kolmapäev, mai 24, 2023

Pullerits: Üks väga hull ja traagiline lugu

Ilmselt mõned küsivad, miks siin ühtäkki ühe mureliku isa kiri teemal, mida ühed vähemused on tema lapsega teinud. Aga selgub, et ses kõiges on mõningane roll ka mu spordiblogil. Soovitan nüüdse nn abieluvõrdsuse teema taustal see kiri kindlasti läbi lugeda, et saaksite aru, millega mingi osa vähemustest tegeleb ning miks teatud teemaga ei maksa flirtida, sest tegemist, nagu allpool näete, ei ole noori inimesi mitte ainult vaimselt, vaid ka füüsiliselt sandistava ajupesutunnustega liikumisega.

Teavitasin sellest juhtumist mureliku isa nõusolekul ka peaminister Kaja Kallast, sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo (fotol paremal), terviseminister Riina Sikkutit, võrdse kohtlemise volinikku Christian Vesket ja eelmist volinikku Liisa-Ly Pakostat ning ka ühte soovahetuskomisjoni liiget. Saatsin neile kõik allpool esitatud materjalid edasi. Nii et ka nemad on sellest juhtumist informeeritud.
*
Olen 48-aastane tavaline eestlane, mees, abikaasa ja isa. Olen kõrgema haridusega insener ja väikeettevõtja. Olen eluaeg olnud üldiselt liberaalse maailmavaatega ja arvanud, et igal inimesel on õigus elada nii, kuidas ise soovib, kui ta sellega teisi ei sega. Pooldasin nn LGBT liikumist ja samasooliste seadustatud kooselu. Poliitikat väga tähelepanelikult ei jälgi. Valimas olen küll alati käinud. Kuni saabus, nagu öeldakse, pauk luuavarrest.

Umbes 3–4 aastat tagasi tekkis tollal 12–13-aastasel tütrel tohutu LGBT vaimustus. Ei pööranud sellele eriti tähelepanu, kuna see vaimustus oli/on noorte tüdrukute seas väga levinud. Arvasime abikaasaga, et kui laps küpseb, siis hakkab maailma asjadest paremini aru saama. Tegemist oli ränga eksiarvamusega.

Juba aasta pärast teatas tüdruk, kes on kogu elu olnud väga tüdrukulik ja naiselik, et tema on hoops poiss! Enne seda oli talle tekkinud klassiõde, kes samuti n-ö identifitseeris ennast poisina. Edasine elu on olnud suhteliselt põrgu eeskoja moodi. Laps on sellest ideoloogiast selliselt pimestatud, et ta hakkab üle keha värisema vihast, kui antud teemal rääkida: vanemad on transfoobid, homofoobid, heteronormaalse maailma pooldajad jne. Juuksed lõigati maha, kantakse meeste riideid, rindasid seotakse nn binderiga, mis tekitab pea- ja kaelavalusid. Tütre «suur unistus» on ära lõigata rinnad ja hakata tarvitama testosterooni. Tuba ehib vikerkaare- ja translipp. Varasemalt väga suur sõpruskond (teised tüdrukud) on kuivandud täielikult kokku. Enamus aega veedetakse internetis, suheldes sama ideoloogiat toetava seltskonnaga, kust siis ilmselt ammutatakse ideid. Õnneks ta otseselt nende Eesti LGBT aktivistidega veel ei suhtle, kes suunaskid teda sinna, kuhu «vaja»... ehk Eestiski on olemas arstid, nimetaks neid küll pigem lihunikeks, kes lõikavad ära täiesti tervete noorte naiste rindasid.

Olen suhelnud ka teiste lapsevanematega, kelle perekonda on sama probleem mõjutamas. Kõik need lood on nagu üks ühele koopia, kus tublist, rõõmsast ja rahulolevast tüdrukust saab üpris kiiresti tige, ennast võimalikult koledaks tegev, oma vanemaid ja kõiki seda ideoloogiat mitte toetavaid inimesi vihkav kibestunud noor.

Olude sunnil olen viinud ennast antud ideoloogiaga ka kurssi. Põhimõtteliselt meenutab see teatud määral kommunismi. Gender-ideoloogia eesmärk on luua n-ö uus inimene, kes on vabastatud soo ja rahvuse taagast. Sugu ei ole mitte bioloogiline fakt, vaid sotsiaalne konstruktsioon, mida luuakse inimeste omavahelise suhtlemise käigus üha uuesti ja uuesti, kuni kinnistuvad soorollid. Kõige kurvem on, et antud jura (seda see ideoloogia on kahtluseta) tungib vaikselt ka igapäevaellu. Päevalehe veebi tellimust tehes või teatud veebiküsitlusi tehes pakutakse soo kohta variante mees, naine ja muu. E-koolis ei ole lapsevanemad enam ema ja isa, vaid vanem 1 ja vanem 2.

Minu suur palve oleks, et antud teemal ei lastaks nii-öelda vaibuda. See ideoloogia lõhub meie ühiskonna alustala, perekonda, ja on hävitava mõjuga eelkõige just naistele. Näiteks Kanadas võivad osadel spordialadel (näiteks jõutõstmine!) mehed minna naistega võistlema ainult teatades, et nemad idenitifitserivad ennast nüüd naisena. Isegi habet ei pea ära ajama! Rääkimata naiste WC-sse ja riietusruumidesse sisenemisest. Meie meedia on need teemad lükanud kuidagi kuhugi kõrvale, aga oleme maas «progresiivsematest» riikidest võibolla ainult 3–5 aastat ja see vahe väheneb.

Sooviks, et eesti keelde tõlgitaks Abigail Shiereri raamat «Irreversible Damage». Iga tütre lapsevanem peaks selle tänapäeval läbi lugema.
*
PP: Kirjutasin sellele isale, jagasin oma mõtteid, mis tema kirja lugedes tekkisid, ja ta kirjutas mulle asjast veel lähemalt.
*
Väga meeldiv, et mulle vastasite. Huvitaval kombel on minu nö LGBT ajaloo mõistmisel teiega väga huvitav otsene seos. Olin aastaid tagasi innukas teie spordiblogi lugeja. Kuni juhtus selline asi, et kritiseerisite oma blogis LGBT liikumist mõnedes postitustes. Ja ma tundsin kuidagi isiklikku pettumust teis, et intelligentne inimene ja ütleb sellise puhast «headust» kultiveeriva liikumise kohta midagi halba. Lõpetasin blogi n-ö pideva jälgimise. Kas just selle pärast? Mine tea, aga mingi alge sealt selleks tuli. Selgus, et saatusel oli teine tahtmine ja nüüdseks on minust saanud antud religiooni osas päris ekspert juba. Mitte, et ma selle üle rõõmustaks...

Minu enda arvamus on, et tegemist ongi religioosse liikumisega. Kusjuures seksuaalsusega on seal pistmist pigem suhteliselt vähe. Tegemist on sektiga. Seal on ülitähtis osa semantikal: lipud, erinevad «identiteedid», saatanlikud «vastased», pühakud, preestrid, asesõnad jne. Ohver langeb sinna minu meelest suhteliselt juhuslikult. Kõige suurema protsendi lõikab see liikumine aga kõige haavatavamalt inimgrupilt – teismelised tüdrukud ja noored naised. Mingil põhjusel on ajaloos alati nii olnud, et nemad on kõigi selliste sektide ja n-ö massipsühhoosi tekitavate liikumiste esimesed ja kõige arvukamad ohvrid.

Kuna olen enda tütre kulgemise protsessi jälginud väga lähedalt (ka veebisuhtlust), siis on mul protsessist väga selge arusaam. Riskifaktor on näiteks kunstihuvi. Satud kohe veebis foorumitesse, kus vastav info ja mõjutustegevus käib. Seejärel sõbrannad. Muutumine toimub PÄEVADEGA. Meil hakkas 12-aastaselt lesbiks, aga sellega oli probleem. Probleem oli selles, et temale meeldivad poisid! Tütar kurtis (privaatvestluses), et ükskõik, kuidas ta ei pinguta, temal tüdrukud n-ö seksuaalses mõttes mingit erutust ei tekita, ainult poistele mõeldes tekib n-ö õige tunne. Siis tekkis uus sõbranna, kes oli poiste riietes ja tütar ütles emale (minu abikaasale), et sõbranna tahabki poiss olla. Seejärel umbes poole aasta pärast teatas tütar, et tema on poiss ja nõudis nimevahetust. Tagantjärgi sain kätte vestluse, kus see sõbranna teda veenis, et ega transmehed ei peagi mehelikud olema. Võivad naiselikud olla, kleitegi kanda jne. Nii et meil ei levinud see ideoloogia otseselt organisatsiooni kaudu, vaid põhimõtteliselt hübriidselt internetifoorumite ja sõbranna kaudu.

Tütrel oli suhteliselt vara alanud puberteet. Ta oli pikkuses tublisti kosunud ning klassikaaslastest vahepeal peajagu pikem. Kaal kippus ka lappesse minema (õnneks võttis selle käsile ja sai paari aastaga normkaalu). Ehk füüsilise muutumise ja välimuse pärast oli suur ebakindlus, mis on puberteedi ajal ka loomulik nähtus.

Enamasti tüdrukud «nakatuvadki» sõbrannade kaudu. Siis minnakse LGBT ühingu «transõhtule» ja edasi tuleb allamäge sõit. Teine variant on sotsiaalmeedias transmõjuisikuid jälgides. Vahepeal jälgisin ka ise Youtube’is mõnda säärast isikut ja eelkõige kommentaaride osa. Sellised kommentaarid, et «jälgin sind 5 aastat ja nüüd avastasin ise ka, et olen transsooline», on tavalised. Kui ühel oli topeltmasektoomia video, siis üks fänn ütles, et samas haiglas sündis samal päeval talle õde, kuid teda see ei huvitanud, ta muretses hoopis soovahetaja operatsiooni pärast. Ameerikas ja Suurbritannias tervete klasside kaupa hakkavad tüdrukud «mittebinaarseks» ja «transmeheks».

Mina algselt ka arvasin, et seal on tugev seksuaalne komponent, aga kummalisel kombel on see osa just pigem väiksem. Kõik need lipud, (ase)sõnade mäng, enda sandistamine operatsioonide ja hormoonidega jne on hoopis tähtsam, vähemalt tüdrukute puhul. Olen aru saanud, et seksuaalne pool on tähtis eelkõige meeste puhul. Seal on teatud fetišitega inimestel oma n-ö kinke võimalik nautida. See grupp on hea koht tavalistele heteromeestele, kes on nn seksuaalsed kiskjad, pääseda tüdrukutele lähedale ja neid ära kasutada või pääseda naiste privaatruumidesse.

«Transinimestel» on seksiga pärast operatsioone üldse suht nutune. Suguorganid on ju moondatud, tugevasti kahjustatud. Rahuldust pakkuv seksuaalelu on välistatud. Pigem on antud liikumise puhul tegu sellega, et see annab inimesele mingi kuuluvuse. Sa oled justkui mingi «võitlusgrupi» liige, kuulud poolsalajasse organisatsiooni, kes võitleb halbade cis-inimeste ja heteronormaalse maailma vastu. Nagu Nashville’i koolitulistamisest oli näha, on tekkinud ka vastavateemaline terrorism. Vaadake veebis videosid «trans activists vs TERFs».

Täpselt sama stsenaarium, kui 1847 kirjutati kommunistliku partei manifest ja 1917 toimus ühes suures riigis üks Suur Pööre. Siin võiks öelda, et Judith Butler kirjutas «Gender Trouble». Need teooriad «kosusid« USA ülikoolides ja arenesid. Imbusid ülikoolidest USA poliitikasse, edasi Lääne-Euroopasse jne. Tänapäeval on protsessid kiiremad info leviku tõttu. Meil on ka poliitika ja meedia päris suurelt neid aktiviste täis. Nad ei ole huvitatud diskussioonist, nagu seda ei olnud marksistid-leninistid. Jõuga tuleb asjad lahendada. Sotsiaalmeedias lämmatada. Delfis ja Päevalehes esineda jõuliselt, mitte oma seisukohti kaitstes, vaid «vastaseid» sõimates ja alavääristades.

Ega lapsed ja teismelised seda peent mängu mõista. Nad lähevad vooluga kaasa. Uued Pavlik Morozovid on tekkimas. Lapsed lähevad annavad vanemad koduse «vihakõne» peale võimudele üles.

Tavainimene, kes ise ei ole probleemiga rinda pistnud või lähebki LGBT nõustamisele, tinistatakse nii ära, et ta ei saa midagi aru. Paljud psühholoogid on n-ö seltskonna oma inimesed. Kahtlustan, et ka arstid. Kust muidu testosterooni saadakse. Ega kitsa eriala arstid mõistagi seda teemat. See polegi ju meditsiini probleem, vaid sotsiaalne nähtus. Muideks, Lisa Littman, kes selle sotsiaalse nakkuse hüpoteesi püstitas, tühistati selle peale. Suure pingutusega suutis ta siiski enda teadusöö n-ö tagasi listi saada. Aga sõna ROGD on LGBT transseltskonnas kõige suurem sõimusõna.

Kiri sai pikk, aga tunnen ikkagi mingit teatud kergendust, et ehk on mingi variant, et saab selle teema kodudest n-ö välja. Liiga palju on kannatavaid inimesi ja neid, kes kardavad tühistamist. Mulle abikaasagi ütles, et mind võidakse tühistada. Kuna olen ise enda tööandja, siis mind vallandada ei saa. Ainuke mõjutamisviis on lapse kaudu, mida kardan. Hoolimata kõigest meil on ikkagi enam-vähem normaalne suhe tütrega õnnestunud säilitada. Üks isa, kellega suhtlen, üritab igal pool jääda anonüümseks. Mina arvan, et selliselt ei ole su sõnal ja arvamusel kaalu.

Oleks vajalik, et antud teemal võtaks ühiskonnas sõna näiteks meditsiiniteadlased, arstid, sotsioloogid. Selleks et LGBTQI+ asja absurdsusest aru saada, tuleks lihtsalt kogu see ideoloogia «lahti pakkida». Sinna kuuluvad ju ka sellised asjad, nagu Fat Activism, Ableism jne. Transgenderism on ainult selle «tähestikumaffia» üks paljudest totrustest. Juba Eesti TikTokis olen näinud neid «kehapositiivseid» enda surnuks õgimise protsessi presenteerimas.

Ühe lausega: SEE IDEOLOOGIA ON VÄGA KURITEGELIK. Kas hullem kui kommunism? Ei tea. Ehk saame midagi ära teha, et piduri saaks peale.

PS! Kiri sai, pikk, aga öelda oleks veel väga palju...
*
PP: Edastasin selle isa kirjutatu tema loal ka käsitletava valdkonna tunnustatud tippspetsialistile. Sain teada, et see pole talle kahjuks midagi uut, ta on ka varem saanud lapsevanematelt samasisulisi kirju. Ta ütles, et on kirjades esitatud nägemusega nõus.

Foto 1: Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo. Foto autor: Eero Vabamägi, Postimees/Scanpix
Foto 2: LGBT liikumise tegelane Saksamaal. Foto autor: Zumapress.com/Scanpix
Foto 3: Soovahetusaktivistid Pakistanis. Foto autor: Zumapress.com/Scanpix

78 Kommentaarid:

At 12:10, Anonymous Anonüümne said...

Kõige värdjalikum selle asja juures on, et USA, Kanada ja Austraalia soovahetuspropagandat õhutavad ühtlasi vastavaid ravimeid tootvad ravimifirmad, mis näevad suurt klientuuri. See on kõvasti ebaeetilisem ja rohkem elusid sandistav kui kuskil nurga peal müüa kokaiini. Olen tundnud ravimitööstuse vastu alati suurt sümpaatiat, aga ühtlasi võib see sektor olla äärmiselt võigas.

 
At 12:11, Anonymous Anonüümne said...

Nende "inseneridega" oleme Suusablogis varemgi kokku puutunud...

 
At 12:58, Anonymous Anonüümne said...

Rahvast on maakeral palju. Ravimifirmad annavad selle probleemi lahendamiseks oma parima. Moraal? Eks eestlasedki tuleb selle nimel ohverdada. Kas see mõjutab riigi püsimist kui järglasi ei tule piisavalt ja iive langeb, on veel mõistatus. Võimalik, et toimub eneseregulatsioon. Lapsevanemad hakkavad rohkem järglasi tootma, et oleks nö loomuliku kao kompenseerimiseks piisavalt rahvast. Samas väga seda varianti ei usu. Lihtsalt kui see ebatraditsiooniline elu hakkab riigikorda õõnestama, siis äkki mingil hetkel ikkagi protsess raugeb. LGBT inimesed hakkavad kuulutama, et tehke rohkem koššer lapsi.

 
At 12:58, Anonymous Anonüümne said...

Õpetlik lugu, mis juhtub inseneriga, kui lõpetad suusablogi lugemise.
Muidu on tekst nagu ChatGPT-l, naera herneks.
Eelmise postituse all üks kommenteeris MHG juhtumit, oleks andnud AI-le sisendi: tütarlaste kool, 2 neegriplikat tõuksil, avarii, osavõtmatud kodanikud, oleks saanud kah samaväärse šedöövri, nagu see hull ja traagiline lugu.

 
At 13:00, Anonymous Anonüümne said...

Oh oh see vaene insener ei saa aru pole küsimus mingis hootises moeasjas. Ning seda asja ei pea arutama arstide ja sotsioloogidega. Ega siis arstid ei küta sotsmeedias ja gläm meedias rindade lõikamist ja poisiks hakkamist, see on kultuuri krässimine kõige laiemas plaanis mida teevad nö "arhitektid". Kultuur ja masside suhtumine ei ole konstant, see on kujundatav ja muudetav täiesti ja seda kasutatakse osavalt ära. Nii et see pole "üks hull lugu", vaid lääne kristliku kultuuri olokaust. Professor Piirimäe on ala spets, las ta jutustab meile

 
At 13:04, Anonymous Anonüümne said...

Kas on ohtlikum kui kommumism? On küll. Komm oli klassivõitlus, see on inimese identiteedi lõhkumine

Hea et Judith Butler on mainitud see on neljanda laine feminismi arhitekt ja tal tööd jätkub sest feministidele on palju konkurente ilmunud igasugu terfid ja transud

 
At 13:07, Anonymous Anonüümne said...

Aga, kuidas me teame, et see lugu on tõesti sündinud ega ole kellegi välja mõeldud, et tekitada teeklaasis tormi?

 
At 13:10, Anonymous Anonüümne said...

Professor Piirimäe teeb meile olokausti kogu aeg hea et Pullerits ta suusablogist välja viskas

 
At 13:19, Blogger Priit Pullerits said...

13:07, ei ole mõtet kahelda. Olen selle isaga siiamaani suhtluses, praegugi. Mul on ta ees- ja perekonnanimi, telefon, kõik on kontrollitud. On ka muid tõendavaid asju, mida ma siin üksikasjaliselt ei lisa. Näiteks see, et kontrollisin tema eksistentsi ka viidatud soovahetuskomisjoni liikme kaudu.

Püüd siin välja tulla väitega, nagu poleks seda isa olemas, on lihtsalt hale. Väga hale. Piinlik teil olgu!

 
At 14:01, Anonymous Anonüümne said...

Üks piskike sammuke sellele hullusele vastu seista on siin:
https://rahvaalgatus.ee/initiatives/07082803-a021-4d98-af59-852c2421bd6c
Kohe saab 10 000 allkirja täis.

 
At 14:12, Anonymous Anonüümne said...

Kohalikust rahva algatusest pole kasu. On olemas International Organization of Employers, see paneb genderismi ja diversiteeti täiega. Eestis on rahvusvahelisi tööandjaid küll. Näiteks Telia kes meie praidi paraadide ja delfi sponsor. Delfis praegu Telia reklaamib abieluvõrdsust ehk sesduse vastuvõtmist.

https://www.ioe-emp.org/policy-priorities/gender-equality-and-diversity

 
At 14:13, Anonymous Anonüümne said...

Piinlik on küll, jah. Aga katsu sa tõsiseks jääda, kui LGBT hakatakse kommunismiga võrdlema. Ja kuidas see kõik haakub abieluvõrdsuse ja samasooliste abieludega? Tütrik keeras ära ju traditsioonilises peres, mitte homode hoole all?

 
At 14:27, Anonymous Anonüümne said...

14:13
"Tütrik keeras ära ju traditsioonilises peres, mitte homode hoole all?"
Aga see on haiglase mõtlemise jõulise pealesurumise tulemus.Abieluvõrdsus, samasoolisus, LGBT on ju kõik üks ja sama väärastunud mõttemaailmade kompott. Nii et need on kõik väga otseselt omavahel seotud.

 
At 14:30, Anonymous Anonüümne said...

Tütrikud on iseteadvad, mida pere loeb kui vist juba tohib soomuutmist teha 12 aastasena ilma vanemate luba. Ning perekonna rõhuvat loomust (family oppression) kirjutasid juba vanakooli kommunistid Marcuse Fromm jt.

 
At 14:33, Anonymous Anonüümne said...

No vot, võhmamehed- võetakse seadus vastu ja hakkate kõik pededeks "jõulise pealesurumise tulemusena".

 
At 15:04, Anonymous Anonüümne said...

Võhmamehed on peded juba sündides. Üksi jooksed metsas ja maanteel. Pullerits suusatas koos Soonetsiga ei läinud metsa koos Evelin Sepaga.

 
At 15:28, Anonymous Anonüümne said...

Mul poleks PP vastu midagi.

 
At 17:10, Anonymous Anonüümne said...

Raimond Kaljulaid näitab oma arvamusloos ennast tüüpilise "Exceli tabeli" mehena .... vabandust, meheks ei tohi teda ilmselt nimetada, seega "Exceli tabeli" isikuna (st pealiskaudse isikuna, kellele on oluline vorm, mitte sisu):
https://arvamus.postimees.ee/7780555/raimond-kaljulaid-abieluvordsuse-vastastel-puuduvad-argumendid

Põhiseaduses ei ole abielu mõistet lahti kirjutamise ajal ei tulnud kellelegi pähegi, et sooneutraalsuse sildi all võidaks abielu teisiti kui mehe ja naise liitu tõlgendada ning et hulluse propaganda võib nii mastaapse ulatuse võtta.

Abielu mõiste tähendusest saab põhjalikumalt lugeda siit:
https://www.bibleinfo.com/et/questions/mida-õpetab-Piibel-abielu-kohta

 
At 17:10, Anonymous Anonüümne said...

Evelin Sepp suusatas üksi Pirita metsas 5km rajal tihke kombensoon seljas kenasti silmad värvitud iga võhmamehe unistus sappa võtta ja koos suusatada. Vahelduv paaristõuke sammuga

 
At 18:02, Anonymous Anonüümne said...

Sõjaprintsess metsateel: https://twitter.com/LeChouNews/status/1661053397838053378/photo/1

 
At 19:50, Anonymous Anonüümne said...

Sõõruka kuldsed sõnad Kanepi kaasuse asjus, aga miks mitte ka üldisemalt:
"Eks igaüks peab seda juga ise juhtima, mille välja laseb."

MEN saates konstateeriti venelaste laialdast osavõttu rahvusvahelistelt turniiridelt - see rong on juba läinud. Venelaste võit.

 
At 20:14, Anonymous Anonüümne said...

18:02, samal sõjaprintsessi teemal. Mõttekaaslasi on Kremlist Ekre ja Koos/Vmesteni.

https://arvamus.postimees.ee/7781457/valdo-randpere-vene-televisioonis-raagitakse-et-eesti-on-samasugune-projekt-nagu-ukraina

 
At 20:38, Anonymous Anonüümne said...

Huvitav kas lgbt ise aru ei saa juba et see varjamise taktika ei tööta väga pikalt. Samuti sre tühistamise püüd. Tegemist ei ole väljamõeldisega. Kui üks julge vanem tuli välja, tulevad ka teised. Miks kommenteerija püüab kaitsta laste väärkohtlemist?

 
At 20:52, Anonymous Anonüümne said...

Googelda detransition, top surgery, kui usaldad lgbt-d, siis näiteks @gaysagainstgroomers ja saad aru miks see näo päästmine lahti läks. Sest asjad on hullud. Lastele on tehtud viga. Ka Eestis see transtrain sõidab. Kuula Lillat agendat. Need rinnad maha lõiganud noored tinistati ära 12-13 aastaselt. Neil puudub tagasitee. Nad on uute laste "kogemusnõustajad" Süvene.

 
At 20:59, Anonymous Anonüümne said...

Tegelikult tahtis martin helme ise Sõjaprintsessiks saada.

 
At 21:28, Anonymous Anonüümne said...

See toimib ikka laste ja varateimeliste puhul. Ega lgbt loll ei ole. Lastele tuleb kärbest pähe ajada. Võhmamehi keegi ei lapsenda ka enam. Aga äkki võhmamehel on 12 aastane tütar? Vot tema saab öelda psühholoogile et mängis võhma garaažis automehhaanikut. Vot siis on nii et võhmamees ei saa enam väga kätt ette panna. Habe hakkab kasvama kohe peale esimest testosterooni doosi. Jep, eestis on must turg. Lgbt aitab ja juhatab. Lihtsustatult.

 
At 21:48, Anonymous Anonüümne said...

Äkki tüdruk oskas interneti avada? Äkki mingid värvilised olid ka internetis? Ütlesid et vanematele ei maksa eriti rääkida. Pagan neid vanemaid teab, äkki on mingid uhuud. Et see rohkem laste enda asi ja värvilised nii ilusti oskavad iga õhtu nii head olla. Ei pea koolitükke tegema ega midagi.

 
At 22:21, Anonymous Kägu, kehakultuurlane said...

https://sport.postimees.ee/7781944/video-kohtuniku-peale-tulivihane-tennisist-sai-disklahvi?utm_source=sport_fb&utm_medium=wallpost&utm_content=7781944&utm_campaign=fb_post&fbclid=IwAR0-xuxOM3SjhYp-xvWQnpUV3uo6Ix5Lr4YXEQn7LcYHEYatPJ6KHvv9_3I
Kui seda tegelast terasemalt silmitseda, siis on raske Darwini evolutsiooni teooriat kahtluse alla seada

 
At 23:13, Anonymous Anonüümne said...

Mulle sümpaatne inimene, poliitik, kelle vaated pole mulle eriti meelt mööda, kirjutas hiljaegu ühe arvamusloo. Tekkis võimalus nüüd nööbist kinni võtta ja küsida, miks ta sellist lolli möga kirjutab, kuigi hoolimata poliitilistest erinevustest ma teda päris idioodiks ei pea. Hakkas ajama, et tema pole midagi sellist väitnud. Otsisin välja artikli ja mida üllatust: "Parteikontoris oli jah mingi artikkel valmis, aga ma ei süvenenud, lubasin nime alla." Olin segaduses ja sain selgituseks, et parteikontorites toodetaksegi tekste nagu konveieritel ja siis pannakse parteisõduri nimi alla ja saadetakse toimetustesse.

Võib-olla peaks olema sellise asja vastu ebatolerantne? See ju mürgitab avalikku debatti. Põhiseaduse järgi on valitud isikud vabad teostama mandaati, võiks ju väita, et arvamusartiklite kirjutamine on osa mandaadi realiseerimisest, tutvustatakse valijatele tegevust ja argumente, aga seda tehakse hoopis parteikontorites valitu eest. Selline siis meie demokraatia seis.

 
At 23:38, Anonymous Anonüümne said...

https://www.theburningplatform.com/2023/05/20/gender-transition-surgery-dreams-turned-to-nightmares/

 
At 01:18, Anonymous Anonüümne said...

Lp PP, kas Trump või DeSantis? Kelle puhul oleks vabariiklaste eduvõimalus suurem? Kas vana hea Trump võiks ikkagi etem olla?

 
At 08:26, Anonymous R said...

Ma olen SÜGAVALT veendunud, et vaimse tervise probleemidel on ainult kaks algpõhjust. On erinevaid käivitajaid, aga alguse saab kõik kahest asjast: vähesest füüsilisest koormusest ja liiga mugavast elust.

https://naistekas.delfi.ee/artikkel/120192956/psuhholoog-rita-ratsepp-olen-sugavalt-veendunud-et-vaimse-tervise-probleemidel-on-ainult-kaks-algpohjust?_gl=1*1qx94c7*_ga*MTk4MTYyMzgyOS4xNTY2OTczMDYw*_ga_YG8VC2H8NV*MTY4NDk5MjEyMS4xOS4wLjE2ODQ5OTIxMjIuNTkuMC4w

 
At 16:08, Anonymous Anonüümne said...

Bing AI kirjutas sellise luuletuse:

Tõukeratas on lõbus ja kiire
Ta viib sind kuhu iganes sa tahad
Ta on kahe plika parim sõber
Kes on mustanahalised ja vaprad

Nad sõidavad mööda linna
Nad näevad palju ilusat
Nad tunnevad end vabana ja elusana
Nad on seiklushimulised ja julged

Tõukeratas on nende kaaslane
Ta annab neile tuule ja kiiruse
Ta on nende seikluste osa
Ta on nende äge tõukeratas

 
At 16:32, Anonymous Anonüümne said...

Rattaralli

Ei toimiks vist siin ilmas miski,
kui Drais poleks loonud ratast.
Nüüd võtaks ma väikese riski
ja rattaid siin lahkama hakkaks.

Kõigil, kel aega nii vähe,
nad just nagu oravad rattas.
Ning suviti korda meil läheb,
üks soojendav päikeseratas.

Autol on kang ning rooliratas,
võllil on kindlasti rihmaratas.
Uuri hingeks on kõikidele tasuta,
kuid rattaralli eest tuleb maksta.

Kuid see polegi nii kallis,
kui mõelda sellele, mis saab.
Kui saad endale uue kalli,
siis tervis sul paremaks läeb.

Autor: Tarmo Teder

 
At 16:34, Anonymous Anonüümne said...

AI vist ei tea, et renditõuks üle 20 ei tuhise, ja tuul kõrvus ei vuhise. Selle seljas on maru igav ja käed kleepuvad mustade kummiste käepidede külge, tekitades tunde, et bakterid roomavad sealt su valgele kehale. Sellistes oludes peavad nooruse hormoonid väga kõrgel tasemel olema, et seiklusi ja tüdrukuid nautida.

 
At 16:42, Anonymous Anonüümne said...

Kusjuures Bing AI ei teadnud, mis tõuks on. Tuli teda informeerida, et see on tõukeratas. Neegreid ma ei pakkunudki, andsin kohe ette mustanahalised.

 
At 17:06, Anonymous Anonüümne said...

Ma kaebaks peremehe asemel Microsofti kohtusse. Palusin kirjutada luuletuse mustanahalistest neidudest, kes sõidavad Priidust mööda. Selline woke luulemasin siis valmis tehtud:

They ride with joy and freedom
On their scooters of bright colors
They laugh and sing and smile
As they zoom past the others

They don't care about the stares
Or the whispers of disdain
They know their worth and beauty
And they celebrate their names

They pass by Priit Pullerits
Who writes with scorn and spite
They pity his ignorance and bias
And they leave him in their light

 
At 18:08, Anonymous Anonüümne said...

Padre võitleb vapralt Inseneri pere eest Kelle tütart painavad Deemonid ja meeleheide

Ta ei karda kurja Ta on ustav Jumalale Ta kasutab oma usku Ja oma püha vett

Ta seisab silmitsi õudusega Mis varitseb pimeduses Ta loeb oma palveid Ja hoiab risti kõrgel

Ta päästab tütre hing Ja toob ta tagasi valgusesse Ta on kangelane ja pühak Ja tema nimi on Padre.

***
AI tegi märksõnadega tubli tööd, vabandas, et leidis vaid ühe sündmuse, mida võiks seostada. Ütlesin AI-le, ära näe vaeva, see on fiktsioon. Sai aru, ja pani sellised read kirja.
AI on tubli!

 
At 20:44, Anonymous Anonüümne said...

Signe Riisalo on palju korda saatnud ja neid ideoloogia edasikandjaid on Eesti sotsiaalmaffias kuradi palju. Sellistele tuleks kehtestada krim karistus, ei ole see kuidagi kergem versioon kui lapse vägistamine. Mingi lapse parimima huvi sildi all. Kes oled sina sotsiaaltöö või LGBT närakas, kes sa tuled ütlema mis on minu lapsele parim. Saa ise terveks kõigepealt ja ela ima elu ning lase teistel ka elada.

 
At 21:20, Anonymous Anonüümne said...

Mis krt see Martin siia puutub,lollakas. Tema on mees ja tal on tugev pere kauni naise ja 5 lapsega

 
At 22:43, Anonymous Anonüümne said...

Väga õige seisukoht ja väljendus nende tegelaste kohta, 20.44. Krt, aitab juba neist värdjalikest maailmapäästjatest ja teiste vaimsetest ahistajatest, kes ihalevad oma haiglast diktatuuri.

 
At 09:31, Blogger Pärtel said...

Ilmselgelt on selle isa näol tegemist väga intelligentse mehega, kes on probleemi endale selgeks teinud ning väljendab selle olemust ja juurpõhjuseid täpselt ja selgelt - ühesõnaga viisil, mida paraku ei suuda viljeleda suur osa selle blogi kommentaatoritest, kes ajavad segi liberalismi ja trans-gender liikumise. Pange tähele, see mees tunnistab, et ta on liberaal, aga ta ikkagi ei poolda sugudeta maailma või meditsiinilise näidustuseta lõikusi. Ja õigesti teeb, sest kogu sellel jamal pole liberalismiga (ega ka mitte abieluvõrdsusega) mingit pistmist. Ta teeb õigesti, et võrdleb seda hoopis kommunismi ja teiste fanaatiliste liikumistega. Ühes fb-lõimes võrdlesin Signe Riisalo poolt väljakäidud ideed jakobiinlusega, mis kasutas samuti ära positiivseid muutusi ühiskonnas, et tulla lagedale oma "hea uue ilma" projektiga, mille käigus lõpuks kõik teised (aga eriti just liberaalid) maha tapetakse. Ma küll usun, et eestlastel on piisavalt tervet mõistust, et selle liikumise ning kaasneva tühistamiskultuuriga mitte kaasa minna.

 
At 09:46, Blogger Priit Pullerits said...

Tänan, Pärtel, et siin sõna võtad. Intelligentseid inimesi ei ole kunagi üleliia palju. Kui nad vaikivad, pääsevadki igasugused trollijad trollima ja kogu diskussiooni labastama.

Pakun siin välja enamasti huvitavaid teemasid, mis võiks tekitada arutelu. Tavaliselt paar esimest kommentaari ongi arukad ja kaasamõtlevad, aga siis tulevad välja mõned, kes viskavad siia suvalise kondi ja siis läheb selle ümber jauramiseks. Teeks nii, et kui teema kohta midagi öelda ei ole, siis jätate ütlemata või ütlete selle, mida tahate, aga mis teemasse ei puutu, oma blogis või mujal sotsiaalmeedias oma küljel.

Saan aru, kui mõnikord sajab sisse päevakajaliselt erutav sporditeema, siis olen nõus enda teema kommentaariumis kõrvale heitma ja arutama edasi selle üle, mis on aktuaalseks tõusnud. Aga igasugused AI luuletused ja muu möga - selle arvelt võiks enda ja teiste aega kokku hoida ja arutelukeskkonda mitte risustada.

Loodan, et mõtlete järgmine kord enne, kui plärtsuma hakkate.

 
At 10:35, Anonymous Anonüümne said...

Jätaks liberismi kui majandusvabaduse kõrvale. Uus maailm mida korraldab nö New Left sinna kompotti kuulub

Intelligentne isa ei näe metsa puude taga. Transgenderlus ja noorte lolliks minek (kasvõi wokeism ehk kõige eelneva tühistamine) kuulub ühte kompotti globaalse New Left liikumisega. Jah vanad homod transgenerid ja terfid kaklevad omavahel aga kokkuvõttes on nad kõik isiksuse purustamise ehk identiteedi varastamise plaanis sees.

Inimesel ei saa homses maailmas olla rahvuslikku hõimlist perekondlikku ega isiklikku (sugu) identiteeti. Ka mitte maailmavaatelist (religioosset). Intelligentne isa peaks taipama et lgbt traktorit ei tee homod ise vaid kaval võim kes "vähemuste õiguste" abil igavesti valitseda kavatseb.

 
At 10:40, Anonymous Anonüümne said...

Lgbt värk on viidud nii totaalseks ühiskonnas, et see on võrreldav kommunismi hullusega. Alexela pedede reklaami nägite? Mis see abieluvõrdsus muud on kui kommumism? Homod ei ole vordsed inimesed jarelikult ei abiellu ja punkt.

 
At 10:44, Anonymous Anonüümne said...

Sport ongi meelelahutus. Kui meelelahutuslik spordiblogi igavaks läheb, siis ongi aeg plärtsuda seni kuniks põlevad teemad esile tulevad, et toonust üleval hoida. Oled ehk isegi loengus märganud, et tudengid kipuvad lõugu laiutama hapnikurikka vere pumpamiseks ajju. Osavamad lektirid saavad aru, et aeg on huvitava loo,huumori või multimõttelise jutu rääkimiseks, vahest isegi mõni hea kalambuur in abiks, et kogukond üritaks taas teemasse imbuda. Pahatihti on kaasnev nähtus,et loengu teema jääbki unarusse, sest elu ongi multivalentsem. Nii lihtsalt on, et kogukond on alati targem kui solist. Sellega tuleb leppida ja mitte tegeleda tühistamisega. Nii on parem. Isegi ekstreemsete seisukohtade teadmine on hea, nõnda on võimalik nendega oponeerida kui tõsine vajadus tekib. Mida aga teha kui money talk's ja Riisalo ajab valet asja? Parem oleks nende korrale kutsumiseks kasutada sõna aga kahjuks nad ei tule siia. Nemad teevad asja raha abil. Vähemalt saab siin vestelda nendega kellel pole nii palju pappi aga on ekstreemsed vaated. Äkki jäävad seetõttu lollused meie riigis ära!

 
At 11:06, Anonymous Anonüümne said...

Aga väga LGBT-sõbralike heterote peres, kus pereisa lõpetas isegi ühe blogi jälgimise, kui seal LGBT-kriitikat nägi.

 
At 11:38, Anonymous Anonüümne said...

Uuri küsi Jumalalt õiget vastust sest õige on mees/naine millistena on Isa Jumal lasknud meil sündida!??!

 
At 16:48, Anonymous Anonüümne said...

Mul laiemas suguvõsas on kaks samasugust lugu. Samuti ühel sõbral. Neid lugusid on ilmselt päris palju. See on täiesti sõge, hullumeelne. Transaktivismi tuleks kuidagi piirata, see verinoortele inimestele suunatud ajupesu on täiesti inimvaenulik. Noored kammivad täitsa sassi. Kaheksakümnendatel oli Elu Sõna, noored tulid koolist ära ja käisid karjakaupa palvekoosolekutel. Kõik nad kasvasid siiski täiesti sellest välja. Aga Elu Sõnas ei topitud neid täis hormoone ega ähvardanud genitaalne mutilatsioon.

 
At 17:13, Anonymous Anonüümne said...

Julgen Pärtelile (09:31) vastu vaielda: kogu sellel jamal on abieluvõrdsusega vägagi nähtav seos (liberaalse maailmavaatega tervikuna muidugi mitte). Tuleb ikka terviklikult seda hullust vaadata.

 
At 17:37, Blogger Andres P said...

Vabandust - aga kaasaegne meditsioon (mõtlen siin võimalusi) on mõne koha pealt liiga kaugele arenenud. Liiga veidrad operatsioonid on võimalikud, liiga kahjustatud kehad hoitakse elus, liiga kaua elatakse. Sellel on finantsiline, sotsiaalne-vaimne ja geneetiline mõju. Me kõik kuulume mingi(te)sse sootsiumites - sootsiumi sattumine on paljudel juhtudel juhuslik - viisil üks tilluke samm viib järgmiseni. Puberteedis on see eriti juhuslik - sel ajal käib sageli mäss täiskasvanute ja maailma kui sellise vastu. Iga erinevust ahmitakse hoolega ja katsetatakse läbi. Ainult et nüüd on need katsetamised juba liiga ohtlikuks läinud ja jõudnud punkti kus pole enam tagasiteed. Erinevalt mingis kulmuneedist või tatoost - mida on võimalik tagasi võtta - on p* keeratud hormonaalsüsteemi mõjude likvideerimine väga kallis.

 
At 19:59, Anonymous Anonüümne said...

Anrdes, kõik õige kuid jääd poolepeal seisma. Kindlasti on hormonaalsüsteemi normaliseerimine pikk ja tulus ettevõtmine ning Big Pharma poolt läbi kalkuleeritud + suunamudimine käima lükatud. Nii see biz käib.. ja siis järgmisele spinnile edasi!
Kas seda on võimalik peatada, kardan et mitte.

 
At 20:28, Anonymous Anonüümne said...

17:37 õige jutt. Rootsis pidi palju noori segi olema just hormoonide näksimise tõttu. Ei ole naljaasi. Üks maatüdruk pani tussusse needi aga kui suureks kasvas läks küla sepa juurde ja lasi välja toksida. Noim

 
At 11:17, Anonymous Anonüümne said...

Kavalad mehed need transid. Kes ei tahaks naistega lähemalt sporti teha. Kunagi püüdis Pullerits end Maijooksule möllida, et tal on õigus ja võrdselt tuleb kohelda jms. Naised ütlesid idi nahhui. Ja oligi PP-l kõrvad lontis. Transid on sihikindlamad. Kui ei saa uksest, siis aknast võibolla saab ja kui sealt ka ei saa, siis kanalitorust ikka saab. Eks lõika ise eesmärgi nimel omal juppe vähemaks või süsti tont teab mis sodi. Jumal tänatud, et Big Pharma on spordimeestele appi tulnud. Nii on sõbrakesed.

 
At 15:47, Blogger Aqual. said...

Kõige katastroofilisemaks Õhtumaale, sealhulgas Eestile, on (kunagiste) Õhtumaad/europiidsust defineerivate institutsioonide - kristlik kirik, teadus/akadeemia - tülgastav korrumpeeritus/korrumpeerumine (sellele degenerantlikule allalastusele on igati õiglase teravusega osutanud ka Jordan B Peterson oma PMs avaldatud artiklis). Nende sabas muidugi nn kultuuraloome ja kultuura-aparaat ning nn peavoolumeedia ja peavoolupoliitika. Nn juriidikast kõnelemata.

Viidatud institutsioonid ometi ON ju "mehitatud" keskmisest intelligentsemate "kaadritega" - kellest omakorda vähemalt kõrgema intellektiga "kaadrid" TEAVAD, millise destruktiivse, senist valget tsivilisatsiooni HÄVITAVA kultuurilispoliitilise märatsusega tegu on. Ja ometi on seda sõgedat märatsust kõrvalt kaedes kas "parimal juhul" vait või tegutsevad aktiivselt sõgerevolutsiooni õhutades. Seda nii (kunagises) Läänes kui siinsamas Eestis.

 
At 16:38, Anonymous Anonüümne said...

Maakera on ülerahvastatud. Sellest saab kirik hästi aru. Ristisõjad ei ole lahendus. Lahendus on ühiskonnamudel, kus inimeste eluiga kasvab ja iive on negatiivne ning abipersonaliks on robotid. Tulevikus antakse igale inimesele energia hulk kcal-des mida tal on aastas keskmiselt lubatud kulutada. Ülekulu läheb aktsiisimaksu alla. Igasugune trans on siis koššer. Kui see edukaks osutub, siis saab seda mudelit neegritele ja kollastele rahvastele levitada vabaduse ja demokraatia lippude lehvides. Tulevad põnevad ajad.

 
At 16:55, Anonymous Anonüümne said...

15:47, kui intelligentse kaadriga tulemust ei tule, tasub lollidele panustada. Ei maksa kohe ohkima hakata ja risti ette lööma.

 
At 18:12, Anonymous Anonüümne said...

palun päästke lapsed,kes vähegi suudab

 
At 18:33, Anonymous Anonüümne said...

Võin ka oma kontakti anda. Sama kole lugu käsil.

 
At 20:11, Blogger Priit Pullerits said...

18:33, kirjutage mulle priit.pullerits@postimees.ee

Teised ka, kellel sama mure, võite kirjutada julgesti. Nagu näete, on sel isal konfidentsiaalsus tagatud - teil ka.

 
At 03:27, Anonymous Anonüümne said...

Jah, Austraalias on asi veelgi nõmedam. Lastele koolis räägitakse, et te ei pea vanematele midagi rääkima. Kui tahate hormoon raviga alustada, siis koolis antakse neile ravimid tasuta kätte. Kui on *tugevam* liidri eelistustega laps ,siis LBQ grupp püüab iga hinna eest teda oma gruppi saada. Ajupesu käib mega tasemel. Mida teha? Teismelisega vaielda on mõttetu. Soovitaksin isal panna selga nö. L*tsi teismelise riietus ja nõuda tütrel enda nimetamist roosa mummuks või muu. Poisiks olemine; panna tegema poiste asju ja meeste tööd. Lüüa kodus nö gender ideoloogia segi. Käia spaas ja osta endale kallid kleite jne. Tütrele kaltsiumist meeste kraami. Vaielda ei saa. Nad peavad ISE muutuma, sest nad ei taha nägu kaotada

 
At 04:21, Anonymous Anonüümne said...

Mu poja klassis on 5 õpilast (väikeklass), neist kaks on tüdrukud, kes on nn poisid. Kool on mõistev ja aktsepteerib nende valikut ning õpetajad ja klassikaaslased kasutavad nende nimetamiseks poiste nimesid st tüdrukud on mitteametlikult valinud endale uued nimed. Mulle tundus see lugu haruldane kokkusattumus, aga seda siin lugedes hakkas kõhe...

 
At 09:36, Anonymous Anonüümne said...

Valgeid inimesi on just väga vähe.Varsti pole enam töötegijaid.Ja mis puutub rahvaarv siia?See pole õigustus.

 
At 06:57, Anonymous Anonüümne said...

Minu 22-aastane õde. otsustas paar kuud tagasi, et ta siiski on tüdruk. Käis nendel kogunemistel alguses niisama toetust avaldamas lipuga, siis tekkisid sõbrad sellest LGBT ühingust. Ei teagi, kuidas see läks, aga ühel hetkel ütles, et ta on lesbi, veidi hiljem aga, et siiski hetero, sest on poiss tüdruku kehas. See oleks minu jaoks olnud täiesti okei, aga tegemist on puudega inimesega, kelle vaimne areng umbes viiendas klassis toppama jäi. Asi ei ole seega ainult selles, et poisid ei meeldi, talle ei meeldi ka tüdrukud sellisel viisil ja ei peagi meeldima, ta on sisimas ju nagu laps. Ilmselt kurtis samamoodi oma uutele sõpradele, et tüdrukud ka ei meeldi, sest umbes pool aastat käis ta ringi ja kuulutas, et on aseksuaalne transmees. Hakkasime natuke uurima, mis toimub, kellega õde suhtleb. Ongi nii, et julgustatakse, oled nii julge, kui "välja tuled", jaga oma lugu, nii paljud saaksid inspiratsisooni, nii imetlusväärne oled jne. Õde oli mures nüüd siin märtsi alguses millalgi, et kuidas teada anda siiski, et ta ei ole mees ja on juhtunud eksitus. Kõlab nii, et hakka naerma, aga rõhutan, et tegemist on puudega noore inimesega, see tundub täitsa õõvastav, et ka selliseid noori niimoodi survestatakse. Aitasin kirjutada viisaka kirja, mida saab kopeerida instagrami ja discordi nendele inimestele, kellele ta seda saata tahtis. Et kahjuks tema jaoks ei olnud see tee õige, aga toetab endiselt kõiki teisi ja hindab nende sõprust väga jne. MITTE ÜKSKI nendest LGBT sõpradest ei kirjuta talle enam. See käibki nii, et esiteks tekivad uued sõbrad, siis on terve su sõpruskond suur ja lai ja kõik LGBT kogukonnast, siis hakkab kerge survestamine, et laps tahaks ka kuidagi sellest grupist osa võtta, siis saad palju toetust ja kiitust, mis noorele inimesele ikka palju rõõmu pakub ja kui peakski ennast poisiks hoopis kuulutama, siis kiitus ja tunnustus on nii võimas, et mõnda aega võib tõesti laps tunda, et see oli õige otsus ja nüüd on kõik hästi. Ma ei teagi, kui kauaks seda tunnustust ja sõprust jätkuks, kas nii kauaks, kui pöördumatu kahju on juba tehtud? Aga mina, kes alati olen LGBT kogukonda heatahtliku pilguga vaadanud ja öelnud, et igaühel on õigus oma elule, nüüd mõtlen nende peale üsna mõru meelega. Jah, mu sugulane oli 18, peaaegu 19, kui see saaga pihta hakkas ja näiliselt täiskasvanud inimene, aga see on üsna selge, et tegemist on pigem lapsemeelse inimesega ja palju kehvema analüüsivõimega sealjuures ka. Tunnen, et puudega inimesele kärbeste pähe ajamine on üsna kuritegelik ja nõme. Kui oleks tegemist olnud tavalise noore täiskasvanuga, siis oleks ilmselt tehtud kahju olnud juba reaalne, nagu hormoonravi või tõesti, rindade eemaldamine. Meie puhul oli asja hind see, et sõbrad, kes LGBT teemat ei uskunud ja ei tahtnud tüdrukut näha poisina said kõrvale heidetud internetituttvate soovitusel, nendega suhete soojendamine on hetkel veel käsil. Ja enne, kui keegi ütkeb, et puudega noorel ei tohiks kasta üldse arvutis mingeid soovahetusnalju lugeda, siis puudega küll jah, aga inimene on üsna iseseisev ja asi võeti kätte väga enesekindlalt, kuna õde lubas kahel korral vähemalt, et tapab enda ära, kui me teda niimoodi omaks ei võta ja olen täiesti kindel, et tal oleks ka tõsi taga olnud, siis läksike sellega mingil määral kaasa väga hea, et sellisele probleemile praegu tähelepanu juhitakse, sest asi on väga nutuseks läinudja soovahetamine ei tohiks olla mingisugune moeasi, et tundub lahe, tahaks ka mees olla.

 
At 15:14, Anonymous Anonüümne said...

Omasooiharad ja soosegased on inimesed, kes on allutatud kuratlikule pettusele. Jah, kurat, mässaja, süüdistaja, vaimne olend, kehastunud kurjus, kes ründab inimmõistust, on petnud meeli piirini, kus on hüljatud terve mõistus, positiivne enesekriitika ja tulevikupüüdlused ja inimesed on muutunud terve ühiskonna naerualusteks. Kahju! Ei peaks väravat niisugusele kurjusele üldse avama

 
At 17:19, Anonymous Kirjade autor said...

Olen kõiki kommentaare lugenud va LGBT aktivistide luuletusi.

Teen kerge kokkuvõtte

1. Väikeklassis 5st õpilasest 2 tüdrukut "poisid". Väikeklassi õpivad üldiselt arengupuudega lapsed. Tänapäeva poliitkorrektses maailmas peab ütlema kül "neuroloogilise iseärasusega" või kuidas seda "neurologically divergent" tõlkida?. Autistlikud või kergelt autistlkud tüdrukud on LGBT üks mugavamaid saake. UK-s ja USa-s on nemad ka kõige enam "soovahetuses" sandistatud lapsed ja noored täiskasvanud.

2. Selleks et mõista mis juhtus kirjutaja õega loe punkti 1.

3. Mina olen aru saanud, et tüdrukute hulgas ongi nii, et "soomuutmise" soovijatest 1/3 on vaimsete häiretega või puudega, 1/3 on tegelikult homoseksuaalsed tüdrukud ja 1/3 tavalised kes puberteedi eas tekkinud ebakindluse või/ja sõbrannade mõjul sinna lõksu kukuvad.

4. Austraalias, USA-s, UKs,Kanadas, Uus Meremaal ongi olukord nii hull kui üks kommentaator kirjeldab. Lastele antakse koolis ilma vanemate teadmata hormoone, bindereid rindade ja teipi peenise ja munade sidumiseks. Koolis ei anta enam haridust vaid indoktrineeritakse lapsi ja noori. Kahjuks on see LGBT propaganda jõudmas ka meie koolidesse. Ühingust käivad inimesed loenguid pidamas. Minu kõrvugi on jõudnud juhtum, kus peale LGBT esindajate loengut umbes 12…13 aastane tüdruk “hakkas meheks”. Seal läks see teema õnneks üle paari kuuga. Panen siia lingi ühe USA kooli “kaasava” keelekasutuse juhendmaterjalist. https://pdfhost.io/v/MSUTbDaqD_GCS_Inclusive_Language_Guide_21pdf.pdf
Muuseas sõnad “poiss ja tüdruk” ning “ema ja isa” ei ole soovitatavad!

5. Eelpool nimetatud riikides on nii, et kui laps või nooruk satub sinna süsteemi, siis seal on ainult ühesuunaline liiklus. Nõustajad jne on 99% aktivistid. Vanema suhtes kasutatakse emotsionaalset väljapressimist a la "kas elav poeg või surnud tütar". Olen iseseisvalt uurinud USA statistikat ja sellest selgub tõsiasi, et ajast kui soomuutmine ja gender ideoloogia popiks muutusid on teisemliste enesetappude arv katastroofiliselt suurenenud. LGBT väidab, et nende vihkajate pärast on suurenenud.

 
At 18:11, Anonymous Kirjade autor said...

Veel õpetusi lastele

https://www.youtube.com/watch?v=A_tEIhjiB7A

https://www.youtube.com/watch?v=bWiotYP_AHY

https://www.youtube.com/watch?v=4_9F0RZUsIc

https://www.youtube.com/watch?v=4X175GQ1Vq0

jne



 
At 08:37, Anonymous Anonüümne said...

Ennast hakkavad radikaalselt ümber kujundama need tüdrukud, kes tunnetavad, et nad ei kõlba oma isale (harvem emale) sellisena, nagu nad on (nt kehakaal), või kes on saanud lapsena meestelt (eriti pereliikmetelt v sugulastelt) oma kehale sobimatut tähelepanu. Vanasti lõiguti ennast niisama zhiletiga, nüüd on uued väljundid. Aga põhjused ei ole internetis, vaid ikka kodus.

 
At 09:17, Anonymous Anonüümne said...

to 8:37

See on klassikaline väide, et perekond või/ja vanemad on ise süüdi (eriti isad). Paljud vanemad tunnetavad ka ise kuidagi et on süüdi. Seetõttu häbenetakse seda probleemi. Üldjuhul nad EI OLE süüdi. Ajupesu on lihtsalt nii võimas.

 
At 12:18, Anonymous Anonüümne said...

"Anonüümne12:11" Halvustamise asemel süüvige teemasse...eelmine neljapäev tegi 1 teismeline Tallinnas enesetapu----pöhjuseid otsides jöuame ikka samade asjade juurde......meil ei avaldata noorte "vabasurmaminejate" lugusid aga neid on julmalt palju....ja köik,kes pooldavad seda rämps-sektide ajupesu,tuleks vastutusele vötta noorte sandistamise süüdistusega!

 
At 13:16, Anonymous Anonüümne said...

Kus ja millal on psühhiaatria alustõdedes ja analüüsimustrites toimunud 180-kraadine muutus? Tõe kuulutajateks on mingid aktivistid, ning nende poolt ülistatud edumeelse kõikelubatavuse, kõige takkakiitmise jne kriitikud riskivad tühistamisega. Teadusmaailm seevastu on justkui immuunne, ignorantne. Või lastakse asjadel isevoolu areneda, toimub mingi eksperiment. Alustuseks tuleks uurida, kas soomuutmisoperatsiooni soovitajad ja teostajad on selle ise läbinud ja soovitavad ja on valmis seda tegema ka oma lastele. Sõiduõpetaja peab ise olema väga kogenud autojuht, heegeldamist õpitakse hea meistri juures.

 
At 15:45, Anonymous Anonüümne said...

Tagane saatan kõikidest Kristlastest! See, et sina poed oma sektiga mingi seksuaalse hälbega inimeste sildi taha, ei anna sulle õigust kogu inimkonda hävitada oma luulu mõtetega, tegemist on kõige õelamate psühhopaatidega! Intiim elu ei ole, küll see, mida inimesed kuulutama peavad, see on mehe ja naise püha abieluliit ja sama salajane kui vestlus Jumalaga oma südame kambris! Iga inimene, kes tuleb kuulutama teile oma suguakti tuleb saata otse põrgusse ja kinnitada, et teil puudub iga sugune huvi tema kui Jumalata elava inimese vastu!

 
At 09:26, Anonymous Anonüümne said...

See jutt on üks ühele ka meie perest. Mis valikud siis vanematele jäävad? Kannatada põrgu eeskojas ja vaadata kuidas su armas tütar "mehestub"? Psühhiaater korrutab, et me ei tohi midagi öelda, teha ja peame aga komplimente jagama. Tundub jabur ja tahaks ise juba surra, et kogu selle õuduse seest pääseda. Ei taha kuidagi uskuda, et terve Eesti on järsku täis noori, kes ennast oma kehas valesti tunnevad. Kuidas oma last aidata?

 
At 21:12, Anonymous Anonüümne said...

Kindlasti mitte minna selle mänguga kaasa. Valetada ehk "komplimente teha" ka mitte. Psühhiaatritelt ja psühholoogidelt mingit abi pole loota kahjuks. Minu meelest nad kas eitavad seda probleemi või kiidavad last veel"vaüruse" eest takka.

 
At 21:29, Anonymous Anonüümne said...

Kaasaegne meditsiin siiski eu suuda soovahetusoppi teha. Piisab kui googeldate: phalloplasty ja vaginoplasty ja saab üsna selgeks et neile noortele valetatakse räigelt

 
At 22:00, Anonymous Anonüümne said...

Oleneb kui vana. Võtke ühendust teiste vanematega. Nõu anda ei saa, oma kogemust jagada saab.

 
At 22:10, Anonymous Anonüümne said...

No kasutage internetti. Võibolla oleks alguseks hea kuulata neid, kes on sealt (vigastatuna või väiksemate kahjudega) välja saanud. #detrans #detransitioning #ftmtf jne. Tiktok ei ole halb mõte. Twitter samuti. Kõik kohad kus käivad noored.

 
At 20:23, Anonymous Anonüümne said...

Pole vaja targutada, kui mitte midagi asjast ei tea.

 

Postita kommentaar

<< Esileht