esmaspäev, mai 12, 2014

Pullerits: Kõik spordimehed on putinlased!

Lasin asjal mõnda aega rahulikult olla. Kuid ega aeg kõike siiski kustuta. Kui Eerik-Niiles Kross IRList paar nädalat tagasi lajatas Postimehes neile, kes ei poolda homoabielusid – ärme hakkame siin ajama seda soga, et kooselu ei tähenda veel abielu, sest selge on see, ja see on ka seaduseelnõu seletuskirjas sisuldasa ära öeldud, et pikemas perspektiivis on Eesti siht homoabielude seadustamine –, on ühes paadis Putiniga, siis... olgu pealegi. Õiget spordimeest see ei heiduta.

Tollesama Postimehele antud usutluse lõpus räägib Kross Eesti vähesest tolerantsusest. Eesti keeles on selle vasteks sallivus. (Tahaks näha, kui suur oleks Euroopa riikide sallivus, kui neil oleks samuti rohkem kui kolmandik rahvast muukeelne ja suuresti ilmselt ka muumeelne.) Umbes kuu-poolteist tagasi tsiteeris Postimees välisküljel Angela Merkelit, kes ütles, et Euroopa väärtuste nurgakiviks on just tolerantsus.

Ja see ongi Euroopa puhul see, mis teeb ta nõrgaks (mida näeme ilmekalt Euroopa impotentses reaktsioonis Venemaa agressiivsuse vastu) ja naeruväärseks (nimetus Geiroopa sai veelgi suurema templi otsa ette pärast pühapäevast Austria habemega naise või naiseriideis mehe võitu Geirovisiooni tsirkusel).

Õiged spordimehed ei samasta end tolerantsist hullunud nõrga Euroopaga, vaid pigem samastavad end Putini jõulise Venemaaga. Lubage, ma seletan.

Alustame sellest, miks paljudele inimestele meeldib tolerantsus, eesti keeles sallivus. Sest tolerantsus on nõrkadele, pehmodele, lödipükstele, toslemitele, neile, kel puudub vaimu- ja tahtejõud, kes ei suuda enda nõrkustest üle olla. Euroopa on selliseid täis. Kui neid tekib kriitiline mass, nagu Euroopas on tekkinud – pehmed, poolsootud uusmehed, öäkk! –, siis nad tahavad, et nendesugused kujuneks normiks. Ja siis kehtestubki mall, et igasuguseid mittemehelikke karvaseid ja sulelisi ja muid sääraseid nõrku tuleb parnassile tõsta – seda sõna otseses mõttes: meenutage, kuidas Austria naeruväärse tüübi võit kuulutati kui Euroopa progressi ilmseimaks kinnituseks, tuleviku helgeks lootusekiireks.

Milles on probleem? Probleem on selles, et idas on mehed, kes tõlgendavad seesuguseid «progressiivseid ilminguid» puhtakujulise allakäigu, nõrkuse, dekadentsina – ja see on meestele idas üksnes kinnituseks, et vajadusel, vaid väikseima tahtmise korral, võivad nad lögipükslikust Geiroopast uljalt üle sõita. Ehk otse öeldes: Euroopa tolerantsus ohustab Eesti riiklikku ja rahvuslikku julgeolekut. Sest mida tähendab tolerantsus? See tähendab leppimist, allaandmist, mõistmist, alistumist – kõike seda, mida tugev tõlgendab nõrga ekstranõrkusena.

Aga kui põrkuvad pehme ja tugev, siis võidab alati tugev, jõuline. Tugevus ja jõud on idas, mitte läänes.

Mida teha? Nagu alati, tuleb alustada iseendast. Alustada tuleb sellest, et jääda iseendale kindlaks, mida iganes see kahtlase taustaga Kross, kes on roninud IRLi teki alla, ja paljud teised tema mõttekaaslased, meile peale suruda üritavad ja kuidas iganes nad meid sildistada püüavad. Niisiis, miks ei ole spordimehed tolerantsed, vaid on pigem putinlased?

Sest spordimehed ei ole pehmod. Sest spordimehed usuvad enda jõusse, enda suutlikkusesse. Sest spordimehed teevad enda võitlusvõimekuse arendamiseks trenni. Sest see, kui kõva on keegi, on spordimeeste hinnangul tema tõeline mõõdupuu (mitte see, kui pehmo on keegi). Sest tõeliste meeste konkurentsis, juba ammustest aegadest, valitseb seadus, et kõvem on see, kes on sitkem, vastupidavam, kiirem, agressiivsem. Need on omadused, mida hindab Putin, ja need on omadused, mida alavääristab ja -tähtsustab Euroopa. Panemata tähele, kui nõrgaks ja haavatavaks ja alandatuks ta sedasi end teeb nende silmis, kes on tema surmavaenlased.
*
Veel Euroopa haiglaslikust nõrkusest. Kolleeg Neeme Korv kirjutas Postimehes kolumni, kus tõi välja, et Euroopas on «enese suhestamine kohaliku jalgpallikultuuriga peaaegu et vältimatu». Ehk Euroopas identifitseeritakse ennast selle kaudu, millise jalgpalliklubi poolehoidja sa oled. «Tule, taevas, appi!» nagu hüüatas pikaajaline ja edukas Eesti endine peaminister. Täielik lasteaed Euroopas! Täiskasvanud inimesed ei leia endale elus muud pidepunkti, kui mingi jalgpalliklubi... Tänan väga, sellise Euroopa osa mina küll olla ei taha.

Aga jah, ma ei kuulugi oma mõttemaailmalt dekadentlikku ja allakäinud Euroopasse. Nagu loodetavasti enamik tõsiseid spordimehi, kellega ma Jõgeva rattarallil ja teistel, vähemtähtsatel ratta- ja ka suusavõislustel jala joonele panen, et selgitada, milline mees tegelikult mida väärt on. Elagu vastupidavus, kiirus, sitkus, meelekindlus, jõud, tahtejõud, agressiivsus!
*
Jah, tänane sõnavõtt on karm. Kuid ma kirjutan ilusaid lugusid ka – vaadake seda siin!
******
Mill Creek Canyon, Moab, Utah, 23. aprill 2012. Pildistanud Priit Pullerits. (Suuremalt vaatamiseks klikkida pildile.)

Foto 1: Ukrainas tõmbavad venemeelsed masti Vene lippu, Euroopas tõmbavad homomeelsed masti homolipu - nagu sel pildil Londonis Trafalgar Square'i lähedal. Foto autor: AP/Scanpix
Foto 2: Euroopa uus esindusnägu, Eurovisiooni lauluvõistluse võitja Conchita Wurst Austriast. Foto autor: Tiina Kõrtsini, Õhtuleht/Scanpix
Foto 3: Venemaa 17-aastased kaksikõed Anastassija ja Maria Tolmatšjova trotsimas Eurovisiooni lauluvõistlusel vapralt ja uhkelt Euroopa vaenulikkust. Foto autor: ITAR-TASS / Scanpix
Foto 4: Euroopa dekadentsi esindajad Eurovisiooni lauluvõistlusel. Kas neist meestest oleks Venemaale vastuseisjaid? Foto autor: Reuters/Scanpix

72 Kommentaarid:

At 10:24, Anonymous Kristjan1 said...

Kõik mehed ei ole selliste pähklitega nagu Hr.Pullerits ja kui oleksid siis mis erilist Hr.Pullerits enam oleks. Tundke rõõmu, et teie ümber on nii palju pehmosid, saate rohkem särada ja oma üleolekut demonstreerida.

 
At 10:59, Anonymous Anonüümne said...

- pikaajaline ja edukas Eesti endine peaminister - pikk ja homeeriline naer saalist

 
At 11:22, Anonymous Anonüümne said...

5+
Jah, sellist Euroopat me ei tahtnud.

 
At 11:29, Anonymous Anonüümne said...

Kristjan, kõik ju teavad, et Priit ei ole suurte pähklitega, kuid ta on enda vanuse kohta väga heas vormis, mis näitab tegelikult tahtejõudu. Just tahtejõud on see, millega Priit enamikke mehepoegi lööb. On arusaadav, miks feminiinsusele ja paksusele kalduvad meeseurooplased hakkavad vaikselt omavahel asju ajama - tõelised naised ju ei taha neid! Siinkohal peaksid kõik mehepojad end mõistlikku vormi ajama ja sellega oma lastele eeskuju näitama. Effekt tegija tervisele ja respekti saavutamine naiste silmis on samuti kindlustatud.

 
At 12:09, Anonymous Anonüümne said...

Kas PP selle kõva mehe mängimisega natuke liiale ei ole läinud? Nii palju vigastusi, et peale sadula enam ühtki muud ala pole üle jäänud.

 
At 12:28, Anonymous Anonüümne said...

Väga õige Priit!
Olles küll kõva rahvuslane ja sitke spordimees, pean tunnistama et soliidsuses, väärikuses, sõnapidamises ei ole Puutinile vastast.

 
At 12:35, Anonymous Anonüümne said...

See sallivus on ilge,kuhu veel, jõle, jälk. Pange tähele mehed, varsti on pedofiilid ka aumehed - jube. Mina ei näe küll siin muud lahendust, kui kataklüsmi, see lööb õhujälle puhtaks ja inimesed kui nad selle peaksid üle elama, jõuavad taas elu põhiväärtuste juurde.

 
At 12:37, Anonymous Anonüümne said...

Lapsi meil kaitstakse, naisi kaitstakse, neegreid, loomi, geisid jne. ka kaitstakse. Viimane aeg oleks luua organisatsioon mis kaitseks ka valge heteromehe õigusi. Pullerits oleks õige mees selle organisatsiooni juhtfiguuriks. Niikaua kuni meil on veel selliseid mehi nagu Priit Pullerits ja Erki Nool, ei ole kõik veel kadunud. Tubli Priit! Väga hea kirjutis.
Valdur Viljandist

 
At 12:40, Anonymous Anonüümne said...

ajakirjanik Priit Pulleritsust on saanud putinist. Kas "Russia Today" - Al Jazeera, CNNi, BBCga samas liigas telekanal saab lõpuks endale uudisteankru, kes suudaks putinismi sõnumi Lääne auditooriumile kohale viia?

 
At 12:41, Anonymous Anonüümne said...

Kas Pullerits on hetero? Mida dr Freud selles osas arvaks?

 
At 12:45, Anonymous Anonüümne said...

Sõbrad, enne kui depressiooni langete lugege mida kirjutab PP?
Elagu vastupidavus, kiirus, sitkus, meelekindlus, jõud, agressiivsus!

 
At 12:47, Anonymous Anonüümne said...

Minu 13 aastase poja maailm löödi pühapäeva õhtul üpris sassi. Raske oli pojale selgitada, miks näiteks mina ei tohi minna lahtiste jalanõudega kuumal ajal restorani põhjusel, et see võib olla mõne restorani külastaja jaoks shokeeriv, aga samas pervert võib eurovisiooni lavale küll ronida ja avalikult ja veel juubelduste saatel irvitada inimeste eetiliste ja esteetiliste tõekspidamiste üle.
Viljandi Valdur

 
At 12:55, Anonymous Puljongi Mati said...

Ära luuleta midagi. 13 aastane on juba küllalt vana et mitte esimest aastat eurovisiooni vaadata. Kindlasti ta teab, et EV ongi selline friikide tsirkus. 13 aastane on küllalt vana mõistmaks et see oli spetsiaalselt välja mängitud. nii nagu kunagi kasvatati nõukogude inimest, siis täna kasvatatakse "Euroopa väärtusi" kandvat inimest. Tegemist oli Jeesuse väljanaermisega. Ehk kristluse naeruvääristamisega. Homse (ka tänase) eurooplase usk on raha. Kes ütleb, et ei ole?

 
At 13:00, Blogger Priit Pullerits said...

12:41 - see on väga solvav, kui normaalseid mehi nimetatakse heteroteks. Miks selline võõrapärane värdsõna normaalsete meeste märgistamiseks? On normaalsed mehed ja on need teised, kes kalduvad normist kõrvale. See, mis on normaalne, on loodusseaduste kui maailma efektiivseimate seadustega sadade tuhandete aastate jooksul paika pandud. See, et inimene hakkab neisse seadustesse sekkuma, ei tee normist kõrvale kalduvat normiks ega tee ka ebanormaalset normaalseks, vaid näitab inimese lugupidamatust on päritolu vastu ja tema ülepea kasvanud arrogantsust.

 
At 13:07, Anonymous Anonüümne said...

kardeti et Euro visioonist kujuneb Rubla visioon, aga näe mis hoopis juhtus

 
At 13:11, Anonymous Anonüümne said...

Et me PP blogi alfaisased iseend heteromeesteks kutsuvad on märk "uue inimese" saabumisest.
Ei leia kuskilt paar päeva tagasi loetud Verni Leivaku juhtkirja teemal "habemega naine on meie uus reaalsus". Tundub et on veebist ära korjatud. Või leiab keegi?

 
At 13:13, Anonymous Anonüümne said...

Loodusteadustes enamasti kehtib normaaljaotus. Ilmselt ka seksuaalsuses, päris-homosid ja pärisheteroid on suhteliselt väike vähemus, keskel on hägus ala (umbes 60 %), kelle valikuid on mõjutanud pigem ühiskondlikud või kultuurilised hoiakud.

 
At 13:21, Anonymous Anonüümne said...

Päris heteroid on väike vähemus??? Tohoh pellerei, ei teadnudki et enamus kommijaid siin on kveerid mehed? Anna abi, Priit kas tasub teha blogi pendoliinorongi poistele?

Kuidas saab "kultruuriline hoiak" muuta heteromehe .. eee pooleldi homoks?

 
At 13:26, Anonymous Anonüümne said...

Õige puutinlane ei kuulu hägusa 60% hulka

 
At 13:28, Anonymous Anonüümne said...

Mul ei ole midagi selle aasta Eurovisiooni võitja vastu. Mul on temast isegi kahju, et tema eluke niiviisi on läinud. Aga kurat, mis nendel inimestel viga on, kes talle hääle andsid... Täitsa perses seis ikka.

 
At 13:35, Anonymous Anonüümne said...

Priit, võta nüüd ennast lõpuks käsile ja saa üle oma huvist homo- ja heteromeeste vastu. Mõistan, et need teemad on sinu jaoks paeluvad ja tekitavad imelikku kihelust ning tahtmist ka seda teistega jagada. Kuid ära anna alla, kasuta oma tahtejõudu ja ole oma pahedest üle. Algus on muidugi raske, ka üks päev ilma homo- ja heteromeestele mõtlemata olla on keeruline. Kuid proovi siiski. Siis pikenda perioodi kahele päevale. Ja nii edasi.

Kindlasti tulevad ka tagasilöögid, vahel ikka annad alla ja kirjutad järjekordse artikli homo- ja heteromeestest. Ära lase end sellest heidutada, alusta jällegi algusest ja proovi päev mööda saada ilma neile meestele mõtlemata ja neist kirjutamata. Oled ju tahtejõuline mees, sa suudad seda.

 
At 13:38, Anonymous Normaalne mees, habemeta said...

13:11, millest sa seda järeldad, et 12:41 alfaisane on? Pigem mitte millestki mitte midagi aru saav tavaline lödipüks.

 
At 13:43, Anonymous Kuimet, vana treener said...

Õige jah, 12:41 on tavaline lödipüks. Lisaks veel provokaator ja salakuulaja.

 
At 13:50, Anonymous Anonüümne said...

Tänasest päevast peale: õige mees ajab habet! Keda habemega näeme, sellele molli.

 
At 13:52, Anonymous Anonüümne said...

Nagu näha on TJM meeste loovusele hästi mõjunud, suur pingutus on õlgadelt heidetud ja loomekanalid valla (puhtaks) köhitud. :)
Või, siiski, on peamiseks ajendiks ainult mister Vorsti esiletõus?

 
At 14:37, Anonymous Anonüümne said...

Peded nimetavad normaaseid mehi heterodeks. Maha peded!

 
At 16:56, Anonymous Anonüümne said...

Riskin arvata, et Eesti julgeolekurisk nr "väga kõrge" hetkel on eesti noorte meest hulgas maad võtnud lödipükslus. Usun, et Pullerits on minuga ühel meelel.

 
At 18:58, Anonymous Anonüümne said...

Kui juba puutinlus, siis peaks ka oskussõnavara algama peamiselt tähtedega iks ja igrek?

 
At 20:18, Anonymous Anonüümne said...

Nii karastuvad tõelised puutinlased:
http://yablor.ru/blogs/pederastiya-kak-chisto-rossiyskaya-/3972848
http://argentina.forumy.eu/t2416-topic

 
At 22:37, Anonymous Anonüümne said...

President Putin arutas telefoni teel Burkhalteriga (Šveitsi president) olukorda Ukrainas. Pange tähele: mitte Obamaga, mitte Cameroniga, isegi mitte Merkeliga. "Vas mnogo, a ja odin" (Teid on palju, mina olen üks, valige endale kõnemees). (Obamale, kes iga öösel telefoni otsas ripub: Uspokoisja, pošjöl spat! (saatis afromehe magama). Kõnemehena aktsepteeris ainult Šveitsi presidenti, sest sellel ainsana föderatiivse riigi kogemus (Merkel oleks muidugi ka sobinud). Vot säärane mees.
Lähemast ajaloost tuleb ehk vast ainult meie Arnold Rüütel meelde, kes nii kindlajooneline ja sirgeseljaline.

 
At 23:25, Anonymous Anonüümne said...

Putin nam, russkim, v obidu ne dajet, (Putin kaitseb meid) arutavad miljonid inimesed ja tulemused on n-ö "silmaga näha", meeldib see meile või mitte. Mida see näitab? Talent, talent, talent. Igas asjas edukaks olemiseks on vaja eelkõige andekust. See on nii poliitikas, ajakirjanduses, spordis. Igal pool. Kusjuures talendi koostisosaks on ka tunnetus, kus, millisel alal oled andekas. JOOKSUPORTAAL kirjutab taas "rasketest oludest Praha maratonil", Tšerepannikovil ei õnnestunud taas EM-i normi täita. Taas tugev tuul. Jah, "Byl silný vítr", kirjutavad ka Tšehhi uudistelehed. Mitte küll 8 m/s, vaid 6 m/s. Jah, majade vahel võivad tekkida tuulekoridorid. Kuid, kes vähegi väljas kestvusspordi harrastab, teab, et mais-aprillis ongi parasvöötmes ilmas tihti tuulised. Rasked tingimused? "Maratonijooks ei ole minu jaoks. Mulle istuvad rohkem staadionijooksud," tõdes Tšerepannikov. Aga kas see pole juba mõnda aega selge? Miks siis mitte realiseerida end just staadionil? Jooksuportaal neid küsimusi ei tõstata. Nagu poliitikas ja spordis, on ka ajakirjanduses talent ülioluline.

 
At 00:50, Anonymous Anonüümne said...

Kahtlane väide sul, Priit, et: "See, mis on normaalne, on loodusseaduste kui maailma efektiivseimate seadustega sadade tuhandete aastate jooksul paika pandud."

Sport on siiski asendustegevus tegelikule elule - see on mingi mõõdik millegi kohta on, aga loodusseadustest seda nüüd küll ei tulene, et ainus tänapäevane mees on vastupidavusala harrastussportlane.

 
At 08:31, Anonymous Vongerjas said...

http://jooksuportaal.blogspot.fi/2014/05/kuressaare-linnajooksu-voitsid.html

Kas leidub mõni kaastundlik kaasmaalane kes Jooksuportaali omadele eesti keelt õpetaks?

 
At 09:29, Anonymous Anonüümne said...

Putin mängis Krimmis hokit. Hoki on mäng, kus skooritakse. Ploho kontšil, Putin Conchita Wursti kohta.

 
At 11:47, Anonymous Anonüümne said...

Kõige huvitavam, et tagaukse mängud populariseeruvad ajal, mil naisi on maailmas rohkem kui mehi. Oleks vastupidi võiks ju veel mõista, et olukord sunnib. Mitte ei saa aru.
Aga see selleks. Tegelikult tahtsin öelda, et Priit värise, panin uue laenksupaela juba peale.

Teet

 
At 13:50, Anonymous patsifist said...

Valusad larhvid (lugeda võiks klounid) viimasel pildil, täielik dekadents.
Kui sellised putinlasega kokku juhtuvad, siis tõenäoliselt surevad suurest hirmust maha ilma, et putinlane relvagi peaks haarama.
Aga kuidas keerata õigele rajale tugevas kreenis ja oma naba imetlevat lödipüksistuvat ja ka vaimselt manduvat Euroopat?
Paraku aitaks vist ainult uus ja täiemahuline sõda... Ükski muu abinõu ei näi piisavalt motiveerivat.

 
At 14:53, Anonymous Telfiin said...

Seda ei saa minagi aru kust tuleb see lödipükslus? aga kiiduväärne on see et kommentaariumis on enamik asjamehi kindlal moraalsel lähtepositsioonil seisvad mehed (või taadid) või on tegemist hoopis keskealiste noorepoolsete metroseksuaalidega?

 
At 15:06, Anonymous Anonüümne said...

Unustage metroseksuaalid, käes on neoseksuaalide ajastu − mehed, kes hoolitsevad enda eest, kuid ei karda kätte võtta ka haamrit, Õhtulehest.

 
At 15:16, Anonymous Anonüümne said...

Kuidas te aru ei saa kust tuleb lödipükslus? Lödipüks olla on popp ju !! Kui vanasti kasvati nn Nõukogude inimest kes pidi olema tugev julge meelkindel ustav oma kodumaale jne. Olid eeskujud muinasjuttudest , filmidest raamatutest jne. Nüüd on asetatud pedestaalile igasugu perverdid ja lödipüksid. Ajupestud inimesed suhtuvad tolerantselt homodesse ja muidu pervertidesse ja kaitsevad ja õigustavad neid. Need samad inimesed ei suuda aga aru saada, et miks meil ei ole enam tõelisi mehi , kellele mehele minna ja mehed kurdavad et pole enam normaalseid naisi. Rootsis on olemas juba nn sooneutraalsed lasteaiad kus sõna mees või naine kasutamine on kuritegu. Homod ja lödipüksid on juba aastakümneid üritanud maailma muuta selliseks nagu neile meeldib, kasutades, manipulatsiooni, kavalust, tavaliste inimeste hoolimatust ja ükskõiksust. Kui meie ajal tahtis poisslaps saada tugevaks julgeks jne siis nüüd tahab ta saada lödipüksiks, sest lödipüksile aplodeeritakse, teda imetletakse ja ta kullatakse niiöelda üle. Homoparteid on võimas poliitiline jõud, peaaegu maffia. Kuigi Arstiteadus väidab et omasooiharus on enamasti ravitav ja muudetav ei julge tänapäeva euroopas ükski arst sellise avaldusega lagedale tulla, sest ta lintsitaks lihtsalt ära . Pederallalla pederallallaaa.
Viljandi Valdur

 
At 15:19, Anonymous Anonüümne said...

Muide miks tunnevad homod rahuldust kui nad saavad mõnda normaalset meest, kes nende homoideesid ei toetada sõimata kas homfoobiks või siis suisa kapihomoks? Mõelge selle üle
Valdur

 
At 15:34, Anonymous Puratiino, Mustamägi said...

Homod ja lödipüksid on juba aastakümneid üritanud maailma muuta selliseks nagu neile meeldib ...

Homod ja lödipüksid on marginaalid, neil ei ole jõudu midagi muuta. Küll aga on olemas jõud kelle asja aetakse homode ja lödipükste ABIL. Eesmärgiks on ajada rahvused, mustad - valged, mehed - naised, homod - heterod, noored - vanad teineteise vastu. Teineteise vaenlaseks. Eesmärk on peaaegu saavutatud. Ühiskond on ribadeks kistud. Väga reetlik, aga samas ka kaval on niiviisi talitada. Eurovisioon peaks olema nagu porri filmid , alla 18 keelatud. Loomulikult see seda ei ole, ning nagu loeme ajakirjanduses kus HÄMMELDUNUD lapsevanemad peavad oma lapsele seletama habemega tädi fenomeni. Ning nendes õpetlikes artiklikestes on tingimata mainitud KUIDAS tuleb seletada. Hea näide on olemas
http://perejalaps.delfi.ee/pere/eelk-perekeskuse-peanoustaja-kart-kase-enne-kui-hakata-lapsele-habemega-naise-teemat-selgitama-peaks-selle-endale-selgeks-tegema.d?id=68657845


 
At 15:39, Anonymous Anonüümne said...

Mehejutt, Valdur! Just teiesuguseid Euroopal ongi vaja, aga mul on suur kahtlus, et praeguse (lõdva) korra jätkudes ei ole Euroopa võimeline selliseid mehi peale kasvatama.

NB! Hea teemakohane mugandus on muidugi pedestaal. :)) Twelve points!

 
At 15:55, Anonymous Kukeleegu said...

Miks arvab Kärt Kase et lapsevanem "ei ole seda asja endale selgeks teinud"? Väga ülbe on hakata lapsevanemat õpetama kuidas ta peab asja seletama? Miks ei või lapsevanem oma lapse ütelda, mida ta asjast arvab?

 
At 16:45, Anonymous Anonüümne said...

Mis nüüd on juhtunud. PP blogi, kus varem aeti spordiasja on muutunud homoteemade reklaamikanaliks.

Priit, kurat, kas oled pedeks hakanud või mis.

Mida rohkem ühele asjale reklaami teha seda populaarsemaks ta muutub ning vahet ei ole, kas või mis kujul reklaam on. Selles, et homondust ühe rohkem propageeritakse tuleb PP blogi kontekstis tänada eelkõige PP ennast, kedagi Valdurit Viljandist ja neid kõiki teisi, kes siin omasooiharatel teemadel sõna võtavad. Andke aga minna, varsti same nii juba spordiblogi ümbernimetada tagaukse blogiks.

Ehk saaks PP siia tekitada ka võimaluse kuulutuste jaoks, et mees otsib meest paarissõidu eesmärgil aga samas ei ütle ära ka kiirest grupisõidust. Erihuvideks on paugutamine, panemine ja tuules imemine.

 
At 17:06, Anonymous Anonüümne said...

http://sport.delfi.ee/news/kergejoustik/maailm/caster-semenya-ostis-endale-1750-euro-eest-naise.d?id=68664813
See artikel peaks vist küll teemasse minema

 
At 19:15, Blogger Priit Pullerits said...

Aga las faktid ka räägivad. Võiks ju arvata, et Eestis ka vaadati Geirovisiooni. Aga võta näpust: Geirovisiooni finaalil oli keskmiselt 148 000 vaatajat minuti kohta - ainult!!! Selle näitajaga oli see eelmisel nädalal Eestis vaadatud telesaadetest alles kuues. Paneme võrdluse kõrvale: dokfilmi Putini varandusest vaatas samal nädalal 178 000 inimest keskmiselt minutis (TNS Emori ametlikud andmed) - kolmas koht, vaat nii! Need on faktid, sõbrad, puhtad faktid. Mis tähendab, et Putin pakub Eesti inimestele palju rohkem huvi kui Geirovisioon. Ei, sõbrad, kõik ei ole veel kadunud meie armsal kodumaal. Pea püsti, selg sirgeks, meel kindlaks, lödipüksid mättasse!

 
At 19:30, Anonymous Anonüümne said...

Nu bljääd, .. poshol tõ ... Nahui! Nihujaa... - selge, mees on venestunud

Tolerantsus, multikultuursus.. avarda maailma.. tule homoparaadile.. ma ei tea, mis soost ma olen - mees on pedestunud R.I.P.

Ajasin maanteeratta välja ja tegin 6 x 10, siis veel 6 x 8 otsa. Sekka 200 m paugutusi. Tavaline trennipäev. Jõgeva rattarallil näeme, rsk! - mees on mehestunud!

 
At 19:31, Anonymous Anonüümne said...

Pealkiri ühest eesti ajalehest:
"Mister Vorst tegi peadpööritava tõusu ja kergitas end Geirovisiooni pedestaali kõrgeimale pulgale."

Mis kõlab, nagu te isegi kuulete, igatahes uhkelt! :)

 
At 20:08, Blogger Priit Pullerits said...

Uhhh, küll täna oli päev! Äratus 5:39. Siis 6:36 rongiga Tallinna. Nüüd vaja sättida, et saaks 20:47 rongile, et jõuda Tartusse tagasi. Peaks jõudma 22:47. Ei ole siin mingit ratta seljas tuututamist... Elu keeb!

 
At 20:47, Anonymous Anonüümne said...

"Mehed ei nuta" võttis täna hr P . aadressil sõna

 
At 23:11, Anonymous Anonüümne said...

Mis elu Pullerits seal pealinnas elamas käib?

 
At 23:58, Anonymous Aadu said...

Võib eeldada, et Priit käis mitte mingi tänapäeva lödipüksist europehmoga, vaid kas vana kooli aarialasega või konkreetse olemisega idast tulnud seltsimehega juttu "purki saamas" ja peagi loevad sellest käigust peatükke nii mehed kui peded.

 
At 07:00, Anonymous Anonüümne said...

Hr. Pullerits võiks oma teooriat "Kõik spordimehed on putinlased!" silmast-silma tutvustada vendadele Klitškodele, loodetavasti nad ikka mahuvad hr. Pulleritsu jaoks mõiste "spordimees" alla.

 
At 08:22, Anonymous Smorgoos Viktor said...

Pullerits ajab õiget asja, ning teeb seda õigete meetoditega. Ärge olge sõbrad nii juuksekarva lõhki ajajad. Nähke suurt pilti. Kogu see "paugutamise" ja "imemise" krempel kuulub ju sarkasmi ja iroonia valdkonda. Egas Klitshokd ka lollid ole. Näevad nemadki et "spordimehed on puutinlased". Teine asi et nad ei saa/tohi seda avalikult tunnistada.

 
At 08:46, Anonymous Anonüümne said...

Oh teid lödipükse küll. Ei ole teist meest ei spordis, sõjas ega isegi kommentaariumis.

 
At 08:58, Anonymous Anonüümne said...

Nüüd jääb üle vaid oodata, mil vene peavoolumeedia selle pealkirja (just pealkirja, mitte sisu, sest kes seda ikka venemaal lugeda ja tõlkida viitsib)üles korjab ning Izvestija ning Pravda esilehele paneb. Ja serveerib seda just nõnda nagu talle vaja. Ja kuidas on vaja, seda me teame.

 
At 09:06, Blogger Priit Pullerits said...

Ma ei hakka üldse võltstagasihoidlikkust teesklema, vaid ütlen otse välja, et mida aeg edasi, seda suurema kaalu ja tähtsuse ja ajaloolise tähenduse see "Kõik spordimehed on putinlased" sissekanne omandab. Meie arulagedalt muutuvas ajas võib see saada lausa krestomaatiliseks. Ajastumärgiliseks.

 
At 09:32, Anonymous Anonüümne said...

Enamus Priidu blogis leiduvaid pealkirju on krestomaatilised.

 
At 09:33, Anonymous Anonüümne said...

Hommikust Priit!

Ma annan sulle uue sõna millega mängida - tolerast! Sõimu sõna nende kohta, kes kõike tolereerib.

 
At 09:33, Anonymous Anonüümne said...

Ja Priit ise on Krestor Esimene.

 
At 09:45, Anonymous Anonüümne said...

Läänes - Saksamaal, Inglismaal, Euroopa riikides, USAs on Putinil tohutu populaarsus. The Independent'i küsitluse kohaselt toetab Putini kurssi 89% brittidest. Saksa N-TV küsitlus andis sama tulemuse. Ainult seda infot ei lasta peavoolumeedia veergudele. Rääkimata Eesti meediast, kust Putin on "kogu tsiviliseeritud maailma" vaenlane ja sööb lapsi. Aga peene tunnetusega Pullerits on aru saanud, et nii ei tarvitse jääda. Mees kindlustab tagalat.
Meie Eestis peame nüüd hästi vaiksed olema, Kui Ivan Donbassis sõjapidamise maitse suhu saab, võib asi kiirelt levida. Hoiame end sellest s*tast eemale.
Sõtta ei tiku me,
sõja peale s*tume!

 
At 10:06, Anonymous Anonüümne said...

Ärge nüüd seda peakirja Jõgeva rattarallil plagu peale küll pange. See tooks küll Jõgevale huvitavaid külalisi ja lisa tähelepanu, kuid kardan, et lai üldsus ei mõistaks sõnumit õigesti.
Aga milliste loosungite all siis minnakse Jõgeva rattarallile?

 
At 10:36, Anonymous Anonüümne said...

Aga milliste loosungite all siis minnakse Jõgeva rattarallile?

Eesti eest!
Kas sina juba asstusid Kaitseliitu?
Ära koperda ees, lase kiiremad mööda!
Kasvata endale munad!
(Go grow yourself balls, man)

ja

Kõik spordimehed on obaamalased!

 
At 10:56, Anonymous Anonüümne said...

Näita lödipüksile ust!
Nihilistile pane pasunasse!

 
At 11:10, Anonymous Anonüümne said...

Viimsis said võimule Putini Venemaaga elamislubedega kauplejad.

 
At 12:23, Anonymous Anonüümne said...

Go grow yourself balls on päris hea. See sobiks Jõgeva rattaralli sloganiks.

 
At 14:02, Anonymous Anonüümne said...

Võida endas lödipüks!

 
At 14:24, Anonymous Anonüümne said...

Ikka väljamaakeelne peab olema Jõgeva rattaralli sloogan. Näiteks Kick the ass of any lödipüks you meet in the street

 
At 14:46, Anonymous Anonüümne said...

Tsiklistide küünarnukitundele mõeldes, ja sellele, et lubatakse sooja ilma, siis
What happens in Jogeva - stays in Jogeva

 
At 15:40, Anonymous Anonüümne said...

Kiiremini, kaugemale, tihedamalt!

 
At 16:05, Anonymous Anonüümne said...

Tsiklistid! Oma rekordid saavutate Jõgeval!

 
At 17:25, Anonymous Anonüümne said...

Lödipüks Jõgeva rattaralli maskotiks.

 

Postita kommentaar

<< Esileht