teisipäev, juuli 09, 2019

Pullerits: Kuidas ma tegin jõhkralt heteronormatiivse maastikurattafilmi

Veidi rohkem kui kolm aastat tagasi vahetasin Prostituudi mäe alla kummi, nagu mäletate. Oli teine lootusetult lössi vajunud. Väike auk oli sees. Siis sõitsin edasi ja aina hullemaks läks: kaotasin järje ning lõpuks sattusin vastu õhtut paksu liiva sisse, kus olid puuma ehk mountain lioni värsked jäljed.

Nüüd olin targem ja teadsin teid paremini valida. Jõudsin kurikuulsa Valge nuki mäeni, kust viimati ülalt alla vaadates ei kujutanud ette, et sealt võiks rattaga alla sõita. Ammugi mitte autoga. (Aga loo sellest kirjutasin toona Postimehe Arterile küll.)

Kuid nüüd nägin seda kõike, mis seal näha, oma silmaga. Nägin, ja salvestasin ka teile, kuidas mootorratturid sealt oma tsikleid ettevaatlikult alla langetavad, Nägin, kuidas bagid sealt laskuvad, kaks meest tagant nööri sikutamas, et masin üle katuse ei lendaks. Jõhker!

Siis võtsin bagidele tuulde ja tegin suure ringi, mis läks mööda kohast, mille kohta olin lugenud, et seal käivad puumad kogunemas. Panin sealt peatumata mööda, kuni jõudsin kivisest-liivasest teest üles pressides kohani, mida nimetatakse Kõvasti ihaldatud punktiks.

Ja siis, nagu öeldakse, täie pa**ga edasi. Kokku üle seitsme tunni pikkune ring Kivide taha – Behind the Rocks. Just selline ongi mu uue rattafilmi pealkiri, «Kivide taga», ja seal ei ole lõhna ka mingist gay-sensibiliteedist (mäletate, «Vikerkaare terrassil»?), vaid puhas maskuliine, heteronormatiivne värk, kus ei puudu, muide, ka mõned naised.

Puhas nauding! (Endomondos saate filmi süzeed jälgida siit.)

Foto 1: Priit Pullerits White Knuckle Hilli all. Foto autoriõiguste omanik: Priit Pullerits
Foto 2: Bagi laskumas White Knuckle Hillil. Foto autor: Priit Pullerits
Foto 3: Priit Pullerits Highy desirable viewpointi serval Kane Springsi kanjoni ääres. Foto omanik: Priit Pullerits

35 Kommentaarid:

At 08:34, Anonymous Anonüümne said...

Mmmmmm. Kõvasti ihaldatud punkt. Ka heteronormatiivsed töllid lähevad siin märjaks. You just bet!

 
At 15:31, Anonymous Anonüümne said...

Suusablogi kogukond näitab heteronormatiivse laenguga filmile keskmist sõrme. Pange tähele härra Pullerits, me elame 21.saj Euroopas.

 
At 16:39, Anonymous Anonüümne said...

Terekest!

Huvitav, kas XXI sajandil loodusseadused ei kehtigi? Minu teada järglasi saadakse ka praegu isase ja emase suhte kaudu.

Lugupidamisega
Rein Valdmaa

 
At 16:50, Anonymous Anonüümne said...

XXI saj järglasi saadakse aafrikast ja araabiast.
Kui siin heteronormatiivsusega laiutama hakkate siis ei tule Huu enam tsiklismi saladusi kommenteerima. See aga oleks valus löök meile kõigile, lugupeetud foobid ja sitakotid. Nõnda et teen ettepaneku tagasi tõmmata ja gei sensibiliteedi normid taas kehtima panna. Kas on XXI sajand või ei ole?

 
At 18:29, Anonymous Anonüümne said...

Ai ai pahasti

 
At 22:37, Anonymous Anonüümne said...

Pahasti on siis kui inimene poogib endale retseptiivse afaasia,pedekombed.Seni kuni need ei puuduta on mees õigel kursil.

 
At 09:02, Anonymous Anonüümne said...

Te poleks nagu XXI sajandisse jõudnud. Pedekombeid ei pea olema. Küll aga on kohustuslik gei sensibiliteet. Kas Pullerits peab teie puust peadesse veel mitu korda koputama?

 
At 10:08, Anonymous Anonüümne said...

Lugege blogspoti facbooki ja teiste keskkondade kasutajalepinguid. Seal pole heteronormatiivsusest poolt silpigi juttu. Padre riskib praegu haamri alla minekuga.

 
At 10:09, Anonymous Anonüümne said...

Ja mida see 21 sajand parem on näiteks eelmisest kui ei olnud nii suuri probleeme pedede pinnale ujumisega.Vanasti suutsid peded vaguralt olla,miks siis nüüd see pole võimalik?Arvate et keegi sünnib pedeks?Ei sünni on vastus.Keskond viib osad isendid lihtsalt valele kursile. Mida kirjumaks lasta sellel elul minna,seda kirjumaks see läheb.Välja näeb see maailm mõne aja pärast nagu hullumaja,kus võib erinevaid hälbe vorme üles lugema jäädagi.

 
At 11:05, Anonymous Anonüümne said...

Ajad on muutunud. Tänapäeval on võimalik saada järglasi ka ilma isase ja emase vahetu suhteta. Mees valib kataloogist välja ema doonori. Katseklaasis viljastatakse munarakk seemnerakuga ja istutatakse see ema kõhtu. Pärast sündi antakse laps isale, kes maksab selle eest emale raha. Lapse isa ja ema ei pea teineteisega isegi mitte kohtuma, rääkimata vahekorda astumisest. Tulevikus saab ilmselt lapsi netipoest tellida.

 
At 11:39, Anonymous Anonüümne said...

Mitte enne, kui meie läinud oleme.

 
At 12:42, Anonymous Anonüümne said...

Tänapäeval,alati on käinud asjad nii et kui uus põlvkond suudab vanale oma nägemuse ära tõestada toimemetulemisega hällist surmani siis vanakesed annavad juhatohjad üle.Ma pakun et praegustele vanakestele tekitab muret,kus kohast tuleb netipoe laste ajastul õnn ja armastus,hakkate seda ka netipoest ostma?:)Oh teid pisikesi.

 
At 12:50, Blogger Priit Pullerits said...

Jah, 11:05 viitab sellele, mis toimub ja toimuma hakkab. Tulevik on järgmine: mehe-naise suhtlust ja traditsioonilisest armastusest loodud perekonda enam pole, sest (mõned juhuslikud märkused):

sooneutraalsuse pealetungiga juba lasteaedades (ja see levib sealt) muudetakse inimesed aseksuaalseks;
kõige tolereerimisega lastakse inimestel areneda kuhu iganes ja milliseks iganes, nii et tulevikus ei ole üldse kerge leida endale teist poolt, sest kunagi ei tea, kelle tegelikult saad;
porno massilise levikuga tuimastatakse inimesed juba varakult ning selle arenguga (3-D) võetakse tarvidus üldse teise inimese järele;
naiste abivahendite leiutamisega võetakse neil reaalne vajadus mehe järele (pluss emantsipatsioon, mis on vajadust mehe järele niigi kahandanud);
taimetoitluse ja veganluse levikuga kahandatakse naiste sigimisvõimekust (sellest kirjutas hiljuti PMis ka erudiit Priimägi, Linnar);
uute kooseluvormide aktsepteerimise ja tunnustamisega kaotab traditsiooniline perekond oma väärtuse - see ei ole enam ideaal, mille poole noored püüdleks (vt lõdva kooselu vormi levik ja üksinduse levik);
sigimistehnoloogia arenguga pole enam üldse meest või naist vaja (nagu viitab 11:05);
lisaks sündimuse vähenemine edukates arenenud riikides.

Need on juhuslikult siin välja toodud arengud ja tähelepanekud, mis näitavad, et maailm otsib ülerahvastatusele väljapääsu, et jõuda taas tasakaalu.

See on suur pilt, mida ainult vähesed suudavad näha.

 
At 13:45, Anonymous Anonüümne said...

Kuna inimkond on maakerale liiga kurnavaks muutunud, on Looja või loodus või universum või kuidas iganes seda nimetada, kes suurel pildil silma peal hoiab, alustanud selle kurnaja nõrgestamist.

 
At 13:50, Blogger Priit Pullerits said...

...jah, ja see omakorda näitab, et tänaste vasakliberaalide suur unelm, social engineering (mis ei erine suurt omaaegsete mitšurinlaste mõtetest), kus inimene saab loodusseadusi oma tahtmise järgi painutada, pole muud kui nende enesekeskus, ülbus ja kõrkus. Paras, kui nad vastu hambaid saavad - mul pole sellest ega neist kübetki kahju. Iga loll peab saama oma palga.

 
At 14:34, Anonymous Anonüümne said...

Priit, üks märkus. Ilmselt mehena sa ei suuda seda akseptida. Uus ühiskond ei ole mitte lihtsalt sooneutraalne vaid feministlik. Mehed suretatakse välja, õigemini Y kromosoomi kandjad või noh lastakse neil vaikselt kustuda enesehävituse reziimis. Probleem on nimelt testosteroonis. Y kromosoomi kandjatel on seda üle normi. Uues ühiskonnas pole neile kohta. Jäävad ilmselt tõupullid reserviks, sest kloonimine ei pruugi olla tänaste teadmiste valguses jätkusuutlik. Odavam on nö spermakunne üleval pidada ühiskonnast isoleeritult. See lahendab ka ühiskonnas laiemalt meesteprobleemi. Kui mehi pole vabalt liikumas, siis ei teki ka vajadust nende järgi. Koolis lõpetatakse sooõpetus või õigemini meeste õpetus ära. See kõik juhtub sellel sajandil. Kauem ei pea maakera meeste relvade täristamist vastu. Varem või hiljem lõppeb see tuumatalvega. Ainuke võimalus tuumatalve vältimiseks ongi meestest vabanemine.

 
At 15:01, Anonymous Anonüümne said...

13:45 mis Looja? Mis kurnaja? See on õige et inimkond on üle ääre paljunenud, kuid seda y kromosoomist vabanemist tehakse vaid ja ainult läänes, ehk eur usa can aus nz. Aafrika araabia ja ida elanikkond paljuneb nagu ise jaksab.

Isake Pullerits räägib õigust kui ütleb social engineering, kuid selle inseneerluse teravik on suunatud (seni veel) valgete etnoste vastu. Brasiillasi hiinlasi indoneeslasi egipltasi neekreid ei inseneeri keegi.

 
At 16:16, Anonymous Anonüümne said...

Isake Pullerits lahmib valeinfot. Social engineering ei ole loodusseaduste koinimine, vaid inimmasside hoiakute, väärtuste, kõige selle jebenja kujundamine läbi hariduse reklaami meedia sotsiaalia jne jne. Mitšurin tegi muuhulgas rahvamajanduse jaoks väga vajalikke asju.

 
At 16:45, Anonymous Anonüümne said...

Laulupeo piletite müümise lõpetamine nagu välk keset pühapäeva oli sotsiaalne engineering. Rahvustunne vahetati lõhestunud ühiskonna vastu. Need kes tegelevad asjadega õigel ajal, need elimineeritakse, need vahtigu televusserit. Need kes plaanivad pikalt ette, nemad saavad osa peost, trallist ja pillerkaarest. Viime selle peomeeleolu nüüd tavaellu. Need kes maksavad ettemaksu, saavad heal juhul ostetavat kaupa , need kes aga tahavad maksta alles kauba kättesaamisel, need imevad näppu või lunastavad oma õiguse spekulatiivselt järelturult. Nii sünnib kapitalistlik defitsiit. Maksma hakatakse kauba saamise ootuse eest. Loomulikult ka kõik ootused ei täitu ja raha tagasi ka ei maksta aga mis teha, selline on elu. Lollidelt tulebki raha ära võtta. Ja oleme ausad. Ega lauluväljak koorilauluks ei sobigi. Koorilaul on ettekääne. Miski ammune traditsioon. Lihtsalt auasi. Koht kus saab päev otsa rahva seas vikerkaare lippude asemel sinimustvalget lehvitada ilm, et keegi lehvitajat totakaks peaks.

 
At 18:01, Anonymous Anonüümne said...

Lugedes Pulleritsu blogis kommentaare, tekib viimasel ajal tunne, et olen kogemata hoopis gei foorumisse sattunud. Ka siin kipuvad võimust võtma tolerastid ja homo kultuuri juurutajad. Üllatav on , et blogi peremees seda pede propaganda pealetungi sedavõrd tolereerida, et ka ise kõiksugu gei sensibiilsed artikleid treib. Tundub et aastatepikkune Postimehes töötamine on mehe võitlusvaimu ja normaalsuse tunnetust vaikselt muutma hakanud. Mina mõistan nüüd ,miks nõukogude ajal pederastia tegelikult keelatud oli. Sest see levib nagu vähkkasvaja ja teeb inimeste ajud haigeks.

 
At 18:12, Anonymous Anonüümne said...

Aga aga! Peab alati teadma kelle ees mütsilott pihku võtta. Need sotsiaalsed insenerid on väga tugevad. Pullerits peabki sensibiliteeti hoidma,
sest vastasel juhul lähen suusabloog ja kogu krempel haamri alla. Mis me siis teeme? Kus me siis smv lippe lehvitame ja õllepruulja laulu laulame? Pullerits teab rohkem kui meie. Tema hoiab kätt maailma pulsil. Tema teab millal tuld anda ja millal vaguralt takusmenti noolida.

 
At 18:49, Anonymous Anonüümne said...

No noo, pastoi! kei sensibiliteedi puhul peab mitte tagumikku vaid šarnufflit noolima. Mehed te ikka ei tea maailma asjadest mitte fluffigi.

 
At 18:53, Anonymous Anonüümne said...

Feministide meelehärmiks tuleb pigem tuumapommikatsetus mustal mandril näitamaks kelle jalas on püksid ja kelle jalga nad jäävad.Sellega on kohe mitu probleemi lahendatatud .Saab ka see sajand näha midagi väga koledat.

 
At 19:08, Anonymous Anonüümne said...

Jah Hiina sul lubab seal pommitada. Aafrika kaevandused ja tööjõud kuulub hiinlastele.

 
At 23:52, Anonymous Anonüümne said...

Tore lugemine.
Eriti ässad vandenõuteooriad on peremehel kes sotsiaaldemokraatide ja soroslaste plaanina näeb pederastiaga ja pornoga üleuputamist. Et sellega seoses maailam iibeprobleemid lahendada.
Piit ära loe igast joga, veel olulisem ära usu igast joga mida sa loed.
Pedesid olnud kõik teadaolevad sajandid ja on ka edaspidi.

Las nad olla.
See pole võitlus mille pärast tasub nii palju vahtu välja ajada. Samuti näeb e-erakond kurja vaeva et u. paarisaja inimese elu õnnetumaks teha.
Savi see et ääremaad välja surevad. Venelased eesti keeles õppida ei taha. Ida-Viru tööpuuduses varsti ägab. Riigi eelarves tuleb koonerdada ja käituda nagu idioot et ellu ja plussi jääda.

Huu

 
At 09:10, Anonymous Anonüümne said...

Olulistest teemadest kah.
Taaramäe sai eile liidritelt 7min. võitjalt 9 min. sisse.
Paistab ikka et ei pea oma sõnu sööma. Neid litakaid tuelamas veel. see oli alles esimene mägi.

Ega see eile etapp kokkuvõttes suurt otsustanud. Eest läksid lõpus need kellele sobib see 25% tõusupõks. Alaphilippe, Pinot, Thomas.

Ja veel kui igav on tuur ikka mänguilu poolest Giroga võrreldes. Kogu asja mõte oleks nagu et nagunii läheb Ineos (enne seda oli see US postali töö) lõpuks ette vedama ja siis viimasel 2km. hakkame paugutama. Girol on mehed tõusupeal laiali nagu pudrukuulid kui veel 30-50km. minna on.

Huu

 
At 10:14, Anonymous Anonüümne said...

Ka doktor Huu ei näe suurt pilti. Asi pole homodes, kes on sajandeid olnud ja ka edaspidi, vaid pedenduse legaliseerimises meinstriimiks. Põhimõtteliselt ta seda juba on. Selle sabas tuleb juba pedofiilia, identiteedi ja soorollide segamine. Perekonna erilisus kaob. Siit on pool sammu riikliku seaduseni, et lapsed pole neid sünnitanud isa ema omad, vaid laste saatuse võib otsustada mõni pedode mtü.

 
At 10:48, Anonymous Anonüümne said...

Lootusetu olete 10:14
Suur pilt? Lubage naerda. Süvariigi möga.

 
At 10:55, Anonymous Anonüümne said...

10:14 tabab liini. Ega muidu poleks sellest räägitud juba sajandivahetusel. Uskumatu , eks! Kahjuks on arengud olnud see sajand väga kindlalt pedenduse ja pedofiilia suunas. Justkui social engineering. Valijad on ainult lambad, kes näevad aga ei võta midagi ette. Neile võid peale suruda kas ristiusku või pedofiiliat, nad lihtsalt akseptivad juhtoinaste tegemist. Selline batjade kummardamise kord on omane vanglatele. Seda nähes tekib kange tahtmine demokraatia vahetamiseks hiinaliku korraga või äärmisel juhul valgustatud monarhiga.

 
At 11:12, Anonymous Anonüümne said...

10:48 asjata naerad. Lugu on veel suurem kui süvariik. Asi pole mitte üksi pedenduses, vaid etnoste purustamises. Pedendus on süütu osake multikulti kõrval. Kui suurtest saksa prantsuse brittide rahvused on nullitud, kas arvad et eestlased suudavad vastu seista?
4min video ütleb väga palju. Vaata see ja tule räägi süvariigist.
https://m.youtube.com/watch?v=qU8YVBS7zQk&t=58s

 
At 11:20, Anonymous Anonüümne said...

Social engineering pole mingi süütu asjake. Mis on engineeringu tulemusel usast saanud on Paul Watsoni video Collapse of Western Civil. Asi pole juhtoinaste kummardamises, ka need oinad on käpuli, sest valmis on ehitatud süsteem. Me kõik oleme selle mutrikesed. Naiivikesed räägivad demokraatia parandamisest jms peenhäälestamisest. Mingit demokrat või valgustatud monarhiat sa tänases multikulti ühiskonnas ei tee.
Padre peaks ühe korraliku koolituse siinsetele nolkidele tegema.

 
At 12:54, Anonymous Anonüümne said...

10:48 eesti meedias on linke mis viitavad väljamaa juhtumitele. Päris perse mis toimub. Kanadas on lapsed segi aetud. Mingid 10 aastased ootavad arsti juurde et sugu muuta. Algas täpselt nagu Eestiski, et las peded saavad oma kooseluseaduse, keda see morjendab. Pole mingit vandenõud ega süvariiki, puhas empaatia ja armastus.

 
At 14:05, Anonymous Anonüümne said...

Ära und näe mees. Padre sitakotte ei koolita.

 
At 14:26, Anonymous Anonüümne said...

Heteronormatiivne postitus kutsus esile kõva protesti ja reptiilide hirmu ja vandenõude vohamise.

 
At 14:50, Anonymous Anonüümne said...

Moabis oli kindlasti reptiile, aga Padre meile sellest ei jutusta. Mis sa poisinolkidele ikka, onju?

 

Postita kommentaar

<< Esileht