neljapäev, oktoober 17, 2024

Pullerits: Kui tahad näha midagi unikaalset, tuleb teha kodutööd

Teatud asju peab teadma, sest mingit silti, mis nende juurde juhataks, ei ole. Ei mingit märgistust kusagil. Pead teadma, kus maanteelt ära keerata ja milliseid väikseid teid seejärel valida. Ja siis pead loomulikult teadma, kus on trailhead ehk raja algus (fotol all), sest ka see on märkimata.

Üks selline koht on White Rocks. Ka kuna see pole mingi ametlik koht, pole ka nimi ametlik. Kui veebist eelinfot otsida, peab teadma, mis märksõnadega ja kust otsida ning mis on usaldusväärne. Seda kohta on ka teiste nimede all, nt Ghost Rocks. Aga kohale me sinna jõudsime ja veetsime seal laia kanjoni ühes laias harukanjonis ja teises, kitsas ja lühikeses harukanjonis kokku üle nelja tunni. Kaheksa kilomeetrit matkasime, temperatuur oli 26-28 kraadi, päike leekis kogu aeg, kuid saab ka neis tingimustes leevendust leida, kui oled leidlik. Fakt on see, et loodus on võimsaim skulptor! (Fotode autor Priit Pullerits.)








1 Kommentaarid:

At 21:52, Anonymous Anonüümne said...

Tundub väga intensiivne puhkus olema. Sellise limusiiniga võiks keskenduda rohkem sõidunaudingule. Mul oleks sellise kilometraazi pealt jalgsi juba kopp ees.

 

Postita kommentaar

<< Esileht