reede, november 09, 2012

Pullerits: Reformierakond tõi Eesti Suusaliitu uue tegija

Juba Silver Meikari käivitatud Reformierakonna rahastamisskandaali alguses, maikuu lõpus, rääkis «Aktuaalses kaameras» anonüümsust palunud naine: «Minule pakuti neli aastat tagasi teatud summat, et viiksin selle Reformierakonna toetuseks panka. Summaks oli 15 000 krooni ja pakkujaks Kalle Palling.» Augusti eeleelviimasel päeval avaldas Postimees loo «Kalle Palling sai kahtlustuse kahes kriminaalkuriteos». Vähem kui kaks nädalat hiljem avaldas Delfi video ja fotod pealkirjaga «Kalle Palling pages jälle kurjade küsimuste eest». 11. oktoobril avaldas Eesti üks kõvemaid ajakirjanikke, mitmekordne Bonnieri preemia võitja Tarmo Vahter Eesti Ekspressis loo «Kalle Pallingule tõi pistisekahtluse luhtunud kilekotiäri». 23. oktoobril küsib ja imestab Õhtuleht: «Mida tegi Kalle Palling keskkonnakomisjonis, millest ei tohi avalikult rääkida?»

Otsing Äriregistri erakonnaotsingu rubriigis kinnitab, et Kalle Palling on Reformierakonna liige 2005. aastast.

Uusim info ütleb, et Kalle Palling on Eesti Suusaliidu lumelaua alakomitee juhatuse värske esimees, kelle volitused kehtivad 2014. aasta aprillikuu lõpuni.
******
Bartlett Wash Road & GMC Terrain, Moab, Utah. 17. aprill 2012. Pildistanud Priit Pullerits. (Suuremalt vaatamiseks kikkida piltidele.)

Foto 1: Kalle Palling ja Miss Raplamaa 2012. Foto autor: Tairo Lutter, Õhtuleht/Scanpix
Foto 2: Kalle Palling ja Kaja Kallas eelmise aasta aprillis Riigikogu avaistungil Reformierakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu sõlmitud koalitsioonileppe allkirjastamisel. Taamal hoiavad olukorral silma peal Mart Laar ja Andrus Ansip. Foto autor: Teet Malsroos, Õhtuleht/Scanpix

41 Kommentaarid:

At 19:11, Anonymous Andres said...

Tere,
Legendaarse Lembit Virkuse sünnist 80 aastat täna. Miks mees vaid 39 aastaselt suri? Olen lugenud et lükati trepist alla. Tahaks nagu rohkem teada. Te seal Tartus ehk teate asjast?
Kas oli mees järsku alkoholiseerunud selleks ajaks?

 
At 20:58, Anonymous Anonüümne said...

Lembit Virkuse sünniaastapäev oli üleeile. Faktitäpsuse puudumine on üle kandumas blogipidajalt lugejatele. Kas dr. Rips oma töövahenditega saaks ka selle tõve kuidagi ära nullida?

 
At 21:02, Blogger Priit Pullerits said...

Hurraa, minu õpilane Pavo Raudsepp esines just Maire Aunaste "Perepeo" saates suurepäraselt ja pääses järgmisse ringi! Palju õnne Pavo ja Õnnela Raudsepp ja tütred!

 
At 21:20, Blogger Priit Pullerits said...

Muide, veel Pavo laulusaatest huvitavat ja salajast taustainfot. Kui ta laulis Õnnelaga viimases, kolmandas loos vastakuti duetti, tuli esimene lindistus katkestada, sest pea kõik need 200 inimest stuudios olid kes südameliigutusest nutma hakanud, kes muu emotsionaalse paugu saanud, nii et see tuli ümber võtta.

Järgmises saates laulab Pavo ise terve loo "Ütle, millal tuled sa..." (teate küll), nii et pere naisliikmed tohivad ainult tausta laulda. Muide, Pavo on oma perest ainus, kes on muusikakoolis käinud (neli aastat).

Ja veel teleteemalist inside-infot, näis kas meelelahutusportaalid nagu elu24 ja Publik püüavad selle siit üles: superstaarisaates on Rasmus Rändveel hääl nii ära, et tänase seisuga oli väga kaheldav, kas ta pühapäeval üldse laulda saab. Arstid tegutsevad karmi päästeoperatsiooni nimel.

 
At 21:57, Anonymous Anonüümne said...

Kahjuks ei viitsi ise uurivat ajakirjaniku tööd teha, kuid väga huvitaks, kes selle pallingu sinna ametisse määras või valis?
Huupi pakkudes - 1) partei, 2) spordiinimesed ise. Viimast ei tahaks uskuda.
Lisaks painab teadmatus, et mida tähendab pealkirjas määratlus "tegija"!

 
At 22:32, Anonymous Anonüümne said...

Priit,
ära publitseeri reede õhtul igasugust kräppi. Sulle ei meeldi Hillary Clinton? Miks siis kosmopoliit-poliit-elitaarset Kaja Kallast promod?
Inimene, kes sinu blogisse tuleb, tahab näha näiteks kuidas United Bakersi mehed 2013. a hooajaks treenivad. Või kuidas Tšehhi koondis .

 
At 23:41, Anonymous Anonüümne said...

Suva see, kuidas nad lumel treenivad. Vot kui keegi sellise treeninguga hakkama saab, siis sellist isikut nimetaks juba väga kõvaks meheks:

http://www.youtube.com/watch?v=fByZ-rx-7hc&feature=plcp

 
At 23:50, Anonymous Anonüümne said...

Vot-vot, ja kõik harjutused on oma keha raskusega. Nauditav kehavalitsemine.

 
At 00:46, Anonymous Anonüümne said...

Pava Raudsepp on abielus endast vanema naisega. Priit Pullerits on abielus endast vanema naisega. Sibul on leidnud selleri. On selles midagi kahtlast?

 
At 00:56, Anonymous Anonüümne said...

Eelmisele. So fucking what?
Where is your point, moron?!

 
At 10:22, Anonymous Anonüümne said...

Pavo on ju tubli mees. Priit võiks sõbralt uurida, palju reformirekondlane Raudsepp oma puiduäris ka riigile makse on maksnud?

 
At 10:51, Anonymous Anonüümne said...

Pallingu näol peaks olema tegemist ju poliitilise värdjaga. Minu poolt talle tervitused Epliku looga

http://www.youtube.com/watch?v=nhImpGKJO5s

R

 
At 11:25, Anonymous Anonüümne said...

Onu Moronile 00.56

Me kõik teame, milline on Priit Pullerits. Priit ja Pavo on sõbrad. Ütle mulle, kes on su sõbrad ja ma ütlen, kes oled sa ise. Nüüd me teame ka seda, milline on Pavo Raudsepp.

 
At 12:28, Anonymous Anonüümne said...

Tudengid küsisid Pulleritsult:
"Vana ajakirjanik paneb oma lood kokku ühtedest-samadest tükkidest, onju?"
Priit: "Jah, ja kombinatsioonid on ka alati samad!"
Vaat selline õppejõud on Pullerits.

 
At 13:24, Anonymous Anonüümne said...

Point not taken, 11.25 ja 00.56. Pavo oli saates suurepärane! Tubli mees, on omale ise korraliku elamise ehitanud, müts maha!

 
At 14:06, Blogger Madis said...

Vinge, Priit on saanud oma "vormipildi" ka Arterisse :-)
Aga arusaadav, ta ju siiski tolle vanemtoimetaja.

 
At 14:48, Anonymous Anonüümne said...

"Hea ärikas, halb ärikas" (Kalle Palling versus Pavo Raudsepp). Kas see on Pulleritsu blogikande + kommentaari mõte?

 
At 16:57, Anonymous Anonüümne said...

13:34, Pullimehena on Raudsepp alati esiplaanil olnud. Siin aga on spordiblogi ja selles vallas tuleb makse optimeerival puiduärikal küll silmad maha lüüa.

 
At 18:28, Anonymous Anonüümne said...

virkus oli visaduse võrdkuju. Elas ja treenis totaalses vaesuses, kuigi sellel ajal mingeid erilisi jalanõusid ei olnud, jooksis ta lausa tennistega.
Jooksujärgne elu kujunes kurvaks. Nagu eelpool arvati, rohke alkoholi ja eriti väljakutsuva käitumisega Loomulikult ei olnud tegemist mingi atleediga ja seetõttu oli ta kannatanu. Ametlikuks põhjuseks siiski kukkumine trepist.
Virkus oli sellepoolest imemees, et oma 100 m rekordiga suutis joosta 1500m e nagu räägivad pealtnägijad -lõpuspurdi ajal läks nägu krimpsu, jooksukiirus ei muutunud

 
At 19:25, Anonymous Anonüümne said...

Mõnele raha nagu iseenesest kleepub külge. Teine rügab ja rügab, aga elab ja sureb vaesuses. Küllap Pavo Raudsepp juba B või C-rühma trennis oli selline, kes püüdis kõike rahaks teha. Ostis ja müüs suusakombesid, tarvikud jne. Alati võis temalt saada - hea raha eest - kõige popimaid suusahilpe, rihmu, kepisidemeid jne. Ärisse edasi liikuda nii on kerge. Suusatajate ja vist ka ratturite seas on selliseid noori mehi palju. Eks see ka üks põhjus miks suusatamine ärimeeste seas suht populaarne. Jooksjate hulgas vist oluliselt vähem. Virkusel, jah, kahjuks ärisoon puudus.

 
At 19:37, Anonymous Anonüümne said...

Täna õnnestus siis Tähtvere ovaalil Priidu klassikarullide tagumisi rattaid imetleda veidi aega. Priit, sa oled vist nendega uisku sõitnud palju. Üks külg oli väga lääpas ja ära kulunud. Vaheta vahepeal suuski jalas vähemalt. Rattad vaheta ka ära, muidu hakkab tehnika kannatama.
Teet

 
At 21:58, Anonymous Anonüümne said...

Varajane väike jöulupreemia "hea töö" eest kulub ikka kehval ajal ära....
Arusaamad maailmas on ikka totaalselt erinevad. Kui USA-s LKA juht koduteel teeb körvalepöike "naabrinaise" juurde ja saab seepärast ametist priiks, siis Eestis....ei saagi aru, mis peaks olema see pöhjus mis sunniks üht poliitikut kohast loobuma....
Maamees

 
At 02:11, Anonymous Anonüümne said...

Väga hea, Teet! Vennike ei saa nüüd väita, et oli "muidugi ainus treenija".

 
At 16:28, Anonymous Anonüümne said...

-> 19:25
Jooksjatel pole nagu midagi erilist ju müüa ka.

 
At 17:50, Blogger Priit Pullerits said...

Lugege vahelduseks seda, kuidas Armstrongi kohta tõe paljastamine oleks tõe rääkija äärepealt laostanud, ja mõelge, miks meie oma dopingujuhtumi koha pealt kõik suu kini hoiavad.

New York Timesi lugu on siin:
http://www.nytimes.com/2012/10/13/sports/cycling/lance-armstrong-aide-talks-of-doping-and-price-paid.html?pagewanted=all&_r=4&

Seal loos on üks lause, mille loo keskne tegelane poetab:
“By not saying anything, you’re part of the problem,” she said at the time.

Ja nüüd ma küsin:

miks ei ole mitte keegi Eesti suusakoondise liikmetest rääkinud, mis seal tegelikult toimunud on? Ei ole mõtet teha nägu, et nad ei tea. Vaikides, nagu ütleb eeltoodud tsitaat, muutuvad vaikijad ise osaks suurest probleemist.

Seega, mis teil on öelda, Jaak Mae, Aivar Rehemaa, Peeter Kümmel, Priit Narusk jpt?

Muide, kui kõik on puhas, siis olnuks neil ju õiglaste ja aatemeestena kohustus tulla in corpore välja ja kuulutada, et nemad ei ole mitte kunagi Eesti koondisega keelatud aineid pruukinud ega ole ka mitte kunagi näinud, et keegi neid pruukinud oleks. Aga igaüks on millegipärast omas nurgas vait ja vagusi.

Miks?

 
At 18:11, Anonymous Anonüümne said...

Pole motti rääkida?

 
At 18:39, Blogger Alari said...

Priit, siin on kivi sinu kapsaaeda. AV dopingusaaga alguses olid kõva mees aga kuhu kadus Suur Uuriv Ajakirjanik pärastpoole? Siililegi selge, et ESL kõrge töökultuur oli selline, et koondise arst teadis detailselt, mida koondislased teevad-söövad. Oled sa Kiudma "liistule võtnud"? Samuti on väheusutav, et AV treeningukaaslased ei teadnud midagi "Alaveri kohvrist" Priit - kõik sinu tegemata töö!

 
At 18:52, Anonymous Anonüümne said...

Vaikimine kuld.....
Milleks rääkida, teised vaikivad, eitavad, tõmbad endale vee peale, jääd töötuks... Kui tagamaid lõpuni ei tea ja tõestada ei suuda, siis mida ikka klähvida.

 
At 18:59, Anonymous Anonüümne said...

Ega keelatud võtetega tõde päevavaelgele ei too.

 
At 20:43, Blogger Priit Pullerits said...

Aga kollektiivne vaikimine on ju kahtlane, kas pole?

Ja huvitav, miks mitte keegi suusakoondisest ei ole Veerpalu kaitsele viskunud, kui Veerpalu oli ikkagi koondise liider ja kõigi eeskuju ja lemmik?

Kui teie teate, et teie perekonnas ei ole keegi kunagi pätti teinud ja äkki on teie perekonna lemmik pätiteo süüdistusega vahele jäänud, siis kas teie ei püüaks teda kaitsta ja aidata vähemalt?

 
At 21:03, Anonymous Anonüümne said...

Priit, ära susserda. Kui sul on midagi konkreetset, siis too välja. Ainult hõljuvaid oletusi puistates pole sa millegi poolest parem nendest lillekeste ja linnukeste embajatest.

 
At 21:08, Anonymous Anonüümne said...

Lumikate katab meie maad neli kuud aastas.
Seda on palju, lisada tuleb vähemalt kaks pimedat, külma, päiksete sügiskuud.
Neeger, kui ta ka siia maale suvisele maratonile võitu korjama tuleb, ei suuda selles kliimas püsima jääda.
See igav-närb maastik, milles puudub nii savannide ülevus, kaljude kirkus kui ka vahemereline laulvus --
on vastavaks kujundanud selle maa tuimad, sõnakehvad ja pimedavõitu elanikud.
Kuigi mõnedki meist üritavad välja saada sellest 6 kuud aastas kestvast porist ja külmusest,
lennates odavlendudega kevad-, sügis- ja talvelaagritesse soojale maale,
Mallorcale, Hispaaniasse, Portugali, Itaaliasse,
reisides Estonian Airiga Frankfurdi, Berliini ja Rotterdami maratonile,
innustudes kohalikest rallidest, jooksudest ja maratonidest,
aasta läbi tööd rügades lubada endale trippi New Yorki või kuhugi Teksasesse,
ei suuda enamik neist väljuda kaamosest, mis sünge pitserina lasub nende mõtetel, kõnel ja meelelaadil.
See maastik on voogavate küngastega, kus külahulludeks peetavad ultrajooksjad ikka tõusu käies võtavad - ja siis seasörgiga alla,
kus EL on kogu maad katmas valgustatud kergliiklusteede võrguga,
kus siiski on sõites veel vahemaid, kus maad katab pimedus,
kus poliitikat ja vaimuelu üldiselt iseloomustab nüri toksimine,
ongi vist sobivaim sellele rahvale, kelles vähe passionaarsust - aga matsikultuur aitas meil püsima jääda -
kus põhimõtteliselt ei saagi moodustuda ühistegevuslikud spordiklubid nagu Soomes, vaid sport on kohalikud äri ajavad pundid,
kus rahvaspordiüritused on eelkõige äri, liitumistasude, regamise ja nänniga..
Üksikud harjutajad - pimedatel külmadel õhtutel tervise- ja kergliiklusradadel, igaüks omaette. Jah! - ka nende seas on mehi, kel kehas nõtkust, tõukes efektiivsust, mõttelaadis sportlase keskendumist, kellel avamata eeldusi nagu parimatel United Bakers'i meestel.
Võib-olla see ongi parim, mida sellel külmal pimedal maal teha on.

 
At 23:01, Blogger dr Holden said...

21:08 - ilusti kirjutad, kohe nii ilusti, et tahaks teada, kes sa oled!?!

Kui otse ei julge, saada mulle mail dr@holden.ee, tahaks sinu poolt tõstetet teemadel edasi arutada!

Tervitustega Mallorcalt...

 
At 00:36, Anonymous Anonüümne said...

Miks, miks, miks? Priit , miks esitad küsimuse, millele vastust tead ise ka. Üksköiksus, hoolimatus, kodanikujulguse puudumine, hirm, kartus tuleviku ees jne, jne. Süsteem on selline. Mis juhtub siis kui süsteemile vastu hakata, seda kritiseerida, vigu ning pahesid avalikustada? Vääritimöistmine, avalik hukkamöistmine, süüdistused reeturlikuses, valelikkuses, uued küsimused,millele ei pruugi vastust olla,...
Lihtsam on lihtsalt vait olla ja oma nurgas nokitseda ning üritada elada oma minevikuvarjudega....
Arvamus, et tänapäevaselt vaba, demokraatlik ühiskond on vaba ka ajaloolisest kastide süsteemist ehk ühiskonna hierarhilisest redelist, on vale. Ajalooliselt on välja kujunenud nii, et kuningat ei kritiseerita ja kividega ei loobita ning omasid hoitakse viimse veretilgani.....
Maamees

 
At 08:06, Anonymous Bohuslav Krčic said...

21.08 on tase!!!
Ootaks teda tihti siia kirjutama.

 
At 12:55, Anonymous Anonüümne said...

Priit:
"...Hurraa, minu õpilane Pavo Raudsepp esines just..."

Nüüd rääkisid küll ühe oma salajastest suusamaailma allikatest sisse!

Nii ei ole ilus ...

 
At 17:20, Anonymous Anonüümne said...

Eestis on kombeks, et kui sa mingil teemal sõna võttes kellelegi ei meeldi, siis hakatakse kohe sinu kohta komprat levitama. Otsitakse üles mingid naistega saunas pildid ja hakatakse hoopis sellest rääkima, mitte asjast (näiteks dopingust). Nii et ühesõnaga pead olema ise täiesti klaar vend, et esineda.
Teet

 
At 02:34, Blogger oakleyses said...

tiffany and co, christian louboutin outlet, longchamp, oakley sunglasses, michael kors outlet, michael kors outlet, replica watches, nike air max, michael kors outlet, louis vuitton, michael kors outlet, prada outlet, cheap oakley sunglasses, oakley sunglasses, gucci outlet, prada handbags, michael kors, polo ralph lauren outlet, kate spade outlet, ugg boots, ray ban sunglasses, ugg boots, jordan shoes, ugg boots, nike outlet, burberry outlet online, longchamp outlet, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, michael kors outlet, louis vuitton, tory burch outlet, ugg boots, louis vuitton, louboutin, nike air max, louboutin outlet, chanel handbags, longchamp outlet, louboutin shoes, burberry, tiffany jewelry, nike free, uggs on sale, oakley sunglasses, replica watches

 
At 02:37, Blogger oakleyses said...

new balance pas cher, sac longchamp, hogan, true religion jeans, kate spade handbags, nike air max, air max, north face, ray ban pas cher, air jordan pas cher, true religion outlet, nike air max, ralph lauren pas cher, north face, louboutin pas cher, coach purses, sac guess, lululemon, coach outlet, timberland, nike roshe, longchamp pas cher, michael kors, burberry, air force, true religion jeans, lacoste pas cher, tn pas cher, nike air max, abercrombie and fitch, true religion jeans, hermes, vanessa bruno, michael kors, nike free run uk, michael kors, ray ban uk, ralph lauren uk, coach factory outlet, nike blazer, mulberry, michael kors, coach outlet, converse pas cher, nike free, vans pas cher, oakley pas cher, nike roshe run, hollister, hollister pas cher

 
At 02:49, Blogger oakleyses said...

bottega veneta, giuseppe zanotti, mac cosmetics, nike air max, north face outlet, longchamp, lululemon, soccer jerseys, mont blanc, new balance, celine handbags, baseball bats, oakley, ralph lauren, babyliss, louboutin, valentino shoes, insanity workout, vans shoes, nike trainers, iphone 6 cases, asics running shoes, reebok shoes, mcm handbags, beats by dre, ferragamo shoes, chi flat iron, hollister, jimmy choo shoes, nike huarache, wedding dresses, nfl jerseys, instyler, p90x workout, ghd, north face outlet, herve leger, abercrombie and fitch, iphone 6s cases, iphone 6s plus cases, iphone cases, hollister, soccer shoes, ipad cases, birkin bag, nike roshe, s5 cases, iphone 6 plus cases, timberland boots, iphone 5s cases

 
At 02:55, Blogger oakleyses said...

louis vuitton, converse, canada goose outlet, michael kors outlet, michael kors handbags, pandora jewelry, moncler, hollister, ray ban, sac louis vuitton pas cher, moncler, lancel, ugg boots uk, bottes ugg, doke gabbana outlet, moncler, coach outlet, montre pas cher, louis vuitton, moncler outlet, canada goose, louis vuitton, moncler, michael kors outlet online, doudoune canada goose, thomas sabo, moncler, karen millen, juicy couture outlet, toms shoes, wedding dresses, converse outlet, canada goose, moncler, vans, marc jacobs, links of london, hollister, pandora jewelry, moncler, canada goose uk, ugg,uggs,uggs canada, nike air max, swarovski, canada goose, pandora charms, ugg,ugg australia,ugg italia, swarovski crystal, supra shoes, canada goose, pandora charms, barbour jackets

 

Postita kommentaar

<< Esileht