neljapäev, oktoober 10, 2019

Pullerits: Kas sina oled juba aidanud Eesti jalgrattasporti pärast suurt pauku?

Nüüd saabub tõehetk, mille jooksul ilmneb, kas kõik need mehed, kes siin räägivad, et nemad armastavad rattasporti, mitte ennast rattaspordis (viidates vähem või rohkem selgelt teadagi kellele – olgugi et viitavad väga ekslikult), on ikka need mehed, kellena nad end suuresõnaliselt esitlevad.

Kui te kogu aeg pea leistangi all pole uhanud, vaid aeg-ajalt ka pilku tõstnud, siis ehk pole teile jäänud märkamata, et Eesti rattaspordi tulevikku, Cycling Tartu meeskonda tabas valus pauk, kui nende buss sattus jaanipäeva paiku Poola kiirteel liiklusõnnetusse. Vastassuunavööndist juhitavuse kaotanud auto kihutas Eesti jalgratturite bussile sisse. Bussiga oli kaputt, ratturid pääsesid eluga.

Kes vähegi rattasporti teinud, teab, kui oluline on rattureile, et neil oleks buss. Ja me ei räägi siin profitiimide suurtest luksbussidest, vaid räägime palju väiksemast sõiduvahendist, Volkswagen Crafterist. Aga ka see maksab. Mistõttu, olgu siin otse öeldud, palus Eesti meeskonna peatreener Rene Mandri, et need, kes rattaspordist hoolivad, annaks mingigi toetuse uue bussi soetamiseks.

«Cycling Tartu avariilise bussi maksis kindlustus küll kinni (läks liisingule),» kirjutab Mandri oma pöördumises, «aga uue ostuks on vahendeid juurde vaja ja selleks loodamegi rattaspordi kogukonnale, et meeskonna kokku aetud eelarvet saaks kasutada pigem võistlusreisideks.»

Panustada saate siin. Pidage meeles, et kes ise teistele annab, sellele annab elu ka vastu.

Fotod 1 ja 2: Cycling Tartu meeskonna esitlus mullu Tartus Lõunakeskuses. Fotode autor: Kristjan Teedema, Postimees/Scanpix

24 Kommentaarid:

At 12:13, Anonymous Anonüümne said...

Aga Eesti rattakoondise sponsorid?

 
At 13:54, Anonymous Anonüümne said...

Paha lugu jah kui nüüd nüüd mõni heal järjel firma ei märka seda üleskutset.Firma kes näeb ,et nende nimi võiks mööda ilma ringi liikuda.

 
At 15:45, Anonymous Anonüümne said...

Kas sina ise oled juba panustanud? Ei näinud nime.

 
At 16:35, Anonymous Anonüümne said...

Tal on kõik olemas mis vaja, tal pole rohkem vaja. "Pidage meeles, et kes ise teistele annab, sellele annab elu ka vastu."

 
At 17:08, Anonymous Anonüümne said...

Kommunistlik pläma. Palju siis üksik hea inimene annetab? 60€ kui ta jõukas on. Selliste palvete puhul loodetakse salamisi et mõnel rikkuril läheb süda härdaks ja poetab lausa mitu tonni. Kuidas siis rattakoondisel suursponsorit ei ole? See ei ole ju allveeujumise või batuudihüppamise mansa. Kas EOK ei peaks muret tundma?

 
At 17:39, Anonymous Anonüümne said...

Teada et suusablogi tolbajoobide enamus on vaesed rotid ja kommarid. Bossi üleskutse abistada on langenud viljatule pinnale.

 
At 18:59, Anonymous Anonüümne said...


"NB! Kui soovite näha meeskonna telgitaguseid ja saada osaks ühest põnevast võistlusreisist Prantsusmaal või Belgias 2020 kevadel, siis panustage 1000€ ning meie kuludega saate elamuse osaliseks!"

https://www.hooandja.ee/projekt/uus-buss-cycling-tartu-poistele#tab-2-tab

 
At 23:23, Anonymous MargusM said...

Njahh, tõehetk saabub siis kui Trump saab teada et meie mehi Normandia all polnud. Panustamine natosse on meil ka peenraha tasemel.
Peale seda on ainult kaks kõnet, esimene väejuhile euroopasse tõmbumiseks ja siis Putjale, et pribaltika puhvertsoon on ette valmistatud... isegi kui päris nii ei lähe siis on koht meile peenelt kätte näidatud.
Niipaljukest siis heast diilist : )

 
At 08:28, Anonymous Anonüümne said...

Ameeriklased viimase 3000 aasta jooksul enamus tähtsaid lahinguid maha maganud. Mis me ette võtame et neid näiteks Orleansi all polnud, Waterloos ei osalenud, Alexander suurt ei aidanud?
Trump ikka jokk mees. Pole ime et ta teatud seltskonna etalon. Matslik, naisi põlgav, lapseliku -rumala suuvärgiga.
See kõlaka nagu Helme suust pensionärile, et sulle me pensionit ei maksa sest sa meid ei valinud.

Tartu poiste pärast ei muretse. Raha tilgub ilusti. Eks Huu aitab kui puudu jääb. Nime bussi ukse peale ei soovi.

Huu

 
At 14:29, Anonymous Anonüümne said...

Vastuseks mõnele kommentaarile lisan, et häid sponsoreid ja toetajaid on nii EJLil kui ka Cycling Tartul, kes oluliselt panustanud meie edusse ja eelarve iga aasta grammi võrra suurenenud. Head poisid on peale tulemas ja neile väga heade tingimuste loomiseks siiski king veel pitsitab (me ei saa veel rääkida "parimate" tingimuste loomisest) ja selleks otsime abi ka spordi- ja rattahuvilistelt ühiskondlikus korras, iga 20€ toetus viib meid ka sihtmärgi suunas. Kui kogukond ka huvi ei tunne, siis kes veel? Kellele me seda siis teeme? ;)
Tänud Priit, et üleskutse tegid ja panustad!

 
At 17:04, Blogger Priit Pullerits said...

15:45 - kontrollige uuesti! Nüüd peaks mu nimi küll toetajate hulgas olema.

Aga teie nimi??

 
At 19:09, Anonymous Anonüümne said...

Mis sai "vändameeste" profiklubi rahakogumisest?
Kuhu sinna pandud raha läks?


http://velo.clubbers.ee/foorum/viewtopic.php?f=16&t=47667

 
At 19:26, Anonymous Anonüümne said...

Mitte ainult raha, ka Farabundo ise on kadunud. Nagu tina tuhka.

 
At 21:19, Anonymous Anonüümne said...

Nabige Farabundo kinni saate oma kroonid tagasi!

 
At 09:02, Anonymous Anonüümne said...

Leesit on alati huvitav lugeda.Samas tema jutus on alati vastuolu, nii ka seekord. Ta pooldab õiglasemat ja võrdsemat ühiskonnakorraldust ent pooldab sealjuures elitaarset, klassiühiskonnale põhinevat kooliharidust.

 
At 11:38, Anonymous Anonüümne said...

Kas peaks Padret ja kõiki isakesi õnnitlema tänasel ajaloolisel laupäeval 12.10.2019 ? Palju õnne!

 
At 12:20, Anonymous Anonüümne said...

Palju õnne Padre! Palju õnne isakesed!

 
At 14:02, Anonymous Anonüümne said...

On jah tore päev. Sitakottidele ka palju õnne!
Isake

 
At 17:02, Anonymous Anonüümne said...

Uhuhh. Taaramäe sai siiski Direct Energi teamilt ühe aastase lepingu pikenduse. Ähvardavalt kaua viibisid need allkirjad (tavaliselt käib augustis lepingute ralli). Taneli pärast ei muretse, kuid tekkis kahtlus küll juba et Taaramäega on nüüd kõik. Rõõm et Priidu lemmik rattur sai ühe lisa aasta.

Huu

 
At 21:45, Anonymous Anonüümne said...

Padrele palju õnne! Isakesed imegu farabundot.

 
At 17:40, Anonymous Anonüümne said...

Kas Farabundo on pätt ja miks ta figureerib spordimeeste blogis?

 
At 22:29, Anonymous Anonüümne said...

Täna vist 0:8 ei tule?

 
At 23:49, Anonymous Anonüümne said...

Ära ütle, 0:3. Ilus, mehed!
Miks sakslastele teist punast ei antud?
Oleks 0:2 vb isegi ära tulnud!

 
At 12:02, Anonymous Anonüümne said...

Treenerivahetusest oli moraali üleskütmisel abi. Eks õnne oli kah. Sellegipoolest ei rehapilieeri see mäng eelmist kaotust. 3:0 sisse saada ülekaalus olles on õnnetu lugu. miinimum oleks siin pidanud olema 1:1 viik. Ilmselt said meestel miskid ained pärast vaheaega otsa. Treener kiitis mehi liiga palju. Nuuti oleks tulnud anda, et lasti mitu koba lööki postilüüa nii, et väravavaht ei reageerinudki.

 

Postita kommentaar

<< Esileht