümne said...

Ma ka vaatasin, et need, kes eile PP blogipostituse peale tormasid laupäevast lehte ostma, peavad pettuma. Mõlemad artiklid on nüüdseks veebis vabalt väljas, teine nendest juba eilsest saadik.

 
At 13:13, Anonymous Kudjape valla suusasõbrad said...

Priit on meie iidol ja eeskuju ning teie ärge loopige teda sopaga.

 
At 14:08, Anonymous Anonüümne said...

näed siis Priit,hömod üritavad su blogile tsensuuri peale panna.

 
At 16:29, Anonymous Anonüümne said...

Aeg jookseb!

 
At 16:37, Anonymous Anonüümne said...

Mill kuradi pärast peaks maksma ajalehe artikli eest? Ajuvaba, vaid rumalad ostavad paberlehte ja/või tasulisi netiuudiseid, eriti veel sellist kollast-ilukirjanduslikku ajalehe artiklit.

 
At 16:49, Anonymous Anonüümne said...

Priit, kui Veerpalu süüdi mõistetakse, kumba Sa siis usud - Veerpalu või Kõksi? Tavainimese jaoks on tegu sõna sõna vastu olukorraga.

 
At 17:04, Anonymous Verner Kumm said...

Homod on veel kõvemad mehed kui Templirüütlid. Nool sai nii et tolmas ja PP blogi läheb peagi kinni. Sellest kahju aga mis teed.

 
At 18:03, Blogger Priit Pullerits said...

12:48 - palve veebitoimetusele oli Kõksi intervjuud mitte enne pühapäeva avaldada. Veebitoimetus ei avaldanudki. Palusin, et kui tahavad, avaldagu pühapäeval. Avaldasidki. Teiste laupäevaste lugude avaldamise osas mul palveid polnud.

Mis puutub siin igasuguseid muid heterofoobide (minu loodud sõna!) ähvardusi, siis adressaat on vale. Lugege blogi päismikku, seal on selgelt kirjas, kes mille eest vastutab. Seda peavad kõik teadma ja arvestama.

 
At 18:29, Anonymous Anonüümne said...

Hr Pullerits, muideks, see et te kustutate ära enda suhtes kriitilised kommentaarid, kuid jätate alles kellegi ahju ajamist nõudvad kommid, saab kohtus olema määrava tähtsusega, kui hakatakse otsustama, kuidas jaguneb vastutus teie kui blogi pidaja ja teie blogis tapmisele õhutava kommentaatori vahel.

 
At 18:37, Anonymous Anonüümne said...

Ilmselt on Tambet Toomela selle blogi avastanud ja üritab nüüd Pulleritsule tagasi teha.

 
At 19:08, Anonymous Anonüümne said...

Päismik: See sõltumatu blogi kajastab blogi autori hoiakuid, arvamusi ja eelistusi, v.a kommentaarid, mille eest vastutavad kommentaaride autorid!

Kuna Pullerits on kommentaariumis valetanud, siis tema vastutabki. Simple.

Üldiselt kiidan homode kommentaari eest. Ei meeldi ainult see, et PP on olnud liiga vaoshoitud ja tekst on natuke keeruline. Neile tuleb öelda otse ja karmilt, nagu Erki Nool tegi.

Kõksi pikk intervjuu on aja raiskamine. Nii lugejate, Kõksi kui ka Pulleritsu enda aja raiskamine. Teha promo sellisele artiklile??? Võib-olla PP pole süüdi ja ülemused käristasid räigemaid kohti välja. Postimehe ladvik on AV juhtumi koha pealt ju nukras seisus.

 
At 19:12, Anonymous Anonüümne said...

Lugesin artikli kus olid Noole e-kirjad ära toodud, minu arust on tal õige ja terve suhtumine pedede ja lesbide suhtes. Pededel on kohe selline esinemisvajadus, mingid paraadid jn, olete kunagi abielumeste või heterode paraadidest kuulunud, pakun et ei ole. Peded ja lesbid on nagu vähkkasvajad, kes tahavad teisi lämmatada.

 
At 19:25, Blogger Priit Pullerits said...

Mulle ka ei meeldi see tohutu propaganda ning viha ja vaenu õhutamine, mida omasooiharad oma võrdõiguslikkuse loosungite all tegelikult teevad. Kuid sellega olen päri, et hüüda, et keegi ahju, ei ole ilus. Nii ei ole mõistlik seda diskussiooni ajada. Mis siis, et omasooiharad on ka mind ähvardanud nurga tagant maha löömisega ja igauguse muu füüsilise vägivalaga (PM kommentaarides). Paraku pole nood midagi paremad kui need, kes nende pihta valusalt ütlevad.

 
At 19:31, Anonymous Anonüümne said...

Muideks, kunagi oli loosung "Kommarid ahju!", lisaks koos konkreetsete nimedega, mis läks isegi semiootikute kätte arutamiseks. Ja tulemus: semiootikud ei pidanud sellist loosungit vaenu õhutavaks!

Kuna antud juhtumiga kellelegi otsest ohtu ei tekitatud, otsustatigi menetlus lõpetada, ütles Härson, politsei pressiesindaja.

http://wwx.postimees.ee/250706/esileht/siseuudised/210623.php

 
At 19:56, Anonymous Anonüümne said...

PP, kas tuleb ülestunnistus, et "suud hakkavad avanema" on pettus või mitte? Keegi ei avanud suid ja artiklis pole uudisväärtust.

 
At 20:18, Blogger Priit Pullerits said...

Kõik rääkis ju vägagi põhjalikult, kuidas tema seda asja näeb, analüüsib, põhjendab, vaatleb, ja tema on Andrus Veerpalu kaitsetiimi sisuline liider, ilma temata oleks Aivar Pilv antud kaasuses tühi koht.

 
At 21:32, Anonymous Anonüümne said...

Andke palun ette andeks. Sügavalt heteroinimesena pean nentima, et Nool oskab väga otse ja vahetult silma vaadata. Mida seejuures mõeldes, ei tea arvata...
Üldjuhul nii need wanna-be poliitikud mujal maailmas lõpetavad. Meil ühiskond varaküps, ju suitsetatakse sest mehest mõni parem pärl kah välja, kuid sel viisil asju ei aeta. Milleks. Lootusega Ida-Virumaal (see ta ringkond) venkude hääli püüda? Mida veel?

 
At 22:17, Blogger Priit Pullerits said...

Aga see, kuidas paljud heterofoobid ja homofiilid on Noolele kallale tunginud, ei räägi neist ka midagi head. Nii mõistlikud ja arukad inimesed teist ei ründa. Omasooiharad ja nende sõbrad on läinud isikliku mõnitava rünnakuga selgelt üle piiri.

 
At 23:10, Anonymous Anonüümne said...

Huvitav oleks enne homset teada, mida Priit ise sellest kõigest arvab, et kas ongi kaks tõde?

 
At 23:15, Anonymous Anonüümne said...

Kui Kõks "rääkis ju vägagi põhjalikult", siis miks pagana päralt Sa seda ära ei lasknud trükkida??? Ma saan aru, et Postimees püüab meeleheitlikult päästa, mis päästa annab, aga nüüd on juba hilja. Õppetund kõikidele toimetustele - raha eest ostetud kompra on neetud, lõpuks mõjub see halvasti nii väljaandele kui lekitajale.

 
At 00:16, Blogger GuidoMukk said...

Kõks võis põhjalikuly rääkida. Kuid tegu nii neetult spordikauge inimesega. Priit kuulas teda ja ei müristanud.
See et sportlastelt võistlusvälisel ajal proove võetakse on nende jaoks inimõiguste rikkumine.
WADA on üks maffia ja kuritegelik ettevõte keda tuleks nende arvates taltsutada.
Paljud süütud sportlased on WADA survel ennast süüdi tunnistanud. Iga atleet ju teab kui ta on endale midagi süstinud, vere ülekannet teinud.
Sõltumatu? ...Kuula seda meest veelkord ja ütle veel kord et sõltumatu.
Armstrongi survestati et ta aasta kümnete pikkuse dopingu ülesse tunnitas.
Mees valetas ja pettis kui juudas. Kui vastas seisab lõpuks paarkümmend inimest kes tunnitavad et nad on näinud sind süstimas ja neid ka süstima õhutamas. Pole enam midagi teha.
Andrus võib ju süütu olla..kuid seline Kõks on Verpalu mentaliteedile pige kahjuks kui kasuks.

 
At 07:19, Anonymous Anonüümne said...

Guido,loll jutt suhu tagasi.

 
At 08:20, Anonymous Anonüümne said...

Jaahh,nagu homod siin natuke häält tõstsid,kuses Priit kohe alla.

 
At 08:40, Anonymous Oskar Krall said...

Priit ära karda homosid, me oleme sinuga!
Kraanajuhid OÜ ja teised sõbrad

 
At 08:50, Blogger Priit Pullerits said...

Ei, homosid ma ei karda. Pigem nemad kardavad mind - et mida ma jälle nende propaganda vastu kirjutan. Ja siis lähevad nad närvi ja hakkavad ähvardama, sest argumente neil ju pole peale ähvarduste ja viljatu viha õhutamise. Küsite, et miks nemad peaks mind kartma. Las ma vastan teile nelja sõnaga: sest ma olen normaalne!

 
At 08:54, Anonymous Anonüümne said...

Blogi läheb üldse varsti kinni.
Teemade puudumise põhjusel.

 
At 09:05, Anonymous Anonüümne said...

..."viljatu" viha...

See läks küll naelapea pihta.

 
At 16:00, Anonymous Anonüümne said...

CAS: märgid viitavad, et Veerpalu tarvitas kasvuhormooni, kuid test on vigane.


Selgitage lihtinimesele, mis märgid viitavad, keeruline lause? Soe õhk?

 
At 21:31, Anonymous Anonüümne said...

Kas siia teemasse saab äkki kirjutada ;)?

 
At 03:49, Blogger Unknown said...

qihang0630louboutin pas cher
true religion sale
true religion
burberry scarf
jordan pas cher
michael kors handbags
air max 90
coach outlet store online
hollister clothing store
michael kors handbag
coach outlet
chaussure louboutin
coach outlet online
nike blazer low
cheap oakleys
kate spade
air max shoes
kate spade handbags
michael kors
longchamp soldes
oakley sunglasses
ed hardy clothing
michael kors outlet online
cheap beats
longchamp outlet
ralph lauren
soccer shoes
tory burch outlet online
rolex watches
polo ralph lauren outlet
cheap jordans for sale
ray bans
replica watches
chanel online shop
coach outlet online
christian louboutin outlet
q

 
At 03:09, Blogger oakleyses said...

new balance pas cher, sac longchamp, hogan, true religion jeans, kate spade handbags, nike air max, air max, north face, ray ban pas cher, air jordan pas cher, true religion outlet, nike air max, ralph lauren pas cher, north face, louboutin pas cher, coach purses, sac guess, lululemon, coach outlet, timberland, nike roshe, longchamp pas cher, michael kors, burberry, air force, true religion jeans, lacoste pas cher, tn pas cher, nike air max, abercrombie and fitch, true religion jeans, hermes, vanessa bruno, michael kors, nike free run uk, michael kors, ray ban uk, ralph lauren uk, coach factory outlet, nike blazer, mulberry, michael kors, coach outlet, converse pas cher, nike free, vans pas cher, oakley pas cher, nike roshe run, hollister, hollister pas cher

 
At 05:31, Blogger Unknown said...

20151127xiaodaige
camisetas futbol baratas
tiffany outlet
swarovski crystal
oakley sunglasses
ferragamo shoes
moncler outlet
discount oakley sunglasses
michael kors outlet online
cheap ray ban sunglasses
longchamp handbags outlet
nike air max
cheap ugg boots
rolex watches
gucci,borse gucci,gucci sito ufficiale,gucci outlet
black friday deals
christian louboutin outlet
nike air huarache
michael kors handbags sale
new balance shoes
oakley sunglasses wholesale
north face outlet store
michael kors outlet sale
cyber monday 2015
michael kors handbags wholesale
hollister canada
mbt shoes outlet
canada goose outelt
tiffany and co
tods shoes
pandora outlet
ferragamo outlet
coach outlet online
ray ban outlet
tory burch outlet online
chanel handbags outlet
cheap nba jerseys

 
At 04:32, Blogger chenlina said...

toms shoes
burberry bags
christian louboutin shoes
coach factory outlet
adidas originals store
coach outlet
michael kors
louis vuitton outlet
nike roshe run
coach outlet
louis vuitton
ghd hair straighteners
coach factory outlet online
ralph lauren uk
cheap jerseys
louis vuitton outlet stores
nike air jordan
jordan shoes
adidas originals
mont blanc fountain pens
coach outlet store online
michael kors outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
coach outlet
burberry outlet
kobe 9
michael kors handbags
coach outlet clearance
cheap jordans
michael kors handbags
kate spade handbags
burberry outlet online
louis vuitton outlet
hermes handbags
christian louboutin outlet
michael kors outlet online
kate spade outlet
hollister clothing
ghd flat iron
chenlina20160729

 
At 07:43, Anonymous examresulthub.com said...

examresultub.com is an extensive educational portal. Students, parents,
teachers and educational institute can get Board Exam Result,
Admission, Academic Result, Career, Study Material for Assignments,
Institutes and latest Educations News in Bangladesh.


Exam Result:
BPSC is published the bcs exam result 2021 online of preliminary,
written and viva exam on bpsc.gov.bd result website- https://examresulthub.com/

Bangladesh Education Board is published the hsc exam result 2021 education board online on examresulthub.com.
Download the full marksheet with number from here- https://examresulthub.com/hsc-result/


The Ministry of Education has published hsc admission result 2021 online for admission in higher secondary level in Bangladesh.


Full Resources:
https://examresulthub.com/sitemap/


official website:
examresulthub.com

 
At 18:04, Blogger jobnewsbd24.com said...

NID Card Download 2021: Those who for NID Card Application but have not received NID Card now. They can visit the Bangladesh Election Commission Office through download National Identity Card (NID) collection template use. Also our website method you know every process. so follow to our website- jobnewsbd24.com

 
At 21:35, Blogger jobnewsbd24.com said...

National University NU Vaccine Registration issued a notice in this regard on Wednesday, which was also published on the university website- nu.edu.bd as well our website visit easily application.

 

Postita kommentaar

<< Esileht