teisipäev, oktoober 15, 2024

Pullerits: Kaks emotsionaalset matka ühe päevaga - see on võimalik!

89. maantee Kanabi, Utah, ja Page'i, Arizona, vahel. Pole mingit silti, mis teataks, kuhu keerata, kui tahad matkata toadstoolideni. Need on samba otsas balansseerivad kivid. Peab teadma, kus ära keerata. Ma tean, sest teen eeltööd. See all on kõige kuulsam toadstool, sest see on kõige fotogeenilisem.

Selle taga on veel toadstoole. Näiteks need:

Kui päike paistab, on jube palav, aga see-eest värvide mäng missugune:

Päeva teises pooles Houserock Valley Roadile, millele juhatab 89. maanteelt väga tagasihoidlik, tilluke silt. Jube treppis ja tolmune tee. Seda mööda kulus 8,5 miili läbimiseks pool tundi. Siis on suur parkla, kust läheb mööda washi (all esimene pilt) miiline teekord Wire Passi (all ülejäänud pildid). See on pilukanjon, mis viib Buckskin Gulchi:

Fotode autor Priit Pullerits

5 Kommentaarid:

At 19:56, Anonymous Anonüümne said...

Kas söögisedel on teinud sarnase upgrade'i nagu rendiauto võrreldes üksiku hundina ekspeditsiooni tehes? Burritod ja tacod on out?

 
At 20:13, Anonymous Anonüümne said...

Kui kokk on kaasas siis milleks tacod? Nutikas valik. Makaron potti ja pelmeenid pannile, ega see liiga keeruline ei ole.

 
At 20:49, Anonymous Anonüümne said...

Võib-olla võttis tõesti Kägust eeskuju ja võttis naise koka eesmärgil kaasa. See oleks liiga julm.

 
At 04:30, Blogger Priit Pullerits said...

Ei, naisel peab olema murevaba aeg. Ja on ka. Isegi raha ei pidanud kaasa võtma. Ja algne investeering oli tal ka null.

 
At 08:38, Anonymous Anonüümne said...

No vot siis. 35 aastat tagasi ennustas Urmas Ott pärast Ameerikast Eestisse naasmist, et varsti võib igaüks käia Ameerikas ja siis pole sellest enam mingeid lugusid rääkida. Nüüd tuleb välja, et ei pea isegi selle eest maksma ega ka kokkama. Ainult, et lugusid tuleb ikka kui Vändrast saelaudu. Tulevik on ettearvamatu. Ja üleüldse avastavad ameeriklased nüüd Tsirgulinõmaad aga midagi ajab seal neil karvad turri. Loodetavasti Priit nii nõudlik ei ole Ameerikas.

 

Postita kommentaar

<< Esileht