esmaspäev, august 07, 2017

Pullerits: Kes teist on valmis kaitsma meie Eestit selle alandajate eest?

Ma otsustasin: nii enam edasi minna ei saa. Kui kaua me laseme vasakliberaalsetel nihilistidel ja globalistidel Eestit, oma kodu- ja isamaad, mõnitada, põlata, alandada, solvata? Ükskord saab mõõt täis. Minul sai.

Niiviisi kirjutasingi esmaspäevase Postimehe toimetusküljele loo Eesti-foobiat põdevate ehk Eestit vihkavate inimeste kahepalgelisusest, küünilisusest, variserlikkusest, silmakirjalikkusest. Teisisõnu: võtsin need relvad, millega nood end progressiivseks pidavad vasakpoolsed armastavad teisi nüpeldada – erinevus rikastab! ei ole ilus anda teiste rahvaste kohta hinnanguid! ükski kultuur pole teistest halvem! ei tohi üles kütta rahvuslikku viha! jne – ning pöörasin nende relvad nende enda vastu. Efektne, kas pole? Alati on ju hea võtta vastase relv ning kasutada seda vastase enda peal – siis ehk on veidikegi lootust, et võib-olla nad saavad oma teguviisi idiootsusest aru. Kuigi kahtlane (ja sinisilmne) loota, et nad saavad...

Niisiis, mehed, aeg on heita endalt ennasthävitavad ahelad, mille vasakpoolsed on meile, eesti rahva enamusele salahilju kaela surunud, lüüa selg sirgu ja öelda kartmatult seda, mida me tegelikult mõtleme ja arvame ning mida tahame. Vasakpoolsed ongi seni kasutanud ära seda, et keegi ei ole neile vastu hakanud. Nagu alati igal ajal on üht või teist viisi diktaatorid ja vägivallatsejad, kelle hulka kuuluvad ka nüüdisaja vasakpoolsed – kes tahavad kehtestada oma maailmavaate ainuvalitsemise ning kes ei kõhkle selle nimel oma vastaseid kõige alatumalt ründamast, mõnitamast jne –, kasutanud ära seda, et keegi ei ole neile vastu hakanud.

Mehed, spordimehed, kas teie lasete end ja Eestit jätkuvalt Eesti-vihkajatel ja Eesti-foobidel mõnitada ja alandada? Kui jah, siis kus on teie eneseväärikus? Kui ei, siis mida olete valmis enda ja Eesti kaitseks tegema?

Minu esimene vastulöök Eesti-foobidele (või estofoobidele – sest vaenlane tuleb alati jõuliselt ja selgelt sildistada, nagu teevad vasakpoolsed, ja kellegi nimetamine foobideks on ju vasakpoolsete üks lemmikvõtteid) on esmaspäevase Postimehe teisel küljel (viitega lehe esiküljelt) kättesaadav siin.
*
P.S. Lauri Vahtre loetleb oma Postimehe kirjutises "Kelle päralt on tulevik" Eesti-foobid üles lausa nimeliselt. (Aga tal oli formaadist tulenevalt oma kirjutiseks ka kolm korda rohkem ruumi.)

Foto 1: Eesti lipud ja võidusammas. Huvitav, mis tuleks vasakpoolsete nn progressiivide meelest selliselt pildilt ära koristada? Foto autor: Georg Kõrre, Postimees/Scanpix
Foto 2: Sinimustvalgetes rahvusvärvides Eesti rahvuslipp ühendab eesti rahvast ja tekitab uhkustunde. On seegi vasakpoolsete nn progressiivide meelest natsism ja natsionalism? Foto laulu- ja tantsupeolt. Foto autor: Sander Ilvest, Postimees/Scanpix
Foto 3: Eesti lipp põsel ja peos. Rahvussümboolikaga tubli tüdruk justkui küsiks: aga kus on sinu rahvuslipp, ah? Foto laulu- ja tantsupeolt. Foto autor: Mihkel Maripuu, Postimees/Scanpix

52 Kommentaarid:

At 21:36, Anonymous Anonüümne said...

Hee, tore küll. Olen juba aastaid kommentaarides vigisend selle üle sellised artiklid, olgu nad ükskõik kui suuresõnalised on tühi töö ilma nimesid nimetamata. Ilusad eestikeelsed nimed. Mitte mingid ivanovid või soorosed, vaid puha 100% eestlased kes meid aastaid komposteerivad. Viidatud Vahtre artiklis äratoodud on ju vaid etturid. Paris ja Loone ja Niineste, need ju lapsed!
Loetlegem ikka selle asjatöö issid ja emmed, korüfeed kes põhjapanevat on kirjutanud ja istuvad ülikoolide kateedrites.

 
At 21:46, Anonymous Anonüümne said...

Lauristin, Veidemann, Sutrop, Marek Tamm, 10 "professorit", kes ei lubanud Pronksmeest liigutada, kuna see solvab meie vendade venelaste enesetunnet.
Uusmarksistlik eestlaste mõnitamine algas juba enne aprillimässu 2007.
Eesti luuletaja ja teatrikriitik Märt Väljataga kirjutas et venelastele eesti keele õpetamine on eestlaste kättemaks nõukogude aja eest.
K M Sinijärv, Jaak Urmet, Anders Härm, oi neid humanitääre on palju palju kes eestimeelsust rasvaselt mõnitanud on.

 
At 21:51, Anonymous Anonüümne said...

Kõige suuremad mürgiussid on eestlased ise. Mäletate kunagi oli rahvuslaste portaal Terve Mõistuse Sündikaat. Seal oli väga häid lugusid. Siis ilmus mingi Haige Mõistuse Sündikaat kus siis rahvuslasi mõnitati.

 
At 21:57, Anonymous Anonüümne said...

Lobjakas, Remsu, Nestor, vanem Kivirähk oli kõva eestimeelsuse mahasuruja.

 
At 22:03, Anonymous Anonüümne said...

Ootasin et kas leidub mõni julge kirjamees kes aborigeenide kaitseks väikesegi sõna kostab. Mihkel Mutt natuke proovis, aga ikka abstrakses vormis, nimesid nimetamata.

THI globalistlikud targutused, juba kadunud Enn Soosaar, LMeri ihukirjutaja marineeris meid globaalküla asukateks suunduma.

 
At 22:18, Anonymous Anonüümne said...

Esimene kes eestlaste natsionalismi ja peatse maailmavallutamise eest hoiatas oli meie oma kallis noobeli kandidaat Kaplinski. Vaat selline raskekahurvägi oli eestluse materdamise käilakujusid.

 
At 22:33, Anonymous Anonüümne said...

Priit, sinu valik, kas peded või venelased, kumb on rahvuse püsimajäämisel kasulikum `?

 
At 10:11, Anonymous Anonüümne said...

Eilses Postimehe artiklis kirjutab Lobjakas et eestimeelsus ei saa olla tulevikustrateegia. Edasi väidab mees, et eestimeelsuse taganutjad on madala intelligentsiga sariliputajad.
Niisiis Priit mida vastad Lobjakale? Loodetavasti jagad oma vastust ka meiesuguste kommentaariumi sitakottidega.

 
At 10:29, Anonymous Anonüümne said...

Sassi olete läinud augustikuumuses? Kuidas saab mees, kes suusk.blogger.com nimelises blogis trambib mutta eestluse käilakuju ja asendab selle tahumata pigiga, olla kaitsja? See mees saab olla ainult äraandja, rahvuslike jõudude hakklihamasinasse ajaja. Hunt lambanahas.

Tänaseks on järjekordselt esile kerkinud veel huvitavam idee - eestikeele kui arengupiduri sundlõpetamiseks nii riigi kui haridussfääris. Täitsa huvitav mõte ju, aga mida panna asemele? Isegi meie kaasmaalased venelased räägivad oma veidra aktsendiga keelt, mida moskoviidid nimetava baltikumi vene keeleks. Seega, mingi muu keelega assimileerumine ei tähenda, et meie elu läheks paremaks, sest see on ikkagi mingi baltikuminglish, mis sisuliselt on kultuurrahvaste silmis häbimärk. Aafrikas asuvas ameerikast põgenenud orjade vabariigis ongi riigikeeleks inglise keel. Köögikeelteks kasutatakse veel üle kümne suurema keele. Tänu sellele nipile on saadud ameeriklastelt suurt sõjalist abi, mis on kohaliku majanduse üheks alusteljeks. Kaasnähuna kaasneb sellega maailma suurim vägistamiste arv elanike kohta, olles kolmandik kõikidest kriminaalsetest intsidentidest riigis. Teisest küljest saab seal olla abielus korraga kuni nelja naisega ja seega pole kunagi probleemi, et naisterahval teki all pea valutab. Ja selle inglisekeelse demokraatliku riigi SKP on 496$ (aastas, kes ei tea ja oli trennis, kui sellest teemast räägiti), töötuse tase on 85%. Vot nii kallid spordimehed, selline saatus ootab rahvast, kes valib omale riigikeeleks maakate asemel midagi multikultilist. Ja Priit tahab importida sisse seda kultuuri kandvaid sportlasi valgete meeste asemele. Ehh. Arutaks parem seda, et kuhu pageda Eestist kui Priidu plaan teoks saab?

 
At 11:11, Blogger Priit Pullerits said...

Lp 10:11, Lobjaka-suguste provokaatoritega ei ole intelligentsel inimesel mõtet vaielda.

 
At 11:44, Anonymous Anonüümne said...

Kokkuvõte on et nende omamaiste vasakliberaalide vastu võitlemine on lootusetu tegevus. Filosoofiline kemplus ja loogika abiksvõtt nendega vaidlemisel ei too tulemust, sest asi jääb sõbraliku väitluse tasemele.
Keegi ei taha oma sooja töökohta kaotada.
Tubli ehitusmees on vaikselt eestimeelne. Siis tuleb Lobjakas kes epateerib oma Sartre ja Focaultiga ja dekonstruktsionismiga, mida Postimees meelsasti paljundab. Vaikne mees loodab et kõigest rahvusevastasest pornost hoolimata jääb talle laulupidu, kuid võta näpust, ega ikka ei jää küll. Nii et Priit, sinu väike tagasihoidlik kirjutis on piisk meres.

 
At 12:02, Anonymous Anonüümne said...

Kui paar aastat tagasi oli see kooseluseaduse ümber karglemine. Tiidrek Nurme läks üksi plakat peos Toompea platsile protestima. Pärast kirjutas Märt Roosna vist Õhtulehes Nurmet korralikult mõnitava artikli. Küsiks nüüd sama tsunfti mehelt Pulleritsult et kas Roosna ausatelt spordiajakirjanikelt halvakspanu pälvis? Kas mõni ennast konservatiiviks ja eestimeelseks pidav žurnalist Nurmet kaitsva loo kirjutas? Tegemist polnud ju suvalise ullikese, vaid nimeka sportlasega. Sellised küsimused siis.

 
At 12:03, Blogger Priit Pullerits said...

Jah, on küll piisk meres, aga ikka parem kui üldse mitte midagi.
Ei ole vasakpoolsetega võitlus lootusetu! Just seda, et muud normaalsed inimesed peaks seda võitlust lootusetuks ning tõmbuks tagasi ja peaks suu ja lepiks kõigega - just seda vasakpoolsed ootavadki, et saaks kehtestada oma paradigmad, mis on kõigiti Eesti põhiseaduse vastased. Põhiseadus peab nimelt Eesti riigi mõtteks eesti keele ja kultuuri ja sellega ka eesti rahva säilimise läbi aegade. Nii et - pange nüüd tähele! - vasakpoolsete rahvusvastase tegevuse võib kuulutada põhiseadusvastseks - ja see annab kogu kemplusele hoopis uue mõõtme!
Vene armees oli käsk: k boju (või v boju, täpselt ei mäleta enam)! Ehk: lahingusse!
See sõjahüüd peab kehtima ka nüüd meie võitluses hullude vasakpoolsete vastu.

 
At 12:26, Anonymous Anonüümne said...

EL-i aluslepetes on ülerahvuslus sees. Ning otse loomulikult on Brüsseli seadised ülimuslikud läppunud kohaliku Põhiseaduse ees. Kirjutab ka Lobjakas, et enne kõike tuleb inimese vabadus, alles kaugel seejärel grupi huvid ehk rahvusesse kuulumine.
Meie tillukesearvulised eestlased peame endale aru andma, et suvalist venelast, võõrast mustanahalist immigranti kaitsevad siin EL-i seadused. Seega härra Pulleritsu üleskutse kaitsta eestlust ülerahvusliku ideoloogia vastu on ebaseaduslikud. Lobjakas võib end mõnusalt tunda, Priidu kaasvõitlejad aga peavad urgu pugema, kui ei taha lasta end arreteerida nagu kärnast koera.

 
At 13:01, Anonymous Anonüümne said...

Et siis ei ole julgeid mehi, kes Priidu üleskutsele järgneksid? Ei ole, sest tõenäoliselt lõpetaksime nagu Viktor Kingissepp rannaluitesse kaevatud haua ääres huulil nõrk hüüatus "Elagu Eesti Vabariik!".

"Natsipasa pihta tuld!" oleks viimane sõna mida meie kõrvad siinilmas kuuleksid.

 
At 14:44, Anonymous Kägu, kehakultuurlane said...

Hr Pullerits, kui te tahaksite rahvusriigi , kultuuri ja rahvusluse säilitamiseks, midagi tõeliselt ära teha, siis oleks teil praegu õige hetk asutada oma ajaleht koos neti portaaliga. Rahval on on kõrini sellest pasamullist mida üldjoontes kõigis suuremates ajalehtedes ja televisoonis edastatakse. kogu kontroll eesti meediakanalites edastatava info üle on välismaalaste käes. Tublisid ja eestimeelseid autoreid ja nende sõnavõtte lihtsalt ei kajastata meedias ,või siis tehakse seda tsenseeritult ja kallutatult. Rahvas vajab midagi neid ühendatavat ja meedial on suur jõud. Rahvas januneb tõe järele ja teie kogemused ja imago oleks parim reklaam sellele, et asi ka käima läheks. Väga palju võidaksite te ka isiklikult, te ei peaks enam pugema ja ja asjadest ümbernurga rääkima. Ma usun, et tublid ja sõnaosavad mehed aitaksid teid nõu, jõu ja finantsidega asja käima lükkamisel.

 
At 15:35, Anonymous Anonüümne said...

Härra Kägult nagu alati, aus, valus ja tõene sõnavõtt. Sellise mehega koos ei läheks mitte ainult luurele, vaid teeks ka ajalehte. Sellise mehega koos teeks lausa iseseisva riigi (Balti mere kaldale).

Rahvas januneb, rahvas ootab, ... nii on.
Kust aga leida tublisid sõnaosavaid mehi? Neid on vähe ja enamus neist tantsivad leivaisa ehk mingi välismaise peremehe taktikepi all ikka. Näe Jaak Jõerüüt, endine kommar küll kuid vaata kui ilusti kirjutab. Tsiteerib tsiitserot ja marcus aureliust ka. Aga oma võimaluse ekret mõnitada kasutab alati ära. Ise vana eesti mees. Liitu ise ekrega ja aita kaasa et su lapselapsed siin maal veel eesti keeles räägiksid. Aga ei , ikka herbert marcuse ülerahvuseline ideoloogia on talle südamelähedasem.
Ma ütlen mehed kõik humanitäärid olgu vanad või noored on vasakliberalismist läbi imbunud. Nendega koos iseseisvat Eestit ei ehita. Tuleb teha nagu tehti Lõuna-Koreas. Rahvuslikult mõtlevatest ohvitseridest koosneva Komitee juhtimisel taastada eesti inimeste moraal ja vaimsus jumalakartlikus vormis, kitkuda välja kadakaeestlus, luua taas ühtekuuluvusetunne. Siis nii 40 aasta möödudes anda tsivilistidele ääri veeri võimu tagasi. Aga parem ehk siis ka mitte.

 
At 15:50, Anonymous Anonüümne said...

No kui ma ennast pidasin enne maailmavaatelt pigem natuke parempoolsusesse kalduvaks, siis peale selle postituse lugemist teatan ametlikult, et ei soovi Priiduga samal pool olla ja lähen kaldun vasakule poole ära! Hüvasti!

 
At 16:04, Anonymous Anonüümne said...

Rahvuslikult mõtlevaid ohvitsere sa Eestist ei leia. Tuleb luua Komitee rahvuslikult mõtlevatest tsiklistidest ja suusatajatest. Nemad pole salakauba vedajad ega korruptsiooni kinnimätsijad.

 
At 16:05, Anonymous Anonüümne said...

To 15:50 vähemasti oli PP kirjutisest teile abi oma tõelise mina leidmisel. Hüvasti Pavlik Morozov!

 
At 16:14, Anonymous Anonüümne said...

No näed Priit mida me siin võitleme 3 mehega kui enamus on lambad nagu 15:50 ja sihuksed on tõupuhtad eesti mehed! Süüria moslemitest saaks ka patriootilisemad mehed kui sellistest.

 
At 16:19, Anonymous Anonüümne said...

No kuram. Peale selliseid avaldusi nagu 16:14 teeb ei hakka ma ainult lihtsalt vasakpoolseks, vaid Süüria geimoslemist vasakpoolseks! Allahu Akbar!

 
At 16:30, Anonymous Kägu, kehakultuurlane said...

To 16:14 Te peate aru saama, et ligi 700 aastat orjapõlve on eestlusele oma sügava jälje jätnud. Ärksamad, julgemad ja alistumatud on tapetud, küüditatud, ruineeritud. Enamus meist on orjameelsete, isanda kintsukaapijate järglased. Ma siiski usun on kuskil sügaval istub paljudel siiski mingisugune sisemine uhkus ja patriotismisäde. see on vaja lihtsalt sügavast unest äratada. Seda ei saa tehaliiga järsku ja kiirustades. Inimestele tuleb anda aega atra seada. Neile inimestele oleks lihtsalt vaja liidrit, kelle järgi joondudaja kes oleks eeskujuks nii sõnade kui tegudega . Mina näen silmapiiril vaid ühte meest kelles on tõelise liidri ainest.

 
At 16:30, Anonymous Anonüümne said...

No näed Priit! Viimast korda kui eestlased ühistegevust tegid oli 1343 kui Tasuja mõisaid põletas. Edasi eelistasid eestlased juudile ja sakslasele kupjaks ja aidameheks minemist kui teisele eestlasele ajalehe juures abiks olemist.

 
At 16:57, Anonymous Anonüümne said...

Väga austatud senjöör Kägu, teil on õigus nagu alati. Orjapõlve oli 800 aastat ja seda jätkub tänaseni. Eestlased ei ole kollektiivne rahvas ja see on antud momendil, kui meid rünnatakse nii läänest kui idast väga halb. Loodame et väikse sugupuu uuringu tagajärjel leiab Vladimiri poeg et tema esiisad on pärit Ivangorodi vürsti maadelt ja heldib meie suhtes. Meie omalt poolt saadame läbiräkimistele tugeva tahtejõuga sportliku rühiga endise raketikaardiväe allohvitseri, tänase tsiklistide kogukonna liidri härra P Pulleritsu. Nagu räägib ka välismaa ülikoolides teadust tudeerinud doktor Lobjakas väike vapper rahvas vajab tugevat liitlast.

 
At 19:13, Blogger Priit Pullerits said...

Pilt, mis siin avaneb, ei ole just lootustäratav. Ütleks koguni, et on pigem masendav. Ja ütlen ausalt, et minu lootused olid ikka palju kõrgemal. Aga ka spordimeeste hulgas, ja tsiklistide ja lõõžnikute hulges eriti, tuleb välja, on valdav initsiatiivitu, tahtejõuetu ja allaheitlik meelelaad. Kellele siis veel üldse loota võib?...

Aga see on muidugi eriti huvitav, kui kaugele üks mees, nimelt 15:50/16:19, kalduda ja langeda võib. Kus on piir? Paistab, et seda pole.

 
At 21:32, Anonymous Anonüümne said...

On jah masendav. Kas meestel on hirm nahas või on seekordne Padre üleskutse vähe sütitav.

 
At 22:14, Anonymous Anonüümne said...

Padre jumal on neeger. Õige eestlase jumal on AV. Kas Padre on ikka õige eestlane?

 
At 00:00, Anonymous Anonüümne said...

Lindsey Vonn on õige eestlane.

 
At 01:09, Anonymous MargusM said...

Masendav lugu- kuna Tallinnas on velodroomi olukord nii kehv et seal on keelatud sõita siis viiakse Kalevi meistrivõistlused üle Helsingi Olümpiavelodroomile..
Quo vadis, Eesti rattasport?

 
At 08:51, Anonymous Anonüümne said...

Hr Pullerits ei peaks pööblile lootma vaid ise härjal sarvist haarama

 
At 09:13, Anonymous Anonüümne said...

Ei ole argpükslikumat rahvast kui eestlane. Tallinn on juba vene linn, muulased isegi ei vaevu kohalikku keelt purssima, eestlased aga epateerivad meedias kas nad pole järsku liiga pisut palju rahvuslikud ja tee oma olematu köögikeelega mis juba täis anglitsisme liiga venelastele ukrainlastele hiinlastele.

 
At 09:45, Anonymous Anonüümne said...

Postimehes on artikkel pealkirjaga - Miller-Uibo sihib ajaloolist kuldmedalit.

Mina ei saa sellest väga aru ja siinkohal küsiksin härra Pulleritsult ja teistelt siinsetelt spetsialistidelt et mis teeb mõne medali ajalooliseks ja teise mitte?

PS. Artiklis ei ole asja lahti seletatud

 
At 10:38, Blogger Priit Pullerits said...

Jah, 09:13, asi lõhnab lääneeuroopluse järele, mille keskseks postulaadiks on saanud, et tuleb ennast maha teha ja anda esmalt õigused igasugustele sisserännanutele, sest nemad on tõelised kannatajad, neil on raske, me oleme siin privilegeeritud olnud, nüüd on aeg ennast madalaks teha.

09:45 - esiteks, hinnangute andmine uudislugudes ei käi hea ajakirjandusega kokku, ja teiseks, kui asi on lahti seletamata, siis on see ajakirjaniku puhas praak. Aga lugu lugemata võib juba öelda, et sellise pealkirja mõte ongi lihtsameelne lugeja artiklit avama panna ja klikk kirja saada. Vaadake näiteks mobiilis pealkirju - need on sageli, enamasti sisu varjavad ja pelgalt huvi tekitavad. Teed loo lahti - pole sisu ollagi. Vanasti, kui ajakirjandus oli sisuline, oli ikka nii, et juhtlõik esitas loo tuuma ja pealkiri omakorda juhtlõigu tuuma. Nüüd ei leia sa tuuma kusagilt, sageli isegi mitte loo lõpust.

 
At 10:55, Anonymous Anonüümne said...

Aitüma härra Pullerits ammendava vastuse eest. Seda saab aru tõesti, et pealkirjad on meelega rüvedused, et inimene lugema kiskuda. Aga karta on et noorsugu läheb lolliks kätte kui neile postuleerida et Shaunae Milleri medal on ajalooline ja Aelegnea Ahoure medal mitte.

 
At 11:04, Anonymous Kusta, Kadjaste külavanema nõunik said...

Hr Pullerits asutage oma ajaleht ja näidake neile lõdipükstele kuidas hea ajakirjandus käib. Pedagoogilisest aspektist lähtuvalt on teie kommentaarid masendavad. Siin on ju mitmed isamaaliselt meelestatud hakkamist täis mehed sõna vôtnud, nagu näiteks hr Kägu. Mehed ootavad teie korraldusi ja valmis tegema Eesti lipuall suuri tegusid. Aga mida teete teie? Panete kõik ühte patta, tõmbate tublidele meestele vee peale ja hävitate selle vähese initsitiivigi.Hea liider nii ei tee! Pole siis ime, et vähem teadlik kontingent segadusse satub ja allahhu akbar karjub!

 
At 11:11, Anonymous Aleksander Tõldsepp, Põlvamaa said...

Ma loen ja mu süda kõrbeb kui tammsaareliku kirjamehe-andega mehed kirjutavad jumalikku teksti --- mehed on valmis tegema Eesti lipu all suuri tegusid.

 
At 11:32, Blogger Priit Pullerits said...

Kusta, mis mis lehe tegemisest me räägime, kui mehed ei saa end niigi kaugele, et lödipükstest vasakpoolsete vastu ühineda ja nende vastu jõuliselt sõna võtta...

 
At 11:38, Anonymous Anonüümne said...

Kommentaariumis koorub selge pilt rahva hoiakutest: vaprad mehepojad erinevates Eestimaa nurkades on valmis tegudeks, valmis otsustavaks hüppeks nagu India tiiger, nagu Aafrika panter, nagu Moabi puuma.

 
At 11:53, Anonymous Anonüümne said...

Härra Esimehe kommentaar kell 11:32 on täpselt silma auku. Mehed on jõuetud, sest kogu meediapõllu on hõivanud vasakpoolsed limukad. Mehed ei näe võimalust läbi murda. Postimehest tuli juba ammu bänn, sest kommenteerisin ühe tüübi rahvusnihilistlikku olemust. Nüüd istun kodus ja piinan kassi. Lootus on et Tartu Kunn ja tema ustavad ohvitserid kutsuvad relvile. Nagu Tasuja 1343, siis kui eesti mehed olid veel oma huutorite ja muldonnide omanikud.

 
At 12:09, Anonymous Anonüümne said...

Eesti mehe loomuses on alalhoidlikkus. Eesti mehe loomuses ei ole oma rahvuse päästmiseks ambrasuurile viskuda. Ega siis 1991 taasiseseisvus lauluga tulnud. Savisaar ja Jeltsin tõid meile vabaduse. Reagan aitas ka natukene kaasa.
Eesti mees on suss ja ootab et keegi teine tema eest võitleks. Olgugi et on olemas väljapaistev liider ja hüppevalmis odamehed provintsi strateegilistes nurkades. Mida ei ole see on vaim ja tuleleekides põlemine.

 
At 12:17, Blogger Priit Pullerits said...

Ei ole nõus, 12:09. Meenutage eesti poisse ja mehi, kes läksid Vabadussõtta. Meenutage Eesti mehi, kes andsid punastele ennastsalgavalt tuld Sinimägedes. Aga see on küll õige, et kus on sellised mehed nüüd.

 
At 12:40, Anonymous Anonüümne said...

Ahaaa! Nagu teada, siis tänased kreeklased ei ole antiikkreeklaste järeltulijad. Nii ka tänased eestlased ei ole Vabadussõja eestlaste järglased. Vaadake ise, tänases Sakalas esineb mees nimega Steven Peep. Eile räägiti kuidas korvpallur Matthias Tass läheb ameerikasse. Eesti meestest pole ammu juttu olnud. Poleks juudid Kohl ja Schulz pingutand oleks eestlased teist vabadust näinud nagu surnud eesli kõrvu.

 
At 05:30, Blogger Unknown said...

air max 90
nike mercurial
nike roshe run
nike air force 1 low
nike air force
fitflops clearance
pandora jewelry
lebron 14
patriots jersey
gucci belts

 
At 06:11, Blogger raybanoutlet001 said...

jordan shoes
new orleans saints jerseys
jacksonville jaguars jersey
ugg boots
mont blanc outlet
oakley sunglasses
michael kors bags
oakley sunglasses
michael kors outlet
houston texans jerseys
2017.8.26

 
At 04:30, Blogger Unknown said...

yeezy boost
nike polo
hogan outlet online
lacoste online shop
yeezy boost 350
nike air max
adidas tubular
moncler
kyrie 4
adidas stan smith men

 
At 10:08, Blogger raybanoutlet001 said...

fitflops
true religion outlet store
dolphins jerseys
cheap basketball shoes
true religion outlet
converse shoes
snapbacks wholesale
coach factory outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet

 
At 04:07, Blogger adidas nmd said...

ugg outlet
ugg outlet
new york giants jerseys
salomon shoes
michael kors outlet
falcons jersey
replica watches
true religion outlet store
michael kors outlet
bengals jersey

 
At 02:29, Blogger chenlina said...

nike presto
timberland boots
canada goose jackets
salvatore ferragamo
the north face
moncler uk
van cleef & arpels jewelry
ugg factory outlet
barcelona jersey
kevin durant shoes
chenlina20180307

 
At 08:52, Blogger Unknown said...

zzzzz2018.7.13
canada goose jackets
michael kors outlet
fitflops sale
polo ralph lauren
polo ralph lauren
uggs outlet
christian louboutin outlet
moncler outlet
off white clothing
pandora jewelry

 
At 05:54, Blogger Unknown said...

www0912



fitflops clearance
canada goose outlet
fitflops clearance
ralph lauren
dsquared2
hermes belt
nhl jersey
nike shoes
ralph lauren polo
kate spade handbags

 
At 04:18, Blogger Unknown said...

jinyi921
ugg outlet boots
ugg boots outlet
coach handbags
salomon shoes
canada goose
canada goose outlet
pandora charms
adidas clothing
coach outlet online
adidas yeezy

 

Postita kommentaar

<< Esileht