teisipäev, juuli 16, 2019

Pullerits: Rattasõit algajatele: Moab for Dummies

Tour de France’il täna puhkepäev, meie meestel küllap mõtteainet, kuidas läks nii, et eilsel sileda maa etapil tuli võitjale kaotust ligi kümme minutit ja koht teise saja algul: Rein Taaramäe 111. ja Tanel Kangert 116.

Võtame siis meie ka vahelduseks kergemalt, seda enam, et eelmine nädal sai sõidetud individuaalseid tunniseid eraldistarte neli tükki jutti keskmise kiirusega 33-35 km/h. Näitan teile vahelduseks vastmonteeritud lühifilmi «Moab for Dummies: Singletracks That Are More Curvacious Than the Body of Ronaldo’s Girlfriend». Pealkiri, nagu aru saate, on tuletatud Eesti spordiajakirjanduse lembepealkirjadest stiilis «Vaata Ronaldo tüdruksõbra seksikaid kurve».

Filmi jälgimisel on abiks käsikiri, mille leiate siit. Paraku on käsikirja tagumine osa, kus asi läheb eriti kurvikaks, kaduma läinud. Aga filmis on too kurvikas osa õnneks kenasti jäädvustatud.

Kindlasti aitab «Moab for Dummies» vaatamine valmistuda teil laupäevaseks Elva rattamaratoni treeningsõiduks, kus, nagu teate, on mul kaitsta mullune esikoht.

Foto 1: Belgia rattur Wout van Aert võidab Tour de France'i eilse, kümnenda etapi. Itaalia rattur Elia Viviani (paremal) vaatab imestunult pealt. Foto autor: AFP/Scanpix
Foto 2: Priit Pullerits Moab Brands maastikurattaradade süsteemi raja Rockin' A lõpus, taamal lumised La Sali mäed. Foto: Priit Pulleritsu kogu

27 Kommentaarid:

At 20:56, Anonymous Anonüümne said...

Avatud raja esimene koht, tegi endaga võistluse ja oma võttest selili.))

 
At 21:41, Anonymous MargusM said...

See on muidugi uudis et treeningsõitudel kohtasid jagatakse, pole siis ime et vennike meeletult vungib treeningutel. Iga "esikoha" puhul saab kodus diplomi välja printida!

 
At 23:12, Anonymous Anonüümne said...

Peremees võiks osaleda laupäeval Kütiorus maastikukrossi meistrivõistlustel. Seniste blogikannete pealt võib arvata, et paneb ühe käega lenksust hoides kõigile pikalt ära. Siinsed rajad ja sitakottidest sõitjad ei kannata ju mingit võrdlust välja! :-)

 
At 23:43, Anonymous Anonüümne said...

Kas Priit Elvas võistlema ka jõuab või piirdub treeningu esikoha kaitsmisega?See aasta vist peale TRR pole kusagil võistelnud ?

 
At 00:41, Anonymous Risto Mehine said...

Peremees, pealkirja kiidame heaks!
Kohati on tundmus, nagu oleks ise selle pannud. Hea nali! :D
Kuid filmini pole veel jõudnud, mul praegu Rinaldo poisssõbrast üks sensuaalne kinematograafiasaavutus pooleli. Aga küllaltki selline tasapaks siiski, nähtub, paraku...

 
At 09:34, Anonymous Anonüümne said...

Tänane juubilar Jass!

https://www.youtube.com/watch?v=gY6EPumglbw

 
At 10:40, Anonymous Anonüümne said...

Taaramäe sõit on ikka suur pettumus sellel tuuril (järjekordselt), mees nagu üritaks GC-na olla, aga tase on suvalisel abimehel, kes laseb jalga sirgu, et end säästa oma tööks. Kangert peab olema Urani abimees mägedes, vaatame kas saab oma tööga hakkama.

 
At 11:07, Anonymous Anonüümne said...

Film on väga hea, vaid geisensibiliteedi hõngu oleks võinud rohkem külges olla. Loodame et järgmine kord siis. Palju edu ja õnne!

 
At 11:09, Anonymous Anonüümne said...

GC jaoks peab meeskond sind abistama. Kas mõni noor lontu on pandud meie Kotkast toetama?

 
At 13:28, Blogger Priit Pullerits said...

Jah, 11:07, kõige paremad on Sidewinderi rada, mis laskudes keerutab kivide vahel, ja samuti Lazy, mis on väga äge vasakule-paremale kurvitav ning võimaldas arendada päris head kiirust - nagu slaalomisõit.

 
At 14:28, Anonymous Anonüümne said...

Minu meelest rapsis film väga usinalt, see tegi mitu korda märjaks. Õige geifilm ongi selline, kus näitlejaid pole näha aga vaatajad saavad tunde kätte, mis tegelikult toimus.

 
At 15:06, Blogger Priit Pullerits said...

Jaa, ega Moab ole sul mingi mööda Eesti mullast pehmosinglist veeremine.

 
At 16:36, Anonymous Anonüümne said...

14:28 kirjeldab olustiku lühidalt, aga väga tundeküllaselt ära. Tore kui tundelised mehed blogis avaldavad.

 
At 16:50, Anonymous Anonüümne said...

Nädalalõpp veel kaugel aga homoerootika õitseb täiega. No ei tea, ju siis peab suusablogi ajaga kaasas käima.

 
At 17:40, Anonymous Anonüümne said...

Suusablogi ei lohise kellegagi kaasas, suusablogi määrab ise takti, kiiruse ja sageduse ehk biiti, mille järgi joonduvad miljonid noored, keskealised ja reipad penskarid rahvaspordi sõbrad ja tippspordi pöidlahoidjad.

 
At 20:49, Anonymous Isafiguur Roobert said...

17:40 ütleb asja! Nii on.
Tunda kohe, et tegu ühega meie, vanemate senjööride, seast.

Ning 16:50, silmaga näha, et juntsu, sina õpi alandlikult ja konspekteeri hoolega. Nii võid siis mõne aastakümne pärast ka täis õnnestumise korral meeste kombel sõna võtta. Praegu aga, piinlik lugu...

 
At 09:30, Anonymous Anonüümne said...

Küll jah, isa Robert

 
At 10:26, Anonymous Anonüümne said...

Vanemad senjöörid mäletavad et ennevanu püsisid homoerootilised tundevõbinad rohkem sordiini all mis vältimatult ei aidanud kaasa blogi populariseerimisele.

 
At 10:46, Anonymous Anonüümne said...

Eilne TDF kokkuvõte jäi ära.

 
At 11:54, Anonymous Anonüümne said...

Rohkem demokraatiat ja rohkem homoerootikat on kahjuks päädinud sellega et naisinimesed on blogist kadunud. On see hea või halb ei oska seisukohta võtta. Järsku mõni vanem senjöör võtab analüüsida.

 
At 12:48, Anonymous Anonüümne said...

See on kurb seaduspärasus et mida populaarsem blogi seda rohkem võbinaid tuleb sisse. Teate küll mis liiki võbinaid.

 
At 13:08, Anonymous Anonüümne said...

Padre peab mingiks ajaks diktatuuri kehtestama. Demokraatiaga kaugele ei purjeta, tulevad võbinad peale ja laev läheb põhja. Algul kadusid naisinimesed ära, hiljem austusväärsed senjöörid, kaua Huugi viitsib teid sitakotte õpetada.

 
At 15:06, Anonymous Sotside toetaja said...

Huu sai siin viimati kõva kambaka, ei usu, et ta niipea näole annab.

 
At 15:24, Anonymous Anonüümne said...

Huu on kõva mees. Sitakottide "kambakas" teda juba ei heiduta.

 
At 16:32, Anonymous Sotside toetaja said...

Mu meelest heidutas küll, mees on tükk aega päris vait, vist lakub haavu ja mõtleb pingsalt, kuidas edasi.
See pole esimene kord, kui siin kellelegi kambakas on tehtud. Kunagi oli mingi semiootik Martin, tuli ka siin uhkelt sõna võtma, aga sai paar korda tugevalt sisse ja viskas rätiku ringi. Pärast seda pole teda kuuldud ega nähtud.

 
At 17:54, Anonymous Anonüümne said...

Huu tuleb veel tagasi. Ma tean teda, väga tark, tugev ja võimas mees. Täiesti meie muistsete vägilaste vääriline. Teiesuguseid võtab tükki 40 korraga ette ja teeb hakkliha. Vaid Padre suudab temaga tapelda nagu võrdne võrdsega. Nii et roided raksuvad.

 
At 21:00, Anonymous MargusM said...

Kas mitte Huu TRR -l teie padrele ära ei teinud..? Ei see kukekarja kambakas teda morgenda.

 

Postita kommentaar

<< Esileht