teisipäev, september 07, 2010

Pullerits: Mida paljastab teleekraan minu treeningute kohta?

Alahindasin pisut televisiooni. Aga see ei olnud minu süü, et mulle ja Tartu Velo klubi liikmetele lubati pühendada ETVs viis minutit. Paljud tunnistasid, et nad ei usu seda - seda on liiga palju. Kuid tuli välja, et ETV "Ringvaade" pühendas möödunud reedel meietrennile veelgi rohkem - kuus ja pool minutit.

Pikka aega oli see siin paljuräägitud lõik ETV koduleheküljel mittenähtav. Täna muutus viimaks nähtavaks. Palun minge aadressile http://etv.err.ee/index.php?05593526&video=13 - seal käivitub koheselt Kajar Kase videolõik.

Andke siis lahkelt teada, mida arvate!
******Fotograafiline natüürmort Pühajärvel kruusi ja tühja taldrikuga. 21. juuli 2010. Pildistanud Priit Pullerits.

Foto 1: Sajad inimesed on tulnud vaatama, kuidas rühib jalgrattur USAs New Hampshire'i osariigis Mount Washingtoni otsa. Foto autor: AP/Scanpix

66 Kommentaarid:

At 17:56, Anonymous Tippkriitik said...

Postimehe "tippajakirjanik" P. Pullerits 05.02.2010:
/Arvestatavad sportlased saab jagada kolme klassi. On need, kes oskavad võita. Siis on need, kes kardavad võita. Ja lõpuks need, kes ei õpigi võitma. Viimaste päevade antikangelanna Kaia Kanepi kuulub nonde lootusetute viimaste hulka./

/Tippsportlast pole Kanepis enam ollagi, järele on jäänud hüsteeriline naisterahvas./

http://www.tartupostimees.ee/?id=220997

 
At 18:14, Anonymous Anonüümne said...

kõik inimesed eksivad, sh pullerits vahest. lõik oli vinge. aga see, et kestvusalade mehed on kõvad mehed ja mitte kestvusalade mehed nõrgad....... kõik alad vajavad tahtejõudu. ennast tuleb ikka oluliselt rohkem kokku võtta kui lähed näiteks täiskükis rekordit üritama. mina pole näiteks peale maratoni olnud kunagi nii väsinud, kui noorpõlves peale odaviske võistlust.

 
At 20:18, Anonymous Anonüümne said...

Mulje on igati meeldiv. Aga Anu Välba juhatas sarja sisse sõnadega "eesmärgiks on näidata kuidas kuulsad inimesed spordivad". Kas järgmine saade on Meelis Atonenist SEB Tallinna Maratonil tempojooksjana? Savisaarest (ma ei tea mis sporti ta teeb - midagi kindlasti teeb - kepikõndi nt)? See kuulsate inimeste joon rikub asja ära. Ma ei saa aru mis tähtsust sellel kuulsusel on kui inimene teeb sporti. Aga ega Priit kuulsate rivvi päris passigi.

 
At 20:31, Blogger Priit Pullerits said...

Aitäh, 20:18, kenade sõnade eest telelõigu aadressil.

Aga ma ei saa kuidagi aru neist, kes ei saa üle sellest, mida ma kirjutasin möödunud talvel Kanepi kohta. Siis, jaanuaris-veebruaris, oli tema seis täpselt selline, nagu ma kirjutasin. Ta oli maailma edetabelis kukkunud teise saja sisse. Ta oli järjest kaotanud avaringides. Minu kommentaar, mille rubriiginimi on "Kuukommentaar" (sic!; mitte aastakommentaar ega prognoos ega muu säärane), kirjeldas tollast seisu, ja ei midagi muud. Targad ja kirjaoskajad inimesed saavad sellest aru, need aga, kes norida tahavad, ei suvatsegi saada, ja tont nendega.

Kui ma täna kirjutaksin Kanepile oodi ja poole aasta pärast oleks ta seis samasugune nagu mullu talvel, huvitav, kas siis tuletataks ka mu oodi meelde? Ei, kus te sellega! Mis näitabki, et need norijad ei oska arvestada ajalist faktorit ega sisulist konteksti ning loobivad tsitaate valikuliselt. Mõtlemisvõimega inimestele näitab selline tegutsemine nende kohta rohkem, kui nad vaesekesed ise oskavad arvata.

Aga nüüd tagasi peateema juurde. Tennis ei kuulu siinse blogi alade valikusse.

 
At 21:52, Anonymous Lennart Mägi said...

Priidukene, mitte kuidagi ei saa nõustuda sinu väitega justkui oleks sinu toonane artikkel Kanepi kohta olnud asjakohane. Mäletatavasti oli see kirjutatud kõigest mõni päev pärast seda kui Kanepi oli lõpetanud oma koostöö mänedžer/sponsor Enn Pandi ja treeneri Mait Künnapiga ning otsustanud teistmoodi edasi minna.

Tsiteerin: "...See on viinud pehmelt öeldes ebakindluseni, otse öeldes aga tõmblemisteni, mille ilmekaks väljenduseks on koomiliseks kiskunud treenerivahetused, mis päädisid suursponsorite lahkumisega. Tippsportlast pole Kanepis enam ollagi, järele on jäänud hüsteeriline eit."

Ühesõnaga, sportlane on just teinud oma karjääri vaata et targima otsuse saata pikalt klounist wannabe-mänedžer Enn Pant koos TEMA POOLT peale surutud naljatreeneritega (Luca Appino ja Mait Künnap), kes üheskoos selle mõõnaperioodi orkestreerisid. Ning mida ütleb selle peale "suur spordiasjatundja ning sporditeoreetik" Pullerits? Kas ta kiidab sportlast julge otsuse eest oma karjääris kannapööre teha? Ei, tema kukub preili Kanepit hoopis hüsteerliseks eideks sõimama!

Ojaa, muidugi võib minu juttu nüüd tagantjärele targutamiseks nimetada, aga miks oli härra Pullerits teil vaja ette targutama hakata? Eriti kui te tegelikult tennisest kui spordialast erilist aimu ei oma.

 
At 22:32, Anonymous Anonüümne said...

Priit, ütle ausalt kas said Enn Pandilt artikli eest raha?

 
At 23:09, Anonymous Anonüümne said...

Mina suudan Priidule tema talvise fopaa andestada, kuid mind jääb vaevama meie ajakirjanduse allakäik. Tellimusartiklid rahapadade mahitusel on siin tavaline. Kas see on vaba ajakirjandus ja ajakirjanduslik sõnavabadus? Selles küsimuses on probleem, mitte aga sinu - Priidu fopaas! Iseenesest on ju hea kui me nüüd teame täpselt mismoodi meie ajusid vabameelsete ajakirjandusmagnaatide poolt komposteeritakse. Samas tuleb peale tõeline nostalgia võrreldes 80-ndate algusega pole tänases ajakirjanduses midagi muud sisuliselt muutunud peale selle, et esilehtedel näidatakse paljaid rindu ja räägitakse ekssportlaste rasedusest. Muu jutt on sama sisukas kui ennemuiste. Õnneks olime ka tol ajal õnnelikud ja ilmselt oleme edaspidigi ning seda tänu meeltlahutavale tolajakirjandusele.

 
At 23:50, Anonymous Anonüümne said...

Eks ikka kukkub meelehead, see on ju loomulik, kuigi nüüd hakatakse kohe raudkindlalt vastupidist väitma.

 
At 06:50, Anonymous Anonüümne said...

Usun, et paljusid ei häirinudki kriitika eelmisel talvel Kanepi suunas vaid pigem see, kuidas seda esitati.
"Hüsteeriline eit" oli ikka äärmiselt ebakorrektne.

 
At 09:04, Blogger Priit Pullerits said...

22:32 ja teised - ainuüksi sellise kahtluse ja küsimuse peale võiks pahandada. Aga ei ole vaja. Te ju tõesti ei pruugi teada, kuidas ajakirjandus toimib. Vastus teie küsimusele on: ei, ma ei ole saanud mitte kunagi mitte mingisugust meelehead ega raha Enn Pandilt ega kelleltki teiselt selleks, et kirjutada kellegi kohta mingi artikkel.

Hiljuti palus üks proua minu kui ajakirjaniku abi ühe oma rahaprobleemi lahendamisel ja lubas sellest õnneliku lõpu korral teatud summa mulle. Ütlesin talle konkreetselt, et see ei tule ajakirjanduses kõne allagi - on välistatud, et me võiks midagi teha raha eest, mida annaks meile meie allikad.

Veel kord: tuleme ikka tagasi peateema juurde - jalgrattasõit ja rattatrenn.

 
At 09:17, Anonymous Anonüümne said...

Nõnda, vaatasin lingi alt asja üle. See ju puhas PP-blogi-promointervjuu. Kaasajal nimetatakse sellist intervjuud lausa videobloginduseks, ainult, et Priidul oli väga proff võttemeeskond ning kogu dünaamiline videomaterjal oli hoolega kokkupandud - produtsendile ja tema mansale ten points. Veloklubi roll jäi kahjuks vaid massitseeni mängimiseks blogistaarile.

 
At 10:21, Anonymous Anonüümne said...

Novembris 2009 kirjutas PP siinsamas blogis:
...jõusaaliga on nüüd nii, et kuna Postimehe diil lõppes masu tõttu selle saaliga ära ja enam seal tasuta käia ei saa, vaid tuleb maksta (olgugi et hinnakirjast mõneti väiksemat summat), ei hakka siin ka selle nimega lehvitama. Kui saaks selle saaliga sama hea diili, nagu oli eelnevatel aastatel, küll siis võiks ka saali nime sissekannetesse tagasi sisse tuua.

Väga konkreetne - kui Postimehe ajakirjanik pääses Arenasse tasuta, siis kasutati tekstides jõusaali nime. Kui diil lõppes ära, siis enam firmat ei nimetatud.

Kahju on Priidust, kes peab iga sissekande juures mõtlema, et kas ja kui palju erinevatele firmadele viidata. Jah, neetult raske on see ajakirjanikutöö.

 
At 11:15, Blogger Priit Pullerits said...

Lp 10:21, tänan terase kommentaari eest.

Aga küllap nagu teie firmal, nii on ka meie firmal ehk Postimehel töötajatele ette nähtud soodustused, sh spordisaalis käimine. Selle eest ei maksa mina, vaid maksab Postimees. Nii et see ei ole kuidagi tasuta. Aga see, kas ma mainin, kus spordisaalis ma käin, või ei maini seda, see on küll minu suva ja vaba valik otsustada, siin ei ole mingit diktaati ega vihjamist ega nn nõuandmist kellegi poolt. Öelge, palun, kui ma panin siia eelmise sissekande pildi alla Chrysler Pacifica pildi, siis kas teie arvates ka sellepärast, et mul õnnestus see soodsalt saada ja nüüd teen Pacificale reklaami?

 
At 11:27, Anonymous Anonüümne said...

10:21 näitlikustas, et milline on sinu mõttemall. kui sina saad kasu, siis oleks ju põhjust jõusaali nime mainida. raamatupidamises võib asi olla igati JOKK ehk PM maksab jõusaali eest. sinu mõttemalli ja raamatupidamist ei tohi segi ajada.

olen 100 prossa kindel, et said chrysleri soodsalt. väitsid ju ise paar päeva tagasi lehes, et ainult lollid ei alanda end hinna maha kauplemisega.

 
At 11:29, Anonymous Anonüümne said...

AI ai nüüd on küll jama. Teatavasti kui firma maksab kinni töötajate spordisaali ajad, või või võimadab muid hüvesid, tuleb maksta erisoodustusmaksu. Loodame, et AS Postimees on seda ikka teinud. Kui ei ole siis jääb loota, et mõni maksuametnik seda siit ei avasta.

 
At 11:49, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits arvab, et ta võib netist leitud pilte avaldada kummalises kontektis vastavalt oma imelikule mõttemaailmale. Tegelikult see sedasi ei ole. Siin on pretsedent: https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13268457

 
At 12:31, Blogger Priit Pullerits said...

Ai-ai-ai, jälle paniköörid platsis. Sageli mõtlen, miks pean seesugustega siin maid jagama, aga näe, peab, sest inimeste mõtted käivad ikka väga kummalisi radu.

11:29 - mida te Postimehest õige arvate?! Meil on igati soliidne firma, Norra börsil kaubeldava Schibstedi osa. Meil ei ole kombeks ümbrikupalgad, maksude maksmata jätmine jms. Meil istuvad nii nagu ette nähtud teatava regulaarsusega raamatupidamises audiitorid. Palun ärge tehke seda kolossaalset lollust, et asetate PMi ühele pulgale mingi suvafirmaga, kus vohavad pettused ja võltsimised.

11:49 - siin on piltide avaldamiseks mul Scanpixi fotoagentuuri Baltimaade juhi Art Soonesti luba. Olete ehk tähele pannud, et peaaegu kõik pildid on sealt? Ja mis allkirjad ma neile panen, seda ei dikteeri ükski agentuur ega ammugi mitte Soonets. Ülejäänud pildid on mu enda pildid, v.a näiteks paar pilti K. Zilmerilt, kuid alati olen nende avaldamiseks eelnevalt luba küsinud.

11:27 - ei, ma ei pidanud Pacifica hinda soodsamaks kauplema. See oli niigi soodne. Sellest allapoole kauplemine oleks lihtsalt inetu olnud.

Eelnenuile ja teistele ka: ehk nüüd aitab lahmivatest väidetest? Enda ja minu aja raiskamisest. Et teie tulete oma jaburusega välja ja siis pean siin oma väärtuslikku aega kulutama teie fantaasiate ümberlükkamiseks. Kui on midagi asjalikku öelda, siis öelge, kui ei ole, siis on teil suurepärane võimalus vait olla. Tänan.

 
At 12:59, Anonymous Lennart Mägi said...

Priit, ma ootan endiselt vastust oma küsimusele. Igasugu vandenõuteoreetikutega on sul muidugi mõnus väidelda kuna neid on kerge eitada, aga minu täiesti asjalikust küsimusest hiilid vaikselt mööda. Igaks juhuks küsin siis uuesti. Mis õigusega võtsid sina nimetada Kaia Kanepit hüsteerliseks eideks pärast seda kui ta oli võtnud vastu otsuse lõpetada koostöö Enn Pandi ja tema poolt peale surutud naljatreeneritega?

 
At 13:20, Anonymous Anonüümne said...

Arusaamatu. Mees jaurab Elioni müügiesinduses letitöötajaga, kelle pädevuses ei ole allahindluste tegemine, mingi mõnesaja krooni pärast. Aga autot ostes ei ole kauplemine põhjendatud??? Kui lugeda Sinu 03.09 kolumni "Ärge makske!" ja panna kõrvale auto ostmine, siis näitab see selgelt ära, mis mees oled.

KAs vahel mõtled ka, kui siia kirjutad? Või kasutad autopiloodil töötavat demagoogia massinat, mis ise vastuseid toksib? Kogu Su argumentatsioon põhineb iga hinna eest viimati esitatud väite ümberlükkamisel. See ei loe absoluutselt, et mõni aeg tagasi oled ise öelnud risti vastupidiseid asju.

 
At 13:29, Blogger Priit Pullerits said...

Selliste nagu 13:20ga on tõesti lootusetu vaielda. Ta toetub ju valedele ja puudulikele faktidele. Ta kirjutab, et jaurasin mõnesaja krooni pärast. Ei, ma pidasin väga viisakalt läbirääkimisi, seda esiteks. Teiseks mitte mõnesaja, vaid ligi 1600 krooni nimel. Kolmandaks ei tea ta, kust ja kellelt ja kuidas ma selle auto ostsin. Minge vaadake, mida selliste autode eest järelturul küsitakse! Võin öelda, et mu summa oli ikka kõvasti soodsam, kui praegu nende eest tahetakse.

Lennart Mägile: mu vastus teie küsimusele on mu kolumnis, mis on ju teil ometi olemas, mul ei ole sinna midagi lisada.

 
At 13:45, Anonymous Lennart Mägi said...

Härra Pullerits, minule jääb siiski arusaamatuks kuidas te võtate endale õiguse arvustada teise inimese psühholoogilist seisundit otsuste tegemisel? Te ei tunne preili Kanepit isiklikult. Teil polnud mitte mingisugust aimugi neist põhjustest, mis tõid endaga kaasa treenerivahetused ja Enn Pandiga koostöö lõppemise. Ja ometigi panete te ülima kindlusega paika psühhiaatrilise diagnoosi. Mis õigusega, mille alusel? Palun selgitage.

 
At 13:50, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits, sa loe viidatud link läbi! SINU ENDA HUVIDES. Filmitud oli materjal täiesti seaduslikult. Küsimus ei olnud ka mitte filmimaterjali autoriõigus. Sellega oli kõik õige. Just nimelt mõisteti süüdi selle eest, mis "allkiri" materjalile pandi ehk mis kontekis materjali televiisoris näidati.

 
At 14:35, Blogger Priit Pullerits said...

Lp Lennart Mägi või kes iganes te tegelikult olete: mis õigusega korraldate teie siin minu ülekuulamist kellegi kolmanda isiku asjus? Äkki vastate esmalt sellele ja avate oma tõelise identiteedi.

 
At 14:42, Anonymous Anonüümne said...

Vabandan teemasse mittepuutuva postituse eest. Ei suutnud enam vait olla. Ma ei ole küll 100% kõiki kommentaare läbi lugenud, aga niipalju, kui olen, ei leia just palju kiitvaid sõnavõtte Sinu kirjatükkide kohta. Valdavalt siiski kriitilised (kas objektiivsed või subjektiivsed, pole oluline). Väike mõttepaus äkki?
PS! Mõned intervjuud nt. Areenis, on Sul väga hästi välja tulnud minu arvates.

 
At 14:47, Anonymous Lennart Mägi said...

Oi, härra Pullerits, ärge nüüd agestuge. Minu nimi on tõepoolest Lennart Mägi. Ma ei tea mis idenditeeti te siit veel taga otsite?

Mis puutub mingisse ülekuulamisse, siis vabandage väga, see pole mingi ülekuulamine kui ma olen täpselt sama küsimust kolm korda esitanud ja teie keeldute sellele vastamast. Antud hetkel olete teie lihtsalt ebameeldivast küsimusest kõrvele puikleja.

 
At 15:17, Anonymous Anonüümne said...

Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

 
At 17:15, Anonymous Anonüümne said...

Mis siin segast on? Kaia luges Pulleritsu artiklit, tegi omad järeldused ja karjäär hakkas ülesmäge minema.

 
At 17:32, Blogger Priit Pullerits said...

Rõõm näha, et lõpuks hakkab keegi asju ka õiget rada pidi nägema. Sama ju oli KŠVga - ega enne suurvõidud tulnud, kui ta oli leidnud uusi väliseid ärritajaid, nagu ajakirjanike lood.

 
At 17:37, Anonymous Lennart Mägi said...

Küll on tore, et hakkab selguma Pulleritsu töömeetod. Kõigepealt tuleb kõik sportlased valimatult läbi sõimata. Seejärel loota, et kellelgi neist läheb hästi. Ning siis hakata endale vastu rindu taguma ja karjuma, et "Täna minu paskvillidele nii hästi läkski üldse!"

Aga no mis ma Priidukese rõõmu nüüd vähendama hakkan. Kui see sul paremini magada laseb, siis loomulikult kujuta endale ette, et Kanepi edu taga pole mitte tema targad otsused ja kõva töö vaid sinu toodetud kirjanikerdis (mida preili Kanepi muide mitte kordagi lugenud pole).

 
At 17:44, Anonymous Anonüümne said...

Ma tõesti ei uskunud, et Pullerits nõnda rumal on ja mõttearendust Pulleritsu artikli Kanepi edu alusena tõe pähe võtab. Aga eks ajakirjanik usub ikka seda, mida näha tahab. Olgu mõttearendus nii jabur, kui tahes. Tegelikkusega pole siin midagi ühist.

 
At 18:00, Blogger Priit Pullerits said...

Kui kahe eelneva sõnavõtja puhul midagi traagilist on, siis see, et nad ei taju absoluutselt eneseirooniat. No millise kaine mõistusega inimene saab tõemeeli arvata, et tänu tema sõnadele kuskil meedias või blogis hakkas keegi paremini sportima?! Aga nagu kaks eelkommenteerijat näitasid, siis selliseid inimesi on, kes arvavad, et nii võiks keegi tõsimeeli arvata. Gimme a break!

 
At 18:04, Anonymous Lennart Mägi said...

Miks härra Pullerits arvab, et me tema eneseirooniat edasi arendada ei või? Kas teil kui blogi pidajal on ainuõigus aeg ajalt veidi nalja visata? :)

 
At 18:17, Anonymous Anonüümne said...

Sobiva arvamuse puhul läheb käiku anonüümne allikas, ebasobiva puhul ei sobi ka täinime all argumenteeritud jutt.
Ei maksa nüüd nõnda tagasihoidlik ka olla. Ajakirjanik ei kirjutaks, kui tema sõndadel absoluutselt mingi ei mõju poleks. No vähemasti ei avaldataks artiklit. Kanepi muidugi Pullerits arvamusest ei hooli, kuid leidub piisavalt, kes usuvad Pulleritsu iga sõna. Nõnda siis tekitakse avalikku arvamust, nii nagu vaja. Võimalik, et Kanepil tekkis tänu Pulleritsu artiklile raskusi sponsorite leidmisega. Lõpuks on Kanepile ikka täiesti reaalne mõju. Läks napilt, et sportlaskarjäär ei lõppenud. Naljakat pole siin midagi.

 
At 18:48, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits proovi täna öösel ennast välja magada.

 
At 19:10, Anonymous Anonüümne said...

See on Priidu blogi - rõhutan: Priidu blogi - mõeldud eeskätt blogi autori mõtete edastamiseks. Kõik teised on siin külalised. Isikud, kes soovivad ennast kehtestada, mingit hierarhiat välja kujundada - kes esitab küsimusi, kes peab vastama - samuti komplekside väljaelajad ei ole siin mitte õiges kohas. 8)

 
At 19:21, Anonymous Lennart Mägi said...

Loomulikult pole Priidul mingit kohustust küsimustele vastata. Aga miks ta siis ise kirjeldab seda blogi kui vaba mõttevahetuse kohta, kus eriti teretulnud peaks olema ausalt oma nime all kirjutajad? Öelgu siis kohe välja, et "minu jaoks ebamugavaid küsimusi ignoreerin ja vastan meelsamini hoopis anonüümsetele vandenõuteoreetikutele".

 
At 19:37, Anonymous Anonüümne said...

Norra meediakontsern üritas Kanepi karjäärile kiiret punkti panna kuivõrd preili ei soostunud koostöö jätkamisest kontserni suurreklaamiandja ebapädeva meeskonnaga koostööst. Kõik traagelniidid on ju väga selgelt näha meediamaastiku telgitagustest - millest siin veel rääkida? Müüb ainult skandaal, intriig, veri jne. PP asi on vaid kogu see kompott õiges valguses kokku panna sorva jutuga ja papp palgakontole on jälle päästetud.

ETV saatest tuli välja, et PP loeb aktiivselt oma unikaalseid külastajid kuus so 10000. Järelikult on vale Priidu väide, et teda lugejate arv ei huvita, sest ainult tema teab täpset lugejate arvu ja jälgib seda.

Moraal on nüüd sihuke, PP teeb oma musta - higist palgatööd ning teenib kontserni huve. Tippajakirjanikul ei saa olla pühasid teemasid ja ta kirjutab kõigest mida õnnestub rahaks väänata, olenemata selle eetilisusest. Vene korra langemisel olid sunnitud paljud tollased tippajakirjanikud oma karjääri purustama lagunevat impeeriumi kaitstes ning õigustades. Loodame siiralt, et PP karjäär ikka pikemalt jääb kestma, kuid intriigireporterina eesliinil võideldes ei ole see mitte reaalne. Pakun välja, et paar Kanepi sarnast fopaad veel ning ka tema tippkarjäär on kustunud ning tema ainuke võimalus uuesti ajakirjanduses ilma teha oleks siis kui ta jääks rasedaks. muhahh

 
At 20:05, Anonymous Anonüümne said...

"unikaalseid külastajid kuus so 10000." -- Kas ikka mitte Page hitte vms sellist nõrgemat kraami. Paljud ilmselt loevad ka töö- ja koduarvutitelt.

"Priidu ... ainult tema teab täpset lugejate arvu ja jälgib seda." -- Vaata lehekülje all vasakul nurgas on väike COUNTER nubin. Klikka sellele ja saad ka Priidu blogi külastatavusstatistikat jälgida.

 
At 23:09, Anonymous Anonüümne said...

to: Lennart Mägi ka teised.
Olen Priidu blogi lugeja peaaegu algusest peale. Priit on minu arvates ainukene ajakirjanik Eestis kes julgeb spordist ja Sportlastest, nende tulemustest ja tegevusest, kirjutada otse, ilma oma juttu poliitiliselt korrektsemaks muutmata.
Minu lugupidamise on Ta sellega teeninud.
Vaidlusteema - Kaia Kanepi. No öelge palun millega Priit siis (seesama paljutsiteeritud arvamus)tollel hetkel eksis?
Arvan et eksite Teie. tollel hetkel oligi Kaia *hüsteeriline Eit*. Tänaseks on Kaia kasvanud tugevaks ja suuremaks. see on ju tore.
usun ja loodan ja siin ka ettepanek Priidule - Tee Kaiaga oma Arteri tasemel interviuu, kui Priit ja tööandjad õnge alla neelavad, siis on see omaaegne hinnang kindlasti teemaks. Ja loomulikult võiks see interviuu ilmuda Arteris.
terv
Peip

 
At 23:28, Anonymous Lennart Mägi said...

Austatud Peip. Kas see kui ajakirjanik kirjutab jõuliselt ja poliitkorrektsust kasutama teeb temast automaatselt selgeltnägija võimetega psühhiaatri? Julgen kahelda.

 
At 23:41, Anonymous Anonüümne said...

Ei ole ma jälginud Peipu, kuid ähmaselt seostan teda Veloklubiga. Seega on tegemist lihtlabase lipitsemise ja omakasuga, et klubi ikka tänu PP-le pildil oleks. Ohjahh, eestlased on harjunud sakstele pugema ja see meid hukatusest päästabki!

 
At 23:53, Anonymous Anonüümne said...

Austet Lennart Mägi
Hüsteeriline eit väljendina ajakirjanduses pole minu hinnangul kindlasti diagnoos vaid lihtsalt väljend.
Ajalehti loeme me ju seepärast et sinna on koondatud mitmeid arvamusi (ka ekslikke).
Kujuta nüüd ette et ajakirjandus räägiks/kirjutaks ainult positiivselt v. sordiini all negatiivsest, kartes kedagi solvata.
Usun et see ei meeldiks Sullegi.
Selgituseks Sulle: olin suusataja ja haavusin ka siiralt kui Priit suusatajate kohalt ülekriitiline oli. Samuti olen siiani Priiduga eriarvamusel kuidas Priit käsitles seda nn. kräppi teemat seoses Evelin Ilvesega.
Olen tihtipeale erinevates aruteludes eriarvamusel, ent see ei vähenda mingilgi määral minu arvamust/hinnangut/väärtust oponentidest.
terv
ja päikest
Peip

 
At 23:55, Anonymous Anonüümne said...

midagi ei klapi. statistika näitab augustis 12083 külastust. aga ringvaate noormees väitis, et kuus külastab blogi 10000 inimest. et siis umbes 2000 inimest käisid lehel kaks korda ja 8000 inimest ainult ühe korra. ebareaalne. minu tuttavad käivad lehel pea iga päev, kuus tuleb umbes 20 külastust ikka ära. sellisel juhul on külastajate arvuks ca 600 inimest, aga igal juhul alla tuhande. aga miks olekski pidanud korrektset käsitlust lootma ;)

 
At 23:57, Anonymous Anonüümne said...

to : 23:41
No see on ju lausa naeruväärne.
Jälgi siis palun Peipu ja avalda oma arvamus kas on võimalik lipitsemine ja omakasu.
terv
Peip

 
At 00:09, Anonymous Lennart Mägi said...

Ah et "hüsteerline eit" on ainult ajakirjanduslik väljend ja seega võib kirjatsura seda vabalt igaühe kohta kasutada?

No ma küll ei usu, et võiksin vabalt lehes kirjutada näiteks: "Triip Tullerips on vaimuhaige värdjas!" Ma kardan, et härra Tullerips kaebaks mind kohtussse või vähemalt mingitesse avaliku sõna nõukogudesse. Ja väga õigesti teeks...

 
At 00:20, Anonymous Anonüümne said...

Herr Lennart Mägi 00:09.
seesama õigus on ka Teil.
terv
peip

 
At 00:40, Anonymous Lennart Mägi said...

Kulla Peip, seesama "hüsteerline eit" saadetigi Avaliku Sõna Nõukokku. Ja vastus oli ühene: Pullerits käitus äärmiselt ebaprofessionaalselt ning rikkus head ajakirjandustava. Miks te veel vastu punnite ja õigustate ma aru ei saa?

 
At 00:53, Anonymous Anonüümne said...

to: Lennart Mägi 00:40
seda ma ei teadnud. Ja kui nii, siis kindlasti kohustati ka Priitu vabanduseks vms.
Minu arvamust ei muutnud too artikkel ei Kaia Kanepist, ei Priit Pulleritsust. ent, kui oma tsunft on juttu pidanud vääraks/halvustavaks - tuleb vähemallllt vabandada!
terv
Peip

 
At 00:59, Anonymous Lennart Mägi said...

Vabandanud Priit ei ole, vähe sellest, ta hakkas pärast seda otsust veel kõvemini õigustama oma kirjutist. Ja Postimees pole minu teada ka mitte kusagil maininudki, et Avaliku Sõna Nõukogus selline otsus vastu võeti.

 
At 06:53, Anonymous Anonüümne said...

Avaliku Sõna Nõukogu koduleheküljel seda ka mainitud ei ole.

 
At 07:31, Anonymous Anonüümne said...

kuivõrd pp kustutab aktiivselt kommentaare mis ei sõima mõnita nii et isegi märki järgi ei jää siis on aeg siin seletamine ja blogi jälgimine lõpetada sest saavutatud on tase mis väljub minu sõnavabaduse käsitlusest ja jõutud on aktiivse glavliti tasemele ole kõva Priit!

 
At 07:35, Anonymous Anonüümne said...

Võtan oma 6.53 väite tagasi. On küll Avaliku Sõna Nõukogu lahendite hulgas Lennart Mägi poolt mainitu - Priit Pulleritsu solvav sõnakasutus on saanud tauniva hinnangu.

 
At 10:26, Anonymous Anonüümne said...

On jah, aga seda ei oel PP siin ka poole sõnaga maininud. Kummaline tüüp see PP, et ei julge tunnistada Avaliku Sõna Nõukogu lahendit.
See näitab siis mida?

 
At 12:21, Anonymous Anonüümne said...

Pullerits,püüdes sel viisil nagu selles sissekandes, oma väljaütlemiste ja hinnangute kaitsel olla, ei jäta head muljet.Üldiselt siiani olnud pigem tema pooldaja:)
Marko

 
At 20:21, Anonymous Anonüümne said...

http://www.asn.org.ee/asn_lahendid.php?action=view&num=456

 
At 13:43, Anonymous Anonüümne said...

Huvitav, kui kaua sul oma mõtete sõnastamiseks artiklite kujul aega läheb. Selles valguses, et tolles videolõigus jätsid sa küll mingi põhikooli väitlemisrühma tüdruku mulje, kelle sõnad mõtetele järele ei jõua.

 
At 19:22, Blogger Priit Pullerits said...

Eelmisele - said jälle halvustada, hakkas kergem? Mõtlen kahjutundega neile inimestele, kelle tühine ja närune elu on nii mürki täis, et seda peab igal võimalikul ja võimatul juhul välja pritsima.

 
At 20:58, Anonymous Lennart Mägi said...

"Said jälle halvustada, hakkas kergem? Mõtlen kahjutundega neile inimestele, kelle tühine ja närune elu on nii mürki täis, et seda peab igal võimalikul ja võimatul juhul välja pritsima."


Tore, et Pullerits oskab ka enesekriitiline olla, isegi kui ta väljendab seda teistele suunatult :)
Ma juba kujutan vaimusilmas ette kuidas Priit 6. veebruari hommikul peegli ees täpselt selliste sõnadega sisedialoogi alustas. See on nii ilus ja südantliigutav.

 
At 18:57, Anonymous Anonüümne said...

Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

 
At 15:04, Anonymous Anonüümne said...

Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

 
At 01:09, Anonymous Anonüümne said...

See postitus on blogi lugeja poolt eemaldatud.

 
At 05:21, Blogger raybanoutlet001 said...

air jordan shoes
http://www.uggoutlet.uk
adidas stan smith
michael kors purses
fitflops sale clearance
louis vuitton handbags
ralph lauren online
jordan shoes on sale
http://www.chromehearts.us.com

 
At 08:11, Blogger Unknown said...

cartier outlet
snow boots
coach outlet
gucci outlet
north face jackets
christian louboutin outlet
michael kors handbags
coach outlet
ugg outlet
oakley sunglasses
20170214lck

 
At 11:32, Blogger Unknown said...

cheap oakley sunglasses
los angeles lakers
skechers shoes
toms shoes
ed hardy clothing
hugo boss
skechers outlet
abercrombie and fitch kids
michael kors handbags
lebron shoes
20170317

 
At 10:14, Blogger raybanoutlet001 said...

michael kors outlet online
nike free 5
new balance outlet
seattle seahawks jerseys
titans jersey
oakley sunglasses
cheap ray bans
michael kors handbags
philadelphia eagles jerseys
michael kors handbags outlet
2017.3.29

 
At 09:01, Blogger raybanoutlet001 said...

zzzzz2018.5.14
moncler outlet
mulberry uk
ralph lauren uk
nike air max 95
oakland raiders jerseys
canada goose outlet
cheap oakley sunglasses
fitflops sale clearance
ferragamo shoes
canada goose jackets

 

Postita kommentaar

<< Esileht