pühapäev, oktoober 13, 2019

Pullerits: Kas uuel nädalal tuleb midagi uut ja ootamatut?

Uuest nädalast peaks üht-teist muutuma. Seniks üks seninägematu päikseline sõit ühel vähesõidetud rajal. Nagu näete, siis on veel maailmas kohti, kus saad olla üksi ja keegi ei sega.

33 Kommentaarid:

At 22:33, Anonymous Anonüümne said...

Väga põnev!

 
At 02:26, Anonymous Anonüümne said...

Jah tuli midagi uut ja ootamatut, tehti ajalugu Maraton joosti vähem kui kahe tunniga.
https://sport.ohtuleht.ee/980002/voimatu-sai-voimalikuks-imejooksja-vabastas-maratonimaailma-pikalt-seganud-kammitsast

 
At 12:27, Anonymous MargusM said...

Iga nädal on uus ja üllatusi täis!
Samuti üllatab uus tase plogosfääris, 4 rida postitust.. justkui twitteris! Tundub et mõistus on tühi, siis on paras aeg ilusas sügises pikem rahulik mtb ring teha ja loodusest rõõmu tunda!

 
At 12:42, Anonymous Anonüümne said...

Imejooksust :
- ei olnud seal mingit kammitsat, tavaline reklaamimaiguline inin

 
At 13:54, Blogger Priit Pullerits said...

Jsu nii, Margus, on aeg loodusest rõõmu tunda. Aga millisest ja kus?
Hopefully see you soon!

 
At 14:18, Anonymous Anonüümne said...

Seisame eesti keele ja kultuuri eest!

 
At 14:26, Anonymous Anonüümne said...

Mehed hakkavad rõõmu tundma. Vägisi läheb lugu kveeri ks

 
At 16:57, Anonymous MargusM said...

Priit, mulle tundub et sa oled värvipime. Ainuke mida sa näed on "liivakivi 50 varjundit"!

 
At 17:07, Anonymous Anonüümne said...

Priit tõi Utahist peotäie punast liiva ja pani padja alla. Sealt need punase varjundid talle kangastuvad. Õnneks vabal ajal tegeleb rahvusliku vastupanu organiseerimisega. Kõik pole veel kadunud.

 
At 17:18, Anonymous Anonüümne said...

Mida pagan, National Parkist ei tohi grammigi liiva kaasa võtta. Padja alla pandav liiv on juba kraami eriti suures koguses maalt välja smugeldamine. Kus on siinne advokaatide armaada, kes liiva smugeldajat päästma hakkab. Sellest tuleb suur jama kui välja tuleb padja all hoitava liiva kogus!

 
At 17:57, Anonymous Anonüümne said...

Priit - kas ootab ees meediagrupi ametikohal edutama või antakse .... ehk Priit on avatud uutele väljakutsetele.

 
At 18:25, Anonymous Anonüümne said...

17:57, pipart sulle keele peale!

 
At 19:23, Anonymous Anonüümne said...

Kui ma viimane kord sule sain, siis võtsin labida kätte ja hakkasin auku kaevama. Olin noor ja vintske. Raske oli. Plaan oli suur auk teha, sihuke karjäär. Aga kopp lõi tunniga ette. Seejärel kutsusin kopamehe kes päevaga selle valmis viskas mida ise oleks mitu nädalat teinud. Nüüd olengi selle augu kohal siruli. Sihuke elu.

 
At 19:34, Blogger Priit Pullerits said...

Coe oli ka värvipime, aga vaat kus jookis, Margus! Näis, kuhu nüüd Kopenhagenist..

 
At 21:20, Anonymous Anonüümne said...

Padre valmistub hüppeks, võibolla ka väljakutseks. Viimased ajaplatood on mees olnud hajevil ja äraolev. Järelikult hakkab suuri asju juhtuma. Ärkame ühel hommikul ja põmaki!

 
At 21:26, Anonymous Anonüümne said...

Padre teeb teile kõigile varsti ärtust.
Olete hoiatatud.

 
At 21:39, Anonymous Anonüümne said...

Hea on kui pärast põmakat hommikul ärkate. Ärkate ja ümberringi on pime kui kotis, mõtlete on see unes või ilmsi.

 
At 11:09, Anonymous Anonüümne said...

Enne seda pimeduse põmakit paneb Pullerits teile kõigile põske. Ja õige ka.

 
At 11:29, Anonymous Anonüümne said...

Kas Pullerits sõitis auhindade jagamisele?

 
At 14:12, Anonymous Anonüümne said...

11:29,kas noobleid juba ära ei antud?

 
At 14:30, Anonymous Anonüümne said...

Nooblid jagatakse librastidele. Kapten Tenkeši kullatud kujuke idaeuroopa kõvematele rahvuslastele jagatakse Varssavi Raekoja Kuningate saalis. Padre lendas sinna läbi Riia linna.

 
At 15:17, Anonymous Anonüümne said...

Me oleme uhked Padre üle.

 
At 15:21, Anonymous Anonüümne said...

Kuhu lendas Pullerits?
A. Pariisi
B. Londoni
C. Moabi
D. Maltale
E. New Yorki
F. LA
G. seda sihtkohta pole siin

 
At 16:01, Anonymous Anonüümne said...

Papa Pullerits jalutab Varssavi vanalinnas, laseb vilet ja imetleb poola noorikute ilu. Õhtul on bankett ja auhindade jagamine.

 
At 16:23, Anonymous Anonüümne said...

Loodame et Priit pärast auhinda ka isakesi meeles peab. Need andsid ka oma mitte just väikese panuse.
Isa Kalmer

 
At 17:21, Anonymous Anonüümne said...

Arvan et Priit lendas läbi Frankfurdi New Yorki ja isakesed saavad põske mis on hea sest ongi juba väga ülbeks läinud.

 
At 18:42, Anonymous Säinas, taluperemees ja eestlane said...

Sportlasi rünnatakse! Kordan, sportlasi rünnatakse! Käimas on tiibmanöövrid lõppsihiga sulgeda vaba mõtte viimsed pelgupaigad, nende hulgas mõistagi kooli spordialased teadetetahvlid ja siinne spordiblogi.

Õiguskantsler on andnud soovituse lõpetada laste sporditulemuste kooli infotahvlile väljapanemise. Ja mitte ainult seda! Õpilane võib keelata oma hinnete avaldamise ka oma vanematele või eestkostjale, väidab artikkel.
https://www.postimees.ee/6801689/oiguskantsler-kooli-spordipaeva-tulemuste-avaldamisest-peaks-hoiduma

Kuid milleks piirduda sporditulemustega, ka kuldmedalistide nimede avaldamine tuleb lõpetada, sest teades kes võitis, on kohe ju selge kes ei võitnud. See annab aluse kiusamiseks. Ka võitmine annab aluse kiusamiseks. Ega keskpärastelgi pääsu pole. Kõik saavad sahmaka kärekülma vette kraevahelt sisse. Ei ole vahet kas oled tolbajoob või isafiguur. Selle õuduse vältimiseks ja solvumise likvideerimiseks tohib edaspidi koolitöös osaleda vaid kaetud näoga nimetu isik ja ei õpilane ise, ei vanem, ei õpetaja, ega ammugi kaasaõpilased, ei tohi teada kellega on tegemist. Isikuandmed olgu kaitstud.

Priit Pullerits, Sina oled meie ajastu au ja südametunnistus, käinud Moabis, hoidnud Eesti elul kätt pulsil aastakümneid, raketivägede karastusega mees ning sulg jookseb Sul sama väledalt, kui noor põder kevadisel innaajal, kirjuta nüüd üks artikkel, mis ka artikkel on. Meid kõiki eesootavast düstoopiast, kus ühiskond koosneb näotutest ja nimetutest inimestest ja spordiblogi, kus võetakse üksteiselt mõõtu, meenutatakse kunagisi rekordeid ja ärbeldakse niisama, on lõplikult suletud. Kooli infotahvlitest ma ei hakka rääkimagi, need on juba ammu läbipaistmatuse ja suletuse võrguga kaetud või seinalt eemaldatud. Mõni üksik tagurlane kuskil kolikambri viimases nurgas veel salamahti nende kallal üksinda nokitseb.

Viktoriiniküsimus ka lõpetuseks. Kes oli see sportlane, kes sportos.eu lehe andmetel 2016. aasta Tallinna sügisjooksu 10 km distantsi katkestas ja sellega lõppes mitu aastat kestnud rekordiparanduste jada? Vihjeks ütlen, et siit annab paranoilisema suhtumise puhul püstipanna korraliku vandenõuteooria teemal, et miks tasub sporditulemuste avaldamine lõpetada.

 
At 19:48, Anonymous Anonüümne said...

Paistab, et kass tõmbas uttu. Paras aeg hiirtel saag käima tõmmata. Mu meelest on sporditulemuste tsenseerimine ok. Ega telekas ju kah kõiki ette ei laulda vaid haibitakse väljavalituid. Tulemuste mitteavaldamine ongi selleks, et mass ei eristuks. Mul ei lubatud ka vene ajal väljamaa hilpe koolis kanda. Kõik oli töövõidu ja ordenitega pingutades väljateenitud. Aga koolitsensor nudis nagu kaksas pead lühemaks. Muidu muutub laps ju silmapaistvaks ja ohuks hallile massile. Täiesti mõistetav. NSVL tsinovnikud ruulivad jälle. Sellist Eestit me tahtsime!

 
At 20:04, Anonymous Anonüümne said...

Kas Pullerits lendas üle lombi Ameerikamaa pealinna?

 
At 21:27, Anonymous Anonüümne said...

Sitta ta üle lombi läks. Tõmbas saba jalgevahel hoopis kaugele teisele poole Uuraleid. Eemale Euroopast. See kadumine on märgiline. Viidi arvatavasti väljaõppele, et kuidas mõjutada masse ja kuidas suunata tulevasi ajakirjandushuvilisi.

 
At 21:40, Anonymous Anonüümne said...

Härrased, no mida te jahute ja rapsite umbropsu? Kas te lehti ei loe või? Kõik haritud intelligentsed ja edumeelsed kodanikud teavad, et meie kerstilaid kutsus suure Venemaa presidendi külla. Suurte sakste külla kutsumine pole sul mingi kapakohila ratta maraton. Siin on vaja organiseerida ja pinnast ette valmistada jne. Mehi, kes valdavad vabalt vene keelt, tunnevad vene hinge ja olusid on vähe. Selliseid mehi, kes võivad Putiniga rääkida kui võrdne võrdsega, sedaviisi nagu vesteldakse vana semuga, selliseid on meil Eestis ainult üks. Edasi mõelge ise, kuhu Pullerits läks ja millega ta tegeleb

 
At 22:09, Anonymous Anonüümne said...

Kas küllakutsuja peab tagama ka sobiva turvataseme? See maksab ja mitte vähe. Jurjevi lennuväli ei suuda ju võtta vastu väärilist lennuvahendite armaadat. Külaline saab tulla ainult kopteritega Pulkovost. See pole hea maine märk. Mõni meie lind võib madallendu tegevale aparaadile sisse panna. Seda tõlgendab aga naaber tahtliku diversioonina. Hea kui kohtumine mõistvalt lõppeb. Siin jätkub jama silumist vähemalt kuuks ajaks ja ainult meie raketiväelasest jääb selgelt väheks.

 
At 10:04, Anonymous Anonüümne said...

Kas Padre on Moskvas?

 

Postita kommentaar

<< Esileht