esmaspäev, oktoober 22, 2012

Pullerits: Mida ütleb Taaramäe sügise kokkuvõtteks?

Teeme nüüd nii, et kui jumalad kõnelevad, siis muusad vaikivad.

Siit lingilt pääsete ligi Reini Taaramäe kirjutisele Postimehe laupäevases Arteris. Ta räägib seal oma sügisesest krossihooajast. Loo initsiatiiv tuli minult, seda käisingi temaga ühes varasügiseses trennis arutamas, teostus on puhtal kujul Taaramäelt. Nii et siin saate lõpuks ometi lugeda vahetuid, mitte kellegi vahendatud muljeid.

Taaramäe teatas, et sõitis mõneks ajaks Monacosse ja seal on 20 kraadi sooja. Head puhkamist! Seni puudub mul veel kahjuks info, kas ta korraldab ka tänavu hilissügisel nädalavahetusel pikki rattatrenne kõigile soovijaile. Aga küllap ta noist juba ise teada annab.

Homme, luban, et tõmban uue vaidluse üles. Või vähemalt ülehomme.
******
Bartlett Wash Road, Moab, Utah. 17. aprill 2012. Pildistanud Priit Pullerits. (Suuremalt vaatamiseks kikkida piltidele.)

Foto 1: Rein Taaramäe Tähtvere spordipargis Tartu meistrivõitlustel krossis. Foto autor: Priit Pullerits

26 Kommentaarid:

At 16:07, Anonymous Anonüümne said...

Kui Priit kirjutab, et "Nii et siin saate lõpuks ometi lugeda vahetuid, mitte kellegi vahendatud muljeid.", siis see tähendab, et tegelikult ta on seda teksti kõvasti toimetanud. Millest on muidugi väga kahju.

 
At 16:31, Anonymous Alexey said...

Aavo Patrick Pikkuus

mis ime hinna pärast on eestlased armunud c tähte? Kas te ise endale naeruväärsed ei tundu?

Cathyd, Cathrynud, Angelicad jms.
Mitte Markus vaid Marcus, mitte Erik vaid Eric,
Carl-Eric on nüüd tavalne eesti poisslapse nimi,
üks tõstja on Alex-Edward (Raus), see laulja on oma pojale nimeks pannud Carl-Philip.
Oh issand ma enam ei jaksa.
Vadake mitte idanaaber vaid tänane eestlane ise on oma rahvuse vaenlane.

 
At 17:08, Anonymous Anonüümne said...

Mis ajast noored nolgid juba jumalad on? Kõigepealt tuleb ikka Kirsipuu saavutused üle lüüa.
Teet

 
At 17:45, Blogger Madis said...

Tänan, et lubate kõneleda :-D

 
At 18:44, Anonymous Anonüümne said...

"Homme, luban, et tõmban uue vaidluse üles. Või vähemalt ülehomme.", ütles blogiomanik ja kadus uut teemat otsima. Aidake meest! Üht teemat tõmbab üle 3-4 postituse.

 
At 21:59, Anonymous Anonüümne said...

Kirsipuu on tõesti kõva! Kui ta oleks nüüd mõne tuuri lõpuni sõitnud oleks tal lootust esikohale, sest kõik teised on D-ga põrunud!

Üldiselt on sportlasteb võrdlemine nõme:)

 
At 22:02, Anonymous Anonüümne said...

Taolise olukorra kohta ütlesid vanad eestlased, et nüüd on juba täiega sitt leivakotis...

http://sport.delfi.ee/news/jalgrattasport/uudised/tour-de-francei-korraldajad-nouavad-lance-armstrongilt-tagasi-3-miljonit-eurot.d?id=65150528

Eriti tähelepanuväärne on aga järgnev, räägib Touri direktor:
"Prudhomme`i sõnul taotlevad nad, et Armstrongi võiduga lõppenud velotuuridel võitjat ei olekski.
"Nendel tuuridel, kus Armstrong võitis, võitjat ei olegi. Ametliku otsuse teeb UCI reedel, kuid meie jaoks on asi väga lihtne. Tahame võitja lahtri tühjaks jätta," rääkis peakorraldaja.
"USADA raport süüdistab juhtunus süsteemi ja ajastut. See ajastu peab meelde jääma kui ajastu ilma võitjateta," lisas Prudhomme.

Arvestades, kui kõvasti ikka KOGU see asi haiseb, siis paremat lahendust pigem pole ka valida...

 
At 22:34, Anonymous Anonüümne said...

Kas Armstrong oli eelmine aasta puhas, või hakatakse 10 aasta pärast sama rääkima? Kui kõik manustasid, siis olid ju kõik võrdsed. Pakun, et kui keegi poleks manustanud, siis ega kohad protokollis poleks muutunud. Ega nõrgale epost tolku pole.

 
At 22:42, Anonymous Anonüümne said...

EOK-s ripub Andrus Veerpalu pilt seinal ja mingist rahade tagasimaksmisest pole juttu!

 
At 23:28, Anonymous Anonüümne said...

Aga PP ise ütles, et Veerpalu pole süüdi! Ja et ta pole kunagi öelnud, et on süüdi.

 
At 23:47, Anonymous Anonüümne said...

Taaramäe kirjutab oma surematus pressiteates, et "Möödunud viis aastat olen sõitnud profina ning teinud kaasa viis kolmenädalast suurtuuri, kolm Tour de France’i ja kaks Hispaania Vueltat." Minu andmetel ei ole Taaramäe nendest viiest korrast kahel kolme nädalat vastu pidanud.

 
At 00:10, Anonymous Anonüümne said...

Siin 22:34 pigem eksib.
Et asi oleks arusaadavam, vaatame järgnevat näidet. Viime asja lihtsamale kujule - näiteks mehaanilisele dopingule.

Võtame sellise eelduse, et Touril enamus mehi kasutas analoogseid "imevidinaid" nagu Cancellaral mõni aeg tagasi kahtlustati - "doped bike":
http://www.youtube.com/watch?v=8Nd13ARuvVE
Kas ja mis Cancellaral ka tegelikult oli või ei olnud, pole praegu oluline.

Kui kõik, kes selliste viguritega sõitsid, said seetõttu lisavõimsust mägedes näiteks X vatti, siis ühel mehel oli jalgevahel riist, mis arendas võimsust midagi 1.3X vatti.

Järeldus 1. Kõik on valemängijad. Kahtlemata.
Järeldus 2. Kui ka sellel ühel mehel oleks olnud abimeheks ainult X vatti, siis väga suure tõenäosusega poleks tuldud 7-kordseks järjestikuseks võitjaks.

Sirvides neid materjale, siis paraku selline väga kallutatud pilt just ühe mehe kasuks välja koorub. Kasutada olnud vahendid ja võimalused erinesid teistest märkimisväärselt.
Ehk sellises olukorras võrdsest seisust rääkida on muidugi ülimalt keeruline...

Johan

 
At 01:05, Anonymous Anonüümne said...

Rahvatarkus väidab et peale tormi lendavad kajakad alati tagasi...
Ühe mehe vöib risti lüüa, tiitleid vötta , köigi suunas hoiatavalt näppu vibutada ning mis iganes teha, aga reaalsus on see, et möneks ajaks tömbuvad köik tagasi, siis aga tasapisi , juba täiesti uuel tasemel läheb vanaviisi edasi. DT ettepanek, et rattasport olümpialt eemaldada oleks täiesti tervitatav hoiatuseks, et ebaaususega läbi pöimunud spordialal sellisesse kohta asja pole. Samuti kas poleks möistlik kriminaliseerida dopinguga seonduv juba igas maailma otsas. Muideks pole kunagi trehvanud leidma pöhjust, et miks Itaalias sellel teemal eksides vöib trellide tagant vaba maailma imetleda. Ons sellel mingi konkreetne pöhjus vöi tehti kogemata seadusi kritseldades sönavääratus....
Üldiselt on ääretult nöme süsteem: on tiimiboss, on sportlene, on mingid tulemused, suured rahad jne...siis boss ümbernurga jutuga veenab mingit selli, et jah muidu tubli töö, et äkki tuunime lihast, saab veel paremaks, ...näe number siin, räägi spetsiga...siis süstlad, tabletid ja muu kama, tulemused paremad, veel suuremad rahad, köik kummardavad, köik austavad, köik kannavad kätel....ja siis lüüakse risti....tiimiboss aga otsib uue jüngri ja köik algab uuesti....täiesti süüdimatu....
Pliiatseid teritades ja uut lugu oodates, Maamees

 
At 09:03, Anonymous Anonüümne said...

Maamees on revolutsionäär. Mina laiendaks seda mõtet spordist kohe igapäevaellu. Inimesel või parteil kes poliitikast on kord eemaldatud ennetähtaegselt või erakorraliste valimistega - pole enam põhiseaduslikku õigust naasta rahvajuhi liistude juurde. Ainult nii saab valemänguritest lõplikult lahti. Praegu on igapäevaelu aga nagu Maamees ennist ütles kajakate kohta pärast tormi.

 
At 13:11, Anonymous Anonüümne said...

Maamehele.
Miks eemaldada olümpialt ala, mille juhtkond aktiivselt otsib petiseid, st püüab oma ala puhastada?
Ma ei mäleta, et tennises või jalgpallis oleks kunagi sellist nõiajahti toimunud, samas kahtlen nende alade täielikus puhtuses sest suured rahad liiguvad ka seal.

 
At 11:30, Anonymous Anonüümne said...

UCI ei olnud küll huvitatud ala puhastamisest, vaid varjamisest ja maine säilitamisest.

 
At 02:33, Blogger oakleyses said...

tiffany and co, christian louboutin outlet, longchamp, oakley sunglasses, michael kors outlet, michael kors outlet, replica watches, nike air max, michael kors outlet, louis vuitton, michael kors outlet, prada outlet, cheap oakley sunglasses, oakley sunglasses, gucci outlet, prada handbags, michael kors, polo ralph lauren outlet, kate spade outlet, ugg boots, ray ban sunglasses, ugg boots, jordan shoes, ugg boots, nike outlet, burberry outlet online, longchamp outlet, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, michael kors outlet, louis vuitton, tory burch outlet, ugg boots, louis vuitton, louboutin, nike air max, louboutin outlet, chanel handbags, longchamp outlet, louboutin shoes, burberry, tiffany jewelry, nike free, uggs on sale, oakley sunglasses, replica watches

 
At 02:37, Blogger oakleyses said...

new balance pas cher, sac longchamp, hogan, true religion jeans, kate spade handbags, nike air max, air max, north face, ray ban pas cher, air jordan pas cher, true religion outlet, nike air max, ralph lauren pas cher, north face, louboutin pas cher, coach purses, sac guess, lululemon, coach outlet, timberland, nike roshe, longchamp pas cher, michael kors, burberry, air force, true religion jeans, lacoste pas cher, tn pas cher, nike air max, abercrombie and fitch, true religion jeans, hermes, vanessa bruno, michael kors, nike free run uk, michael kors, ray ban uk, ralph lauren uk, coach factory outlet, nike blazer, mulberry, michael kors, coach outlet, converse pas cher, nike free, vans pas cher, oakley pas cher, nike roshe run, hollister, hollister pas cher

 
At 02:49, Blogger oakleyses said...

bottega veneta, giuseppe zanotti, mac cosmetics, nike air max, north face outlet, longchamp, lululemon, soccer jerseys, mont blanc, new balance, celine handbags, baseball bats, oakley, ralph lauren, babyliss, louboutin, valentino shoes, insanity workout, vans shoes, nike trainers, iphone 6 cases, asics running shoes, reebok shoes, mcm handbags, beats by dre, ferragamo shoes, chi flat iron, hollister, jimmy choo shoes, nike huarache, wedding dresses, nfl jerseys, instyler, p90x workout, ghd, north face outlet, herve leger, abercrombie and fitch, iphone 6s cases, iphone 6s plus cases, iphone cases, hollister, soccer shoes, ipad cases, birkin bag, nike roshe, s5 cases, iphone 6 plus cases, timberland boots, iphone 5s cases

 
At 02:53, Blogger oakleyses said...

louis vuitton, converse, canada goose outlet, michael kors outlet, michael kors handbags, pandora jewelry, moncler, hollister, ray ban, sac louis vuitton pas cher, moncler, lancel, ugg boots uk, bottes ugg, doke gabbana outlet, moncler, coach outlet, montre pas cher, louis vuitton, moncler outlet, canada goose, louis vuitton, moncler, michael kors outlet online, doudoune canada goose, thomas sabo, moncler, karen millen, juicy couture outlet, toms shoes, wedding dresses, converse outlet, canada goose, moncler, vans, marc jacobs, links of london, hollister, pandora jewelry, moncler, canada goose uk, ugg,uggs,uggs canada, nike air max, swarovski, canada goose, pandora charms, ugg,ugg australia,ugg italia, swarovski crystal, supra shoes, canada goose, pandora charms, barbour jackets

 
At 04:11, Blogger xumeiqing said...

151207meiiqng
beats by dre
ugg outlet
nike roshe run
ugg outlet store
michael kors handbags
coach outlet store online
tory burch outlet
ugg boots
ray-ban sunglasses
louis vuitton outlet
cheap nfl jerseys
hollister co
canada goose outlet
canada goose jackets
toms outlet
louis vuitton outlet
cheap oakleys
coach factory outlet
canada goose jackets
jordans
ray-ban sunglasses
louis vuitton handbags
the north face
lebron james shoes 2015
north face jacket
cheap oakley sunglasses
ugg boots for men
coach outlet online
michaek kors outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
coach outlet
north face uk
coach outlet online
uggs on sale
ugg outlet
hollister uk
louis vuitton outlet
ugg outlet
adidas originals

 
At 12:33, Blogger Unknown said...

www0516
minnetonka outlet
ferragamo outlet
mulberry bags
ray ban sunglasses
nobis outlet
canada goose
prada outlet
michael kors outlet
marc jacobs outlet
ralph lauren pas cher

 
At 11:13, Blogger Unknown said...

zzzzz2018.6.22
moncler
fitflops sale
bottega veneta
jordan 4
soccer shoes
kate spade outlet online
louboutin shoes
michael kors outlet
ralph lauren uk
canada goose jackets

 
At 06:47, Blogger Unknown said...

www0803


canada goose outlet
moncler jackets
football pas cher
ugg boots
canada goose jackets
ralph lauren uk
ugg boots on sale 70% off
saics running shoes
louboutin shoes
ugg boots clearance

 
At 05:18, Blogger jeje said...

Immédiatement après avoir identifié leur préférence la plus air jordan 1 retro solde populaire, les acheteurs potentiels sont nécessaires pour remplir leurs propres informations. Mais cette fois, vous avez besoin d'une paire de qualité. Stetson, le fils d'un chapelier, a remarqué que la tête ne convenait pas, il nike air jordan 3 femme a décidé de fabriquer un chapeau plus fonctionnel. Ces couleurs peuvent même être combinées sur le même produit. L'homme antique a couvert leurs orteils avec n'importe air jordan 5 2013 quoi disponible pour éviter la chaleur excessive, les orteils gelés, ou les piqûres d'épine. Nous espérons que ce guide court mais instructif vous a apporté son soutien dans la conception et l'analyse de cortez femme nike sites Web.

 
At 14:02, Blogger Farhan Tanvir said...

Fabulous, what a blog it is! This blog provides helpful data to us, keep it up.
Automobile Image Editing

 

Postita kommentaar

<< Esileht