teisipäev, september 09, 2008

Pullerits: Ootamatu tõehetk, kõnekas

Tartu Postimehe pealik Vahur Kalmre teatas ootamatult keset tööpäeva, mil tegelesin Neinar Seli personaalküsimusega, et nüüd on minust mööda mindud ja nüüd olen kõvasti alla jäänud. Ja ulatas mulle värske Kroonika, kus oli lugu Evelin Ilvesest.

Tühja sest Ilvesest. Tähtsam oli muu. Leheküljel 23 rulluisutas Kalevipoja sõidul suures plaanis mu igipõline konkurent Art Soonets, Ilves tema külje taga tuules. Siis küsis Kalmre: "Mida loevad sinu maanteel õhtupimedas ja vihmas saavutatud jooksuajad, kui teise mehe pilt on Kroonikas?"


Mida oli mul vastata? Et jumal hoidku Kroonikasse sattumise eest? Seda, jah, muidugi, aga see kõlaks nagu hapude viinamarjade lugu.

Seda, et Ilves ajas tol sõidul Soonetsile ligi, tean juba ammu. P
igem võiks öelda, et Kroonika ei tea paljutki. Või ei oska seda lihtsalt pildilt välja lugeda. Sest polnud ise sündmuspaigal. Soonets tunnistas mulle juba tükk aega tagasi üles, mis seal rajal tema ja Ilvese vahel tegelikult juhtus, aga ma ei hakka siin hea sõbra ja oma sagedase autojuhi kohta kompraga laiutama. Eks ta ise räägib, kui vajalikuks peab. Aga fakt on see, et nüüd on Ilves Soonetsile küll palju võlgu.

Aga ärme lähe siin edasi libedale teele, vaid jäägem ikka kaineks olukorra vaagijaks. Põhiküsimus on hoopis järgmine: kuidas on võimalik, et Soonetsi-sugune kõva spordimees on Eesti esiprouaga kestusala võistlusel ühe pildi peal? Siin jääb kaks võimalust: kas presidendiproua on hirmkõva või Soonets on lihtsalt nõrk.


Andke andeks, aga esimest varianti ei usu ma mitte üks raas.
******
Metate Arch, Devils Garden, Grand Staircase-Escalante National Monument, Utah. 27. juuni 2008. Pildistanud Priit Pullerits. (Suuremalt vaatamiseks klikkida pildile.)

Foto: Evelin Ilves (vasakult teine) Tartu rulluisumaratonil. Foto autor: Aldo Luud, SL Õhtuleht / Scanpix

9 Kommentaarid:

At 13:42, Anonymous Anonüümne said...

:) kas rulluisutajad ei raseeri jalgu, nagu ratturid?

 
At 15:25, Anonymous Anonüümne said...

No kui on 3 või enam personaal treenerit, treening kordade arv nädalas 10 kandis, siis võib arvata, et kas Ilves just hirmkõva on, aga kõva kindlalt.

 
At 15:28, Anonymous Anonüümne said...

Tead Priit, rulluisutamisega on selline huvitav asi, et see võib täiesti sobilikuks osutuda inimesele, kes enamustel muudel vastupidavusaladel väga palju ei suuda. Ja kui meie Presidendiproual, on selline eelsoodumus(liuglev ja liikumisinertsi ärakasutav tasakaalustatud sõit) olemas, siis Mr. Ansip oma kange ja jõulise tõukega, kus enamus energiast läheb raisku, võib aasta-paari pärast vabalt Proua vormis figurit tagant poolt vaadata.
P.S.
Eesti parimast naisrulluisutajast Eneli kõrvast, suudavad ka vaid kümmekond meest kiiremini sõita.

 
At 17:55, Anonymous Anonüümne said...

Presidendiproua uus turvamees?
http://velo.clubbers.ee/foorum/viewtopic.php?f=16&t=22510

 
At 08:32, Anonymous Anonüümne said...

Näed, Priit, keegi ei viitsi enam su jooksumemuaare vist lugeda, et pead hakkama Kroonika stiilis vihjeartikleid kirjutama a la vaata, aga vaata, mida ma kõike tean, aga ei hakka siin ütlema? Intriig ju puudub, pigem sihuke keskealiste verbaalse eneserahuldamise teema.

 
At 09:19, Anonymous Anonüümne said...

miks kestusala? varem kasutati kestvusala.

 
At 03:45, Anonymous Anonüümne said...

There's certainly a lot to find out about this issue. I really like all the points you made. Agen Bola Sbobet

 
At 11:13, Blogger Unknown said...

zzzzz2018.6.22
moncler
fitflops sale
bottega veneta
jordan 4
soccer shoes
kate spade outlet online
louboutin shoes
michael kors outlet
ralph lauren uk
canada goose jackets

 
At 05:19, Blogger jeje said...

Si un chaussure nike air max 90 solde particulier n'est tout simplement pas un fabricant, le moyen le plus simple et air jordan 9 anthracite nike le plus sûr sera de stocker Nike Shox air jordan concord femme R3-R4. Les sacs à dos Dickies restent à asics gel lyte 3 bandana pas cher la hauteur des tendances actuelles dans le monde de la mode. basket nike roshe run femme solde Nike définit que Flywire est constitué de air jordan 11 retro low blanc noir filaments stratégiquement placés qui fonctionnent comme des câbles sur nike chaussures running un pont suspendu et offrent un soutien précis là où c'est air jordan 11 femme pas cher nécessaire.

 

Postita kommentaar

<< Esileht