esmaspäev, märts 25, 2024

Pullerits: Kuidas Andrus Ansip näitas suunda tulevikku

Seoses Andrus Ansipi taandumisega Euroopa parlamendi valimistelt meenus, et sai juba ligi kuradi(!)tosin aastat tagasi sai kirjutatud rõõmust seoses Ansipi taandumisega (vt ka foto vasakul), mis näitab, et olen sageli tajunud oma ajakirjanikuninaga suurte protsesside arenguid ette.

Teiseks meenus, et seitse aasta tagasi, 2016 jõulude eel käisin Ansipil Tartus Tammelinnas külas ja tegin temaga suure, mitmetunnise intervjuu pealkirjaga "Andrus Ansip: rahva kannatust ei tahaks enam proovile panna". Näete, seegi ju pikema perpektiiviga olukorra käsitlus.

Guugeldasin end ja Ansipi veel ning leidsin 2011. aasta lõpust enda kirjutise "Priit Pullerits: Ansipil on õigus". No vaat siis!

(See siin on meeleolukas vahepala enne suuremate teemade juurde naasmist, et võtta vahepealse ajaga kogunenud pingeid alla.)

Foto: Priit Pullerits sõitmas 2011. aasta 1. juuli pärastlõunal peaminister Andrus Ansipi tuules mööda Piibe maanteed Tallinnast Tartusse, veab parajasti Alar Ridamäe. Foto autor: Laura Oks, Postimees/Scanpix

16 Kommentaarid:

At 10:17, Anonymous Anonüümne said...

Aitäh meenutuste eest! AA ja PP, teadke, et 70% rahvast on teiega!

"Olen samas füüsilises vormis kui 10-20 aastat tagasi. Aga kibestumine on täiesti loomulik emotsionaalne seisund. See tuleb pikaajalisest ja kestvast pettumusest kellestki või millestki. Kas mina olen kibestunud, siis see vastab tõele. Ja koos minuga on kibestunud veel 70 protsenti Eesti rahvast. Olen pettunud valitsuse juhtimises ja erakonna juhtimises."

https://www.err.ee/1609292532/ansip-koos-minuga-on-kibestunud-veel-70-protsenti-eesti-rahvast

 
At 11:00, Anonymous Kurna Karu said...

Mind tõi siia samuti puhas ja selge fakt - Ansip on samas füüsilises vormis kui 10-20 aastat tagasi. Olen poole noorem, aga ei jaksa isegi 5 aastat noorema endaga joonele panna, 10 aastat noorem mina jõuaks juba pestult Võrru tagasi, kui praegune mina allest Tartu Maratoni lõpujoont nägema hakkaks.

Muudan seetõttu oma arvamust ja tahan Ansipit jälle pääministriks!

 
At 12:00, Anonymous Anonüümne said...

Olen 50 aastasena täna paremas füüsilises vormis kui olin 20 aastasena. Lahendus on lihtne - trenni tuleb hakata tegema alles 30 aastasena. Siis saab veel vanas easki isiklikke rekordeid paugutada.

 
At 12:55, Anonymous Anonüümne said...

Ansip võib ju füüsiliselt elu vormis olla aga poliitikuna on ta muskel seal Brüsselis mõnuledes aastatega kängu jäänud.

 
At 17:01, Anonymous Anonüümne said...

Tuleb kiita Laura Oksa (Soonetsi kontor) tulevikku sõitva gruppetto pildi eest. Too pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna.

 
At 17:21, Anonymous Anonüümne said...

Hea poliitul peab olema hea nina. Ta peab haistma, millal on õige hetk oma aate kaaslased reeta ja suunda muuta.Alati tuleb olla võitjate poolel. Vanad kommud seda oskasid ja ei ole Pulleritski selle kohapealt kõige andetum.

 
At 17:34, Anonymous Anonüümne said...

Ansip on kängu jäänud, poliitikat teevad noored venelased, eestlased ja moslemid. Tartu tinosauruste aeg on möödas. Pullerits peaks mõne noore tüdriku assistendiks võtma saab teada kuidas elab Eesti vabariik. Mis on noorte võhmameeste ootused ja unistused.

 
At 19:29, Anonymous Anonüümne said...

Võhmameeste unistused on juba täitund – tulla 44 aastaselt Eesti meistrika nagu Mannima või siis saada sama tiitel verises võitluses kahe konkurendiga.

 
At 19:47, Anonymous Anonüümne said...

Täna langes Ansip (Liinatška nekroloog õpetajale ja eeskujule - https://epl.delfi.ee/artikkel/120280391/liina-kersna-ansipi-teade-margib-uhe-epohhi-loppu), homme langeb Miša.
Suured muutused sporti hindavate meeste seas.

 
At 20:22, Anonymous Anonüümne said...

Kas kilupealinna uus päälik Ženja on spordimees?

 
At 21:47, Anonymous Anonüümne said...

Ansip langeb Miša langeb loodame et Pulleritsul on Juri Ratasega tihe konnektion olemas muidu oleme doomed kõik.

 
At 07:43, Anonymous Anonüümne said...

Juri oli vanasti väga osav vihmavarju hoidja. Ei tea kas Pullerits saaks niisuguse asjaga hakkama?

 
At 09:13, Anonymous Anonüümne said...

Yüri hoiab nüüd Reinsalule vihmavarju.

 
At 09:41, Anonymous Anonüümne said...

Vihmavarju hoidmine pole naljaasi. Teinekord tuleb staatiliselt seista minuteid. See nõuab samuti treeninguid. Sobilik trenn selleks on plank 10s seeriatega diagonaalis jäsemete sirutus.

 
At 11:27, Anonymous Anonüümne said...

Plindris olete võhmamehed, kui nüüd Padre teid ei päästa võite mokad rasvast puhtaks pühkida.

 
At 13:24, Anonymous Anonüümne said...

Loodame et Pullerits sõidab kiiremas korras Tallinna ja paneb rauad õigesse ahju sooja.

 

Postita kommentaar

<< Esileht