neljapäev, jaanuar 18, 2007

Pullerits: Kui Vahur Kersna ei osale, siis kas Liis Lass tuleb starti?

Täiendatud kaks korda!

Hea uudis on see, et veel kaks nädalat tagasi oli kuulus telemees Vahur Kersna valmis startima Otepää MK-etapil.

Isiklikult rääkisin temaga sel teemal ja sain jaatava vastuse, ehkki ta tunnistas, et pole pärast poja sündi eriti sporti teinud, ja rääkis muu jutu sees ka seda, kuidas ta oli aastavahetusel Erki Noolega (kes oma terase tähelepanekuga Eesti Suusaliidu ja Eesti Olümpiakomitee suhetest eile suure osa Eestist pöördesse ajas) mitu head pudelit veini ära joonud.

Aga Kersna, tean tema jutust, pidi olema nii kõva suusataja, et sõitis umbes kaks hooaega tagasi Haanjas 5 km ringi 16 või 17 minuti kanti. Ma ei hakka oma aega tollelt rajalt siin võrdluseks tooma, et mitte oma marki alla tõmmata.

Halb uudis on see, et kui täna hommikul Kersnalt uurisin, kas ta ikka tuleb Otepää MK-etapil starti, päris ta üksjagu ükskõiksel häälel vastu: "Kas see on mingi mudasuusatamine?" Ta ütles, et ei näe varianti, mille järgi Otepää MK-etapp toimuda võiks, ja et kärpida meie järgnev jutuajamine, kus ma kasutasin nii meelitamis- kui ähvardamistaktikat, kokkuvõtlikuks, siis ütles ta osalemisest ära. Olin pettunud, sest millise uudise ma saanuks toota! - "Vahur Kersna stardib Otepää MK-etapil". Ma ei saa ju teha uudist, et Vahur Kersna ei stardi Otepää MK-etapil. Eitus ei ole ju enamasti uudis. Sama hästi võiksin teatada, et George W. Bush ja Vladimir Putin ka ei stardi Otepää MK-etapil.

Kersna eemalejäämine on muidugi MK-etapi korraldajaile, kelle jõupingutuste viljakus ripub nagunii higis-tatise juuksekarva otsas, kõva löök. Seda enam, et mõni aeg tagasi loobus Otepää MK-etapil startimast ka Mart Kadastik, Postimehe vastutav väljaandja ja Eesti Meedia Norra emafirma Schibstedi suurosanike maine esindaja Eestis. Tema, nagu kolleegilt kuulsin, otsustas valida kindlamate lumeolude kasuks ning sõita samal ajal suusatama hoopis Soome.

Kadastiku isiklikke huve silmas pidades oli see tark tegu, kuid riiklikust seisukohast paraku mitte kõige patriootlikum. Sedasi kaotas ajakirjanike esindus, kes peab Otepää MK-etapi avamisel reedel, 26. veerbuaril, sööstma 3x800 meetri teatesuusatamises heitlusse sponsorite ja korraldajate tiimiga, juba teist korda kolmanda liikme (esimene kaotus oli Kersna, kui see mõnel juba meelest läks). Nii on seis selline, et peale minu on senini veel kirjas vaid Art Soonets, Baltimaade suurima digifotoarhiivi pealik (paljud siin blogis avaldatud pildid pärinevad just tema firmast Scanpix Baltics).

Kuna seis ei ole vesine vaid MK-etapi korraldajail, kes ootavad lund, vaid seis on nutune ka meie võistkonnal, kust loodetud kolmandad liikmed on alt ära hüpanud, arutasime Soonetsiga, et meestele ei saa ilmselt loota ning tuleb naiste poole pöörduda. Sedasi võtsime ühendust Liis Lassiga ja saatsime talle ettepaneku, et kas ta oleks nõus tulema meile ankrunaiseks.

Nagu öeldakse: stay tuned ehk püsige lainel. Kui Lassilt tuleb vastus, ükskõik milline, anname kohe teada. Kui tuleb positiivne - ja kui MK-etapp peaks ka toimuma -, saab Alar Arukuusk ühe probleemi kohe juurde. Karta on, et ta peab hakkama ette valmistama uusi suuri parkimisplatse ja tassima kuskilt kohale lisatribüünid. Vaat siis saabub tuhandetel eesti mehepoegadel tõeline suusapidu.

***
Vaevalt jõudis eelnev kirjutis blogisse püsti, kui meie tiim sai Liis Lassi ületava pakkumise. Nimelt saabus ettepanek arvata Postimehe teatemeeskonda juristiharidusega Eesti tippsuusataja Jaanika Kalev, kes mullu läbis Tartu maratoni nii kiiresti nagu 3:36-ga (ehk 24 minutit kiiremini kui Art Soonets, kes on niigi kõva suusamees) ning kellel on oma nõuandeveerg nii Eesti Naises kui peagi ilmuvas ajakirjas Meie Pere.

Hei, kas tuleb veel pakkumisi? Andke kähku teada, siis tean välja kuulutada, millal ja kus pidada kolmanda liikme selgitamiseks katsevõistlus. Ainus tingimus: ajakirjandusega peab ikka aktiivne side olema, ja mitte tarbijana, vaid ajakirjanduse tegijana.

***
Nii, nüüd tuli ka Liis Lassilt vastus. See oli selline:

Olen võistluses käsi! Minuga võib arvestada.

Küsisin siis, milline on Liis Lassi suusakogemus ja varustuse seis. Vastus:

Suusakogemus jääb varajasse põrsapõlve, nii et kõik panused on noorel ja kopsuhaigustest puremata füüsisel. Isiklikku varustust pole, aga vajadusel proovin organiseerida. Nojah, lumega võib küll kehvasti olla. Et kas panen rulluisud seljakotti?

Pilt 1: Pildil on Art Soonets ja Priit Pullerits. Foto autor: Lauri Kulpsoo / Postimees / Scanpix
Pilt 2: Pildil on Mart Kadastik. Foto autor: Peeter Langovits / Postimees / Scanpix
Pilt 3: Pildil on Liis Lass. Foto autor: Arno Saar / SL Õhtuleht / Scanpix

14 Kommentaarid:

At 00:48, Anonymous Anonüümne said...

Hehee.... võiks ju panges arve avada ja korjanduse teha selle jaoks et Liis Lass ikkagi starti meelitada. Jaanika Kalev võib küll kiirelt suusatada, kuid mis ei müü, sellel pole ka turgu. Ja üks on kindel, Liis Lass müüb!

Ma tuleks kohe koos oma 5 sõbraga kohale, et seda showd näha ..kuidas Liis suusakombinesoonis otepäält 800m suusataks.. loodame parimat!

 
At 11:43, Anonymous Anonüümne said...

et jah priit, kui te juba katsevõistlust teete siis Eestis seda hetkel vist korraldada ei saa.. või on Otepääl juba puhuritele elu sisse saanud? ilm.ee andmete järgi on seal +4 kraadi..

kui eestist väljas siis kas ajakirjanike liit jaksab kinni maksta katsevõistlust nt Soome Olosel või kuskil seal? Või äkki ka kesk-Venemaal kus aastaid 46 tagasi korraldati eestikaid kui meil lund polnud?

 
At 22:59, Anonymous Anonüümne said...

soonets pole kõva, isegi mina panin talle eelmisel TM-il ära!!! :)))

 
At 05:27, Blogger oakleyses said...

oakley sunglasses, tiffany and co, prada outlet, louboutin shoes, michael kors outlet, ray ban sunglasses, gucci outlet, christian louboutin outlet, longchamp outlet, tory burch outlet, replica watches, nike free, michael kors outlet, cheap oakley sunglasses, ray ban sunglasses, prada handbags, tiffany jewelry, longchamp, michael kors outlet, louis vuitton outlet, ugg boots, ugg boots, louis vuitton, burberry, uggs on sale, oakley sunglasses, oakley sunglasses, louis vuitton, burberry outlet online, michael kors outlet, louboutin outlet, nike outlet, louboutin, louis vuitton, jordan shoes, michael kors outlet, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, replica watches, ugg boots, nike air max, louis vuitton outlet, michael kors, nike air max, polo ralph lauren outlet, chanel handbags

 
At 05:34, Blogger oakleyses said...

mac cosmetics, mcm handbags, wedding dresses, beats by dre, birkin bag, vans, asics running shoes, north face outlet, p90x workout, new balance, mont blanc, ray ban, hollister, bottega veneta, babyliss, nike huarache, vans shoes, nike trainers, louboutin, baseball bats, jimmy choo shoes, north face outlet, hollister, giuseppe zanotti, nike roshe, nike air max, celine handbags, nike air max, chi flat iron, insanity workout, reebok shoes, converse, gucci, converse outlet, timberland boots, soccer shoes, iphone 6 cases, lululemon, soccer jerseys, abercrombie and fitch, instyler, herve leger, longchamp, valentino shoes, hollister, ferragamo shoes, nfl jerseys, ghd, oakley, ralph lauren

 
At 04:35, Blogger Unknown said...

Cheap Michael Kors Purses
Michael Kors Jewelry Sale
Michael kors Hamilton
Michael kors Jet Set
michael kors outlet
michael kors outlet
michael kors outlet stores
2015 michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet online sale
michael kors sale
Michael Kors Wallet
michael kors handbags
michael kors purses
michael kors bags
michael kors bags
michael kors uk
michael kors uk
michael kors outlets
michael kors factory
michael kors outlet online store 49.00 outlet
Michael Kors Flagship Store
2015 Michael Kors
Michael Kors Bags On Sale

 
At 03:27, Blogger oakleyses said...

tiffany and co, ugg boots, jordan shoes, jordan pas cher, polo ralph lauren, michael kors pas cher, christian louboutin uk, air max, burberry pas cher, longchamp outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, gucci handbags, tiffany jewelry, louboutin pas cher, ray ban sunglasses, christian louboutin, ray ban sunglasses, longchamp outlet, polo outlet, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, prada outlet, louis vuitton outlet, kate spade outlet, uggs on sale, cheap oakley sunglasses, nike free, nike roshe, ugg boots, nike air max, sac longchamp pas cher, nike outlet, polo ralph lauren outlet online, louis vuitton, oakley sunglasses wholesale, christian louboutin shoes, replica watches, tory burch outlet, longchamp outlet, chanel handbags, replica watches, oakley sunglasses, prada handbags, louis vuitton, oakley sunglasses, longchamp pas cher, nike air max, ray ban sunglasses

 
At 03:31, Blogger oakleyses said...

moncler, canada goose, louis vuitton, doudoune moncler, louis vuitton, juicy couture outlet, toms shoes, juicy couture outlet, moncler outlet, pandora jewelry, canada goose outlet, canada goose, coach outlet, swarovski crystal, ugg,uggs,uggs canada, canada goose jackets, moncler uk, lancel, pandora uk, swarovski, moncler, moncler, pandora charms, moncler outlet, ugg pas cher, hollister, wedding dresses, canada goose outlet, links of london, canada goose, marc jacobs, thomas sabo, ugg uk, supra shoes, replica watches, moncler, louis vuitton, ugg, louis vuitton, canada goose outlet, louis vuitton, canada goose uk, karen millen uk, montre pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, pandora jewelry

 
At 09:14, Blogger Unknown said...

louis vuitton pas cher
kate spade handbags
christian louboutin outlet
hermes belts
true religion jeans
michael kors handbags
ugg boots
oakley sunglasses
mont blanc pens outlet
michael kors outlet

 
At 05:20, Blogger yanmaneee said...

calvin klein outlet online
burberry
yeezy boost 350
goyard bags
michael kors outlet online
adidas online shop
bape hoodie
adidas yeezy
goyard handbags
birkin bag

 
At 06:04, Blogger raybanoutlet001 said...

oakley sunglasses wholesale
football soldes
moncler
canada goose jackets
coach outlet
nike requin pas cher
ralph lauren outlet
bottega veneta
jordan shoes
nike huarache
zzzzz2018.5.19

 
At 06:48, Blogger Unknown said...

www0803



coach outlet online
pandora jewelry
adidas nmd
kate spade outlet online
coach outlet online
jordans
ecco shoes
coach outlet
uggs outlet
ralph lauren uk

 
At 10:22, Blogger Unknown said...

www1020

pandora jewelry
off white jordan
jordan 4
louboutin shoes
kate spade outlet
nba jerseys
pandora jewelry
christian louboutin shoes
ecco shoes
moncler outlet

 
At 05:13, Blogger yanmaneee said...

off white clothing
vans shoes
caterpillar boots
michael kors outlet
air max 95
nike shoes
yeezy boost
adidas nmd
nmd
golden goose

 

Postita kommentaar

<< Esileht