neljapäev, aprill 23, 2020

Pullerits: Kas ma toon kõigile spordisõpradele lõpuks lootusekiire?

Täna saab siis kuus nädala eriolukorda täis. Kilometraaž kõigil küllap palju väiksem kui mullu või tunamullu, motivatsioon kindlasti mitte pilvedes, võistlustele registreerimata, sest mis sa ikka raha tuulde loobid, kui Euroopast tuleb uudiseid, et spordivõistlusi, isegi pööblit hullutavas jalgpallis, ei tule mingil juhul enne sügist.

Lühidalt: aega küll justkui oleks - mul mitte, aga ma olengi erandlik -, ent eesmärgistatud treenimisel puudub mõte, sest pole eemärki, mille nimel harjutada. Jah, ma käin ka rattaga sõitmas, aga Tartu rattaralli või mõni muu võistlus ei tule sel ajal meeldegi. Need jäävad ära, vähemalt Tartu rattaralli sellisel kujul, nagu seda seni on peetud. Või tahab mõni minuga kihla vedada?

Kuid kes teab, võib-olla läheb elu lahtisemaks. Täna annan Postimehes sõna andmeanalüütikule, kes toob ilmselt paljudele rõõmusõnumi - valitsusele muidugi mitte.

Foto: Andmeanalüütik Indrek Saul väidab, et koroonakriisi hari Eestis on möödas juba alates 1. aprillist, sest positiivsete diagnooside arv päevas püsib langustrendis. Foto autor: Mihkel Maripuu, Postimees/Scanpix

75 Kommentaarid:

At 09:58, Anonymous Anonüümne said...

Hiinas pandi mõned linnad uuesti kinni ja just sellepärast, et viirus hakkas vabakslaskmise tõttu jälle aktiivselt levima.

 
At 10:02, Anonymous Anonüümne said...

No raisk!

 
At 10:21, Blogger Priit Pullerits said...

Minu prognoos:
Me ei saa sellest lahti, kuni pole vaktsiini või ravi.
Seni tuleb õppida sellega koos elama.
Nagu HI-viirusega.
See samuti ju viirus, on möllanud juba neli kümnendit, aga ei ole lõplikku lahendust, kuigi summasid on maetud pööraselt uuringuteks ja ravimi arenduseks.
On tulnud õppida, et ei topi sedasamust igale poole.

 
At 10:39, Anonymous Anonüümne said...

Ehh, Priit. Miks ajakirjanikud sellist jampsi avaldavad lehes nagu see analüütiku mull? Tahad tulevikku ennustada, siis vaata parem aktsiahindasid ja nende trende. Need tegid koroonalaksu tõttu miinust 30% ja nüüd on surnud kassi põrkega ajutiselt stabiliseerunud 20% miinuse poolel. Tõenäoliselt saabub juurde kõva miinus. Keegi ei näe optimismi. Kuidas saabki? Ainuke võimalus Eestis elu normaliseerimiseks on teha koroonavaba saar. 2 kuud täielikku seisakut tõmbab vägisi haiguse levitajad tööpaikadest eemale ja lõpetab levimise. Selle ajaga saab kasutusele võtta äpid, mis võimaldavad rakendada düstroofilist totaalkontrolli. Nii saab haigusest võitu. Saame seejärel normaalse eluga edasi minna. Alternatiiv on, et vajume omadega sügavale rappa kuni lõpuks mõni suurvõim meist üle sõidab ja majanduslikuks ning poliitiliseks kolooniaks muudab. Mida sügavamale me ajaga vajume, seda raskem on Eesti oma jõududega võidelda haigusega. Eestlased hakkavad põlvitame võõraste näiliselt edukamate valitsuste poole, et nad hakkaksid riiki juhtima läbi siinse demokraatliku marioneti. Selline stsenaarium on tõenäolisem kui soovmõtlemise läbi promotav edu haigusega vabaabielust. Eriolukorra kestmine tagab sportimise motivatsiooni kadumise, sest puuduvad oma võimete mõõduvõtud. Priit võib meile pajatada viimaste rattaretkedega saadud motivatsiooni ja energiapuhangust. Näha on, et nädala keskmine kiirus langeb nädalast nädalasse, mis on selge märk füüsise taandarengust. Kuivõrd blogiomanik on oma intekates langenud ka muinasjuttude levitamise tasemele, siis kahju ei ole ainult füüsilisel vaid ka vaimsel tasandil. Toimub julguse kadumisega koos zombistumine, iga hinnaga oma kahanevast sissetulekust kinni hoidmine. Pole enam julgeid ajakirjanikke. Julged ajakirjanduse huvilised tegid tegusid 90 alguses. Nüüd loevad kõik raha, mis on vajalik elus püsimiseks. Tegelikult on selline lähenemine hukatuslik. Vaja on konnade tasahilju kuumutamise katlast kiiresti välja karata!

 
At 10:59, Anonymous Anonüümne said...

Kuigi võistlusi sellel aastal ei toimu, pole rattamotivatsioonil viga.
Kilomeetreid on kolmandik rohkem kogunenud, kui varasematel aastatel samal ajal, eks ta üks rattaga kulgemise, matkamise suvi tule. Ja ma arvan, et see on hea, võrreldes varasemaga, kus iga nädalavahetus oli võistlus punases, vahal ka kaks.

 
At 11:43, Anonymous Anonüümne said...

Aeglane tiksumine pole kedagi kiiremaks teinud. Aeglast tiksumist on vaja ainult siis kui trenniaeg kasvab olulises mahus. Muidu on tegu taandarenguga või aja surnuks väntamisega.

 
At 12:11, Anonymous Anonüümne said...

Spordisõpradele klassikat:

https://jupiter.err.ee/1079499/eesti-sport-1970-2000-kommenteerib-toomas-uba

 
At 12:20, Anonymous Anonüümne said...

Saul sai reklaami, mida ta ihkas. Aga lugu oli nõrk ega öelnud, mida siis konkreetselt tuleks teha. 11.märts 2020 ei tule enam iial tagasi. Kuidas 11. mai peaks käituma, et nakkus ei leviks, aga majandus saaks edasi minna? Seda küsimust lugupeetud graafikujoonistaja välja ei pakkunud.

 
At 13:54, Anonymous Anonüümne said...

Analüütik teeb PM-ga miskit partertehingut. PM on ta listis kui klient. Huvitav, kas tõesti vajavad targad ajakirjanikud nõu, kuidas lehte teha? Võib-olla on just see PP semu õige mees kes päästab lehe hädast välja kui ta nii tarka juttu juba kroonihaigusest oskab rääkida puudulike sisendandmete baasil. Lehe kasumisse keeramine peaks selle kõige kõrval olema käkitegu, piece of cake.

 
At 14:03, Anonymous Anonüümne said...

Ei päästa seda lehte miski. Kõik suured lehed ägavad reklaamirahade kokku kuivamise all ja see artiklite tasuliseks keeramine pikemas perspektiivis ainult vähendab käivet veelgi. Üha enam saame värskemaid uudiseid tasuta sotsiaalmeediast ja sinna liiguvad ka kõik reklaamirahad.

 
At 14:44, Anonymous Anonüümne said...

Tartu Rattaralli toimub virtuaalsõiduna https://www.tartumaraton.ee/et/uudised/2020/04/23/
Kahju, et Priit ei osale. Võiks pärast muljetada, et kuidas tuul oli ja kas kamraadid olid kroonihaigusest priid.

 
At 15:24, Anonymous Anonüümne said...

Loll jutt lahti lasta majandus.
Hiinas algas juba teine laine.

 
At 15:30, Anonymous Anonüümne said...

Priit Pullerits ütles ...

"Minu prognoos:
Me ei saa sellest lahti, kuni pole vaktsiini või ravi.
Seni tuleb õppida sellega koos elama.
Nagu HI-viirusega.
See samuti ju viirus, on möllanud juba neli kümnendit, aga ei ole lõplikku lahendust, kuigi summasid on maetud pööraselt uuringuteks ja ravimi arenduseks.
On tulnud õppida, et ei topi sedasamust igale poole. "


- Oh jumal sa näed, aga ei mürista. Hiviga võib inimene elada mitmeid kuid, koroona viib päevadega siit ilmast ja mega nakkav, erinevalt Hiv mille saamiseks pead teise veri sinu enda verega kokku puutuma või seksima jne teate isegi.

Koroona suurim oht on see, et ta halvab täielikult haiglad, sest intensiive pole korraga nii paljudele võtta. Hivi puhul see ülekoormus puudub.

Saan aru, et kiheled sadula selga, aga elementaarset mõtlemist võiks nagu olla.

 
At 15:45, Blogger Priit Pullerits said...

15: 30 - samad sõnad teile vastu: Oh jumal sa näed, aga ei mürista.
Teie: "Hiviga võib inimene elada mitmeid kuid, koroona viib päevadega siit ilmast."
Ei ole nii. Enamik inimene paraneb koroonast, väga paljud ei saa pihtagi, et neil midagi on. Aga Hiv-i saad, siis seda läbi ei põe. Kui selle vastu kallist ravi elu aeg võtma ei hakka, on kindel minek.
Loll jutt suhu tagasi!

 
At 15:53, Anonymous Anonüümne said...

Palk vajab intriigidega välja teenimist. Palju müüb ainult hull jutt. Analüütik õpetas.

 
At 17:25, Anonymous Anonüümne said...

Kas Pullerits on stardis?

https://www.tartumaraton.ee/et/uudised/2020/04/23/

 
At 17:26, Blogger Priit Pullerits said...

Ettevaatust jalgrattaga isegi tühjas kohas!

https://tartu.postimees.ee/6957084/oist-linna-uudistanud-metskits-niitis-jalgratturi-tuhjas-parklas-maha?_ga=2.45869921.470378605.1587540731-113791172.1546514900

 
At 17:58, Anonymous Anonüümne said...

On kevad, loomadel on jooksuaeg. Eriti rängalt mõjub see sokkudele, kes ikka päris sassi lähevad. Säinas võib sellest pikemalt pajatada.

 
At 18:03, Anonymous Anonüümne said...

See ju PP naabermaja, praktiliselt.

 
At 19:41, Anonymous Anonüümne said...

800 meetrit otse üle raudtee. Silgates 2 mintsa.

 
At 19:49, Anonymous Anonüümne said...

Oh põrgu!

 
At 20:29, Anonymous Anonüümne said...

Ei ole mingi 2 mintsa. Kõik teavad, et see on 1.56 koma midagi.

 
At 21:29, Blogger Priit Pullerits said...

Mitte 1.56 koma midagi, vaid 1.55,9.

Aga mehed, kas tänase rattasõidu tempo oli juba lootustandev?

 
At 21:38, Anonymous Anonüümne said...

Lootustandev oli tänaõhtune Raudsaare karjatus teemal "Helmed meie käest vorsti ei saa". Dagens Nyheter lasi kuni kriisi lõpuni kogu veebis avaltatava kraami tasuta lugemiseks. Posteljon ajab vastupidist joont?

 
At 21:48, Anonymous Anonüümne said...

Mis see 1.55.9 on? Mul on ka meeles miski 1.56-1.57 ringis aeg.

 
At 22:03, Blogger Priit Pullerits said...

1.55,9 on Eesti kõige kuulsam 800 meetri aeg, mida iga kõvamees teab peast. See on minu rekord. Loodan, et jääb nüüd meelde.

 
At 22:20, Anonymous Anonüümne said...

Näki uurimus ajas vanas vere keema. Unustage njuusha. Uurige eestinaist!

 
At 22:34, Anonymous Anonüümne said...

Mis vähem km. kui mullu. Vastupidi. Vaatamata sellelel et rattalaager ära jäi on km. hulk korralik. Sama tunnistas ka sõber kes rattalaagrites ei käi, et pole ükski kevad nii palju sõitnud.
Pessimistlik ma põhimõtteliselt ei oleks. Saab se pööbel ka oma jalgpalli. Pööblit ennast küll tribüünidele ei lubata.
Eks kõik hakka sellest jurast väsima. Keda kurat huvitab virtuaalsõidud. Ilma kevadklassikuteta Roubaix, Vlaanderen, Ardenni klassikud on kuidagi aastal kehv maik juures küll. Tehku neid virtuaale nii palju kui tahes, ega see elu asenda.
Rattaga sõitmine tundubki üks mõistlikumaid tegevusi mis jäänud. Ja Priit vaata suurt pilti, sest peale Tartu Maratoni korraldavate "laulupidude" on veel palju toredaid (toredamaid) sõite olemas.
800m. aega meelde jätta kuskilt hägusest 80 ndatest, milleks? Ajast pärit kergejõustiku maailmarekordid lasti kõik veega alla, sest need olid absurdsed.

Huu

 
At 07:16, Anonymous Anonüümne said...

Jah isegi mul kes ei käi võidu sõitmas jalalihas kiviks treenitud. Sel ajal eelmistel aastatel selle aja peal ikka üsna sardellid veel all olnud. Aga veel on minna, et saavutada 45 selt 20 aastase jalgade kergus. Kindlasti tulemas elu parim aasta. Vanakool igaljuhul ei lähe virtuaalseks, mudige suunda palju tahate.

 
At 08:00, Anonymous Anonüümne said...

Tšikin pahandas et kurat sellise talendi lasid lörri. Intervallide ja pingsa laagrisüsteemi järel oleks mees noppinud eesti ja euroopa rekordeid.

 
At 09:16, Anonymous Säinas, taluperemees ja eestlane said...

Loomad on asunud rünnakule. Viimastest päevadest on teada vähemalt kaks juhtumit, mis on ajakirjandusse läbi tilkunud.
Metskits sai Tartus ratturist jagu ja teisipäeval jooksis Otepääl teele tormanud poni ratturi pikali. Rattur viid haiglasse. Poni lahkus sündmuskohalt.

Kuid see pole veel kõik. Mind ennast ründas eile koer. Hea, et tuul oli tagant, tee kergelt allamäge, jalas kõva purakas sees ja hirm ning teravad koerakihvad kannustasid tagant ja nii pääsesingi pakku. Ei saa ikka koer ratturi vastu. Eriti kui oled aastaid hoolsalt just sellisteks hetketeks andunult treeninud ja sellest aastast ka pea 2000 kilomeetrit all.

Aga asjalood on ikka halvad. Valitsus varjab karmi tõde ning nii me ei saagi teada, et kui palju rattureid on lisaks eelkirjeldatule jäänud võsavahele abituna lebama ning võimalik, et metsaloomade poolt hiljem ööpimeduse varjus ära söödud. Täpset hukkunud ratturite hulka teab vaid paljaksnäritud kontide vahel uluv tuul ja kitsas ringi otsustajatele ligi seisvaid inimesi.
Hea vähemalt, et liikumispiiranguid pikendatakse. Nii mõnigi rattur pääseb tänu sellele eluga.

 
At 10:29, Anonymous MargusM said...

siin käib jätkuvalt vorsti jämeduse võrdlemine, oh seda väikest egomaniakki!
"Eesti kõige kuulsam 800 meetri aeg, mida iga kõvamees teab peast"
Ma arvan et kui küsida jooksurahvalt siis see 1,56 ei kõneta neid kuidagi ja võtab nõutult õlgu kehitama, vaevalt et keegi seda sinuga seostada oskaks.

 
At 10:46, Anonymous Anonüümne said...

MArgusM - See blogi ongi üks ja ainus valgustatud Eesti. Mujal on must pimedus. Siin blogis muud numbrid pole aga kuulsad. Edasi võid vaielda, et kas kuskil on sellest blogist valgem Eesti kuid see on hoopis teine teema ja teine jutt, mida on paslik rääkida selles veel valgemas kohas aga mitte siin blogis. Selge!?

 
At 10:57, Anonymous Anonüümne said...

Vastuseks 22.03-le. See 1.55,9 tundub kahtlane, tahaks sellest mingit kirjalikku tõendit näha. Mälul on huvitav komme asju moonutada ja neid uskuma jääda. 1.59,5 tundub realistlikum ja ka märgiline - täpselt alla 2 minuti. Kui nüüd veel mälu on petnud, ning 5 ja 9 omavahel ära vahetanud, ongi seletus olemas.

 
At 11:04, Anonymous Anonüümne said...

Kas Pullerits loeb seda raamatut?

https://sport.err.ee/1081611/ilmus-raamat-riho-suunast

 
At 11:51, Anonymous Anonüümne said...

Kas Pullerits jookseb ka?

https://sport.postimees.ee/6954402/stardib-postimehe-virtuaalne-heategevusjooks-mille-osalustasu-annetatakse-toidupangale

 
At 14:26, Anonymous Anonüümne said...

Vaderil on täna sünnipäev.

Spetsialistid, kust tänast Taaramäe virtuaalset sõitu näeb?

 
At 15:16, Anonymous Anonüümne said...

Et kusagilt saab vaadata, kuidas Taaramäe pukki sõtkub? Sisuliselt sama pingeline kui värvi kuivamise jälgimine ju?

 
At 15:25, Anonymous Anonüümne said...

Krdi vojeristid! Ma ütlen teile: palju ägedam ja mõnusam on ise rodeot teha kui vaadata, mismoodi teised seda teevad. Sama rattasõidu ja Reinu kohta.

 
At 16:40, Anonymous Anonüümne said...

1.56 tuletab meelde oma lapsepõlve jooksud, üks kohalik vene kutt jooksis 15-aastaselt sinna kanti. 1987?

 
At 17:48, Anonymous Anonüümne said...

Sünnipäevalaps sõidab täna 33 km, tõusu 1,5 km.

 
At 18:02, Anonymous Anonüümne said...

Vaderi sõit:

https://www.facebook.com/veloncc/

 
At 19:20, Anonymous Anonüümne said...

5 km enne lõppu - Taaramäe 10.kohal

 
At 19:47, Anonymous Anonüümne said...

See on siis selle aasta reaalsus.

 
At 20:21, Anonymous Anonüümne said...

Rein Taaramäe - The Digital Swiss 5 - Race 3 - 9.koht - kaotust võitjale 3min8sek.

 
At 21:35, Anonymous Anonüümne said...

Andis stardis teistele 1,5 min händikäppi

 
At 21:38, Anonymous Kägu, kehakultuurlane said...

Pullerits on Rootsisse küll alati taunivalt suhtunud, aga näe Rootsi on kogu selles EL is vist ainuke riik , millel on piisavalt mune, mitte minna kaasa selle üle maailmse suure klounaadiga. Elu enam vähem toimub, söögikohad on lahti jne. Ei taha väita et, et mingit viirust üldse polegi, aga selle asja ümber on peavoolumeedias nii palju vassimist valet ja muidu udutamist, et kahtlus tekib. Küsimus on kuidas saab miski , mis ei ole elus ( teatavasti viirus ei ole bakteriaalne) inimese raku sisse ja vereringesse? Ainus mõistlik selgitus on siin, et see süstitakse inimestesse sisse. Vähesed teavad täpselt,mis saasta need kümned ja kümned nn. vaktsiinid, mida inimestesse aastaid süstitud on sisaldavad. Oma tutvusringkonda ja nende töökollektiive vaadeldes julgen küll öelda, et kõige haigustele vastuvõtlikumad inimesed on just nimelt need pidevad süstijad, kes järjekindlalt oma loomulikule immuunsussüsteemile kõikvõimaliku farmaatsiatehase toodanguga matse jagavad. Usul on muidugi ülisuur jõud ja ilmselgel ongi hirm üks oluline komponent, mis praegu maailmas inimesi tapab. Ma usun, et kõik teavad ,mis juhtub, kui näiteks mingi lihtlabase nohugagi minna korralikult närvi või langeda sügavale stressi seisundisse. Hingamiskanalid tursuvad ülesse ja kui nüüd minna paanikasse, siis võib ära lämbuda. Üldiselt tasub terve olemist õppida inimstelt, kes on oma elus korra tervise kaotanud ja oma mõttemaalima, toitumise ja elustiili muutustega saanud inimseteks, kes ei tea juba aastaid, mis asjad on haigused. Väga ebausutavalt mõjuvad arstid, kes on ise pidevalt hädade küüsis ,või siis raha eest pada ajavad karmen jollerid.

 
At 23:57, Anonymous Anonüümne said...

Kes Rootsi meediat on jälginud, see teab fakti, et sõda Ukrainas seal ei kajastata. Miks? Üks ajakirjanik võttis asja üles ja sai peagi välisministeeriumist kõne. Asi ei ole majanduslikult mõtekas. Vähemalt nii andis mõista Venemaa suursaatkond. Nii aetakse asju sealmaal.

Toon teise näite: Ford Pinto. Ehitati auto ja pandi müüki. Peagi selgus, et kui teine auto sõidab sellele tagant sisse, toimub plahvatus. Põhjuseks kütusepaak. Kas need müüdud autod kutsuti tagasi nagu nüüd see asi käib? Ei. Raamatupidajad arvutasid välja, et odavam on maksta hukkunute peredele kahjutasusid kui ehitada ümber müüdud masinaid. Money talks, bullshit walks.

 
At 00:08, Anonymous Anonüümne said...

Raamatupidajad ei arvuta. Selleks on ikka nö inseneri masti mehed kes emotsioonitult asja selgeks teevad.

Ja kui Eestis miski teema üle võlli läheb, siis tuleb kõne Rootsist või mujalt läänest. Tavaliselt piisab läänes ajutiselt resideeruva eestlase kobinast.

Virtuaalse sõidu video oli ikka üks paras porr. Jah parem kui ilma graafikata aga no teate. Väga nõme. Tuleb ratturitele kaasa tunda. No mis neil ka teha, palgatöö selline lihtsalt.

 
At 11:50, Anonymous Anonüümne said...

Tänane ajaleht on ilma Pulleritsuta, kas peremees puhkab?

 
At 12:16, Anonymous Anonüümne said...

Ülepingutamisel hakkab jutt ülearu jaburaks muutuma. Ei lähe selle vale kultiveerimine enam peale. Rahvas raisk on liiga vähe ajupestud veel. Pärast puhkust tulevad võimekamad litakad.

 
At 13:14, Anonymous Anonüümne said...

Jah ammu pole kõvemat litakat olnud

 
At 13:35, Anonymous Anonüümne said...

EKSS 2009 on väga hea näide eesti keeles kirjutavatele nägusatele ajakirjanikele: " ‹s› hlv lita (2. täh.) *.. tal [= Priidul] on litakas, kelle juures ta käib." Ei tea kas näidise Priit on siit blogist pärit? Kõva feim siis.

 
At 14:31, Anonymous Anonüümne said...

Kas just puhkus, ehk lasti lihtsalt lahti? Postimees ikkagi ju.

 
At 19:56, Anonymous Anonüümne said...

Veeriku Selveris ratturit ramminud kits lajatab: hoopis see tüüp ise ilmus välja eikusagilt!

https://lugejakiri.ee/veeriku-selveris-ratturit-ramminud-kits-lajatab-hoopis-see-tuup-ise-ilmus-valja-eikusagilt/

 
At 21:00, Anonymous Anonüümne said...

No on rattur rai.k! Kits pani mööda sõiduteed aga rattur manööverdas parkimiskohalt kitsele ette. See on kui lõigatakse pimesi üle parkimisplatsi. Oleks kits viga saanud, siis tuleks ratturil looma ravikulud kinni maksta.

 
At 22:42, Anonymous Anonüümne said...

Ärge narrige midagi sitakotid. Ühel päeval teeb Padre suure kambäki ja siis saate kõik nii et perse kärssab ja tulete põlvili andeks paluma.

 
At 10:48, Anonymous Anonüümne said...

Kle padretaja (22.42) otsi parem oma isa ülesse, las annab sulle keretäie,siis saad aru, võõrastele oludele ei pea pugema !

 
At 12:12, Anonymous Anonüümne said...

Padre on meie kõigi isa ja mida rutem see endale teadvustada seda parem meile kõigile. Lat: Longe melius est.

 
At 14:12, Anonymous Anonüümne said...

Kas padre on PP?

 
At 14:26, Anonymous Anonüümne said...

Minu andmetel on minu isa küll hoopis teise nimega mees kui Padre. Seda fakti toetab ka teatud geneetiline sarnasus. Padretaja otsige oma ise ülesse tõesti. Nuruda et Pullerits teid adopteeriks on naiivne ja enne kõike äärmiselt rumal.

Huu

 
At 14:44, Anonymous Anonüümne said...

Mehed, mure. Blogipidaja on elektrooniliselt kadunud. Viimane kord oli teda näha pärast siinset postitust samal ööl koeraga väljas. Selline paus on anomaalne. Koeral ju pole põis kummist. Kas nüüd ongi blogis pull läbi ja kuhu läheme edasi?

 
At 15:10, Anonymous Anonüümne said...

Tundub, et see kits on jälle mängus.

 
At 16:14, Anonymous Anonüümne said...

Padre on meil kõiki aastaid kõvasti lollitanud oma 800 meetri rekordiga. Lõin lahti Eesti kõigi aegade edetabeli ja leidsin austatud bloggeri ajaga 2.08,53 513. kohalt. 1.56 midagi my ass!

https://estonia.opentrack.run/ranking/?gender=M&agegroup=SEN&year=ALLT&indoor=0&event=90

Jooksumees Lemps

 
At 16:56, Anonymous Anonüümne said...

Ära Lemps pahanda - PP jooksis virtuaalselt ja unustas stardis kella käima lükata. Kuid et mitte kaks korda hilineda, siis pani kinni natuke enne lõpujoont.
Vot nii!

 
At 19:05, Anonymous Anonüümne said...

Sa Lemps pole jooksumees vaid närune provokaator, jälk luuser ja vastik mölakas.
Karl

 
At 19:13, Anonymous Anonüümne said...

511 2:08.4h Karl-Martin Miidu 11/9/1993 Tallinn Estonian throwers series, 2nd stage, Audentes Stadium 6/2/2011
512 2:08.46 Karl-Markus Kitsing 4/11/1995 Valga 7/6/2012
513 2:08.50 Priit Pullerits 7/30/1965 Tartu 6/4/2003
513 2:08.5h Tarmo Mändla 6/30/1965 Ülenurme 7/2/2005
515 2:08.55 Teet Kokk 7/8/1995 Viljandi 7/15/2013

Jooksumees Lemps

 
At 20:30, Anonymous Anonüümne said...

Oleme ausad. EMV protokolle on säilitatud lohakalt, süsteemitult. Kedagi ei huvitanud vene ajal luuserite ajad. Samas. Priidu aeg oleks siiski selles tabelis 147 kohal, aeg oli tal 10 prossa rohkem kui Urmet Uusorul. Noh. Õige otsus oli loobuda 800m jooksmisest.

 
At 20:45, Anonymous Anonüümne said...

Kui ametlik edetabel vale on ja Pulleritsule liiga teeb, tuleks muidugi alaliidu juhte sakutada, et kuidas see läbi lastakse. Sel juhul ma vabandan padre ees.

Jooksumees Lemps

 
At 20:57, Blogger Priit Pullerits said...

Vabandused vastu võetud, jooksumees Lemps!

Kui te vaatate mu nimetatud tulemust 2.08,5, siis see on aastast 2003, kui jooksin tõesti kaks korda 37-aastasena comebackina 800 meetrit. (37-aastasena on see veel eriti kõva tase!) Oma parimad jooksud tegin siiski 1980ndate lõpus. Siis olin kindel alla kahe minuti mees. 1.57 oli selline argine tase. Ilmselt ei ole neil protokolle, kust tulemusi vaadata. Oma 1.55,9 jooksin Kadrioru staadionil Tallinna-Tartu maavõistlusel.

 
At 21:50, Anonymous Anonüümne said...

45-selt jooksin 2.09.3 vot nii PPPaaadree.

 
At 23:39, Anonymous Anonüümne said...

11. augustil 1989 toimusid Kadrioru staadionil Eesti meistrivõistlused kergejõustikus kus blogger jõudis 1.59,21ga viimasena B-finaali. Kahjuks pole ka selle võistluse tulemust EKJL annaalides. Piinlik.

 
At 07:13, Anonymous Anonüümne said...

Padre on kunn ja Kordiljeeride kotkas, resistansi juht ja vaimne isa.

 
At 09:05, Blogger Priit Pullerits said...

Jah, too oli hommikune jooks, 23:39. Absoluutselt ei istunud see mulle. Start oli miskit kella 9.30 paiku. Esimese ringi vedasin, tegelikult kuni teise ringi tagasirge keskpaigani, siis läks Raivo Mägi (!) mööda. Otse A-finaali sai vaid võitja.

 
At 10:36, Blogger yanmaneee said...

authentic jordans
lebron 15
balenciaga shoes
calvin klein outlet
moncler
air jordan
golden goose
goyard handbags
jordan shoes
fila

 

Postita kommentaar

<< Esileht