reede, august 25, 2017

Pullerits: Kas Rein Taaramäe katkestab Vuelta või võidab seal etapi?

TÄIENDATUD! Nüüd, kui Rein Taaramäe kaotas Vuelta üleeilsel, neljapäevasel etapil kõige viimases, seitsmemehelises gruppettos võitjale 23.47 ja sai kirja tagantpoolt viienda, 185. koha, ning sai reedesel etapil kirja 153. koha kaotusega võitjale 15.39, võib oletada järgmist, hoolimata sellest, et ta on seni pidanud piirduma ühe riidepaariga (mis iganes on uudises viidatud paar riideid...).

Esiteks, et seis ongi nii halb, nagu tulemused viitavad, sest kõigil kuuel etapil pärast meeskondlikku temposõitu on ta lõpetanud teises sajas, ja vaid korra teise saja esimeses pooles, 133. kohal.

Teiseks, et kuna leping uue klubiga on taskus, siis ta ei näe motivatsiooni ega põhjust end Katusha-Alpecini särgis n-ö ribadeks pingutada ning veereb hooaja lihtsalt lõpuni.

Kolmandaks, et äkki – kui motivatsiooni pole – ronib ta peagi hoopis sadulast, nagu ta tegi seda mulluse Vuelta 7. etapil, millele eelnenud neljal etapil lõpetas ta samuti neli etappi teises sajas, milles vaid ühel küündis teise saja esimesse poolde, 145. kohale.

Neljandaks, et võib-olla, tunnetades, et head minekut pole, säästab ta jõudu ja kogub pooleledi meelega suuri kaotusi, et siis velotuuri lõpus, kui suured jälgivad üksteist ning talle enam keegi tähelepanu ei pööra, kasutada võimalust ning üritada etapivõitu, nagu ta tegi mullu Girol, kui võttis esikoha 20. etapil (fotol vasakul).

Ainult et mullusel Girol ei noppinud ta kordagi nii lootusetuid kohti, nagu nüüd Vueltal. Siis jäi ta enne etapivõitu ainult kolmel etapil teise saja sisse (kohad 102., 105. ja 122.). Enamasti lõpetas ta kohtadel 21.-63.

Teisalt, kui Taaramäe võitis 2011. aasta Vueltal 13. etapi, eelnes sellele kuus etappi, kus tal tuli samuti leppida kohaga teise saja teises pooles.

Millist varianti usute teie?

Foto 1: Rein Taaramäe, tänavuste Eesti grupisõidu meistrivõistluste kolmas. Foto autor: Aldo Luud, Õhtuleht/Scanpix
Foto 2: Rein Taaramäe ja Priit Pullerits mullu juunis Tartus enne ühistrenni. Foto autor: Kristjan Teedema, Postimees/Scanpix
Fotod 3 ja 4: Rein Taaramäe mulluse Giro etapivõitjana autasustamisel. Fotode autorid: GodingImages / PA Images / Scanpix ja AP/Scanpix

72 Kommentaarid:

At 11:31, Anonymous Anonüümne said...

Usume,kõiki varjante.

 
At 11:34, Anonymous Anonüümne said...

Nähes pilte sotsiaalmeedias, siis on tal pudelimägi kaelas kogu aeg. Teebki tööd etapi esimeses pooles lihtsalt nii nagu abilisele kohane. Siiani pole ju ka mitte ühtegi sellise profiiliga etappi olnud, kus tal oleks oma võimeid arvestades olnud mõtet jooksikute hulka minna. Ja ega ei lubata, Zakarin ju püsib enam-vähem mängus sees siiski.

 
At 11:49, Anonymous Anonüümne said...

11:34 räägib mis tõde.
Omalt poolt lisaks et pole see nii kerge ühti. Suurtuuri etapivõit on hinnatud tegu, ning on kümneid mehi kes seda ihaldavad, kelle suurimaks võiduks karjääris jääbki üksik etapivõit. Seega selline mõttekäik et näe, kuna senjöör Taarmäest üldvõidu konkurenti ei ole, las võidab selle etapi tegelikkuses ei toimi.

 
At 11:56, Anonymous Anonüümne said...

Seis ongi nii halb ja motivatsiooni ka pole, õnneks on leping uue klubiga taskus ja unistus etapivõidust elab kuni (Taaramäe jaoks) viimase etapini.

I.A.

 
At 12:17, Anonymous Valter, endine Rahvarinde mees said...

Oletame et Taara võidab etapi. See oleks tsiklistide kogukonna aasta tippsündmus. Aga nagu me kõik hästi teame et härra Pullerits vallutas Moabi. Seal oli palav ja üldse väga karmid olud. Minu küsimus kõlab: kellele püstitame monumendi?

 
At 13:11, Anonymous Anonüümne said...

Momumendi püstitame blogile.

Need on küll karmid sõnad, kuid ilma blogita poleks olemas ei Pulleritsu, Valterit (endist Rahvarinde meest), Taaramäed, Moabi ja iseendast ei hakka ma üleüldse rääkimagi. See blogi on suurem kui elu ise. Siin kuuled sa tõde ja siin õpetatakse vahet tegema lödipükstel ja sitakottidel. Nii on.
Nüüd jääb vaid küsimus, et kuhu momument püstitada ja kas monumendi otsas seisab PP rattasadulas või on tal jalgevahel teravaks ihutud sulepea. Kuid momumendi jalamit palistavad kivisse raiutud kuulsate blogikommnetaatorite nimed.

 
At 13:16, Anonymous Anonüümne said...

13:11, teie sõnad on karmid, kuid väga õiged. Oi kuid õiged.

 
At 13:40, Anonymous Anonüümne said...

Reinu parim enne kahjuks möödas. Millest pagana kahju.
Seis on selgelt halb ja motivatsiooni puudust ei tohiks olla, kuna mees oli ilmselgelt rõõmus kui Austrias mineku tagasi sai ja tuuri kutse taskusse tuli.
Ja ei taha uskuda et mees vilistab sõidue kuna selle klubi eest viimane minemine. Klubi maksnud talle paar aastat korralikku palka ja tulemust mis vastu loodeti vajaka jäänud.
Vaid Giro kus oli Zakarinil arvestatav abimees ja etapivõit boonuseks (millest suur osa ka sõbral Kangertil, kes motiveeris ja abistas ta jooksu pannud punti järele).
Loodame et ta üllatab etapivõiduga või üritades seda. Rõõmustan siis koos temaga.

 
At 14:30, Anonymous Anonüümne said...

Meie hinges on blogi monument ammu püsti. Kui aeg selleks küpse, tuleb ka päris monument. Teeme kõrge mäe otsa, et natsid ei saaks oma provokatsioone teha.

 
At 14:49, Anonymous Georg said...

Väike parandus -- ilma blogita poleks anonüümseid sitakotte. Padre Pullerits ja tema ustavad ohvitserid Teppan, Rips, Port ja Soonets on aga täitsa olemas, kui ei usu vaata protokollist järele.

 
At 15:02, Anonymous Anonüümne said...

to Georg

Protokollides on vaid ilma tähenduseta nimed, blogi annab neile nimedele tähenduse ja tiivad, tõstab nad maistest rähklemistest kõrgemale.
Ma näen, et sitakottlusest ei taipe te tuhkagi, peate veel hoolsalt blogis kirjapandud tudeerima. Siis ehk hakkate arusaama, et kes on sitakott ja kes mitte ning mis roll on antud anonüümsetele kommentaatoritele.
Ilma nimetute sõduriteta poleks olemas ühtegi kindralit, rääkimata tema ohvitseridest. Vot nii on lood.

 
At 16:52, Anonymous MargusM said...

Anonüümne sitakott, 15:02, jääb nii nagu Georg ütles!
Temal on vähemalt nimi, sina oled üks miljonitest... Mingi olematu tähenduse ja tiivad annab justnimelt Priit isiklikult sinusugustele mutukatele.
Ainult väikestel meestel tõstab siinne blogi enesehinnangut või mida iganes.. kõvad mehed on tegijad ka ilma selleta, ntx Filtri iga etapi peagrupis lõpetanud mehed on piisavalt kõvad tegijad et ilma selle blogita hakkama saada.
Georgi püstitatud teema on iseenesest huvitav, kes te oleksite ilma selle blogita? Kas parem või kehvem inimene? Kas olete blogisõltuvuses? ..võtke nädalavahetus vabaks, puhake : )

 
At 18:36, Anonymous Anonüümne said...

Meie ultramees hakkab varsti distantsi lõpetama. Huvitav kuidas hindavad ettevõtmist siinse blogi enduranssi asjatundjad? Kas kiidavad heaks või tambivad maa sisse? Välejalgadel, ehk endistel ja praegustel 800m alla 2min jooksjatel paluks mitte sõna võtta.

 
At 20:28, Blogger Priit Pullerits said...

Taaramäe heitlused on küll huvitavad, aga olulised ja suuremad protsessid toimuvad meie enda ümber. Seda ikka lugesite?
http://arvamus.postimees.ee/4221335/priit-pullerits-uus-normaalsus-viib-alistumiseni

 
At 20:34, Anonymous Anonüümne said...

Kas Pulleritsu Priit on hakanud ennustusportaalidele kaastöötajaks, et promob ennustamist? Ehh meedia on P-se kukkunud. Selline faktipõhise meedia käändumine tänamatusse ennustuste mulli on samast ooperist nagu Kuuse taadi või seapõrna pealt mula ajamine. Soomlased ütlevad selle kohta paska ja vai vittu! Õnneks lõunaeestlased sellest aru ei saa.

 
At 08:53, Anonymous Anonüümne said...

Katushal on nüüdseks juba 2 meest tuurilt välja kukkunud, nii et seis on üsna nadi, ilmselt veel niipeagi ei lubata Reinul miskit teha.

 
At 10:00, Anonymous Ainar, endine Koonderakonna mees said...

Diskussiooni on vähe, härrased emotsionaalsed kraaksujad! Kus on asjalikud arutlused ja sügavad mõtisklused? Senjöör Pullerits näeb vaeva, kirjutab ja teeb teile ette - sisuliselt katab laua. Aga teie? Ainult röhitsete ja mõnitate ausaid tegijaid. Ja häbi ka ei ole, taidlete anonüümsete sitakottide sirmi all edasi.

 
At 11:18, Anonymous Anonüümne said...

Õigust räägid Ainar, anonüümsete sitakottide kõrval on ka endised kommarid võimsat tagasitulekut ehk kammbäkki tegemas.

 
At 13:01, Anonymous Arno, isatalu poeg said...

Kui lugeda härra Pulleritsu kodulehte POSTIMEES, siis õudus tuleb peale. Kui siiani oli pool häda, sest 60% artiklitest rääkis natside kambäkist euroopas ameerikas ja saksamaal, siis tänasest prevaleerivad juba kommunistide peatõstmine Eestis Lätis ja muidugi Saksamaal. Mida peab mõtlema lihtne lehelugeja? Kui sind ahistavad korraga natsid ja kommarid? Kust leida kaitset ja peavarju? Kes ulatab päästva rõnga?

 
At 14:40, Anonymous Sa näed ja ei mürista said...

Saad oma päästetableti Priidu toetatud narkoärikatelt. Viivad sind 10-15 aastaga kindlasti turvahälli ära. Hea õnne korral ka oluliselt kiiremini. Priit tabab hoovuseid. Tema teab kus raha liigub ja kellele halleluujat laulda. Ta teab kelle äritegevusse ei tohi ajakirjanikud sekkuda. Muide! Olete kunagi kuulnud Priitu narkoärikatega tüli norimas?

 
At 15:00, Anonymous Anonüümne said...

Taaramäe paremad päevad on vist otsa saanud, tase ongi praegu selline. Sellest seisust etappi ei võida, lihtsalt pole minekut.Katkestab siis , kui enam ei jõua sõita, klubi tahaks kindlasti lõpuni veeremist.Keegi peab ju pudeleid ka tegijatele vedama, nii kurb kui see ka pole.

 
At 15:15, Anonymous Roberto said...

Retooriline küsimus on,kummas leeris on rohkem prostituute, kas ajakirjanduses või poliitikas?

 
At 15:22, Anonymous Anonüümne said...

Tunnistan et olen anonüümne sitakott ja rohkem ei kommenteeri. Kes tahab mulle lõuga sõita siis homme Vabaduse platsil kell 12:00 velkamm! Rohelise jaki ja teksaspükstega. IQ 76.

 
At 16:19, Anonymous Kägu, kehakultuurlane said...

Hr Pullerits, kuidas kommenteerite?
Rahvusvahelise Olümpiakomitee kinnitusel lubavad nad 2018. aasta taliolümpiamängudel Lõuna-Koreas Pyeongchangis sportlastel võistelda vastavalt omale valikule kas meeste või naiste kategoorias.

Kõrgete spordiametnike sõnutsi ei nõua nad sportlastelt kaasalöömist kategooriates, mis langeksid kokku nende kaasasündinud bioloogilise sooga.

Nad on tõotanud, et mitte mingisuguseid soolisi teste mängude eel ei tehta.
Siin võib olla suur võimalus mõnele meie sportlasele, kes pole meeste klassis läbi suutnud lüüa.

 
At 16:24, Anonymous Kägu said...

Kuna herr Pulleritsul keeled suus, siis panen mõned linkid huvitava lugemisega kah.
http://www.breitbart.com/sports/2017/08/24/olympics-will-allow-transgender-competitors-2018-winter-games/
http://dailycaller.com/2017/07/03/heres-what-the-2018-olympic-gender-regulations-look-like/
Huvitav, kas see tähendab põhimõtteliselt naistespordi surma, sest vaeval suudavad naturaalsed naised selliste "transgenderitega" võistelda?

 
At 16:45, Anonymous Utjussov said...

Senjöör Kägu tõstatab väga tulise küsimuse. Tõsi see on. Kujutan ette et on päris palju transgender rahvast kes pole eetilistel kaalutlustel sporti sisenenud. Nüüd kui luba on olemas lähevad agendid liikvele ja püüdma selliseid inimesi et meelitada neid sporti ja nimelt naiste klassi võistlema, kuna edu on tõenäoline.

 
At 16:56, Anonymous Anonüümne said...

Seda veel et kindlasti on see naistespordi surm.
Praegugi on kõik alad mis kiirust ja jõudu vajavad mehelike naiste valitseda. Pole midagi parata. Sportides ju naised "mehistuvad" niigi.
Loomulikult ei taha seda et ainult Semenya sarnased naiste spordis esineksid.

Teinekord harva on ka võrdsed. Kaugushüppaja Reese on täiega nainemees. Venelanna aga väga naiselik.

 
At 17:14, Anonymous Anonüümne said...

Tv vahendusel ei saa palju aru. Ise staadionil olles näed et olgugi naine, aga jõud ja plahvatus on taga. Just näiteks naiste 7võistlus vajab selliseid. Mulatt Ennis oli naiselik välimuselt, kuid plahvatuslik jõutootmine oli tal erakordne. Vastukaaluks meie Gritt võib teha aastaid trenni, kuid ilma meheliku jõuvektorita medalit ei tule. Samas lätlanna on sale ja modelli välimusega ja tegi 6800+ punkti. Järelikult evib ta ennisesarnast plahvatamise võimet. Loodame siis et hr Pullerits teeb teemast korraliku kokkuvõtte või paneb halastamatu punkti meie emotsionaalsele võhiklikkusele.

 
At 19:20, Blogger Priit Pullerits said...

See see nüüd on, kui maailm hakkab igasugu ebanormaalsusi normaliseerima. Ja milleni see viib, on näha juba USAs:
In several cases in U.S. high schools, biological teenage girls were pitted against teen boys claiming to be transgender girls. The results of those encounters, predictably, were that biological girls lost those contests to the transgender students.

 
At 19:45, Anonymous Anonüümne said...

Ei midagi uut. Tamara ja Ira Press olid ka tegelikult õde ja vend. Susserdatud on alati, aga perverte ametlikult aksepteerida on naistespordi surm. Naiste suhtes on selline tolerastia ülimalt ebaõiglane. Kaob igasugune motivatsioon. Pigem pooldan siis juba nn kesksooliste liigat.

 
At 21:22, Anonymous Anonüümne said...

10-KORDSE KATKEMATU ULTRATRIATLONI 4. KOHT AJAGA 234:31:15.
38 km ujumist, 1800 km ratast ja 422 km jooksu! ELUKOGEMUS!


https://www.facebook.com/593874390735559/videos/1323316687791322/

 
At 21:31, Anonymous Anonüümne said...

Selline triatlon ei ole niivõrd sportlik, kui just logistiline tegevus. Kui on targad kogenud abilised kellega paika panna plaan, millal mida süüa, millal ja kui palju magada, millal jalatseid vahetada ja muud pisiasjad, mis mitmepäevasel tuikumisel kriitiliseks võivad saada.

 
At 21:37, Anonymous Anonüümne said...

1 kordsest triatlonist saab parema kogemuse. Kui tuigerdad juba et sõbrad peavad sulle vastu põski taguma, siis jeee, aitäh sellist kogemust.

 
At 21:41, Anonymous Georg, endine jäägripealik said...

Palju kõvem ja ilusam on spordimees kes tuiskab 2 staadioniringi 1.55-ga nagu noor Kalevipoeg.

 
At 21:46, Anonymous Andres K said...

Meie mehel oli suurim abimeeste tiim. Ikkagi sai 50+ meestelt sugeda. Reeglid on liiga lõdvad et see tõsine võistlus oleks. Miks lubati Raidule sõber kaasa jooksma? Sellises etapis kus juba magad jalgadel on kõrval tatsav abiline oluline pluss konkurentidega võrreldes. Ehk siis meie omad tegid nagu ikka rehepappi.

 
At 21:54, Blogger Priit Pullerits said...

Keegi Vueltat ka vaatab ja jälgib? Kui mitmes meie mees täna oli?

 
At 22:07, Anonymous Anonüümne said...

Nii see on härra Pullerits. Sildarust ja Tänakust loed iga päev vähemalt 3 artiklit. Vuelta etapi kohta otsi ise infot. See on uus normaalsus.

 
At 22:23, Anonymous Anonüümne said...

Kaasa oli lubatud joosta ja ka tesitel olid jooksajad.

 
At 22:27, Anonymous Anonüümne said...

Hea näide kuidas tühjast artikleid välja kakitakse -
http://m.sport.delfi.ee/em17/article.php?id=79314404

 
At 00:00, Anonymous Anonüümne said...

Kägu tõstatatud teema kokkuvõte on, et naiste sport asendatakse pervertide spordiga! Tolerantsus kaasaaegses mõistes tähendab, et tuleb olla tolerantne kõikvõimalike vähemuses olevate kimääride suhtes, mis sellest, et see toimub suures enamuses oleva inimgrupi õigusi räigelt jalgealla tallates

 
At 13:10, Anonymous Anonüümne said...

Selle ultratriatloniga mindi ju maailmarekordit noolima. Vähe puudus oleks üldse pooleli jäänud kui poleks "pehmet sadulat" saanud. Numbrid on muljetavaldavad, aga palju sa neist kilomeetritest mäletad kui kõne alla tuleb ELUKOGEMUS.
Olen samal arvamusel et 400km on palju, aga 800m täie vaardiga juuksed tuules lehvimas on IssandaJumala silmis suurem.

 
At 13:50, Blogger Priit Pullerits said...

Numbrid on võimsad. Peaegu keegi teine meist ei suudaks neid ka tappes korrata. Seepärast me tegijat imetlemegi. Aga kuna tegemist on ilmselgelt ekstreemsuse ehk äärmuslusega, siis on küsimus, kas me imetlus peaks olema reservatsioonideta ja kriitikavaba. Minu meelest mitte. Mis järgmiseks? Imetleme seda, kes suudab ujuda tund aega nullilähedases vees ilma, et surnuks külmuks? Või seda, kes kõnnib pimesi üle Niagara kose tõmmatud köie ilma, et surnuks kukuks? Igasuguseid asju võib teha, mida 99,999 protsenti teisi inimesi ei suuda, aga kas nood 99,999 protsenti peavad noid 0,001 protsenti erakordseid asju tegevaid inimesi imetlema ja kiitma, selles ma kindel ei ole. Tegu ikka pigem friiklusega vist? Ma vist imetleks tõesti pigem neid, kes suutnud joosta 800 meetrit alla 1.56 - seegi pole igapäevane, sellegi nimel annab pingutada, ja selle nimel ei pea ennastohverdavalt riskima ja ennast "tapma".

 
At 14:02, Anonymous Anonüümne said...

Tuleb aeg ja IssandJumal tänab härra Pulleritsu tema ohverduste eest. Samuti härra Kägu. Võibolla isegi endine jäägermeister Georg saab Issanda armu tundma. Ülejäänud anonüümsed sitakotid küll mitte.

 
At 14:19, Anonymous Anonüümne said...

Teate see 10x triatlon ei ole sportlik saavutus. Kohe seletan miks. Abiliste hordi ja tehnoloogiliste vidinate tõttu (Normateci saapad taastumiseks). Selline annab rahakamatele tiimidele eelise.
Peaks olema tavaline söök ja jook korraldajate poolt. Massaaži teed vajadusel ise. Võistleja magab oma telgis üksi. Ise paneb äratuskella helisema 3 tunni pärast. Kui magab sisse on ise süüdi. Arstiabi veriste varvaste ja hõõrdumiste puhul on korraldaja poolt ühine. Vaat sel juhul annaksin osalejatele au.
Aga praegune virtsahvt kus tiim sind lutipudelist toidab ja sulle füsioloogilise trikke teeb, barokambris magamine, puhta hapniku hingamine, abiliste kaasa jooksmine, erikonstruktsiooniga ratas jne jne. viib asja sportlikkuse kategooriast välja.

 
At 15:07, Blogger Priit Pullerits said...

Väga nõus, lp 14.19.

 
At 16:21, Anonymous Anonüümne said...

Jälle mingid tüübid võtavad sõna, kes ei pea sporti spordiks. Hale! Palju 14:19 või 15:07 suudab 10 päevaga läbi tuikuda, et siin kaagutavad? Sulaselge kadedus ja tabletinärimise järelsümptomid.

 
At 17:06, Anonymous Anonüümne said...

Inimese füsioloogial on piirid. Kui distants on nii pikk, et vahepeal pead sööma, jooma ja magama, siis on ettevõtmine juba mitte sports, vaid survival. On vist võimalik mingite ergutitablettide abil 3 ööpäeva jutti joosta või kõndida, aga kaua pärast taastumisega aega läheb? Jällegi, sport muutub survivaliks ehk ellujäämiseks.

Näiteks kas kosmoselend on sport või midagi muud? Seal pannakse ka inimese füüsiline ja psüühiline võimekus kõvasti proovile.

 
At 18:20, Anonymous Tee järgi ja ära mölise. said...

Ei no harimatud eestimaakad mölisevad siin spordi üle. Vaadake natuke ringi. Kui tegemist on võistlusega, siis on sport. See kas sa sellele kaasaelad ei huvita kedagi. On tegijad, on rahastajad on auhinnad.

 
At 19:38, Anonymous Anonüümne said...

Palju tähtsamaid probleeme on kui vaevaline higistamine 2km ringil.

Mere põhjas lebab natside kuld, vaja see üles tõsta, puhtaks pesta ja õigele omanikule tagastada. Selleks on vaja meeskonda, plaani ja mis peamine, õiget poliitilist orienteeritust. Niisama hetkeemotsiooni najal ei saa peale lennata. Peame endale aru andma et natsid teevad kambäkki. Kogu maailma ausad inimesed peavad põlgust avaldama. Enne kui hilja.

 
At 10:34, Anonymous Anonüümne said...

See on küll õige jah, natsid tulevad tagasi ja võtavad pankurite ja vabrikantide vara jälle endale.

 
At 13:21, Anonymous Anonüümne said...

Ahh, si..kotid, et Rattasepp ei teinud sporti, need on joostud, mitte kõnnitud maratonid.
Taustajõud võivad olla kui kõvad, joosta on ikka endal vaja.

Ratasepa maratonide ajad kümnekordsel ultratriatlonil

http://sport.postimees.ee/4224449/milliseid-maratoniaegu-naitas-ultramees-rait-ratasepp-ebainimlikul-katsumusel?_ga=2.39853602.1430768154.1502645501-351706514.1498469926

 
At 14:48, Anonymous Anonüümne said...

Miks teeb Postimees räiget pedepropagandat?
http://m.postimees.ee/section/161/4224637

Seda tahan mina teada. Endisaegade neeger sportlane ei ole nii oluline inimene et me peaks teadma mis aastal ta oma pederulla soovi avaldas ja mida ütles seepeale tema ema.

 
At 14:54, Anonymous Kägu, kehakultuurlane said...

To 13:21 Kui vaadata maratoni aegu siis kuuenda maratoni kohta võib küll õelda, et suht jalutatud (4:47) Sugugi ei halvusta Ratasepa sooritust, aga spordiks ma sellist asja ikkagi ei pea. Kõik kes natukenegi inimkeha füsioloogiat tunnevad peavad nõustuma, et Selline totaalne enesekurnamine ja organismi teadlik sandistamine pole sport! Ok mõnele on antud ürgtervis ja looma sitkus ning ta võibolla isegi taastub sellest kunagi. Kuigi minu suurimad pingutused piirduvad joostes 42,195km (5 korda) ja suuskadel 100 km ( 2 korda) ,võrdleks ikkagi Ratasepa sooritust pigem mingi saunaspordi laadse kannatamisüritusega, kus võidab see kel rohkem masohhismi.

 
At 14:58, Anonymous Anonüümne said...

Lgp 14:48, ma ei mõista mille peale te pahandate. See peaks olema iseenesest mõista, et "postimees" vabariigi suurima multikultuuri ja homoliikumise hääletoruna, ka viimast propageerib

 
At 15:21, Anonymous Anonüümne said...

Lgp 14:58, Postimehes on vanemtoimetaja, kes on kuulus ja tuntud oma konservatiivsete, isamaalike vaadete poolest. Meie loodame tema peale, aga ikka urjukid lipsavad mööda ja avaldavad uudiseid kuskilt briti kollase meedia kloaagist.

 
At 15:28, Anonymous Anonüümne said...

Lisame veel et selline ultraüritus maksab osalejatelt kümneid tuhandeid eurosid kuiva raha, mis muudab selle paljudele huvilistele kättesaamatuks. Väga tõenäoline et Lõuna-Eestis elab Jaagup, kes on väga vastupidav, kuid kel ei ole sõpru ja sidemeid rahamaailmas.
Aga hr. Käguga nõus.

 
At 15:44, Anonymous Anonüümne said...

Asjata kulutab Ratasepp ultratriatlonile aega. Ultrajooksud on maailmas populaarsed. Tulgu Spartatlonis heale kohale, siis on rahvusvaheline tuntus ja ka siinsete spetsialistide heakskiit tagatud.
ps. Padre Pulleritsult vaevalt heakskiitu saab aga meie ülejäänud aeglased kulgejad ikka kiidame.

 
At 15:58, Anonymous Anonüümne said...

Kägu, svirna! Kui isamaa on hädas, siis tuleb rännata kasvõi jalgsi ja tuikudes. Ratasepp näitas selgelt, et see on võimalik joostes. 5 tundi ei ole jalutamine. Jalutamiseks võib nimetada liikumist kiirusega 5-6 km/h. Tõsi nn kiirkõndimisel on 42 km mark 3 tunni peal. Seega võib Ratasepa sooritust nimetada kiirkõnniks. Isegi kiirkõnd on sport ja olümpiaala lausa. Ja austame minutise vaikusega siinkohal olümpiapronksi kiirkäimises Bruno Junki! Nii ebapatriootliku kõnet poleks Kägult oodanud. Olen sügavalt pettunud!

 
At 16:06, Anonymous Anonüümne said...

Kägu ütles mis tõsi.
Kahju et Pullerits hilisemas karjääris maratoni ei teinud. Sellise kiiruse pealt oleks 2:20 silmas olnud.

 
At 16:14, Anonymous Kusta, Kadjaste külavanema nõunik. said...

15:58. Kui isamaa tõsiselt hädas on siis on rohkem kasu meestest, kes mõistlikult treenides ja süües lihastoonust on hoidnud, kui meestest, kes ennast vigaseks on treeninud. Rahuajal, ilma mõjuva põhjuseta selliseid koormusi taluda, on laus rumalus.. Mis puutub 4:47 ga 42 kilomeetri läbimist, siis jooksuks seda tõesti nimetada ei saa ja kiirkõnniks ka mitte. Seasörk oleks sellise asja nimi. Härra Kägu ärge laske ennast mõningasest ebakonstruktiivsest kriitikast häirida, Te olete õigel teel ja ajate õiget asja. Minu lugupidamine!

 
At 16:23, Anonymous Anonüümne said...

Kägu on tõesti õigel teel. Saab näha mida doktor Pullerits kogu selle kämarajura kohta kostab.

 
At 16:24, Anonymous Anonüümne said...

Kindlasti on hr Ratasepp tubli mees, kuid arvestades Eesti mastaape, siis kas ei pinguta mees pisut üle? Kui ei siis millise riigi huve ta teenib? Pakun, et ainult Venemaa võib vajada sõjas mehi, kes suudavad lihasjõul ligi 2000 km ühe jutiga läbida

 
At 18:32, Blogger Priit Pullerits said...

Lp 14.58, kas teile ei tundu, et PM hoiakutes on viimasel ajal midagi muutunud - paremale ja paremaks. Nt olen viimase kolme nädalaga avaldanud kolm arvamuslugu, kõik selge poliitilise hoiakuga, mis on rohkem kui viimase kolme aastaga. Et miks? Sest tunda on, et meelsus loomingulises kollektiivis hakkab pöörama. Mõned vasakliberalismi esindajad on lahkunud. Õhkkond on soodsam ka parempoolsetele vaadetele, need pääsevad ilmselt seoses uue peaga eesotsas löögile. Sellega on soov sõna võtta, et protsesse suunata, tagasi tulnud. Vahepealsel ajal hoidusin arvamusavaldustest nimme, sest polnud mõtet ega vist šanssigi. Nüüd, kui väravad on rohkem valla, tuleb sealt hooga läbi tormata ja uued hääled kuuldavaks teha. Mõistate? Lisaks vastutustunne, et isamaa vajab päästmist, ei saa lasta südametuil globalistidel Eestit kaaperdada.

Nüüd olen avanud teile seisu põhjalikult, usutavasti oskate seda hinnata.

PS: rongis istuvad parajasti läheduses vene naised - õudne, täielik matslus ja harimatus ja kultuuritus, lõugavad ja mulisevad üksteisega. Jube!

 
At 19:31, Anonymous Anonüümne said...

Härra Pullerits! Teil on karismaatilise liidri reputatsioon. Ärge seda nüüd palun maha mängige.
Kui kollektiivis pesitsevad multikulti kintsukaapijad, tuleb nad tolmu närima panna, mitte oodata tulevasi aegu. Tulevik kahjuks ei sõltu meist. Mida rääkis nats Steinmeier TA raamatukogus eesti libaeliidile? Ühtteist on välja imbunud ja see pole mitte vesi meie veskile. Tublid mehed on härra Pullerits veel meie poolel, nagu Georg, endine jäägripealik, tema juba põnnama ei löö, ragistagu või vanakult ise võsas.

 
At 23:45, Anonymous Kristjan Rosenkampf-Jägerfroint said...

Mehed, kas Rein ka veel sõidab?
Me oleme poistega praegu metsas õppustel, parasjagu kitkume õhtusöögiks allatulistatud tuvisid, ja ei ole olnud mahti jälgida.

 
At 16:01, Anonymous Anonüümne said...

Põhiline on et siinsed tegijad mehed natside poole üle ei läheks.

 
At 17:08, Anonymous Anonüümne said...

Nii mõnedki tublid mehed kes natsidega liitunud on pärast saba jalge vahel tagasi tulnud ja alandlikult palunud end rahvuslaste hulka tagasi võtta. Nii et mehed vaadake ja kaaluge oma samme hoolikalt. Et pärast ei peaks kahetsema.

 
At 17:23, Anonymous Anonüümne said...

Ameerikas on nii et kui su natsiminevik ilmsiks tuleb siis saad spordiklubist kinga kohe. Samuti spordiblogist. Täna võib selline asi ka Eestis juhtuda. Lgp. Kristjan Rosenkampf olge ettevaatlik.

 
At 11:09, Blogger raybanoutlet001 said...

air jordan
kate spade outlet
nike air jordan
ralph lauren polo
coach factory outlet
dallas cowboys jerseys
cheap jordan shoes
polo outlet
cheap ray ban sunglasses
kansas city chiefs jerseys

 
At 04:33, Blogger Unknown said...

lebron james shoes
pandora bracelet
nike air max 2018
longchamp handbags
dior sunglasses
jordan shoes
adidas outlet online
nike roshe run
jordan retro
lebron 14

 
At 04:10, Blogger adidas nmd said...

oakley sunglasses
boston celtics
coach outlet store online
louboutin shoes
los angeles lakers
new england patriots jerseys
pandora jewelry
ray ban sunglasses outlet
cheap ray ban sunglasses
longchamp outlet

 
At 08:47, Blogger Unknown said...

dallas cowboys jerseys
true religion outlet
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
cheap mlb jerseys
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
nike store
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses

 

Postita kommentaar

<< Esileht